Orijinalini görmek için tıklayınız : K Polo dan gider...
emirzukak
06-10-2013, 00:14
ayarlar engelliyor videoyu
beyler videoyu ben gördüm, ilk bastıkları anda dbs burnu çıkarıyor k arkada tamponda kalıyor, sonrası malesef görünmüyor, çamaşırmakinasıyla çekilmiş herhalde video :D:D:D
Mutlu Değerli
06-10-2013, 00:18
Beyler bekleyin az derdinize derman olucam...
sweatcaptain
06-10-2013, 00:19
sıkıldım....
Mutlu Değerli
06-10-2013, 00:19
oUWONToWp4E
https://www.youtube.com/watch?v=oUWONToWp4E
alın videoyu youtube'a yükledim :heyoo:
Mutlu herkeze acik yaptim bi el at qbim
Mutlu Değerli
06-10-2013, 00:22
Mutlu herkeze acik yaptim bi el at qbim
tmm faceten izleyemeyen benim youtube'tan izlesin Yusuf obey :)
Kendi yorumumuda yazayım: Videoda bişey belli olmuyor, sadece başlarda DBS öne çıkıyor o belli oluyo sonra K polo arka tamponuna tutunuyo ve kayboluyolar ''DBS geçti deniyo'' ama net bişey göremedim...
oUWONToWp4E
https://www.youtube.com/watch?v=oUWONToWp4E
alın videoyu youtube'a yükledim :heyoo:
tesekkur ettik eline saglik dbs gecmis :)
aynen geçti deniyor ama net bir şey gözükmüyor :beuj:
valla beyler tarafsız olarak yazıyorum ama, bence kimse kimseyi geçememiş, videoda dbs önde görünebilir ama, daha ilk gaza basmada dbs öne atmış kendisini sonra ara hiç açılmamış aynen gitmişler, belki K daki arkadaş gaza geç bastı vites atamadı vs vs vs? yani bu kimseye bişey ispatlamaz kendini kandırmaca olur sadece... 3 tane deneme yapılır en az 2 sini alan galip sayılır, olay budur yani...
Firat.M3
06-10-2013, 00:27
valla beyler tarafsız olarak yazıyorum ama, bence kimse kimseyi geçememiş, videoda dbs önde görünebilir de, daha ilk gaza basmada dbs öne atmış kendisini sonra ara hiç açılmamış aynen gitmişler, belki K daki arkadaş gaza geç bastı vites atamadı vs vs vs? yani bu kimseye bişey ispatlamaz kendini kandırmaca olur sadece... 3 tane deneme yapılır en az 2 sini alan galip sayılır, olay budur yani...
+1 ayrıca çekim dışarıdan değil araç içinden yapılır. kimse kendini kandırmasın.
valla beyler tarafsız olarak yazıyorum ama, bence kimse kimseyi geçememiş, videoda dbs önde görünebilir de, daha ilk gaza basmada dbs öne atmış kendisini sonra ara hiç açılmamış aynen gitmişler, belki K daki arkadaş gaza geç bastı vites atamadı vs vs vs? yani bu kimseye bişey ispatlamaz kendini kandırmaca olur sadece... 3 tane deneme yapılır en az 2 sini alan galip sayılır, olay budur yani...
aynen öyle katılıyorum ve araç içi çekim yapılmalı.
Suleyman
06-10-2013, 00:28
Her şey iyi güzel de bi de şu çekimler doğru düzgün yapılabilse de izlesek güzelce.
videoda dbs gectigi gozukuor ama haklisiniz dbs neden tekrar denemedi ?
Rabbit33
06-10-2013, 00:29
Adam akilli bi video yok mu canlar ? Bole olmaz ki deneyin 2-3 kez 1denemeyle olacak ismi herkes beklemede suan. Su olayi sonuclandirip kapatin artik arkadassiniz yaw
valla beyler tarafsız olarak yazıyorum ama, bence kimse kimseyi geçememiş, videoda dbs önde görünebilir ama, daha ilk gaza basmada dbs öne atmış kendisini sonra ara hiç açılmamış aynen gitmişler, belki K daki arkadaş gaza geç bastı vites atamadı vs vs vs? yani bu kimseye bişey ispatlamaz kendini kandırmaca olur sadece... 3 tane deneme yapılır en az 2 sini alan galip sayılır, olay budur yani...
başkada bir şey söylemeye gerek yok :icon_tup:
Mutlu Değerli
06-10-2013, 00:32
K Polo . Colt CZT
OCsQlQzrKg4
https://www.youtube.com/watch?v=OCsQlQzrKg4
josefsalvatini
06-10-2013, 00:33
Araçlara maşallah ama kimse kimse yi gecmEmış bence ...
bi polo bi, czt mi geçiyor banamı öyle geliyor?? sanki bi biri bi öbürü burun çıkarmış...
