PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahçelievler Metrobüs Bıçaklı Saldırı

Runo
23-10-2013, 21:38
Bugün saat 16:30 civarı metrobüsten indiğimde galatasaray formalı 17-18 yaşlarında bir çocukla 25 civarı birisi gs forması yüzünden tartışıyodu bayağı kalabalıktı durak, ikisini ayırmaya çalışırken çocuk cebinden çakıyı çıkardı ve gs formalının bacağına saplayıp kaçtı tabi polise haber veren olmuştu ekipler geldi çocuğu uzattılar yere kan içindeydi ambulansta geldi aldı çocuğu (neredeyse 15dk sonra.. Durağın 2 dk yanında hastane var..) umarım durumu iyidir ve o zibidi yakalanmıştır. Ülkemizde hala takım muhabbetleri yüzünden nerdeyse adam öldürme potansiyeline sahip insanlar var çok yazık. Kanım dondu bugün

Time-R
23-10-2013, 21:52
Bahcelievlerde bugunlerde bu tur birkac olay duymaya basladim. En son Mehmet Akif Caddesi'nde yasanan durum tehlikeli bir semtte yasadigimiza karar kildirdi.

Umarim zanli yakalanmistir. Sanmiyorum ama.

Low-Rider
23-10-2013, 21:54
Bahcelievlerde bugunlerde bu tur birkac olay duymaya basladim. En son Mehmet Akif Caddesi'nde yasanan durum tehlikeli bir semtte yasadigimiza karar kildirdi.

Umarim zanli yakalanmistir. Sanmiyorum ama.

Ne oldu ? bahsettiğin yer kemal hasoğlunun olduğu cadde mi?

Time-R
23-10-2013, 21:56
Ne oldu ? bahsettiğin yer kemal hasoğlunun olduğu cadde mi?

Realin asagisindaki tramway yolu, "Keresteciler" tramway duragi onundeki isiklarda saat 23:30 civarinda adam vuruyorlar.

Ilgili haber videosu:
İstanbul'un göbeğinde cinayet - Milliyet.TV - Haber, Canlı Yayın, Dizi, fragman ve Eğlence Videoları (http://www.milliyet.tv/video-izle/Istanbul-un-gobeginde-cinayet-fubAgiq9bzdq.html)

Low-Rider
23-10-2013, 21:58
Realin asagisindaki tramway yolu, "Keresteciler" tramway duragi onundeki isiklarda saat 23:30 civarinda adam vuruyorlar.

Ilgili haber videosu:
İstanbul'un göbeğinde cinayet - Milliyet.TV - Haber, Canlı Yayın, Dizi, fragman ve Eğlence Videoları (http://www.milliyet.tv/video-izle/Istanbul-un-gobeginde-cinayet-fubAgiq9bzdq.html)

ok aynı caddeden bahsediyoruz, zaten müthiş tekin güzel bir yer değil..

ceyhun737
23-10-2013, 22:00
Dün atatürk havalimanındaki silahlı saldırıya canlı şahit oldum çok şükür kurşunlardan biri sekip bize gelmedi ancak bir canın değerinin ne kadar önemsiz olduğunu bir kez daha gördük.

Time-R
23-10-2013, 22:00
ok aynı caddeden bahsediyoruz, zaten müthiş tekin güzel bir yer değil..

Evim 7 dk yurume mesafesinde olay yerine. :)

Ben bu tramway duragini kullaniyorum gunduzleri, gec saattede "Mehmet Akif"de inip Emlak Konut'un onunden yuruyorum.

Gecen aksamda hizmet hastanesinin arkasindaki pazaryolunda silahli catisma cikti. Sarjor bosalmistir.

Kadyr
23-10-2013, 22:01
Seref yoksunu ipneler

Low-Rider
23-10-2013, 22:11
Evim 7 dk yurume mesafesinde olay yerine. :)

Ben bu tramway duragini kullaniyorum gunduzleri, gec saattede "Mehmet Akif"de inip Emlak Konut'un onunden yuruyorum.

Gecen aksamda hizmet hastanesinin arkasindaki pazaryolunda silahli catisma cikti. Sarjor bosalmistir.

yaw geceleri bomboş ıssız yerler birbirini vuruyor kesiyor millet işte

fastchild
23-10-2013, 22:19
hala takım kavgası devam ediyor yıl oldu 2013 bizim burada her akşam biyerlerde jarjör boşalıyor da allahtan taraflar sözlenerek karşı karşıya geliyorlarda sekme atlama derdi olmuyor