Orijinalini görmek için tıklayınız : Ramazanda minikleri giydirelim / Yardım kampanyası
63owen63
23-07-2013, 14:43
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/965_543967952287034_2111618302_n.jpg
Arkadaşlar öncelikle konu Buğra abiden izinlidir. Ve katılacak olanların hızlı sürede ulaşması gerekiyor, çünkü sürekli üstleniliyor minikler, kontenjanlar doluyor :).
' Ramazan öncesinde minikleri giydirmek ' amacıyla düzenlenmiş bir yardım kampanyasıdır. Kampanyayı düzenleyen grup (5 yıldır aktifler) tarafından daha önce yardıma muhtaç minikler belirlenmiştir. Ki sürekli ilgilendikleri ve sayısını arttırdıkları bir minik grubu da var biliyorum. Etkinlik kapsamında 100 minik giydirilecek . 50 ' si çoktan dolmuş durumda.
Ben kişisel olarak takip ediyorum ve ekipten yüzyüze tanıdıgım görüştügüm öğrencim var. Kalben müsterih olabilirsiniz. Daha önce trt'de yayınlanmış youtub'da bulunabilecek etkinlik fotografları veya verecegim fb sayfasında önceki etkinliklerin fotografları da var.
Katılım bir yada istediginiz sayı da minik üstlenmek şeklinde oluyor.
Örnek : Bir minik üstlenip onun bayramlık aşagıda verdigim liste ihtiyacını alıyorsunuz. Marka, model vs herşey size kalmış.. Erkek veya kız cocukları icin liste şöyle.
İHTİYAÇ LİSTESİ:
KIZ ÇOCUKLARI İÇİN:
1- Gömlek ya da tişört
2- Pantolon/Etek veya Elbise
3- İç çamaşırı
4- Çorap
5- Pijama Takımı
6- Ayakkabı
ERKEK ÇOCUKLARI İÇİN:
1- Gömlek ya da tişört
2- Pantolon
3- İç çamaşırı
4- Çorap
5- Pijama Takımı
6- Ayakkabı
NASIL DESTEK OLABİLİRSİNİZ?
1 ) Bir miniğimizi üstlenmek için ilk olarak "Minik Gamzeler" sayfasından Mesaj butonuna tıklayarak yöneticilerimizle irtibata geçiniz.
2) Üstlendiğiniz miniğimizin özelliklerine göre kıyafetleri eksiksiz olarak alıp,"31 TEMMUZ 2013 Çarşamba" gününe kadar sayfa üzerinden yöneticilerimiz ile irtibata geçip ELDEN teslim etmeniz gerekmektedir. Süre çok kısa olduğu için kargo ile gönderimde yaşanabilecek gecikmeleri önlemek amacıyla bu sene İstanbul içerisinde elden teslim alacağız.
3) İstanbul dışındaki hayırseverlerimiz ve İstanbul içerisinde olup vakti müsait olmadığı için alışveriş yapamayacak hayırseverlerimiz dilerlerse derneğimizin banka hesabına BAĞIŞ yapabilirler. Bu bağış ile üstlendikleri çocuğun kıyafetleri dernek yöneticilerimiz tarafından satın alınacaktır.
Unutmayalım ki;
SİZ'ler var oldukça Minikler Gamze'siz kalmayacak!
Not : Paketlerin en geç 31 temmuza kadar bir dernek çalışanına ELDEN teslim edilmiş olması gerekiyor .
Arkadaşlar ben bir minik üstlenmiş durumdayım. Yine dernekten olan öğrencimle çıkıp alışverişi beraber yapacagız. Ve o gün sonunda paketi ona teslim edecegim. Eğer kişisel olarak kıyafet alabilecek vaktiniz zamanınız yoksa ,ama yine de bir gamze de ben olmak istiyorum bir minigin yanagında diyorsanız, ben kendi alışverişimi yaparken sizin de alışverişinizi yapıp, paketleri aynı anda verebilirim. (teslimatlar elden yapılıyor cünkü) (Beni forumdan tanıyan insanlar mevcut, iyiniyetime referans olacaklardır zaten)
Hem kalite olarak ortalama hem de ailelerin gerektiginde degiştirebilecekleri bir ürün paket
Biraz araştırdım. Kıyafet LCW , ayakkabı FLO olursa , 170-200 Tl arası bir rakam tutuyor. Bütçenize göre istediginiz ürünleri almakta özgürsünüz.
Ben zaten alacagım kendim için, sizlerden de böyle bir talep olursa seve seve alırım, sadece isteyen oldugu takdirde kişisel hesap numaramı verecegim. İsteyen bütçesi el verdigi miktarda yollar . 5, 10 ,50 hic önemli degil. bir kaç arkadaşın yolladıgı miktarla bir minik üstlenebiliriz.
etkinlik fb sayfası :
https://www.facebook.com/events/1396348390584008/
Etkinligi düzenleyen grubun sayfası (önceki etkinliklerin fotograflarına bakabilirsiniz)
https://www.facebook.com/MinikGamzeler
buda benim kişisel fb adresim,
Mehmet Güli Aytar
https://www.facebook.com/mehmet.g.aytar
Buradan veya 0505 333 11 10 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.
Bizden benim aracılıgımla destek olan olursa, tüm sürecin fatura ve fotograflarını ulaştıracagım kendisine.
