Orijinalini görmek için tıklayınız : 2000 saxo vts2
http://img55.imageshack.us/img55/1786/dsc01657bn5.jpg (http://imageshack.us) http://img55.imageshack.us/img55/8779/dsc01667kt1.jpg (http://imageshack.us) http://img530.imageshack.us/img530/9889/dsc01668yf8.jpg (http://imageshack.us) http://img55.imageshack.us/img55/1183/dsc01670db4.jpg (http://imageshack.us)
vcu15den sonraki aracım umarım bunuda onunkadar beğenirsiniz
Hayırlı olsun güle güle kullan :)
kazasız belasız kullan selim maşallah
hayırlısı olsun. Bence gayet şık.
Hayırlı Olsun .. Kazasız Belasız Kullan..:)
sportinger
09-07-2008, 14:42
kazasız belasız güzel bi araç...
teşekkür ederim arkadaşlar inş daha güzel olucak yeni yeni başladık bu arada plakamda orda yanlış :) 34 eys 56 dogrusu yeni degişti herkeze saygılar.
maaşallah sihirli ellerinle bunuda güzelleştirirsin... selim :)
B.Battal
09-07-2008, 14:48
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
hayırlı olsun selim kazasız belasız :) seni 407 aldın die duymuştum ama yanlış bilgi gelmiş sanırım
yo doğru duymuşsun onunla takasa girip bunu aldı
rahat duramadı yanii:) maşallah ama guzel seçim yapmış
selim hayırlı olsun kardeşim cok güzel araba.
abi odam saxodan başka araba kullanamıuyor 407almasıda saçmalıktı zaten neyse onun için bu araç güzel oldu kazasız belasız kullansın
rahat duramadı yanii:) maşallah ama guzel seçim yapmış
slm nbr kanka görüşemiyoruz aldınız vcu mu kayboldunuz ortalıktan :) zaten hakanada kırgınım ama neyse boşver burası yeri degil kanka walla dedigin gibi duramadım ya aile yim ama aile arabası bana göre degil :) vcu dan sora kafayı yedim arabalar bana kamyon gibi geldi araştırdım hemen bu canavarı aldım maşallah vcu yu aratmıyo çok şükür görüşelim kanka bi ara olmuyo böle :)
slm nbr kanka görüşemiyoruz aldınız vcu mu kayboldunuz ortalıktan :) zaten hakanada kırgınım ama neyse boşver burası yeri degil kanka walla dedigin gibi duramadım ya aile yim ama aile arabası bana göre degil :) vcu dan sora kafayı yedim arabalar bana kamyon gibi geldi araştırdım hemen bu canavarı aldım maşallah vcu yu aratmıyo çok şükür görüşelim kanka bi ara olmuyo böle :)
hayırlı olsun tekrardan gule gule kullan kardeşim..:) hakanla bende görüşemiyorum ikimizinde işleri oldukça yoğun , kısmetse bu akşam buluşup rakı time yapıcaz , sitemlerini iletirim..:)
Hakanla konuştuk 407 aldı selim dedi şaşırdım saxodan in 407 bin iş değil..:) pazar gunu körfez pistindeyiz gelirseniz memnun olurum:)
M U R A T
09-07-2008, 15:26
hayırlı olsun. ama sen 1 2den daha iyi demiştin bir konuda. şimdiki fikrin nasıl?
tamam kardeşim inş görüşürüz hakana ilet sitemlerimi mutlaka :)
hayırlı olsun. ama sen 1 2den daha iyi demiştin bir konuda. şimdiki fikrin nasıl?
slm ewet hala aynı şeyi söylüyorum size yanlış gelio heralde ben bende ne varsa o iyi demiyorum neyse onu söylüyorum allaha şükür yıllardır işin içindeyim bazı şeyleri istemedende ögreniyosun ugraştıkça hala lafımın arkasındayım onuda sana hemen izah ediym vcu da chip komple 60 lık ve son otto vardı tabi bide filtre başka hiçbişey yok ama bu arabada chip kısa şanzuman p52 piston hdrs komple 60lık otto son ve sonuç vcu ile aynı hiçbir artısı yok yürüründe vcu ile yanyana kaldıgım arabayla tekrar deniyorum bununlada yanyana kalıyorum tamam kalkışı bunun 1 adım önde oda şanzumandan başka bir artısı yok yine ve yine söylüyorum vcu gibi boş ve yürüyen bi araba görmedim göremiycemde heralde saxo 1 başka bişey saygılar.