1.4 TSİ kralı benim:heyoo: herkese iyi akşamlar ben yatar yarın Konya yolcusuyum
1.4 TSİ kralı benim:heyoo: herkese iyi akşamlar ben yatar yarın Konya yolcusuyum
valla abi kusura bakma ama hiçbir haltın kralı değilsin... görünen o yani..
isacicek28
06-10-2013, 00:37
Bu konu kapanmaz bitmez herkese iyi geceler :)
nacizane fikrim bu işte bir iş var bunlar nasıl denemeler :D
Suleyman
06-10-2013, 00:38
Videolar tarafsız çekilmemiş, bitmemesi gereken yerde de videolar durdurulmuş bana kalırsa yenişen yok 3 aracında gideri var maşAllah :icon_tup:
josefsalvatini
06-10-2013, 00:38
Bu deneme icin krallık soz konusu değil en azından bu video ile
Ama önceki denemelerin icin evet haklısin
antalyalıları bu konuda profesyonel bilirdik ama yanılmışız. herkese iyi akşamlar.
MatraX_07
06-10-2013, 00:41
Tarafsız konuşmak gerekirse fınıshın ordaydım
DBS öndeydi ışığa gelmeden K polo dörtlü yaktı sonra saldılar
2. Kez yarışalım denildi ondada çıkılacaktı ama polisler bastı yani
Sonra czt ile denendi o da K gtıyı geçti
Ama yinede bi daha dener denemez kendileri bilir
Mutlu Değerli
06-10-2013, 00:42
antalyalıları bu konuda profesyonel bilirdik ama yanılmışız. herkese iyi akşamlar.
bu konu hakkında genel konuşucam. Ben antalya videolarında bi tane adam akıllı çekim görmedim, geçilipte ''geçildim'' diyende görmedim... Herkez geçiyo anlamış degiliz :D
http://vol3.music-bazaar.com/album-images/vol3/260/260542/2019084-big/Alem-Buysa-Kral-Benim-cover.jpg
Herkeze iyi geceler sabah konya
herkes herkesi geçmiş ben bunu gördüm. gene de maşallah iyi gidiyorlar..
Burak E.
06-10-2013, 01:06
poloların videodan bişi anlaşılmıyor ama önce dbs kafa uzatmış sonu görünmüyor keşke 3 kez yarısıp 2 sini kazanan en iyi olsaydı.
ayrıca polo colt denemesi cok iyi olmuşta sanki colt bi ara gaz kesip tekrar basıyor gibi geldi bana maşallah cok iyi gidiyor bu colt czt
S.Özeren
06-10-2013, 01:12
poloların videodan bişi anlaşılmıyor ama önce dbs kafa uzatmış ama sonu görünmüyor ama keşke 3 kez yarısıp 2 sini kazanan en iyi olsaydı.
ayrıca polo colt denemesi cok iyi olmuşta sanki colt bi ara gaz kesip tekrar basıyor gibi geldi bana maşallah cok iyi gidiyor bu colt czt
bu nasıl cümle lan :icon_wack:hahaha:
Burak E.
06-10-2013, 01:16
bu nasıl cümle lan :icon_wack:hahaha:
uykulu bir cumle abi fazla ama kullanmışım düzeltirim hemen :D
Mutlu Değerli
06-10-2013, 01:18
uykulu bir cumle abi fazla ama kullanmışım düzeltirim hemen :D
Hacı sende pembe flash vardı demi :D bi imzam varda aracınla ilgili :hahaha:
Burak E.
06-10-2013, 01:19
Hacı sende pembe flash vardı demi :D bi imzam varda aracınla ilgili :hahaha:
sattım ben onu sattım :D aracın lakabı öyle kaldı degişmedi hep pempe kaldı :D
imza iyidi ya görüyordum arada her gördügümde gülüyordum diyebilirim :D
Saat 02:11 arkadaslar ve be kepezde dönerim kemerime artık ne k polo nede dbs ile hiç bir sekilde birbirimize rüzgar yapmadık erken gazlamadık 210 km kadar yarım arac dbs önde idi 220 de yanına geldim ve 230 da kafa cıkardım gecmeye başladım tam bu sırada dbs gazı bıraktı ve yarısı bitirdi arkadaslar simdi burda madem geciyorda 2 kez okadar arkadas izlemeye geldide oraya cekip gitmek yakıstımı konuyu kapatıyorum burda artık kim neye inanırsa inansın ben bu saate kadar bekledim gelen yok adAm gibi yarıs olmadı herkeze iyi geceler dostlar
DogukanYILDIZ
06-10-2013, 01:22
Dbs ilk basta 1 boy onde gbi ama keske video ceken kardeslerimiz ileriden bassalarmis daha basarili olurmus.her iki aracada maasalah.dbs cok basarili
Şuda unutulmasin kalkip deneme teklifi yapildi serdar da herzaman ki gibi geri cevirmedi denedi.
