Orijinalini görmek için tıklayınız : İlginç trafik cezaları vol.291818
Yazılanların ne kadar doğru olduğunu siz düşünün.
http://i40.tinypic.com/167ureq.png
Okuyana ani yasatiyor massallah :D
67 km ıle radara gırmısım selımpasa. ben arabamı bosa atsam 80le gıdıo zaten 50 km radar mı olur.
Bunların haksız oldugunu kanıtlamak ıcın ne yapmamız gerekır ?
burak_2885
31-07-2013, 14:44
"Dubalara çarpıp, dur ihtarına uymayıp, üzerimize sürerek aniden sol şeride geçerek trafiği tehlikeye sokmak." :D
Mechanix
31-07-2013, 14:47
Son 10 yıldır cezam yoktu, geçen 1 ay da 3 tane ceza yemişim. 90km ve 102km ile radar , toplamı 500 TL. Bir de çevirmeden kaçmışım görünüyor , arkamdan yazmışlar 500 TL de o. Ne kadar kolaylaşmış ceza yazmak...
101'le Haramidere'de radara girmişim taze geldi... Sonuç 300TL....
gözünün üstünde kaşı varmış yaz buna 150 :D
altugkocer
31-07-2013, 15:09
bugün arkadaşıma geldi ceza tarihe dikkat :)
emniyet bu sefer sağlam geliyor :D
http://i42.tinypic.com/fkbdbp.jpg
egsoza yazmışlar haa ,görüntüden mi sesten mi :D
101'le Haramidere'de radara girmişim taze geldi... Sonuç 300TL....
Gecmis olsun , haramidere e-5 te mi girdiniz ? Ordaki kameralar hiz koridoru degil miydi ?
selimpasa feci.. 50km tabelasina pusu atiyorlar.. catir cutur dayiyorlar.. ben bunu bildigim icin yavas gidiyorum ve yavas gidiyorum diye sellektor korna ustume kirmalar yasiyorum.. Adamlar anlamiyor ki bir bildigim var mal miyim 50 ile gidiyorum!
Buyukcekmece-Selimpasa hattindaki yolda her yerde limite uyun, gunduz ozellikle %80 ceza yersiniz. Bu tamamen tuzak olayina dondu artik baska birsey degil.
Gecmis olsun , haramidere e-5 te mi girdiniz ? Ordaki kameralar hiz koridoru degil miydi ?
Bende öyle biliyordum ama 101 ile ceza geldi...
Ben vergi dairesinden cezalarıma bir bakayım korktum la bildiğin
imprezaWRC
31-07-2013, 15:46
Biriside Bağdat Caddesinde 56km/h hız ile 166TL ceza ödemiş...
Ne oldu yine, saldırmaya başladılar, abuk sabuk cezalar gönderiyorlar.
Gunes G.
31-07-2013, 16:04
Cadde de EDS uygulamasi baslayacakti, muhtemelen baslamistir. 50km hiz siniri var sehir icinde, 50'yi geceni sobeliyorlardir.
Cadde'de oturupta cadde'de gazlayan arac zaten yok denecek kadar az, ne kadar sacma sapan adam varsa haftasonu iniyorlar sehire, ne kadar amelelik varsa yapiyorlar sahilde ve cadde'de, yarattiklari huzursuzlugun ceremesinide biz cekiyoruz. Ayar oluyorum.
Burada bu tarz insanlar varsa onlara mesajim "Gidin kendi mahallenizde gazlayin, orada mevzu cikartin. Sizin yuzunuzden bize uzayli muamelesi yapiyor polisler..."
Hayir kacacak biryerde yok, caddeyi kullanmayali cok zaman oldu, ara sokakta bile polis spor arac gorunce sanki maden bulmus gibi aciyor isiklari sirenleri hemen mevzu yaratiyor saga cek diye. Stock aracimin baglanmisligi var sirf bu dallamalar yuzunden. 10-12 sene once boyle birsey yoktu, ne olduysa son 10-12 senede oldu zaten...
team_k20
31-07-2013, 16:19
1 ayda 6 defa ceza 1 kere araba baglattim omrumde bukadarini bi arada gormedim =) hizini alamayip eve gonderdikleri haric
bı bombada benden olsun benzınlıkten cıkarken ceza yazdılar tehlıkelı arac kulllanmaktan :D
Cadde de EDS uygulamasi baslayacakti, muhtemelen baslamistir. 50km hiz siniri var sehir icinde, 50'yi geceni sobeliyorlardir.
Cadde'de oturupta cadde'de gazlayan arac zaten yok denecek kadar az, ne kadar sacma sapan adam varsa haftasonu iniyorlar sehire, ne kadar amelelik varsa yapiyorlar sahilde ve cadde'de, yarattiklari huzursuzlugun ceremesinide biz cekiyoruz. Ayar oluyorum.
Burada bu tarz insanlar varsa onlara mesajim "Gidin kendi mahallenizde gazlayin, orada mevzu cikartin. Sizin yuzunuzden bize uzayli muamelesi yapiyor polisler..."
