PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ümitköy de 07 plakalı...

deathofacar
23-06-2008, 21:24
ümitköyde antalya plakalı koyu renk bir peugeot 407 marka otomobili olan 25-30 yaş civarı kısa saçlı eşi dostu komşusu yakını artık herneyse bilen biri varsa allahın adını veriyorum bana özelden ulaşsın.......

erkin006
23-06-2008, 21:48
hayırdır insallah?

Tugral
23-06-2008, 21:50
hayırdır? (10krktr)

Schumi
23-06-2008, 21:51
Sen bu kadar dertliysen elinden bir kaza çıkmaması için bilen kişilerin vermemesi daha doğru olur. Tabi yargıya polise intikal edicek bir durum değilse.

XoR
23-06-2008, 21:52
Ben Can'la Ankarada gezerken görmüştüm aracı 1 sene oldu tabi tanımıyorum ama yoldan Travesti almaya çalışıyolardı.07 plaka olduğundan dikkatimi çekmişti

Tugral
23-06-2008, 21:56
abi 07 plaka olunca travestimi alıoz :D Nie dikkatini 07 plaka olması cekti :D Şahsen bizim bi caddemizde cok travesti var hiç duran arabaların plakası 07 mi die bakmadım :D ahsuahsua yarıldım

DoDo_hamann
23-06-2008, 21:59
Görsem hatırlayabilirim heralde ama hayırdır inşallah,ümitköy küçük denk gelir illaki..

efe-E
23-06-2008, 22:01
abi 07 plaka olunca travestimi alıoz :D Nie dikkatini 07 plaka olması cekti :D Şahsen bizim bi caddemizde cok travesti var hiç duran arabaların plakası 07 mi die bakmadım :D ahsuahsua yarıldım

ulan illa başka yerinden anlıycan osmanım tuğralım :D

XoR
23-06-2008, 22:06

Yok yaw Ankara heryer 06 :D 07 görünce aha dedim Antalyalı :D yani 07 plaka olması travestiyi arabaya alacak diye mecburiyet getirmiyo :D

Neyse konu dağılmasın

mustafa-u
23-06-2008, 22:07
hayırdır insallah?

evet....
harbiden hayırdır...:soru: :soru:

ST
23-06-2008, 22:08
Merak etmemek elde değil hayırdır :D

alp1903
23-06-2008, 22:08
ümitköy küçük illa denk gelir tekrardan.

mustafa-u
23-06-2008, 22:11
denk gelip gelmemesi sorun değil...
aramaktaki araştırmaktaki maksat önemli....

Tugral
23-06-2008, 22:13
kendinizin halletmesini gerektircek bişe değildir umarım

Serencebey
23-06-2008, 22:18
Sorun bırz buyuk gibi arkadaslar.

***** arac yolda sıkıstırmıs Kursat abıyı. sonrada caktırmadan evine kadar takıp etmıs. Oda haklı coluk cocuk var evde. Dur demis in demis kacmıs adam. Bir kere denk gelmıs bugun yine kacmis.

Jandarmaya vs. haber verildi sahıs hakkında birde biz bulalım derdi neymis onu merak ediyoruz. Sonucta kimseyi tedirgin etmeye hakkı yok eve kadar takıp edıosan inip derdini anlatirsin yanlısmııym?

STP
23-06-2008, 22:19
walla bızde haftasonu caglar tunay ılker abı felan rlol yaparken bı tane vectra salak sacma bı sekılde bıze dahıl oldu onlar yuzunden ılker abıyı sıkıstıracaktımda son anda kurtardık...

DoDo_hamann
23-06-2008, 22:21
Şerefsizlik,arsızlık başka birşey değil gerçekten ama çoğumuz bu çevrede oturuyoruz illaki denk gelicek,plakasını tam alabildiyseniz aracın tam rengini biliyorsanız bizde bilelim denk gelirsek gerekeni yapalım..
Bu aralar it,çakal gerçekten çok üredi bizim buralarda,bi temizlik lazım,gerekli yerler tarafından..

mustafa-u
23-06-2008, 22:28
gerekli yerlere mevkilere yasal başvurularınızı yapın....resmi makamlar gerekeni yapsın..
gerisinin tartışılacağı yer burası değil ...

