Orijinalini görmek için tıklayınız : 5. vites 1500 devır roll STP vs Miami:)
ahahaha tek kısı ancak bunu cekebıldık safe olsun dıye :)
http://videos.streetfire.net/video/5th-gear-1500rpm-roll_169177.htm
M_PROJECT
02-07-2008, 01:42
birde geri geri vtec on ve off kaldirip deneseydiniz :D
he bide müsait olsa deneyecektiniz yani :)
O kısa şanzumanı varya onu deniyor :) . 5 e attım diyip 3 de basınça kudurdu.
dün en güsel deneme K-TS-TB denemesi yan yana 3 sedan ne güsle duruordu beya
dün en güsel deneme K-TS-TB denemesi yan yana 3 sedan ne güsle duruordu beya
Kanka siz gelene kadar birimiz öne geçiyor sonra diğeri öne geçiyor. Hep öyle denedik
Sonra arkada Yeşil Devi görünce baktım hepimizin araba açıldı herkes aynı gidiyor kaça kaça nihahahahaha .
ahaha super:)) s.... 5 e alll:)) selcuk delırmış:))
dün en güsel deneme K-TS-TB denemesi yan yana 3 sedan ne güsle duruordu beya sızın yanınızdan gecerken kım ondeydı kankacım :D
ahaahhahahha 9.0 sıkıştırma pistonla bir tek kısa takarak öle gidiyorsa gayte hızlı :)
death34404
03-07-2008, 07:11
wuff bu arabalar hıphızlımı gidio abi:)
ehehe 9 sıkıştırma ne yav :)
death34404
03-07-2008, 07:27
0.9 bar yani demek istedi sanırsam:)
atmosferik bir aracta nasıl turbo olsun ayrıca nasıl basınc bassın onu da gectim turbo vtecle neden atmosferik iki adet vtec yürüsün
TB de bildiginiz 9.0 sıkıştırma piston var
death34404
03-07-2008, 07:49
atmosferik bir aracta nasıl turbo olsun ayrıca nasıl basınc bassın onu da gectim turbo vtecle neden atmosferik iki adet vtec yürüsün
sorry onun atmosferige cevrilmiş oldugunu unutmuşum ben hep aklımda turbo hali varda:):)
9cr pistonla ii yürümüş ozaman kısa felan hikaye ama stp yürütüyor arabayı:) başka 9cr li vtec böle gitmez
Murat yane biz yürütemiyoruz şimdi. STP nin araba o gece iyi yürüdü onu ben biliyorum benim hep 1 mt. önümde gitti.
bende diomki araba ne ise odur aynı speclerde olupta fark olursa enteresan olur
Ahh TB Kuş gibiydin o gece :)
STP de dönüşte bari 5 de geceyim bunları diye kısada basalım dedi 1500 devirde :) .
bu arada 3 arabanında bakıma girmesi lazım
1. Fena yağ yakıyoruz Subap lastikleri değişmeli 2 arabanında
2. K vtec ve TS vtec kısalanmalı + Beyin retainer subap şapka yapmalı.
valla abartmayalım benim arabam masrafsız her vtecin yaktığı kadar yağ yakıyo ;)
benim tek masrafım debriyaj oda suanda sadece yüksek devirlerde hissettiriyo, gazdan ayağımı çekmeden vites attığımda artık geç kavrıyo :(
yani para harcamalı :)
Ainen kardeşim.
BigHunter
04-07-2008, 18:58
Bu 2 araba daha çok dener daha çok dener daha çok dener :)
Ahh TB Kuş gibiydin o gece :)
STP de dönüşte bari 5 de geceyim bunları diye kısada basalım dedi 1500 devirde :) .
bu arada 3 arabanında bakıma girmesi lazım
1. Fena yağ yakıyoruz Subap lastikleri değişmeli 2 arabanında
2. K vtec ve TS vtec kısalanmalı + Beyin retainer subap şapka yapmalı.
su aradakı 10.2-9 cr=1.2 cr sıkıstırma farkjının ne hp ler goturdugunu bı anlasanız bırsey demıycem :)
Oha banada diyon ya laa ben takılıyorum sana . Bak resimlenecekler diye o akşam tampon altı al dediniz arıyoruz.
Bide ben kısayı vurgulamak istemiştim ne güzel diye.
TB son denemssını yaptı 9 cr ıle o gece :)
valla abartmayalım benim arabam masrafsız her vtecin yaktığı kadar yağ yakıyo ;)
benim tek masrafım debriyaj oda suanda sadece yüksek devirlerde hissettiriyo, gazdan ayağımı çekmeden vites attığımda artık geç kavrıyo :(
subap lastigi oyle yada boyle eskir b16larda,
kulak arkasi etmemek lazim ;)