Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa deneme
Beyler kusura bakmayin normalde kalicaktim yigithan a oda ayirttim ama abim aradi yarin sabah istanbula geliomus. O nedenle aksam donmek zorundayim.
Bukadar cekinme benden abi :D
kelalper
20-08-2013, 16:22
Olm semii sana konulu yapicam naaaaan:D istersen simdi cikak deneyek. Su an yildirimdayim yola cikmadan gazimi atarim uzerinde:D
Olm semii sana konulu yapicam naaaaan:D istersen simdi cikak deneyek. Su an yildirimdayim yola cikmadan gazimi atarim uzerinde:D
video istiyorum abi sen cek semiii ver ooo bana wattsaptan atar :)
maşallah deneyen araçlara :D
ayaküstü sevmiyomuş :D
tayreep_john
20-08-2013, 16:40
oha atarlara bak :D Alper abi bu hafta içinde gelip denemessen yanlış düşünücem :D :D
SekoLive
20-08-2013, 16:56
semiye konulu yaparsan bizede at alper abi :D
kelalper
20-08-2013, 17:13
Oyle dedikya kesin biziklar bu arabayi simdi:D
driftboy
20-08-2013, 18:08
konulu konusuz hertürlü film izlenir hahah :D
hani salı günki buluşmada resim çekilmişti, noldu o resimler?
driftboy
23-08-2013, 22:41
abi bikaç gündür çok yoğunum ilgilenemedim daha yeni geldim bursaya birazdan arayacağım cocugu
abi bikaç gündür çok yoğunum ilgilenemedim daha yeni geldim bursaya birazdan arayacağım cocugu
tamam sorun yok yaa :) sıkmayın arkadaşı .) sordum sadece. bu arada o gece ayrıldıktan sonra dönüşte ceza yedim egsozdan :(
driftboy
23-08-2013, 22:56
tamam sorun yok yaa :) sıkmayın arkadaşı .) sordum sadece. bu arada o gece ayrıldıktan sonra dönüşte ceza yedim egsozdan :(
aaaa geçmiş olsun abi :(
tayreep_john
24-08-2013, 01:21
bursa polisi işini yapıyo demek senin plakayı vermiştim abi :D
aaaa geçmiş olsun abi :(
sğlasın.
bursa polisi işini yapıyo demek senin plakayı vermiştim abi :D
yaa hacı yemin ediyorum sadece görüntüsüne yazdı egsozun. bide cam filmi varmı diye baktı, bulamayınca bende senin plakayı verdim çevirin kitleyin buna diye asfafafda :D
tayreep_john
24-08-2013, 17:57
akşam varmı bişeyler saat 9 gibi mc de olucaz muhabbet etmek denemek isteyen varsa buyursun gelsin :)
driftboy
24-08-2013, 18:26
sen her an hazır olda alo yapar gelir alırım seni
Varmı mcte olan olan bi rocco bi a4 geliyoruz :)
driftboy
02-09-2013, 21:53
kimse yoktur, bi iki gün öncesinden haber verin ep3 var isterseniz rocco stock mu ?
tayreep_john
03-09-2013, 01:32
kimse yoktur, bi iki gün öncesinden haber verin ep3 var isterseniz rocco stock mu ?
typer ı nerden buldun lan :D
Eksoz, filtre var
Varmi action bu aksam ?
var napçan koşarak mı çıkçan otobana :D
Gökhan Bilgin
03-09-2013, 22:05
Ben çıktım bi kontrol ettim aldim 110a sabitledim esnaf mode on :D
var napçan koşarak mı çıkçan otobana :D
Ben rodajdayım gürsel abi onun bitmesini bekliyorum ondan sonra :D
banada bulun cuma için denemelik araç :D
bulduk ya olum sana denemelik araç :D
bu millet otobana tur atmayamı çıkmış napmış anlamadım, geçilmekten bukadar korkmayın yaw işin zevkine varın biraz,
semi bikerecikte olsa benle denediğin için sana teşekkürler :D
bulduk ya olum sana denemelik araç :D
hani bulmuştun la, dağa taşa sıktık :D
hani bulmuştun la, dağa taşa sıktık :D
Batuhanin kurbaniyim bircet getcem didi getimedi :D
2 rocco 1 a4 mcteyiz:)
gece nöbetine mi geldiniz :D biz çook mc de nöbet tuttuk :D
driftboy
08-09-2013, 00:06
kaaave içmeye gitmişler sen git cumartesi gecesi ateş edersin sende dağa taşa :D
kaaave içmeye gitmişler sen git cumartesi gecesi ateş edersin sende dağa taşa :D
yokk ben bıraktım o işleri :D
gece nöbetine mi geldiniz :D biz çook mc de nöbet tuttuk :D
Rollden sonra yemek yiyelim dedik abi :D
driftboy
08-09-2013, 01:57
yokk ben bıraktım o işleri :D
ya neyse bişi demicem :D
Mc nobetleri basladi 1 a4 1 passat mcteyiz :D
Mc teyiz tanismaya muhabbet etmeye gelmek isteyen gelsin. Trafigin durumuna gore denemeye cikariz. Yigithan fiestayla ikimiziz suan
Mc teyiz tanismaya muhabbet etmeye gelmek isteyen gelsin. Trafigin durumuna gore denemeye cikariz. Yigithan fiestayla ikimiziz suan
ahhh atarlı gençlik ahhhh :) hafta içi en son mc'e gittiğimde ceza yedim dönüşte egsozdan dahada gitmem kolay kolay :D şaka bi yana çalışan için hafta içi zor oluyor yağız.
Biz atarimizi yaptik cihan abi megane bugün çok gergin :D gürsel aga gelirse bi sapliym ona :D
Biz atarimizi yaptik cihan abi megane bugün çok gergin :D gürsel aga gelirse bi sapliym ona :D
az biraz sonra ordayım laa :D
Denemiceksen hic gelme :D
roll mode on. sacları tak aynen devam abi. son yapılan cila sayesinde +5 hp var zaten rüzgar direncinden :D
size ii muhabbetler, iyi denemeler gençlik :) ben yatar sabaha 6 da işe kalkıcam.
roll mode on. sacları tak aynen devam abi. son yapılan cila sayesinde +5 hp var zaten rüzgar direncinden :D
size ii muhabbetler, iyi denemeler gençlik :) ben yatar sabaha 6 da işe kalkıcam.
