Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa deneme
Kamera acısına bayıldım :) ilk bastığımızda bile acının güzelliği ortada. dısardan video ceken varsa sesle boy hesaplamamıza gerek kalmaz :)
Budami olmadi be kadir ? :)
Yokmu hic disaridan ceken.acida ne var buarada ?
Semii Rocco - Kadir Ep3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=K4l61ThU4T4)
http://www.youtube.com/watch?v=i3fqqRLNzqI
Bunlar dun aksamdan mi kadir ? Yoksa bi onceki aksam benim problem li oldugum videolar mi ?
Zaten orda geciste bile 4 lu yanan benim orda da ondeyim :) yanlis mi goruyorum ?
Dun duzeldi arabam sonuc benim videolarda gorunuyor.
Amacini cidden cozemiyorum :)
kelalper
09-10-2013, 13:18
son video dün akiam değil heralde. Olsa kadraja ben girerdim hemen arkanızdaydım 2 denemede de.
20 boy arkadan kadir onde dien arkadasi kutluyorum :)
dökün kirli çamaşırları bu iş burda çözülecek , nasılsa reelde herkes kanka atar gider burda :D
dökün kirli çamaşırları bu iş burda çözülecek , nasılsa reelde herkes kanka atar gider burda :D
Sendede videolar varmış yusuf abi onlar nezamndan
pazartesi gecesinden fiko
videolar önceki aksamdan benm farlar sarı oraya bakablrsn semii.
aksam içinde ben gectik gecildik polemiği yapmadım , sadece kamera açın olayı biraz abartacak boyutta. tamamen önüme cıkmadığn halde ben kadrajda gözükmüyorum bile. sorun yok yine dener yine görürüz. araban güzel gidiyor :)
Bu nedir yahu adamla dün akşam yarış yaptınız biz onu konuşuyoruz 15 gün önceki videomu konulur ayıp yani heee konulsa bile rocco 1.4 TSİ 1400 kilo Typer 1100 kilo 2000 motor yani kendi kendinizi kandırmış olursunuz ... Aracınızı yapar tekrar denersiniz bu şekilde yapmayın bence
veee ortamda yumşama faslı başlar ............... :D
aksam içinde ben gectik gecildik polemiği yapmadım , sadece kamera açın olayı biraz abartacak boyutta. tamamen önüme cıkmadığn halde ben kadrajda gözükmüyorum bile. sorun yok yine dener yine görürüz. araban güzel gidiyor :)
Benim arabamin kapisi essek kadar buyuk.kapinin en arkasina bagladim kamerayi kafamin arka kisminda duruyordu.yanimda gitsen gorunmeme gibi bi ihtimal yok.yanyana geldigimzde kornalari calarken yanimdasin ordan baz al :)
Onceki geceden video ceken arkadaslar kim ? Suan nerdeler ? Neden cekmemisler ? Honda veya typer fanlari falan mi onlar ? Dun aksam nie distan video ceken yok ? Vs :)
Daha ne diim.benim videolari izleyip yaninda yuruyorum kafa goz gidiyoruz diosan cidden tebrik :)
kelalper
09-10-2013, 13:45
tamamen önüme çıkmadığın halde dediğin adam seni arka tamponuna aldı bi boy eder. Geçmek değil mi o. Yaw ben orada tam arkanızdaydım ben gördüm sen neyi göremiosun. Sağında önünde giden koca arabayı mı göremiosun. Vay be.
DENON şimdi ne dediimi anladın di mi? Hop olmadı bi daha deneyelim e gelio iş her zaman.
telefonla konuştuk şimdi resmen birbirimizi yanlış anlamışız, ööle demek istememiş kardeşim , reelde gercekten cok cici bir insanmış , helalleştik ve kankayız artık aramıza girenin arasına gireriz ahushuahsh :D
Hop olmadı bi daha deneyelim e gelio iş her zaman.yahu abı özellıkle yapıyorum bunlara müstehak , bunlar bööle gaza gelmese biz nasıl yarış izlicez allasen :D
yahu abı özellıkle yapıyorum bunlara müstehak , bunlar bööle gaza gelmese biz nasıl yarış izlicez allasen :D
Benim gazlik bi pozisyonum yok.bursada denemedigim typer kalmadi yeter artik.hepsimi su yapar :)
Kimse pideyi beyenmez o adam kabul etmez der.adami gectik , gectin kardesim dedi cekilde kenara :)
Bu saatten sonra buyuk konusmiyim ama denemem hic bi typerla benim aracim mezro degil herkes boy olcucek gecerse ok gecilirse falan filan :)
Gerek yok herkesin gozu var goruyor orda veya burda daha da bisi demiyorum.typer defterim kapanmistir :)
abi typer geçilemez sendromundan bütün forumca kurtulsak artık diyorum.
ben typer ı çok seviyorum. ama artık teknoloji farkı var 1.4 tsi ler 2.0 tfsi ler bilinçli kişiler tarafından modifiye edildiği zaman çok güzel sonuçlar veriyor, bunu hep birlikte görüyoruz..
bu dediğim typer ın kötü bi araba olduğu anlamına gelmez. Ben hala bir typer aşığıyım. sene 2013 olmuş bırakında bu işleri daha yeni teknoloji motorlar alsın artık? Bunu kabullenelim..
uuuu Yusuf Kırmızı Typer ım olsa bu lafları alınırdım kankaa
nissansunnygti
09-10-2013, 13:59
yusuf abi yıllardır her konuda konuşursun daha senin bi yarış konunu görmedim pes inanki hep LAF hep LAF sende :D
Benim gazlik bi pozisyonum yok.bursada denemedigim typer kalmadi yeter artik.hepsimi su yapar :)
Kimse pideyi beyenmez o adam kabul etmez der.adami gectik , gectin kardesim dedi cekilde kenara :)
Bu saatten sonra buyuk konusmiyim ama denemem hic bi typerla benim aracim mezro degil herkes boy olcucek gecerse ok gecilirse falan filan :)
Gerek yok herkesin gozu var goruyor orda veya burda daha da bisi demiyorum.typer defterim kapanmistir :)aha typer vıtes kaçırdı bı kere gectın ya tamam artık efsane moduna bürünürsün ahahha :D
sen arabamda sorun vardı dedin çagırdın mıllet geldı denedı, onlarda iyileştirme yaptıgında gidip denemek usulden adaptandır bu işlerde semii :icon_tup:
abi typer geçilemez sendromundan bütün forumca kurtulsak artık diyorum.
ben typer ı çok seviyorum. ama artık teknoloji farkı var 1.4 tsi ler 2.0 tfsi ler bilinçli kişiler tarafından modifiye edildiği zaman çok güzel sonuçlar veriyor, bunu hep birlikte görüyoruz..
bu dediğim typer ın kötü bi araba olduğu anlamına gelmez. Ben hala bir typer aşığıyım. sene 2013 olmuş bırakında bu işleri daha yeni teknoloji motorlar alsın artık? Bunu kabullenelim..
