Orijinalini görmek için tıklayınız : 06 KV 661, Palio 2008 Edition
Araç Satılmıştır.
Konu silinebilir.
Maşallah güzel araç. Pantizottalki hoparlorlerin kapaklarını takarsan daha hoş olabilir.
yusufcan_k
05-07-2008, 09:46
begendigim paliolardan birisi ankarada bi kia plakalı olan var bide bu =)
neden 1.4 subop ve yayları? anlamadım orayıda_?
erkin006
05-07-2008, 10:49
maşallah güzel duruyor
bora1311
05-07-2008, 12:21
guzel duruyor, gule gule kullanın, kazasız belasız...
kıvanç arabanı ilgiyle takip ediyorum 4 yıldır, maşallahı var:) Allah kaza bela vermesin...
focus musty35
05-07-2008, 12:34
bu işlemler sonucu kac hp ye ulasmıstır aracın ölcme ımkanın oldumu ?
-4/1000 Sıkıştırmalı pistonlar
-1.4 Subap ve yayları
-Blok Büyüme (1.5)
bu işlemlerin detaylarını verir misin,pistonları nerden temin ettin?1.4 subap yayları takılmasının sebebi nedir?
neden 1.4 subop ve yayları? anlamadım orayıda_?
bu araç sporting değil sizi aldatmasın 1.2 16V Go modeli idi aldıgımda.
dolayısı ile üst kapakda 1.2 16V çift egzantriklidir.Ancak orjinal subaplarının capı yanlıs hatırlamıosam 1.5cm civarında.kapak taslama işlemi yapılırken bende 1.4 fire araclarının subaplarını orjinal kapagı traslatarak kapakcımda uydurttum mevzu budur.
bu işlemler sonucu kac hp ye ulasmıstır aracın ölcme ımkanın oldumu ?
ancak 102hp'ye cıkarabildim.ancak araçta dereceli egzantrik ve chip yok su an.onlarla birlikte tahmini rakam(kafamdan atıorum) 110'a kadar cıkar
-4/1000 Sıkıştırmalı pistonlar
-1.4 Subap ve yayları
-Blok Büyüme (1.5)
bu işlemlerin detaylarını verir misin,pistonları nerden temin ettin?1.4 subap yayları takılmasının sebebi nedir?
aracın motoru keyfi olarak rektifiye ettirikten usta bloğa gömlek caktırıcagını söyleyince karsı cıktım.su kanallarına 3mm kalana kadar blogun piston yuvasında olan kısmını traslattım içinede 1.4 4/1000 sıkıştırmalı tepeli piston koyduk.bütün olay bundan ibaret.
su kanallarına yanma odasının daha da yakın olması sebebi ile de aracın hararet müşürünün 90C'den mecburen 75C almak zorunda kaldık
sportinger
05-07-2008, 13:26
fan süreklimi calışıyo harareti neyle ölçüyosun...
Chip ve egzantrik olmadan 22hp iyi deger...
Dyno ölcümü mü bu 102hp?
fan süreklimi calışıyo harareti neyle ölçüyosun...
hayır fan sürekli calısmıor sadece 75C nin üstüne cıktıgı zaman fan devreye girior
Chip ve egzantrik olmadan 22hp iyi deger...
Dyno ölcümü mü bu 102hp?
evet dyno ölçümü bu.
ancak +,- 3 ya da 4 hp olur diye düşünüyorum.
dynı verilerini scan edip koyucam ancak kagıdı kaybettım tekrar sokucam aracı dyno'ya :)
ankarada tam benım class benımde 1.4 corsam var bigun deneyelim assayukarı guclerimiz aynı buarada aracın guzel masallah
ankarada tam benım class benımde 1.4 corsam var bigun deneyelim assayukarı guclerimiz aynı buarada aracın guzel masallah
teşşekür ederim yorumun için ancak araç kaldırma olayını ailevi sebeplerden dolayı bıraktım :(
bende olesine takıldım ya konunu dagıtmayalım guzel arac
aracın motoru keyfi olarak rektifiye ettirikten usta bloğa gömlek caktırıcagını söyleyince karsı cıktım.su kanallarına 3mm kalana kadar blogun piston yuvasında olan kısmını traslattım içinede 1.4 4/1000 sıkıştırmalı tepeli piston koyduk.bütün olay bundan ibaret.
su kanallarına yanma odasının daha da yakın olması sebebi ile de aracın hararet müşürünün 90C'den mecburen 75C almak zorunda kaldık
motorunun ideal sıcaklığının kaç olması gerektiğini biliyormusun?