İzin alamiyorum demiyosunda sabah 6yi bahane ediyosun abi oyle olsun :D :D
Denemiceksen hic gelme :D
beklee bekle geliyom :D
aynen kardeşim sen olmasan biz naparız :icon_tup:
yaa bunlarla denermiyim ben hiç boşuna benzin zayiatı :D
driftboy
12-09-2013, 23:59
İzin alamiyorum demiyosunda sabah 6yi bahane ediyosun abi oyle olsun :D :D
bu yorumu %99 yiğit yazdırmıştır :D
gm plakalı atarlı beyaz rocco mc civarında bi aşşa bi yukarı ne sıkıyodu bee :D
driftboy
13-09-2013, 00:52
plaka verme plaka verme içinden geçerler
plaka verme plaka verme içinden geçerler
sıkıntı yokk biz yol veririz onlar geçer ,şekilstayla keyfi paha biçilmez :D
driftboy
13-09-2013, 00:59
görende adam porşla geziyo sancak şekil sıtayl diyo
tayreep_john
13-09-2013, 01:40
bu yorumu %99 yiğit yazdırmıştır :D
yok be olm gergin megan kendine bi dişi aradı ama bulamadık :D :P
saat 23:00 dan sonra mc ye kahve içmeye gelcem laa ,benimle sadece kahve içmeye gelmek isteyenleri beklerim :D kahve atarı :D
kifanhom
13-09-2013, 16:59
saat 23:00 dan sonra mc ye kahve içmeye gelcem laa ,benimle sadece kahve içmeye gelmek isteyenleri beklerim :D kahve atarı :D
kahve bana alerji yapıyo
kahve bana alerji yapıyo
vayy agamm sen gel ben sana milkşeyk ısmarlarım :D
vayy agamm sen gel ben sana milkşeyk ısmarlarım :D
sen onu bunu bırakdaa parlıyo mu abi alet? nasıl parlaklığı? memnun musun?
sen onu bunu bırakdaa parlıyo mu abi alet? nasıl parlaklığı? memnun musun?
alet öyle bi parlıyoki yüzmetreden belli oluyo :D sen yaparsın da ben memnun olmamı :icon_tup:
driftboy
13-09-2013, 21:22
gürsel aga en son sana otobanın bariyerlerine bitane tavşan bağlıycam şu hipodromlarda bariyerlerde var galiba bide çizgifilm in birinde vardı ya o hesap onla beraber ne tarafa istersen otarafa sık :D
sanırım mc de kimse yok bu akşam?
driftboy
13-09-2013, 23:36
otoban karışık abiiiii msupra ekk20Turbo efk20 vs otobandaymış :)
Gökhan Bilgin
13-09-2013, 23:39
otoban karışık abiiiii msupra ekk20Turbo efk20 vs otobandaymış :)
Focus var focus otomatik hemde hepsini geçtik göremediler bilem bizi :D
driftboy
13-09-2013, 23:50
çooook hızlısınızdır ondan kanka, aslında jantların kenarındaki plasti dip'den görmeleri lazımdı sizi parlamıştır
akşama mc deyim isteyen buyursun :D
onurgoyunc
19-09-2013, 20:04
Konu dışı olucak ama konuyu takip eden ve okuyan çok. Belki tanıyan vardır, yeni konu açmaya gerek duymadım
16KB730 plakalı honda bayanlara laf atmasın, ters birine denk gelir sonra başına bişey gelmesin
Konu dışı olucak ama konuyu takip eden ve okuyan çok. Belki tanıyan vardır, yeni konu açmaya gerek duymadım
16KB730 plakalı honda bayanlara laf atmasın, ters birine denk gelir sonra başına bişey gelmesin
hacı yeşili hb olan az bişey şişman teyzeden mi bahsediyon :D
driftboy
20-09-2013, 00:26
bayana laf atmayın demiyo bayanlara laf atmasın o arabanın sahibi diyo nerenle okuyon ihtiyar gözlerde gitti senin
Guncel yokmu cumartesi aksamina bi heycan
Bursanin hizlilari ...
Cumartesi gecesi icin hayvan hazirolda bekliyor :)
Utanmicakmisin haci benimle denemeye :) sanada bisiler cikar cumartesi bulurz merak etme :D
Hatta sana an itibariyle kanatli bisi buldum :) gazini alir rahatlarsin kanka :D
kanatlıdan haberim var hacı adil olsun diye nos basayım şartlar eşitlensin :)
ama debriyajım gidik geçen haftadan gördüler zaten.
driftboy
25-09-2013, 12:47
otobanı karıştırcam az kaldı sabredin :D
kanatlıdan haberim var hacı adil olsun diye nos basayım şartlar eşitlensin :)
ama debriyajım gidik geçen haftadan gördüler zaten.
Bana bilerken sartlari hic dusunmuyosun haci :D
otobanı karıştırcam az kaldı sabredin :D
Neyle karistirmayi dusunuyosun kardesim.
Benden sana tavsiye ahsap kasik kullan.dibi tutmaz
Bana bilerken sartlari hic dusunmuyosun haci :D
sıkıntı yok hacı nossuzda basarım ben geçilmek gibi korkum yok, ama bide nosla deneriz uyarsa :) 6 sonunuda görelim ama :D
sende nos bas :D
Guncel yokmu cumartesi aksamina bi heycan
Bursanin hizlilari ...
Cumartesi gecesi icin hayvan hazirolda bekliyor :)
agaa az biraz beklee ,senin helganın ateşini söndürcem :D
driftboy
25-09-2013, 13:09
Neyle karistirmayi dusunuyosun kardesim.
Benden sana tavsiye ahsap kasik kullan.dibi tutmaz
despe neyle karıstıracagımı yazzsın ozaman :) dibi hiç tutmaz ozaman :)
semi ozanın kaşık titanyumdan ben gördüm :D
Kardesim senin dilin yok mu ? Veya despe senin ozel kalemin mi ? Dahada veya fol yumurta ikilisi mi ?
