Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 Ekim 2013 Pazar @ Pistgünleri.com İstanbulpark
gönderdim tekrar
Abi seni izlemek için ordayım :)
Hava soguk ama yagmur ıhtımalı cok cok dusuk....
Serhat Y.
04-10-2013, 12:32
kapıda organize edicem ben ama çakallık mevzusunu anlayamadım Buğra, seans çakıştırmak nedir? tamamen sabah erkenden kalk belli bir saatte hazırlan yola çık yetiştin yetişemedin stres sıraya gir vs. angaryalarından kurtulmak içindi:) öğleden sonra gelip medeni bir şekilde kaydımı yaptırıp herhangi bir saatte de çıkıp süre almak nasıl çakallık? fiyatın farklı olduğu zaten yazıyor sitede, tercih meselesi diyebilirdin:)
OrcunInce
04-10-2013, 12:44
Şu an pistteyim işte, hava sıcaklığı 8 derece. Yağmur yağmazsa mükemmel bir hava var pist dönmek için. Asfalt sıcak değil, hava sıcak değil, arabalar için bayram resmen. Yağmurlu olursada lastikler aşınmaz, iyi yönden bakmak lazım :)
hasan çağri
04-10-2013, 12:49
Bu arada bisiklete binmek ama bisikleti olmayan arkadaşlar için 1 adet fazla bisikletim olacak :) 1.70-1.75 arası arkadaşlar için uygun olur.
kapıda 120 tl di şimdi 180 nerden çıktı onu anlamadım ?
Kapıda 180 tl çünki internetten girip kaydını yapan programlayan adam ile orda gelip çakallık yapıp seans denk getirmeye çalışan adamın aynı parayı odemesi adil değildi düzelttik.[/QUOTE]
ne alakası var bugra şimdi benim aracım ıslak havada kesinlikle pistte çıkmaz
bende gelicem bakıcam pisttin durumuna göre katılıcam
bütün seanslara ya arabaları soktuk ya seyirci olarak destek verdık çakallık bunun neresinde yanlış yaklaşım
devolation
04-10-2013, 13:24
Şu an pistteyim işte, hava sıcaklığı 8 derece. Yağmur yağmazsa mükemmel bir hava var pist dönmek için. Asfalt sıcak değil, hava sıcak değil, arabalar için bayram resmen. Yağmurlu olursada lastikler aşınmaz, iyi yönden bakmak lazım :)
orcunn yagmurlu hava konusunda hemfikiriz buyuk keyftir on cekerde benim icin
sen ibiza ile sure kasacaktin o gun misafirlerim vardi yola gidecek kalamadim ciktinmi sen
Kapıda 180 tl çünki internetten girip kaydını yapan programlayan adam ile orda gelip çakallık yapıp seans denk getirmeye çalışan adamın aynı parayı odemesi adil değildi düzelttik.
ne alakası var bugra şimdi benim aracım ıslak havada kesinlikle pistte çıkmaz
bende gelicem bakıcam pisttin durumuna göre katılıcam
bütün seanslara ya arabaları soktuk ya seyirci olarak destek verdık çakallık bunun neresinde yanlış yaklaşım[/QUOTE]
Islakta cok problem yasamazsiniz, yani sure 3-4 saniye duser mutlaka ama ben slicklerle yagmurda cikmis biri olarak yoldaki yagmurla pistteki yagmurun alakasi olmadigini soylemek isterim :D Baya tutunuyor
Üzerine alınmaya ne müsait ve hazır bekliyormuşsunuz yahu ?
Ben bana bunla aynı seansa yok az arabalı senasa yok o seansa yok bu seansa telefonlarıyla boğuşurken üzerine onceden 100 kez arayan adam ''kapıda kayıt olur istediğim seansa geçerim'' havasındayken bunun adı çakallıktır . Son dakika gelmek zorunda kalan adama çakal diyen yok zaten olsa orda kayıt masası olmazdı değilmi ... yukarda yazdım ya okumuyor yada okuduğunuzu anlamak istemiyorsunuz ....
Abi seni izlemek için ordayım :)
benide izlermisin kanküt ? :D
Ben bana bunla aynı seansa yok az arabalı senasa yok o seansa yok bu seansa telefonlarıyla boğuşurken üzerine onceden 100 kez arayan adam ''kapıda kayıt olur istediğim seansa geçerim'' havasındayken bunun adı çakallıktır . Son dakika gelmek zorunda kalan adama çakal diyen yok zaten olsa orda kayıt masası olmazdı değilmi ... yukarda yazdım ya okumuyor yada okuduğunuzu anlamak istemiyorsunuz ....
http://bizimsamata.files.wordpress.com/2012/08/telekinesis-incicaps-ayi-tahta-masa-suku-gel-bi-dk-konuscaz-caps.jpg?w=490
http://bizimsamata.files.wordpress.com/2012/08/telekinesis-incicaps-ayi-tahta-masa-suku-gel-bi-dk-konuscaz-caps.jpg?w=490
şımarma baytar zaten gerginim gelirim yanına :D
Yol tutus ile ilgili bazi degisiklikler yapildi. Motor yada frenler standart...
Yazilim egzos falan yapilsa birseyler alinmazmiydi arastiriyordunuz cunku?
OrcunInce
04-10-2013, 14:40
Yazilim egzos falan yapilsa birseyler alinmazmiydi arastiriyordunuz cunku?
Bildiğim kadarıyla yazılım ve egsoz var zaten. :)
Kapali tirubun acilacakmi?
Low-Rider
04-10-2013, 15:31
kayıt oldum bende
maili tekrar gonderdik bekliyoruz..
Mail yollamistim ama gelmedi tekrar yolladim ilgilenirseniz sevinirim bugra bey
Pazar günü istanbul parkta yağmur görünmüyor
İstanbul Park Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (http://mgm.gov.tr/tahmin/f1.aspx#sfU)
http://p1310.hizliresim.com/1g/4/t8ff0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Böyle bi bilgi var :rolleyes:
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/04/4Wqjt.jpg
piste bes dk lik mesafede oturuyorum gece yatmadan yagmur var mi yok mu yazarim, tuzla merkezi baz aliyor o tahmin yukarisi ama daha sert soguk olacaktir :)
merak ettiğim bir sey daha var sabah seansina yazildim iki tur, seanslar kacta baslicak, kacta gelmek lazim,
merak ettiğim bir sey daha var sabah seansina yazildim iki tur, seanslar kacta baslicak, kacta gelmek lazim,
piste kaçta hazır bulunman gerektiğiyle ilgili mail yarın gelir
OrcunInce
04-10-2013, 18:36
orcunn yagmurlu hava konusunda hemfikiriz buyuk keyftir on cekerde benim icin
sen ibiza ile sure kasacaktin o gun misafirlerim vardi yola gidecek kalamadim ciktinmi sen
Yok çıkmadım Devran, 2.39 döndüm standart gt86 ile bugün. Hava çok güzel pist dönmek için..
sweatcaptain
04-10-2013, 19:14
Bugra abı , yazına ıstınaden ;
daha oncede sana sormustum 3 hafta once maıl gonderdım ancak cevap gelmedı bende teknık bır aksaklık olabılecegını dusunerekten gectıgımız hafta ıcı tekrar attım onada donus olmadı 6 ekım ıcın kapıda kaydımı yaptırır kafama gore seans secerım mantıgı tabıkı tasımıyorum ancak yanlıs anlasılmak ıstemem...
saygılar...
Yok çıkmadım Devran, 2.39 döndüm standart gt86 ile bugün. Hava çok güzel pist dönmek için..
Unofficial olduğunu yazmamışsın genç ;)
Bugra abı , yazına ıstınaden ;
daha oncede sana sormustum 3 hafta once maıl gonderdım ancak cevap gelmedı bende teknık bır aksaklık olabılecegını dusunerekten gectıgımız hafta ıcı tekrar attım onada donus olmadı 6 ekım ıcın kapıda kaydımı yaptırır kafama gore seans secerım mantıgı tabıkı tasımıyorum ancak yanlıs anlasılmak ıstemem...
saygılar...
yahu zaten lafım bu tip durumlara değil yukarıda yazdım adam beni salak yerine koymaya çalışıyor aklı sıra onlara lafım . Tekrar yazıyorum bu lafı haketmeyen kimse üzerine alınmasın ...
Unofficial olduğunu yazmamışsın genç ;)
Yoo, gayet official. SSK'sı bile yatıyordu o ara :D
sweatcaptain
04-10-2013, 19:46
yahu zaten lafım bu tip durumlara değil yukarıda yazdım adam beni salak yerine koymaya çalışıyor aklı sıra onlara lafım . Tekrar yazıyorum bu lafı haketmeyen kimse üzerine alınmasın ...
bosver abı ;)
OrcunInce
04-10-2013, 20:06
Yoo, gayet official. SSK'sı bile yatıyordu o ara :D
Ukku kenarda süre ölçüyordu, trackmaster ayrı bir yerden süre ölçüyordu, üstüne bir de gopro bağlıydı. Ama transponder yoktu tabi :D
kayıtların bitmesine saatler kaldı indirim maillerini ne zaman alabilicez ???
Ben 458 icin soylemistim. Sadece yol tutus icin set up yapildi,motor ve fren/amortisor vs stok....
Clio ya nazar degdi AQ!!! Benzin basinci dusuyor muhtemelen,1800dd da tam gaz yapinca,motor pirrr diye atesleme yapamiyor. Yuksek hizlara ciktikca arac yavasliyor vs....
Bobin degisti olmadi-emme manifold sokuldu bakildi olmadi. Bogaz kelebegi temizlendi adaptasyon vs olmadi...
En bastan suphelendigim seye kaldik,pazartesi pompa samandira sokulecek.
İlk kez sorunlu bir aracla piste cikicagim,hayirlisi bakalim...
İsin kotusu,parca fransa gorunuyor eger oysa :(
Buarada kucuk bir super spor seansi olabilir ;)
OrcunInce
04-10-2013, 21:13
Ben 458 icin soylemistim. Sadece yol tutus icin set up yapildi,motor ve fren/amortisor vs stok....
Clio ya nazar degdi AQ!!! Benzin basinci dusuyor muhtemelen,1800dd da tam gaz yapinca,motor pirrr diye atesleme yapamiyor. Yuksek hizlara ciktikca arac yavasliyor vs....
Bobin degisti olmadi-emme manifold sokuldu bakildi olmadi. Bogaz kelebegi temizlendi adaptasyon vs olmadi...
En bastan suphelendigim seye kaldik,pazartesi pompa samandira sokulecek.
İlk kez sorunlu bir aracla piste cikicagim,hayirlisi bakalim...
İsin kotusu,parca fransa gorunuyor eger oysa :(
Buarada kucuk bir super spor seansi olabilir ;)
Daha yeni aldığınız araçta sorun çıkması tabi can sıkıcı Murat bey. Desenize hot-lap gelmeyecek :confused:
Bu sorun vardı zaten aldıgımda ancak zamanla arttı.
Tam bogaz kelebegı pıslenmesıne benzıyordu ılk zamanlar,temızledık taktık olmadı.
