PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : infiniti G35 - Honda civic Type-r fn2

Apollan
07-10-2013, 03:01
arkadaslar oncelikle merhaba.isin gercegi bu hafta sonu almak uzere anlastigim arac g35 -ben 350z almak istedim ama 4 kisilik yok.ayni motordan kullanan 4 kisilik olan g35 i deniyim dedim.dun aracin yanina gittim test surusune ciktim.fazla gazlama sansim olmadi ama neden bilmiyorum benden baska herkezin kani isindi araca-gitmeden baska garajda fn2 typer gordum.ama turkiyedeykende GTI VTI kullandigim icin onden cekerler oldukca baymisti.ama yinede aklim gidiyor.bu hafta sonu birini alacagim. iki aracinda eksilerini artilarini kullanan arkadaslar soliyebilirmi .typer bilinen bi arac ama acikcasi g35 hakkinda fazla bilgim yok.simdiden tesekkurler

turbo&quattro
07-10-2013, 03:04
1 sene kadar 350z kullanmistim ama genel olarak hic isinamamistim. Egzost sesi tamam ama performans olarak aman aman guclu arac degil. Tr sartlarinda vergi ve benzinden dolayi cok gereksiz. Sahsi fikrim tayyar alip gazlardim.

Apollan
07-10-2013, 03:08
1 sene kadar 350z kullanmistim ama genel olarak hic isinamamistim. Egzost sesi tamam ama performans olarak aman aman guclu arac degil. Tr sartlarinda vergi ve benzinden dolayi cok gereksiz. Sahsi fikrim tayyar alip gazlardim.

herkez motorunun aman aman bise olmadigini soluyor.vergiden yana fazla sikinti olmucak,yurtdisindayim.tayyarida burda kimse anlamiyo iste siradan civic gozuyle bakiyliyor bende ona tutuluyorum ***** birde arkadan itis cekistiriyor :confused:

turbo&quattro
07-10-2013, 03:11
Hangi ulkedeysen yaz ona gore alternatif tavsiyeler gelir gun icerisinde. Siradan civic gozuyle bakanlara saka yaparsin iste fenami :)

Apollan
07-10-2013, 03:18
isvicredeyim hocam.inan bana bunlarin trafikteki hallerini gordukten sonra.tr deki gibi sursem hapise atarlarmi yada arabayi elimden alirlarmi diye korkar oldum.cok kural var heryer radar.ama polis yok hergun eksozlu araclar kapinin onunden geciyor sanirim eksozdan yana problem yok :D

kelalper
12-10-2013, 17:26
G35 den alacağın verim K20 den fazladır. İki arabada stock olarak değerlendirirsen ne Ep3 ne Fn2 350Z ya da G35 in yanına yaklaşamaz. G35 ve 350Z üzerindeki motor kurcalanınca gayet verimli motordur. Sadece yazılımdan bile beyine gerek kalmadan dünya güç çıkartıyorsun.

Gko
28-10-2013, 08:57
G35 den alacağın verim K20 den fazladır. İki arabada stock olarak değerlendirirsen ne Ep3 ne Fn2 350Z ya da G35 in yanına yaklaşamaz. G35 ve 350Z üzerindeki motor kurcalanınca gayet verimli motordur. Sadece yazılımdan bile beyine gerek kalmadan dünya güç çıkartıyorsun.
Mesela ne kadar bi guc ? Egzos filtre polis yazilim?