Orijinalini görmek için tıklayınız : garip takas durumu size sorsam..
aracım bu :
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-o-bir-dogan-132516738/detay/)
takas etmek istenen araç bu :
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1990model-honda-civic...7950-tl-ye..lpg-li-129626148/detay/)
sizce bu işe giriyimmi yoksa doğanla devammı_?
mehmetRS
20-08-2013, 13:49
kanımca, japon japondur :) en azından hondanın bu kasalarına bile çok güzel uygulamalar yapılabiliyor, yarın bir gün canınız sıkılırsa uğraşacak bir çok şey bulabilirsiniz araçla ilgili ama bu iş doğan içinde böyle..
Bence etme. Maşallah güzelmiş jantlı mantlı :D
berkay_aydin
20-08-2013, 13:51
Doğan çok güzel duruyor ama ef güncel araçlar gibi çok rahat kullanılabiliyor, doğandan çok daha az yakıyordur lpg'de, jant vs sökülüp takas yapılabilir ef candır :)
SekoLive
20-08-2013, 13:53
etsen üzülüceğin ,etmesen pişman olacağın bi takas değil :)
bu arada civic sahibinin adı iyimiş :D
etsen üzülüceğin ,etmesen pişman olacağın bi takas değil :)
bu arada civic sahibinin adı iyimiş :D
reis sorma adama telefon acıyorum ismi ile hitap edemiyorum :D
mannerboy
20-08-2013, 13:55
doğan ezmiş bence :)
Honda sahibi neden takasa girmek istiyor? RWD'te geçmek için mi, parça fiyatları daha ucuz olan bir araç sahibi olmak için mi, yoksa sizin aracınızın km'si düşük olduğu için mi?
Eğer bir sıkıntısı belası yoksa EF kasa sedanlar kullanıcıları tarafından çok sevilen ve oldukça da ekonomik araçlar. Forundan timucintt nickli ardakas uzunca bir süre uğraştı, bindi, kurcaladı.
Aklımda kalanlar; kayda değer bir yol tutuş, ekonomik ve dayanıklı motor.
Eğer büyük bir sıkıntısı yoksa bence tercih edilebilir.
doğan ezmiş bence :)
işte bak böle deyincede kalıyorum işte :) daha geçen hafta arkalar spacer yaptırdım uzun bijon felan eşitledim arka boşlukları daha iyi oldu kafayı basıyorum muayeneden sonra camlara komple flim headrs düz boru egzsot sarı sinyalleri aldım farları karartıcam :D plan bu.. ama kafam karıştı ef ye daha önce bindim.. yapılıyor adi adam :D ama parça sıkıntı oluyor
önceki ef 2009-2010 :D
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/46008-german-jdm-pislik-ef.html
orhan_guney
20-08-2013, 14:02
bence hiç hondaya bulaşma para harcıycaksın araban gayet iyi binmeye devam et tavsiyem budur.
eski ef kullanıcısısın .ne olup olmadıgını biliyosun az cok.takas sonrası ne ef o paralar eder nede dogan .
SOMEONESPECIAL
20-08-2013, 14:05
Senin araban güzel valla.
EF km gerçekse düşünülür... Keşke sunrooflu olsaymış...
bence aracınız cok güzel degısmeyın
doğanı hemen vermek istesen 7000 bine alacak elli adam var :D ama honda da heleki ef de olmaz hee ben benim eski, aracı iyi fiyata vermiştim ama dünyayı harcamıştım vtec koltuklar kadran direskiyon kamber kiti 2009 da getirmiştik ilkkez ef için jdm sinyaller cam vizörü felan derken baya yemişti şimdi emek karşılığı alınmaz gibi geliyor
Risendark
20-08-2013, 14:09
abi japon sonuçta bence takas et yani senin arabadan daha az yakar daha iyi kaçar diye düşünüyorum...inceden bi jant ufak tefek şeylerle ef güzel hoş olur kanımca fikir senin ama bence takas et gitsin...
abi japon sonuçta bence takas et yani senin arabadan daha az yakar daha iyi kaçar diye düşünüyorum...inceden bi jant ufak tefek şeylerle ef güzel hoş olur kanımca fikir senin ama bence takas et gitsin...