Dedıler adaptasyon gerek,yaptık,olmadı.
Sonra servıse gıttım.Bu dedıklerım yapıldı kı,ben en bastan Bobın ve benzın fıltresınden suphelenıyordum.Yakın cevremlede oyle konustuk.Ancak makıneye baglayınce emme manıfoldu basıncının bıraz yuksek oldugunu gorunce,bızı yanlıs yere ıttı.
Napalım saglık olsun,bu halıyle cıkıcagım,3 seans aldım zaten ;)
Hotlap tabıkı atacagım ama gucun ızın verdıgı surece. Sunu dıyım;-2,3 egımde 100-200km 19,2 sec cıkıyor :(
458 ılede cıkacagım ama hot lap ıcın degıl. Yakın zamanda Super Spor gunu yapıcagız ınsallah Bugra sayesınde....
Kapali tirubun acilacakmi?
...................
OrcunInce
04-10-2013, 22:06
Tam bogaz kelebegı pıslenmesıne benzıyordu ılk zamanlar,temızledık taktık olmadı.
Sonra servıse gıttım.Bu dedıklerım yapıldı kı,ben en bastan Bobın ve benzın fıltresınden suphelenıyordum.Yakın cevremlede oyle konustuk.Ancak makıneye baglayınce emme manıfoldu basıncının bıraz yuksek oldugunu gorunce,bızı yanlıs yere ıttı.
Hotlap tabıkı atacagım ama gucun ızın verdıgı surece. Sunu dıyım;-2,3 egımde 100-200km 19,2 sec cıkıyor :(
458 ılede cıkacagım ama hot lap ıcın degıl. Yakın zamanda Super Spor gunu yapıcagız ınsallah Bugra sayesınde....
Hotlap çıkmazsa araçtan çıkarsa benden diyorsunuz, güzel :) Umarım sorunlarınıza çare bulursunuz.
gokcell13
04-10-2013, 22:08
Antalya ekibinden kimler gidiyor.Kimseden ses soluk yok.
O nasıl dusunce yahu??? Ne dıyım....
Ben her kosulda cıkacagım dıyorum,clıo nun tam gucte yurumedıgı asıkar ama cıkmazsam daha cok mutsuz olacagım...
Zaman ıslerıne bu kadar takılma. Amac once pist ustunde olmak olmalı,sonrası teferruat...
Sorunlar cozulur,yeterkı keyıfler guzel olsun.
OrcunInce
04-10-2013, 22:29
O nasıl dusunce yahu??? Ne dıyım....
Ben her kosulda cıkacagım dıyorum,clıo nun tam gucte yurumedıgı asıkar ama cıkmazsam daha cok mutsuz olacagım...
Zaman ıslerıne bu kadar takılma. Amac once pist ustunde olmak olmalı,sonrası teferruat...
Sorunlar cozulur,yeterkı keyıfler guzel olsun.
Murat bey siz yalnış anladınız sanırım :)
Doğru olanı yapıyorsunuz zaten, ben olsam ben de çıkardım.
Çıkmak daha zor duruma sokmayacaksa arabayı çıkın bencede :)
Umarım gün içerisinde problem yaşatmaz sıkıntısız döndüm dersiniz süreleri referans alırız.19sec civarı sizce az mı yoksa normal mi?Agırlığından yakınıyordunuz bana sanki olması gereken süre gibi geldi.
Olması gereken sure,bızım benzınle ve bu egımde 2 sec daha dusuk olmalı. Yanı suan duzde 21 sec falan yuruyor :(
En fazla pompayı dahada cok bozarım ve ıyıce yavaslar yada stop eder ;)
Oyle olursa arac degısırım. Her ne kosulda olursa olsun,Ates Kırmızı yer cucesı Hacı olmalı...
Olması gereken sure,bızım benzınle ve bu egımde 2 sec daha dusuk olmalı. Yanı suan duzde 21 sec falan yuruyor :(
Oyle olursa arac degısırım. Her ne kosulda olursa olsun,Ates Kırmızı yer cucesı Hacı olmalı...
Aaahh Murat abi ahhhh :)
Bulent;Intake i dusunucek durum kalmadı su can sıkıcı seyden.
Insallah haftaya cozulucek...
Bulent;Intake i dusunucek durum kalmadı su can sıkıcı seyden.
Insallah haftaya cozulucek...
Fark ettim abi zaten probleme ah çektim Allah kolaylık versin :)
Buyutucek durum degıl,mekanık bır sıkıntı ama keske pazara olmasaydı....
fabia hazır abi istersen .clio da sorun olursa alo demenin yeterli.herkese kazasız belasız keyifli surusler dilerim.
Sagol Tayfuncum,senın bonkor dusuncen bıle yeterlı bana ;)
458 de olucak,en kotu onunla cıkarım kalabalık olmazsa.
Gelırmısın?
Ukku kenarda süre ölçüyordu, trackmaster ayrı bir yerden süre ölçüyordu, üstüne bir de gopro bağlıydı. Ama transponder yoktu tabi :D
transponder yok ise zaman 31 :D
transponder yok ise zaman 31 :d
32, 33, 34 :d:d:d
xort effendi sanada gunaydin :D
32, 33, 34 :d:d:d
69,70,71 diye devam ediyoruz derslere
http://img-vidivodo.mncdn.com/vidservers/server01/videos/2012/02/04/12/v201202041214020847568.mp4-hq.jpg
Mail geldi parayi yatirdik ancak haftasonu oldugu icin eft pazartesiye kaldi sorun olurmu,
Mail geldi parayi yatirdik ancak haftasonu oldugu icin eft pazartesiye kaldi sorun olurmu,
Bankamatikten yatirabilirsiniz ( aciklamaya tckimlik no ve plakayi yazmayi unutmayin atmde ) . Odemeyi yapmadiginiz icin suan icin kaydiniz gecerli degildir.
havaleyi yaptim seans saatleri icin mail gelicek herhalde
sweatcaptain
05-10-2013, 14:38
bugra abı duy sesımıııı :D maıl geldı abı ...
su an ıcın tuzla genelı kapalı pıstın cıvarındayım hafıften cıselıyor ınsallah yarın ıyı olur ;)
Yarın saat 11 harıcınde hava ıyı....
kelalper
05-10-2013, 15:09
telefonda konuşurken dilimde tüy bitti haber ver bişey olduğu zaman RSTUNER ı bağlar ne arıza var görürüz avansına cartına curtuna bakarız diye. Bi de dip dibe oturuoz. Eferim.
Hava tahmini yapiiim. Saat 3 ile 5 arası dışında bütün gün sağnak geçişli. Sabah 5 ile 8 arası şiddetli.
crazydog
05-10-2013, 15:29
Hem çalıştığım için hemde şanzumanda sıkıntı çıktığı için gelemiyorum hepsi üstüste geldi :(
Low-Rider
05-10-2013, 16:06
Kaçta orada olmamız gerektiği ile ilgili maili gelecekmi
Ariza gorunmuyor Alper,yoksa kolaydi isimiz.
Benzin basinci olcebiliyor mu rs tuner?
Yarin piste Fotigraf makinesi ile gelicek olan var mi? 458 ve Clio nun bir kac ftg'ini cekerdik...
Eray Arslan
05-10-2013, 20:48
Yarin piste Fotigraf makinesi ile gelicek olan var mi? 458 ve Clio nun bir kac ftg'ini cekerdik...
Pist fotoğrafçıları olarak orda olucaz yarın :)
sweatcaptain
05-10-2013, 20:50
bugra abı pm attım cevap beklıyorum kayıt sıkıntısı ıle alakalı...
Yarın BmwTeam olarak pistte olacağız,gündemimizde buluşma planımız vardı zaten.Bunu pist etkinliği ile birleştirdik.Hem arkadaşlarımızla buluşacağız hemde aramızda piste girecek arkadaşlar olacak.Yarın görüşmek üzere
İlk defa seyirci olarak geleceğim tabi ilerleyen saatlerde neler olur bilemem:))
isacicek28
05-10-2013, 21:26
Seyirci olarak gelicez bilet fln alınıyormu ordan nasıl oluyor fiyatlar vs
OrcunInce
05-10-2013, 21:28
Seyirci olarak gelicez bilet fln alınıyormu ordan nasıl oluyor fiyatlar vs
Seyirci ücreti yok, sadece otomobil park ücreti var..
isacicek28
05-10-2013, 21:29
çok teşekkür ederim abi
Low-Rider
05-10-2013, 21:30
katılımcılardan alınmasa birde ah ne güzel olacak :D
sweatcaptain
05-10-2013, 21:40
abı maıl gec geldı kayıt ıcın web sıtesıne gırdıgımde onlıne kayıt kapatılmıs oldugunu gordum
sımdı ındırım var sabah kayda gıtsem yıne aynı sekılde kayıt yaptırabılırmıyım acaba ?
orcun sen neyle çıkacaksın ?
OrcunInce
05-10-2013, 21:44
orcun sen neyle çıkacaksın ?
Gt86 ile ama lastik falan bitik, öyle adrenalin olsun :)
Gt86 ile ama lastik falan bitik, öyle adrenalin olsun :)
2,39 donmussun sanırım o aracla daha iyi süreler beklıyoruz pistin kurdu sensin :)) izlemeye geleceğim
OrcunInce
05-10-2013, 21:49
2,39 donmussun sanırım o aracla daha iyi süreler beklıyoruz pistin kurdu sensin :)) izlemeye geleceğim
Daha dönmez Ahmet ya, o lastikle olsa olsa 2.38 falan olurdu ki artık o lastikten eser yok. Drift rulez oldu biraz dün :D:D:hahaha:
Daha dönmez Ahmet ya, o lastikle olsa olsa 2.38 falan olurdu ki artık o lastikten eser yok. Drift rulez oldu biraz dün :D:D:hahaha:
Veriyim benım lastıklerı ayıp edıosun =)) sizin donüşler çok iyi hakkaten övmek için söylemiyorum =)
OrcunInce
05-10-2013, 21:59
Veriyim benım lastıklerı ayıp edıosun =)) sizin donüşler çok iyi hakkaten övmek için söylemiyorum =)
Valla getirirsen hotlap atar mevzuyu kapatırız :D
İlk viraja hala 110'la giremiyoruz, semi slick lazım anladın sen :D
seyirci olarak 11-12 gibi mi gelmeli ki ?
sweatcaptain
05-10-2013, 22:14
abı maıl gec geldı kayıt ıcın web sıtesıne gırdıgımde onlıne kayıt kapatılmıs oldugunu gordum
sımdı ındırım var sabah kayda gıtsem yıne aynı sekılde kayıt yaptırabılırmıyım acaba ?