hayırlı olsun tekrardan gule gule kullan kardeşim..:) hakanla bende görüşemiyorum ikimizinde işleri oldukça yoğun , kısmetse bu akşam buluşup rakı time yapıcaz , sitemlerini iletirim..:)
Hakanla konuştuk 407 aldı selim dedi şaşırdım saxodan in 407 bin iş değil..:) pazar gunu körfez pistindeyiz gelirseniz memnun olurum:)
kanka bişey daha ya aklımdayken aradım hakanı ama dedim ya ulaşamıyorum şanzumanı degiştircem diodu o kısa koycaktı walla şuan bendeki şanzuman tam ona göre ondakide bana göre :) ben kısayı sevmiyorum hala öle bi düşüncesi varsa söle bi görüşelim konuşalım uyarsa ikimizede degiştiririz aklınızda olsun tam draglık 13 61 oranlı ok kanka tekrar saygılar .
kanka bişey daha ya aklımdayken aradım hakanı ama dedim ya ulaşamıyorum şanzumanı degiştircem diodu o kısa koycaktı walla şuan bendeki şanzuman tam ona göre ondakide bana göre :) ben kısayı sevmiyorum hala öle bi düşüncesi varsa söle bi görüşelim konuşalım uyarsa ikimizede degiştiririz aklınızda olsun tam draglık 13 61 oranlı ok kanka tekrar saygılar .
aynen oda istiyordu kısa isabet oldu..akşam konuşurum kardeşim, haberi gelir kısa zamanda sana..saygılar bizden:)
cagalazade
09-07-2008, 17:09
:D:D numaram değişti selimcim... aramışsın şirket numarasını bizim sekreter birileri sarkıyo sanmış :D:D
bu gun yarın yenı numaram bellı olacak ararım senı... hayırlı olsun kardesım bu arada kazasız belasız kullan...sasırdım walla ne dıyım :D
sanzıman ıcın konusalım? bu arada ufaklık geldı mı? saglıgı nasıl? :)
aracı ızmırdenmı aldın sen
Güzel araç kazasız belasız önceki aracın vcu'u maşaallah iyi yürüyormuş buda onu aratmaz umarım bir de vcu'u 106 gti la denemişmiydin sendeyken araç ?
Maşallah. Hayırlı olsun. Ama aracında yazdıkların var ise ve eski arabam ile aynı diyorsan bi yerde bi sorun var demektir :)
hayırlı olsun kazasız belasız
aracı ızmırdenmı aldın sen
evet izmirin aracı
ewet aracım izmirden geldi ilk sahibinden aldım garaj arabası ikinci araç olarak kullanılmış daha 90 binde kazasız ve boyasız hatta ilk defa şahit oldum saxonun orjinal paspası üzerinde :) :) maşallah şansa güzel araba buldum aracımda hiçbir sorun yok herşeyine bakıldı ancak bu kadar yürüyo SCHUMİ kardeşim ama şuda var biraz gazlıyıp motoru tekrar açmam lazım vcu gibi :) inş bi süre sonra daha iyi olacak şimdilik bi şikayetim yok allaha şükür iyi hepimize bol gazlamalı günler allah kaza bela göstermesin..
Güzel araç kazasız belasız önceki aracın vcu'u maşaallah iyi yürüyormuş buda onu aratmaz umarım bir de vcu'u 106 gti la denemişmiydin sendeyken araç ?
sagol kardeşim allah razı olsun hepimize kazasız belasız günler ewet vcu bendeyken inan abartısız en az 20 30 106 ile denedim ama sen hangi 106 yı soruyosun onu çıkaramadım söylersen dönerim sana
Biri mavi 106 gti Fb plaka olan diğeri de siyah Vy plaka olan sanırım vcu'la denenmiş bu araçlar...
