Orijinalini görmek için tıklayınız : Impreza STI sorgulama
Maxiboost
10-10-2013, 20:40
arkadaşlar 2008 bir impreza sti var. Araçla ilgili kaza, boya vs bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
plaka: 34 FP 0061
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-mg-auto-2008-subaru-impreza-2.5wrx-sti-hb-9,850km-de-135020995/detay/)
Bu STI çok uzun zamandır farklı farklı galerilerden satılık herhalde 2 senesi vardır.
Maxiboost
11-10-2013, 08:23
Ayni arac oldugundan emin misiniz? Neden geziyor ki bilgisi olan var mi?
Stı,evo takıp ederım genelde bu kadar az km stı dıkkatımı cekmedı sanmıyoru. 2 sene olsun ve bu MG galerı ıkı gündür bu tarz araclar bunyesınde topladı birde evo x var dün gördüm onuda
çok uzun sürelerdir satılık,başka galerilerdede satılıkta kaldı,bu paralara satılması imkansız hala kasıyorlar garip:)
Maxiboost
11-10-2013, 09:32
çok uzun sürelerdir satılık,başka galerilerdede satılıkta kaldı,bu paralara satılması imkansız hala kasıyorlar garip:)
60 yasinda bi amcadan almislar hesapta :D fiyat harici bi durum var mi acaba
HondatugraL
11-10-2013, 09:50
Simdi akil vermek gibi olmasinda plakasini alsan tramerden sorgulasan cok ciddi durumu varsa kesin cikar zaten. Aracina guvenen adamda plakasini verir diye dusunuyorum.
Evet, uzun süredir satılık. Sanki garajda bu araç için niyetlenip sonra durumunu ögrenip vazgeçenler vardı diye hatırlıyorum.
yusufiii
11-10-2013, 10:31
Simdi akil vermek gibi olmasinda plakasini alsan tramerden sorgulasan cok ciddi durumu varsa kesin cikar zaten. Aracina guvenen adamda plakasini verir diye dusunuyorum.
Plakasını konuyu açan arkadaşta yazmış " 34 FP 0061 "
Galerinin diğer ilanlarında Evo var. O ilanda STI ' nin plakası arkada gözüküyor. :D
Ferhat_V
11-10-2013, 13:42
türkiyeye ilk gelen sti lerden birisi..sahibi ünlü bir koleksiyonerdi. süpersporların olduğu bir garajda duruyordu bu arabada..sonra satıldı 2. sahibinden sonrasını bilmiyorum...bu galeride o garajla bağlantılı bazı araçlar o garajdan çıkma diye hatırlıyorum..
neyse sölim bari Mehmet başaranın araba canı sıkılmış almış sora verdi galeriye takasa yeniköye..
Maxiboost
11-10-2013, 14:33
neyse sölim bari Mehmet başaranın araba canı sıkılmış almış sora verdi galeriye takasa yeniköye..
teşekkür ederim :) konu tamamdır ilanda silinmiş zaten :D
teşekkür ederim :) konu tamamdır ilanda silinmiş zaten :D
rica başka galeriden çıkar en kötü merak etme:)
By_HaNNibaLL
11-10-2013, 14:40
kiliyo kesmiyo mu artik abi:)
Maxiboost
11-10-2013, 19:21
rica başka galeriden çıkar en kötü merak etme:)
Kaporayi verdik :D
Hayırlı olsun bu güle güle kullanın.