Dragger
23-06-2008, 22:31
Plaka alınıp emniyete ve jandarmaya bildirildiyse sonucu beklemenizi tavsiye ederim.

Sinirlenmekte ve öfkelenmekte haklısınız ama kendi adaletini kendin vermek bu devirde pek akılcı bir cözüm degil...

Herkesin belinde silah herkes mafya olmus.

Yapılacak en dogru sey emniyetin gerekeni yapmasıdır.

Ferhat_V
23-06-2008, 22:32
subaruyu filan gördülerse o yüzden takılmışlardır belki kürşat abi.sen yinede polislere yada jandarmaya kim bakıyosa bölgenize haber ver aracı bulurlar 1 saat içinde bizimde buldurmamız gerekmişti annemi sıkıştırmıştı yolda 20 25 dk içinde plakası anons edilip bulunmuştu..

Serencebey
23-06-2008, 22:32
gerekli yerlere mevkilere yasal başvurularınızı yapın....resmi makamlar gerekeni yapsın..
gerisinin tartışılacağı yer burası değil ...

Cezasını sana kestırelım ıstersen?

Tanıyan eden varmı adam gıbı cozmek istedigimiz icin buraya bısıler yazdık, dert anlattık gel gorki uslubumuzda yanlıslık yok. Gereklı yerlere zaten basvurduk. Alay komutanına kadar iletttirdik. Kaldiki tartıstıgımızda bısı yok ;)

Mesaj atmak ıcın mesaj atmayin.

mustafa-u
23-06-2008, 22:36
Cezasını sana kestırelım ıstersen?

Tanıyan eden varmı adam gıbı cozmek istedigimiz icin buraya bısıler yazdık, dert anlattık gel gorki uslubumuzda yanlıslık yok. Gereklı yerlere zaten basvurduk. Tartıstıgımızda bısı yok ;)

Mesaj atmak ıcın mesaj atmayin.

bu tarz bir araştırmada adam gibi bir çözüm olacağına sen kendi inanıyormusun..
aynı durumları başka forumlarda da yaşadık...hem aradaki kişilere hem forum yetkililerine sorun yaşatır düşüncesindeyim...
yoksa mesleğim POLİS / JANDARMA değil.. ;)

ST
23-06-2008, 22:41
Gene tartışma çıktı vay be baya ilginç insanlarız vesselam :)

Serencebey
23-06-2008, 22:42
Bizim işimiz gucumuz yok forumdan adam arattırıp bulup, sagda solda sıkıstırıyoruz.

Yani sizin yasınız 34 olabılır ama bızde olgun dusunebilen egitimil bireyleriz. Sorun yasayan sahıs evli barklı iş guc sahibi bir insan.

Neyse uyarı icin yazmıssınız sanırım yinede sagolun.

ST
23-06-2008, 22:51
Burada bir aile söz konusu sanırım.

Ve yapılan hareket hiç hoş değil.Gerekli mevkilere haber verilmişse çözülür inşallah.

Ancak görüldüğü yerde uyarılması şart olmuş gibi bir durum var. :)

Tugral
23-06-2008, 22:53
Gereksiz gerginliğe gerek yok. Aramızdan birilerinin yanlış bişiler yapmaması hepimizin istediği bişeydir. Mustafada böyle bir niyetle yazmıs. Sizde anladığım kadarıyla baya gerginsiniz. Umarım bulur güzel birşekilde halleder derdi neymiş nasıl bir niyetle takip etmiş öğrenir birdaha böyle abukluklara bulaşmamasını sağlarsınız. Gereksiz yere birbirimizi kırmanın anlamı yok. Hepimiz 07 plakalı olabilirdik :D

Schumi
23-06-2008, 23:42
Sorun tahmin ettiğim gibi değil çok daha büyükmüş. İnşallah polis jandarma yada kolluk kuvvetleri adamı senden önce bulurlar. Çünkü durumu kendi başıma gelmiş gibi kafamda canlandırıyorumda pek hoş bi final ile bitmiyor.