:evild: girme aklıma :D yakacan beni..
Abi kalsın bence mis gibi araban var.Sislerdeki folyoyu çıkarıp yüksek göğüs slx takarsan ateş eder senin araban iç ve dış olarak.Sorunsuz dertsiz mis gibi araban var.Senin arabandaki jant lastik direksiyon vs parçaları söksen zaten 2-3 lira para.Bir dönem turbo yapıcam diyordun.Ufak t3/t4 gibi makul turbo ile ince ince üflettsen 0.5bar da falan 5 lira gibi bir maliyetle çıkabilirsin sanırım.
Varsa çevrende sedan ef sahibi komple stock falan 2 sini yanyana koyup bir bak ikisininde içine bin.Bence senin araban daha iyi abi.Ama sen bilirsin zevk senin araba senin.
i-vtec07
20-08-2013, 14:21
ben olsam sadece yakıtı için bile takasa girerdim :) 1.4 lpg li bu devirde en güzeli
ondertopcu
20-08-2013, 14:22
Takasa gerek yok bencede
bence doğandan devam edin.
Abi kalsın bence mis gibi araban var.Sislerdeki folyoyu çıkarıp yüksek göğüs slx takarsan ateş eder senin araban iç ve dış olarak.Sorunsuz dertsiz mis gibi araban var.Senin arabandaki jant lastik direksiyon vs parçaları söksen zaten 2-3 lira para.Bir dönem turbo yapıcam diyordun.Ufak t3/t4 gibi makul turbo ile ince ince üflettsen 0.5bar da falan 5 lira gibi bir maliyetle çıkabilirsin sanırım.
Varsa çevrende sedan ef sahibi komple stock falan 2 sini yanyana koyup bir bak ikisininde içine bin.Bence senin araban daha iyi abi.Ama sen bilirsin zevk senin araba senin.
ne biliyim kardeşim ya tam bir işe gircem engel çıkıyor hep şuan tek hesabım muayne den sonra yapcam bir türlü muayneye giremiyorum sorun sadece zaman ve maddi aslında parasızlıktan değil evli olmanın verdiği sorumluluk diyelim :D tam muayneye randevu alcam 200 ü koymuşum cebe vayy fatura geldi :) markete gitmek lazım kar yağdı yağ yandı :D bi nasip olmadı geçelide 2 ay oldu 160 + 38 lira şuan egzost tamam allahtan..
mert_can 41
20-08-2013, 14:28
Ben doğanları zor beğenirim ama sizin aracın gerçekten maşallahı var abi bence takaslamayın öbür aracı zevkinize göre yapana kadar bir sürü masraf yapıcaksınız sizin yedek parçalarınız kolay ve ucuza bulunur ef kasanın daha zor bulunur düşüncesindeyim bir de en büyük özellik sizinki arkadan iter o önden çeker :D arkadan itere alışan biriyseniz önden çeker sıkıcı gelebilir :D bir de ikincielde ef göre doğan bir adım önde :)
abi madem kararsızsın üzerine bi 2000 iste pazarlıkla 1500 e düş he derse ver olmazsa paşa paşa binersin arabana maşallahı var zaten
yok yok tmm girmeye gerek yok şimdi ef ye başladık diyelim yağ su bakım önce sonra
+jant lastik
+jdm sinyaller güzel pasta cila
+içine güzel vti koltukları
+camları otomatik yap
+güzel bir headers boru egzsot
+kamber kit - yay veya coil güzel basıklık
+cam filmi inceden
+cam vizörü
+spoon ayna vites topuzu körük dieksiyon vs.