??????????????
katılımcılardan alınmasa birde ah ne güzel olacak :D
alınmıyor diye biliyorum.. yanlış mı biliyorum :)
bu arada an itibariyle burda yagmur yok yerler kuru hava ciddi soguk ve bulutlu bir gökyüzü... birazdan yatmadan bir tur atmaya da çıkacağım son durumu yazarım
düzeltme yapıyorum bulutu odanın camından yanlış görmüşüm, bulutun b si yok
alınmıyor diye biliyorum.. yanlış mı biliyorum :)
bu arada an itibariyle burda yagmur yok yerler kuru hava ciddi soguk ve bulutlu bir gökyüzü... birazdan yatmadan bir tur atmaya da çıkacağım son durumu yazarım
düzeltme yapıyorum bulutu odanın camından yanlış görmüşüm, bulutun b si yok
katilimcilardan da aliniyor ucret. En azindan her gittigimde benden aldilar ; )
isacicek28
06-10-2013, 00:23
kavacıktan toplu taşıtla nasıl gidiliyor bilgisi olanlar varmı acaba ?
Yanyanömer
06-10-2013, 00:35
Kavacıktan havalimanına otobüs var. Ordan da okan üniversitesine otobüs var . Tek gidiş bu .
Yanyanömer
06-10-2013, 00:37
kavacıktan toplu taşıtla nasıl gidiliyor bilgisi olanlar varmı acaba ?
Kavacıktan havalimanına otobüs var. Ordan da okan üniversitesine otobüs var . Tek gidiş bu
gsi_club
06-10-2013, 00:41
Organizasyon da emeği geçen başta Buğra olmak üzere herkesi şimdiden tebrik ederim.bir aksilik çıkmazsa izleyici olarak katılacağım
raporluyum işe gitmiyorum kısmetse bende ordayım :D
Onur abi bende orda olucam izlemeye gelicem goruselim abi tek gidicem skiliyorum tek hep :D
Fotografcilardan bir arkadas 5 dak bana ayirirsa sevinirim ;)
kelalper
06-10-2013, 08:58
murat beyine giden motor ile ilgili bütün dataları görebiliyorum. Manifold basıncı dahil.
Benzin basinci gerek bana :(
Pistte yagmur durumu nedir? 11 ve 2 de hafif yagmur gosteriyor??
Pistte bulunanlar trafik ve hava durumu bildirimi yapabilir mi?Usumeyelim derken pismeyelim ya da islanmayalim vs :)
isacicek28
06-10-2013, 09:41
saat kaçta başlıcak yarıslar
Sabiha gokcndeyim yerler kuru hava kapalı yağmur yok 1saate piste geçicem ordanda yazarım
crazydog
06-10-2013, 10:10
pistte olan arkadaşlar bi kaç kare fotoğraf yükleyinde akşamı beklemiyelim :D
Yağmur yağıyormu nedir durum şuan pistte
Serhat Y.
06-10-2013, 10:48
Yagmur durumu nedır arkadaslar, bıseyler yazın pls.:)
Gunes acti. Yagmur yok. Hafif islak pist. Degisik arabalr var yalnz. Benim seanslar j ve h. 2den sonra
Kapali tribn acik soranlar icinr
sonunda biri yazabildi saolasın
Kurumaya yaklasti 1saate bisi kalmaZ. E34 nasi gidio ole m5 miki.
hasan çağri
06-10-2013, 11:44
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1377513_10151687814142196_1940619773_n.jpg
Kırmızılı ben oluyorum :) Birde bisikletçilerin transponderi Stravaya göre en iyi ikinci derecenin sahibiyim :) 9:28 ile
Strava Segment | istanbul park (http://www.strava.com/segments/5695872)
castelli
06-10-2013, 12:20
slm arkadaşlar giriş için kapalı tiribün açıkmış fiyat nedir
slm arkadaşlar giriş için kapalı tiribün açıkmış fiyat nedir
Arac basi 10tl kisi basi degil arac basi :) en son oyleydi
Aracla girise 10 tl oduyorsunuz acik kapali tribun ucretsiz yagmur vardi biraz once suanda durdu
individual
06-10-2013, 13:29
Öğleden sonra yağmur bastırdı hava kapandı soğuk oldu bizde döndük ama sabah güzeldi.Bir iki araç kaza yaptı geçmiş olsun.
Octavia RS
06-10-2013, 14:29
Abi böyle bişe olamaz ya..Benim sabah dershanem vardı o yüzden gidemedim ama babam gitmiş :D Videoya almış hatta
Turuncu bmw ilk guzel yanladi ikinci cok daha guzel yanladida simdi durdu nedense ve tekrar yanladi arkadas:)
G seansi sanirim italia var kendim olctum 2.22 bide 2.27 yapti trafige takildi:)
Sabah ilk seansa cıktım, ıslakdı yerler, kurudu tur içinde .. ayrıca 3uncu seansa da cıktım(C) tur içinde yagmur lokal olarak yağdı, genel de iyiydi ama sonraki seans da bir ara bayağı yoğun olarak yağdı.. aslında daha da kalıp sonuna kadar herkesi izlemek istiyordum ama eve dönmek durumunda kaldım, emeği gecenlere tekrar tesekkürler ..
Kurumaya yaklasti 1saate bisi kalmaZ. E34 nasi gidio ole m5 miki.
e34 m5 swap +turbo.gücünü de yazıp polemik olmasın alpinestar fatih abi yaptı.
Benim girdgm ilk seans zekiyle ciktk bildign islakti 2, 53 cikms 2kisi. Devamnda dier seans yar islak yari kuru 249 gelms sanirm. Kuru olsa 2sn filan iner herhalde dahada inmez gibi geldi.
Video var aksama atarm.
Mehmet Gazihan
06-10-2013, 16:28
458italy best time 2.17 yaptı
Low-Rider
06-10-2013, 16:43
Güzel gündü, ilk defa yağmurda çıktığım için tedirgindim biraz ama bu asfalt yağmurda bile muazzam.
Bizim seansta lacivert bir e90 vardı arkadaş baya zorladı her virajda içe dalarak..
Bir önce ki time trial'da trackmaster ile zamanım 2.49.355'ti, bugün 2.43.811'e düştü.
Biraz daha piştikten sonra transponder almayı düşünüyorum tabi fiyatıda inerse.
kelalper
06-10-2013, 16:43
Murat benim ölçümüme göre 2:37:4 yapabildi en iyi. 3. turunda.
Best 2.15.173 458 italy
Bugunde bitti bizde bittik gelen katilan bizlerle olan herkeze tesekkurler .
Bugra
Aranel Ciryatan
06-10-2013, 16:52
Güzeldi saat 2'den sonrası 2 seansı izledim. bir C2 VTS vardı cidden kıskandım. Arabamın istediğim şekilde hazır olmamış olmasına tekrar üzüldüm. C2 VTS'li arkadaşın özellikle süresini tuttum. 2:49 ile döndü en iyi zaman olarak. Kendisi burada ise tebrik ederim. Kıskandım ama :D
Çok güzel bir gündü emeği geçenlere teşekkürler, ellerinize sağlık.
458italy best time 2.17 yaptı
Son seansta 2:15.1'e indim :)
Best 2.15.173 458 italy
Bugunde bitti bizde bittik gelen katilan bizlerle olan herkeze tesekkurler .
Bugra
Eline sağlık teşekkür ederiz :icon_tup:
Aranel Ciryatan
06-10-2013, 17:35
06.10.2013 Intercity Istanbul Park - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pOCbWzaENs8)
pOCbWzaENs8
onursumer
06-10-2013, 17:41
hava bir açtı bir kapadı ama genede güzeldi akşam trafiğine kalmamak için son seansları izlemedim :D
herkesin elinesağlık
Serhat Y.
06-10-2013, 18:08
14 seansına yetıstım bende, bekledım kurursa cıkarım dıye ama olmadı, semıslıcklerle cıkasım gelmedı. Derceler ıyıdı ama countryman jcw 2.36 gordum basarılı sure tebrıkler kendısıne.
OrcunInce
06-10-2013, 18:13
458 hava şartlarına göre mükemmel bir süre çıkarmış. Tebrik ederim..
Guzel bir gundu.Bekledigimden daha fazla katilim ve seyirci vardi emegi gecen herkese tesekkurler kaza yapan ve sorun yasayanlara gecmis olsun.Gece videolar duserse yorumlar baslar dahada guzel olur ;) listeye yeni sureler girdi cunku ;)
Dip not:Gri italia cok cok iyiydi yagmur icin fazla iyiydi hatta.
individual
06-10-2013, 18:58
http://k1310.hizliresim.com/1g/6/tbsx0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Guzel bir gundu ıslak olan yerlerın kurumadını bekledım ama kaygandı kısmet olmadı tebrıkler katılan arkadaslara
guzel bir gundu islakta ciktim ilk defa :) 458 herkesi buyuledi resmen :)
Teşekkürler Buğra bey ve emeği gecen herkese.Yağmurlu fakat güzel bir gün geçirdik.:)
cok güzeldi bende çok tedirgindim yağmurdan dolayı ama zemin inanılmaz iyi teşekkürler emegi geçen herkese
Takdir eden arkadaşlara teşekkür ederim :)
Guzel gundu,ilk seansimi genc ve sevdigim bir arkadasima hediye ettim.
İslakda 2:37,kurudada 2:37 yaptim. Cunku surekli petformansim dusuyordu :(
Zaten en sonunda stop etti kaldi,sagolsun arkadaslarla calistirdik.
Aytug ve Halil'e cokk tesekkur ederim. Log aldik,malesef veriler pek ic acici degil.
Clio yu cok cokk sevdim. Bukadarini beklemiyordum. Renault sevgim sorunlara ragmen artti.
Hedefim duzgun mekanik sartlarda 2:33 yapmak. Sonraki hedef 2:31
Umarim pist gunleri dolup dolup tasar,son seanslar biraz uzdu beni. Bu kadar genc arkadaslar var,bos gormek icimi burkuyor.
Bu isde emegi gecenlere hem destek hem tesekkuru borc bilirim...
Gunun galibi Onur kardesimi burdanda tebrik ediyorum,2:12 nin sinyalleri geliyor ;)
yağmurlu ama çok keyifli ve güzel bi gündü.ben bu sefer copilot olarak çıktım polo 1.6tdi ile 2.51 dönebildik en iyi.kurumasını bekledik slicklerle çıkmak için ama kısmet değilmiş.en son süreler şu şekilde
http://img96.imageshack.us/img96/9923/4jtb.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/96/4jtb.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Aytug ve Halil'e cokk tesekkur ederim. Log aldik,malesef veriler pek ic acici degil.
Clio yu cok cokk sevdim. Bukadarini beklemiyordum. Renault sevgim sorunlara ragmen artti.
Umarim pist gunleri dolup dolup tasar,son seanslar biraz uzdu beni. Bu kadar genc arkadaslar var,bos gormek icimi burkuyor.
Gunun galibi Onur kardesimi burdanda tebrik ediyorum,2:12 nin sinyalleri geliyor ;)
Aracınızı çok beğendim sorunlarınıda hallederseniz çok daha keyifli olacaktır.Jantınız için tekrar geçmiş olsun bir çizik bile insanı çok üzebiliyor heleki cevap olarak lastik kazık gibiyi duyunca ;) her turunuzu tuttum süre için yorum yapmak istemiyorum videoları görmeden ama resmen hep aynı döndünüz replay yapmış gibi çıktı hep süreleriniz bu araç güç kaybetmeye başladıysa dediğiniz gibi siz hızlandınız demek.Kaç kiloydu bugün aracınız,görüntüye göre ciddi bir hafifleme söz konusuydu?Birde 458e göre özellikle 8inci viraj için yaklaşık hızlar ve kıyaslama duyabilirmiyiz birinci ağızdan ;)
e34 m5 in videosu yokmu ya
Güzel bir gündü.yağmur zorlasada ayri bir keyf katti.gelen herkese teşekkürler.