Şahan
23-06-2008, 23:48
aklımızda, görürsek haber veririz..

khan
23-06-2008, 23:54
sorunu uzatacak birsey yok, bir tanidigi falan varsa forumda ona gore davranalim diye sorduk. goren olursa kursati haberdar etsin. kazik kadar adam nasil davranacagini bilir zaten kimsenin akil vermesine gerek yok.

haci sasmaza gelir nasil olsa bir sekilde, orada kibarca sorariz arkadasa problemini:)

iynn-RS
23-06-2008, 23:55
keşke takip edildiğini anlayınca eve gitmeseydin:rolleyes:

s.alican
24-06-2008, 00:00
abilerim arkadaşlarım kavga etmeye gerek yok yaf gerilmeyin.herşey hallolur...

ALPER-VNS
24-06-2008, 00:00
ümitköyde antalya plakalı koyu renk bir peugeot 407 marka otomobili olan 25-30 yaş civarı kısa saçlı eşi dostu komşusu yakını artık herneyse bilen biri varsa allahın adını veriyorum bana özelden ulaşsın.......

numaranızı bilmiyorum ama gördüğüm yerde ya tünayı, çağları, burakı birini arar ulaşırım size.. ümitköy küçük illaki karşılaşılır

gurcell
24-06-2008, 07:35
Kürşad hocam plakasını bana özelden bildirir misin?

RCkid
24-06-2008, 07:45
ben de bakacağım ümitköy, çayyolu belki denk gelir

imhotep
24-06-2008, 08:23
geçmiş olsun...

YusufB
24-06-2008, 09:11
Kürşat Abim, hemen soruşturmaya başlıyorum. Herkesi tanır benim ve kardeşimin arkadaşları orada. 91'den beri orada oturuyoruz, eğer birşey bulursam hemen haber veririm sana.

Serencebey
24-06-2008, 09:21
ana ne cok umıtkoylu varmıs sitede :)

bende 91den beri burda oturuorum karsılastıkmı hıc acaba :D

Onuralp
24-06-2008, 09:25
07 plaka kaydedildi kafaya :)
Elbet bi gün karşılaşırız...
Geçmiş olsun abicim.

Hamster
24-06-2008, 09:27
Kürşat abi geçmiş olsun...Ben o arabayı nrdyse hergün Galerianın önünden geçerken görüorum.Sanırsam o çevrede bi yerde oturuo.Hatta stopların içindeki lambalar felan mavi bi peugeot.Tkrar görürsem bende takip eder yerini öğrenirim.

YusufB
24-06-2008, 09:36
ana ne cok umıtkoylu varmıs sitede :)

bende 91den beri burda oturuorum karsılastıkmı hıc acaba :D

Buralar küçük, 91'de daha da küçüktü, kesin karşılaşmışızdır :)
91'de filan pek insan da yoktu zaten, Konutkent'e belediye otobüsü veya halk otobüsü gelmezdi, özel Konutkent servisleri vardı hahahahahaha:D Komik günlerdi:D
Herkes birbirini tanıyordu ayrıca ;)

Serencebey
24-06-2008, 09:37
Buralar küçük, 91'de daha da küçüktü, kesin karşılaşmışızdır :)
91'de filan pek insan da yoktu zaten, Konutkent'e belediye otobüsü veya halk otobüsü gelmezdi, özel Konutkent servisleri vardı hahahahahaha:D Komik günlerdi:D
Herkes birbirini tanıyordu ayrıca ;)

91de TEK te oturmaya basladım bende sımdı arka caprazdakı apartmandayım kesın karsılasmısızdır :)

Fotografını bı PMle istersen :D

YusufB
24-06-2008, 09:43
hehehehe :D

Yolluyorum şimdi pm'le, iş bilgisayarı olduğu için biraz aramam gerekebilir ;)

TünayK
24-06-2008, 09:57
Kürşat abi geçmiş olsun...Ben o arabayı nrdyse hergün Galerianın önünden geçerken görüorum.Sanırsam o çevrede bi yerde oturuo.Hatta stopların içindeki lambalar felan mavi bi peugeot.Tkrar görürsem bende takip eder yerini öğrenirim.

arac rengı mavi dogrudur...yArdımını beklıyoruz.

