Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbulda bayram kazaları.
SercanTurkoz
15-10-2013, 23:17
Öncelikle herkezin bayramı mubarek olsun , herkeze kazasız belasız bayramlar.
Bugun çok dikkatimi çekti sabah 9 dan itibaren , herkez kaza yapıyor araba kullanmaya korkar oldum , bayram namazından sonra mezarlık ziyaretlerine çıktık , çıktıgımız gibi kozluda daki o çıkış rampasında bi araç park ederken arkadaki araca ve duvara surttu sahibide baya bi bagırış çagırış içindeydi.
2.ci yine aynı yokuşun ısıklarında araç cıkarken park halindekine yandan surtmuş yine bagrış 3.su edirnekapı dan bayrampaşa donuşunun eyup yokuşunu inerken, yokuştan inen araç kırmızda gecip onumdeki minibuse suratli bi şekilde carptı 90 derece donduler eve varana kadar 3 oldu.
Ögleden sonra dışarı cıktım buna benzer 5 6 tane daha kaza gordum 2 si zincirleme e-5 üzerinde b.duzunden inerken ve floryaya yaklaşırken en sonuncusu ise akşam 10 11 civarında avcılardaydı , 2 aracında jantları lastikten ayrılmıştı.
Vızır vızır gecen motorları saymıyorum bile.
Bugun bunları gordukden sonra sağ dan sağdan 70 le gittim surekli.
Bayram diyemidir yollar boş diyemidir insanlar bukadar cok dikkatsiz olup birbirlerine carpıyorlar. Ve gordugum kadarıyla kimsenin kimseye saygısı kalmamış bayramdır seyrandır bi guler yuz yok , nerdeyse bogaz bogaza gelicek insanlar..
Sizlerinde dikkatini cektimi acaba merak ettim.
Saygılar , tekrardan hayırlı bayramlar...
Onurkk06
15-10-2013, 23:21
Trafik azalınca bünyeler kaldırmadı galiba :)
S.Özeren
15-10-2013, 23:39
kafalar yoğun normaldir , herkesin bi yere yetişme çabası var yarım saat geç gitseler 3. dünya savaşı çıkar
bayramda çok net bir gerçek vardır
babalar araçlarını bayramda acemi oğluna verir !
onlarda bir güzel çakar
Risendark
15-10-2013, 23:57
Ankara da öyle hyundai açık kasa minibüs karapürçekte ters şeride girmiş şahine kafadan çakmış daha bide aşağıya inip şahincinin üstüne yürüyo zor ayırdık adamı valla yazık şahincide korkmuş adam ne diyeceğini bilemedi. millet kafayı yemiş gibi davranıyor...Yazık bu millete onun dışında bilerek milletin üstüne süren mi ararsın el kol hareketi yapan mı ararsın sol şeritte 30 la giden adam mı ararsın.... değişkler valla.
mert_can 41
16-10-2013, 00:01
Normalde acemi olupta tırafiğe çıkmayanlarda tırafiğe çıkıyo bayramda ve sonra olanlar oluyo bu gün bir acemi yüzünden ölüyoduk mesela adam önünde bir şey yokken uyarı vermeden gidiş gelişli yolda duruyo sabah tan beri bunun gibi nicesiyle karşılaştım trafikte
İyi şöförler tatilde uzun yola gitti acemiler kaldı şehirde heralde bugün saç baş yoldurtan cinstenlerle karşılaştım.
Öncelikle herkezin bayramı mubarek olsun , herkeze kazasız belasız bayramlar.
Bugun çok dikkatimi çekti sabah 9 dan itibaren , herkez kaza yapıyor araba kullanmaya korkar oldum , bayram namazından sonra mezarlık ziyaretlerine çıktık , çıktıgımız gibi kozluda daki o çıkış rampasında bi araç park ederken arkadaki araca ve duvara surttu sahibide baya bi bagırış çagırış içindeydi.
2.ci yine aynı yokuşun ısıklarında araç cıkarken park halindekine yandan surtmuş yine bagrış 3.su edirnekapı dan bayrampaşa donuşunun eyup yokuşunu inerken, yokuştan inen araç kırmızda gecip onumdeki minibuse suratli bi şekilde carptı 90 derece donduler eve varana kadar 3 oldu.
Ögleden sonra dışarı cıktım buna benzer 5 6 tane daha kaza gordum 2 si zincirleme e-5 üzerinde b.duzunden inerken ve floryaya yaklaşırken en sonuncusu ise akşam 10 11 civarında avcılardaydı , 2 aracında jantları lastikten ayrılmıştı.
Vızır vızır gecen motorları saymıyorum bile.
Bugun bunları gordukden sonra sağ dan sağdan 70 le gittim surekli.
Bayram diyemidir yollar boş diyemidir insanlar bukadar cok dikkatsiz olup birbirlerine carpıyorlar. Ve gordugum kadarıyla kimsenin kimseye saygısı kalmamış bayramdır seyrandır bi guler yuz yok , nerdeyse bogaz bogaza gelicek insanlar..
Sizlerinde dikkatini cektimi acaba merak ettim.
Saygılar , tekrardan hayırlı bayramlar...
ulan ne gudubet adamsın abdestsiz çıkma demedimmi ben sana yola :D Şaka bi yana carrefourun ordan gelirken çizmecinin tünelinin oraya bağlanan yerde ortaya patlamıştı bugün bitane astra.
bayramda çok net bir gerçek vardır
babalar araçlarını bayramda acemi oğluna verir !
onlarda bir güzel çakar
Dün gece bu oğullar time attack yapıyordu avcılarda gri passat bi ara yanımdaydı gençten bi çocuk pelicanın önünde bir coştu dedim girecek bi yere trafik azalında millet kudurdu resmen.
SekoLive
17-10-2013, 19:53
bogaz köprüsünde buyukbi kaza var sanrm ek şerit ile kafa kafaya carpısma var hala ek seride tersden giren adamlar var millet çok şerefsiz ambulansları bıle engellıyorlar
dilovasına gelmeden beyaz c180k da yoldan çıkmış çimtepeye oturmuştu başka kaza görmedim bugün zaten bayramda tek bugün uzun seyahat yaptım. :)
İnsan Faktörü %66
Sürücü %27
Yolcu %1
Araç Faktörü %5
Yol Faktörleri %1
Acemilik,
Dikkatsizlik,
Uzun süre uykusuzluk,
Hatalı sollama,
Aşırı hız,
Fazla yük taşımak,
Alkollü araç
Trafik kurallarını dikkate almamak,
Tatıl nedenı ıle cogu ınsanda yollarda olduğu ıcın kazalar ve ölümlü kazalar artıyor
logıcthıs
17-10-2013, 21:59
Dün gece üsküdarda arkadaşın scriocco vardı bende, astranın biri vurdu kactı bide emanet arabayla kovaladım o trafikte neyse yakaladım 24 yasında bi eleman abi valla haberim yok diyo yanında hatun vardı tartısıyolarmıs, bayram oldugundan bide yanındaki arkadası sayesinde agzi burnu saglam kaldı tuttum tutanagi yolladim elemani arkadasada mahcup oldum durduk yere.
Biz ne kadar dikkatli olursak olalım insanlar tez canlı.
Adam geldi düz yolda dururken bana girdi ALLAHTAN bnde fazla birşey birde şuçunu kabuş etmediler 2 saat vaktimi çaldılar.