Malesef lastikci pirzola ve kusbasi hazirliyordu! Kasapmi lastikci belli degil...
Jantin boyasini cizmekten ote,kazidi resmen :(
Sorun su;tam islakda 2:13:30 olan turum,kurumaya basladigi halde yine 2:13. İslakda/yagmurda fren ve viraj tutusum lastikden oturu zayifdi.
Cizgi kurumaya baslayinca,artti ama yine sure dusmedi.
Speed trapde 175km hiz gorurken,155 lere kadar dustum. Viraj hizlandi ama duzluk hizlari dusunce yinr ayni surede kaldim.
Uzunnn zamandir onden cekis kullanmadigim icin,ilk seansda drif yapmaya kalkistim virajlarda,Clio bana hopp dedik birader dedi ;)
Ciddi hafifleme keske olsa,sadece koltuk var. Bu aracin 1200 den asagi olmasi gerek...
458 den hizli mi bilemem ama yavas degil ;)
Virajda tum hizli araclari yakaladim,gectim vs ama duzde zaten yurumeyen hali yuzunden hemen yol verdim...
Dedigim gibi;2:33 cok net ve rahat gelicek,belli oldu bugun...
İnsallah sikintilarin kaynagini cabucak bulurum,aracin artik calismamasi uzdu biraz...
FeaTuRiNG
06-10-2013, 21:38
Murat Abi, rica ederiz.. Herzaman yardıma hazırız..
Organizasyon için teşekkür ederim, sakin gitmeme rağmen çok keyifliydi.
Malesef lastikci pirzola ve kusbasi hazirliyordu! Kasapmi lastikci belli degil...
Jantin boyasini cizmekten ote,kazidi resmen :(
Sorun su;tam islakda 2:13:30 olan turum,kurumaya basladigi halde yine 2:13. İslakda/yagmurda fren ve viraj tutusum lastikden oturu zayifdi.
Cizgi kurumaya baslayinca,artti ama yine sure dusmedi.
Speed trapde 175km hiz gorurken,155 lere kadar dustum. Viraj hizlandi ama duzluk hizlari dusunce yinr ayni surede kaldim.
Uzunnn zamandir onden cekis kullanmadigim icin,ilk seansda drif yapmaya kalkistim virajlarda,Clio bana hopp dedik birader dedi ;)
Ciddi hafifleme keske olsa,sadece koltuk var. Bu aracin 1200 den asagi olmasi gerek...
458 den hizli mi bilemem ama yavas degil ;)
Virajda tum hizli araclari yakaladim,gectim vs ama duzde zaten yurumeyen hali yuzunden hemen yol verdim...
Dedigim gibi;2:33 cok net ve rahat gelicek,belli oldu bugun...
İnsallah sikintilarin kaynagini cabucak bulurum,aracin artik calismamasi uzdu biraz...
:eek::eek::icon_wack Tekrar gecmis olsun bende farkettim bayagi et versek elle kiymaya cevirecek bir goruntusu vardi.Arka koltuklar stepne on koltuklar hafif egzosdan da hafiflemeyi ilkokul matematigiyle hesap etmeye calistim kafamda ciddi bir indirim olustu kilo bazinda o yuzden sormustum.Virajlarda memnun kalmaniza sevindim zaten a048ler ve coillerle orjinalde super olan yol tutusu kusursuz hale gelmistir bencede.Birde dikkatimizi cekti inanilmaz gec fren yapabiliyorsunuz cok basariliydi frenlemeniz disardan gozuktugu kadariyla tekrar tebrikler.Insallah sikintilari halleder ve tam sorunsuz donersiniz inecektir sure eminimki.
evrendogu
06-10-2013, 21:42
Güzel bir gündü, emeği geçen herkese teşekkür ederim tekrar. Yağmur olması viraj çıkışlarını eziyet haline getirse de yeni aracımla ilk çıkışıma göre iyi sayılırdım. 2.52 yapabildim en iyi. Daha iyi süreler çıkartmak için daha çok çalışmam lazım sanki :)
Armageddon
06-10-2013, 21:56
Takdir eden arkadaşlara teşekkür ederim :)
Çok güzel zaman, kutlarım :icon_tup:
isacicek28
06-10-2013, 22:05
1 GB Fotoğraf var onları yukluyorum 2 saate burda fotoğraflar
M5 in videoda yukluyorum sımdı
alllaaah bekliyorum merakla inşallah benim arabada vardır :)
Bende sadece on koltuklar Sparco ve spor susturucu var. Arka koltuk agar degil diye dusundugumden sokmedim. Yedek lastik duruyor. Benimki 1344 kilo malesef:(
Siparisi yapan mais yetkilisinin ben...
Tesekkurler,gec fren ralliden kalan aliskanlik,bugun 048 ve islak birlesince basimi derde soktu hep...
İnsallah sorunsuz pist ustunde olurum ve hedefime ulasirim ;)
fatihcelik
06-10-2013, 22:13
alllaaah bekliyorum merakla inşallah benim arabada vardır :)
sana dedim ya frenlere güvenemiyorum diye seansın yarısında bildiğin buharlaşmış frenler ,çıkmak zorunda kaldım çıktıktan sonra bi bakıyım dedim arabaya balata takmayı unutmuşlar gibi bi görüntü vardı iki metal ilişki içindeydi :D
bide senin kesme sorunu ne oldu yaptı mı ?
sana dedim ya frenlere güvenemiyorum diye seansın yarısında bildiğin buharlaşmış frenler ,çıkmak zorunda kaldım çıktıktan sonra bi bakıyım dedim arabaya balata takmayı unutmuşlar gibi bi görüntü vardı iki metal ilişki içindeydi :D
sorma bende araba safe e aldı bi an :D missfire verdi şu salak buji yada enjektörlerden dolayı ama halletim. ne zaman çay içiyoruz ondan haber ver:o
bide senin kesme sorunu ne oldu yaptı mı ?
bende de fren kalmadı sanırım, sürekli olarak ugultu vs seklinde sesler geliyor yarın ön disk ve balata değiştirmem farz oldu allahtan yedeklerim var .. cıkacak balatalar cöpe diskler tornaya ...
Octavia RS
06-10-2013, 22:38
ayfonda silinen videoyu geri getirme şansı varmı? :D Babam yanlışlıkla videoyu silmiş..
Edit:Galiba yedekleme yok
fatihcelik
06-10-2013, 22:51
sorma bende araba safe e aldı bi an :D missfire verdi şu salak buji yada enjektörlerden dolayı ama halletim. ne zaman çay içiyoruz ondan haber ver:o
konuşalım ayarlayalım bişeyler ;) benim arabada bi ara kesti 0.5 bar bastı sonra düzlükte lotusla yan yana gelince düzeldi yediremedi heralde viraja kadar dip dibe gittik virajda o durdu ben duramadım :D
Eray Arslan
06-10-2013, 23:09
Bugün gerçekten hava hariç çok güzel bir pist günü oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkürler :)
İlk fotoğraf benden olsun bari tadımlık :) Her ne kadar Japoncu olsamda çok güzel bir araç :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1383208_571879272861840_1459725014_n.jpg
güzelmi :D o bi e30 m3 çok daha fazla övgüyü hak ediyo bence
Eray Arslan
06-10-2013, 23:40
Sadece görünüş olarak kast etmedim her bakımdan gayet iyi bir araç :)
Pistte bazi noktalarin islak kuru kalmasi ufak cizgi disi temaslarda ozellikle semi slikli arabalarin sacmalamasina sarmasina neden oldu, 8 cok keyifliydi, lastikler sudan dolayi ilikligin otesine gecemedi buda dusurdu tabi performansi..
Gayet güzel bir gündü.Çalıştığım(eski) iş yerime katılımcı olarak gelmek anlık tuhaf bir his yaratsada,
eğitmen arkadaşlarımı görmek,sohbet etmek bi hayli mutlu edici ve keyifliydi.
Yağmurun da zorlamasına karşı ayrı bir tadı vardı.Emeği geçen herkese teşekkürler..
Sierra Rs
07-10-2013, 06:50
Güzel bi gündü,epeydir böyle organizasyonlara seyirci olarak bile gelemiyordum uzun süredir göremediğim dostlarımı görme fırsatım oldu :) katılımcı araçlara ve organize eden herkese tebrikler.. Cosworth'ler ve E34 turbo kulağımızın pasını güzelce aldı çok memnun kaldım :)
kelalper
07-10-2013, 08:27
:eek::eek::icon_wack Tekrar gecmis olsun bende farkettim bayagi et versek elle kiymaya cevirecek bir goruntusu vardi.Arka koltuklar stepne on koltuklar hafif egzosdan da hafiflemeyi ilkokul matematigiyle hesap etmeye calistim kafamda ciddi bir indirim olustu kilo bazinda o yuzden sormustum.Virajlarda memnun kalmaniza sevindim zaten a048ler ve coillerle orjinalde super olan yol tutusu kusursuz hale gelmistir bencede.Birde dikkatimizi cekti inanilmaz gec fren yapabiliyorsunuz cok basariliydi frenlemeniz disardan gozuktugu kadariyla tekrar tebrikler.Insallah sikintilari halleder ve tam sorunsuz donersiniz inecektir sure eminimki.
esasında geç fren yapmıyor. arabanın hızı düzlükte düşük olduğu için fren noktasını daha ileriye taşıyabiliyor. Ferrari ile Clio aynı noktada frene girmez hiçbir zaman. Clio senin arabanda da yavaş olduğu için fren noktasının senden bir tık önde olması gayet normal. Time attack ta geç frenaj süreyi bozar çizgiden saparsın. Yarış içerisinde önündeki rakibi geçmeni sağlar dar virajlarda. Rakibin önüne geçip yolu bloklarsın çizgin bozulsada rakip geçecek yer bulamaz. Geç frenaj lastiklere ve balatalara büyük stres yükler. Yani demek istediğim muratın fren noktası geç frenaj değil olması gereken nokta esasında. Geç frenaj yapsa zaten sürekli 2:37 içerisinde dolanıp durmazdı. Bir kere 2:36 ya düşme şansı vardı onda da start finişe çok hızlı girip zaman kaybetti.Onda da 2:37.6 yaptı.