Hamster
24-06-2008, 10:25
tmmdır...dediim gibi gördüüm anda takip eder yerini örenir ve bildiririm Kürşat abiye...

deathofacar
24-06-2008, 10:28
Mustafa-u Arkadaşım Boşuna Gerilmişsin. Ben Ne Yapacağımı Bilen Bir Insanım. Tanışınca Anlarsın. Antalya Kemerde Mekanımız Var Zaten Temmuzda 2-3 Günlüğüne Gelicem Davet Ederim Seni De Tanışırız. Sorun Zaten Elimde Plakası Olmaması. Plakası Olsa Jandarma Alacak Arkadaşı. Stopları Mavi Falan Değildi Hatırladığım Kadarıyla. Sadece 07 Sini Hatırlıyorum. Koyu Renk Olduğunu Ve Vatandaşın Yüzünü Hatırlıyorum. Beni Takip Ettiğini Farketseydim Yolda Zaten Durdururdum. Evin önünde Parketmek Için Beklerken Yanıma Geldi O Esnada Farkettim. Durdurmaya çalıştım Kaçtı . Seyirin önünde Tekrar Yakaladım Ama Geri Geri Gidiyodum Yine Kaçtı. Epey Korna çaldım Dur Diye Bağırdım.

Tunacan
24-06-2008, 10:32
Araç rengini tam hatırlamasamda İncek liva nın önünde hafta sonları duran, krom jantlı bir 07 plakalı 407 görüyordum. Aynı araçmıdır?
Ümitköy değil fakat Beysukent tarafındayım. Görürsem takılırım peşine bizde öğreniriz nerede oturduğunu :)
bir gece ansızın gelebiliriiim ;)

Serencebey
24-06-2008, 10:34
artık adam buraya yazıosa bıle plaka benım dıyemeyecek :D

herke 07 plaka 407 arıo :D

Hamster
24-06-2008, 10:35
Kürşat abi walla benim bildiğim ve bizim oralarda dolanan bi Peugeot 407 07 plakalı bi araç var ama daha öncede yazdıım gibi böle stop lambaları mavimsi,koyu renkli bi araç.Görüorum akşm üzerleri Galeria vs. çevresinde.Yine görürsem abi hem plakayı alırım hemde yerini örenirim.Sanada Kingpinden ulaşırım.Benden pek kaçmaz abi.Tkrar geçmiş olsun!

deathofacar
24-06-2008, 10:37
Bu Yolda Taciz Meselesi Gerçekten çok Can Sıkıcı. Sanki Enzo Altımızdaki. Neyine Bu Kadar Hararetleniyor Insanlar Anlamıyorum. Zaten çok Sık Başıma Geliyor. Ben Zaten Mümkün Mertebe Görmezden Gelip Uzaklaşmaya çalışıyorum. Buna Da Basgit Işine Dedim Gazladım Gittim. Ne Küfür Ne Başka Birşey. Ufak Tefek Meseleleri Büyütmek, Genç Insanları Belaya Sarmak Zaten Olacak Iş Değil. Gören Kişilerden De Tek Beklentim Plakası. Başka Hiçbirşeye Gerek Yok. Antalyalı Arkadaşları Yaklaşımı Beni üzdü. Plaka 07 Diye Böyle Yapılmaz. Plakanın Neresi Olduğu önemli Değil. önemli Olan Yapılan Terbiyesizlik. Ister Mardin Ister Kars Plakalı Olsun Farketmemeli. Internet Sitesi Forumundan Arayıp, Adam Kaldıracak Kadar Toy Değilim. ümitköy/çayyolu çevresindeki Arkadaşlar Gözlerini Biraz Açık Tutabilirlerse çok Mutlu Olucam.

