Bunu sanırım japonlar otobanda yapıyorlardı ama pist versiyonunu ben yeni görüyorum.
AVANTECH - EK9-1 SNF Final Round 2012 Heat 2 - YouTube
Bunu sanırım japonlar otobanda yapıyorlardı ama pist versiyonunu ben yeni görüyorum.
AVANTECH - EK9-1 SNF Final Round 2012 Heat 2 - YouTube
asıl heyecan bunda bence. Alıcan kaportasını çok dert etmiyeceğin bi araba rol drag hikaye bunun yanında. Çıkıcan otobana 8 10 araba mahmutbey gişelerden başlar![]()
çok eğlenceli bence
boya takıntısı olmayan bana vurdun yok masraf çıkıcak vs demicek kişilerle gerekli onlemleri alıp çıkarım piste böyle birşey olursa listenin başına beni yazın![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ondekı beyaz ek nın pilotajı daha ıyı , turbo ek hızlı oldugu ıcın cekısmelı gıttıler cok zevklıydı paylasım ıcın tskrler![]()
Bizim dingil sarı EK nın pistten çıkışını izlerken beyaz EK sağdan malafatı sokup yakın temas geçince koptum orda hahah![]()
5:50 gibi sarı ek nın pistten çıktığı noktada beyaz ek tekrar aynı sol konumdan giriyor ve yine buruna dokunarak dönüyor.inanamadım ama öyle
ve bu seferde bizim eleman pist dışına çıkıyor.
Japonyada honda parçaları büyük marketlerin oto aksesuar bölümünde falan satılıyorduradamların kafa rahat
Aslinda istanbul park ta da olmuyor degil. Go pro nun azizligine gelmeseydim mehmet le super sahneler vardi arkali onlu zaman icin kosarken kopmalar vs, Seyran Abi nin M3 le arkali onlu, m5 le nispeten.. oluyor yani hatta ilk video daki gecisler, o kalabalik bunu cok aratmiyor sadece biz daha dikkatliydik daha az hirlsiydikMehmet in ayrica cooper la sagdan soldan ataklari
ben aracın şanzımanını merak ettim... ya sıralı bi şanzıman var ya da adam aracını fena ezberlemiş...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)