Hayir kacacak biryerde yok, caddeyi kullanmayali cok zaman oldu, ara sokakta bile polis spor arac gorunce sanki maden bulmus gibi aciyor isiklari sirenleri hemen mevzu yaratiyor saga cek diye. Stock aracimin baglanmisligi var sirf bu dallamalar yuzunden. 10-12 sene once boyle birsey yoktu, ne olduysa son 10-12 senede oldu zaten...
En temizi plakasız gezmek di mi :D:D:D
E-5de sıkıla sıkıla 70 ile gidiyorum çok şükür ceza gelmedi daha. Kumburgaz Selimpaşa civarında 50 km gezici radar var. sağdan 70 ile gidiyorum doblo connect tarzı araç sollamıyorum. Ceza yemeden geçeririz inşallah yazı :)
Olm senin o jantlarla sokağa çıkman bi kere görüntü kirliliği kapının önünde yazsınlarda cezayı jant değişene kadar korkudan çıkma dışarı emi.
volkan_gs
31-07-2013, 16:48
ya bu e-5' te 70i geçmeme olayını bir tek biz uyguluyoruz he kimsenin salladığı yok bazen acaba kuruntu mu yapıyoruz diye soruyorum kendime :)
free-hifi
31-07-2013, 16:51
ya bu e-5' te 70i geçmeme olayını bir tek biz uyguluyoruz he kimsenin salladığı yok bazen acaba kuruntu mu yapıyoruz diye soruyorum kendime :)
ben şahit oluyorum gelen cezalara
free-hifi
31-07-2013, 16:54
selimpasa feci.. 50km tabelasina pusu atiyorlar.. catir cutur dayiyorlar.. ben bunu bildigim icin yavas gidiyorum ve yavas gidiyorum diye sellektor korna ustume kirmalar yasiyorum.. Adamlar anlamiyor ki bir bildigim var mal miyim 50 ile gidiyorum!
Buyukcekmece-Selimpasa hattindaki yolda her yerde limite uyun, gunduz ozellikle %80 ceza yersiniz. Bu tamamen tuzak olayina dondu artik baska birsey degil.
tam olarak nerede duruyor radarlar genelde gece giderim ordan ama aklımızda olsun
SekoLive
31-07-2013, 16:59
bassan benzin kesiyo cezayı basmasan arkandan yazıyorlar yani her türlü giden bişiler var :)
tatil dönüşü selimpaşa civarlarında artık yol bitsin diye yükleniyordum umarım ceza gelmez onlarda bana yüklenmez :D
Gunes G.
31-07-2013, 17:01
En temizi plakasız gezmek di mi :D:D:D
Ahaha yok valla gezdigim filan, aracin kagit islerini halletmeye calisiyorum 1 haftadir, az kaldi bir aksilik cikmazsa yarin tamamdir.
Olm senin o jantlarla sokağa çıkman bi kere görüntü kirliliği kapının önünde yazsınlarda cezayı jant değişene kadar korkudan çıkma dışarı emi.
Beni yakan Jantmax Cem'dir buradan duyuruyorum. 9.5 jant gelene kadar idareten jant istedim, yesil jantlari verdi adam dolastiriyor beni yesil jantlarla ya :)
tam olarak nerede duruyor radarlar genelde gece giderim ordan ama aklımızda olsun
cogu zaman gezici... belli bir yerde durmuyor yada sagda solda zaten duran cok araba oluyor onlardan biri olabilir. Benim cezalar hep gezici radar ile :(
Risendark
31-07-2013, 17:48
Forum ankara civarı yözgat bulvarında ceza yemişim halamın arabayla :D 166 tl cik girmiş bize :)
bizim şirket aracına da trafik levhalarına uymamakdan dolayı 77tl yazmışlar işin garibiyse ceza yenilen mevkii'de bir tane bile trafik levhası yok hatta yol asfalt bile değil sürekli kullandığımız şantiye yolu :D
yardıra yardıra gidiyoz la e5 te 50 60 defa 120 130 140 150 ile radarlardan geçmişliğim vardır heralde hepsini toplayıp gömmezler inşallah :D
bende kırmızıda geçmişim taa 2012 12. ayda daha dün geldi evde yoktum muhtarlığa gittim elime bi deste ceza verdi burdan bul diye sadece 1 günde 40-50 ceza geliyomuş ( evinde olmayıp muhtarlığa gelen 40-50)
Ehliyetimi kaybetmiştim, polis çevirmesinde kıbrıs ehliyetimi gösterdim, olmaz dedi 150 küsür ceza yazdı, "kıbrıs ehliyetimin geçerli olduğunu biliyorum avukatım ben" dedim bu sefer de sis lambalarından 77 TL daha fazladan yazdı :)
Kıssadan hisse; bırakacaksın adam cezasını yazacak, üstelemenin hiç bir mantıklı gerekçesi yok :)
bana da yeni geldi 320 tl,dur ihtarına uymamak, tehlikeli şerit değiştirmek.160 160 yazmış memur amca..