OrcunInce
07-10-2013, 08:41
esasında geç fren yapmıyor. arabanın hızı düzlükte düşük olduğu için fren noktasını daha ileriye taşıyabiliyor. Ferrari ile Clio aynı noktada frene girmez hiçbir zaman. Clio senin arabanda da yavaş olduğu için fren noktasının senden bir tık önde olması gayet normal. Time attack ta geç frenaj süreyi bozar çizgiden saparsın. Yarış içerisinde önündeki rakibi geçmeni sağlar dar virajlarda. Rakibin önüne geçip yolu bloklarsın çizgin bozulsada rakip geçecek yer bulamaz. Geç frenaj lastiklere ve balatalara büyük stres yükler. Yani demek istediğim muratın fren noktası geç frenaj değil olması gereken nokta esasında. Geç frenaj yapsa zaten sürekli 2:37 içerisinde dolanıp durmazdı. Bir kere 2:36 ya düşme şansı vardı onda da start finişe çok hızlı girip zaman kaybetti.Onda da 2:37.6 yaptı.
Start finish düzlüğünde birşey deniyordu ama bi ara, geç frenaj sonrası apekse 4-5 metre uzaklıktan döndü falan. Yinede süre güzel :)
Kendisi geç fren yaptım başımı derde soktu yazmış 1 sayfa önce :) düzlükte gitmiyor ama ferrariye göre gitmiyor yoksa bence olması gerekenden hızlı gidiyor süreye gelince gerçekten çok başarılı bu araçla ilk defa buraya çıkarak çok güzel bir süre çıkardı tebrik ederim.tüm sürelerini tuttum hep 2.37 lerde geziyordu 1 tane 2.37.2 yaptı ama transponder olmadığı için ekrana yansımadı
Sürücülere hava şartlarından dolayı piste çıkmadan önce farlarını yakmalarını söylenmesi gerekirdi.Farlarını yakmayan birçok kişi vardı pistte.Hava yağmurlu olması sebebi ile pistte arkadan gelen aracı görmek sürücüler açısından zorluk yaratıyordu benim gözlemlediğim
Start finish düzlüğünde birşey deniyordu ama bi ara, geç frenaj sonrası apekse 4-5 metre uzaklıktan döndü falan. Yinede süre güzel :)
Orcun cuprayı getir bırak apeksi 4-5 m yi :)))
CooLeqenD
07-10-2013, 09:06
Fotografcilardan bir arkadas 5 dak bana ayirirsa sevinirim ;)
Buyur murat abi, ben pistte fotoğrafcıydım. Sanırım aracınızınızın fotoğraflarını sorucaksınız bana, Kırmızı Clio RS.
Gec frenaj denedim cogu kez,kimi isteyerek,kimi aliskanlik bazilarida araca alismak icin.
Ama bu lastikde,islakda gec fren Alper'in dedigine geliyor.
Suna katilmiyorum;cizgi bozar vs,eger aracin limitlerini bilip,ona gore fren noktasini ileri tasiyabiliyorsaniz,sorun degil avantaj getirir. Ama bilmeden yaparsaniz marti gibi girersiniz...
İslakda 2:37:30 islak/kuruda 2:37:50...
Aracin durumunu en iyi bu acikliyor sanirim... Zaten son 2 tur 145km ilyi gecmedi anasini satimm...
Clio nun hakki,duzgun isleyen motor ile,islak/kuruda 2:35/33 arasi. Kuruda 33 un alti,benim yapabilicegim sureler bunlar ;)
Sanirim ekim sonunda kasim basinda yine pist gunu olur,ozaman deneyip gorurum. Ben cok sevdim yer cucesini. Su sikintisini gidereyim,gercek potansiyelini gormek istiyorum...
Buyur murat abi, ben pistte fotoğrafcıydım. Sanırım aracınızınızın fotoğraflarını sorucaksınız bana, Kırmızı Clio RS.
Cok iyi olur 1-2 tane varsa park alaninda dururken yada nasil yakaladiysaniz ;)
Gec frenaj denedim cogu kez,kimi isteyerek,kimi aliskanlik bazilarida araca alismak icin.
Ama bu lastikde,islakda gec fren Alper'in dedigine geliyor.
Suna katilmiyorum;cizgi bozar vs,eger aracin limitlerini bilip,ona gore fren noktasini ileri tasiyabiliyorsaniz,sorun degil avantaj getirir. Ama bilmeden yaparsaniz marti gibi girersiniz...
İslakda 2:37:30 islak/kuruda 2:37:50...
Aracin durumunu en iyi bu acikliyor sanirim... Zaten son 2 tur 145km ilyi gecmedi anasini satimm...
Clio nun hakki,duzgun isleyen motor ile,islak/kuruda 2:35/33 arasi. Kuruda 33 un alti,benim yapabilicegim sureler bunlar ;)
Sanirim ekim sonunda kasim basinda yine pist gunu olur,ozaman deneyip gorurum. Ben cok sevdim yer cucesini. Su sikintisini gidereyim,gercek potansiyelini gormek istiyorum...
Süreniz gerçekten güZel ama 145 km hızı arka düZlük start finish ve bazı yerlerde geçseymiş aracınız sanırım 2.30 un altına inermişsiniz tebrikler Ufak bir hesaplama yaptım mühendis olduğumdan sanırım hiç 145 i geçmedrn 128 km hızı aşağı yukarı 5400 metrede tutturmanız gerekiyor bazı virajlarda ben kendi aracımla 80 e düştüğüm oluyor siz oraları demekki en az 120 ile dönmüş oluyorsunuz bunu baz alarak mükemmel süre yapmışsınız gerçekten tebrikler
Benden bir tik degil bayagi metre ileride fren yapiyor.Bunun sebebi aracinin benden yavas olmasi degil(simdi polemik cikmasin diye yazmiyorum kendisiyle konustuk 100-200 olarak araci benden yavas falan degil cok yakin ayarda belki cok az hizli ya da cok az yavastir diyebilirim) arac son derece hizliydi clio rs e gore arka duzlukte nadir gormusumdur ben 210u..Gec frenajla nokta kaciriyor cizgisi bozuluyor demedim arac cok iyi duruyor ciddi manada gec fren yapabiliyor dedim arka diskleri benim rs imin on diskleri kadardi nerdeyse.Birde cok az benzinle piste ciktigini gordum pompasinin bozuk oldugundan suphe ettigini konustuk Murat beyle keske oyle yapmasaydi riske atmasaydi araci..Sureler en iyi 2.37.2 cikti bizim olcumumuze gore genel olarak 2.37.8 civari geziyordu guzel sureler gercekten biz cok begendik.
210km hangı arac ıle goruyorsunuz? Cok cıddı hız.
Ben ılk cıkısımda 175km(Kadran hızı,12,7km fazla gosterıyor ;) ) max hız gordum,sonra bu kademe kademe azaldı malesef top speed.
Son tur 145-148 gıbı kaldı oyle. Sonrada calısmadı...
Frenlerım guzeldı,aslında dahada gec fren yapardım,048 ıslakda ve sert frende acayıp kayıyor,kuru olsaydı cok daha ıyı durucaktı.
Aslında bu sorun vardı zaten,daha oncede de yazmıstım,pers ve cuma ugrastılar ama nedenını bulamadılar servısde.Bu aksam tekrar bırakıyorum aracı. Sunu fark ettım,cok fazla is var aracda,yanı zengınde calısıyor,sanırım Lamdalardan bırı gorevını yapmıyor,LOG aldık aracdan calıstırınca,bunu gorduk.
Zaten ıslakda 2:37:30 ve yarıs cızgısı kurumaya yuz tutmus halı yıne 2:37....
dedıgım gıbı,hedeflerım acık,ınsallah yaparım.Eger 2:33-30 arası cıkarsa,Dıff kılıdı alıcagım 2-3-4-6-10-12-13. vırajlar ıcın....
OrcunInce
07-10-2013, 15:36
Ben ılk cıkısımda 175km(Kadran hızı,12,7km fazla gosterıyor ;) ) max hız gordum,sonra bu kademe kademe azaldı malesef top speed.
Frenlerım guzeldı,aslında dahada gec fren yapardım,048 ıslakda ve sert frende acayıp kayıyor,kuru olsaydı cok daha ıyı durucaktı.
Aslında bu sorun vardı zaten,daha oncede de yazmıstım,pers ve cuma ugrastılar ama nedenını bulamadılar servısde.Bu aksam tekrar bırakıyorum aracı. Sunu fark ettım,cok fazla is var aracda,yanı zengınde calısıyor,sanırım Lamdalardan bırı gorevını yapmıyor,LOG aldık aracdan calıstırınca,bunu gorduk.
dedıgım gıbı,hedeflerım acık,ınsallah yaparım.Eger 2:33-30 arası cıkarsa,Dıff kılıdı alıcagım 2-3-4-6-10-12-13. vırajlar ıcın....
Murat abi selam. son seans süreleri 145-148 yapark mı 2.38 geldi ? :D
Süre bence gayet iyi, daha iyiside gelecektir :) Video yok ondan direk sana soruyorum abi, 458 ile bunun viraj hızlarını kıyaslayabilir misin? 1. ağızdan bilgi bir sende var şu anda.
Bir de frenler de ne gibi değişiklik var, oldukça iyi duruyordu..
Aynen oyle Orcun.
Analız etmeye bayılıyorsunuz,alın sıze konu.
Ilk defa Clıo ıle Ist Park'a cıkıyorum ve tam ıslakda cıktıgım seans saat 3 den sonra 2:37 yaptım.
Sonra arac bıraz alısıyorum ve en azında ıdeal cızgı kısmen kuruyor ama yıne 2:37 yaptım.
Yanı 048 ıle pıst yuzeyı tam ıslakken 1 turda sayısız kaydım,048 calısmaya basladı,vıraj ıcı hızlarım arttı ama yıne 2:37 :(
Tek fark sureklı performansı dusen motor...
Daha once de yazdım,vırajlarda bır cok spor araclardan hızlıydım ama vıdeo yu laptop a ındırıp yukleyınce gorunur.
Tek sorun,hızlanmada olması gerektıgınden cok daha gerıde kalmamdı...
Edıt:Frenler Stok ancak daha kalıtelı Brembo dısk var.
Kadranda 210 megane 2 rs ecufast yazilim downpipe komple duz boru arac tamamen takili ve full depo benzin (ben 100kilo) ile gorulen hiz biraz daha gideri var ama riske gerek yok asagi dogru freni cok zorlamak gerekebilir.Sizin aracinizin orada kadranda en az 200u gorecegini dusunuyorum cunku biz dun 2 kisi (yine ben 100 arkadasimda 80 civaridir) focus 1.6 115hp benzinli ile 170 gorduk orda kadranda belki biraz daha ustunu.Tam gazda sorun varsa(pist icin konusuyorum yani yolda cruise giderken yapiyormu bilmiyorum) sorunu lambdalarda aramamak lazim diye bilirim onu soylemeyi unuttum dun size,bilenler wot falan diye aciklamasini yapacaktir he o2de de sikinti vardir o ayri.Yine konustugumuz uzere benzin pompasinda sorun oldugunu(benzin basinciyla ilgili) dusunuyorsaniz zenginden ziyade fakirde calisiyordur ki kolay bozulan bir parca degil benzin pompasi ve bildigim kadariyla araciniz az kmli yuksek model,o dusunceyide bence sonraya birakip farkli sensorler uzerinde veya atesleme uzerinde yogunlasabilirisiniz Merdan cozecektir eminim ;) kilit alirsaniz ve bulundugunu soylediginiz sorunlarinizida hallettiginiz anda ciddi bir sure kazanci yakalarsiniz ben megane rs te iddia ediyorum kilit olsaydi ayni kulanim stiliyle limit yapmadan 3-4 saniye inerdim cok net.Sizinde surenizi bu kadar olmasada(ben400 torktan sebep her sartta patinaja dustum) etkileyecektir kilit.