Serdarin elindeki video bu.arkadasta cekip koysaydi ole diil boyle bu is die madem.ben gordugume yorum yaparim
Adam bariz gecmis yarim boy bir boy bes boy fark etmez millet video izlicek die orda 50 kere basicak halleri yok.dbs bisileri ispat etmeye gitti edip donmus.gecebilen araba ilk basmada da gecer.illa 8-10 kere basmaya luzum yok.arkadas atar yapti serdar da uzerine duseni yapti mevzu bu kadar basit.
Tarafli tarafsiz video yoktur.gorunen bu herkes gordugunu konussun gorunnmiyen kisma yorum yapmasin illa yapilicaksa yorum serdarin arkadaslarindan biride cikar ileride 5 araba serdar ondeydi der cik cikabilirsen isin icinden.
Mutlu Değerli
06-10-2013, 01:29
K Polo - DBS çekimi CZT'yle K'nın yürümesindeki gibi net çekilebilrdi bnce... biraz daha özen gösterilse herşey açık olurdu
bir sefer dene, hesap makinesiyle video çek, sonraa çık kralım de iyimiş valla.maden kralsın 2-3-5 farketmez basar denerdiniz her seferinde maymun ederdin alkışlardık ;) iki arkadaşıda tanımam etmem ama ortada bana göre kral yok.
Suleyman
06-10-2013, 01:40
Semii, Yav he he o kadar artistlik yapiyorsunuz forum uzerinden sonra isinize geldigi gibi de video cekiyorsunuz k polo Baya disliymis anlasilan tarafli tarafsiz video gayette vardir onceden yoksa bile artik var Vay amk bu kadar mi zor o aracin gideri benden daha iyi demek.Tek denemede olmaz en az iki kez denenir gerekirse daha da deneme yapilir.
gunun kazanani czt :) umit abiye tebrikler!!
Burak E.
06-10-2013, 01:43
gunun kazanani czt :) umit abiye tebrikler!!
aynen gunun kazananı czt sahibini tebrik ederim burdan :)
cabrioleter
06-10-2013, 02:25
czt'nin günün kazanını olduğunda herkes hemfikir mi? videoya bakılırsa o da net değil araç sahibi kabul ediyor mu durumu ya da daha belirgin başka deneme yapıldı mı?
iki gti'n kapışmasında ise kimse gerçekten kusura bakmasın ortada king, kral, prens yok..
Sana yazmış adam seninle deneceğim haber vereceğim diye sende ok demişsin arabam hazır Cumartesi akşamı yokmu yarışçı demişsin şimdi arabama parca takıcam diyorsun sen nasıl adamsın veya adammısın
başkada bir şey söylemeye gerek yok :icon_tup:
Evet kardesim 220 den sonra gecılmeye baslayınca gAzı bırakıp cektı gitti birdaha yarısmadı buna kıral deniyorsa ben tebrık ederim 220 e kadar kıral sonra ben :):) k polo
bir sefer dene, hesap makinesiyle video çek, sonraa çık kralım de iyimiş valla.maden kralsın 2-3-5 farketmez basar denerdiniz her seferinde maymun ederdin alkışlardık ;) iki arkadaşıda tanımam etmem ama ortada bana göre kral yok.
220 e kadar kıral gecılırken gazı kes bırak kıral ol ben tebrik ediyorum 220 kadar kırAl olsun sonra deler gecer gecıyoda k polo bırdaha yarısmak istemedı cektı gitti karar sizin rolincılerrr :):)
220 e kadar kıral gecılırken gazı kes bırak kıral ol ben tebrik ediyorum 220 kadar kırAl olsun sonra deler gecer gecıyoda k polo bırdaha yarısmak istemedı cektı gitti karar sizin rolincılerrr :):)
220 de önde olduğunu gösteren bi video varmı ? O kadar atar yaptın 1 tane çeken adam yada aracına kamera yerleştirmedinmi ?
Cekseydiniz abemmm videonuzudamı ben çekeyim o kadar ayar gider yaptınız jant alana kadar g Pro alsaydın paşam siz gider yaptınız bende gerekeni orda 30 kişi vardı herkes gördü.....işte sen böyle adamsın sen geçildiğini kabuletseydin denerdim sen benim Arka tamponuma bile gelemedin
240 kadAr bastım 220 de insanların önünden geçerken herkes 2 araba var diyor sen bu arayı 240 kadar kapattın yani :) harbi komiksin i
Ister 1 kez basarım ister iki bunu ben belirlerim. Bana dostça deniyelim deseydi 10 kez basardım ama atar gider yapıcak hemde benim işi öğrettiğim çırağım ustasına kaldıracak sonuc acı ama gercek ...beni daha gecen olmadı iddası olan varsa çıksın gelsin bu güne kadar dbs yi gecen olmadı anlatabildimmi.....