Risendark
31-07-2013, 23:43
Ehliyetimi kaybetmiştim, polis çevirmesinde kıbrıs ehliyetimi gösterdim, olmaz dedi 150 küsür ceza yazdı, "kıbrıs ehliyetimin geçerli olduğunu biliyorum avukatım ben" dedim bu sefer de sis lambalarından 77 TL daha fazladan yazdı :)
Kıssadan hisse; bırakacaksın adam cezasını yazacak, üstelemenin hiç bir mantıklı gerekçesi yok :)
polis ceza yazacak bişeyi elbet bulur abi sen kafanı yorma :D arkadaşın arabada giderken durdurdu hiç bişey bulamadı arka stobun birsi sönük yanıyormuş güyaa :D 70 küsür lira ceza yazdı o cezayı hiç bi zaman unutmayacağım...
polis ceza yazacak bişeyi elbet bulur abi sen kafanı yorma :D arkadaşın arabada giderken durdurdu hiç bişey bulamadı arka stobun birsi sönük yanıyormuş güyaa :D 70 küsür lira ceza yazdı o cezayı hiç bi zaman unutmayacağım...
bızde burda kulaklarını çınlatınca vay efendım sen nasıl polısımıze söversın oluyo ...
o değilde polis hızlı ve öfkelinin gece seansından çıkıp ceza kesmiş gibi :D
Son bir ayda 2 kere arabaya bindim 2tane radar yollamışlar...
Bu sıralar sıkı uygulama var yada bizde şans var :)
Samandıra kartal bağlantı yolunda gezici radar var hız sınırı 70 ama orda 70 ile gitmek pek mümkün değil 86 ile radara girmişim
Geçen hafta yine aynı yolu kullanırken sağ tarafta aracın birinin usul usul gittiğini 3 4 tane anten takılı olduğunu farkettim arkasından bi süre devam ettim hızı tam 70 ne düşüyo ne çıkıyo sonra biraz dikkatli bakınca ön camda kameralar vs dedim buldum radarı :) gri renkli hyundai marka bi araç o yolu kullananlar dikkatli olsunlar 70 ile gitmek orda biraz sabır işi :)
GokhanRS
01-08-2013, 12:42
bugün arkadaşıma geldi ceza tarihe dikkat :)
emniyet bu sefer sağlam geliyor :D
http://i42.tinypic.com/fkbdbp.jpg
zuahahahahah :D yarıldım gülmekten.
adama gelecek senenin cezasını şimdiden yazmışlar :D
Nasrettin hoca STAYLA :D
Biberin parasi nereden cikacak başka.allahsizlar
bana da geçen ay dur ihtarına uymamaktan 166+166=332TL lik ceza geldi, işin komik tarafı ceza açıklamasında radara girdiğine dair evrak vardır yazıyo ama ek olarak görüntü falan yok. itiraz bile etmedim. radara da girmediğimi biliyorum bahsi geçen yerde radar oluyo sürekli, her gün geçtiğim yol olduğundan yavaş geçiyorum yani radara girme ihtimalim de yok. dur ihtarına uymayıp kaçmışlığımda yok.. Yapacak bişey yok itiraz etsem mahkemeden red cevabı gelecek. haklı olduğum halde itiraz ettiğim cezalardan bi tane bile iptal olmadı bu güne kadar. fahri yazar kırmızıda geçmiş olurum, yasak yerden U dönmüş olurum bi de polisler çıktı arkadan yaz gitsin 332 lira temiz temiz girsin. İnşallah benden çıkanlar onların bi yanına girer acı acı..
Samandıra kartal bağlantı yolunda gezici radar var hız sınırı 70 ama orda 70 ile gitmek pek mümkün değil 86 ile radara girmişim
Geçen hafta yine aynı yolu kullanırken sağ tarafta aracın birinin usul usul gittiğini 3 4 tane anten takılı olduğunu farkettim arkasından bi süre devam ettim hızı tam 70 ne düşüyo ne çıkıyo sonra biraz dikkatli bakınca ön camda kameralar vs dedim buldum radarı :) gri renkli hyundai marka bi araç o yolu kullananlar dikkatli olsunlar 70 ile gitmek orda biraz sabır işi :)
orada sırf era değil füme yeni kasa symbol de var gezici radar :D birde o yoldaki çıkışlara mümkün olduğunca girmemek lazım hep çevirme oluyor çıkışlarda.
banada park cezası gelmiş bugün 77tl daha geçen ay ödemiştim bitanesini. her yaz aynı şey oluyor saçma sapan yerlerden araba çektiriyorum.
Onurkk06
01-08-2013, 16:00
Forum ankara civarı yözgat bulvarında ceza yemişim halamın arabayla :D 166 tl cik girmiş bize :)
orda yolun aksine ters duran bi hyunda clio görürsen bil ki radardır hız sınırı da 5 şeritli kocaman yolda 50
Onurkk06
01-08-2013, 16:01
aslında bunları gizli kameraya fln çekip haberlere verip rezil etmek lazım polis halkın haklarını savunmalı şimdi küfür edicem olmayacak:mad:
İyice b......nu çıkardılar zaten E5 karayolu avcılar istikametinde cep telefonu ile konuşmaktan ceza yemişim lakin araç takip sisteminden baktığımda ceza tarih ve saatinde aracım başakşehir de park halinde ve o gün E5'e hiç girmemişim bile...
okanturan
01-08-2013, 16:39
son 10 yıldır cezam yoktu, geçen 1 ay da 3 tane ceza yemişim. 90km ve 102km ile radar , toplamı 500 tl. Bir de çevirmeden kaçmışım görünüyor , arkamdan yazmışlar 500 tl de o. Ne kadar kolaylaşmış ceza yazmak...