deathofacar
24-06-2008, 10:48
Gereksiz gerginliğe gerek yok. Aramızdan birilerinin yanlış bişiler yapmaması hepimizin istediği bişeydir. Mustafada böyle bir niyetle yazmıs. Sizde anladığım kadarıyla baya gerginsiniz. Umarım bulur güzel birşekilde halleder derdi neymiş nasıl bir niyetle takip etmiş öğrenir birdaha böyle abukluklara bulaşmamasını sağlarsınız. Gereksiz yere birbirimizi kırmanın anlamı yok. Hepimiz 07 plakalı olabilirdik :D

10 DAKKADIR ŞUNA GÜLÜYORUM. ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN...

DogukanB
24-06-2008, 10:56
Görürsek plakasını alır bildiririz buradan.

Aracın rengide sanrım bu:

http://image2.sahibinden.com/photos/275/big_4982445_533093_rcd8275.JPG

TünayK
24-06-2008, 10:58
ole jantlı falan deıl grı yada su peugeotun garıp bı mavısı var o renkte bır arac.

TünayK
24-06-2008, 10:58
Görürsek plakasını alır bildiririz buradan.

Aracın rengide sanrım bu:

http://image2.sahibinden.com/photos/275/big_4982445_533093_rcd8275.JPG

bu renk ıste.

alp1903
24-06-2008, 11:06
.................................................. ..

arkadaşım şiddet degil şu an konumuz.:o

ayrıca kürşat abi araçla karşılaşma benimde başıma gelebilirz araçlarımız benziyo sonuçta bende sana ulaşırım yarın kısmetse türkiyeye dönüyorum;)

ayrıca gerçekten çayyolu tarafında 94ten beri bende oturuyorum:D

deathofacar
24-06-2008, 11:26
yav arkadaşlar gerçektende çok ayıp ediyorsunuz. ben buraya ne için yazdım??? toplu olarak ümitköy/çayyolu/konutkent/beysukent çevresindeki bu araca denk gelen olursa plakasını alsın bana bildirsin... bu kadar... tanıdığım tanımadığım insanlara toplu olarak ulaşmamı sağlayan bir yol bu sadece. olaya niye cinayet süsü veriyorsunuz........ayıp yav...

mustafa-u
24-06-2008, 11:30
deathofacar arkadaşım...
öncelikle gerçek adını tam bilmiyorum ama antalya gelince mutlaka beklerim ..elbette tanışır sohbet ederiz...oturduğum yer belki antalya ama ankaralıyım... ;)

gerilme konusuna gelince..
07 plakalı arkadaşın ( şimdilik arkadaş diyorum aslında başka birşey demek lazım ama ) yaptığını kesinlikle tasvip etmiyorum..
fakat sizin bu tarz konu açıp asacak kesecekmiş gibi yazmanız ( konuyu kısaca belirtseydiniz bu kadar uzamayabilirdi ) cezayı kendiniz kesecekmiş gibi davranmanız bazı arkadaşlarında bu tarz cevapları bana yanlış geldi..
hiçbir konuda ne plaka ayrımı ne memleket ve din nede dil ayrımı yapmadım yapanlarada engel olmaya çalışırım..kimileri yaşımın 34 olmasına saygısıdan birşey demek istemedi veya geri çekildi saygı yaş ile değil fikir ve düşünceye alakalı olmalı.. çoğunuz yaş olarak benden ufaksınız ama aradaki yaş farkını hiçbir zaman kendi lehime kullanmadım kullandırtmam her zaman için doğru fikir ve düşünceden yanayım benim için önemli olan bu.....
tüm bunların forum ortamında yazılıp çizilmesi yanlış...daha öncede yazdığım gibi yazdıklarım yanlış anlaşıldı sanırım..
ben forum ortamında bu tarz yazıların yazılmaması taraftarıyım..bunlar suç teşkil eder...benim uyarım bu yöndeydi...