Burak Demirci
06-10-2013, 03:36
15 lira araç içi kamera tutamacı bu zamanda herkesin elindede var bir hd kameralı tel var. telefonuda alıp yapıştryrsun cama kımseye ihtiyacın kalmıyor onde geride konularına kendın noktayı koyuyosun. ilk başta görünüyor birşeylerde sonra camera çekemiyor ilerde kim geçmiş bırakmış muammaa. biz burada arkadaş kırılmasın diye 4 kere denemenın üstüne o birdaha dediği için debriyaj kaçırdıgını bile bile 4 kere daha deniyoruz anlamadım bu nasıl yarış
Yahu arkadaş herkez farklı biyere çekiyor yok hiç bi haltın kralı deilsin falan heee krallık komitesi sensin bizde sana başvurduk yok sonu gözükmüyor sonda ne olduğu belli değil roll ü köprüden izliyo burda roll e hayatını adamış adam tripleri vites atamamış olabilir diyen var :D şimdi k polo özgünün dynoda 228hp çıkmış DBS aynı dynoda 230 çıkmış deneme 60 da başladı 230 da bitti peki bu k polo 210 a kadar hiç öne çıkamamış 2 boy arkadaymış 210 da ne oluyormuşda o 2 boyu kapatıp bide öne çıkıyormuş vites arıştan fark etti desen DSG şanzot farklı desen aynı hp daha yüksek desen DBS daha yüksek örnek vermek gerekirse eski konularda reg 106 ue 106 setup aynıydı yanılış hatırlamıyorsam ue arkadan nos basınca öne çıkıyordu burda demek istediğim aynı setup taki bi araçla denerken öndeki ile aranda 2 araba varsa hele bide hızlar 200 üstü ise öne çıkmakmı ? o iş imkansız beyler dip not:bende roll le yatıp roll le kalkmıyom ama biras mantıklı olmaklazım
Bende yarış yerindeydim Serdar'ın dediği doğrudur 220 gibi bizim önümüzden geçtiler Serdar 2 boy önde idi yalana dolana gerek yok. 240 dar o ara kapanmaz bir kafa hiç cıkmaz işi bilen adama söylediğinde güler dbs Polo kafadan çıkmış 220 de önümüzden geçerken 2 boy önde 240 da k Polo önde öylemi yancılığı bırakın beyler.DBS geçmişdir. Dbs nin iddası yoktu zaten adam rahat herzamanki gibi bu sefer gecti kendi hep der beni geçebilecek bir 1.4 TSİ yok. Evet yok
K Gti
Enkei jant almış 6.9 kilo orjinal 12.4
Kendisi 50 kilo Serdar 80 kilo
Jantlardan 20
Kendi 30 kilo hafif ve bu 50 kilo dbs ağır ve kafadan koparak gidiyor
Ya bu millet yancılık yapmaktan bıkmadılar ya şöyle bir düşünün dbs Polo yu hiç bir TSİ gectimi bu güne kadar adam daha sıkar sıkmaz çıkıyor ve yarışı izleyenler diyorki 210 220 geçtiklerinde 2 boy ara vardı diyor hepiniz yarışıyorsunuz 240 kadar o ara kapanırmı lütfen biraz gerçekçi olun beyler her TSİ videosu nu izlediniZ Serdar ın hep kafadan cıktı ve nasıl çıktıysa öyle gitti hatırlatın isterseniz Kayseri Ankara Burdada anyı şeyler oldu hem adama niye yüklemiyorsunuKi atar yapan videosunuda yapar şimdi siz inandınız mı k Gti den bir kişi video cekmedimi ilerde gecmiş olsaydı ortaya bin türlü video cıkar bunu bu Tech herkes bilir sağdan soldan video lar cıkar . Gecmiş olsun k Gti arkadaşa biraz daha uğraşırsa bu iş olacak
Kazasiz belasiz deneme olmus en guzeli bu
Sag önde olan araçlarda video cekmis olabilir cikar yarin ortaya kimin tanidigiysa
Acikcasi en son noktada arkadaslar keyif yapiyordu herkesten ilerde durdu k polo nun geride oldugunu onlarda soyledi dbs nin onde oldugunu :) bu arada go pro kayit var czt nin ayarlicam konya sonrasi Engin inanmıyorum dedigine diyorsan seninde tanidik :)
Görkem.Y
06-10-2013, 08:19
Ümit abi maşallah dün dediğinden farklı bir sonuç olmamış CZT zıpkın , Serdar sana da maşallah DBS formunda.Birsürü kişi köprüde dbs"nin 2boy onde oldugunu soyluyor,onca kişi yalan atmıyor heralde.