500 tl de bende var gelmİŞ durmamiŞ kaÇmiŞim
Paşa paşa verecektik biz o 115tl ehliyet yenileme parasını... Hata ettik... Masa her zaman kazanır...
kickbuttowski
01-08-2013, 16:45
orda yolun aksine ters duran bi hyunda clio görürsen bil ki radardır hız sınırı da 5 şeritli kocaman yolda 50
Orda ben 70le gidiyorum hep gelir mi arkamızdan ceza?
Hondafatih
15-08-2013, 13:43
bu ayın 8'inde ceza yedim ama polis tarihi 08.08.2013 yazacağı yere 08.12.2013 olarak yazmış ben şimdi bu cezayı nasıl ödicem hadi ödedim bu tarih geldiğinde tekrardan sisteme koyarlamı ödenmemiş diye?
darksideİmpreza
15-08-2013, 14:15
2 gün önce Kemerden Antalyaya gittim, Antalya liman girişinde (ford servis önü) önümdeki araç radar aracı biliyorum ama hareket halinde açacağını hiç ihtimal vermemiştim.yanından geçerken göz ucuyla baktım radar sistemi devrede. o bölgede hareketli radar uygulaması yapılıyor demekki, dikkatli olunmasında fayda var..100-110 arası geçmiştim yanından ama inşallah bişey gelmese bari, netten baktım ceza görünmüyor ama pek güvenmemek lazım net sorgulamasına.
salı günü arkadaşımın 106 gti eksozdan ceza yazmışlar arabada eksoz yok :) altına eiğilip boruların susturucuların fotoğrafını cekip gösterdik diyor yine anlamadı yazdı diyorlar :)
Yaa arkadaş bunlar feci
Salı günü hız sınırını 1 km ile fazla geçtiğim için ceza yedim :D:D
Çevirmeye gelene kadar cezayı yazmış. Elinde mendil gibi sallıyordu :D:D
Tabi geri kalan boşlukları yanımda doldurdu.
Malkara- Tekirdağ arası
ErenErdem
15-08-2013, 14:57
2 gün önce Kemerden Antalyaya gittim, Antalya liman girişinde (ford servis önü) önümdeki araç radar aracı biliyorum ama hareket halinde açacağını hiç ihtimal vermemiştim.yanından geçerken göz ucuyla baktım radar sistemi devrede. o bölgede hareketli radar uygulaması yapılıyor demekki, dikkatli olunmasında fayda var..100-110 arası geçmiştim yanından ama inşallah bişey gelmese bari, netten baktım ceza görünmüyor ama pek güvenmemek lazım net sorgulamasına.
Füme renk symbol yada megane ekip otosuysa malesef büyük ihtimal geliyor
darksideİmpreza
15-08-2013, 15:32
Füme renk symbol yada megane ekip otosuysa malesef büyük ihtimal geliyor
Bayramda 1950 km yol yaptım Şükür ceza yok, gelip bildiğim yolda tuzağı yemiş olursam üzülürüm :)
Hondafatih
15-08-2013, 15:36
bu ayın 8'inde ceza yedim ama polis tarihi 08.08.2013 yazacağı yere 08.12.2013 olarak yazmış ben şimdi bu cezayı nasıl ödicem hadi ödedim bu tarih geldiğinde tekrardan sisteme koyarlamı ödenmemiş diye?
Bu konu hakkında fikir sahibi olan kimse yok mu :confused:
ismailozkan_01
15-08-2013, 15:50
Yaa arkadaş bunlar feci
Salı günü hız sınırını 1 km ile fazla geçtiğim için ceza yedim :D:D
Çevirmeye gelene kadar cezayı yazmış. Elinde mendil gibi sallıyordu :D:D
Tabi geri kalan boşlukları yanımda doldurdu.
Malkara- Tekirdağ arası
bir yanlışın var , çünkü aracının hız sayacı ile radarın hız okuması arasında sapma payı vardır , örneğin hız sınırı 50 ise 51 ile ceza yazılmaz , genel kabul görmüş ilke yüzde on sapma payıdır 55 dir eğer ki 56 okuduysa radar ceza ödemek zorunda kalırsınız saygılar...
ismailozkan_01
15-08-2013, 15:52
Bu konu hakkında fikir sahibi olan kimse yok mu :confused:
size tebliğ edildiği tarih önemli , yazılan cezalar gün bitiminde sisteme kayıt edilir sehven yanlış yazılmış tarihin pek önemi yoktur , sisteme giriş tarihinde düzeltilebilir , size tebliğ edildikten sonra 15 gün ödeme süreniz var saygılar...