alamıyo işte mesele orda :D
yusuf abi yıllardır her konuda konuşursun daha senin bi yarış konunu görmedim pes inanki hep LAF hep LAF sende :Dben yarışmıyorum hızlıyım dıyenlerın arabalarını ele geçirince onlar sag koltukta altlarına işeyene kadar sıkıyorum sen iyi bilirsin kadir ;) :D
nissansunnygti
09-10-2013, 14:03
ben yarışmıyorum hızlıyım dıyenlerın arabalarını ele geçirince onlar sag koltukta altlarına işeyene kadar sıkıyorum sen iyi bilirsin kadir ;) :D
ben hızlı değildim abi arabam hızlıydı ama her yarışta yarıştım senin gibi izlemedim hep yarışları arkadan ;)
uuuu Yusuf Kırmızı Typer ım olsa bu lafları alınırdım kankaa
ben egolarımı öldüreli 10 sene oldu ahmetim , benı kımın gectıgı yada benım kımı geçtiğim zerre kadar umrumda değil , kevgire dönsem geçilmekten tek laf etmem , boş işler çünkü, altındaki aractan keyif alabılıyosan en hızlı sensin :icon_tup:
ben hızlı değildim abi arabam hızlıydı ama her yarışta yarıştım senin gibi izlemedim hep yarışları arkadan ;)sizin palavralara doğru yorumlar gerekıyodu , işine gelince hakem yapıyodun ya cübbeli kadir hoca ;)
aha typer vıtes kaçırdı bı kere gectın ya tamam artık efsane moduna bürünürsün ahahha :D
sen arabamda sorun vardı dedin çagırdın mıllet geldı denedı, onlarda iyileştirme yaptıgında gidip denemek usulden adaptandır bu işlerde semii :icon_tup:
Ben espiri yaptiginin farkindayim abide disaridan goren insan cesaretleniyor :)
Her aksam birinin gonlu olucak die basicak halim yok.serkan abi bitirsin arabasini basarim onunla benim defterim kapanir :) benim arabamin limitlerde oldugunu soyliyen arkadaslarda varmis buaralarda.onlarada selam olsun :) ep3 un 3boy arkasinda giderkende limitte diolardi simdide diolar.
Her aksam birinin gonlu olucak die basicak halim yok.serkan abi bitirsin arabasini basarim onunla benim defterim kapanir :) benim arabamin limitlerde oldugunu soyliyen arkadaslarda varmis buaralarda.onlarada selam olsun :) ep3 un 3boy arkasinda giderkende limitte diolardi simdide diolar.sen yoluna devam et olum limitteyse limitte en fazla motor kırılır ve tamiri olur , siktiriboktan tenekeler için yüzyüze baktıgın adamların kalbini kırarsan onu tamir edecek tamirci yok bu böyle biline ;)
nissansunnygti
09-10-2013, 14:10
sizin palavralara doğru yorumlar gerekıyodu , işine gelince hakem yapıyodun ya cübbeli kadir hoca ;)
elhamdulilah hiç palavralı işim olmadı gecildiğimde gecildim dedim gectiğimde gectim dedim bitane palavralı işimi söyle abi iftara atma ben sana her konuda varsın ama aslında hiç bi konuda senin konun deği diyom sen bana ne diyon abi ben nerdeyim sen nerdesin ya :):)
Benim kalp kiricak bi lafim yok abi ama dogrular kiriyosa kalbi onada yapicak biseyim yok kirilsin kalpler :)
semi korna çalışına hayranım hacı :D
kelalper
09-10-2013, 14:12
sen yoluna devam et olum limitteyse limitte en fazla motor kırılır ve tamiri olur , siktiriboktan tenekeler için yüzyüze baktıgın adamların kalbini kırarsan onu tamir edecek tamirci yok bu böyle biline ;)
capon yapıştırıcı tutmuo mu hacı baba.
elhamdulilah hiç palavralı işim olmadı gecildiğimde gecildim dedim gectiğimde gectim dedim bitane palavralı işimi söyle abi iftara atma ben sana her konuda varsın ama aslında hiç bi konuda senin konun deği diyom sen bana ne diyon abi ben nerdeyim sen nerdesin ya :):)olum hiç alakam olmadıgı halde gece 12 de otobandan canlı telefon yayını yapılıyo kaç senedir , yada ben orda oluyorum gözlerimle görüyorum ama gözümle gördüğüm yarışta geçilen adam kafa kafaya yada 5 boysa 1 boy dıyosa babam gelse yalan söyletemez bana , misal clc nın senınn nıssanın nasıl içinden geçtiğini gözlerimle gördüm sen yalan söylemıyorum senın için diye benımle kavga etmiştin , benım hergün birlikte oldugum adam geçildiği zaman bıle bahane uydurmayın ulan adam gectı işte diyen adamımm ben iyi bilirsin :icon_tup:
semi korna çalışına hayranım hacı :D
Onudami becerememisiz haci :D gayet nazik duyulur sekilde kahpelikten uzak caldigimi dusunuyorum :D
nissansunnygti
09-10-2013, 14:16
olum hiç alakam olmadıgı halde gece 12 de otobandan canlı telefon yayını yapılıyo kaç senedir , yada ben orda oluyorum gözlerimle görüyorum ama gözümle gördüğüm yarışta geçilen adam kafa kafaya yada 5 boysa 1 boy dıyosa babam gelse yalan söyletemez bana , misal clc nın senınn nıssanın nasıl içinden geçtiğini gözlerimle gördüm sen yalan söylemıyorum senın için diye benımle kavga etmiştin , benım hergün birlikte oldugum adam geçildiği zaman bıle bahane uydurmayın ulan adam gectı işte diyen adamımm ben iyi bilirsin :icon_tup:
ilker nerde gecti beni beya :D doğru söylemene huyunu bilirim gectiyse gecti dersin de ben seni nie göremiyom hiç yarışırken onu soruyom sana her konuda görüyom ama senin başlığın altında değil :)
Onudami becerememisiz haci :D gayet nazik duyulur sekilde kahpelikten uzak caldigimi dusunuyorum :D
yok hacı gördüğüm en adil korna çalışı, hatta o akşam senle denerken ben dıt dıt dıt çalcan diye bekledim şaşırdım :D
ilker nerde gecti beni beya :D doğru söylemene huyunu bilirim gectiyse gecti dersin de ben seni nie göremiyom hiç yarışırken onu soruyom sana her konuda görüyom ama senin başlığın altında değil :)
Yusuftan geçti artık yarışmıyo o yapıcı yorumlar yapıyo izliyorum çözemiyorum.:)
ilker nerde gecti beni beya :D doğru söylemene huyunu bilirim gectiyse gecti dersin de ben seni nie göremiyom hiç yarışırken onu soruyom sana her konuda görüyom ama senin başlığın altında değil :)sizi kaale alıp taraf olmak istemiyorum , tam ortada olunca delikanlı değerlendirme yapıyorum çünkü , bunu senın anlaman zor kadir, medreseye gitseydin öğrenirdin bu tür şeyleri elhamdülillah :icon_tup:
kelalper
09-10-2013, 14:23
semii işin müsait bi anında benim videoyu atsana özelden.