Aynen dedıgın gıbı,Lambdalarda sorun.Log alınca ona kanaat getırdık.
Merdan persembe cuma kontrol ettı ancak lambdalarda sorun yok demıstı,sanırım fısı yada tesısatında sorun var. Insallah cozulur.
115 lık aracla 170 gordunuz,e ozaman benım motoru ben gereksız zorlamısım anasını satım...
Acemısı olunca Clıo nun,ılk baslarda budur gıdısı dıye dusundum sonra sıyah RS ı olan arkadaslar,S/F duzlugunde aracın hızı yavas dedıgınde,ohh dedım,garıplık bende degıl...
Ama gıttıkce dusecegıde aklıma gelmemıstı acıkcası...
Sımdıye kadar Clıo dan aldıgım bılgı ve gerı donusler cok cok ıyı,sorunu neyse hal olsun,ozaman bakıp Kılıte ve bazı detaylara gırecegım...
arka düzlükte bizde 210-215 gibi görüyorduk bizde sanırım havalarda soğudu 220 ye gideri olabilir :)
OrcunInce
07-10-2013, 16:10
Aynen oyle Orcun.
Analız etmeye bayılıyorsunuz,alın sıze konu.
Ilk defa Clıo ıle Ist Park'a cıkıyorum ve tam ıslakda cıktıgım seans saat 3 den sonra 2:37 yaptım.
Sonra arac bıraz alısıyorum ve en azında ıdeal cızgı kısmen kuruyor ama yıne 2:37 yaptım.
Yanı 048 ıle pıst yuzeyı tam ıslakken 1 turda sayısız kaydım,048 calısmaya basladı,vıraj ıcı hızlarım arttı ama yıne 2:37 :(
Tek fark sureklı performansı dusen motor...
Daha once de yazdım,vırajlarda bır cok spor araclardan hızlıydım ama vıdeo yu laptop a ındırıp yukleyınce gorunur.
Tek sorun,hızlanmada olması gerektıgınden cok daha gerıde kalmamdı...
Edıt:Frenler Stok ancak daha kalıtelı Brembo dısk var.
Murat abi 2. seansta sorun olduğu çok belli zaten, biz seni izlerken de aynısını söyledik. Daha kuruda süre daha kötüydü.
Gereksiz bir tartışma olmuştu zamanında, 458 viraj hızları için, demek ki daha hızlı dönüyormuş hot-hatch ondan sordum virajları.
Video'yu çok merak ediyorum, benim matematik hesabıma göre 145 top speed ile pistte 2.37 değil 2.40 bile imkansız. (8 senedir mat-2 alıyorum itü'de az biraz bilirim) :D
Sorunları halledince rekoru kıracaksın kafaya koymuşsun belli :)
Murat abi 2. seansta sorun olduğu çok belli zaten, biz seni izlerken de aynısını söyledik. Daha kuruda süre daha kötüydü.
Gereksiz bir tartışma olmuştu zamanında, 458 viraj hızları için, demek ki daha hızlı dönüyormuş hot-hatch ondan sordum virajları.
Video'yu çok merak ediyorum, benim matematik hesabıma göre 145 top speed ile pistte 2.37 değil 2.40 bile imkansız. (8 senedir mat-2 alıyorum itü'de az biraz bilirim) :D
Sorunları halledince rekoru kıracaksın kafaya koymuşsun belli :)
Rekor onden cekiste kirilacaktir o sorun degil bu ayarda ozenilmis bir clio rs icin ama arka duzlukte 145 goren son 2 turunuz 2.38li geldi bu mantiken mumkun degil.Bir yanlis anlasilma var.Olay sadece 145 degil arka duzlukte o hiza ancak cikan sorunlu bir arabanin o hiza gelme sureside yavaslar ciddi manada bu da sizin ortalama hizinizi cok ciddi asagi ceker bu sartlarda 2.38 olmaz olamaz.He 2.37.575 iniz bence cok guzel sure asagida inecektir ama arka duzlukte 145 i gecemeyerek degil.
Ek:Soyle smileyler koyayimda konu ciddilesmesin tatli tatli konusuyoruz paylasim yapiyoruz burda :):D:p
Güzel bir gündü yine.
Sabah ilk seansta çıktığım için yağmur vardı. ama pistin tutuşu o kadar iyi ki ufak tefek kaymalar haricinde bir atraksiyon yaşamadım. :)
Kimsede PerformanceBox yok mu ?
Selam Arkadaşlar...
Pist günü öncesinde bisiklet etkinliğine katıldım.Pisti bisikletle dolaşıp analiz etme fırsatım oldu. Pistin ıslak zeminde bisikletle bile tutuşu çok iyiydi. Fakat sonrasında pist gününe katılmam için beni
Uyardılar sebebi de; Lastiklerin haddinden daha fazla aşındığı, Balataların yürüyen aksamın sıkıntı yaşandığını arabayı çok yıprattığına dair bazı duyumlar yüzünden arabam ile katılmayı şimdilik erteledim. Katılan arkadaşların Lastik balata ve 20 dk da harcadıkları yakıt durumları hakkında bilgi verebilir misiniz.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1119998_10153302681200858_204977610_o.jpg
ilk pist deneyimimdi ciddi şekilde zevk aldım astranın yol tutusunun iyi oldugunu bi kez daha ıslaktada anladım, emegi geçen herkese teşekkürler
benim balatalarım bitti birazdan iş çıkışı onları değiştirmeye gidiyorum :)
OrcunInce
07-10-2013, 16:47
Selam Arkadaşlar...
Pist günü öncesinde bisiklet etkinliğine katıldım.Pisti bisikletle dolaşıp analiz etme fırsatım oldu. Pistin ıslak zeminde bisikletle bile tutuşu çok iyiydi. Fakat sonrasında pist gününe katılmam için beni
Uyardılar sebebi de; Lastiklerin haddinden daha fazla aşındığı, Balataların yürüyen aksamın sıkıntı yaşandığını arabayı çok yıprattığına dair bazı duyumlar yüzünden arabam ile katılmayı şimdilik erteledim. Katılan arkadaşların Lastik balata ve 20 dk da harcadıkları yakıt durumları hakkında bilgi verebilir misiniz.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1119998_10153302681200858_204977610_o.jpg
2 litre motoru olan gt86 bir seansta 50-60 tl benzin tüketiyor.
Lastikler yaza göre çok daha az aşınıyor, sıcaklık ve zeminin ıslak olmasından dolayı. Frenlerin zorlandığı doğrudur :)
Selam Arkadaşlar...
Lastik balata durumu araca malzemeye kalitesine ve en cokta kullanim stiline gore degisir.Kaliteli bir semi slick sert gecen 8-10seansi kurtarabilir fazla zorlanmazsa.Yine kaliteli ve yeni bir fren balatasi kullanim stiline gore 6-8seans veya belki daha fazlasini cikartir eger diskiniz cok ince degil ve isinmiyorsa.Benzin seans basi bende 10-12litre arasi harcaniyordu bu da arabaya gore ciddi oranda degisiklik gosterir.Kabaca disarida gazlamaktan belki daha pahali ama cok daha zevkli ve kaliteli bir surus olacagi icin fazlasiyla deger hem daha sonra trafikteki kullaniminizda cok degisiyor faydali diyebiliriz :)
2 litre motoru olan gt86 bir seansta 50-60 tl benzin tüketiyor.
Lastikler yaza göre çok daha az aşınıyor, sıcaklık ve zeminin ıslak olmasından dolayı. Frenlerin zorlandığı doğrudur :)
50-60 LT okudum beynim döndü :):)
Low-Rider
07-10-2013, 16:57
Before
http://i.imgur.com/EljbBx0.jpg?1
After
http://i.imgur.com/C59kzUP.jpg?1
Gunes G.
07-10-2013, 17:05
Selam Arkadaşlar...
Tamamen sana bagli. Pisti gormek icin aracla cikip tin tin gidersen hicbir sey eskimez. Ha ama piste yarismak icin cikarsan, freninde biter lastiginde yakitinda.
50-60 LT okudum beynim döndü :):)
yalnız değilsin aynısını bende okudum anlam vermeye calısıtyodm
Ben EBC Yellow Stuff balata ve ebc cizikli disk kullaniyorum. Gecen sene ikinci korfez organizasyonunda degistirdim. Bir daha pist gunu kacirmadim, 4 kere istanbul park 40 dakikadan 160 dakika girdim bir de bilmem kac km yol gittim ***** gunluk araba gunde min.40 km yapiyorum. On balatalarim galiba daha yeni bitmeye basladi.
Kullanim cok onemli, baktin yanacak isiniyor cok birakacaksin sabredeceksin sogutacaksin. Arka balatalarim 2 senelikti 2.pist gununde iflas etti :)
Normal yol lastikleri omuz taraflarindan asinir, lastik basinci duzgun ayarlanamazsa 60-70dakikada biter gibime geliyor. Benzin tuketimim S2000 le 320km pist dahilde bitirdim ve zaten max 410 goruyorum 40 lt ile. Pistte neden o kadar az yakti anlamadim
Rekor kirmak gibi niyetim yok yahu,kendi en iyi derecemi yapayim yeterli ;)
Videolari aksam izliyecegim,yarinda yukliyecek cengaver bulurum insallah...
Ama huz konusunda eminim,ciddi yavasladi aracim. Aslinda birakmaliydim ama devam ettim. Hata aslinda,o ariza kucukken buyuyebiliyor...
Ven Pbox kullaniyorum 2006 dan beri...
OrcunInce
07-10-2013, 17:36
Ben EBC Yellow Stuff balata ve ebc cizikli disk kullaniyorum. Gecen sene ikinci korfez organizasyonunda degistirdim. Bir daha pist gunu kacirmadim, 4 kere istanbul park 40 dakikadan 160 dakika girdim bir de bilmem kac km yol gittim ***** gunluk araba gunde min.40 km yapiyorum. On balatalarim galiba daha yeni bitmeye basladi.
Kullanim cok onemli, baktin yanacak isiniyor cok birakacaksin sabredeceksin sogutacaksin. Arka balatalarim 2 senelikti 2.pist gununde iflas etti :)
Normal yol lastikleri omuz taraflarindan asinir, lastik basinci duzgun ayarlanamazsa 60-70dakikada biter gibime geliyor. Benzin tuketimim S2000 le 320km pist dahilde bitirdim ve zaten max 410 goruyorum 40 lt ile. Pistte neden o kadar az yakti anlamadim
3 pistondandır ahahh :hahaha::D
Bilgiler için teşekkürler... Bir daha ki pist gününde inşallah bende olacağım ;) O güne kadar özgün de Unichipın yazılım işini hallederse daha garanti olacak :)
Standart clio rs ile 1 seansta 7-8 litre benzin yaktık. Lastikler yerlerin ıslak olması sebebiyle pek aşınmadı ama balatalar oldukça aşındı.
