Orijinalini görmek için tıklayınız : Superbike FIM World Championship, İstanbulpark'a kimler geliyor?
hasan çağri
12-09-2013, 19:59
Yarışı izlemeye kimler geliyor?
Ben 3 gün boyunca etkinlik alanında GoPro alanında olacağım. Gelen ve fırsatı olan arkadaşlarla tanışmak isterim.
Bu başlığa ilgi neden az anlam veremiyorum açıkcası,uluslararası bir organizasyonda şampiyonluklar kazanmış tek yarışçımız olan kenan sofuoğluna daha fazla destek vermeliyiz,bu gün sıralama turlarında 1.liği elde etti yarın Allah nasip ederse kazanıp puan farkını azaltacaktır
bende orda olacağım,pm den yazarım numaramı kardeşim.
Bende ordayim bi aksilik olmazsa.Sac kisa sakal uzun gobek onde gordunuz mu bilin ki benim :) Bu arada program kacta basliyor yarin yani ne cok erken kalalim ne de gec?Start kac gibi verilecek?
hasan çağri
14-09-2013, 17:10
Valla cepten bakıyorum suan yazqmqdim. Sabah 9:45 gibi başlıyor hareket.
Bende siyah tshirt şort ve gopro cadirimla taninabilirim :-)
onursumer
14-09-2013, 22:30
çalışmıyor olsaydım kaçırmazdım :)
resim video bilgi bekliyoruz konuda :D
onurdan aldığım biletlerle yarın tribündeki yerimi alıcam.tekrardan teşekkürler onur.
individual
14-09-2013, 22:41
Yarın inşallah daha fazla katılım olur kenan sofuoglu 1.sıradan başlıyacak.
Designer34
14-09-2013, 23:47
yarış kaçta başlıyor bilen yazabilirmi? 12,30 muş
Yayınlayacak TV kanalı varmıdır arkadaşlar ?
nitrO_Oxide
15-09-2013, 09:11
Orda olcaz ins
canozyavuz
15-09-2013, 09:20
Yayınlayacak TV kanalı varmıdır arkadaşlar ?
Kenan: Supersport yarışı 15 Eylül Pazar günü (yarın) saat 12:30 da Eurosport 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Yarışı izlemeye gelen tüm destekçilerimize ayrıca teşekkürlerimizi sunarız..
Kenan: Supersport yarışı 15 Eylül Pazar günü (yarın) saat 12:30 da Eurosport 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Yarışı izlemeye gelen tüm destekçilerimize ayrıca teşekkürlerimizi sunarız..
Çok sağolasın
Vay arkadaş stresten karnım agrıdı. Kenan Saniyenin binde bilmem kacı ile kazandı.
neothenew
15-09-2013, 12:09
Yarışı tv'den takip ettim, özellikle son iki tur müthişti, ardı ardına geçişler, süper bir rekabet... Gerçekten uzun yıllardan beri bu kadar nefes kesici bir motor yarışı izlememiştim... Kenan Sofuoğlu süper bir galibiyet elde etti.
Ana tribün tvden göründüğü kadarıyla oldukça kalabalıktı... Orada olamadığıma pişman oldum gerçekten de...
Tebrikler Kenan Sofuoğlu:)
Kenan Sofuoğlu gururumuz helal olsun ne kadar moto yarışına ilgi olmasada bayrağımızı hep en üstlerde dalgalandırıyor
600 cc cok zevkliydi. 1000cc 2.yaris da aratmaz ins :)
Itfaiyecnin sovu planli mi yoksa dogaclama mi oldu acaba.komikti :)
alpinestar magaza aciomus bu arada h.pasaya. guzel bi standi vardi.
Son 3 turu spor salonunda bisiklette denk geldim öyle kaptırmışım ki herzaman 75-85 rpm arası çevirdiğim pedalı 110 lara zıplatmışım :) çok stresli ve güzel bir yarış oldu.
fatihtemizer
15-09-2013, 21:09
Cok kalabalıktı guzel bır gundu ve yarıs gercekten heycanlıydı sesım ksılmıs bagırmaktan..onur sumer kardesıme de tesekkurler ayrıca bıletler ıcın
onursumer
15-09-2013, 21:45
nedemk abi size kısmetmiş :)
hasan çağri
16-09-2013, 08:45
Organizasyon güzel ve çok kalabalıktı. Bir ara Kenan'a yapılan tezahürat motor seslerini bastırdı bile diyebilirim.
Supersport'da Kenan Sofuoğlu 11. Ayak Yarışını Kazandı haberi - TIKLA İZLE (http://spor.haberler.com/fim-supersport-dunya-sampiyonasi-5062414-haberi/)
Güzel görüntüler var burda, komple yarışın videosunu bulan eklerse sevinirim..
Yarışın tamamı
Kenan Sofuoğlu 2013 WSS İstanbulpark | MyGaraj (http://www.mygaraj.com/video/6585/kenan-sofuoglu-2013-wss-istanbulpark/)
Görüntüleri izlemedim daha ama safety carın içinde ben varım :D:D:D
OrcunInce
16-09-2013, 10:13
600 cc cok zevkliydi. 1000cc 2.yaris da aratmaz ins :)
Itfaiyecnin sovu planli mi yoksa dogaclama mi oldu acaba.komikti :)
alpinestar magaza aciomus bu arada h.pasaya. guzel bi standi vardi.
İtfaiyeci son anda düşünülen birşeydi, değişik oldu evet ama :)
individual
16-09-2013, 10:16
Dpz3LOP4bgg
[ WSS ] World Supersport 2013 Round11 Turkey Race HD - YouTube (http://youtu.be/Dpz3LOP4bgg)
Youtube HD
individual
16-09-2013, 10:17
OrcunInce Sanırım kırmızı cupra sizindi.Nazar değmesin :)
Çok güzel bir organizasyondu gelenlerin ayağına sağlık,yurtdışından gelen arkada gösteri yapan motor show'u inanılmazdı,eleman makineyle neler yapıyor,otoparkta ise dönmeyi başaran şahinciler deki hava o elemanda yoktu
En son 2008 avrupa şampiyonasında heycanlanmıştım ama dün kalbim yerinden çıkıyodu, çok güzel bir yarıştı, helal olsun..
OrcunInce
16-09-2013, 12:57
OrcunInce Sanırım kırmızı cupra sizindi.Nazar değmesin :)
Evet benimdi çok teşekkürler :)
cembozbey
16-09-2013, 13:38
cok guzel yarıstı cok gururlandık helal olsun kenan !
güzel bir mücadele olmuş gerçekten kenan çok iyi yarışıyor maşallah
Gidenlerden resim çeken olmadı hiç yaw
Siyasi içerikli tek mesaj atanı süresiz banlarım, haberiniz olsun..
ghibli06
16-09-2013, 17:08
tekrarını izlerken bile tüylerim diken diken oldu... yaşadığı bazı şanssızlıklar olmasa kesinlikle MotoGP'lik bir sürücü...
M U R A T
16-09-2013, 19:37
genelde pist yarışlarından zevk almam ama dünkü özellikle son turlarda çok iyiydi kenan diye bağırırken sesim kısıldı ve arka tarafta şov yapan bebede sanırım insan değildi :D
Bahsi geçen itfaye olayının ve stunt gösterinin videosu var mı ?
Ben Kenan Sofuoğlu'nu siyasi mesajlarından ötürü hiç sevmezdim.
Bu yarışta tanıma fırsatı buldum, araba ile show alanına götürdüm vs...
Tam anadolu çocuğu, çok mütevazi gerçekten sevdim.
Allah daha büyük başarılar nasip eder inşallah...