Yusuftan geçti artık yarışmıyo o yapıcı yorumlar yapıyo izliyorum çözemiyorum.:)lustral 100mg ahmetim , tavsiye ederim :icon_tup: :D
semii işin müsait bi anında benim videoyu atsana özelden.
birazdan linkleri pm atarım abi.bi bakta koyalım buraya sonra girelim birbirimize renk olsun :D
Bu nedir yahu adamla dün akşam yarış yaptınız biz onu konuşuyoruz 15 gün önceki videomu konulur ayıp yani heee konulsa bile rocco 1.4 TSİ 1400 kilo Typer 1100 kilo 2000 motor yani kendi kendinizi kandırmış olursunuz ... Aracınızı yapar tekrar denersiniz bu şekilde yapmayın bence
Nerden biliisun hocam 15 gun onceden oldugunu ?? Konuyu bidaha oku bence video olan koysun dienler icin koydum. Bi onceki akasam 6 7 sefer denemeize ragmen semihin aracinda sorun oldugunu dusundugu icin dun aksam yeniden cagirdi !! Hee onceki aksamda semihle otoban cikisinda hemfikirdik . Ne yani onceki aksam araba 1,4 dude dun 1,6 mi oldu.
kelalper
09-10-2013, 14:40
olm ne girecez birbirimize toplam sonuç 1 berabere 1 sen 1 ben. bitti gitti. :D
olm ne girecez birbirimize toplam sonuç 1 berabere 1 sen 1 ben. bitti gitti. :D
Estafurullah abi bi kere sorunsuz bastik hersey ortada :) okadarda degil
Ama hata edip stock ayarla geleydin varyaaa :D
Benim arabamin kapisi essek kadar buyuk.kapinin en arkasina bagladim kamerayi kafamin arka kisminda duruyordu.yanimda gitsen gorunmeme gibi bi ihtimal yok.yanyana geldigimzde kornalari calarken yanimdasin ordan baz al :)
Onceki geceden video ceken arkadaslar kim ? Suan nerdeler ? Neden cekmemisler ? Honda veya typer fanlari falan mi onlar ? Dun aksam nie distan video ceken yok ? Vs :)
Daha ne diim.benim videolari izleyip yaninda yuruyorum kafa goz gidiyoruz diosan cidden tebrik :)
Kameranin acisi siZce normalse benim acimdan sorun yok. Yine soyluyorum gectim kafa burun yuruduk yada gecildim muabbeti yapmiyorum. Onde oldugun ortada.
Videoyu cekebnleri ben tanimiyorum o gece Fn2 den ve roccodan cekilmis. Ortak arkadaslardan bulup aldim.
Uzamasin konu camurla isimiz yok gecildik gectik orda oldu orda kaldi.
Nerden biliisun hocam 15 gun onceden oldugunu ?? Konuyu bidaha oku bence video olan koysun dienler icin koydum. Bi onceki akasam 6 7 sefer denemeize ragmen semihin aracinda sorun oldugunu dusundugu icin dun aksam yeniden cagirdi !! Hee onceki aksamda semihle otoban cikisinda hemfikirdik . Ne yani onceki aksam araba 1,4 dude dun 1,6 mi oldu.
Suan burda laf ebeligi yapmamizin bi anlami varmi kadir ? Onceki aksam ben sana sen beni gectin mi dedim yoksa 10 kisi orda arabalar kafa kafaya gidiyomu dedim.sorun oldugunu anladim haliyle cagirdik kirmadin geldin saol da suan bizim durumumuz nasil peki ? Nedir yani sonuc ?
Gerek yok herkesin gozu var goruyor orda veya burda daha da bisi demiyorum.typer defterim kapanmistir :)
Ne yani semih dun biz gelmekle hatami ettik ? Onceki aksam teche fehli typerla kafa burun gidiyorum yazmistin dun lehine donunce boylemi oldu ?? Bizdemi roocconun defteri kapandi demeliydik ??
Benim acimdan sorun yok bastada soyledim denersin denemezsin senin bilecegin is, bi iddam bi atarim yok arabami gormek icin ciktim denedim ama ortama ayak uydurmak icin bu sekilde olmamiz gerekiomus :)
Ne yani semih dun biz gelmekle hatami ettik ? Onceki aksam teche fehli typerla kafa burun gidiyorum yazmistin dun lehine donunce boylemi oldu ?? Bizdemi roocconun defteri kapandi demeliydik ??
Benim acimdan sorun yok bastada soyledim denersin denemezsin senin bilecegin is, bi iddam bi atarim yok arabami gormek icin ciktim denedim ama ortama ayak uydurmak icin bu sekilde olmamiz gerekiomus :)
şuan tamiyle yanlış konuşuyosun bilgin olsun.
buraya video bile koymıcaktım kalktın yaptıgın yorum üzerine koy dedin koydum bu 1
videolar gelince bi anda sende geçen geceki videoları koydun bu 2
bunların amacı sapmadıda benim laflarımın mı saptı ?
bende neyse varsa yanlış kullandıgım bi cümle hiç çekinmeden yazabilirsin.
kalkıyosun 5 sonunda benim arabamın kafası öndeydi diosun nerde o kafa hangi kafa ? gerçi bunlarda arkadan geldi bana senin agzından duymadım yalan yok.
şayet öle düşünüyosan senin 5 benim 3 oluyor heralde ??
lan olum etmeyın eylemeyın , bı akşam bırınız öndeymişsiniz , dün akşam diğeriniz , vallahi tartışılacak bi durum yok ortada , gerek yok olum bööle tartışmalara , sonra mıllet papaz oluyo yarışmak istese önceden esen soğuk rüzgarlar nedenıyle yarışacak rakıp bulamıyo , hadi öpüşün barışın bakayım
abi kavga dövüş laf çarpıtma gibi bi amacım yok abartma :) neyse o söylensin yeter
denemem etmem mevzusuna gelincede insan gibi olucaksa doğrular konşulcaksa her zaman her dakika basarım bunu herkes çok iyi bilir benden çok otobana çıkan yoktur heralde :)
ama böle polemikler bana göre değil...
abi kavga dövüş laf çarpıtma gibi bi amacım yok abartma :) neyse o söylensin yeter
denemem etmem mevzusuna gelincede insan gibi olucaksa doğrular konşulcaksa her zaman her dakika basarım bunu herkes çok iyi bilir benden çok otobana çıkan yoktur heralde :)
ama böle polemikler bana göre değil...tamam semii ne zaman otobana cıkarsan ara ben hakemim bana güveniyosan kabul mu ? :D
not: koyu bir HONDAcıyım :D
kusura bakma hocam yanlış bir cümle kurduysam
tamam semii ne zaman otobana cıkarsan ara ben hakemim bana güveniyosan kabul mu ? :D
ne çektim beeee :D
Tholl-ga
09-10-2013, 15:15
Bayramda bana ekmek cikarmi la :D
ne çektim beeee :Dne çektin laa ? kafası iyiyse bende çekem :D
Bayramda bana ekmek cikarmi la :D
bursa ekmek üreticisi gel sen :D
ne çektin laa ? kafası iyiyse bende çekem :D
nefesin yetmez abi :D
nefesin yetmez abi :D3 dakıka havuzda nefes tutuyom ben şahitlerim var oluuuuummmm :D
3 dakıka havuzda nefes tutuyom ben şahitlerim var oluuuuummmm :D
denizde deişiyormu süre ? pbox lamı ölçtün ?