s.alican
24-06-2008, 11:36
hah mustafa abi ya bak koydun noktayı:D

deathofacar
24-06-2008, 11:41
deathofacar arkadaşım...
öncelikle gerçek adını tam bilmiyorum ama antalya gelince mutlaka beklerim ..elbette tanışır sohbet ederiz...oturduğum yer belki antalya ama ankaralıyım... ;)

gerilme konusuna gelince..
07 plakalı arkadaşın ( şimdilik arkadaş diyorum aslında başka birşey demek lazım ama ) yaptığını kesinlikle tasvip etmiyorum..
fakat sizin bu tarz konu açıp asacak kesecekmiş gibi yazmanız ( konuyu kısaca belirtseydiniz bu kadar uzamayabilirdi ) cezayı kendiniz kesecekmiş gibi davranmanız bazı arkadaşlarında bu tarz cevapları bana yanlış geldi..hiçbir konuda ne plaka ayrımı ne memleket ve din nede dil ayrımı yapmadım yapanlarada engel olmaya çalışırım..kimileri yaşımın 34 olmasına saygısıdan birşey demek istemedi veya geri çekildi saygı yaş ile değil fikir ve düşünceye alakalı olmalı.. çoğunuz yaş olarak benden ufaksınız ama aradaki yaş farkını hiçbir zaman kendi lehime kullanmadım kullandırtmam her zaman için doğru fikir ve düşünceden yanayım benim için önemli olan bu.....
tüm bunların forum ortamında yazılıp çizilmesi yanlış...daha öncede yazdığım gibi yazdıklarım yanlış anlaşıldı sanırım..
ben forum ortamında bu tarz yazıların yazılmaması taraftarıyım..bunlar suç teşkil eder...benim uyarım bu yöndeydi...

koyu renkli kısımda geçen düşüncelerinle ilgili tek bir kelimemi örnek olarak verirsen çok sevinirim. adım kürşad.

AvcI
24-06-2008, 11:43
amma çok kraldan çok kralcı var şu memlekette yaw, adam sormuş şu aracı tanıyormusun tanımıyormusun diye. derdinide anlatmış sırf mesaj yazmak için mesaj yazmanın mantığı nedir yani???

aynı olay herkesin başına gelebilir. bakalım aynı durumda kürşatın verdiği tepkiyimi verirsiniz yoksa genişmi olurdunuz...

deathofacar
24-06-2008, 11:46
hah mustafa abi ya bak koydun noktayı:D

son nokta neye kondu gülüm???
lüzumsuz yere konuşuyosunuz. son nokta ben aradığımı bulunca konur. sizin fikirleriniz uyuşunca değil. faydasız sohbetlere başka yerden devam.......

mustafa-u
24-06-2008, 11:47
koyu renkli kısımda geçen düşüncelerinle ilgili tek bir kelimemi örnek olarak verirsen çok sevinirim. adım kürşad.

kürşad...
senin birebir belirterek üstüne basarak yazman gerekmez..yazındaki anlam oraya varıyor veya ben öyle anladım..
ama ilk mesajında yazdıklarını sadece ben değil daha ilk sayfada yazan çoğu kişi o yönde anladığı için verdikleri cevapları bir daha okumanı rica ediyorum..sen kızgın olduğun için belki o yönde yazmamış olabilirsin ama klavye başında oturanların anlama farklılıkları bu yönde demekki..

TünayK
24-06-2008, 11:48
amac asıp kesmek olsaydı kursad abı ıle yolun ortasında ındırıp yapacagımızı yapardık...sadece ılgılı mercılere olayı ıletmek ıcın forumdan yardım ıstenmıstır...baska yerlere cekmenın hıc bır anlamı yok...

nedeen bu acıklamyı yapmak zorundaysam???

mustafa-u
24-06-2008, 11:52
amma çok kraldan çok kralcı var şu memlekette yaw, adam sormuş şu aracı tanıyormusun tanımıyormusun diye. derdinide anlatmış sırf mesaj yazmak için mesaj yazmanın mantığı nedir yani???

aynı olay herkesin başına gelebilir. bakalım aynı durumda kürşatın verdiği tepkiyimi verirsiniz yoksa genişmi olurdunuz...

senin gibi kovboy vari davranmadık hiçdeğilse..
şu genişliğide bi açsana öğrenelim nasıl bişi

hala anlamak istemeyenleriniz var....
elbette kürşad'ın veriği tepkinin aynısını belkide daha fazlasını verirdik..ama bunu forumda uluorta yapmazdık..

plakayı veya aracın bulunduğu yeri pm le / msn yoluyla isterdik..yada sessiz sedasız kovboyculukla bu işi kendimiz çözerdik..