HESAP BİLGİLERİM : Hesaba yollayacak arkadaşlar lütfen, bana p.m olarak isim ve yolladıkları miktarı geçsinler.
Garanti güngören sanayi şube
Mehmet Aytar
hesap no : 681 - 6675425
Iban : tr89 0006 2000 6810 0006 6754 25
turbo&quattro
23-07-2013, 14:54
~200 tl butcesi olmayan arkadaslarida dusunerekten 1 haftalik bir para toplama org yapsak ve paralar senin hesabina alinsa ve toplu alisveris yapilsa nasil olur ? Ben kendi adima cocuk giydirebilirim ama 3-5 artik neyse verebilecek arkadaslar sayesinde daha fazla cocuk giydirebilirizz
63owen63
23-07-2013, 14:58
~200 tl butcesi olmayan arkadaslarida dusunerekten 1 haftalik bir para toplama org yapsak ve paralar senin hesabina alinsa ve toplu alisveris yapilsa nasil olur ? Ben kendi adima cocuk giydirebilirim ama 3-5 artik neyse verebilecek arkadaslar sayesinde daha fazla cocuk giydirebilirizz
Harikasın abi , bir kişilik para biriktiginde sistemden minik üstlenip techturkey adına sonra paketi gider bir kişilik alırım avm yanıbaşımda , , Herkes yolladıgı miktarı bana kişisel olarak da p.m atar, olası bir kontenjan dolumunda ben paralarını gerekirse iade ederim hesap numaralarına.
Cünkü sistemden minik üstlenmek gerekiyor öncelikle.
turbo&quattro
23-07-2013, 15:04
O zaman oyle yapalim . Ugrasirim diyorsan eger ( ugrasamazsan ben seve seve ugrasirim 10 gun daha buradayim ) hesap bilgilerini ver oraya para toplayalim gelecek hafta pazartesi yada saliya kadar . Sonrasinda elimizde olan paraya gore alisveris yapalim ? Hem tek tek ugrasmayip vakit kaybi yasanmaz hemde toplu alisveriste daha uygun fiyatlar aliriz.
63owen63
23-07-2013, 15:09
O zaman oyle yapalim . Ugrasirim diyorsan eger ( ugrasamazsan ben seve seve ugrasirim 10 gun daha buradayim ) hesap bilgilerini ver oraya para toplayalim gelecek hafta pazartesi yada saliya kadar . Sonrasinda elimizde olan paraya gore alisveris yapalim ? Hem tek tek ugrasmayip vakit kaybi yasanmaz hemde toplu alisveriste daha uygun fiyatlar aliriz.
Kısa sürede bir miktar elde edersek ben seve seve ugraşırım abi vaktin müsaitse seninle beraber de alabiliriz , heyecanı başka bunun , dedigin gibi biriktirip de yapabiliriz hic problem degil:)
turbo&quattro
23-07-2013, 15:11
O zaman bu konuyu bugun/aksam/gece mumkun oldugunca aktif tutalim nabiz yoklayalim. Duruma gore 5 kiz 5 erkek cocuk secelim yada daha fazlasi.. Baktik pek katilim yok o zaman bireysel olarak birseyler yapalim.
63owen63
23-07-2013, 15:15
O zaman bu konuyu bugun/aksam/gece mumkun oldugunca aktif tutalim nabiz yoklayalim. Duruma gore 5 kiz 5 erkek cocuk secelim yada daha fazlasi.. Baktik pek katilim yok o zaman bireysel olarak birseyler yapalim.
Tamam abi, ben bir minik şuan ayırttım kendim için. Sen eğer bireysel katılacaksan senin icin de dolduralım hemen, katılım listesi dolduruluyor öyle ayırtılıyor cünkü.
turbo&quattro
23-07-2013, 15:16
Dur ariyorum simdi seni :)
Mehmet , benim adıma alışveriş yapabilirsen eğer bana bir hesap no gönderir misin ?
Keşke süre biraz daha uzun olabilseydi.
Varsa aybaşı ihtimali ben 31'inde katılabilirim.
63owen63
23-07-2013, 15:22
Mehmet , benim adıma alışveriş yapabilirsen eğer bana bir hesap no gönderir misin ?
Yapabilirim kardeşim, hesap no yolluyorum.
İstersen minik listesinden sen kendin minik seç, istersen ben herhangi biri diye ileteyim ?
http://www.techturkey.com/forum/newreply.php?do=newreply&p=6945029
Düşünmen bile yeter aslında , eğer durum müsaitse , oldugu kadar da yardım yapıp 4-5 kişiyle bir minik üstlenebiliriz:)
turbo&quattro
23-07-2013, 15:22
Keşke süre biraz daha uzun olabilseydi.
Varsa aybaşı ihtimali ben 31'inde katılabilirim.
Eger yeterli katilim saglayabilirsek ay snunu beklemeden 3-5 artik ne kadar vermek istersen verebilirain. Herkesin butcesi ~200 tl ye yetmeyebilir onun icin toplu birseyle yapmaya calisalim ilk basta.
Yapabilirim kardeşim, hesap no yolluyorum.
İstersen minik listesinden sen kendin minik seç, istersen ben herhangi biri diye ileteyim ?
http://www.techturkey.com/forum/newreply.php?do=newreply&p=6945029
Düşünmen bile yeter aslında , eğer durum müsaitse , oldugu kadar da yardım yapıp 4-5 kişiyle bir minik üstlenebiliriz:)
Sen seç kankacım , ben yapamam o işi gönül ister ki hepsini seçelim ama...