:D:D numaram değişti selimcim... aramışsın şirket numarasını bizim sekreter birileri sarkıyo sanmış :D:D
bu gun yarın yenı numaram bellı olacak ararım senı... hayırlı olsun kardesım bu arada kazasız belasız kullan...sasırdım walla ne dıyım :D
sanzıman ıcın konusalım? bu arada ufaklık geldı mı? saglıgı nasıl? :)
ya hakan sana öyle kızdımki walla anlatamam gelicem dedin kaç defa millete yalancı çıktım gelio gelio bu sefer gelio diorum ortada yoksun :) ondan sora arıyorum hal hatır soruym die yoksun sora araba aldım çocugum oldu haber veriym dedim yoksun :) nerelerdesin sen yaa arabamı aldın elimden unuttun beni hahahahah kanka allaha şükür oglum oldu maşallah iyi bi sorun yok hakan abimi çagır onunla gazlıycam dio :) öle yani hakancım ara o zaman beni görüşelim şanzuman işinide konuşuruz ok kanka kib. saygılar.
erdogandanmı aldın aracı kuşadasında kımden aldın merak ettım arkdaşımın arabası sanırım_????
Biri mavi 106 gti Fb plaka olan diğeri de siyah Vy plaka olan sanırım vcu'la denenmiş bu araçlar...
kanka fb plaka 106 gti kartalın arabasınımı diosun ? eger oysa ben onla denemedim aldıgım arkadaş denemiştir berki ama vy ile denedim onu aldım ataşehir rolde
Fb kartalın sahibi erdem,Vy'yi geçtin yane iyi güzelmiş :) neyse hayırlı olsun tekrardan...
erdogandanmı aldın aracı kuşadasında kımden aldın merak ettım arkdaşımın arabası sanırım_????
ewet erdogandan aldım benimde arkadaşım kuşadasından.
Fb kartalın sahibi erdem,Vy'yi geçtin yane iyi güzelmiş :) neyse hayırlı olsun tekrardan...
sagol kardeşim bu arada senle tanışmışmıydın yasin ? hangi yasin ? :)
yalnız erdogan onun ılksahıbı deıl bılıyosun demı ılks ahıbı can dıye arkdaşım sonra galerıye satıldı erdogan galerıden aldı...35 cac plaka best servıste yapılmıştı arac kazasız belasız kullan
http://img99.imageshack.us/img99/5395/dfqb6.png (http://imageshack.us)
Yok tanışmamıştık snaırım ben askerden yeni geldim askerden önce vcu renginde kiraz kırmızı 106 gti'ım vardı ZL 1982 :) şimdi kobalt mavi 106 Gti'ım var 2. 106 Gti'ım yane :)
yalnız araca temız bakıldı cok :)
Yok tanışmamıştık snaırım ben askerden yeni geldim askerden önce vcu renginde kiraz kırmızı 106 gti'ım vardı ZL 1982 :) şimdi kobalt mavi 106 Gti'ım var 2. 106 Gti'ım yane :)
hımmmm illa denk gelmişizdir ya biyerlerde zl yabancı gelmedi bana :) neyse o zaman sanada gözün aydın dielim atlattın askerligi :)
Sağolasın Şükür Bitirdik hayırlı olsun yeni aracın tekrardan kazasız belasız...