kelalper
09-10-2013, 15:22
lan olum etmeyın eylemeyın , bı akşam bırınız öndeymişsiniz , dün akşam diğeriniz , vallahi tartışılacak bi durum yok ortada , gerek yok olum bööle tartışmalara , sonra mıllet papaz oluyo yarışmak istese önceden esen soğuk rüzgarlar nedenıyle yarışacak rakıp bulamıyo , hadi öpüşün barışın bakayım
mucks. oldu mu hacı baba.
mucks. oldu mu hacı baba.aynen süper oldu , butun kırlıler ortaya döküldü , arkadan konuşma fısıldaşma gibi şeyler yok artık , kım ne düşünüyosa burada rahatca söyledi , artık soğuk rüzgarlar esmeyecek :icon_tup:
kelalper
09-10-2013, 15:25
tamam semii ne zaman otobana cıkarsan ara ben hakemim bana güveniyosan kabul mu ? :D
ben de ariim mi. Bi barakfaki den giriorum demirtaştan çıkıorum bi demirtaştan giriorum mudanya yolu üzerinden çıkıorum. Sürekli ama. :D
denizde deişiyormu süre ? pbox lamı ölçtün ?tatlı su tuzlu su farkedıyor semii :D
hadiyin laa akşamada çıkak otobana ben size tır garajından oglan çevirem :D
hah konuda bi sapık eksikti
[QUOTE=Semii;7085004]şuan tamiyle yanlış konuşuyosun bilgin olsun.
buraya video bile koymıcaktım kalktın yaptıgın yorum üzerine koy dedin koydum bu 1
videolar gelince bi anda sende geçen geceki videoları koydun bu 2
bunların amacı sapmadıda benim laflarımın mı saptı ?
bende neyse varsa yanlış kullandıgım bi cümle hiç çekinmeden yazabilirsin.
kalkıyosun 5 sonunda benim arabamın kafası öndeydi diosun nerde o kafa hangi kafa ? gerçi bunlarda arkadan geldi bana senin agzından duymadım yalan yok.
şayet öle düşünüyosan senin 5 benim 3 oluyor heralde ??[/
Semih video koyma konusunu arkadasa da anlattim. Eger benim buraya video koyma niyetim olsa whataaptan sana atmazdin videolari. Sen isi farkli boyutlara tasiyosun. Senin 5 benim 3 olayina da girmeye gerek yok budan sonra basarsak kacta bitcegini soyler ona gore basariz. Dun aksam ondeydin kapanain konu , camur yapmadan araya adam sokmadan cikarsak yine basar goruruz ne oldugunu.
nissansunnygti
09-10-2013, 15:30
sizi kaale alıp taraf olmak istemiyorum , tam ortada olunca delikanlı değerlendirme yapıyorum çünkü , bunu senın anlaman zor kadir, medreseye gitseydin öğrenirdin bu tür şeyleri elhamdülillah :icon_tup:
alma abi zaten kale bunu bekliyen yok senden ben anlamam doğru üniye gitseydim delinkalı kim onu öğrenirdim ortada durup yada dünya aşığı olurdum medrese karşı cıkıp neyse abi uzatmayım konu dahalmasın sen gene başkalarının konularında ortada gezmeye devam et :icon_wave
alma abi zaten kale bunu bekliyen yok senden ben anlamam doğru üniye gitseydim delinkalı kim onu öğrenirdim ortada durup yada dünya aşığı olurdum medrese karşı cıkıp neyse abi uzatmayım konu dahalmasın sen gene başkalarının konularında ortada gezmeye devam et :icon_waveşu anda sen nerdesin ??? senın araban bıle yok , konuşmaya hakkında yok , hadi medreseye hadiiii :D
olum burası forum sitesi farkındamısın herkesin bişeyler yazmaya hakkı var :icon_tup:
buda alper başkanımla olan videolar :)
Doktooooor :) duy sesimi izle gör bişilerin zamanı gelmedimi sence :D
vites kaçırma vs. affetmem :D
semii rocco - kelalper - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=YuGWeC-7b6g)
YuGWeC-7b6g
TGfrCKvg6Vg
vol2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TGfrCKvg6Vg)
kelalper
09-10-2013, 15:40
ilk videoda fena saplamışsın lan. ben de mal altımdaki uçak ya hala basıorum yakalayıp geçicem sözde. Semii rocco olm bu nereye yakalıon. Stock yazılımla iyiki gelmemişim ya la. :D
ilk videoda fena saplamışsın lan. ben de mal altımdaki uçak ya hala basıorum yakalayıp geçicem sözde. Semii rocco olm bu nereye yakalıon. Stock yazılımla iyiki gelmemişim ya la. :D
çok gülerdim abi stockla basaydın :D iyiki mcte bızıklamışsınız
burası bursa adın çıkardı :D
ne geçmişin be semii , alper abinin arabada hiç yürümüyomuş o kadar övdü falan ama
Semih video koyma konusunu arkadasa da anlattim. Eger benim buraya video koyma niyetim olsa whataaptan sana atmazdin videolari. Sen isi farkli boyutlara tasiyosun. Senin 5 benim 3 olayina da girmeye gerek yok budan sonra basarsak kacta bitcegini soyler ona gore basariz. Dun aksam ondeydin kapanain konu , camur yapmadan araya adam sokmadan cikarsak yine basar goruruz ne oldugunu.
neyse olurda çıkarsak yine denemeye yol açık önümüz boş gittigi yere kadar basarız 5 bitti yarış bitti olmasın.çünkü videoyu iyi izleyin ben 4. vites 220 km hız yapıyorum 5 e atıyorum neredeyse 5in başında yarış bitiyor
nissansunnygti
09-10-2013, 15:46
şu anda sen nerdesin ??? senın araban bıle yok , konuşmaya hakkında yok , hadi medreseye hadiiii :D
olum burası forum sitesi farkındamısın herkesin bişeyler yazmaya hakkı var :icon_tup:
arabam varkende rakibim yoktu..senin araban varda ne oluyo daha tek yarışını görmedik hiç bi yerde
kelalper
09-10-2013, 15:46
yok olm mc e geldiğimde stock yoktu. Stock tan bi çıtır hızlısı vardı günlük kullandığım. Onla kafa burun olurdu ya da sen geçerdin. Stockla konulu olurdu. 3 hafta sonra gelicem stock la çıkar bakarız istersen.
yok olm mc e geldiğimde stock yoktu. Stock tan bi çıtır hızlısı vardı günlük kullandığım. Onla kafa burun olurdu ya da sen geçerdin. Stockla konulu olurdu. 3 hafta sonra gelicem stock la çıkar bakarız istersen.