agaa az biraz beklee ,senin helganın ateşini söndürcem :D
Ömrum bursada birilerini beklemekle gecti zaten dayi :(
Ömrum bursada birilerini beklemekle gecti zaten dayi :(
vay benim derbeder kardeşim :D ama beni bekledigine degcek :D
ulan aynı şehir içinde bu kadar atar gider vallahi pesss
gürsel abi hevesini kırmak istemiyorum ama semi seni geçer :D
driftboy
25-09-2013, 13:16
faceden yazdım sana ihtiyar
gürsel abi hevesini kırmak istemiyorum ama semi seni geçer :Dne geçmesi lan, ölüsünü sever
gürsel abi hevesini kırmak istemiyorum ama semi seni geçer :D
Adam bismillah dedi daha bastan abdest bozdurma kanka :D
-yusuf abi aksam az kaldi kanatlaniyodunuz ars-i aleme dogru :D
-yusuf abi aksam az kaldi kanatlaniyodunuz ars-i aleme dogru :Dlaa olum sorma adam 5 cocuk yapcam 5inide medreseye göndercem diyo ahuhauha :D
çekerim emaneti s .k.r.m adaleti :D
driftboy
25-09-2013, 13:26
çekerim emaneti s .k.r.m adaleti :D
bu yaşta bu haldesin ya seni 25 30 yaslarında tanımak isterdim dicemde o yaşlarındayken sen ben daha bebeymişim ahhahaa :D
-yusuf abi aksam az kaldi kanatlaniyodunuz ars-i aleme dogru :D
dost acı söyler aga :D
Yahu yine bana ekmek cikmicak anlasilan.bursa insani esnemeyi ne cok seviyor arkadas :D
Bursada icraat cenede :)
Yahu yine bana ekmek cikmicak anlasilan.bursa insani esnemeyi ne cok seviyor arkadas :D
Bursada icraat cenede :)yenımı anladın be abıcım :D
yenımı anladın be abıcım :D
Neyse abi biri cikana kadar yulari bagliyim ben gerek yok :D
Neyse abi biri cikana kadar yulari bagliyim ben gerek yok :D
hadi cıkalım bana saplada gazını at :D
hadi cıkalım bana saplada gazını at :D
Estafurullah abi :)
Estafurullah abi :)ne estagfurullahı olum herkesin derdi ona buna saplamak değilmi al ben gönüllüyüm işte :D
ne estagfurullahı olum herkesin derdi ona buna saplamak değilmi al ben gönüllüyüm işte :D
sen defolusun laa :D
sen defolusun laa :Dgöstercem sana defoyu hele bi araban cıksında :D
Muabbete cikalim derseniz varim saplama hoplama vs. Aramizda bize gore degil :)
Muabbete cikalim derseniz varim saplama hoplama vs. Aramizda bize gore degil :)düzgün ADAM profili :icon_tup:
Muabbete cikalim derseniz varim saplama hoplama vs. Aramizda bize gore degil :)
ne alaka laa muhabbet istesem tır garajına giderim akkom ,ben saplamaya çıkarım :D
ne alaka laa muhabbet istesem tır garajına giderim akkom ,ben saplamaya çıkarım :Do saplamaya cıktıklarında bı kere becerebılsen dişimi kırcam lan dede, bılıyon senın için kumlaya bıle gıttık acaba suyun kaldırma kuvvetı işe yararmı diye o bıle kaldıramadı
o saplamaya cıktıklarında bı kere becerebılsen dişimi kırcam lan dede, bılıyon senın için kumlaya bıle gıttık acaba suyun kaldırma kuvvetı işe yararmı diye o bıle kaldıramadı
2 fg bakar laa :D pistol bullet hazır olunca çentik atmaya başlıycam :D
Var mi bi action? Mc de bulusacak misiniz?
tayreep_john
25-09-2013, 20:17
Var mi bi action? Mc de bulusacak misiniz?
Geçin siz bnde geliorm abi yagizda gelir olmadi sen 4 de ben 2 de basariz :)))
Geçin siz bnde geliorm abi yagizda gelir olmadi sen 4 de ben 2 de basariz :)))
aklın fikrin onla basayım bunla sıkayım, ona saplayayım, bu ne arkadaş kanın kaynıyor resmen :)
MCteyiz yemek yemeye geldik. Buralar cok sessiz gelen giden yok isteyen gelsin muhabbet ederiz kafamiza gore deneriz
2 fg bakar laa :D pistol bullet hazır olunca çentik atmaya başlıycam :D
gürsel abi arabayı paketlemişin kime kargolucan :D
gürsel abi arabayı paketlemişin kime kargolucan :D
agaa japonya ya spoona yolluycam pistol bullet yapsın :D
sen bugüne kadar ne yapabildin be ihtiyar benle dene diye 2 sene araba tuttum garajda bi gelemedin :D
sen bugüne kadar ne yapabildin be ihtiyar benle dene diye 2 sene araba tuttum garajda bi gelemedin :D
ben seni seviyem laa özmalatyalı sana kıyamam :D
ben seni seviyem laa özmalatyalı sana kıyamam :D
ben gıycam sana :D
sen o jelatinleri sökünce iz kalmaz inşallah bence sök abi iz yapıyo onlar ciddi diyom :D
sen o jelatinleri sökünce iz kalmaz inşallah bence sök abi iz yapıyo onlar ciddi diyom :D
despecim ihtiyarın kendisi iz yapmış içe doğru araba yapsa nolur yapmasa ne olur... Biz akşama çıkıoz mu gene çaya çorbaya rolling e ondan haber ver sen :)
fiko bi geceliğine turboyu versene ahusauhs
benım bu akşam kaynımın görümcesinin eltisi ölcek ben gelemicem
fiko bi geceliğine turboyu versene ahusauhs
komplesini al be olm uğraştırma okanı sök tak falan :D
benım bu akşam kaynımın görümcesinin eltisi ölcek ben gelemicem
en azından haberli ölüm be abi dert edilcek pek bişi yok
despecim ihtiyarın kendisi iz yapmış içe doğru araba yapsa nolur yapmasa ne olur... Biz akşama çıkıoz mu gene çaya çorbaya rolling e ondan haber ver sen :)
azz bekleyin ben sizde öyle izler bırakçam ki hayatta kapanmıycak :D
E.ORANLI
27-09-2013, 10:16
Laa ihtiyar bilmeyende k24 turbo swaplion sancak :ad
Laa ihtiyar bilmeyende k24 turbo swaplion sancak :ad
noldu laa b16b ye binince b16 crx i begenmez oldun
E.ORANLI
27-09-2013, 10:51
Est. Abi benim araban standart f-e-h neptune li b16 sadece kim cikartio b16b die ayip ayip :))
evet brolar hala atarım geçerlidir.konu yine domates çorbası oldu ....
evet brolar hala atarım geçerlidir.konu yine domates çorbası oldu ....
semii atar ihtiyara mı ben orayı kaçırdım :D
semii atar ihtiyara mı ben orayı kaçırdım :D
benim sınıfım olan herkes kankam.ben ona atar yapmaktan bıktım zaten
mesajı bi türlü almıyor.yaşına veriyorum :D
hahahha yaşlılıktan diyorum bende kulaklar duymuo gözler görmüo kuş ötmüo araba yürümüo hep yaşlılıktan :D
hahahha yaşlılıktan diyorum bende kulaklar duymuo gözler görmüo kuş ötmüo araba yürümüo hep yaşlılıktan :D
kayıtlara geçildi :D
bu akşam ekşım var mı laa kekeçler :D
By_HaNNibaLL
29-09-2013, 11:08
Gursel dayinin mezarina rodajda yazdircam
kelalper
08-10-2013, 10:02
Semii akşama hazır mısın len? Senin için hazır geldim. Tesisat üstünde bagaj full katalog. :D
alper abı akşam semii hi geçmişler bu akşam çıkmaz heralde :D
kelalper
08-10-2013, 10:39
Yapma döndürme onu yapma. :D
Kim geçmiş la semiii.