Serencebey
24-06-2008, 11:57
Konu acık ve net Uzatmanın manası yok.

Mustafa-u kursat abinin anlatmak ıstedıgını anlamıs ancak oda bu sekıl agresif tavırla yazılmıs GİBİ algılanıyor ılerde basınıza dert olmasın demek istemis.

Uzamasın Amacından Sapmasın Diyorum Bir Kez daha

AvcI
24-06-2008, 12:01
senin gibi kovboy vari davranmadık hiçdeğilse..
şu genişliğide bi açsana öğrenelim nasıl bişi

hala anlamak istemeyenleriniz var....
elbette kürşad'ın veriği tepkinin aynısını belkide daha fazlasını verirdik..ama bunu forumda uluorta yapmazdık..

plakayı veya aracın bulunduğu yeri pm le / msn yoluyla isterdik..yada sessiz sedasız kovboyculukla bu işi kendimiz çözerdik..

senin bu pejocu ile bi akrabalığınmı var nedir açıkca söylede bilelim, genişlikten kastımı anlamışsındır bu bu kadar basit bi kelime. konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun amaç nedir yani?

JenGoO
24-06-2008, 12:01
Konu aslında Ümitköy de oturanları ilgilendiren bir konu kimseye akıl vermek olmaz ümitköyde oturanlar aracı görür ilgili kişiye bildirir bukadar uzatmanın dışardan karışılmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.

KIVANÇ
24-06-2008, 12:08
konu ıcersınde benden kaynaklanan bı yanlıs anlasılma var mesajlar senna arkadas tarafından sılındı ben sakayla karısık bısey yazmıstım o yuzden bu kadar uzadı sanırım o yuzden butun techturkey uyelerınden ozur dılıyorum olayın bu kadar uzamasını ıstemezdım anladıgım kadarıyla kursat abıye abı demesınden dolayı buyugum oldugundan saygım sonsuz butun forum uyelerınede gecerlı benden buyuk olanada olmayanada olay ıcerısınde asarım keserım gıbı bır sey gecmıyor sadece benım yazdıgım bı sakanın yanlıs anlasılması bu kursat abı aracın sadece plakasını arıyor sanırım aramasının nedenıde sıkayette bulunmak ıstemesı sanırım polıse weyada jandarmaya olayın benden dolayı uzadıgını sanarak uzerıme alıyorum we herkezden OZUR DILIYORUM

deathofacar
24-06-2008, 12:10
Ya Varya Ayarım Kaçtı şimdi. Bak Mustafa Kardeş. Ben Kim Benimle Aynı Yerde Oturur Oturmaz Bilmem. Burdan Genele Yazdım Ki Tanımadığım Insanlarda Yardımcı Olsun. Buseni Niye Bu Kadar Gerdi Ben Anlamadım. Senmisin Yoksa Aradığım Kişi. Ben De Senin Bu Yazdıklarından Bu Anlamı çıkardım şimdi. Ben Nereye Yazarım Yazmam Kimseyi De Ilgilendirmez. şurdan ömrü Hayatımda Bi Kere Bi Yardım Isteim Içine Sıçtınız. 50 Kere Ayıp Bu Yaptığınız Dedim Hala Devam Ediyosunuz. Ayıp Ne Demek Ki Onu Bilmiyosunuz. Yorum Yapma Kardeşim. Suçsa Cezasa Bana... Sen Kendin Nasıl Ararsan Ne Yaparsan Yap . Kendi Aklını Kendine Sakla. Kovboyculuğu Bilmemneyi Bilmem Ben Kardeşim. Ben Msj. çekmeye Msn Kullanmaya Bilg. Da Yazmaya çizmeye üşenen Bi Adamım. Işim De De ğil Zaten. Sen Sabaha Kadar Peme At Veya öteki şeylerden Yap.

deathofacar
24-06-2008, 12:12
Konu aslında Ümitköy de oturanları ilgilendiren bir konu kimseye akıl vermek olmaz ümitköyde oturanlar aracı görür ilgili kişiye bildirir bukadar uzatmanın dışardan karışılmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.