yok be abi bu sefer çaya çorbaya çıkarız :)
arabam varkende rakibim yoktu..senin araban varda ne oluyo daha tek yarışını görmedik hiç bi yerdearabam olsun yarışım olmasın oluuum , sen daha geçenlerde abı benım dünya işleri ile işim bitti demedinmi bana , clc senın nıssanın içinden geçti dediğimde nıye saldırıyon şimdi bana , boş işler dediğin şeyi neden savunuyon şimdi hele bi açıklasana cübbeli kadir hocam :confused:
kelalper
09-10-2013, 15:52
ne geçmişin be semii , alper abinin arabada hiç yürümüyomuş o kadar övdü falan ama
ben neyi övmüşüm la. Altı üstü megane. Bazookayı getirin bana :D
ben neyi övmüşüm la. Altı üstü megane. Bazookayı getirin bana :Dbazuka yok artık ingilizce HOROZ var (ingilizce okumayı bılıyorum yazmayı bilmiyorum ondan bööle yazdım) :D
kelalper
09-10-2013, 15:55
le coq fransızcası :D
le coq fransızcası :Dbiz saınt benuea da okumadık ingilazcası ne onu sööle horozun :D
nissansunnygti
09-10-2013, 15:59
arabam olsun yarışım olmasın oluuum , sen daha geçenlerde abı benım dünya işleri ile işim bitti demedinmi bana , clc senın nıssanın içinden geçti dediğimde nıye saldırıyon şimdi bana , boş işler dediğin şeyi neden savunuyon şimdi hele bi açıklasana cübbeli kadir hocam :confused:
ben ahirete daha cok yatırım yapmaya calışıyom dedim nasıl bitsin dünya işleriyle işim ama ben asıl olanı unutmadım asıl olan için uğraşmaya calışıyom dünya işleri ancak ölünce biticek ben yaşarken dünyayı öldürmeye calışıyom içimde
kelalper
09-10-2013, 16:00
cock ama ayıp yaa.
arabam varkende rakibim yoktu..senin araban varda ne oluyo daha tek yarışını görmedik hiç bi yerde
Rakibim yoktu derken_?
Semih maşallah . Kırmızı Rocco epey hızlanmış.
Saol abi tesekkur ederim :)
Her aksam birinin gonlu olucak die basicak halim yok.serkan abi bitirsin arabasini basarim onunla benim defterim kapanir :) benim arabamin limitlerde oldugunu soyliyen arkadaslarda varmis buaralarda.onlarada selam olsun :) ep3 un 3boy arkasinda giderkende limitte diolardi simdide diolar.
kanka benledemı denemıcen la :D
Seni ben kendime sakladım :D
E.ORANLI
10-10-2013, 06:22
1.599cc araban var sen sus :D 3.20 die satmislar kandirmislar seni dicemde kesin ucuz olsun die sen almissindir esnaf modda takilaim die :D hahah
Mevzuya bak kanka. 2 tane dengesiz cikiyor kafasina gor video cekip hakemlik yapiyor karsilastigim durumlara bak :) arac icinden video cekersin begenilmez vs :)
20 boy arkadan kimin gectigini goren adamlar var bursada.kim oldugunu bulup fal baktirasim var 3. Gozu acik kesinn
Mevzuya bak kanka. 2 tane dengesiz cikiyor kafasina gor video cekip hakemlik yapiyor karsilastigim durumlara bak :) arac icinden video cekersin begenilmez vs :)
20 boy arkadan kimin gectigini goren adamlar var bursada.kim oldugunu bulup fal baktirasim var 3. Gozu acik kesinn
ne çektin bee bu yakuzalardan :D
Bi ciksan soyle piyasaya burdayim desen sen neler cekiceksin bilmiyorsun tabi :D
Bi ciksan soyle piyasaya burdayim desen sen neler cekiceksin bilmiyorsun tabi :D
gidişim suskun oldu ama ,dönüşüm muhteşem olacak :D
gidişim suskun oldu ama ,dönüşüm muhteşem olacak :D
nezaman geldin nezaman gittin dayı :D
yılın yorumu olmaya aday " typerın sesi 1 boy arkadan geliyor " :D
tayreep_john
11-10-2013, 12:42
Bugün ve yarın akşam denemek için stock 106 gti ve 122 hp scirocco arıyorum... aracım stocktur ford fiesta powershift 110 hp ... iletişim için p.m
By_HaNNibaLL
11-10-2013, 12:47
Bugün ve yarın akşam denemek için stock 106 gti ve 122 hp scirocco arıyorum... aracım stocktur ford fiesta powershift 110 hp ... iletişim için p.m
Bizde noss lu fd6 var :D
tayreep_john
11-10-2013, 12:52
Bizde noss lu fd6 var :D
fd6 için aydınla konuştuk yaklaşık aramızda 500 küsür kilo var 1650 kiloymuş adam hiç gerek yok :D
bana bayramdan sonra mini mini bişeyler ayarla laa :D
By_HaNNibaLL
11-10-2013, 13:02
Gürsel abi ;
Bak ne diyeceğim sana,önümüz bayram arkamiş kış gel sen bu işlerden vazgeç.
Bayram namazina git tövbe et artik dünya işlerinden elini ayağini çek.
Git burdan artik seni istemiyorum hausdhfa bankadaki kankilerinle kağit oyna kriko kullan bişeyler kaldirmak için :D
tayreep_john
11-10-2013, 13:03
ya yazık çocuğun hayallerini yıkıcan git kendine başka kurban bul :D
Gürsel abi ;
Bak ne diyeceğim sana,önümüz bayram arkamiş kış gel sen bu işlerden vazgeç.
Bayram namazina git tövbe et artik dünya işlerinden elini ayağini çek.
Git burdan artik seni istemiyorum hausdhfa bankadaki kankilerinle kağit oyna kriko kullan bişeyler kaldirmak için :D
noldu laa k20 turbon olunca kuş ötmeye mi başladı akkom :D
ya yazık çocuğun hayallerini yıkıcan git kendine başka kurban bul :D
mini etekli liseli fantazisi canlandı gözümde bian :D
By_HaNNibaLL
11-10-2013, 13:10
K20 hep bendeydi satiş bana geçince bişey değişmedi gürsel dedeee
ass yapma bana laa çocukk :D
tayreep_john
11-10-2013, 13:15
konu çorba oldu .
benim 3,16 olur mu_?
tayreep_john
11-10-2013, 13:26
benim 3,16 olur mu_?
olur fikocum 136 lık dimi seninki :) senide kara listeye aldım istanbuldan dönünce haber verirsin :D
geliyorum yoldayım canım :D
kelalper
11-10-2013, 13:30
e olm o akşam yanıma gelip korna yapmadın buradan onu beklerim bunu beklerim diosun. Mandalin li kolonya otlanırken iyiydi ama.
tayreep_john
11-10-2013, 13:44
geliyorum yoldayım canım :D
haber verirsin kana :)
e olm o akşam yanıma gelip korna yapmadın buradan onu beklerim bunu beklerim diosun. Mandalin li kolonya otlanırken iyiydi ama.
abi o nasıl bi kolonya ya vodka gibi :D içip içip otobana öyle çıkıyosn dimi..