Yapma döndürme onu yapma. :D
Kim geçmiş la semiii.şaka bı yana kpro suz fhe typer ıle kafa burun olmuş akşam , kendı söyler zaten
şaka bı yana kpro suz fhe typer ıle kafa burun olmuş akşam , kendı söyler zaten
desene laa defolu mefolu sapladın sonunda semihe ,mütavazi kardeşim :D
kelalper
08-10-2013, 11:03
Tayyarda gelsin yaw. Eğlencelik çıkıcam hırs yok. Hırs olsa bagaj dolu tesisat üzerinde denemem. 95 le kısık ayarda çıkıcam zaten.
desene laa defolu mefolu sapladın sonunda semihe ,mütavazi kardeşim :D
yok laa ben değil dede , benım arabam yavaş , hem ben 150km yı geçince korkuyorum
hooop noluyor
dün akşamı talihsizlikler zinciri olarak görüyorum neden sormayın ama :D kafama takılan bi kaç bişiyi çözdüm şuan işler deişebilir :)
bu akşam isteyenle tekrar basarım :) gopromda çalışmadı mesela dün :)
bu akşam alper abi için çalıştırıyorum gopro yu :D
hooop noluyor
dün akşamı talihsizlikler zinciri olarak görüyorum neden sormayın ama :D kafama takılan bi kaç bişiyi çözdüm şuan işler deişebilir :)
bu akşam isteyenle tekrar basarım :) gopromda çalışmadı mesela dün :)
bu akşam alper abi için çalıştırıyorum gopro yu :Dnooldu laa dün akşam ??? sıkıntı mı çıktı arabada ?
nooldu laa dün akşam ??? sıkıntı mı çıktı arabada ?
sıkıntı demiyelim ihmal :D sabit basıncım dalgalı gidiyordu eve dönünce baglanıp gördüm :) çözmek üzereyim ama şuan.
dün akşam için mazeret sunmaya gerek yok :) FEH li ep3 ile kafa burun gittik.
tabi şöylede bişi var 4. vitesim bittiginde arkadaşların 5'i bitiyormuş.ben daha herşeyin başındayken :) neyse çözülmicek bişi yok bu akşam sahnelerdeyim :D :D
Tayyarda gelsin yaw. Eğlencelik çıkıcam hırs yok. Hırs olsa bagaj dolu tesisat üzerinde denemem. 95 le kısık ayarda çıkıcam zaten.
tayyar bizden abi ergün aldı ep3 kobay gibi kullanabiliriz :D
sıkıntı demiyelim ihmal :D sabit basıncım dalgalı gidiyordu eve dönünce baglanıp gördüm :) çözmek üzereyim ama şuan.
dün akşam için mazeret sunmaya gerek yok :) FEH li ep3 ile kafa burun gittik.
tabi şöylede bişi var 4. vitesim bittiginde arkadaşların 5'i bitiyormuş.ben daha herşeyin başındayken :) neyse çözülmicek bişi yok bu akşam sahnelerdeyim :D :Dnormal böyle şeyler semii, sonuçta mekatronik pnomatik bi iş bu :D
normal böyle şeyler semii, sonuçta mekatronik pnomatik bi iş bu :D
hiç problem değil abi sıkıntı yok deneme yanılma denicez görücezzzz :D
cont. gördüm dün akşam arabanın bi 1.0 basıyo bi 0.9 bi 0.8 bi 1.1 :) koparıcam kafasını çalışmalar devam ediyor :D
ortalaması 1 yapıyo işte semih :D
kanashibari
08-10-2013, 12:00
Dün gece deneyen tüm arkadaşların emeğine sağlık eğlenceli sorunsuz geçti. Tebrikler.
ortalaması 1 yapıyo işte semih :D
devlet bahçeli ile varmı kan bağı kanka :D ?
hiç problem değil abi sıkıntı yok deneme yanılma denicez görücezzzz :D
cont. gördüm dün akşam arabanın bi 1.0 basıyo bi 0.9 bi 0.8 bi 1.1 :) koparıcam kafasını çalışmalar devam ediyor :Diyi çalış dersine bugün yarın bahane kabul etmem , yok sular kesildi , yok uludağda kar yagdı, yok basıncım gelmedi anlamam , geçtin geçtin bi geçilirsen tefe koyarım senı ahahha :D
iyi çalış dersine bugün yarın bahane kabul etmem , yok sular kesildi , yok uludağda kar yagdı, yok basıncım gelmedi anlamam , geçtin geçtin bi geçilirsen tefe koyarım senı ahahha :D
problem yok ama bu arada herkes bana kaldırmış hadi hayırlısı :D
dört bir yanım sarıldı japoncularla ama sıkıntı yok bununda üstesinden gelirim :D
problem yok ama bu arada herkes bana kaldırmış hadi hayırlısı :D
dört bir yanım sarıldı japoncularla ama sıkıntı yok bununda üstesinden gelirim :D
kim kaldırmış la sana , ben kaldırmadım biliyon zaten , haa kaldırsam zaten geçerim sıkıntı yokta , ben mılleti kobay olarak sürüyorum senın önune , akşamkı kobay hedefe bıraz daha yaklaştı ahahha :D
kim kaldırmış la sana , ben kaldırmadım biliyon zaten , haa kaldırsam zaten geçerim sıkıntı yokta , ben mılleti kobay olarak sürüyorum senın önune , akşamkı kobay hedefe bıraz daha yaklaştı ahahha :D
japon yapıştırıcısı birazdan hazır kısmetse gerisini siz ve sizingibiler düşünsün :D
japon yapıştırıcısı birazdan hazır kısmetse gerisini siz ve sizingibiler düşünsün :Do dediğin kauçuk yapıştıramaz muhteviyatına aykırı bebeeem ;) :D
alper abi duy sesimi gel yanıma baktık geçiyorlar dalarız bunlara otobanda yani sen dalarsın ben gülerim tut salla şunları akşam :D
alper abi duy sesimi gel yanıma baktık geçiyorlar dalarız bunlara otobanda yani sen dalarsın ben gülerim tut salla şunları akşam :Dotobanda görüşmek dileğiyle bütün seyircilerimize esenlıkler dıler bir sonraki programda görüşmek üzere müsadenizi arz ederiz ....... :D
kelalper
08-10-2013, 12:09
Avrupalıyık olm biz. Fransız geischa.
Arada kaçırdım fideo mu dedin la. Konulu olsun bari.
otobanda görüşmek dileğiyle bütün seyircilerimize esenlıkler dıler bir sonraki programda görüşmek üzere müsadenizi arz ederiz ....... :D
yayında ve yapımda emegi geçenlere yani bana teşekkür ediceksin :D
yayında ve yapımda emegi geçenlere yani bana teşekkür ediceksin :Dbakalım YAPIMCI kim olacak şiddetle meraktayım :D
kelalper
08-10-2013, 12:12
Kavga çıkarsa seni tanımam söyliim:D
Avrupalıyık olm biz. Fransız geischa.
