PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'de Sürücü Kursu



HardCore
30-10-2013, 21:18
Abilerim merhabalar, 18 imi yeni doldurdum malumunuz bu yaş ehliyetten başka bir şey de ifade etmemekte. Urla bölgesinde ikamet ediyorum, burada bulunan sürücü kursuyla görüştük fakat direksiyon dersleri hariçte olsa çok saçma sapan bir rakam verdiler.
Eğer tanıdığınız ve ya bildiğiniz, önerebileceğiniz bir sürücü kursu varsa yardımcı olabilir misiniz. Hiç bir derse vs. girmeyeceğim, direksiyon derslerinden de muaf olacağım. A2 ve B yi beraber alırım diye düşünüyorum. Teşekkürler :heyoo:

batucan
30-10-2013, 21:44
Guzelbahce surucu kursunu arayabilirsin...

ulas
30-10-2013, 21:50
Tanıdık kurs var da, Hiçbir derse girmemek mi? Girsen sana faydası olmaz mı güzel kardeşim ?

HardCore
30-10-2013, 22:19
Tanıdık kurs var da, Hiçbir derse girmemek mi? Girsen sana faydası olmaz mı güzel kardeşim ?

Abi çekirdekten yetiştik :D ilk yardım ve trafiğide lisede görmüştük, motorsa malumunuz her gün forumdayım sanayide de stajımı tamamladım. Sorulara falan göz attım da çözülmeyecek gibi değil, bu sene üniversite hazırlıklarım varda kursa bağlayacak zamanım yok :)

Gko
31-10-2013, 08:40
Okuldaki derslerle onu kiyaslaman sacma kardesim. Derste sen.yokken kontrol falan olur.basina bela. En azindan 3 5 derse gitmelisin. Cekirdekten surucu kursunda yetismedin ya ?

rebeloghy
31-10-2013, 10:18
Kardesim adını unuttum Hatay da , Kuyum Pide 'nın arka sokağında vardı. 3 sene önce derslere gelmeyeceğim , direksiyon dersine de gerek yok dedim , en azından 2 kere gel imza at dediler sonuç olarak 300 -350 liraya bitmişti kurs.
( sosyal mesaj verecek abilerime şehir içi özel ders verilir :) )

Uzak değilse bir uğra konuş , az ders aldıkça fiyattan kırabiliyorlardı boşuna para vermezsin. Zaten sürücü kursu hocası olup araba kullanmayı bilen , öğretebilecek hoca var mı hiç inanmıyorum trafikte kendileri ne şebek şebek kullanıyorlar. Bomboş güzergahta 30 -40la trafik işgal ederek bir şey öğrenilmez de zaten boşuna sosyal mesajlara başlanmasın