Resimler yalan oldu sanirim :( hic bi yerde yok
Bayram haftası pazar günü bir halk günü daha olsa çok güzel olur. Böyle bir şey düşünüyor musunuz?
trophy ile 1 seansta yarım depo benzin bitiriyorum,2. seans için tekrar çıkıp bi 100tl daha alıyorum o seans o benzinde bitiyor.her 2-3 pist gününde birde balata-disk ve lastik bitiyor,tabi 2-3 pist günü dışında yoldada kullanıyorum günde min.50-60km yol yapıyorum.çok zorlamazsanız frenlerinizde lastiklerinizde çabuk bitmez.yağmurlu ve soğuk havalarda lastikler pek bitmiyorda balatalar yanıyo biraz.
Murat abi şu arabanın sıkıntısını hallet güzel bi süre bekliyorum küçük şeytan'dan ona göre çıkıcam bende fwd rekoruna :)
Evet 170gorduk. Belkide red stufflarn etkisiyle. Gec frenaj yapiyorum ondandir.
Ortalama 22lirltre yakmisim bu sefer gecen 19du hava sogumasi fark etmis illaki..
Benm red stufflarla toplam 4seans ciktm hala yuzde 30 40 omru vardir tahmini..
kelalper
07-10-2013, 18:43
trophy ile 1 seansta yarım depo benzin bitiriyorum,2. seans için tekrar çıkıp bi 100tl daha alıyorum o seans o benzinde bitiyor.her 2-3 pist gününde birde balata-disk ve lastik bitiyor,tabi 2-3 pist günü dışında yoldada kullanıyorum günde min.50-60km yol yapıyorum.çok zorlamazsanız frenlerinizde lastiklerinizde çabuk bitmez.yağmurlu ve soğuk havalarda lastikler pek bitmiyorda balatalar yanıyo biraz.
Murat abi şu arabanın sıkıntısını hallet güzel bi süre bekliyorum küçük şeytan'dan ona göre çıkıcam bende fwd rekoruna :)
yuuh yarım depo ne be 30 lt benzin yapar.
http://img837.imageshack.us/img837/8192/k6he.jpg
benim balatalar bitti.. diskin birini de beraberinde götürdü... :(
full depo girdim iki seansda yaklaşık olarak 47 litre yakmışım..
13 litre kadar da w/m..
Onden ceker rekoru icin Megane Ring edition varken,RS'e ne hacet ;)
Ben yazilim-cooler-(yag sogutucu) ile Meganin(ring edition) 2:28 yapicagina inaniyorum...
Stronger83
07-10-2013, 20:06
1 video da benden BS RS :))
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lBam9vjHmOc#t=573
güzel bir gündü biraz lastiklerden yana şanssızlık yaşadım bidahaki sefere daha iyi olacak umarım :)
güzel bir gündü biraz lastiklerden yana şanssızlık yaşadım bidahaki sefere daha iyi olacak umarım :)
2. çıkmana rağmen fena değil güzel dönmüşsün ama öndekini geçme hırsı seni hep yolun dışına taşımış ve start finishe çıkarken ben padakton direk devam ediceksin sandım 2-3 kere =))
Stronger83
07-10-2013, 21:26
2. çıkmana rağmen fena değil güzel dönmüşsün ama öndekini geçme hırsı seni hep yolun dışına taşımış ve start finishe çıkarken ben padakton direk devam ediceksin sandım 2-3 kere =))
Kardeşim yoldan çıkma sebebimin lastik olduğunu düşünüyorum. Sert geldi sanırım bidahakine slicklerle kuru havada beraber çıkarız bakalım ne yapabiliriz? aracın kafası çok saldı bilmiyorum ön takımı bir kontrol ettirmeliyim sanırım :)
Rekor kirmak gibi niyetim yok yahu,kendi en iyi derecemi yapayim yeterli ;)
Videolari aksam izliyecegim,yarinda yukliyecek cengaver bulurum insallah...
Ama huz konusunda eminim,ciddi yavasladi aracim. Aslinda birakmaliydim ama devam ettim. Hata aslinda,o ariza kucukken buyuyebiliyor...
Ven Pbox kullaniyorum 2006 dan beri...
Pistte kullanıyor musunuz PBox. DBN paylaşma niyetiniz var mı ?
Low-Rider
07-10-2013, 21:54
06.09.2013 İntercity İstanbulpark Pist Günleri V - Mitsubishi Carisma GDI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=GkXrDUcSVO4)
yuuh yarım depo ne be 30 lt benzin yapar.
Onden ceker rekoru icin Megane Ring edition varken,RS'e ne hacet ;)
Ben yazilim-cooler-(yag sogutucu) ile Meganin(ring edition) 2:28 yapicagina inaniyorum...
tam 30lt'ye denk gelmiyor ışık yanınca içinde elbet 3-5lt kalıyodur.100tl benzin alınca ışık yandığında yarım çizgisine geliyo oda 1 seans götürüyo işte :)
Megane ring edition dediğin tam hangisi oluyo abi trophydenmi bahsediyosun yoksa başka bi versiyonmu? önden çekişte şuan benden iyi süre yapabilicek bi araç yok gibime geliyo olursada çekişme olur :)
Kardeşim yoldan çıkma sebebimin lastik olduğunu düşünüyorum. Sert geldi sanırım bidahakine slicklerle kuru havada beraber çıkarız bakalım ne yapabiliriz? aracın kafası çok saldı bilmiyorum ön takımı bir kontrol ettirmeliyim sanırım :)
Tabıkı lastık cok onemlı ama dedıgım gıbı sen vırajlarda hep tam gaz yuklenmıssın ondan dısarı kacmıs araba
OrcunInce
07-10-2013, 22:35
tam 30lt'ye denk gelmiyor ışık yanınca içinde elbet 3-5lt kalıyodur.100tl benzin alınca ışık yandığında yarım çizgisine geliyo oda 1 seans götürüyo işte :)
Megane ring edition dediğin tam hangisi oluyo abi trophydenmi bahsediyosun yoksa başka bi versiyonmu? önden çekişte şuan benden iyi süre yapabilicek bi araç yok gibime geliyo olursada çekişme olur :)
Araç olarak çok uygun trophy. 2.30'un üstü sizin speclerde bence başarı sayılamaz. Rekoru kırman dileğiyle :)
Bence rekoru kıracağın kesin kaçarı yok ama önemli olan çıtayı ne kadar yükselteceğin.Bence senin aracının üstündekilerle beraber 2.28lere kadar yolu var belki dahada aşağı çekebilirsin.
Aklım hep Ring rekorunda yahu,tabıkı Thropy ;)
Dedıgım gıbı 2:28 olmalı...
Bıraz once vıdeolarımı ızledım,keyıflıymıs bu yer cucesı ama gaza erken oturmak ıcın kılıt ıstıyor. Guzel goruntuler var,ozellıkle hızlı aracları vıraj ıcınde zor durumda bırakıp nasıl duzlukte el sallıyorum onlar var ;)
SD kartta,Ring vıdeolarımıda buldum,bunları yuklemem gerek,kısa zamanda bu ısı ogrenmelıyım.Once vıdeo sıtesıne falan mı yukluyorduk?
Dbn almadım hem sd kart yoktu ıcınde hemde tur zamanlarımı canlı gormek ıcın kullanıyorum Ponder almadıgım zaman.Ama aklımda kalsın dıye o an kı ekranın vıdeosunu cekmıstım hatta gaz kestırdım o an devır bıttıgı ıcın ;)
Bıraz once vıdeolarımı ızledım,keyıflıymıs bu yer cucesı ama gaza erken oturmak ıcın kılıt ıstıyor. Guzel goruntuler var,ozellıkle hızlı aracları vıraj ıcınde zor durumda bırakıp nasıl duzlukte el sallıyorum onlar var ;)
SD kartta,Ring vıdeolarımıda buldum,bunları yuklemem gerek,kısa zamanda bu ısı ogrenmelıyım.Once vıdeo sıtesıne falan mı yukluyorduk?
Dbn almadım hem sd kart yoktu ıcınde hemde tur zamanlarımı canlı gormek ıcın kullanıyorum Ponder almadıgım zaman.Ama aklımda kalsın dıye o an kı ekranın vıdeosunu cekmıstım hatta gaz kestırdım o an devır bıttıgı ıcın ;)
S/F düzlüğünde 3te neden kesiciye girdiğiniz çözüldü şimdi :D
Sarı bayrak sallanırken sollama yapılmaz ve 50km/h hız limiti vardır, hatırlatma yapayım dedim :)
edit: Organizasyonda her türlü emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum çok başarılıydı :)
Haha,aynen! Videoda guluyorum kendi kendime,Ama cektim box'in ekranini ;)
Teknoloji fakiri olmak zor anasini satim :(
herhangi bir youtube hesabina upload is tamam
merakla bekliyoruz hangi araclarla oynasildigini:D
Yani Sd karttan mouse ile youtube dan acilan upload ekranina tasiyoruz degil mi?
Yada onun gibi birsey?
Kesin izletmem gerek,hot hatch hayrani/sahiplerine keyif olsun azicik ;)
Yada karti sana versem yada anliyan biriyle yapsak?
Pcdeki videoyu,(yutubta upload kisiminda cikan yerde secmemiz yeterli..
sonra yukleme bitince link buraya kopyalanicak o kadar, basit bir islem..
(sd cardtan masaustune tasinabilir ilk asamada video)
Araç olarak çok uygun trophy. 2.30'un üstü sizin speclerde bence başarı sayılamaz. Rekoru kırman dileğiyle :)
Bence rekoru kıracağın kesin kaçarı yok ama önemli olan çıtayı ne kadar yükselteceğin.Bence senin aracının üstündekilerle beraber 2.28lere kadar yolu var belki dahada aşağı çekebilirsin.
kesinlikle çok uygun zaten daha ilk istanbulparka çıkışımda yağmurda 2.36-2.37 hafif kurumaya geçince asfalt 2.32.xx yapmışım.zorlamam zaten alışmak için çıkim diye transponder almadım keşke alsaymışım listede 2.35 in altında fwd araç yokmuş zaten :) hedef 2.30 un altı zaten 2.27-2.28 civarı yaparsam yeterlidir stock yürüyenle daha iyisi olacağını sanmıyorum pek zaten
allahim nerde bu h resimleri :( nerde bu pist fotocuları :( :(
Vıdeo ısını sagolsun kuzen halletı,yakında yuklerım.
Hatta Swift ıle Nurburgring dekı vıdeomuda buldum gecen Nısandakı,onuda koyacagım....
Bu Pazar da Pist günü olsa da çıksak. Pek kesmedi galiba beni bu sefer.
bayrama bayram sekeri kivaminda bir etkinlik olsa keşke :)
Önceki etkinlikte önümde spin atan bir araca az kala ortadan giriyordum. Bu etkinliğede geldim fakat yağmur yüzünden katılamadım. Bende en kısa sürede kuru bir havada katılmak isterim..
