arkadaşlar 2008 bir impreza sti var. Araçla ilgili kaza, boya vs bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
plaka: 34 FP 0061
Connecting site...
arkadaşlar 2008 bir impreza sti var. Araçla ilgili kaza, boya vs bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
plaka: 34 FP 0061
Connecting site...
Bu STI çok uzun zamandır farklı farklı galerilerden satılık herhalde 2 senesi vardır.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Stı,evo takıp ederım genelde bu kadar az km stı dıkkatımı cekmedı sanmıyoru. 2 sene olsun ve bu MG galerı ıkı gündür bu tarz araclar bunyesınde topladı birde evo x var dün gördüm onuda
çok uzun sürelerdir satılık,başka galerilerdede satılıkta kaldı,bu paralara satılması imkansız hala kasıyorlar garip![]()
Simdi akil vermek gibi olmasinda plakasini alsan tramerden sorgulasan cok ciddi durumu varsa kesin cikar zaten. Aracina guvenen adamda plakasini verir diye dusunuyorum.
DR. OWL
Evet, uzun süredir satılık. Sanki garajda bu araç için niyetlenip sonra durumunu ögrenip vazgeçenler vardı diye hatırlıyorum.
türkiyeye ilk gelen sti lerden birisi..sahibi ünlü bir koleksiyonerdi. süpersporların olduğu bir garajda duruyordu bu arabada..sonra satıldı 2. sahibinden sonrasını bilmiyorum...bu galeride o garajla bağlantılı bazı araçlar o garajdan çıkma diye hatırlıyorum..
2000 A3 8L
Hayırlı olsun bu güle güle kullanın.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)