Hani bi söz vardır ; Yenilen pehlivan güreşe doymaz ...
220 gibi ciddi bir hizdan sonra K Polo 240 km'ye kadar aradaki 2 boyu kapatip ayrica bir de yarim boy one cikiyor? Ayni setup degerlerinde degil mi bu araclar ? Anlamadigimdan soruyorum da 220'den sonra ne oluyorda bu fark bu hizla kapaniyor?
dragon07
06-10-2013, 08:42
K polocu arkadasim gec yada gecil ama videonu kendin cekmeliydin.
Semii, Yav he he o kadar artistlik yapiyorsunuz forum uzerinden sonra isinize geldigi gibi de video cekiyorsunuz k polo Baya disliymis anlasilan tarafli tarafsiz video gayette vardir onceden yoksa bile artik var Vay amk bu kadar mi zor o aracin gideri benden daha iyi demek.Tek denemede olmaz en az iki kez denenir gerekirse daha da deneme yapilir.
Artistlik yapan kim ? isinize geldigi gibi derken ? Beni ne baglar gecen gecmis.
K polo disliymis diosun suursuzca konusma ayni motor ayni model araclar hatta ayarlari bile ayni heralde disli olucak bos bos konusma.o aracin gideri dbs den iyimi sence izledigin video da ?
Sen neyin sinirini yapiyosun ? Zoruna giden ne ? Beni bisi baglamiyor uzaktan izliyorum imkanlar dahilinde.ole burdan atar gider yapmaya benzemiyormus bazi seyler sadece bunu demek istiyorum :)
Tarafli tarafsiz video varsa ole diosan biz tarafli izlediysek sayet tarafsiz olaninida cekmistir arkadas.sen o kadar atar yapicaksin dbs gelicek denemeye ve sen kayit almicaksin ole mi ? Birakin bu isleri ya :) cekip dogru olani izletseydi madem bizde ok deseydik :) ben gordugumu biliyorum suan.
kelalper
06-10-2013, 09:38
K geçseydi şu anda videoları dönüyordu piyasada. O kadar atar yapan adam onu da hazırlamıştır. Videonun nesi yanlı anlamadım. Ters açıyla mı çekmişlerde DBS önde görünüo. İlk basışta Serdar öne geçio zaten. Bu video ile king değilsin diyenler çok meraklıysanız gidip izleseydiniz buradan yorum yapıosunuz. SDR önde videoya göre. Adam ister 1 ister 20 kere dener. Adamın keyfinin kahyası mısınız. Sinir olduğum adamla ben denemem bile adam çıkmış denemiş geçmiş daha neyi tartışıosunuz. K GTI lı arkadaşta gitsin kendine gözlük alsın direk 1 boy geri düşüo yarım boydan bahsedio. Bi sürü adamda ona inanıo videoda net 1 boy görünüoken.
czt'nin günün kazanını olduğunda herkes hemfikir mi? videoya bakılırsa o da net değil araç sahibi kabul ediyor mu durumu ya da daha belirgin başka deneme yapıldı mı?
iki gti'n kapışmasında ise kimse gerçekten kusura bakmasın ortada king, kral, prens yok..
bence polemiğe girmediği için gunun kazananı czt olmus tebrikler :D
yoksa czt - K videosunda bi biri kaldırıyo bi biri kaldırıyo
speed_emre
06-10-2013, 10:52
masallah serdar abı denemıcem demıstın ama dayanamayıp denedın ve gectın dedııgn gıbıde yaptı alper abı dogru soyluyor yarım boy degıl tam 1 boy arkasında gozuken bu sonuc olarak kendısıde soylemıs su hıza kadar onde dıye demekkı adam onde bıtırmıs keske o 2 boy dıyenler o anda vıdeoları kesın vardır onları koysada noktalansa bu konu masallah tekrardan ıkı arabaya :)
Aynen k polo gecseydi suan videolar olurdu. Hafif koltuk ve hafif jant alan bi goproda alir yani..
emirzukak
06-10-2013, 11:17
maşallah czt ye:icon_tup:
Suleyman
06-10-2013, 12:15
Artistlik yapan kim ? isinize geldigi gibi derken ? Beni ne baglar gecen gecmis.
K polo disliymis diosun suursuzca konusma ayni motor ayni model araclar hatta ayarlari bile ayni heralde disli olucak bos bos konusma.o aracin gideri dbs den iyimi sence izledigin video da ?
