Orijinalini görmek için tıklayınız : Boya Koruma Hak. Yardım Acil !!!
Arkadaşlar herkese merhaba...Aracıma boya koruma pasta cila yaptırıcam...Uygun fiyatlı kaliteli ürün tavsiyelerini bekliyorum...hangi ürünlerden almam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Aracımın rengi füme ve boya üzerinde ciddi hareler ve dalgalanmalar var
By CrAzY
26-09-2013, 22:33
Kendin mi yapacaksın yoksa yaptıracakmısın ?
m85 meg pasta
m205 hare giderici
m21 boya koruma
Tavsiyem olur. Hepsini malzemeye ozel pedlerle yaparsan, mikrofiber bezler ve Ultimate quick wax'lada tozunu alirsan guzel bir bakim yapmis ve boya korumanin omrunu arttirmis olursun.
m85 meg pasta
m205 hare giderici
m21 boya koruma
Tavsiyem olur. Hepsini malzemeye ozel pedlerle yaparsan, mikrofiber bezler ve Ultimate quick wax'lada tozunu alirsan guzel bir bakim yapmis ve boya korumanin omrunu arttirmis olursun.
peki bu ürünlere extra başka ürünler almamız gerekirmi cünkü meg. in bi ton ürünü war ?
araçta derin olmayan çiziklerde war onuda söyliyeyim
usta kim boyacımı daha once hare gıderıcı kullanmısmı
kullandıysa kullandıgı pedler keçeler nasıl bunları bılıyosan yardımcı olıyım . tek sunger ped kullanıyosa bassın g3 u
usta dediğim oto yıkama ve boya koruma işi yapan tanıdığm bi yer...boya koruma konusunda tecrübeleri war... ama daha önce hep meg. malzemeleri kullanan bi yer ama hare giderici kullandılar mı daha önce bilmiyorum
aracın rengi füme ve araçta ciddi anlamda hareler ve derin olmayan çizikler war...hangi uygun fiyatlı malzemelerle iyi iş cıkar?
peki bu ürünlere extra başka ürünler almamız gerekirmi cünkü meg. in bi ton ürünü war ?
Eger cizikler derinse m105 yada m101, ince ve derin degilse m85 isini gorur.
usta dediğim oto yıkama ve boya koruma işi yapan tanıdığm bi yer...boya koruma konusunda tecrübeleri war... ama daha önce hep meg. malzemeleri kullanan bi yer ama hare giderici kullandılar mı daha önce bilmiyorum
keçesi sungerı varsakı meg kullanıyor dıyorsun ısı yapabılır.
meg 105 ve meg 205 uzerınede herhangı demek ıstıyoum ama neyınız var onuda bılmıyorum .
uzerıne cıla atılması gerekıyor.
eger orda yok ıse burdan yollayalım malzemeyı var ıse ordan tedarık etmenız ıyı olucak.
m21
m205
m101
bunlar yeter mi yoksa başka üründe gereklimidir? kil meg hızlı cila vs bende war..
bayerische_M52
27-09-2013, 00:02
Benim tavsiyem
Detaylı bir yikama ardindan olmaz sa olmaz kil uygulaması
Çizik durumuna göre 105+cutting ped / 205+soft ped (cizik ve hare durumuna gore pedler degistirilebilir)
Polisaj sonrası fairy veya prille yikanip wax uygulamasi yada
Komple İPA ile tüm araci guzelce silip nano uygulaması
Wax tan hemen once glaze uygulayabilirsiniz daha da parlamasi icin ama nano koruma yapilacaksa glaze olmaz
Ayrica urunleri temin edemem derseniz alisveris yaptigim yerlerin linklerinide veririm maksat bizim de yardimimiz olsun
Kolay gelsin
Benim tavsiyem
Detaylı bir yikama ardindan olmaz sa olmaz kil uygulaması
Çizik durumuna göre 105+cutting ped / 205+soft ped (cizik ve hare durumuna gore pedler degistirilebilir)
Polisaj sonrası fairy veya prille yikanip wax uygulamasi yada
Komple İPA ile tüm araci guzelce silip nano uygulaması
Wax tan hemen once glaze uygulayabilirsiniz daha da parlamasi icin ama nano koruma yapilacaksa glaze olmaz
Ayrica urunleri temin edemem derseniz alisveris yaptigim yerlerin linklerinide veririm maksat bizim de yardimimiz olsun
Kolay gelsin
İşin bilen insanın hali bi başka :)
Kolay gelsin bahadır abi ;)
bayerische_M52
27-09-2013, 22:09
İşin bilen insanın hali bi başka :)
Kolay gelsin bahadır abi ;)
estağfirullah bize öğrettiler bizde öğrendiğimizi paylaşıyoruz berkaycım teşekkürler