Arada kaçırdım fideo mu dedin la. Konulu olsun bari.
gopro hazır. bide şu ibine aletin dilini çözebilsem :D video diorum foto çekiyo meret.
her açtıgımda kendi sıfatımla karşılaşmaktan bıktım abi :D
Kavga çıkarsa seni tanımam söyliim:D
sırtına atlarım abi tek vücut oluruz :D
semii noldu laa çakma tayyar geçmeye benzemez bu ,ben sana dedim daha gerçek yakuzalar piyasaya çıkmadı az beklee :D
:)) alemsinn gürsel abi..
Aksamki deneme oldukca güzeldi bence. Semihle 6 7 sefer denedim ben belki daha fazla , ergünde denedi sonuclar stabil :) 4 bittiğinde 225 lerde oluyomus rocco , 6 sonuna kadarda basmak için tekrar döndük otobana 3 4 kezde öyle bastık ben değişen bişey görmedim.
5 sonunda Typern kafa önde.
Aksamki deneme oldukca güzeldi bence. Semihle 6 7 sefer denedim ben belki daha fazla , ergünde denedi sonuclar stabil :) 4 bittiğinde 225 lerde oluyomus rocco , 6 sonuna kadarda basmak için tekrar döndük otobana 3 4 kezde öyle bastık ben değişen bişey görmedim.
maşallah deneyen araçlara :D
Bu biraz insafsiz olmus.bn hic bi typari kafasinin gozunun onde oldugunu gormedim.goren duyan idda eden varsa bu aksam tekrar ayni yerde bekliyorum :)
Dun aksami anma adina :) ayrica ramazanin arabaya yikik dinler ramazanla bi denesin.adam nasil geciliyor razaman gostersn size :)
video vaaa diyollaaaa semii :D
Bu biraz insafsiz olmus.bn hic bi typari kafasinin gozunun onde oldugunu gormedim.goren duyan idda eden varsa bu aksam tekrar ayni yerde bekliyorum :)
Dun aksami anma adina :) ayrica ramazanin arabaya yikik dinler ramazanla bi denesin.adam nasil geciliyor razaman gostersn size :)
çok serrt :D
Sert yumusak video vs bu aksam kartlar acik oyniyalim :D herkes cikip gelsin actionin dibine vuralim :)
Sert yumusak video vs bu aksam kartlar acik oyniyalim :D herkes cikip gelsin actionin dibine vuralim :)
agaa fazla atar göte batar :D
Sert yumusak video vs bu aksam kartlar acik oyniyalim :D herkes cikip gelsin actionin dibine vuralim :)tamam ööle yapın bendekı vıdeolarıda tariih sırasına göre ekleriz , before /after olarak :D
Oooo videolar elden ele dolasiyor heaaa :) hadi bakalim cok iyimis zehir hafiye kayniyo amk ortalik :)
Gorelim benim 5 in sonunda oldugum videolari :) nerdeler ?
Oooo videolar elden ele dolasiyor heaaa :) hadi bakalim cok iyimis zehir hafiye kayniyo amk ortalik :)
Gorelim benim 5 in sonunda oldugum videolari :) nerdeler ?sen kondisyonunu bozma şampiyon bu geceye odaklan :D
Gorelim benim 5 in sonunda oldugum videolari :) nerdeler ?
laa olum helgayı bu kadar yıpratma :D
o dediğin kauçuk yapıştıramaz muhteviyatına aykırı bebeeem ;) :D
Kauçuk bizim işimiz :D Siz hayal edin biz yapalım :D
Ben vekaleten despeyi yollasam olur mu kanka durduk yere şimdi 250 km yol gelmiyim :D
sen kondisyonunu bozma şampiyon bu geceye odaklan :D
O gece bu gece hergece hazirim :) cikar denerim :)
O gece bu gece hergece hazirim :) cikar denerim :)bursa cocuguyuz heryerde yarışırız oluuum :D
bursa cocuguyuz heryerde yarışırız oluuum :D
hondacıyız heryerde sıkışırız olmıycakmıy dı laa :D
O gece bu gece hergece hazirim :) cikar denerim :)
co pilotun olam mı laa konulu video çekerim :D mseja kutunu boşaltt la
Bu aksam ramazanin typer da gelicek kismetse.gelinde yikik olan typeri gorun :)
Bende bikac mudahalede bulundum skintim cozuldu die tahmin ediyorum.deniyelim gorelim bu aksam tekrar ?
Bu aksam ramazanin typer da gelicek kismetse.gelinde yikik olan typeri gorun :)
Bende bikac mudahalede bulundum skintim cozuldu die tahmin ediyorum.deniyelim gorelim bu aksam tekrar ?
laa olum gerilme bu kadar raatol ,olmadı tır garajına götürürüm seni rahatlarsın :D
laa olum gerilme bu kadar raatol ,olmadı tır garajına götürürüm seni rahatlarsın :D
Ayarimi kaciran sagdan soldan gelen laflar gerilme yok abi :)
Ayarimi kaciran sagdan soldan gelen laflar gerilme yok abi :)
akşama alcan mı beni ona göre hazırlanam :D
Kauçuk bizim işimiz :D Siz hayal edin biz yapalım :D
Ben vekaleten despeyi yollasam olur mu kanka durduk yere şimdi 250 km yol gelmiyim :D
debriyajım bitik aga benim değişsin jubileyi yapçam :D
debriyajım bitik aga benim değişsin jubileyi yapçam :D
noldu hacı sende mi şekilstayla takılcan :D
kelalper
08-10-2013, 15:09
Semiko bu kadar hırs yapıosan gelmiim olm. Eğlenceye çıkıoz yüzünüzü göriim dedim lan. Oturup yemek yiyelim boşver denemeyi.
Kimsenin bi iddası yok , aksam da konustuk tamamen otobanda olanla sonrasındaki muabbetler yüzünden geldim denedim ben.
Bu aksam cıkılcaksa yine cıkalım yine deneyelim. ama araya girip konusmasın kimse ben kendi gördüğümü söylüyorum sende kendi gördüğünü söyle..
tayreep_john
08-10-2013, 15:24
Semiko bu kadar hırs yapıosan gelmiim olm. Eğlenceye çıkıoz yüzünüzü göriim dedim lan. Oturup yemek yiyelim boşver denemeyi.
ahahaha yapma böyle :D hadi saat 4 buçuk bekliyorm seni abi :)
lan cok uğraştım ama kavga cıkmadı beee, ha gayret biraz daha atar hadi goçlarım :D
senin hakkından despee gelir ama yok ortalıklarda :D
senin hakkından despee gelir ama yok ortalıklarda :Dhahaaa o benım sağ kolum olum bana bişi yapamaz o :D
Yahu abartmayin brolar.hirs yapan sinir yapan kimse yok :)
Bn sadece kendi arabami merak ediyorum suan.ergunede hbr vericem dunku kadro cikalim yine
Bu aksamin bombasi kelalper dozer gibi ezip gecicek hazir olun :D
Yahu abartmayin brolar.hirs yapan sinir yapan kimse yok :)
Bn sadece kendi arabami merak ediyorum suan.ergunede hbr vericem dunku kadro cikalim yine
Bu aksamin bombasi kelalper dozer gibi ezip gecicek hazir olun :Dulan semii şu insanlar ne garip dimi? gaayet sakin halde olsan bile sinir yapma diye diye sinir ederler , hırs ile alakan bile yokken adamı hırslandırırlar vallahi kınıyorum bu insanları :D
semi mülayim adamdır sinir sitres yapmaz demi laa semii ,alcan mı laa akşama beni tır garajında tost söylerim sana :D
E.ORANLI
08-10-2013, 16:10
Otobanda ne konustuk,burda neler olmus bole :))) ahuha hizli muabbetler bunlarr
bizde bi gidelim görelim dimi ex kankalarımızı :))
kelalper
08-10-2013, 22:50
çok güzel akşamdı. herkesin ayağına sağlık.Semihin rocconun hakkını yemeyin. adamın arabası harbi harbi zalim olmuş. güle güle ağız tadıyla kazasız belasız kullan kardeşim.
