Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunu istanbul parkta yapacak kaç kişiyiz.
Bunu sanırım japonlar otobanda yapıyorlardı ama pist versiyonunu ben yeni görüyorum.
rM5u916o9ZA
AVANTECH - EK9-1 SNF Final Round 2012 Heat 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rM5u916o9ZA)
:D çok daha zevkli ama patlayan patlayana, sürtüşmeler çimalana dalmalar hoplamalar zıplamalar vs
biz daha iyisini yaparız :)
huseyinturk
07-10-2013, 21:50
asıl heyecan bunda bence. Alıcan kaportasını çok dert etmiyeceğin bi araba rol drag hikaye bunun yanında. Çıkıcan otobana 8 10 araba mahmutbey gişelerden başlar :)
beyaz ek kasada sanrıım k20 var.. atmo turboya karşı.. çok iyi çekişmişler..
firat_07
07-10-2013, 21:54
zevkli olmuş ama burda kesin kavga çıkar yok sürttün yok yoldan çıkardın v.s :D
onursumer
07-10-2013, 22:04
çok eğlenceli bence
boya takıntısı olmayan bana vurdun yok masraf çıkıcak vs demicek kişilerle gerekli onlemleri alıp çıkarım piste böyle birşey olursa listenin başına beni yazın :D
sinanbaysal
07-10-2013, 22:16
Ondekı beyaz ek nın pilotajı daha ıyı , turbo ek hızlı oldugu ıcın cekısmelı gıttıler cok zevklıydı paylasım ıcın tskrler :)
esmerserseriler
07-10-2013, 22:20
sanki istanbul roll geceleri gibi olmuş:)
President
07-10-2013, 22:35
Bizim dingil sarı EK nın pistten çıkışını izlerken beyaz EK sağdan malafatı sokup yakın temas geçince koptum orda hahah :D
Bizim dingil sarı EK nın pistten çıkışını izlerken beyaz EK sağdan malafatı sokup yakın temas geçince koptum orda hahah :D
hafiften burna dokundu sanırım specleri yetmedi dönmesine. burundan destek alıp devam etti. nfs style :D
5:50 gibi sarı ek nın pistten çıktığı noktada beyaz ek tekrar aynı sol konumdan giriyor ve yine buruna dokunarak dönüyor. :eek: inanamadım ama öyle :D ve bu seferde bizim eleman pist dışına çıkıyor.
m. ali öz
08-10-2013, 08:30
Japonyada honda parçaları büyük marketlerin oto aksesuar bölümünde falan satılıyordur :D adamların kafa rahat
insanın of çekesi geliyor.......süper.
Aslinda istanbul park ta da olmuyor degil. Go pro nun azizligine gelmeseydim mehmet le super sahneler vardi arkali onlu zaman icin kosarken kopmalar vs, Seyran Abi nin M3 le arkali onlu, m5 le nispeten.. oluyor yani hatta ilk video daki gecisler, o kalabalik bunu cok aratmiyor sadece biz daha dikkatliydik daha az hirlsiydik :) Mehmet in ayrica cooper la sagdan soldan ataklari :D
O2h9ondJEjQ
Skyhawk34
08-10-2013, 15:53
3.10 daiçim gitti
ben aracın şanzımanını merak ettim... ya sıralı bi şanzıman var ya da adam aracını fena ezberlemiş...