Orijinalini görmek için tıklayınız : kia sportage nasıldır ?
herkese merhaba en son kasa beyaz sportage almayı dusunuyorum 1.6 benzınlı olanlarından bu aracın avantajı ve dezavantakjı nelerdır arac hakkında pek bılgım yok yardımcı olursanız sevınırım ? donanım olarak hangısı tercıh edılmelı?
Bi ara 2.0 TDI ını almaya niyetlenmiştik, 1,6 olanını test etmiştim. Araç donanım olarak gayet tatminkar, + söyleyebileceğim aşırı derecede sert, tabiri caizse odun gibi. Ama yine de o sınıfta en tercih edilesi model gibi duruyor.
orhan_guney
12-08-2013, 09:31
odun gibi arabadır test etmeden alma 5 yıl Sıfır kia sattım eski sportage daha kullanışlı , ayrıca benzin sevkiyatı çok fazla zaten test edince ne demek istediğimi anlıyacaksın.
orhansah
12-08-2013, 09:33
Ben de ikisi arasında kalıp tercihimi ix35 ten yana kullandım ve çok memnunum. Hyundai'ye de bir göz atmanı öneririm.
Emre Akçay
12-08-2013, 09:57
Sertliği dışında bir kusurunu görmedim ben. Yakıtta çok fazla değildi. Lpgye uyumlu motoru.
Risendark
12-08-2013, 10:53
Ben olsam CRV alırım hatta biraz gözümü karartıp 2008 2009 2.2 CDTİ CRV alırım ;) geçen sene vardı bizde mükemmel bi araba performans süper rahatlık süper bi arabadan bekleneni veriyor bence...