Jeandan-R
15-08-2013, 15:52
Mahmutbey gişelerden araba toplayıp emisyon ölçümü yapmışlar. Ceza olarak da 1700tl kitlemişler diye duydum var mıdır bi aslı bu işin?
kanatsız haline gurban aynışekilde düşünüyoruz ...
Hele hele son zamanlar krolar öküzler bastı caddeyi 1 araba 8 kafa off ya ...
Hondafatih
15-08-2013, 15:58
size tebliğ edildiği tarih önemli , yazılan cezalar gün bitiminde sisteme kayıt edilir sehven yanlış yazılmış tarihin pek önemi yoktur , sisteme giriş tarihinde düzeltilebilir , size tebliğ edildikten sonra 15 gün ödeme süreniz var saygılar...
abi biliyorum süre zarfını vs.... "u" dönüşünde gördüler çevirdiler yazdılar cezayı tebliğ tarihide üsteki tarihide aynı 08.12.2013 sisteme girildiğinde ceza kesilen tarihi mi yazıyolar yani? anlamadım bu noktayı...
ismailozkan_01
15-08-2013, 16:05
sisteme girildiği günün tarihi yazılıyor yani 08-08-2013 , bence cezanı bir sorgula yada ödemeye git , bence ceza görünecektir görünmezse sana tebliğ edilen süreden 15 gün geçerse yapacak bi şey yok ama bu seferde ilerde kesinlikle çıkar karşına , bence cezayı bir sorgula ne çıkacak oa göre bakalım
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
Hondafatih
15-08-2013, 16:08
sisteme girildiği günün tarihi yazılıyor yani 08-08-2013 , bence cezanı bir sorgula yada ödemeye git , bence ceza görünecektir görünmezse sana tebliğ edilen süreden 15 gün geçerse yapacak bi şey yok ama bu seferde ilerde kesinlikle çıkar karşına , bence cezayı bir sorgula ne çıkacak oa göre bakalım
vergi dairesinden sorguladım ama çıkmadı bende beyanlı trafik cezası kısmından ödedim şimdi dekontada ceza kağıdının seri numarası falan yazıyor ilerde önüme çıkarsa ödediğime dair dekont var elimde artık. sağol abi.
ismailozkan_01
15-08-2013, 16:11
vergi dairesinden sorguladım ama çıkmadı bende beyanlı trafik cezası kısmından ödedim şimdi dekontada ceza kağıdının seri numarası falan yazıyor ilerde önüme çıkarsa ödediğime dair dekont var elimde artık. sağol abi.
dekontu kaybetme ilerde lazım olabilir rica ederim kardeşim
Gokmen Erbas
15-08-2013, 16:26
E39 5.40i aracımda abart egzoz olduğunu sanan v8 sesi hiç duymamış cahil memur bana da ceza yazdı o kadar bu arabalar böyle homurtulu çalışıyor dememe rağmen.. İtiraz edeceğim yarın..
Mahmutbey gişelerden araba toplayıp emisyon ölçümü yapmışlar. Ceza olarak da 1700tl kitlemişler diye duydum var mıdır bi aslı bu işin?
geçen gün arkadaşım yedi mahmutbey gişelerde istoç tarafına dogru tam geçtim hgsden yaya polis arada geziniyodu okdr insan içinden çekmiş kemerden yapıştırdı cezayı
yine aynı arkadasım malkara civarında 122 ile yedik o 1km ile okdrda demiştim asıl frene diye yememiş demekki :D
cevdet34
15-08-2013, 16:51
bu aralar arkadaşlarıma abuk subuk cezalar geliyor .bugünde enişteme mobesadan emniyet kemeri takmadığından dolayı 77 ytl ceza geldi . özellikle üsküdar tarafında çok ceza kesiliyormuş .bu gidişata göre bende bekliyorum eli klağında gelir ozaman . aldığım bilgiye göre cezalar hemen gelmiyormuş 8 ay sonra gelenlerde oluyormuş . muhtemelen maliyede açık var bu şekilde açığı kapatıyorlar .bu sayede kimine göre bu cezalarla birlikte yakıtın fiyatı 5 ytl eden 20 ytlye çıkıyor .
el insaf .......
Jön Türk
15-08-2013, 22:50
Abi orada hız sınırı 70 olması lazım inş yememişsindir :)
Terra City AVM önünede dikkat edin 50 hız sınırı.