Hesap no bekliyorum , EFT saati geçmeden yetişebilirsem hemen gönderecegim sayfa açık bekliyorum.
63owen63
23-07-2013, 15:27
Sen seç kankacım , ben yapamam o işi gönül ister ki hepsini seçelim ama...
Hesap no bekliyorum , EFT saati geçmeden yetişebilirsem hemen gönderecegim sayfa açık bekliyorum.
p.m attım bilgileri kardeşim. Allah yardım eden, koşturan, düşünen düşünmeyen herkesden razı olsun, kimseyi bir çoraba ,ayakkabıya muhtaç etmesin. Kesene bereket. :)
p.m attım bilgileri kardeşim. Allah yardım eden, koşturan, düşünen düşünmeyen herkesden razı olsun, kimseyi bir çoraba ,ayakkabıya muhtaç etmesin. Kesene bereket. :)
Tamamdır yavrum , gönderdim , yetiştik EFT saatine kontrol et bir hesabını , Allah razı olsun vesile olduğun için :icon_tup:
Burak Kasim
23-07-2013, 15:29
Bende yardimci olmak isterim ama bir hesap nosu verirseniz daha iyi olur, alip gondericek pozisyonda degilim suan.
Bende 1 minik kardesimizi ustlenebilirim.
Ne yapilcak ne kadar yollanicak ufak bilgi mesaji atarsaniz sevinirim.
63owen63
23-07-2013, 15:31
Tamamdır yavrum , gönderdim , yetiştik EFT saatine kontrol et bir hesabını , Allah razı olsun vesile olduğun için :icon_tup:
Telefondan sürekli kontrol ediyorum kingoleon , thanks:)
Bende yardimci olmak isterim ama bir hesap nosu verirseniz daha iyi olur, alip gondericek pozisyonda degilim suan.
Bende 1 minik kardesimizi ustlenebilirim.
Ne yapilcak ne kadar yollanicak ufak bilgi mesaji atarsaniz sevinirim.
İsterseniz bütçeniz kadar ya da bireysel üstlenebilecekseniz bir minik için takriben 170-200 lira. Hesap no p.m atıyorum.
63owen63
23-07-2013, 15:35
@ Baretta : Kardeşim , eft' n şuan düştü hesabıma, hemen bir minik üstlendik. senin de yanagındaki gamzeler hic solmasın :)
Burak Kasim
23-07-2013, 15:46
Telefondan sürekli kontrol ediyorum kingoleon , thanks:)
İsterseniz bütçeniz kadar ya da bireysel üstlenebilecekseniz bir minik için takriben 170-200 lira. Hesap no p.m atıyorum.
Tesekkur ettim.
63owen63
23-07-2013, 15:47
Tesekkur ettim.
Ben teşekkür ediyorum, Allah hayrınızı kabul etsin ,geldi eft:)
turbo&quattro
23-07-2013, 15:50
Simdi listeye baktimda 17 cocuk kalmis. Biz organize olana kadar hepsi giydirilir :) Bende o zaman bir cocuk seceyim alisverisini yapayim.
63owen63
23-07-2013, 15:56
Simdi listeye baktimda 17 cocuk kalmis. Biz organize olana kadar hepsi giydirilir :) Bende o zaman bir cocuk seceyim alisverisini yapayim.
Abi kendin seçiyorsun, hallediyorsun anladıgım kadarıyla ,süpersin ?:icon_tup:
turbo&quattro
23-07-2013, 15:58
Abi toplu yapana kadar butun cocuklar secilir. FB sayfalarinda yazdim henuz cevap gelmedi. Yarin fln cikarim alisverise gorustugumuzde veririm sana elden.
Edit
Telefonda soyledigim konu icinde en kisa zamanda cevap bekliyorum kardesim.
63owen63
23-07-2013, 16:04
Abi toplu yapana kadar butun cocuklar secilir. FB sayfalarinda yazdim henuz cevap gelmedi. Yarin fln cikarim alisverise gorustugumuzde veririm sana elden.
Edit
Telefonda soyledigim konu icinde en kisa zamanda cevap bekliyorum kardesim.
öğrencimle de görüştüm, eğer yapabileceklerse yeni minilerk bulup, kontenjan açacaklar, ya da dernek üyesi öğrencimle biz bireysel olarak etkinligin kapsamı dışında kendi dernek portföylerinde bulunan önceden belirlenmiş ailelerden listede olmayan ailelere bireysel olarak, kampanya dışı, ulaştıracagız.
Bahsettigin diger konuya dair de detaylı bilgi alıp dönecegim abi.
Edit : İyi haber geldi. Listelerinde bulunmayan ama yine portföylerinde ki diger minikleri de dahil edecekler :)
turbo&quattro
23-07-2013, 16:08
Minik kardeslerimiz icin yaptiklarin icin tesekkurler . Bu tarz org lari buradan surekli bilgilendir lutfen.
