Orijinalini görmek için tıklayınız : sound magus dk1800 nasıldır
Sound magus dk1800 mono amfi kullanan var mı? 480 tl'ye değer mi yoksa başka önerebileceğiniz amfi var mı?
1Ohm Load 1800W
2Ohm Load 1000W
4Ohm Load 650W
suan pioneer 310 s4'te kullanılcak ama ileriye dönük güçlü bir bass almayı düşündüğüm için bu amfiyi düşündüm, sizce mantıklı mı o fiyata :)
şimdiden teşekkür ederim yardımınız için :)
darkmoon
05-11-2013, 07:30
ben marka olan ürünlere bakmanı tavsiye ederim.. ama illa bu tip fason çin üretimi bir şey alıcaksan muratın çok övdüğü forwell var bak derim..
ben marka olan ürünlere bakmanı tavsiye ederim.. ama illa bu tip fason çin üretimi bir şey alıcaksan muratın çok övdüğü forwell var bak derim..
marka olarak önerebileceğin bir model var mı abi fiyatı çok çıkmicak sekilde :)
darkmoon
05-11-2013, 07:39
sıradan markalar önericem o yüzden yazmadım ilk mesajda ikinci elde bakarsan jbl audioson jlaudio, alpine,pionner,dd,helix,audiobahn v.b :)
sıfır alıcaksanda bu ürünlerede gücün yetmesse forwell,xetec,maqustic bunlara bak derim..
xetec ile maqustic zaten bilinen iyi markalarda forwellide murat çok övüyor beğeniyor ondan yazdım o beğeniyorsa iyidir yoksa benim kullanmışlığım bir bilgim yok.. :)
erenin arabada var olum işte ama o kadar para vermeye değmez bence çünkü o kadar ses açık dinliyemezsin onda bide sm bass var 38 lik arabada duramıosun :D bende koydum zamanında 400 rms mono anfi 38lik jbl şimdi anfi en kısıkta bide 30 cm lik bi bass koydum yetior fazla bile :D
JBL GTO3501 BASS KONTROLLÜ MONO ANFİ KARGOSUZ !! GittiGidiyor'da 91629273 (http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/jbl-gto3501-bass-kontrollu-mono-anfi-kargosuz-91629273)
şöyle bişey al kafan rahat olsun uzaktan bass kontrolüde var miss :D
serdaruma
05-11-2013, 08:00
Sound magus 1ohm düştüğünde sıkıntı yaratabiliyor.
Ucuz yollunun en iyi mono anfisi Xetec 1500.1 dir hem dediği değerleri verir hemde pamuk bord yapısı vardır, zor ısınır.
erenin arabada var olum işte ama o kadar para vermeye değmez bence çünkü o kadar ses açık dinliyemezsin onda bide sm bass var 38 lik arabada duramıosun :D bende koydum zamanında 400 rms mono anfi 38lik jbl şimdi anfi en kısıkta bide 30 cm lik bi bass koydum yetior fazla bile :D
JBL GTO3501 BASS KONTROLLÜ MONO ANFİ KARGOSUZ !! GittiGidiyor'da 91629273 (http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/jbl-gto3501-bass-kontrollu-mono-anfi-kargosuz-91629273)
şöyle bişey al kafan rahat olsun uzaktan bass kontrolüde var miss :D
bu amfiyi bende gördümde yaza doğru l5/l7 düşünüyorum çok düşük kalmaz mı bu :) senin 38'lik jbl zaten 1 km uzaktan fark ettiriyordu :)
sıradan markalar önericem o yüzden yazmadım ilk mesajda ikinci elde bakarsan jbl audioson jlaudio, alpine,pionner,dd,helix,audiobahn v.b :)
sıfır alıcaksanda bu ürünlerede gücün yetmesse forwell,xetec,maqustic bunlara bak derim..
xetec ile maqustic zaten bilinen iyi markalarda forwellide murat çok övüyor beğeniyor ondan yazdım o beğeniyorsa iyidir yoksa benim kullanmışlığım bir bilgim yok.. :)
Sound magus 1ohm düştüğünde sıkıntı yaratabiliyor.
