Orijinalini görmek için tıklayınız : aem ms4 vs wems
Patisever
02-11-2013, 21:41
forumda illaki kullanan arkdasımız cok war sizce baslıgımdaki belirttiğim hangisi daha verimli ve tecrih edilebilir
Selcuk_RoL
02-11-2013, 21:45
Bende ikiside var ax te aem ms4 rol de vems var neyini soruyorsun?
Patisever
02-11-2013, 21:46
yazıyom faceden selcuk
ProdriveSTI
02-11-2013, 22:24
Abi burdan yazsan da bizde bilgilensek güzel olur. :)
ChtArdARSL
02-11-2013, 23:17
Bende aem ems4 var.. farklı cesıtlı ozellıklerı mevcut ozellıkle begendıgım 2 ayrı harıta yazabılıyorsun ustune tum sensorler baglana bılıyor ve sensorlerı ucuz
Patisever
03-11-2013, 14:38
Bende aem ems4 var.. farklı cesıtlı ozellıklerı mevcut ozellıkle begendıgım 2 ayrı harıta yazabılıyorsun ustune tum sensorler baglana bılıyor ve sensorlerı ucuz
Iki ayri harita yazilabiliyor derken yani kendi muhafazasindami tutabiliyor istege bagli diger haritaya hemen gecebiliyormusun nasil oluyor tam anlatip bilgendirebilirmisin tesekkurler
ChtArdARSL
03-11-2013, 14:50
Iki ayri harita yazilabiliyor derken yani kendi muhafazasindami tutabiliyor istege bagli diger haritaya hemen gecebiliyormusun nasil oluyor tam anlatip bilgendirebilirmisin tesekkurler
uygun fıyata ayrı bır parcası var evc gıbı gecıs yapabılıyor.Ozgun abı gorurse detayları verır
Switchable Map özelliği aşağı yukarı Her ECU'da mevcut. Yay jant lastik gibi hangi beyin daha iyi diye sormak zor. Beyini almak isteyen sen beyinden yada özelliklerinden anlamıyorsan beyini kullanan ve sana yorum yapıcak kullanıcıda ayarını kendisi yapmıyorsa sana aradaki farkları anlatması zor. Ayarı iyi yapıldıktan sonra tekrar Tuner'e uğratmayan her beyin iyidir. Ekstra özellikler para demektir. Bence beyin seçimi yapıcaksan Tuner'ine yada güvendiğin bir Tuner'e sor.
ChtArdARSL
03-11-2013, 15:34
Switchable Map özelliği aşağı yukarı Her ECU'da mevcut. Yay jant lastik gibi hangi beyin daha iyi diye sormak zor. Beyini almak isteyen sen beyinden yada özelliklerinden anlamıyorsan beyini kullanan ve sana yorum yapıcak kullanıcıda ayarını kendisi yapmıyorsa sana aradaki farkları anlatması zor. Ayarı iyi yapıldıktan sonra tekrar Tuner'e uğratmayan her beyin iyidir. Ekstra özellikler para demektir. Bence beyin seçimi yapıcaksan Tuner'ine yada güvendiğin bir Tuner'e sor.
Aynen oyle Suayip abının dedıgı gıbı.Ben 1 senedır kullnıyorum problemsiz,Özgun abı tafsıye ettı ve aldım :)
Patisever
03-11-2013, 16:54
ewet suayp gerek kendı gerekse sizlerinde tanıdıgı bir cok tunere danısıyorum fikir alıp beyinle ilgili az cok tecrubelerini öğrenerek bilinçli hareket etmek için özen gösteriyorum konuyu acma sebebım tunerler ile birlikde kullanıcıların da artı veya eksı yönde fikirlerini öğrenebilmek içindir...
bunların biribirinden artısını ve hangisinin çok yönlü kullandıgını yazabilirmisin bende bugünlerde bir beyin almayı düşünüyorum hepsi bi arada fonksiyonları toplanmış hangisi ?
Selcuk_RoL
05-11-2013, 08:59
bunların biribirinden artısını ve hangisinin çok yönlü kullandıgını yazabilirmisin bende bugünlerde bir beyin almayı düşünüyorum hepsi bi arada fonksiyonları toplanmış hangisi ?
Valla ben ikisinide sorunsuz kullaniyorum onemli olan kime ayar yaptiricagin yani kendin ayarlamiycaksan kime ayar taptiricaksan bence onun dedigini al kafan rahat olsun ben iceriklerinden anlamiyorum ama iki beyinide pug grubunda kullaniyorum sifir sikinti ile
Valla ben ikisinide sorunsuz kullaniyorum onemli olan kime ayar yaptiricagin yani kendin ayarlamiycaksan kime ayar taptiricaksan bence onun dedigini al kafan rahat olsun ben iceriklerinden anlamiyorum ama iki beyinide pug grubunda kullaniyorum sifir sikinti ile
eywallah :icon_tup:
TURBO_S2K
06-11-2013, 00:11
forumda illaki kullanan arkdasımız cok war sizce baslıgımdaki belirttiğim hangisi daha verimli ve tecrih edilebilir
Bunu yazılımını yapıcak kişiye sorman gerekir.
O ne öneriyorsa onu al
Eğer yazılımını yapıcak kişi en iyi AEM biliyorsa, sen kimsenin duymadığı 20.000 TL değerinde bir beyin de alsan arabana, o ayarını rahat ve verimli yapamicak olduktan sonra paranı çöpe atmış olursun.
Tuner ın ikisini de rahat programlayabiliecekse en iyisi ona sormak çünkü beyini sen kullanmicaksın, o kullanıcak sen sadece arabana takıcaksın ve ona teslim ediceksin. Hiçbir beyin durduğu yerde hp vermicek.
İki beyinde işini görücektir diye düşünüyorum ama unutmamak lazım ki AEM EMS 4 ü birçok arabaya bağlayabilirsin. İlerde satman da rahat olur, yarın başka bi 4 silindir alırsan ona bağlama şansın da olur
bu 2 harita yazma olayını aem ms4 mü saglıyo ?