63owen63
23-07-2013, 16:21
Elimden geldigini yaparım abi, kurban bayramı için de ara ara başka etkinlikler de , çok daha geniş çaplı bir şekilde olacaktır zaten, oluyorda :)
Sen de en az ben kadar yapıyorsun şuan zaten abi, asıl sana teşekkürler :)
63owen63
23-07-2013, 16:28
fb'da kota şuan doldu. Yeni bir liste tekrar yayınlanmayacak, şuan bizim forum için 10 minik kota aldım bitiyor diye. Forumdan rağbet gelirse bu güzellige ortak olursunuz, gelmez ise, bir aylık maaşı bırakır, ceketimi alır devam ederim :)
Şuan 10 minigimiz var dostlar ,available:)
turbo&quattro
23-07-2013, 16:34
O 10 kisilik kotada bende var isem eger isteyene verebilirsin FB dan formumu doldurdum yarin alisveristeyim .. Banada alisveris icin bahane cikti hahaha :)
Kotayi dolduramazsak bir sekilde hallederiz kardesim.
63owen63
23-07-2013, 18:02
Artik dahil degilsin:)). Suan 10 minik icin ben almis bulunuyorum. Fazlasina ihtiyacimiz olursa yenide talep edebilirim.
63owen63
23-07-2013, 20:08
Arkadaşlar,bir kac p.m alinca yazma ihtiyaci duydum tekrar. herkes bir çocuk ustlenmek zorunda degil. Hükmünuz gucunuz butceniz yettigi olcude yollayabilirsiniz. Diger butcesine gore yollayan arkadaslarla birlestiriyorum ben.3 e 5 e bakmayin lutfen. Bu hayrin miktari onemli degil. Ne kadar paylasirsak okadar guzellesir.
63owen63
24-07-2013, 07:47
P.m atan dostlara teşekkürler,p.m ler cevaplandı.
Şuan totalde konuyu ilk açtıgımdan bu yana 4.5, son aldıgım 10 kişilik kotadan 1.5 bucuk minik minik üstlendik bile :)
Kaldı son 8.5 :)
Herkesin yardımının yeri dolsun inşallah :)
turbo&quattro
24-07-2013, 08:52
Guncel olsun .
63owen63
24-07-2013, 11:38
Miniklerin yanaklarına gamze olmak için, haydi tech :)
turbo&quattro
24-07-2013, 11:51
Koca forumda daha iki kisimi giydirebildik ? Gencler pamuk eller cebe uce bese bakmadan. Cocuklugunuzu hatirlayin, bayramliklarinizi giydiginizde nasil sevindiginizi hatirlayin.. Ayni hisleri kardeslerimize yasatalim.
63owen63
24-07-2013, 13:56
Arkadaşlar demin Turbo&quattro , Yusuf abiyle konuştum telefonda. Şuan bir minik için alışveriş yapıyor. Geldiginde hislerini yazacaktır :)
Gelen p.m ler yanıtlandı :)
Sadece 1 gece gazlamamanız yeter beyler bu çocukların sevinmesine , bir düşünün... :icon_tup:
turbo&quattro
24-07-2013, 14:42
Arkadaşlar demin Turbo&quattro , Yusuf abiyle konuştum telefonda. Şuan bir minik için alışveriş yapıyor. Geldiginde hislerini yazacaktır :)
Gelen p.m ler yanıtlandı :)
Cocuk icin ciktim kendim icin alisveris yaptim geldim hahah :D
Cok keyiiydi magaza magaza gezip cocugun begenebilecegi seyi tahmin ederek alisveris yapmak. Hersey tamam bir ayakkabi kaldi. Onuda tamamlayinca ararim veririm sana kardesim.
63owen63
24-07-2013, 15:33
Ufak ufak destekler geliyor, p.m ler atılıyor, hesap no'ya akmasa da damlıyor. teşekkürler herkese. Allah gelenin yerini doldursun, kesenize bereket.:)
Pazartesiye kadar daha çok minigi güldürme şansımız var. Herkes den az çok demeden yardım bekliyorum dostlar:)
Sadece 1 gece gazlamamanız yeter beyler bu çocukların sevinmesine , bir düşünün... :icon_tup:
Söyleyecek söz bırakmamışsın kardeşim.
:bravo::bravo::bravo:
Cocuk icin ciktim kendim icin alisveris yaptim geldim hahah :D
Cok keyiiydi magaza magaza gezip cocugun begenebilecegi seyi tahmin ederek alisveris yapmak. Hersey tamam bir ayakkabi kaldi. Onuda tamamlayinca ararim veririm sana kardesim.
Pazartesi akşamı öğrencimle alışverişe çıkacagız biz de, hem o vakte kadar forumda da para toplanır direk hepsiyle alışverişi hallederiz diye düşündük.. O vakte kadar alsam olur.
Alışveriş sana da yaramış abi, sen minigin begenebilecegi şeyler seçeyim derken U.S style bir şeyler seçmişsindir şimdi : ))
63owen63
24-07-2013, 21:04
Arkadaslar desteklerinizi esirgemeyin lutfen.
turbo&quattro
24-07-2013, 21:08
1 aksam rollinge cikmayin 1 minik giydirin gunceli..
Ozel mesaj sayesinde haberim oldu.
Simdi bir cocuk icin ne kadar gerek?
Bu cocuklar kim ve ihtiyac sahibi oldugunu nasil tespit ettik?
Be kadar acigimiz kaldi?
Bilgi verirseniz sevinirim...
63owen63
24-07-2013, 21:49
Ozel mesaj sayesinde haberim oldu.
Simdi bir cocuk icin ne kadar gerek?
Bu cocuklar kim ve ihtiyac sahibi oldugunu nasil tespit ettik?
Be kadar acigimiz kaldi?
Bilgi verirseniz sevinirim...