çok güzel akşamdı. herkesin ayağına sağlık.Semihin rocconun hakkını yemeyin. adamın arabası harbi harbi zalim olmuş. güle güle ağız tadıyla kazasız belasız kullan kardeşim.
Seni mutlu edebildiysek ne mutlu abi
Ama az kalsin geciyodum :D
Tholl-ga
09-10-2013, 08:32
Semii Bayramda yine ordayim inş :D
By_HaNNibaLL
09-10-2013, 08:36
akşam denemeler keyifliydi alper abinin kısa kolla gezmesi beni bitirdi zaten :)
Akşam maksibust benim arabayi geçmiş yalan haber kabul etmiyorum ahahah
Semii Bayramda yine ordayim inş :D
Kanka sen burdasin insallah bende bursada kalirim :) hanim 2 aydir basimin etini yiyor.bi plan program yapiyor ama bakalim #dirensemii modunda bursada kalmak icin direniyorum :)
kelalper
09-10-2013, 08:58
Seni mutlu edebildiysek ne mutlu abi
Ama az kalsin geciyodum :D
Su an icin zor gorunmuyor. O fark metanolle kapanir bence. Ozgunle bi konus. Ama bi de agirlik faktoru var. tesisat kataloglar ve ben biraz agir cekiorum. Sen de yol kenarinda su birakip agirlik attin yani onlarda var. :D
kelalper
09-10-2013, 08:59
Videolari koyucan mi tayyarla.
Serkan abi aradi 6 sonunda kafa kafaya gidiyomussunuz typerla dedi sasirdim :)
koyun ne varsa izleyek :D
allahın bildiğini kuldan saklamayın hacı :D
Serkan abi aradi 6 sonunda kafa kafaya gidiyomussunuz typerla dedi sasirdim :)
nıye şaşırdın ? typer geçiyomuydu yoksa semii :D
kelalper
09-10-2013, 09:12
Valla ben ikisininde dibindeydim semii net 1 boy ondeydi. Aramiza bi araba giremeyecek kadar yakindim.
aynı tayyarla daha önce ne kadar oluyodu semii ?
kelalper
09-10-2013, 09:16
Kafa burun gidiolarmis.
Bu arada o kirmizi eg kimdi yaw. K20 miydi b16 mi.
Kafa burun gidiolarmis.
Bu arada o kirmizi eg kimdi yaw. K20 miydi b16 mi.b16b alper abi, ek9 typer motoru ;)
dip not: şu anda o b16b nın şanzuman uzun birde kısaldığını düşün :D
Kadir gorunce yazar detayi
kelalper
09-10-2013, 09:34
b16b alper abi, ek9 typer motoru ;)
dip not: şu anda o b16b nın şanzuman uzun birde kısaldığını düşün :D
Soyliim kisalsa da o fark kapanmaz. Cok geride kalio. Semii type r la denerken arkalarindaydim o da hemen yanimdaydi. Onu da kontrol ettim semiilerle nasil olur die. Tunelde olmasina ragmen tutunamadi on gruba ki o da sonuna kadar basti. Bi kac seyi kontrol etsinler daha iyi yurumesi gerek bence o motorla. sesi cok cilgin onun icin sordum k mi b mi diye. O bi anda cikti ortaya otobanda.
kanashibari
09-10-2013, 10:00
Soyliim kisalsa da o fark kapanmaz. Cok geride kalio. Semii type r la denerken arkalarindaydim o da hemen yanimdaydi. Onu da kontrol ettim semiilerle nasil olur die. Tunelde olmasina ragmen tutunamadi on gruba ki o da sonuna kadar basti. Bi kac seyi kontrol etsinler daha iyi yurumesi gerek bence o motorla. sesi cok cilgin onun icin sordum k mi b mi diye. O bi anda cikti ortaya otobanda.
Evet abicim eg nin eksikleri var headers yırtık filtrenin değişmesi gerekiyor gibi bakımlık işleri var başarılı bir araba.
abi birde benim nane ile deneyek inşallah biryerde karşılaşır hem tanışır hemde denemiş oluruz inşallah
video varsa yüklermisiniz izleyelim
alper abi videonun birinde alev aleve gidiyosun :)
ama ilk bastıgımızda 3ü kaçırdıgında fena fark olmuş :D :D
serdar araç sahipleri isterse şayet koyarım ben :)
alper abi videonun birinde alev aleve gidiyosun :)
ama ilk bastıgımızda 3ü kaçırdıgında fena fark olmuş :D :D
serdar araç sahipleri isterse şayet koyarım ben :)koy olum yaa, bırakın bu araç sahiplerini bilmemneyı artık, geçilmeyi hazmedemeyen cıkmasın amk otobanına
ben aracımın eksıklerını gıderıp otobana cıktıgımda eger geçersem emın ol babamın oglu olsa koyarım o vıdeo yu, aynı şekilde geçilirsemde koyulsun video, bune laa vallahı anlamadım ben bu işi , aman o kırılır vıdeo koymayalım aman bu laf eder video koymayalım , bırakın bu işleri geçsende geçilsende koy vıdeoyu ki millet kulaktan dolma laflarla sagda solda atıp tutmasın
Bisi diemem abi istemeye bilir insanlar :)
Bisi diemem abi istemeye bilir insanlar :)yok ööle bişey yarışıyosan geçmekte var geçilmekte
size bişey soracam ciddi ciddi cevap verin bana allahaşkına ;
insanlar neden cuval dolusu para harcayıp araba yapıyolar ?? onu bunu geçip egosunu tatmin etmek ve dolayısıyla nam yapmak için değil mi? (örn: semii 'nin rocco fenaa)
bakmayın şimdilerde yarışmanın adı aracımı göreyim oldu ama inanmayın , maksat ona buna saplamak
ben o kadar para dökecem araba yapacam ve rakibi geçecem , sonra adam kırılmasın diye video koymaya korkacam yok böyle bişey :icon_tup:
kelalper
09-10-2013, 11:08
Mudur o oyle degil iste. Surekli tartisma *** pusur cikio. Su vardi hallettim hadi gene cikalim simdi muhabbetleri donuo. Benim video gibi bi olayim yok keyfine cikiorum. Sen de biliosundur. Hirsina ciksam bagaj katalog dolu tesisat stepne cart curt ustunde cikmam. Kendim kullanmam yigithan a veririm. Dun m3csl var diye basinci actim benzincide. Iyikide acmisim yoksa semii bana konulu yaparmis. Eski haline gore cok hizlanmis. Herkes ayni degil yani.
kelalper
09-10-2013, 11:11
abi birde benim nane ile deneyek inşallah biryerde karşılaşır hem tanışır hemde denemiş oluruz inşallah
video varsa yüklermisiniz izleyelim
Insallah. Ama seninle denerken hersey ustunde bagaj dolu cikmam soyliim. Yoksa konulu yaparsin bana.