Low-Rider
08-10-2013, 19:53
A seansında çıkmıştı rocco, biz pitte beklerken izlemiştim düzlük sonu disklerin hali. Görmüştüm bu kor halini ama acaba yanlış mı gördüm diye düşünmüştüm gerçekmiş :D
http://galeri.intercitypark.com/Etkinlikler/Pist-Gunleri-V/i-pQkDxNC/0/X3/GTI_0829-X3.jpg
http://galeri.intercitypark.com/Etkinlikler/Pist-Gunleri-V/i-c8NJXxn/0/X3/GTI_0828-X3.jpg
Low-Rider
08-10-2013, 19:55
@997tt
http://galeri.intercitypark.com/Etkinlikler/Pist-Gunleri-V/i-rXqDX8s/0/X3/GTI_1171-X3.jpg
SekoLive
08-10-2013, 19:55
tolga abi yakmıssın pisti :D
Low-Rider
08-10-2013, 19:57
Burada da ufak bir alev var
http://galeri.intercitypark.com/Etkinlikler/Pist-Gunleri-V/i-QtXxQSp/0/X3/GTI_1155-X3.jpg
CooLeqenD
08-10-2013, 19:57
Şimdi, buraya da yazmak istiyorum. PAZAR günün PIST' e çıkmış abilerim kardeşlerim fotoğrafını isteyen bana haber versin çok fotoğraf var elimde hepsini yapmaya üşeniyorum gerçekten. Murat abinin Clio RS' i yapacağım. Başka isteyen varsa aracını kapı numarasını söylesin yapayım.
Teşekkürler.
OrcunInce
08-10-2013, 20:10
turuncu gt86 vardı, hatta sana özel soğutma turunda açı verdim azıcık :)
kapı numarasını hatırlamıyorum ama 210 olabilir emin değilim..
Bu arada Cooper fena duruyordu, wilwood vardı sanırım..
A seansında çıkmıştı rocco, biz pitte beklerken izlemiştim düzlük sonu disklerin hali. Görmüştüm bu kor halini ama acaba yanlış mı gördüm diye düşünmüştüm gerçekmiş :D
http://galeri.intercitypark.com/Etkinlikler/Pist-Gunleri-V/i-pQkDxNC/0/X3/GTI_0829-X3.jpg
]
Vay be ateş gibi yanıyor Tolga abi. :)
Bu fotoyu intercity'nin sitesinde görünce Allah Allah jantın içini niye turuncuya boyamış acaba diye düşünüyordum. :)
Bütün araçların diskleri bu şekile giriyor mu acep?
Low-Rider
08-10-2013, 20:15
Piste gidip geldiğim süre içersinde ilk defa gördüm kor hale gelmiş bir disk, daha önce ki günlerde görmemiştim.
Stronger83
08-10-2013, 20:17
Sarı bayrak sallanırken sollama yapılmaz ve 50km/h hız limiti vardır, hatırlatma yapayım dedim :)
edit: Organizasyonda her türlü emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum çok başarılıydı :)
Farkındayım ancak o pozisyonda dikkat ettiyseniz mininin zaten yanındaydım, viraj içinde orada fren yapıp arkasına girmem daha tehlikeli olacaktı ;) Hatırlatmanız için teşekkürler
@997tt
http://galeri.intercitypark.com/Etkinlikler/Pist-Gunleri-V/i-rXqDX8s/0/X3/GTI_1171-X3.jpg
Cokkkk tesekkur ederim,hemen kaydettim ;)
Coollegend,sana tesekkur ederim...
CooLeqenD
08-10-2013, 20:29
Murat abi, o poz benim değil abi ben daha yayınlamadım seninkileri şuan yapıyorum :icon_tup:
Bu arada, GT86 pozu benim diğer bir arkadaşım yakaladı sanırım, o gün bütün yanlama pozisyonları nedense bana denk gelmedi :D Aşşağı iniyorum yanlıyorlar yukarı çıkıyorum düz geçiyorlar :D
Stronger83
08-10-2013, 20:30
Resimlere nereden ulaşabiliriz?
Low-Rider
08-10-2013, 20:31
http://galeri.intercitypark.com/Etkinlikler/Pist-Gunleri-V
Ben simdiden tesekkur ettim,yapiyorum dedigin icin...
Eray Arslan
08-10-2013, 20:39
Murat abi, o poz benim değil abi ben daha yayınlamadım seninkileri şuan yapıyorum :icon_tup:
Bu arada, GT86 pozu benim diğer bir arkadaşım yakaladı sanırım, o gün bütün yanlama pozisyonları nedense bana denk gelmedi :D Aşşağı iniyorum yanlıyorlar yukarı çıkıyorum düz geçiyorlar :D
O şanslı arkadaşta benim :D Benimde elimde çok sayıda fotoğraf var hepsi düzenlenme aşamasında. Geçen Pazar yada önceki pist günü etkinlikleri fotoğraflarıda elimde mevcut motorsiklet+araba. Fotoğraf isteklerinizi Facebook sayfama mesaj ile yapabilirsiniz :) https://www.facebook.com/erayarslanphotoshoot
Şimdi, buraya da yazmak istiyorum. PAZAR günün PIST' e çıkmış abilerim kardeşlerim fotoğrafını isteyen bana haber versin çok fotoğraf var elimde hepsini yapmaya üşeniyorum gerçekten. Murat abinin Clio RS' i yapacağım. Başka isteyen varsa aracını kapı numarasını söylesin yapayım.
Teşekkürler.
Çekebildiysen sarı 106 nın 1 2 resimini verebilir misin
OrcunInce
08-10-2013, 20:46
O şanslı arkadaşta benim :D Benimde elimde çok sayıda fotoğraf var hepsi düzenlenme aşamasında. Geçen Pazar yada önceki pist günü etkinlikleri fotoğraflarıda elimde mevcut motorsiklet+araba. Fotoğraf isteklerinizi Facebook sayfama mesaj ile yapabilirsiniz :) https://www.facebook.com/erayarslanphotoshoot
Bende facebook yok, her track day sana poz veriyorum, fotolarımı alamayacak mıyım :D
Eray Arslan
08-10-2013, 20:50
Hemen iletişime geçiyorum sizinle :D
CooLeqenD
08-10-2013, 21:09
Çekebildiysen sarı 106 nın 1 2 resimini verebilir misin
Sarı 106 var, Mavi 106 var, Gri Clio var :) :icon_tup:
CooLeqenD
08-10-2013, 21:11
Evet, Murat abinin aracından benim makinamdan 2 karesi diğerlerini Fotoğraf konusuna koyacağım.
http://farm3.staticflickr.com/2871/10159213404_2779260e7d_b.jpg
http://farm6.staticflickr.com/5349/10159265065_251968b8da_b.jpg
Vayyy vayyy vayyy!!
Bu alev alev benım cucemı? Ellerıne saglık,ben cok begendım,tesekkur ederımm....
CooLeqenD
08-10-2013, 21:28
Aynen abi, ta kendisi maşallah aracına gerçekten yola yapıştırarak götürüyorsun araçlarını beğenerek izliyorum sen önümden geçerken her aracınla :icon_tup: :cool:
Sarı 106 var, Mavi 106 var, Gri Clio var :) :icon_tup:
399 kapı Nolu mavi 106 varsa birkaç fotoğraf alabilir miyim?
Stronger83
08-10-2013, 22:18
Teşekkürler.
Kardeşim, 336 kapı numaralı Megane RS varsa yapabilirsmisin? Şimdiden teşekkür ederim.
CooLeqenD
08-10-2013, 22:22
399 kapı Nolu mavi 106 varsa birkaç fotoğraf alabilir miyim?
Varlar ekliyorum, Fotoğraflar bölümünü ve Facebook Adresimden takip edebilirsiniz.
Vay be ateş gibi yanıyor Tolga abi. :)
Bu fotoyu intercity'nin sitesinde görünce Allah Allah jantın içini niye turuncuya boyamış acaba diye düşünüyordum. :)
Bütün araçların diskleri bu şekile giriyor mu acep?
Ben de cidden sasirdim ;) guzel foto olmus cekenin eline saglik, bir kac sayfa oncesinde balatanin ne halde oldugunu paylasmistim, esasen burda kullandigim tarox disk ve ferodo balatalari, 1,4 roccomun frenlemesini iyilestirmek icin kullaniyordum, bu araca uyarladim sonrasinda, pistte duzluk sonlari 1,4 roccoya gore frenleme oncesi 40 50 km daha hizli kaliyorum, ve frenler cidden resimdeki gibi zorlanmis bayagi...
gsi_club
08-10-2013, 23:31
güzel ve zevkli etkinlik bugranin ellerine saglik.birkaç kendini bilmeyen insan hariç turlar gayet keyifliydi.dostlarimi görmek keyifliydi.
CooLeqenD
09-10-2013, 08:44
Evet tekrar soruyorum, pazar günü çıkmış ve aracının fotoğrafını isteyen benimle iletişime geçsin.
İsteyenlerin fotoğraflarını yapıp koyuyorum, elimde çok fazla fotoğraf var hepsini yapmaya üşeniyorum..
Bu pazar çektiğim pist günlerinde fark ettimki fotograf çeken arkadaşlar kendilerini çekmeyi unutmuşlar:)
O kadar resim çektik bizi çeken olmamış bir dahaki sefere fotograf çekenleri diğer fotograf çekenlerde çeksinler ;)
CooLeqenD
09-10-2013, 09:05
Bu pazar çektiğim pist günlerinde fark ettimki fotograf çeken arkadaşlar kendilerini çekmeyi unutmuşlar:)
O kadar resim çektik bizi çeken olmamış bir dahaki sefere fotograf çekenleri diğer fotograf çekenlerde çeksinler ;)
Doğru söylüyorsun abi, habersiz çekimler ile güzel pozlar çıkabilir.
Abi bu arada, o gün bir fotoğrafcı vardı ayağında sorun vardı. O sen miydin acaba?
Doğru söylüyorsun abi, habersiz çekimler ile güzel pozlar çıkabilir.
Abi bu arada, o gün bir fotoğrafcı vardı ayağında sorun vardı. O sen miydin acaba?
Evet bendim
Evet tekrar soruyorum, pazar günü çıkmış ve aracının fotoğrafını isteyen benimle iletişime geçsin.
İsteyenlerin fotoğraflarını yapıp koyuyorum, elimde çok fazla fotoğraf var hepsini yapmaya üşeniyorum..
Varsa italia'nın resimleri, paylaşırsanız memnun olurum :)
CooLeqenD
09-10-2013, 09:16
Varsa italia'nın resimleri, paylaşırsanız memnun olurum :)
Akşam büyük memnuniyet ile paylaşıcağım, hemde sıcak sıcak disklerinizle birlikte. :cool::icon_tup:
Evet bendim
Bileydim, tanışırdım abi seninle. :)
Mavi Xsara'nın sahibi forumdan mı?
Akşam büyük memnuniyet ile paylaşıcağım, hemde sıcak sıcak disklerinizle birlikte. :cool::icon_tup:
Onlar da mı kor kor oldu? :(