Ayberk0616
16-08-2013, 01:10
2 gün önce bursa ertuğrulkent te 100cü yıl mah sinde tesisattan 77 tl ceza yedim :)
net sorgulatmasına aman güvenme abi 2011 de yediğim ceza 2013 de nete düştü cezadan çok faiz ödedim
powerfuL
16-08-2013, 01:34
arkadaslar gecen gun basın express yolundan e5 baglanıp 2 defa sılıvrıye gıdıp geldim
ilk gidisim 14:00 sıraları 2 gıdısım gece 01:00 sıraları led lambalarda 70 uyarısı kopru ustlerındede kameraları gordum ama kıse uymuyor dıye bende sallamadım bastım ceza gelırmı acaba merak ettım o yoldakı kameralar aktif oldumu
Yeterki gözüne kestirmesin hiç acımaz valla amcalar neye olsa itelerler :)
yns_emre
16-08-2013, 02:20
ben sis fari olmayan arabada sis farindan ceza yediysem bu memlekette dahada agzimi acmam cok sovdum coluguna cocuguna anasina bacisina o yuzden relax mod Allah bunlarin neyinden nesinden cikarirsa cikarsin tek istegim bu
Araç clio Hb orijinalden koyu renk arka camlı. Güneş gözlüklü iki trafik polisi israrla arabanın camlarında film var diyerek ceza yazmak isterken bilmiş olanı elinde anahtarla arka camda olduğunu zannettiği filmi kazımaya çalışırken arka cam ısırıcıları koptu. o anda cep telefonu kamerasından kayıt altına alıyorduk olanı. sonra işi uzatmamak için cezayı yazın gidelim dedim. daha sonra mahkemeye itiraz ettim. renaulttan yazı aldım arabanın camları üretim aşamasında koyu renklendirilmiştir diye. ceza iptal ve bana tazminat hakkı doğdu arka camı bozduklarından dolayı. sonuca ulaşmaya az kaldı ama savunmalar acaip bizde insanoğluyuz hata yapabiliriz. bu hatadan dolayı neden tazminat ödeyelim. Ya hata yapıyorlar yada o anda dalgınlar. Ama vatandaş hatayı yaptımı o insan değil demekki bu tür savunmaları kabul etmiyorlar.
huseyinturk
16-08-2013, 08:33
İstanbul trafiği için yeni bir strateji olabilir bu. Kimse araç kullanmasın istiyorlar, zaten istanbula gelince tüyap isparka bırakıyorum bende aracımı artık sırf bu muhabbetler yüzünden.
darksideİmpreza
16-08-2013, 10:25
Abi orada hız sınırı 70 olması lazım inş yememişsindir :)
Terra City AVM önünede dikkat edin 50 hız sınırı.
Şehir içi tarifesine giriyor yani orası :) Acaba hız kontrolumüydü ışık ve şerit kontrolümüydü.. içimden inşallah hız hariç diğer kontrollerdir diyorum:)
Elensi59
net sorgulatmasına aman güvenme abi 2011 de yediğim ceza 2013 de nete düştü cezadan çok faiz ödedim
Bir hafta sonra maliyeden sorgulatacağım artık, boşu boşuna faiz ödemeyelim.
darksideİmpreza
06-09-2013, 09:39
Hayırlı olsun An itibariyle cezam adresime gelmiş bulunmakta :( 343 tl 96km/h
Egzoz olmadığı halde bizede arkadan 166geçirdiler
kemal_koker
06-09-2013, 12:20
Fahri müfettiş tarafından yazılan ceza :D
Aksine bir işaret bulunmadıkça otoyolda trafiği tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmek :D
kanı bozuk bunlar o yazdgın her trafık cezasından aldıgın prim sana gırsın y...ş
murat_ileri
06-09-2013, 15:42
asaiş ekibi tarafından plakama yazılan cezaya itiraz ettim kabul edildi. konu ile ilgili olarak yasaların açık ve net olarak belirttiği en önemli husus suçu araç işlemez sürücü işler; cezanın uygun olarak kesilebilmesi için sürücünün durdurulması gerekli durdurulamadığı durumlarda gerekli prosdürün uygulanması zorunludur. prosedür hakkında ismail daha detaylı bilgi verebilir, bildigim kadarıyla kaçan araç hakkında telsizle gerekli birimlere telsizle anons geçmek suretiyle tüm ekiplere yakalama bildirimi geçilmeli.
aşagıda verdigin linkte itiraz etmek için gerekli yollardan bir kaçı gösterilmekte.
10 günde tebliğ edilmeyen trafik cezasına mahkemece iptal... • kararara.com Forum ve Loca (http://www.kararara.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=14123)
ismailozkan_01
06-09-2013, 21:00
asaiş ekibi tarafından plakama yazılan cezaya itiraz ettim kabul edildi. konu ile ilgili olarak yasaların açık ve net olarak belirttiği en önemli husus suçu araç işlemez sürücü işler; cezanın uygun olarak kesilebilmesi için sürücünün durdurulması gerekli durdurulamadığı durumlarda gerekli prosdürün uygulanması zorunludur. prosedür hakkında ismail daha detaylı bilgi verebilir, bildigim kadarıyla kaçan araç hakkında telsizle gerekli birimlere telsizle anons geçmek suretiyle tüm ekiplere yakalama bildirimi geçilmeli.
aşagıda verdigin linkte itiraz etmek için gerekli yollardan bir kaçı gösterilmekte.