Mudur o oyle degil iste. Surekli tartisma *** pusur cikio. Su vardi hallettim hadi gene cikalim simdi muhabbetleri donuo. Benim video gibi bi olayim yok keyfine cikiorum. Sen de biliosundur. Hirsina ciksam bagaj katalog dolu tesisat stepne cart curt ustunde cikmam. Kendim kullanmam yigithan a veririm. Dun m3csl var diye basinci actim benzincide. Iyikide acmisim yoksa semii bana konulu yaparmis. Eski haline gore cok hizlanmis. Herkes ayni degil yani.
konulu ne demek oluyor abi :D :D sen bile bunu diyorsan bu araba olmuş demektir
Mudur o oyle degil iste. Surekli tartisma *** pusur cikio. Su vardi hallettim hadi gene cikalim simdi muhabbetleri donuo. Benim video gibi bi olayim yok keyfine cikiorum. Sen de biliosundur. Hirsina ciksam bagaj katalog dolu tesisat stepne cart curt ustunde cikmam. Kendim kullanmam yigithan a veririm. Dun m3csl var diye basinci actim benzincide. Iyikide acmisim yoksa semii bana konulu yaparmis. Eski haline gore cok hizlanmis. Herkes ayni degil yani.abı onu dıyorum zaten bende , bu iş bizim gibi insanlar için keyif alma aracı ise eger , geçilince hırs yapıp yok video eklenmesin , yok ben yenılgıyı hazmedemiyorum demek nıye ??
senınle aynı bardaga bakıyoruz ama farklı yerlerden :icon_tup:
E.ORANLI
09-10-2013, 11:19
Kafa burun gidiolarmis.
Bu arada o kirmizi eg kimdi yaw. K20 miydi b16 mi.
Abi arac benim bendim gazliyan ama ole aman aman gazlamadim limitlere kadar headerim kirik 1-4 piston headers tarafi catlak cok kacirio surekli 7000-7500 gibi vites attim sanzimanim cok sorunlu ki yusuf abi yazmis yeni aldim aracimi daha eksiklerimi gidermeye calisiorum yavas yavas kirik headers pimas boru filtre dandik egsozla bu kadr oluo ileriye dogru yavas yavas yapicaz ins Allagin izniyle gece biraz skintilar yasadik gorukleden sonra gelemedik sizinle dönustecbasiodunuZ en son gordugumuzde sen 2-3 boy onde gidiordun yanlis gormediysem egerki..
kelalper
09-10-2013, 11:21
En son denerken ben stock yazilimlayken yan yana ikimizde kafa cikaramadan gidioduk. Dun ben gundelik yazilimla stockun biraz ustu yazilimla gittim. 1 bar avans kisik olarak. Sonra csl falan gelince biraz daha aciim dedim. Orcun kesecek acma dedi. Gerci bizim oradaki bp nin 95 i vardi yarim depo ama denedik kesmedi. Oyle ciktim. O yazilimin bi ustu daha var ama dun aksam kurtarmazdi. Hem yakittan hem de hava sicakligindan. Ama dedigim gibi eskisine gore ciddi hizlanmis. Ben roccoyu gecerim diyene avuc yalatir semii in rocco.
kelalper
09-10-2013, 11:25
Abi arac benim bendim gazliyan ama ole aman aman gazlamadim limitlere kadar headerim kirik 1-4 piston headers tarafi catlak cok kacirio surekli 7000-7500 gibi vites attim sanzimanim cok sorunlu ki yusuf abi yazmis yeni aldim aracimi daha eksiklerimi gidermeye calisiorum yavas yavas kirik headers pimas boru filtre dandik egsozla bu kadr oluo ileriye dogru yavas yavas yapicaz ins Allagin izniyle gece biraz skintilar yasadik gorukleden sonra gelemedik sizinle dönustecbasiodunuZ en son gordugumuzde sen 2-3 boy onde gidiordun yanlis gormediysem egerki..
Sesi cok iyiydi o yuzden k mi diye sordum. Masallah b16b ile sikintilari atlatinca guzel olur. Butun parani gomme yavas yavas halledersin. Gule gule kullan. Semii ile iki kere deneyebildik. Bi o bi ben one ciktik.
kelalper
09-10-2013, 11:32
abı onu dıyorum zaten bende , bu iş bizim gibi insanlar için keyif alma aracı ise eger , geçilince hırs yapıp yok video eklenmesin , yok ben yenılgıyı hazmedemiyorum demek nıye ??
senınle aynı bardaga bakıyoruz ama farklı yerlerden :icon_tup:
Ben ego tatmini icin dedim yaw. Benim oyle bi egom yok en hizli ben olucam falan diye seninde oyle ama bazi insanlarin egosu kale gibi. Surlardan birini deldigin zaman ariza isigi yakio. Hele video falan koydun mu abooo. Dun semih cok net 1 boy ondeydi type R in. Ama gordugun gibi yanyanaydik demis sahibi. Simdi video koysa isik yakacak demek ki.
E.ORANLI
09-10-2013, 11:41
Abi kadir bisi demedi gectim yada gecildim die video varsa koysunlar bende video var ama m3 csl onumde yamularak makas attigi icin net bisi yok :) semih roccodan kayit yapicam diodu yaptisa egerki koysun video kadir gordugundese yazar zaten ama stres yapilcak hirs yapilcak bisi yok ortada typerin specleri belli abi f-e-hli typer sonucta otesi yok bunun neden bu kadr aksion he can yasionuz :)) hepimiz yuzyuze bakan insanlariz gerek yok kalp kirmaya uzmeye birbirimizi bnm her zaman sahsi dusuncem bu yandadir
Ben ego tatmini icin dedim yaw. Benim oyle bi egom yok en hizli ben olucam falan diye seninde oyle ama bazi insanlarin egosu kale gibi. Surlardan birini deldigin zaman ariza isigi yakio. Hele video falan koydun mu abooo. Dun semih cok net 1 boy ondeydi type R in. Ama gordugun gibi yanyanaydik demis sahibi. Simdi video koysa isik yakacak demek ki.
tamam işte gözümle gördüğüm şeye yalan diyen varsa koyarım vıdeoyu yalancı kimmiş görür millet, onun yalanı çıkmasın ortaya diye ben neden yalancı oluyorum ???