+usdm stoplar
plaklıklı bir arka tampon ve usdm ön tampon artı karlık :D tadından yenmez :D
şöle bişi
http://www.canibeat.com/wp-content/uploads/2011/06/USDM_JAM_Japan98.jpg
aslınd asunroof olsa düşünmem bile ama :) rengide böyle aslında duruşu şöyle olur heralde
http://farm8.staticflickr.com/7290/8738989997_d2699912e7_o.jpg
sunroof olsa düşünebilirdiniz bu hale getirince çok güzel olur
Emre Ekrem
20-08-2013, 14:50
Daha önce ef varmış, ben olsam takasa girerdim, her türlü ezer ef, keşke a/c olsaymış
MazdaSpeed
20-08-2013, 14:52
Doğan ezmiş
Mivec_4G63
20-08-2013, 14:54
reis sorma adama telefon acıyorum ismi ile hitap edemiyorum :D
yıkıldım :D:D bence gaddafi reyizin dili honda parçalarından yanmış olacakki yerliye yöneliyor.
gereksiz bir takas olur arabanız gayet güzel parça sıkıntın yok yakıt ne kadar farkederki v8 değil sonuçta keyfi yapılmış bir arabada yakıta bir çok kimsenin baktığını sanmıyorum
Risendark
20-08-2013, 18:51
:evild: girme aklıma :D yakacan beni..
yok abim yaww estafurullah ama japon herzaman iyidir ki sen ef kasaya binmiş adamsın kafanda bi karşılaştır hangisinin avantajı iyiyse ona yönel takasta para kazanacaksan ver gitsin abi :)
sansar34
20-08-2013, 20:35
bence hıc takasa gımeyın satıp aracınızı daha ust model temız bı araca gırmek daha mantıklı bıraz borc yapıp ufak ufak odersınız ne bılım 1.8t b5 passatlar olabılır yada golf az yaksın dıyosanız dızel mantıklı araclar dusunulebılır yada model yuksetmıcem sadece alıp bınıcem dersenız 190e mercedes derım cok guzel araclar kac yıl oncesındekı aracda konfor acısından bakıldıgında gayet ıyı araclar
biniceksen et
ama yok ılerde satarım diyosan etme satılmıyo eski hondalar
yigitblr
20-08-2013, 20:41
Abi bi nardi direksiyon takıp doğana tekrar aşık olsan :D
bence doğan jantlar harika olmuş
Abi sen arabanın konusunu açta bir oku yorumları sonra düşün derim :D
Bu doğan verilip o araç alınmaz. Rwd candır. Maşallah doğana :D
dachosen
20-08-2013, 22:15
bu arkadaş foruma üye dikkat :)
nickide: q@dd@fy
reddewill
20-08-2013, 22:29
ef candır gerisi heycandırr:icon_tup:
HarunToprak
20-08-2013, 22:31
Doğan ezmiş,hiç atraksyona gerek yok araban çok iyi duruyor abicim :)
ewt yanlamaya devam :D kararı aldım... ilanıda kaldırıyım artık biraz yapıp binmeye devam etcem doğana.. teşekkürler yardımlarınız için..
kickbuttowski
20-08-2013, 23:09
ewt yanlamaya devam :D kararı aldım... ilanıda kaldırıyım artık biraz yapıp binmeye devam etcem doğana.. teşekkürler yardımlarınız için..
İyi yaparsın abi eski arabaya gömdüğün para geri gelmiyor hem doğan-şahin nakit paradan daha değerli bu zamanda .. Nikah kıymayacaksan eski arabaya hiç bulaşmamak gerek..
şahini doğanı satmak isteseniz 1 gündede satarsınız o yüzden baya avantajlı
BurakCengizhanoğlu
20-08-2013, 23:24
Param olsa doğanı düşünürdüm :D
her zaman degisiklikten yanayim :)
Bu devir de bir euroya ıkı doğana yatırım yapıcaksın gerisini bilmem :)