Abi harbiden kolonya çok başarılıydı ya :D
Maxiboost
11-10-2013, 14:30
doblunun bakımını yaptır lan bekliyorum depo bitiyo ahaha
By_HaNNibaLL
11-10-2013, 14:33
doblunun bakımını yaptır lan bekliyorum depo bitiyo ahaha
bakimi sabahina yaptirdim babamda değişik değişik heryerden aliyo mazot nitro mudur nosmudur nedir ondan alak bari 1 de yüz yapcazsa araba denemem zaten :D
var mı laa akşama ekşın :D
By_HaNNibaLL
12-10-2013, 17:20
var mı laa akşama ekşın :D
yok yere konuya yaziiyosun millette bişey var saniyo işin gücün dümen la ihtiyar :D
yok yere konuya yaziiyosun millette bişey var saniyo işin gücün dümen la ihtiyar :D
eyii yaa işte gelde senle bu akşam bi dümen tutakk :D
Beyler bursaya gelicem var mı hızlı dizeller? yazılımı iyice açtım istanbulda iki gündür deniyoruz. Bursa'da denemek isteyen varsa kısmadan gelicem.
Mantıklı benzinlilerde kabulüm. Dürüstçe speclerinizi yazın aklıma yatarsa çıkarız :)
tayreep_john
12-10-2013, 19:05
Beyler bursaya gelicem var mı hızlı dizeller? yazılımı iyice açtım istanbulda iki gündür deniyoruz. Bursa'da denemek isteyen varsa kısmadan gelicem.
Mantıklı benzinlilerde kabulüm. Dürüstçe speclerinizi yazın aklıma yatarsa çıkarız :)
nezaman geliyon lan :Deli: sen önce beni geç :D
nezaman geliyon lan :Deli: sen önce beni geç :D
sen yine konularını karıştırdın yiğithan reyis arabalardan bahsediyorum ben :D:cool:
tayreep_john
12-10-2013, 19:10
sen yine konularını karıştırdın yiğithan reyis arabalardan bahsediyorum ben :D:cool:
neyse bu akşam geliyomusun :soru:
neyse bu akşam geliyomusun :soru:
Bu gece rolling var ataşehirdeyim 1.9TDI lar var korkuyorum :D pazartesi manifolt contaları değişicek sonra belki bi çorbanı içmeye gelirim :D
rexs mantıklı gelir mi sana :D stock
rexs mantıklı gelir mi sana :D
ooo gürsel aga senin araba bittiyse otobüsle geliyim ben :D
ooo gürsel aga senin araba bittiyse otobüsle geliyim ben :D
sen gelene kadar ben hazır ederim sana benimkini :D
Bu gece rolling var ataşehirdeyim 1.9TDI lar var korkuyorum :D pazartesi manifolt contaları değişicek sonra belki bi çorbanı içmeye gelirim :D
1.9 saplar hacı, kaçarı yok .)
1.9 saplar hacı, kaçarı yok .)
aga sende ısınma turlarına başla istersen şimdiden :D
aga sende ısınma turlarına başla istersen şimdiden :D
ooo bana bileniyosun yanii :) stok vs stok olur deneriz.
ooo bana bileniyosun yanii :) stok vs stok olur deneriz.
para mı kaldı laa sanki üstüne bişey yapmaya ,götümüze don alamıyoz bayramda :D
abi deme öyle yaa el öpmeye gelicem bayramda üzme beni :D bak hem senin elini öpücem hem rexsin hasılat x2 anlarsın yaaa ;):D
banada bi 1500 felan kaçacak bayramdan sonra. toplamaya başladım parçaları :(
1 saate bursadayim bi kac rocco varmis bu gece otoban keyifli olacak gibi cani sıkılan gelsin. Denemek isteyenle max. 200hp 60-180 denerim
Roccolar stock sanirim ? Baska varmi hycanli bisi ?
Roccolar stock sanirim ? Baska varmi hycanli bisi ?
Abi telefonla aradilar bilmiyorum tam. Benle denniceklerine gore senlik bisey yok sanirim :)
Neler olup bitti hbrdar edin bizi :)
driftboy
14-10-2013, 20:34
1 saate bursadayim bi kac rocco varmis bu gece otoban keyifli olacak gibi cani sıkılan gelsin. Denemek isteyenle max. 200hp 60-180 denerim
kaçta çıkıcaksınız ? arabam yıkamada 11 gibi alıcam 11 den sonraya kalırsanız geleyim
kaçta çıkıcaksınız ? arabam yıkamada 11 gibi alıcam 11 den sonraya kalırsanız geleyim
Noldu aslan kasip kavurucaktin ortaligi ... basladin mi ?
driftboy
14-10-2013, 20:52
sende bana mı kaldırdın abi ?
typer geçmeden aramam seni
E.ORANLI
14-10-2013, 20:54
Semih kaldırmıor herkezle deniyor maşallah :d ben denemekten vazgectım hatta korktum arabayı sattım :D
Sana nie kaldiricam olum ben :) yok herdeneme konusuna yaziyosunda merak ediyorum.
Banada gecen bi ruzgar yaptin merak icndeyim :)
driftboy
14-10-2013, 20:57
Sana nie kaldiricam olum ben :) yok herdeneme konusuna yaziyosunda merak ediyorum.
sana niye ruzgar yapayım abi est. :D denemeye yazıyomda denemek için yazmıyom ortada yazdıklarım :D proceyi emre abi belki söylemiştir hatta pm atayımda sana :D
sana niye ruzgar yapayım abi est. :D denemeye yazıyomda denemek için yazmıyom ortada yazdıklarım :D proceyi emre abi belki söylemiştir hatta pm atayımda sana :D
Hadi insallah kardesim yap kostur hizlansin bursa mutlu olalim :)
driftboy
14-10-2013, 21:00
eyvallah abim :) insallah hepberaber kosturcaz :)
Dün geceden bir kaç video elime geçti yükledim, paylaşıyorum ;)
4-5 tane f30 316i - stock
1 e90 320d - stock
2 rocco tsi 160 - egzos, filtre
1 rocco tsi 122 (videoda kırmızı) - stock
2 Megane 3C dci - yazılım, egzos, dp vs.
qp737o9qvSE
BYZ Megane vs e90 320D - stock @BURSA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=qp737o9qvSE)
Ro7MqZiirSE
BYZ Megane vs F30 Bmw 316i (Kırmızı) - stock @BURSA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Ro7MqZiirSE)
onee laa akkom müzikler ne iş yumuşakişi :D müzik dinlemek istesek viciye giderük :D
eyvallah abim :) insallah hepberaber kosturcaz :)
:D diyaleklere hasta oldum :D
driftboy
15-10-2013, 22:56
:D diyaleklere hasta oldum :D
neye hasta olduğunu bil sen önce ihtiyar yeni mi farkettin hasta olduğunu bi bacağın çukurda ötekide gidiyo uyan uyan git namaza başla mübarek gün
neye hasta olduğunu bil sen önce ihtiyar yeni mi farkettin hasta olduğunu bi bacağın çukurda ötekide gidiyo uyan uyan git namaza başla mübarek gün
ozii beni discoya götür :D
onee laa akkom müzikler ne iş yumuşakişi :D müzik dinlemek istesek viciye giderük :D
abi çeken arkadaşlar biraz heyecanlanmışlar sevgi dolu cümleler söylemişler bende müzik ekliyim dedim :D
Masallah eglnceli bi gece olmus :)
Yigithan 122 lik rocco ariyordu ayarlasaniza onu denesin.
