PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyatör temizlenmesi?

melih
27-10-2013, 16:06
Dün biraz antifiriz koydum araça bugun bi bakayım dedim palcık palcık sarı renkte camur gibi olmuş su, sanırım radyatörde çamurlanma vardıki antifirizide koyunca karıştı ortalık :)

En piratik yoldan nasıl temizleriz radyatör ve su borularını ilaç vs. vs. gibi yollar varmıdır.

Yardımlarınız rica olunur.

darkmoon
27-10-2013, 16:16
kendin yapıcaksan würth ün radyatör temizleyicileri var bir bak istersen..

RADYATÖR TEMIZLEYICI 250 ML - Würth Türkiye - Profesyonel Montaj (http://shop.wurth.com.tr/radyator-temizleyici-250ml)

melih
27-10-2013, 16:55
kendin yapıcaksan würth ün radyatör temizleyicileri var bir bak istersen..

RADYATÖR TEMIZLEYICI 250 ML - Würth Türkiye - Profesyonel Montaj (http://shop.wurth.com.tr/radyator-temizleyici-250ml)

ewet gördüm wurth un ürünlerini başka alternatif çöümler var ise bilmek isterim :)

darkmoon
27-10-2013, 17:07
makina ile temizleme olayı var 60-70 tl ye sanayide radyatörcüler yapıyor..

focus musty35
27-10-2013, 17:18
Dün biraz antifiriz koydum araça bugun bi bakayım dedim palcık palcık sarı renkte camur gibi olmuş su, sanırım radyatörde çamurlanma vardıki antifirizide koyunca karıştı ortalık :)

En piratik yoldan nasıl temizleriz radyatör ve su borularını ilaç vs. vs. gibi yollar varmıdır.

Yardımlarınız rica olunur.

balcık gıbı sarı renk olduysa araba conta yakmıs motor suyuna yag karısıyordur bence bı ustaya gosterın

AdemAr
27-10-2013, 18:57
balcık gıbı sarı renk olduysa araba conta yakmıs motor suyuna yag karısıyordur bence bı ustaya gosterın

benım tahmınımde o yönde genelde radyatör suyuna yağ karıştıysa sarı balcık olur. eğer zamanında çamurlu su koymadıysanız başka bi açıklamasıda yok

ErT_ThM
27-10-2013, 20:10
Radyatörden bloğa giden hortumu sök en başta radyatörre olmak üzere sonra bloktan çevirerek tazikli su bas 5-6 dk içerde su dönsün ondan sonra FEBİ"nin antifirizinden al 2lt antifiriizi koyduktan sonra su koy radyatörre havasını al fan açsın bekle bidaha öyle balçık şeklinde bi su çıkmaZzz