Bir cocuk 170 -200 tl gibi bir rakamla rahatlikla bastan ayaga giyinebiliyor. Etkinliği duzenleyen dernek zaten bu amacla kurulmuş gonullu calisan bir orgutlenme,dolayisiyla surekli mevcut ihtiyac sahibi miniklerle ilgilenip yenilerini tespit ediyorlar. Bu cocuklar maddi ve manevi kendine yetemeyen ailelerin cocuklari.kimi oksuz kimi yetim kimi hasta vs.. Ogrencim yonetim de yer aliyor onun vasitasiyla takip ediyordum ben de. Bizlerin de hir faydasi olsun istedim.hepimiz az cok yoklugunu hissetmisizdir birseylerin dusuncesiyle. Suan 8 adet daha ustlenirim diye benim vermis oldugum bir soz var. Aama asil sayi cok daha fazla. Belki 30 belki 40. Net rakam icin sormam lazim.
Aciklamayi atladigim bir nokta varsa ya da daha detayli bilgi gerekirse telefon no verirseniz arayabilirim.
Bu minikler yurtda mi? Kimsesiz?
Yada tespiti kim yapiyor,emin olalim.
8 bize aitse yada kaldiysa,yarisi benden. Cok muhtac var etrafda...
63owen63
24-07-2013, 22:52
Bu minikler yurtda mi? Kimsesiz?
Yada tespiti kim yapiyor,emin olalim.
8 bize aitse yada kaldiysa,yarisi benden. Cok muhtac var etrafda...
Yurt da olanlara dışardan yardim vs kabul etmiyorlar. Cok zor o isler artik,oyuncak bile veremiyorum calistigim universitenin yanindaki kimsesiz cocuklar yuvasina,her ay ugradigim ve hoca oldugumu bildikleri emin olduklari halde.. Evdeler genelde. Issiz malul ya da bahsettigim.gibi sahipsiz kalan aileler. Suan telefonla gorustum. Birebir emin olduklari ,(cok arastirip eleyerek karar veriliyor ve sisteme giris yapiliyor) tum cocuklar a sahip bulunmus. Sadece benim bize ayırdığım 8 minik kaldi :)
4 u sizden ise , sadece 4 minigimiz kaldi demektir :)
Armageddon
24-07-2013, 22:58
Arkadaşlar 8 minik kalmış, destek olabilecek herkes destek olmalı bence bu mübarek ayda...
Bu karar veren kisileri taniyorsun,gordun degil mi?
8 e tamamlanir ;)
63owen63
24-07-2013, 22:59
Arkadaşlar 8 minik kalmış, destek olabilecek herkes destek olmalı bence bu mübarek ayda...
Şuan 4 minik kaldi :)
63owen63
24-07-2013, 23:03
Bu karar veren kisileri taniyorsun,gordun degil mi?
8 e tamamlanir ;)
Evet. Ogrencim bir tanesi. Dusundugumuzden daha ince eleyip sik dokuyorlar aile seciminde. Internette minik gamzeler diye aratilabilir. Fb da sayfalarindan yil boyu faaliyetleri bakilabilir . Zaten ben . Burada bu bahsi gecen tum yardimlarin sonucunu gorselestirip o guzel tabloyu sizlerle paylasacagim, Boyle birseyden emin olmasam vakit bile ayirmam zahmet e girmem murat abi. Forumdan taniyan arkadaslarim abilerim de bilir az cok.
Armageddon
24-07-2013, 23:03
Şuan 4 minik kaldi :)
:icon_tup:
63owen63
24-07-2013, 23:09
:icon_tup:
Suan kaldi son 3 minik :)
turbo&quattro
24-07-2013, 23:10
Pazartesiye kadar giydiririz butun kardeslerimizi :)
Aman bozulmasin...
Cabalarimiz mutluluk verir umarim...
Hayir duasi en guzel hediye...
63owen63
25-07-2013, 00:03
Pazartesiye kadar giydiririz butun kardeslerimizi :)
Senin de cok buyuk desteğinle, kalan 3 minik de gulecek abi :)
Aman bozulmasin...
Cabalarimiz mutluluk verir umarim...
Hayir duasi en guzel hediye...
Vermez mi. Miniklerin en buyuk arzularindan birisi gerceklesecek. Bayramda tertemiz kokan yepyeni paketlerini elleriyle actiklari bayramliklari olacak. Bir tebessum bin umut:) teşekkür ediyorum destek icin.Allah yerini doldursun ziyadesiyle.
Armageddon
25-07-2013, 09:31
GÜNCEL..... Arkadaşlar hadi herkes az biraz el atsın 3 minik kaldı giydirilecek...
2 cocugu ben ustlenebilirim ancak suan yayladayim sadece telefonumda internet var, telefonumda da internet bankaciligi yok pazartesi parayi hesabina gecmis olurum.
Senin de cok buyuk desteğinle, kalan 3 minik de gulecek abi :)
Vermez mi. Miniklerin en buyuk arzularindan birisi gerceklesecek. Bayramda tertemiz kokan yepyeni paketlerini elleriyle actiklari bayramliklari olacak. Bir tebessum bin umut:) teşekkür ediyorum destek icin.Allah yerini doldursun ziyadesiyle.
Kardeşim yanlış anlaşılmazsa brişey sormak istiyorum ?
