Orijinalini görmek için tıklayınız : ArkadaŞlar yardim !!
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-butun-gozler-uzerinde-olacak-degisen-yok-139871080/detay/)
İLK LİNDEKİ ARACI ALAMAYA 2300 HASAR KAYDI VAR FAR VE TAMPON DEİŞMİŞ GİDİCEM YARIN KOMPLE BOYALI ARAÇ AMA KAFAFMA TAKILAN KAPI İÇLERİNEDE BOYA YAPMIŞLAR MİLANO KIRMIZISI RENK TUTSUN DİE KAFAMA TAKILDI ARAÇ SIKINTISIZMIŞ SİZCE?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-kirmizi-1.6-ies-guvenlik-paket-139079328/detay#)
İKİNCİ ARAÇ SAĞ ÇAMURLUK DEİŞİK HASAR KAYDI FİLAN YOK DIŞTAN KOMPLE BOYALI SIKINTISIZ..SİZCE NEYAPAYIM SAYGILAR..
GreyGoose
22-10-2013, 19:23
Abi başlığa bak ya birini kesiyorlar zannettim.
:d kardeŞİm acİl oyÜzden...
yanılmıyosam 41 VB gebzedeydi izmit de bariyere patladı bi tarafı yok diyorlardı bilgin olsun..
abi yanlış anlama ama neredeyse vtec parası üste iki üç daha çıksan vtec alınır gtiden sonra ies üzer gibi geliyo bana benım fikrim bu :)
Araçların fıyatlarıda sğlam Maşallah..200 bini geçmiş araçlar
huseyinturk
22-10-2013, 20:08
Araçların fıyatlarıda sğlam Maşallah..200 bini geçmiş araçlar
onlar honda km 200.000den sonra sayılmaya başlıyor zaten :D o paralara ne arabalar var ya vtec oolsun 30 istesin bişey denmezde yazık günah standart 1.6 araç
esmerserseriler
22-10-2013, 20:13
motorr içi bariz boyalı kulelere dikkat et boyalı..en azından sadece dıştan boyalı lafinin gerçek olmadiğin gösterir.
yanlis anlamayin ama 24 25 binlere czt, vtec vs var.
41 İ eledİm arkadaŞlar dİer araÇta 22 250 satilmiŞ ozaman bana dÜzgÜn bİ araÇ Önerİrmİsİnİz ?
ies çok ben antalyalıyım zaten istersen araştırım yarına bile temiz ies bulruz ama üsttede dediğim gbi vtec czt vs almak daha mantıklı değilmi ? haa gti ın masrafından bıktım daha az gitsin daha sorunsuz olsun mantığındaysanız eğer bişey diyemem
aracın dışı olur anlarımda renk tutsun diye kapı içlerini boyamak dünyanın en saçma işi, ha aracın rengi komple değişir anlarımda yine aynı rengin farklı bi tonuna boyanıyorsa şayet kesnilikle gerek yok ve aradaki fark anlaşılmıcak kadar az olur kapı içlerinde, yani var bi katakulle demeden duramıcam...
yegenimde 2001 gumus gri var
guvenlik paketi yok
duz
174. 000 km de
on tampon degisik
muhtelif boyalari var
110.000 de aldi, 4 yildir kullaniyor
replika vtec jantlari, 3,5 luk yay, stop falan var
20 istiyor araca
gumus isterseniz bakilabilir araca
Aynen renk fark olsun azda bİŞey mİdem bulandi gereÇekten gİtmİcem zaten bakmaya..
Kerem yay almiŞtim senden kardeŞİm benİ hatirladinmi bİlmem az gİtsİn az yaksin masraf aÇmasin tangir tungur İstemİorum dÜzgÜn araÇ olsun yeter
Abİler ben olursa full kirmizi veya beyaz İstİyorum dİer model araÇlarda olabİlİr ..
hatırladım abi zaten ondan yardımcı olmaya çalışıyorum ies istersen ben sana çok temiz ies bulurum arkds çevrem full hondacı hemde bu paraların altına bulurum
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2000-model-klima-abs-airbag-li-lpg-li-beyaz-1.6-ies-121030004/detay)
araç arkadaşıma ait ilan tarıhine bakma satılığa çıkartmıştı 20 vermişlerdi vermemişti ilanı durdurdu şimdi 2. dükkanı açacağı için tekrar aktif yaptı ilanı düşünebilirsin
Yazdim arkadaŞa suan İŞte oldugum İÇİn arayamadim
o fiyatlara bunu alirsin komple sifirlarsin hondadanda daha kaliteli olur diye dusunuyorum
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hastasina-bmw-118417073/detay)
Yazdim arkadaŞa suan İŞte oldugum İÇİn arayamadim
benim gönderdiğim ilan içinmi
Emre İlbi
22-10-2013, 21:36
20-21 verip 1.6ies alacaksan bence orada bi sıkıntı var,
haaa araba çiçek gibi, hatasız, boyasız olurda neyse derim,
başka araçlarada baksana, değişik öneriler var, illede Honda mı?
yok honda şart deil arkadaşlar binek araçta olur önerilerinizi bekliyorum..saygılar..
yokmu önerileriniz arkadaşlar hiç
i-vtec07
24-10-2013, 12:07
corsa 1.3 punto 1.3 astra h 1.6 bu araçlara baktın mı abi ? illede ies istiyosan buluruz antalyada
editt: honda antalyada satılıklar bölümünde var ies face ten de üye olun yardımcı oluruz/olurlar :)
Emre Ekrem
24-10-2013, 14:54
vaaay be istenilen paralara bak diyeceğim üstüme saldıracaklar, yok yok bir şey demedim...
Burak Mehmet
24-10-2013, 15:14
Arkadaşlar Aklınızda bulunsun bu tramerdeki sorgularda 2006 öncesi çıkmıyor. yani 2006 dan önce pert olan araç 2006 dan sonra kazaya karışmamışsa kız gibi çıkıyor o sorgularda..
Güvenmeyin bence tramere mesajda atmayın boşuna yazık paranıza...
talhamtyi
24-10-2013, 16:34
yanılmıyosam 41 VB gebzedeydi izmit de bariyere patladı bi tarafı yok diyorlardı bilgin olsun..
kanka aynen gebzenindi benim arkadaşındı komple topladı yeniden :D
değişen yok demiş yanlış yazmış değişmeyen parçası kalmadı dicekti :D