tepeli piston hangi marka acaba?
motorunun ideal sıcaklığının kaç olması gerektiğini biliyormusun?
tepeli piston hangi marka acaba?
evet biliorum 85 ila 90 max olması lazım
ancak su kanallarına yanma odası cok yakın oldugundan blogu catlatma ihtimali cok yuksek oldugundan böyle 1 uygulama yaptım.
tepeli piston antalyada buldum Abarth marka olması lazım
Maşallah güzel araç. Pantizottalki hoparlorlerin kapaklarını takarsan daha hoş olabilir.
kapakları kasti olarak takamıorum cunku JBL ovallerin kapakları pioneer gibi vidalı değil geçmelidir.
Yüksek ses'te sub caldıkca kapakları içeri doğru fırlatıor :D
CeSaNCeEm
05-07-2008, 17:36
Hoşgeldin len :) Güzel maşallah :)
ALPER-VNS
06-07-2008, 02:21
oo, hoşgeldin.. sewdiimiz paliolardan :)
Hoşgeldin len :) Güzel maşallah :)
cem çok süratli gidiosun görmiyim 1 daha :p
Bu arada araca jant alıcam felan diorum ama teyp sürekli arıza cıkarıor
habire ona para werioruz.:S
TAM35GNY
06-07-2008, 04:03
Kazasiz belasiz cok seviyorum paliolari ama bir onceki kasayi daha cok begeniyorum :)
kazasiz belasiz guzel olms.
Vtec-SEDAN
06-07-2008, 11:19
araç şık olmuş kazasız belasız kullan ;) ama resimler kalitesiz olmuş
guzel araba kazasız belasız sıslerde kor eden cınsden : )
hoşgeldin kardeşim :) kazasız belasız..
araç şık olmuş kazasız belasız kullan ;) ama resimler kalitesiz olmuş
Samsung SGH-D880 ile bu kadar oluyo kısa zamanda adam akıllı birkaç resim çekmeyi düşünüyorum :o
olum ne biçim resimler lan bu kadar guzel araban war koyduun resimlere bak allskına
olum ne biçim resimler lan bu kadar guzel araban war koyduun resimlere bak allskına
ne war bea resimlerde o kadar alla alla :)
tamam yaw evden makineyi alıp cekecez illa anlasıldı :D
1 kac güne taze ve düzgün resimlerle gelirim :)
4/1000 piston nedir? bu aarada masallah....
CeSaNCeEm
07-07-2008, 11:19
cem çok süratli gidiosun görmiyim 1 daha :p
Az daha kurcala sen bunu yanyana gidelim o zmn ;)
crazydog
07-07-2008, 11:36
masallah hos duruo ama acıl jant ıstıo en kısa zmnda guzel bı jantla desteklersın umarım kazasız belasız cezasız surusler
Az daha kurcala sen bunu yanyana gidelim o zmn ;)
ortak atmosferik bu kadar kaldırıo bunu motoru :(
zaten bu aralar war bi gıcıklığı bana ya da bana öle gelio :S
masallah hos duruo ama acıl jant ıstıo en kısa zmnda guzel bı jantla desteklersın umarım kazasız belasız cezasız surusler
walla bakıoruz jant işte ama :)
4/1000 piston nedir? bu aarada masallah....
binde 4 sıkıştırmalı piston arkadasım
binde 4 sıkıştırmalı piston arkadasım
yane 1000 bırım havayı 4 bırıme sıkıstırıyor dıyosun...oda 250 cr. ye gelır...hayır genelde bu psıtonların sıkıstırması 8 ıle 13 arasında degısırde ondan garıp geldı...
yane 1000 bırım havayı 4 bırıme sıkıstırıyor dıyosun...oda 250 cr. ye gelır...hayır genelde bu psıtonların sıkıstırması 8 ıle 13 arasında degısırde ondan garıp geldı...
orjinal pistonun binde 4 sıkıstırmalı olan versiyonudur
HondatugraL
08-07-2008, 18:20
begendigim paliolardan birisi ankarada bi kia plakalı olan var bide bu =)
yağcılarda ıncek var :D:D
maşallah super bı xenonun varmıs turkuaz yanıyo 12000k mı o ??
yağcılarda ıncek var :D:D
maşallah super bı xenonun varmıs turkuaz yanıyo 12000k mı o ??
30,000K kardeşim :D