Bu çocuklar kimsesiz çocuklar mı yoksa ailesiyle mi yaşıyorlar ? Yaşıyorlar ve evde başka çocuklar da varsa diğerlerini hediye alınmaması kötü olmaz mı ?
Kalan 3 kardesimizide bana yazabilirsin mehmet.
Sonu 1860 olan numara bana ait seni aradim ama musait degilsin sanirim bana donersen sevinirim
Mehmet abi merhabalar şuan abd de olduğum.için cepten arayamıyorum seni. Hesabım da para yoktu,arkadaşım vasıtasıyla bir miktar göndereceğim. Çok teşekkür ederim böyle bir olaya ön ayak olduğun için.
Saygılarımla
turbo&quattro
25-07-2013, 11:55
Beyler harikasiniz... Sirada keyifle miniklerin sevincini izlemek var.
Elimizden geleni esirgemeyelim, ufak ufak da olsa birikir birkaç yavrucağın yüzünü güldürür bu yardımlar.. Mehmet arkadaşım sana da tekrar teşekkür ederim böyle bir işe ön ayak olduğun için..
63owen63
25-07-2013, 13:02
GÜNCEL..... Arkadaşlar hadi herkes az biraz el atsın 3 minik kaldı giydirilecek...
Abi ,konuyu güncel tuttugun için teşekkür ederim :)
Kalan 3 kardesimizide bana yazabilirsin mehmet.
Süper ! Güne telefonla ve bu haberle başlamak çok güzeldi :) Olay bitmiştir.
Kardeşim yanlış anlaşılmazsa brişey sormak istiyorum ?
Bu çocuklar kimsesiz çocuklar mı yoksa ailesiyle mi yaşıyorlar ? Yaşıyorlar ve evde başka çocuklar da varsa diğerlerini hediye alınmaması kötü olmaz mı ?
Çoçuklar aileleriyle yaşıyorlar. Anne veya baba olmayabiliyor, ya da çalışmıyor olabiliyor. İkisi de yanlarında olup çok mağdur durumda da olanlar çok malesef.
Tespit edilmişse bir aile, o aile deki tüm miniklere yardım ediliyor, digerinin boynu bükük bırakılması gibi bir şey yok, bir ailede birden fazla minik olabiliyor.
Mehmet abi merhabalar şuan abd de olduğum.için cepten arayamıyorum seni. Hesabım da para yoktu,arkadaşım vasıtasıyla bir miktar göndereceğim. Çok teşekkür ederim böyle bir olaya ön ayak olduğun için.
Saygılarımla
Kardeşim şuan 3 minik'de sahiplenilmiş durum da ,
Ben birden fazla sahiplendim, istersen birini seninle paylaşabilirim ya da kısmi olarak katılabilirsin bütçen ne ölçüde el veriyorsa.
Elimizden geleni esirgemeyelim, ufak ufak da olsa birikir birkaç yavrucağın yüzünü güldürür bu yardımlar.. Mehmet arkadaşım sana da tekrar teşekkür ederim böyle bir işe ön ayak olduğun için..
Kesinlikle, o anları burda sizlerle paylaşacagım zaten , ben teşekkür ediyorum, ben sadece vesile olabiliyorum sizlerin sayesinde:)
Beyler harikasiniz... Sirada keyifle miniklerin sevincini izlemek var.
İşte işin en huzur verici yanı bu :)
63owen63
25-07-2013, 13:37
Arkadaşlar şuan dan itibaren 10 minik kontenjanını üstlendik forum ahalisi olarak :)
Özel mesajlar alıyorum genç kardeşlerimizden. Benim birden fazla sahiplenme durumum var.
Bu taleplere göre bunlardan bir tanesini sizlerle paylaşabilirim.
Yani total de 200 tl'lik bir yardım daha kabul edebilirim. Ancak tamamını üstlenmeyi lütfen teklif etmeyin,dedigim gibi sadece PAYLAŞABİLİRİM. Bir kaç parçaya bölelim ki, başka kardeşlerimizinde payı,tuzu olsun. Varsa daha önceden bütçesi yetmedigi için yardım edemeyen kardeşimiz, 100 liranın altında olmak şartıyla 1 minik için ortak edebilirim.
Herkese sonsuz teşekkürler :)
Mesaj kutun dolu.
Lutfen kontrol edermısın?
Ne zaman eft yı ıstıyorsun?
63owen63
25-07-2013, 14:53
Boşalttım abi, üst üste geldi p.mler :)
Alışverişi pazartesi yapacagım son ana bırakıp da sıkıntı yaşamayalım diye mümkün olan en kısa sürede alırsam iyi olur.
Boşalttım abi, üst üste geldi p.mler :)
Alışverişi pazartesi yapacagım son ana bırakıp da sıkıntı yaşamayalım diye mümkün olan en kısa sürede alırsam iyi olur.
Tamamdır,haber verecegım.Tel nonuda yazarmısın bana?
63owen63
25-07-2013, 14:56
p.m attım abi.
4 Minigin Eft sı tamamdır,hesabını kontrol edıp bılgı verırsen sevınırım.
63owen63
25-07-2013, 15:32
Kontrol ettim, ulaştı bana, tekrar teşekkürler abi:)
Ben tesekkur ederım Mehmet.
Boyle seylere vesıle olmak,muhım ve sart.
Sayende mutlu yuzler gorur ve hayır duaları alırız ınsallah...
63owen63
25-07-2013, 15:36
Rica ederim abi, Allah hepimizin hayırlarını kabul etsin, yerlerini ziyadesiyle doldursun.