Abi kadir bisi demedi gectim yada gecildim die video varsa koysunlar bende video var ama m3 csl onumde yamularak makas attigi icin net bisi yok :) semih roccodan kayit yapicam diodu yaptisa egerki koysun video kadir gordugundese yazar zaten ama stres yapilcak hirs yapilcak bisi yok ortada typerin specleri belli abi f-e-hli typer sonucta otesi yok bunun neden bu kadr aksion he can yasionuz :)) hepimiz yuzyuze bakan insanlariz gerek yok kalp kirmaya uzmeye birbirimizi bnm her zaman sahsi dusuncem bu yandadir
şişşş bende araba kalmadı satsana seninkini :D Ben toplıyayım ağzını yüzünü onun hem sende gerilme böle yarış olaylarında :D
Dunde mesela typerla kafa kafaya gittigim soylenmis yine :) ne dememi bekliyo bu insanlar ?
Dunya insan izledi orda illa video mu koymamizlazim ?
koy video yuda görelim semii bizdede soru işareti kalmamış olur
Dunde mesela typerla kafa kafaya gittigim soylenmis yine :) ne dememi bekliyo bu insanlar ?
Dunya insan izledi orda illa video mu koymamizlazim ?evet aynen ööle , iddia ettiğin şeyin kanıtı varsa polemiğe yer kalmaz , gerçek her zaman gerçektir değişmez , kanıtı var ise koyacaksın video konuşacak insanlar değil , sen bunu anlamıyosun :icon_tup:
Hayir anlamadigim okadar insan vardi kmsemi bisi gormemis :)
Hayir anlamadigim okadar insan vardi kmsemi bisi gormemis :)
laa bırak insanları koy şu videoyu :mad:
SekoLive
09-10-2013, 12:03
Dunya insan izledi orda illa video mu koymamizlazim ?
10 kişinin önünde adam vuruorlar mobese kaydı var 10 kişi yi cekiyorlar kims gördük demiyor :D
Video konusunda hiç sıkıntı yok semih gönül rahatlığıyla koyabilirsin. 5 in sonunda neyse durum izleyelim görelim.
Video konusunda hiç sıkıntı yok semih gönül rahatlığıyla koyabilirsin. 5 in sonunda neyse durum izleyelim görelim.
Bunu sende diosan 10 dk ya videolar burda :)
buyrunn
0_cy4ZbmMCY
semirocco ep3 type-r - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0_cy4ZbmMCY)
gh6rgUC3P_k
semirocco ep3 type-r vol.2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=gh6rgUC3P_k)
geçen gece bi dünya video çekilmişti dışardan şimdi yokmu hiç çeken :) ?
sende yarışa geçilirim diye çıkmışın semi kamera neden ön tarafı gösteriyo, arkaya cevıreydınde farkı göreydik iyiydi :D
sende yarışa geçilirim diye çıkmışın semi kamera neden ön tarafı gösteriyo, arkaya cevıreydınde farkı göreydik iyiydi :D
abi geçen gece millet dışardan çekti yine vardır illa dışardan videolar :)
ben açıyı ayarlamamışım.aynadan görünür dedim kendi şeridim yani tam arkam görünmüş.aynayı keşke dışa dogru açsaymışım :)
birinci video da t yper ın sesi 1 araba arkadan geliyor....semih gecmiş
ikinci videoda yarış bitimine yakın 2 araba aynada gözüküyor zaten semih gecmiş burda kafa burunluk bir durum yok t yper ilk gazladığındaki sese bakın sonra azalıyor kamera acısı ters sadece
kafa burunluk bi durum kesinlikle yok. rocco geçmiş. tebrikler semih...
birinci video da t yper ın sesi 1 araba arkadan geliyor....semih gecmiş
ikinci videoda yarış bitimine yakın 2 araba aynada gözüküyor zaten semih gecmiş burda kafa burunluk bir durum yok t yper ilk gazladığındaki sese bakın sonra azalıyor kamera acısı ters sadece
kımse typer kafaburun gitmiş yada geçmiş demedi zaten de senın ses algılamana hayran kaldım hoca , videodaki sesten kaç boy olduğunu anladın ya bravo :D
kımse typer kafaburun gitmiş yada geçmiş demedi zaten de senın ses algılamana hayran kaldım hoca , videodaki sesten kaç boy olduğunu anladın ya bravo :D
peki sen ne görüyosun abi bi yorum alalım senden de :D
peki sen ne görüyosun abi bi yorum alalım senden de :Dananın ak sütü gibi helal bi şekilde almışsın YARIŞI semi , arkayı göremediğim için 1 boymu 2 boymu sallayamam şimdi benım kulaklar vıdeodakı sesten boy ölçemiyo ama sıkıntı değil çamurluk boyuyla bıle kazansan, kazanmak kazanmaktır :icon_tup:
usta aç hopörlörü dinle 4 viteste ses iyice geriye düşüyor typer gibi bir araçla 1400 kilo rocco geciyor burda alınacak kızacak birşey yok ...yapar arabasını tekrar denenir ama şu videolarda tarafsızca yorum yapılırsa semih bariz gecmiş
usta aç hopörlörü dinle 4 viteste ses iyice geriye düşüyor typer gibi bir araçla 1400 kilo rocco geciyor burda alınacak kızacak birşey yok ...yapar arabasını tekrar denenir ama şu videolarda tarafsızca yorum yapılırsa semih bariz gecmişhemen üstündeki yoruma bak kardeşim :icon_tup:
hemen üstündeki yoruma bak kardeşim :icon_tup:
yok ustacığım yanlış anlama sadece gördüğümü az çokta bu işlerden hepimiz anlıyoruz maşşallah güzel bir sayfanız var yazıyorsunuz akşama deniyorsunuz..
kelalper
09-10-2013, 13:02
tamam işte gözümle gördüğüm şeye yalan diyen varsa koyarım vıdeoyu yalancı kimmiş görür millet, onun yalanı çıkmasın ortaya diye ben neden yalancı oluyorum ???
yalancısın olm sen :D
veeee.. işte böyle video koyulursa polemık falan olmaz yok kafaburun du yok çamurluk kadar geçti falan diye, kimin geçtiğini görmüş olduk
diyecek lafı olan varmı ???
kelalper
09-10-2013, 13:03
yaw sıkıntı yok dün gayet güzel eğlendik bitti gitti.
yalancısın olm sen :Dhaklısın yalancıyım ben :D
Kamera acısına bayıldım :) ilk bastığımızda bile acının güzelliği ortada. dısardan video ceken varsa sesle boy hesaplamamıza gerek kalmaz :)