10 günde tebliğ edilmeyen trafik cezasına mahkemece iptal... • kararara.com Forum ve Loca (http://www.kararara.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=14123)
abi doğru söylüyorsun , plakaya ceza yazmak aslında başlıca büyük sıkıntı ama bizim memurların kolayına geldiği için , milletle muhatap olmamak için uyguladığı yöntem
abi doğru söylüyorsun , plakaya ceza yazmak aslında başlıca büyük sıkıntı ama bizim memurların kolayına geldiği için , milletle muhatap olmamak için uyguladığı yöntem
saygısız doğru düzgün konuşmayı bilmeyen trafik polisi bozuntusunu kime şikayet edeceğim ismail abi? durduk yere tartışma çıkardı yol açılınca sara sara kalktım yanından.. bana şimdi otursa uğraşsa ceza yollasa arkamdan nasıl bir yol izlemem lazım?
tayreep_john
07-09-2013, 01:49
sisli havada sis farlarımı açtığım için ceza yemiştim sabiha gökçenin içinde... hava sisli nezaman aççam diyince ; ukalalık yapma demişti bide polis 2008 yılında
ers10weys91
07-09-2013, 10:31
sisli havada sis farlarımı açtığım için ceza yemiştim sabiha gökçenin içinde... hava sisli nezaman aççam diyince ; ukalalık yapma demişti bide polis 2008 yılında
hava sisliyken sis farımı açılırmış :D:D:D
ismailozkan_01
07-09-2013, 12:30
saygısız doğru düzgün konuşmayı bilmeyen trafik polisi bozuntusunu kime şikayet edeceğim ismail abi? durduk yere tartışma çıkardı yol açılınca sara sara kalktım yanından.. bana şimdi otursa uğraşsa ceza yollasa arkamdan nasıl bir yol izlemem lazım?
şahsına karşı hakaret var ise ekip aracının plakası ile nöbetçi savcılığına şikayet edeceksin abi , arkandan gönderilen cezanın sana tebliği şarttır lakin posta görevlisi tebligat kurallarına ihmal ederek kendisi imzalayıp kapıya bırakıyor , çocuklar veya başka sebeple elimize ulaşmıyor zor durumda kalıyoruz , ceza makbuzunda imzan yok ise ve sana tebliğ edilmediyse cezanı yatırdıktan sonra ilgili mahkemeye itiraz edeceksin abi
şahsına karşı hakaret var ise ekip aracının plakası ile nöbetçi savcılığına şikayet edeceksin abi , arkandan gönderilen cezanın sana tebliği şarttır lakin posta görevlisi tebligat kurallarına ihmal ederek kendisi imzalayıp kapıya bırakıyor , çocuklar veya başka sebeple elimize ulaşmıyor zor durumda kalıyoruz , ceza makbuzunda imzan yok ise ve sana tebliğ edilmediyse cezanı yatırdıktan sonra ilgili mahkemeye itiraz edeceksin abi
anladım İsmail abi teşekkür ederim..
ismailozkan_01
07-09-2013, 19:20
anladım İsmail abi teşekkür ederim..
rica ederim güzel abim
Yeni konu açmıyım dedim
Artık gişelerde hız cezası kesiyormuş giriş çıkış süresine göre kesiliyor
Bu ceza nerden çıktı demeyelim buyrun haberi ;
Art (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28978705.asp)
demekki bol bol görücez gişeden çıkmadan önce sag tarafa cekip bir sigara yakanları
Hesap meraklısı bi arkadaşımız var ise gişeler arası hız limiti dahilindeki max süreyi hesaplarsa büyük sevap kazanır :D
Misal atıyorum; Mahmutbey-hadimköy 10 dakika altı 189 TL 7 dakika altı 392 TL gibi falan :)
Hesap meraklısı bi arkadaşımız var ise gişeler arası hız limiti dahilindeki max süreyi hesaplarsa büyük sevap kazanır :D
Misal atıyorum; Mahmutbey-hadimköy 10 dakika altı 189 TL 7 dakika altı 392 TL gibi falan :)
hadımkoy giselerin yerini kestiremedimde
yandexe göre bahçeşehir ıspartakule - mahmutbey gişeler 8.6km(miş) kabaca 4.3 dakikadan önce gecmemek lazım :D
Gazlayan gelip gişe yanında sigara içecek mecbur :D Zamanı doluncada geçiş yapacak :D
SekoLive
12-05-2015, 09:19
Gazlayan gelip gişe yanında sigara içecek mecbur :D Zamanı doluncada geçiş yapacak :D
bu sefer kamerayı emnyet seridine kurarlar emniyette beklemekden 1 sigara içmekden 2 ceza yazarlar :D:D
Skyhawk34
12-05-2015, 09:21
sol şeritte 100 le giderken arkadan 180 le yol isteyen long kasa bmw li dayıları üzdünüz kızlar..
Ülkede tek gelişen şey ceza yazma sistemleri.