Organizasyon fotoğraflarını görünce çok daha iyi anlaşılacaktır :)
turbo&quattro
25-07-2013, 23:41
Beyler pazartesi gunu Mehmet alisverise cikana kadar konu guncel. 1 lira 1000 lira hic farketmez amacimiz ufakta olsa destek .
Mehmet 3 kardeşimiz için parayı hesabına havale yaptım pazartesi hesabına düşer,sen sabahtan yınede kontrol et bır sorun olursa bana ulaşırsın.numaram sende var.
63owen63
29-07-2013, 10:55
Arkadaslar aksam 5 e kadar ufak yardimlarinizi kabul edebilirim,destek olmak, corbada tuzum olsun derseniz.
50 tl üzeri olmamak kaydiyla.
Mehmet 3 kardeşimiz için parayı hesabına havale yaptım pazartesi hesabına düşer,sen sabahtan yınede kontrol et bır sorun olursa bana ulaşırsın.numaram sende var.
Geldi geldi,pm i de aldim cok tesekkurler. Aksam alisveristeyiz bakalim :)
turbo&quattro
29-07-2013, 11:00
Mehmet 3 gun once beni aradilar dernekten esyalari bugun elden alabileceklerini soylediler evime yakin biryerden . Istersen onlara hayir deyip sana vereyim hem persembe donuyorum gorusmuz oluruz bir kez daha.
gsi_club
29-07-2013, 11:35
size yurt disindan western Union ile göndersem olurmu parayi?eger tamam derseniz 1 sa içinde gider paranizi yatirir sizde 2 sa içinde parayi alirsiniz.
63owen63
29-07-2013, 21:07
Alisverisin bir kismini bugün hallettik,simdi iftari açmaya gidiyorum. Saat 10.06 ama heyecan ve sevinçten orucu falan unuttuk haftaici yine bir aksam tamamlayacagiz alisverisi:)
gsi_club
29-07-2013, 22:43
Mesaj kutun dolu oldugu için buradan yaziyorum
Western Union ile gönderdiğim zaman direk senin adina geliyor. Sen direk ya postaneden çekiyorsun yada Western union olan bankadan alıyorsun.sen tamam dersen ben yarin postaneden gönderirim sana gerekli olan seyler benim adim soyadim sana bir şifre göndereceğim birde meblağı söylediğin zaman direk parayi alabiliyorsun
Kadett_gsi
29-07-2013, 23:09
konuyu geç gördüm , eğer hala vakit ve imkan var ise , bir minik kardeşimiz için üstlenmek isterim ,haber bekliyorum
Armageddon
30-07-2013, 00:41
Alisverisin bir kismini bugün hallettik,simdi iftari açmaya gidiyorum. Saat 10.06 ama heyecan ve sevinçten orucu falan unuttuk haftaici yine bir aksam tamamlayacagiz alisverisi:)
Allah razı olsun senden çok sevindim :)
Kardesim mesaj kutun dolu. Bosaltir misin. Yarina bir miktar yollayacagim seni aramak istiyorum. Ya da bana cebini ativer. Bekliyorum.
turbo&quattro
30-07-2013, 01:45
Arkadaslar ihtiyacimiz kalmadi diye hatirliyorum ama Mehmet kesin bilgi verir .Ben bu gece yarisi dernek icin calisan arkadaslara aldiklarimi teslim ettim bu arada biraz konusma sansimiz oldu . Bu ise gonul verenler titizlikle calisiyorlarmis ve tum aileleri ozenle tespit edip her yil mali durumlarindaki degisimleride dikkate aliyorlarmis . Aslinda bu bayram icin gec kaldiklarini ve dolayisi ile boyle bir organizasyon dusunmediklerini ama cok kisa sure icinde gelen olumlu tepkilerden sonra gelecek bayram ( kurban ) icin daha hazirlikli olacaklarindan bahsetti . Forumca takip edelim gelecek bayram icin yakin bir zamanda para toplamaya baslayip en az 50 cocuk biz kendimiz giydirelim .
msb kutun dolu dönüş yapamiyorum
63owen63
30-07-2013, 07:48
Mesaj kutun dolu oldugu için buradan yaziyorum
Western Union ile gönderdiğim zaman direk senin adina geliyor. Sen direk ya postaneden çekiyorsun yada Western union olan bankadan alıyorsun.sen tamam dersen ben yarin postaneden gönderirim sana gerekli olan seyler benim adim soyadim sana bir şifre göndereceğim birde meblağı söylediğin zaman direk parayi alabiliyorsun
Kutuyu üniversite öğrencisi adaylar doldurmuş y : ))
sıkıntı yok o şekilde de alabilirim.
konuyu geç gördüm , eğer hala vakit ve imkan var ise , bir minik kardeşimiz için üstlenmek isterim ,haber bekliyorum
P.m attım durumu detaylı belirten
Allah razı olsun senden çok sevindim :)
Biraz sonra bir kaç fotograf koyacagım :)
Kardesim mesaj kutun dolu. Bosaltir misin. Yarina bir miktar yollayacagim seni aramak istiyorum. Ya da bana cebini ativer. Bekliyorum.