122 lik rocco otobandan direk eve döndü görüşemedim hiç. Yiğithan bursaya gelsin ayarlıcam ben ona bişeyler :)
bende şöle en ateşlisinden bi rocco arıyom banada ayarlasanıza :D
driftboy
16-10-2013, 00:13
bende şöle en ateşlisinden bi rocco arıyom banada ayarlasanıza :D
mihraplı camii imamı seni bekliyo, pamuk tıkamak için. sen hala rocco hala rocco, göstercekler sana roccoyu
abdullahduymaz
16-10-2013, 00:58
güzel deneme olmuş :) arabaların cogu benimde kendi arabamla merak etdiğim arabalar keşke orda olsaydım.. bu arada yağız turuncu megane la kırmız rocconun plakalarını biliyor musun?
güzel deneme olmuş :) arabaların cogu benimde kendi arabamla merak etdiğim arabalar keşke orda olsaydım.. bu arada yağız turuncu megane la kırmız rocconun plakalarını biliyor musun?
burdan reklam olmasın kardeşim özelden yazıyım ;)
tayreep_john
18-10-2013, 01:45
bi benim halimden anlayan adam ya :) lafta bitane kırmızı basık 122 lik varmış bakalım denicez inşallah
bi benim halimden anlayan adam ya :) lafta bitane kırmızı basık 122 lik varmış bakalım denicez inşallah
Len biz halden anlamayan adammiyiz :D atmosferik 115 turbo 122 gecerse arabanin pasta polishi benden :)
tayreep_john
18-10-2013, 02:08
Len biz halden anlamayan adammiyiz :D atmosferik 115 turbo 122 gecerse arabanin pasta polishi benden :)
inş cnm yaa :hahaha: :D
Sana boy boy koyar ins canim yaa :D hatta durur bidaha koyar sipirmin :D
öğrendi yaaa yolda dolmuşculara bile polish yapmaya kalkar :D
tayreep_john
18-10-2013, 12:39
Sana boy boy koyar ins canim yaa :D hatta durur bidaha koyar sipirmin :D
geçsin olm hiç zannetmiyorm ama ben aracımı görmek istiyorum kaç boy geçiliyorum görmek istiyorum :D
öğrendi yaaa yolda dolmuşculara bile polish yapmaya kalkar :D
sorma ya tripleri anlatamam dün pes oynamaya gittik yağmur yağmış kaputu gösteriyodu bana :icon_wack :D
Bu ne la böyle typer gecmeden aramam , typer geceym araba oldu artık bittii :D ne typera saplama aşkınız var sizin auhauha.
By_HaNNibaLL
09-11-2013, 11:50
Denemeler yavaşladi bu ara gürsel abiyi mi bekliyo herkez
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1463054_10152753031602699_334844510_n.jpg
Geçen akşam neptune parasini bi gecede yemeseydi iyidi :D
varsa cıkacak kimse aksam cıkalım.
ass asss gencin kanı kaynıyo
By_HaNNibaLL
09-11-2013, 11:56
Sana da müşteri buluyom :D sende artik arada sırada olsa katil yüzünü görelim :D
Edit: Bi heves kproyu sattik iyi mi ettik kötü mü ettik bilemedim yatiyo araba :/
Senide beklioruz kankaa :) maksat arabayı görelim öncesi sonrası. Kızıp darılmaca yok bizde biliosun :D :D
E.ORANLI
09-11-2013, 12:15
Denemeler yavaşladi bu ara gürsel abiyi mi bekliyo herkez
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1463054_10152753031602699_334844510_n.jpg
Geçen akşam neptune parasini bi gecede yemeseydi iyidi :D
gürsel abiden hızlı versiyonu hazırlanıo stock b16... crx ile :) :)
driftboy
09-11-2013, 12:30
Bu ne la böyle typer gecmeden aramam , typer geceym araba oldu artık bittii :D ne typera saplama aşkınız var sizin auhauha.
artık ölçü olarak typer gösteriliyo asudhuashd :D sen sat arabayı sat :D
kadir kızan adam buz soksun diyoruz biliyosun :D
bul bul günayım deneriz sıhıntı yohhh
By_HaNNibaLL
09-11-2013, 13:36
kupir es az kaldi bide gürsel diye biri PM atmiş bana atarlaniyomuş benim adima laf sok dedi :D
artık ölçü olarak typer gösteriliyo asudhuashd :D sen sat arabayı sat :D
:)) olm herkes benm gibi typer'cı olsa millet deneyecek typer bulamaz :D
sen hard seviosun denizz :D ne zaman dolduruyosn cooperı ;)
Yok mu heycan bu haftaici bisiler yapsak ?
Yok mu heycan bu haftaici bisiler yapsak ?
akşama gelsen otobana bak l ben sana ne heyecanlı dakikalar yaşatçam :D
kadir arabam bitti gelde akşama bi ölçü alam senin taypardan :D
gürsel abi yürüyeceğin araba typer olur işte en fazla :D
sana yeter :D
gürsel abi yürüyeceğin araba typer olur işte en fazla :D
sana yeter :D
iyi ya olum işte bugünlerde moda tayyar geçmek :D
By_HaNNibaLL
15-11-2013, 15:59
ihtiyar sana denk bi arabam bile yok deneyelim. Akşama boşa sıkalim bari bitsin amk crx i mafetti
By_HaNNibaLL
15-11-2013, 16:17
sıraya gir günay :D
Selam nasilsiniz ?
asdhfuasd abi bu akşam cilekli sütleri ismarla artik beyaaa
sıraya gir günay :D
nası yanii :D
eyvahh eyvahh. yaşlı kurt is back :) hadi gözün aydın abi. sen 1-2 vti ile dene, sonuca göre benlede deneriz :)
By_HaNNibaLL
15-11-2013, 23:40
Adamin arabasi ne varsa yere veriyo hiç sarmadan gazliyo adam maşallah ihtiya-R
stock eksozlu b16 sesi ne kadar mükemmel ya maşallah ehdiya-R buzzerları ilk otoban akşamında ısmarlıyor gürsel aga beyler bilginize :D
bende gidemeyen bi typer var benlede denermisin ihtiyarcığım
By_HaNNibaLL
16-11-2013, 00:35
bende gidemeyen bi typer var benlede denermisin ihtiyarcığım
o typarciği bende teklif ettim de korktu sizde yürümeyen araba yok dedi amk :D
EP3 var yen mi canım :D
o typarciği bende teklif ettim de korktu sizde yürümeyen araba yok dedi amk :D
allahıma kitabıma EK deil EP3 diom gariban atmo makine :D
zırr zır stock halimizle waiparexs sahalarda ,tüm kanatlı kanatsız hacimli atmo haram hertürlü gider waiparexs :D
tayreep_john
16-11-2013, 16:53
zırr zır stock halimizle waiparexs sahalarda ,tüm kanatlı kanatsız hacimli atmo haram hertürlü gider waiparexs :D
gider mi yapıosun şimdi herkeze :beuj: :D
gider mi yapıosun şimdi herkeze :beuj: :D
yooo çagrıı :D
ismettoktas
30-12-2013, 19:31
Merhaba Arkadaşlar, CLA 45 AMG aldık, denemek istiyoruz.Bu hafta sonu 300-400 HP arası araçlarla olabilir.İlgilenen arkadaşlar olursa sevinirim.:)
tayreep_john
30-12-2013, 20:14
Merhaba Arkadaşlar, CLA 45 AMG aldık, denemek istiyoruz.Bu hafta sonu 300-400 HP arası araçlarla olabilir.İlgilenen arkadaşlar olursa sevinirim.:)
sohbet bölümünde ayrı konu açarsanız daha fazla konyula ilgilen olur :)
gel cuma akşamı sıkarız kardeşim sıkıntıyok :D
ismettoktas
30-12-2013, 20:34
sohbet bölümünde ayrı konu açarsanız daha fazla konyula ilgilen olur :)
Ok. Açıyorum.
