Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 Ekim 2013 Pazar @ Pistgünleri.com İstanbulpark
CooLeqenD
09-10-2013, 09:24
Onlar da mı kor kor oldu? :(
Scirocco kadar değil, saniyelik ısınıyor ve hemen sönüyor disk kalitesini orada belli ediyor. :)
Evet tekrar soruyorum, pazar günü çıkmış ve aracının fotoğrafını isteyen benimle iletişime geçsin.
İsteyenlerin fotoğraflarını yapıp koyuyorum, elimde çok fazla fotoğraf var hepsini yapmaya üşeniyorum..
Benim arabanın fotolarıda varsa paylaşırsanız sevinirim. ;)
Bileydim, tanışırdım abi seninle. :)
Kısmet bir dahaki sefere tanışalım hem şu resim yükleme işini öğre:icon_tup:tirsin bana
CooLeqenD
09-10-2013, 21:02
Bu arada hala aracının fotoğrafını bulamayan bekleyen varsa benimle iletişime geçerse sevinirim, elimde daha tonla sahibini bekleyen fotoğraf var.
Benim arabanın fotolarıda varsa paylaşırsanız sevinirim. ;)
Aracınızı tanıtırsanız benim için daha kolay olur bulmak yapmak ve size söylemek.
Kısmet bir dahaki sefere tanışalım hem şu resim yükleme işini öğre:icon_tup:tirsin bana
Tamam abi hallederiz, sıkıntı yok o konuda. :)
Octavia RS
09-10-2013, 21:14
Pederin skoda var Berkay abi :D
CooLeqenD
09-10-2013, 21:16
aaa ben onu unutmuştum dur halledeyim kardeşim ;)
Stronger83
09-10-2013, 21:43
Evet tekrar soruyorum, pazar günü çıkmış ve aracının fotoğrafını isteyen benimle iletişime geçsin.
İsteyenlerin fotoğraflarını yapıp koyuyorum, elimde çok fazla fotoğraf var hepsini yapmaya üşeniyorum..
F seansında Mat siyah Megane II RS vardı face adresine de baktım ancak göremedim çekebildiysen yayınlayabilirmisin?
Stronger83
09-10-2013, 21:44
Kardeşim senin pederde bir video olacaktı mümkünse linkini atabilirmisin?
Octavia RS
09-10-2013, 21:53
Kardeşim senin pederde bir video olacaktı mümkünse linkini atabilirmisin?
Abi sorma çok büyük şansızlık oldu babam videoyu youtube ye yüklerken yanlışlıkla sildi,daha ben bile izlememiştim yani.. :( BS megane senin dimi abi? :)
Stronger83
09-10-2013, 23:13
Abi sorma çok büyük şansızlık oldu babam videoyu youtube ye yüklerken yanlışlıkla sildi,daha ben bile izlememiştim yani.. :( BS megane senin dimi abi? :)
Sağlık olsun kardeşim Aynen araç benim
Sabah yetisemedigim icin izleyemedim oglenden onceki seanslarda type r lar ciktimi?Ciktilarsa sureler varmidir bilgisi olan var mi?
Sabah yetisemedigim icin izleyemedim oglenden onceki seanslarda type r lar ciktimi?Ciktilarsa sureler varmidir bilgisi olan var mi?
Kimsenin bir fikri yok mu ?
Zeki Bir kaç yazından anladığım kadarı ile Polo GTİ aldın galiba hayırlısı olsun..
Ne zaman göreceğiz... Megan Rs ile farkı ne..Detaylı anlatırsın artık..
OrcunInce
12-10-2013, 19:17
2.46 gibiydi Zeki. Düzlükte kesici sesi geliyordu :soru:
Benim seansimda 2 tane typer vardi, gt86 ile rahat gectim.
2.46 gibiydi Zeki. Düzlükte kesici sesi geliyordu :soru:
Seslerine bayiliyorum..
Zeki Bir kaç yazından anladığım kadarı ile Polo GTİ aldın galiba hayırlısı olsun..
Ne zaman göreceğiz... Megan Rs ile farkı ne..Detaylı anlatırsın artık..
Tesekkur ederim.Konusu gectiginde yazarim cok farkli aracalar her acidan.Ozlemiyorum desem yalan olur ama sehir icinde cok daha pratik.
Benim seansimda 2 tane typer vardi, gt86 ile rahat gectim.
Anlasildi tesekkur ederim :)