PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : face grup gizlilik ayarları ?

alperkirman
11-10-2013, 11:54
face grubunda bazı üyeler paylaşımları görüyorlar bazıları göremiyolar bunu nasıl çözebiliriz ?
grubun gizlilik ayarları paylaşılan resimleri sadece grup üyeleri görebilir olarak ayarlı

Ko®ay
11-10-2013, 12:06
''Herkese açık'' şeklinde yapmalısın

alperkirman
11-10-2013, 12:39
ben paylaşılanların herkez tarafından görülmesini istemiyorum kizaten sadece üyeler görsün istiyorum :)
üyelerden bazıları paylaşılanları göremiyo

Ko®ay
11-10-2013, 12:54
Hmm yanlış anlamışım :) o zaman sadece arkadaşlar seçeneğini seçmelisin,ama kendi arasında gruba nasıl ayırıyor çözemedim yani onun için ne yapılması gerekiyor onu bilemiyorum

GokhanRS
11-10-2013, 13:08
arkadaşlar, bu sadece arkadaşlarım mesaj yazabilsin yaptığımız halde başkaları nasıl bize mesaj gönderebiliyor? diğer klasörüne düşüyor ama geliyor. hiç gelmemesinin yolu yok mu?

bu face g.t mü? kapak profil resmi neden gizlenemiyor? birde face yi tanımadığı hatunları rahatsız etmek için kullananlara gene bu vesile ile en güzel sülaleci küfürlerimi saygıyla sunuyorum :D

TigeR
11-10-2013, 13:40
arkadaşlar, bu sadece arkadaşlarım mesaj yazabilsin yaptığımız halde başkaları nasıl bize mesaj gönderebiliyor? diğer klasörüne düşüyor ama geliyor. hiç gelmemesinin yolu yok mu?

bu face g.t mü? kapak profil resmi neden gizlenemiyor? birde face yi tanımadığı hatunları rahatsız etmek için kullananlara gene bu vesile ile en güzel sülaleci küfürlerimi saygıyla sunuyorum :D
+1000 aynı sorunlardan müzdaribim :D