yalnız araca temız bakıldı cok :)
ewet yalan yok benim aracım die degil gerçekten çok temiz titiz bakılmış maşallah bitane arkadaşımda var 106 2001 daha 52 binde şuan bi onu gördüm böle temiz bide bunu en güzel yani hiç kurcalanmamış ellenmemiş araç dıştan hala sıfır gibi duruyo neyse artık hep bizlerle :)
bak bızım ızmrde ortammız vardı araba cac plaka bu saxoyu can kullanırdı solıyım sana acık olım guzl yururdu ksa şanzuman chıp felan vardı aracta can sonra satmak ıstedı sanırım baska araba aldı galerıdeydı bu araba erdoganda leonu vardı evrdı bunu aldı bana msnden sorardı ledlı nasıl alcaz felan yardımcı oldum ıyı baktılar bayagı masraf ettıler sevındım adına ama ılk sahıbı erdogan deıl :)oda cok önemlı deıl :) talnız ustunde oz jant vardı onları satıp bunu neden almıs erdogan anlamış deılım
bak bızım ızmrde ortammız vardı araba cac plaka bu saxoyu can kullanırdı solıyım sana acık olım guzl yururdu ksa şanzuman chıp felan vardı aracta can sonra satmak ıstedı sanırım baska araba aldı galerıdeydı bu araba erdoganda leonu vardı evrdı bunu aldı bana msnden sorardı ledlı nasıl alcaz felan yardımcı oldum ıyı baktılar bayagı masraf ettıler sevındım adına ama ılk sahıbı erdogan deıl :)oda cok önemlı deıl :) talnız ustunde oz jant vardı onları satıp bunu neden almıs erdogan anlamış deılım
walla öle biliodum neyse dedigin gibi çokta önemli degil önemli olan arabanın durumu oda belli ewet erdoganda saglam para harcamış iyi bakmış arabaya araba iyi yürüyo ama bana yetmiyo bu işlemler varken daha iyi yürümesi lazım :) janta gelince walla digerinden güzel bana öyle geldi araç rengiyle falan çok uyumlu normalde güzel olmayan bi jant ama inan arabada cici durmuş cc jantı alcaktım herkez dursun bu güzel farklı dedi zaten cc jantınıda herkez koydu bizimkide böle kalsın degişik :) ama biraz bende bişeyler yapıcam arabaya çok ısındım para harcamaya deger yani bakalım dedim ya artık bizimle ona göre yapcas bişeyler...
yapcak fazla bişi yok dışına aslında bak araanalr bolumunde saxo 2 jantı var kuzende düşünursen takas et ıstersen onla:) msnımdıe ekle yardımcı olurum gknb85@hotmail.com
olursa saxo 2 jantı yoksa bunlarıda hiç bozmuycam arabaya yakışmış rengiyle falan çok tatlı uyum saglıyo biraz daha yere indirsem arabayı ondan sora gircem motora :):) bakalım işte yavaş yavaş inş hepsi olcak
yokmu saxo2 jantı arkadaşlar ?
taks etmek isteyen bir arkadaş vardı formu iyi kontrol et selim
BigHunter
15-07-2008, 17:44
Diri duruyo maşallah
Sefa_vts
15-07-2008, 22:03
1000 migila iidir.. adanada çok var bu janttan saxo larda :) Kazasız belasız.. cac 34 oldu demek..
sagolun arkadaşlar eger varsa bildiginiz satan eden haber verirseniz sevinirim zaten olursa bi onu yapıcam başka bişey yapmıycam dışına he biraz daha yere bascaz o kadar
1000 migila iidir.. adanada çok var bu janttan saxo larda :) Kazasız belasız.. cac 34 oldu demek..
ewet cac artık 34 eys 56 :) o anıyı burda sürdürcezz :):)
o zaman bu arada adanalılara duyrulur varsa saxo2 bu jantlarla takas yapabilirim daha çizik yok sıfır aklınızda olsun
Up306Gti
21-09-2008, 15:47
orj cantlarda fena olur yani Maşallah selim kazasız belasız on numara:)
aracın masallahı var kardesımın arac fena yuruyorr gorduk ettıkkk :)
yusufbatırel
22-09-2008, 21:41
masallah selım allah kaza bela vermesın boncuk gıbı araban
hayırlı olsun allah kaza bela vermesın cok dırı aracın..
Shadow_Dancer
22-09-2008, 22:48
mk2 rulez...
masallah
H22Power
23-09-2008, 00:33
maaşallah çok iyi gidiyor diyolar bu araba için saxo vtec ve 106 denememeye kara verdim vermeseydim denemek isterdim:)
süper bi araba cigerli maaşallah bay bay yaparak gidiyor allah kaza bela vermesin selimcim....
sagol kardeşim seninkide öle makinaların maşallahı var allah kaza bela vermesin.
Motor hacmi kaç cc oldu?Sıkıştırma oranı tam nedir?
Temiz duruyor....Maşallah...