Yaw basıp basıp sigara içmek yerine sabit 110 la sürsenize su aracı
hem cebe hem araca faydası olur :)
Low-Rider
12-05-2015, 09:28
Yaw basıp basıp sigara içmek yerine sabit 110 la sürsenize su aracı
hem cebe hem araca faydası olur :)
Benzinli araba olunca böyle oldu dimi :D
SekoLive
12-05-2015, 09:29
bi ileriki versiyonda gişe çıkışı numara verirler, diğer gişe önünde numara yanmadan geçirmezler bankamatik gibi :D
AyrtonSenna
12-05-2015, 10:22
NFSMW STYLE :cool:
Benzinli araba olunca böyle oldu dimi :D
Yok haci gazlı full ekonomik araba kullanırken de oyleydi :D
bir defa ankaraya basarak gittim giderken 390 dönerken 180 mi ne 2 radar ceczası geldi.
direk eyüp camiine giderek tövbemi ettim hızı sabitledim.
Acil işim olmadıkca alçak hız yüksek ses modunda takılıyorum. Hem uzun yolculuklar daha az yorucu oluyor
Ekonomik kullanım bağımlılık yapan birşey az yaktıkca daha da az yaktırmaya çalışıyorum anlık tüketimi görmeden kullanamıyorum :D
individual
12-05-2015, 10:54
Bununla ilgili işte yeni bir iş kapısı.
Hemen cep telefonuna uygulama yazılır.
GPS'den giriş noktası alır çıkış yazarsın süreyi hesaplar aşarsan ekran'da süre gözükür.
Örnek olarak sağa çek 5 dakika bekle yoksa ceza yiyeceksin gibi :))))
Bununla ilgili işte yeni bir iş kapısı.
Hemen cep telefonuna uygulama yazılır.
GPS'den giriş noktası alır çıkış yazarsın süreyi hesaplar aşarsan ekran'da süre gözükür.
Örnek olarak sağa çek 5 dakika bekle yoksa ceza yiyeceksin gibi :))))
İran'da otoyolda uygulanıyor bu olay :) o yüzden çok hızlı gidenler, çekip kenarda dinleniyor.
189 ceza geldi bana bende radar yok bisey yok bunasil birsey diyorum allah belalarini versin.
Gece Eskişehir'e girerken hız sınırının 70 olduğu bir yer var oraya bişey yoktur diye 110 120 girdim bi baktım sağdan beyaz accent gidiyo, Allahtan ki arka camında film yoktu da ön camında yolu kaydeden koca ekranı gördüm :)
kadireren
12-05-2015, 16:00
Tanıdığım birisine olmayan sis farından ceza yazmışlardı araç Şahin sis farı yok ceza sebebi sislerin açık olması :)
SekoLive
12-05-2015, 16:03
Tanıdığım birisine olmayan sis farından ceza yazmışlardı araç Şahin sis farı yok ceza sebebi sislerin açık olması :)
arka sisten yazmışlarsa tebrik edilir o memur.
RickPierOneiL
12-05-2015, 17:17
yakın arkadaşıma gündüz farından yazdılar aracını bağladılar.
Çakar zannetmişler gündüz farlarını :)
Büroya gelen asayişte çalışan bir polis memuru bayan vardı. Konu konuyu açtı trafik cezalarına geldi konu.
Polisin dur ihtarına uymamaktan ceza gelmiş evine. Ben polisim diyor neden durmayayım. :) Mahkemeye vermiş iptal olmuş ceza fakat nedense haksız ceza yazan polise bir yaptırım uygulanmıyor.
Onur Fatih
14-05-2015, 23:43
Büroya gelen asayişte çalışan bir polis memuru bayan vardı. Konu konuyu açtı trafik cezalarına geldi konu.
Polisin dur ihtarına uymamaktan ceza gelmiş evine. Ben polisim diyor neden durmayayım. :) Mahkemeye vermiş iptal olmuş ceza fakat nedense haksız ceza yazan polise bir yaptırım uygulanmıyor.
Dur ihtarina uymamaktan bana da yolladilar itiraz ettim kabul edilmedi :) polis olsak kabul edilecekmis meger. Niye kacayim cevirmeden eksigim yok.
Yine ayni sekilde cevirmede durdum 5 6 arabayi birden durdurdular. Acelemde vardi sagdan sagdan yurudum gittim arkamdan yine ceza yolladilar. Nasil olsa cam filminden veya baska sebepten yazacaklardi:) bundan sonra durmayi dusunmuyorum oyle yada boyle kitliyor herifler
kadireren
15-05-2015, 22:51
arka sisten yazmışlarsa tebrik edilir o memur.
Arka sis kullanan birisi değil araç sahibi
KoramiraL
19-05-2015, 10:03
http://i.hizliresim.com/g5q6j0.jpg (http://hizliresim.com/g5q6j0) buda bana kesilen bir ceza
63owen63
19-05-2015, 10:06
geçen sene bizim jetta istanbuldayken, burda oldugu süre dahilinde, bi başka ilde osmaniye'de kırmızı da geçmekten ceza geldi :)
Benim anlamadığım birşey var son 6 aydır askerdeyim ve eve geldim. Araçla çıkıp biyerde isparka gittim. El terminalinde 36 lira park borcum çıktı yahu öncesi son güne kadar isparka bıraktım birşey çıkmadı şimdi nasıl çıkar kaldı ki babam da kullanmadı aracı hep garajdaydı.