BU KADAR İŞTE YAA
BAŞKA HİÇBİRŞEY DEĞİL. AMA İLLA DALAŞMAK İSTEYENLER OLUYO DEMEKKİ RAHAT BATIYO. KARI GİBİ VIR VIR VIR KONUŞUNCA NOOLUYO ARKADAŞ.

07AFH37
24-06-2008, 12:18
çok gereksiz yere ortamı germişsiniz birde hakaret boyutunda mesajlar yazmıssınız hala daha karı gibi vır vır yazabiliyorsunuz ya pes yani ...

erkin006
24-06-2008, 12:19
Aklımda abi,konutken ümitköy kızılay esat çankaya oran köroğlu çiğdem mahallesi nerde olduğu fark etmez,plakasını alır sana haber veririm...

indirip sorgusuz sualsiz çökecek halimiz yok...

mustafa-u
24-06-2008, 12:20
senin bu pejocu ile bi akrabalığınmı var nedir açıkca söylede bilelim, genişlikten kastımı anlamışsındır bu bu kadar basit bi kelime. konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun amaç nedir yani?

senin kadar GENİŞ olmadığım kesinde ...

deathofacar
24-06-2008, 12:20
Plakasını öğrenip Jandarmaya Bildirecem Zaten Jand. Tarife Uyan Aracı Arıyor şu Anda. Tam Plaka Olursa çok Daha Kolay Olacak. Yani Kişi Türk Adaletinin Emin Ellerine Gidecek. Sonunda Kimse ölmeyecek. Ciğeriniz Soğudumu şimdi Biraz. Bana Kimse Akıl öğretmeye Kalkmasın Arkadaş. Işine Baksın. Ben Neyin Derdindeyim Vatandaş Neyin Derdinde.

mustafa-u
24-06-2008, 12:21
Ya Varya Ayarım Kaçtı şimdi. Bak Mustafa Kardeş. Ben Kim Benimle Aynı Yerde Oturur Oturmaz Bilmem. Burdan Genele Yazdım Ki Tanımadığım Insanlarda Yardımcı Olsun. Buseni Niye Bu Kadar Gerdi Ben Anlamadım. Senmisin Yoksa Aradığım Kişi. Ben De Senin Bu Yazdıklarından Bu Anlamı çıkardım şimdi. Ben Nereye Yazarım Yazmam Kimseyi De Ilgilendirmez. şurdan ömrü Hayatımda Bi Kere Bi Yardım Isteim Içine Sıçtınız. 50 Kere Ayıp Bu Yaptığınız Dedim Hala Devam Ediyosunuz. Ayıp Ne Demek Ki Onu Bilmiyosunuz. Yorum Yapma Kardeşim. Suçsa Cezasa Bana... Sen Kendin Nasıl Ararsan Ne Yaparsan Yap . Kendi Aklını Kendine Sakla. Kovboyculuğu Bilmemneyi Bilmem Ben Kardeşim. Ben Msj. çekmeye Msn Kullanmaya Bilg. Da Yazmaya çizmeye üşenen Bi Adamım. Işim De De ğil Zaten. Sen Sabaha Kadar Peme At Veya öteki şeylerden Yap.

tekrardan öncelikle geçmiş olsun sonrasında kolay gelsin...
daha başka ne diyeyim ki..

Serencebey
24-06-2008, 12:26
Konunun Amacı Acıkca Anlasılmıstır Sanırım herkes için.

Bireysel satasmalara donucek yine herzamanki gibi. Bir abimiz Umitkoy civarında oturan arkadaslardan yardım istemis Mesajı alanlar aldıklarını belirttiler. Gereksiz uzamalara Mahal vermemek icin konuyu kitliyorum. Hafta icinde Guncel tutulacaktır.