Vay anasini arkadas ucana kacana. :D
hee öle anasını satam ,bi uçan bide kaçan kurtuluyo :D
agaa cuma akşamı bi izin kagıdı yapta senle bari çıkak otobana :D paslandım bak amg lere saldırıyom :D
Ayin 7 sinden sonra soz abii, maasimi alaayim :) saka maka cikalim abi bi aksam
Ayin 7 sinden sonra soz abii, maasimi alaayim :) saka maka cikalim abi bi aksam
sıkıntı yok kardeşim senle herzaman deneriz sennezaman dersen :icon_tup:
evet beyler son çagrı bursada waiparexs geçmeyen kalmasın ;);)
Dayi cuma yada cumartesi aksami sana yilin ilk sakasini yapicam gel :)
E.Bozoglu
02-01-2014, 15:07
Bu gece otobanda denemek isteyen olursa bekliyorum 60 - 180
106 gti 51 düz boru filtre harici birşey yok
0537 706 96 87
E.Bozoglu
02-01-2014, 16:11
Kendi 106'm için yeterli limit
Yarin aksam istersen deneyebiliriz
E.Bozoglu
02-01-2014, 16:55
Haberleselim abi
Yarin aksam istersen deneyebiliriz
semii sen nereye, stock sayılır 106 nere.
canın sıkılıyo anlaşılan
E.Bozoglu
02-01-2014, 21:26
Hala mc deyiz yokmu gelen yav :)
131mirafiori
02-01-2014, 21:29
Hala mc deyiz yokmu gelen yav :)
Gelen gelmiş işte daha ne yapacaksınız :D :D Avcının kartalla denemeyin çok tehlikeli :D
Iyi aksamlar, bu gece yazilımlı 1.5dci dacia dokkerla denemek istiyenleri mc e bekleriz :)
By_HaNNibaLL
07-03-2014, 17:33
Iyi aksamlar, bu gece yazilımlı 1.5dci dacia dokkerla denemek istiyenleri mc e bekleriz :)
Dobloyla cıkarsam deneriz kardeşim numarani pm at sen bana
Hava yagmurlu gibi dikkat edin. Bahar bir gelsin hareketlenir bu konu diye tahmin ediyorum.
By_HaNNibaLL
07-03-2014, 17:42
Hava yagmurlu gibi dikkat edin. Bahar bir gelsin hareketlenir bu konu diye tahmin ediyorum.
100 hplik arabalardan sıkıntı olmaz :D zaten 200 üstünde arabaya yağmur gelmiyo :D
Cadyy ve traspoterda olucak
100 hplik arabalardan sıkıntı olmaz :D zaten 200 üstünde arabaya yağmur gelmiyo :D
100 mu hmmmm:D
By_HaNNibaLL
07-03-2014, 17:46
100 mu hmmmm:D
hee 2 3 beygirde fazlalik olur işte :D
hee 2 3 beygirde fazlalik olur işte :D
Neyse onumuzdeki ay hybrid turbodan sonra konuşuruz:D
Yok mu gelen beklemedeyiz
tayreep_john
15-06-2014, 16:46
Bu aksam icin 1.6 fiesta ve yazilimli 1.7dti olarak mcde olucaz 9bucuk gibi denemek yada muhabbet etmek isteyen buyursun gelsin :)
Yağmur yağıyor ama yinede oradamısınız
Geldik, burdayız.
Hızlı dizelleri bekliyoruz. :)
1.9 JTD doblo ? deneyelim...
Geldik, burdayız.
Hızlı dizelleri bekliyoruz. :)
Corsa nois basmasa gelirdimnde:rolleyes:
tayreep_john
15-06-2014, 19:54
1.9 JTD doblo ? deneyelim...
Gelin sıkıntı yok deneriz yerler biraz kurusun :)
Corsa nis basmasa gelirdimnde:rolleyes:
Nis ne laa. Nos sökük ;)
Nis ne laa. Nos sökük ;)
Telefonun azizliģi, gecenin ilerliyen saatlerinde ordayim:cool: o fiestanin aklini alicam ;)
Fazla durmayız ama takılıyoz daha. Senin için son yarım saat Mert :)
tayreep_john
15-06-2014, 20:13
Telefonun azizliģi, gecenin ilerliyen saatlerinde ordayim:cool: o fiestanin aklini alicam ;)
Beklioruz gel al hadi :)
Çıkıyoruz. Yok mu daha gelen :)
Çıkıyoruz. Yok mu daha gelen :)
bekle bende gelıyorum :D
bekle bende gelıyorum :D
Bekliyorum. Hadi gel :D
Bekliyorum. Hadi gel :D
temem gürsel abiyede cagır :D
temem gürsel abiyede cagır :D
grupmu yapçaz :D
var mı bu akşama canı sıkılan 200-220'liklerden ?
200 250 bg arası varmı denemek istiyen bu aksam :)
Ben olmazmı :)
Ben olmazmı :)
Abi sen biraz kalın gelirsin ya :D
Hayırdır la :D
Var mi bi faliyet ona göre arabayla gelcem yada kamyonla :)
Gökhan Bilgin
25-08-2014, 20:57
benim biriki tiesayla denermisin kamyonetini lambro ??
driftboy
25-08-2014, 21:31
rencıra binelim mi beraber :D
akşam ***** yerde bekliyom laa :D benimde canım sıkılıyodu zaten bu aralar :D
131mirafiori
26-08-2014, 09:08
Fikoooo fikoo fikoooo :D Yağmur yağacakmış sen kamyonla çık bu aralar :D
kamyonla gelirse ben onu tır parkına götürürüm,kankaları var orda :D
akşam ***** yerde bekliyom laa :D benimde canım sıkılıyodu zaten bu aralar :D
Araba patladı gursel amca :(
duydum bugün üzüldüm la :(
kanka araba güzelyalıda garajda otoban faliyeti olucaksa akşam 7 ye kadar söylerlerse garajdan çıkartırım ama 7 den sonra söylenirse 3 araba çıkaramam yerinden :D
kamyonla gelirse ben onu tır parkına götürürüm,kankaları var orda :D
Benim kamyonun gördüklerini sen görmedin aga :D
Hayırdır abicim ...?
kanka araba güzelyalıda garajda otoban faliyeti olucaksa akşam 7 ye kadar söylerlerse garajdan çıkartırım ama 7 den sonra söylenirse 3 araba çıkaramam yerinden :D
Benim kamyonun gördüklerini sen görmedin aga :D
Hayırdır abicim ...?
Yukledigimiz mini s vardi bitanede ufak bi kaza yaptı abi
Bu gece birşeyler var mı
Ne var sende ?