Sen neyin sinirini yapiyosun ? Zoruna giden ne ? Beni bisi baglamiyor uzaktan izliyorum imkanlar dahilinde.ole burdan atar gider yapmaya benzemiyormus bazi seyler sadece bunu demek istiyorum :)
Tarafli tarafsiz video varsa ole diosan biz tarafli izlediysek sayet tarafsiz olaninida cekmistir arkadas.sen o kadar atar yapicaksin dbs gelicek denemeye ve sen kayit almicaksin ole mi ? Birakin bu isleri ya :) cekip dogru olani izletseydi madem bizde ok deseydik :) ben gordugumu biliyorum suan.
Seni bağlamıyorsa yorumlarını ona göre yaparsın.O değil de sinirime giden bir şeyin veya zoruma giden bir şeyin olduğunu sadece o mesajımdan mı çıkardın?Anlaşılan sen klavyeyle baya bütünleşmişsin. Araç sahiplerine ve o kadar kişiye de sesleniyorum forumda konuşup ayarlıyorsunuz denemeyi ama çekimlere gelince nerdeyse 1 km öteden berbat bir görüntü kalitesinde çekimler yapıyorsunuz.Araç içi çekimler niye yok madem dbs king koyar aracına da kamerasını sonra bizde burada güzel güzel izleriz king olduğunu bu cümlem k polo gti içinde geçerli.Niye koymadığını az çok tahmin ediyorum o yüzden beni daha fazla konuşturmasan iyi edersin. Bu arada atarı gideri sanal ortamdan yapacak bir insan değilim çok merak ediyorsan istanbul a yolun düştüğü zaman bi p.m yeterli olur hem senin gibi bilgili bir arkadaştan da faydalanmış olurum hem ne kadar dolu konuşuyormuşsun görmüş olurum :).
murat çelik
06-10-2013, 12:37
Dbs polo ve rur Hakan'ı şu an ki durumla merak ediyorum Hakan i geçmişti ama şu an dbs polo Hakan la ne olur
Seni bağlamıyorsa yorumlarını ona göre yaparsın.O değil de sinirime giden bir şeyin veya zoruma giden bir şeyin olduğunu sadece o mesajımdan mı çıkardın?Anlaşılan sen klavyeyle baya bütünleşmişsin. Araç sahiplerine ve o kadar kişiye de sesleniyorum forumda konuşup ayarlıyorsunuz denemeyi ama çekimlere gelince nerdeyse 1 km öteden berbat bir görüntü kalitesinde çekimler yapıyorsunuz.Araç içi çekimler niye yok madem dbs king koyar aracına da kamerasını sonra bizde burada güzel güzel izleriz king olduğunu bu cümlem k polo gti içinde geçerli.Niye koymadığını az çok tahmin ediyorum o yüzden beni daha fazla konuşturmasan iyi edersin. Bu arada atarı gideri sanal ortamdan yapacak bir insan değilim çok merak ediyorsan istanbul a yolun düştüğü zaman bi p.m yeterli olur hem senin gibi bilgili bir arkadaştan da faydalanmış olurum hem ne kadar dolu konuşuyormuşsun görmüş olurum :).
Sana neyi ispatlayacağız adamım hayırdır ne bu gerginlik seni baya ilğilendirmiş bu yarış getir arabanı senle deneyelim atarı olan o niye ben video peşinde olayım orda 30 kişi vardı Tech e orda olanlarda yazdı herkesin gözü önünde olan bir olayı ispat etmek zorunda değilim ben kimseye atar yapmadım benim arabamın buna ihtiyacı yok bilmem sana anlatabildimmi .....
Yarışmak arabasını ispat etmek istiyen videosunuda yapar dostum benim buna ihtiyacım yoktu oradakiler gözü ile gördü sen konunun sahipleri ile muhatab ol
Arkadasim sen sakami yapiyosun ya? Sana burda video izletmek zorundalarmi ? Berbat video cekiyorlarmis da vs :) ?Bu arada okudugunuda anlamiyosun bilgin olsun.sana sen atar mi yapiyosun demisim oku bakiyim bidaha.