P.m attım ,kutu boşaltıldı :)
Arkadaslar ihtiyacimiz kalmadi diye hatirliyorum ama Mehmet kesin bilgi verir .Ben bu gece yarisi dernek icin calisan arkadaslara aldiklarimi teslim ettim bu arada biraz konusma sansimiz oldu . Bu ise gonul verenler titizlikle calisiyorlarmis ve tum aileleri ozenle tespit edip her yil mali durumlarindaki degisimleride dikkate aliyorlarmis . Aslinda bu bayram icin gec kaldiklarini ve dolayisi ile boyle bir organizasyon dusunmediklerini ama cok kisa sure icinde gelen olumlu tepkilerden sonra gelecek bayram ( kurban ) icin daha hazirlikli olacaklarindan bahsetti . Forumca takip edelim gelecek bayram icin yakin bir zamanda para toplamaya baslayip en az 50 cocuk biz kendimiz giydirelim .
Evet abi, aileye 3 ayrı kişi gidip her biri kişisel olarak ailenin durumunu puanlıyor çaktırmadan, daha sonra 3 lü puanları karşılaştırıyor ve ona göre aileye öncelik sırası veriliyor 3 ayrı kişinin puanlarının ortalamasından, ve bir kaç kez gidibiliyorlar. Gerçekten hassaslar. Kurban bayramı etkinligi daha geniş çaplı olacak, bu bütçeyi optimum düzeyde kullanabilirsem kurban bayramı için şimdiden bir miktar ayırabilmiş bile olabilirim,tabi diger yardım yollayan abi/kardeş lerin de onayı olursa. Aksi takdirde kalanı kişi sayısına bölüp iade yapacagım artma durumunda.
msb kutun dolu dönüş yapamiyorum
kutu boşaltıldı :)
Kadett_gsi
30-07-2013, 08:31
işlemi yaptım Mehmet, Pm de attım. teşekkürler
63owen63
30-07-2013, 08:42
işlemi yaptım Mehmet, Pm de attım. teşekkürler
Ben teşekkür ediyorum , :icon_tup: Allah yerini doldursun :)
63owen63
30-07-2013, 11:26
Abiler/kardeşler alışverişimizin bir kısmını dün 6.15 - 10.00 arası torium'da gerçekleştirdik. Alışverişimiz sizlerin de katkısıyla müthiş keyifli, istedigimiz bedenleri bulamadıgımız da zaman zaman stressli , bir miktar tatlı yorucu geçti. Ürün kalem sayısı çok olunca sadece paketleme, faturalandırma,degişim kartı, ödeme yarım saati buldu neredeyse.
Haftasonu avm'lerde yaşanan alışveriş çılgınlıgı ve kapanış saatine kadar bitiremedigimiz için hafta içi bir gün (en geç cuma) kaldıgımız yerden devam edip,bitirecegiz. Çalıştıgım yerden imageshack vs erişimi engellendigi için ( güya üniversite.. Nasıl bir özgürlükse..) Süleyman'dan rica ettim yükleyecek bir kaç fotograf (yasak olmasına rağmen bir kaç adet almaya çalıştım )
Mümkün oldugunca şeffaf olmaya çalışıyorum,aklınız da bir soru işareti vs kalıyorsa lütfen sorun, benim de içim ancak böyle rahat eder :)
Suleyman
30-07-2013, 11:29
Mehmet hocaya ait fotoğraflar,
http://img534.imageshack.us/img534/7955/jee5.jpg
http://img843.imageshack.us/img843/286/2khu.jpg
http://img707.imageshack.us/img707/9462/ygsb.jpg
http://img854.imageshack.us/img854/3116/54v0.jpg
http://img849.imageshack.us/img849/6300/ubzh.jpg
http://img32.imageshack.us/img32/7965/h5jt.jpg
http://img812.imageshack.us/img812/5724/2cgx.jpg
Suleyman
30-07-2013, 15:18
Fotoğraflar düzenlenmiştir.
63owen63
30-07-2013, 17:25
Teşekkürler Süleyman :)
Cocuklara ulastımı?
Onların resmınıde koyarmısın?
63owen63
03-08-2013, 08:35
Dun alisverisin kalanini tamamladik. Fotograflari alinca yine ekleyecegim. Miniklere dagitimi hafta icinde gerceklesecek. Yine hersey fotograflanacak,hatta video cekimi rica ettim. Aileler problem etmezse cekim yapilacak
turbo&quattro
07-08-2013, 17:59
organizasyon fotolari geldi. Emegi gecen herkesin eline, yuregine saglik.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.694350393915455.1073741827.152562061427627&type=1
bilalasmali
07-08-2013, 20:53
Dun alisverisin kalanini tamamladik. Fotograflari alinca yine ekleyecegim. Miniklere dagitimi hafta icinde gerceklesecek. Yine hersey fotograflanacak,hatta video cekimi rica ettim. Aileler problem etmezse cekim yapilacak
Keşke önceden haberim olabilseydi benîmde bi katkım olsun isterdim.
Çok mu geç kaldık veya bi yardım yapabiliyormuyuz?
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.694350393915455.1073741827.152562061427627&type=1
elinize sağlık
Resimleri koyarmisiniz teslim ederken? Cocuklarin mutlu halleriyle bizde mutlu olalim...
turbo&quattro
10-08-2013, 19:10
Abi ustteki facebook linkinde var.
Armageddon
11-08-2013, 00:50
Ne kadar mutlu olmuş minikler.... Gözlerinden okunuyor sevinç ve masumiyetleri... Emeği geçenlerin ellerine sağlık :)