Arkadaşlar öncelikle konu Buğra abiden izinlidir. Ve katılacak olanların hızlı sürede ulaşması gerekiyor, çünkü sürekli üstleniliyor minikler, kontenjanlar doluyor.
' Ramazan öncesinde minikleri giydirmek ' amacıyla düzenlenmiş bir yardım kampanyasıdır. Kampanyayı düzenleyen grup (5 yıldır aktifler) tarafından daha önce yardıma muhtaç minikler belirlenmiştir. Ki sürekli ilgilendikleri ve sayısını arttırdıkları bir minik grubu da var biliyorum. Etkinlik kapsamında 100 minik giydirilecek . 50 ' si çoktan dolmuş durumda.
Ben kişisel olarak takip ediyorum ve ekipten yüzyüze tanıdıgım görüştügüm öğrencim var. Kalben müsterih olabilirsiniz. Daha önce trt'de yayınlanmış youtub'da bulunabilecek etkinlik fotografları veya verecegim fb sayfasında önceki etkinliklerin fotografları da var.
Katılım bir yada istediginiz sayı da minik üstlenmek şeklinde oluyor.
Örnek : Bir minik üstlenip onun bayramlık aşagıda verdigim liste ihtiyacını alıyorsunuz. Marka, model vs herşey size kalmış.. Erkek veya kız cocukları icin liste şöyle.
İHTİYAÇ LİSTESİ:
KIZ ÇOCUKLARI İÇİN:
1- Gömlek ya da tişört
2- Pantolon/Etek veya Elbise
3- İç çamaşırı
4- Çorap
5- Pijama Takımı
6- Ayakkabı
ERKEK ÇOCUKLARI İÇİN:
1- Gömlek ya da tişört
2- Pantolon
3- İç çamaşırı
4- Çorap
5- Pijama Takımı
6- Ayakkabı
NASIL DESTEK OLABİLİRSİNİZ?
1 ) Bir miniğimizi üstlenmek için ilk olarak "Minik Gamzeler" sayfasından Mesaj butonuna tıklayarak yöneticilerimizle irtibata geçiniz.
2) Üstlendiğiniz miniğimizin özelliklerine göre kıyafetleri eksiksiz olarak alıp,"31 TEMMUZ 2013 Çarşamba" gününe kadar sayfa üzerinden yöneticilerimiz ile irtibata geçip ELDEN teslim etmeniz gerekmektedir. Süre çok kısa olduğu için kargo ile gönderimde yaşanabilecek gecikmeleri önlemek amacıyla bu sene İstanbul içerisinde elden teslim alacağız.
3) İstanbul dışındaki hayırseverlerimiz ve İstanbul içerisinde olup vakti müsait olmadığı için alışveriş yapamayacak hayırseverlerimiz dilerlerse derneğimizin banka hesabına BAĞIŞ yapabilirler. Bu bağış ile üstlendikleri çocuğun kıyafetleri dernek yöneticilerimiz tarafından satın alınacaktır.
Unutmayalım ki;
SİZ'ler var oldukça Minikler Gamze'siz kalmayacak!
Not : Paketlerin en geç 31 temmuza kadar bir dernek çalışanına ELDEN teslim edilmiş olması gerekiyor .
Arkadaşlar ben bir minik üstlenmiş durumdayım. Yine dernekten olan öğrencimle çıkıp alışverişi beraber yapacagız. Ve o gün sonunda paketi ona teslim edecegim. Eğer kişisel olarak kıyafet alabilecek vaktiniz zamanınız yoksa ,ama yine de bir gamze de ben olmak istiyorum bir minigin yanagında diyorsanız, ben kendi alışverişimi yaparken sizin de alışverişinizi yapıp, paketleri aynı anda verebilirim. (teslimatlar elden yapılıyor cünkü) (Beni forumdan tanıyan insanlar mevcut, iyiniyetime referans olacaklardır zaten)
Hem kalite olarak ortalama hem de ailelerin gerektiginde degiştirebilecekleri bir ürün paket
Biraz araştırdım. Kıyafet LCW , ayakkabı FLO olursa , 170-200 Tl arası bir rakam tutuyor. Bütçenize göre istediginiz ürünleri almakta özgürsünüz.
Ben zaten alacagım kendim için, sizlerden de böyle bir talep olursa seve seve alırım, sadece isteyen oldugu takdirde kişisel hesap numaramı verecegim. İsteyen bütçesi el verdigi miktarda yollar . 5, 10 ,50 hic önemli degil. bir kaç arkadaşın yolladıgı miktarla bir minik üstlenebiliriz.
etkinlik fb sayfası :
https://www.facebook.com/events/1396348390584008/
Etkinligi düzenleyen grubun sayfası (önceki etkinliklerin fotograflarına bakabilirsiniz)
https://www.facebook.com/MinikGamzeler
buda benim kişisel fb adresim,
Mehmet Güli Aytar
https://www.facebook.com/mehmet.g.aytar
Buradan veya 0505 333 11 10 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.
Bizden benim aracılıgımla destek olan olursa, tüm sürecin fatura ve fotograflarını ulaştıracagım kendisine.
HESAP BİLGİLERİM : Hesaba yollayacak arkadaşlar lütfen, bana p.m olarak isim ve yolladıkları miktarı geçsinler.
Garanti güngören sanayi şube
Mehmet Aytar
hesap no : 681 - 6675425
Iban : tr89 0006 2000 6810 0006 6754 25