EmrahERKAN
06-10-2013, 12:49
Ben oradaydim simdi iddayi eden kim engin dimi gececek olanda o arabasina guveniyor
Serdar su anda trnin en hızlı tsi i dimi bunu gectigini belgelemek istemez mi ? Elbetteki ister. O yuzden video cekmeye ihtiyaci olan serdar degil engin bence. Süleyman arkadsim sen taaaa istanbullardan burdaki olayi milletin çektiği cekmedigi videoyu nerden biliyorsun yada ne düşündüğnu nerden biliyorsun bize aciklarmisin ? Dun denendi ve olay bitti daha disaridakilerin bunu uzatmasina gerek yok die düşünüyorum
Ben oradaydim simdi iddayi eden kim engin dimi gececek olanda o arabasina guveniyor
Serdar su anda trnin en hızlı tsi i dimi bunu gectigini belgelemek istemez mi ? Elbetteki ister. O yuzden video cekmeye ihtiyaci olan serdar degil engin bence. Süleyman arkadsim sen taaaa istanbullardan burdaki olayi milletin çektiği cekmedigi videoyu nerden biliyorsun yada ne düşündüğnu nerden biliyorsun bize aciklarmisin ? Dun denendi ve olay bitti daha disaridakilerin bunu uzatmasina gerek yok die düşünüyorum
Emrah kardeş kimse boşa cırpınmasın gectim ben sizin gördüz 220 sonrasını konusamazsınız cünkü kacıp giden ben değilim tekrar yarısmadı biraz doğru olAlım ben senlede yarıstım tdi ile arabN güzel gidiyo gecti beni ben bükemedim bileği tebrik ederim seni ediyorum tdi grubunda ama dbs yarısı da duracaksınız tek kalkış diyosanız bende gecmişten cok vidyo var bekleyın aksam atayım kimse ağzını acamaz adaletli bi yarıs olmadı sAdece kendinizi kandırıyorsunuz
Suleyman
06-10-2013, 13:19
Sana neyi ispatlayacağız adamım hayırdır ne bu gerginlik seni baya ilğilendirmiş bu yarış getir arabanı senle deneyelim atarı olan o niye ben video peşinde olayım orda 30 kişi vardı Tech e orda olanlarda yazdı herkesin gözü önünde olan bir olayı ispat etmek zorunda değilim ben kimseye atar yapmadım benim arabamın buna ihtiyacı yok bilmem sana anlatabildimmi .....
Yarışmak arabasını ispat etmek istiyen videosunuda yapar dostum benim buna ihtiyacım yoktu oradakiler gözü ile gördü sen konunun sahipleri ile muhatab ol
Forum ortamında tartışmanı yapıyorsan ona göre de düzgün bir şekilde videoları koyacaksınız yok koymayacaksan da gidin başka yerde sürdürün tartışmanızı forum kavramını bi öğren bence sen. Ben stock biniyorum aracıma ama benim yolum düşer senin düşer farketmez bu halde de denerim senle en fazla geçmiş olursun benim için sıkıntı yok ama yok illa geçilmek istiyorum diyorsan başka bir araç daha var sıkıntı yok en fazla ben de seni o araçla geçmiş olurum ama sanırım siz denemelere farklı bir kafayla yaklaşıyorsunuz :)
Arkadasim sen sakami yapiyosun ya? Sana burda video izletmek zorundalarmi ? Berbat video cekiyorlarmis da vs :) ?Bu arada okudugunuda anlamiyosun bilgin olsun.sana sen atar mi yapiyosun demisim oku bakiyim bidaha.
Senin de forum kavramını öğrenmen gerekecek.Senin arkadaşın falan da değilim kelimelerini seçerek kullan. Bi an değerli olduğunu düşünmüştüm ama tekrar okunacak kadar değerli bir mesajın yok, düşüncelerini cümlelere dökememen senin sıkıntın boş konuşma Semiiiii :)
Emrah, uzatılacak bir konu yok ben şunu anlatmaya çalışıyorum sağda solda tartışmalara yer vermemesi adına dbs her denemesini kendi kamerasıyla çekse yayınlasa fena mı olur. Şimdiye kadar yayınlanan videoları baz alarak konuşuyorum ayrıca.
Firat.M3
06-10-2013, 13:25
K polo'nun geçtiği videolar varsa ekleyin bence de.
Tekrar ve tekrar sana soyluyorum kimse sana video izletmek zorunda degiiiiiil :)
Sana bos veya dolu gelebilir konustuklarim ama bu dbs nin gectigi dogrusunu deistirmez :) anladinn ? Gerci okudugunu anlamama gibi skintikarin var ama bunu ins anliyabilirsin :)
Suleyman
06-10-2013, 13:33
Tekrar ve tekrar sana soyluyorum kimse sana video izletmek zorunda degiiiiiil :)
Sana bos veya dolu gelebilir konustuklarim ama bu dbs nin gectigi dogrusunu deistirmez :) anladinn ? Gerci okudugunu anlamama gibi skintikarin var ama bunu ins anliyabilirsin :)
Gerekli cevabım önceki mesajımda da var ama sen anlamazsın anca yancılık yap :). Boş konuşmaya devam et :)
Gerekli cevabım önceki mesajımda da var ama sen anlamazsın anca yancılık yap :). Boş konuşmaya devam et :)
Ben yanciyim skintisi olan ???
Peki sen necisin kimsin ? Oturdugu yerden kaliteli video isteyen yapimci :D
Bak isine hadi kardesim sacma sapan , detay vs bilmeden yanci vs. Oldugumu idda edip bir kere daha bos konusmus oldun konuyu yalan etme yazip durma yeter.sana dert anlatcak hali yok kimsenin.
yaw arkadaş video benim arabamdan çekildi. bi tek bizmi çekmişiz niye bu kadar sorun oluyor?. en az 150 kişi vardı. eğer başka video varsa eklesinler. allahtan video çekmişiz keşke çekmeseymişiz...
dbs ile k denerken en az 10 araba vardı arkadan gazlayan sürekli önümüze bir sürü araba çıktı gaz kesmek zorunda kaldık net bişey çekemedik.
czt ile k polo denerken önüm açıktı bastık net bir video çekebildik.
olay bu abartmanın anlamı yok...
Suleyman
06-10-2013, 13:47
Numarani yollasana semii ozelden
05425493272 buyur kardesim
Ben gecildimi kabul etmiyorum 2 ci deneme olmadı cünkü czt ile denemede ümit öndeydi tebrik ederim arkadası bu konuyu burda kapatalım arkadaşlar
63owen63
06-10-2013, 14:32
Tüm sayfaları okumak istemeyenler için gelecekteki sayfaları da öngören bir outline çıkardım.
Bir atarın discography'si.
X : Selam, King ben, atara atar !
Y : A.s , ne kingi Burger King' mi, tekken de ki King mi ?
x : Nein! King of Tsi (Turbo Spec Insane )
y : En hızlı benim,ayık olun
z : Anahtarınızı alırım, kanatlı kanatsız 2'de 80 de : )
d : Asıl king benim, en çok bana atar yapcaksınız !Saksı degilim ben.
şakşak spec : Tr'de gerçek king, tekken de ki Armor King soyundan gelen 'Zart kardeşimin kankası zor bro'dur.
t : şakjşkaşldşdkgş turboyken nerdeydiniz.
f : vti alır
Anıl : Kingopolo bendeyken nerdeydiniz ? :)
g : Kara murad benim !
Mod : Deneyecekseniz tantana etmeden deneyin
+10. sayfa : Konu bir sene sonra yine atarlı bir newbie king tarafından hortlatılmak üzere database'in derinliklerine yolculuga çıkar.
4. Saydaki post um.
suan 16. Sayfalardayiz. Gerek yancisi gerek atati tutari hepsi
Sistem iddaa kuponu gibi tuttu..
objektif yaklasan, sorgulayan gormedigine inanmayan a atarlar tutarlar gecildi..
Suleyman
06-10-2013, 14:49
K-polo nun sahibi şu akşam atacağın video(lar)ı bekliyorum ayrıca dün gece mi çekilen video(lar)? Araç içi videosu mu? Telefonda konuştum, telefonda söylediğimi de aynen aktarıyorum işin içine *pnelik karıştıran, foruma yansıtılması gereken(ler) yansıtılmayıp insanları kandırma boyutuna kadar sürükleyen kim varsa ........ siz tamamlayın ;)
63owen63
06-10-2013, 15:17
Adam kimseye atar yapmamis, gördüğünü yazmis,arabalariniza masallah cekmis. Getir arabani deneyelim falan ne alaka yani,boyle deyince sikayet ettiginiz nahoş tavirdan ne farkiniz kaldi ?
kelalper
06-10-2013, 16:53
20 kişi yazmış serdar 220 gibi 2 boy öndeydi diye adam hala beni geçemedi diyor. 220 den 240 a kadar yakalayabilmen için nos basman lazım. O da belki kırmazsan o viteste.
Emrah kardeş kimse boşa cırpınmasın gectim ben sizin gördüz 220 sonrasını konusamazsınız cünkü kacıp giden ben değilim tekrar yarısmadı biraz doğru olAlım ben senlede yarıstım tdi ile arabN güzel gidiyo gecti beni ben bükemedim bileği tebrik ederim seni ediyorum tdi grubunda ama dbs yarısı da duracaksınız tek kalkış diyosanız bende gecmişten cok vidyo var bekleyın aksam atayım kimse ağzını acamaz adaletli bi yarıs olmadı sAdece kendinizi kandırıyorsunuz
Ne seni tanırım ne de diğer tarafı..
Gelmiş burada konu açıyorsun, en hızlı olana meydan okuyorsun. Giderin bini 1 para.. Arabana güveniyorsundur, yaparsın. En doğal hakkın. Ancak madem bu kadar atarlısın ne diye 1 kamera hazırlamazsın? Çok mu zor 3 kuruşa kamera hazırlamak? Bu konuyu açtığına göre kendini kanıtlamak zorunda olan, kendini ispatlamak zorunda olan sensin. İspat da lafla değil video ile olur..
Arabana milyarlar harcayana kadar al bir kamera, yapıştır camına, yarışın başladığı an bas çekim tuşuna.. Bunlar olmayınca öyleydi de böyleydi de.. Havanda su dövüyorsun...
Kilitliyorum konuyu..