Ucuz yollunun en iyi mono anfisi Xetec 1500.1 dir hem dediği değerleri verir hemde pamuk bord yapısı vardır, zor ısınır.
Xetec 1500.1'ide 400 e bulmuştum, ikisi arasında kalmıştım bende zaten :) o zaman dk 1800 ve xetec 1500.1 arasında xetec al diyorsunuz :)
bu amfiyi bende gördümde yaza doğru l5/l7 düşünüyorum çok düşük kalmaz mı bu :) senin 38'lik jbl zaten 1 km uzaktan fark ettiriyordu :)
ne 5 i ne 7 si bi zaman sonra sıkılıcan büyütmek yerine küçültmeye gidicen onu diorum ben :) ama illa alcam diyosan dediğn anfi iyi erenin arabadan hatırlıyorum hatta stop lambasının içi kırılmıştı hatırlarsın belki ahaha :D
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-boss-ch650-4-kanal-mofset-power-amfi-1000-w-caraudiosoul-139751613/detay
benim anfinin 4 kanal olan modelinden. hem uzaktan bass kontorü var hem hoparlör girişi var teybe hiç bi aparat takmadan ses çıkışından anfiye giriyosun
4 100 rms demiş 2 sini köprüyle bass a bağlasan kalan 2 kanallada önlere mid takımı koyarsın canavar gibi olur iyi düşün :)
hem o kadar ağır bass koyup hem orjinal sistemle müzik dinliyebilceğini sanma en azından bnde öyle yaptım 4 tane kaliteli hoparlör alman lazım
darkmoon
05-11-2013, 08:32
xetec iyidir kendini ispatlamış bir marka.. tam değerlerini oda vermez ama çokda düşük değil çok az bir fark var..
1500.1 de neyle besliyceksin bu kadar iddalı bir şey alıyorsun..
ne 5 i ne 7 si bi zaman sonra sıkılıcan büyütmek yerine küçültmeye gidicen onu diorum ben :) ama illa alcam diyosan dediğn anfi iyi erenin arabadan hatırlıyorum hatta stop lambasının içi kırılmıştı hatırlarsın belki ahaha :D
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-boss-ch650-4-kanal-mofset-power-amfi-1000-w-caraudiosoul-139751613/detay)
benim anfinin 4 kanal olan modelinden. hem uzaktan bass kontorü var hem hoparlör girişi var teybe hiç bi aparat takmadan ses çıkışından anfiye giriyosun
4 100 rms demiş 2 sini köprüyle bass a bağlasan kalan 2 kanallada önlere mid takımı koyarsın canavar gibi olur iyi düşün :)
hem o kadar ağır bass koyup hem orjinal sistemle müzik dinliyebilceğini sanma en azından bnde öyle yaptım 4 tane kaliteli hoparlör alman lazım
eren dediğin meg 3 olan mı :D buda bükçeyi aşıyor biraz :) hoparlör olarakta 2 takım focal istedim ama bükçeyi aşırı aştı :D şu hertzlerden alıcam büyük ihtimal 12 taksit :D
HERTZ ESK 130.5 2 Yollu Hoparlör Hoparlör (http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/HERTZ-ESK-130.5-2-Yollu-Hoparl%C3%B6r,103452,465584,855624.html?langId=-14)
xetec iyidir kendini ispatlamış bir marka.. tam değerlerini oda vermez ama çokda düşük değil çok az bir fark var..
1500.1 de neyle besliyceksin bu kadar iddalı bir şey alıyorsun..
abi şuanlık pioneer 310 s4 var ( 4 ohm - 400 rms ) ama ileriye dönük büyütmek isterim diye almışken mono amfiyi kuvvetli bir şey alıyım bir daha amfi masrafı çıkmasın diye düşünüyorum da yanlış mı düşünüyorum acaba :)
darkmoon
05-11-2013, 09:07
yok niye yanlış olsun mantıklı :)
bu ilanını attığın hertz mid takımı değil mi. mid takımıysa bunu anfiyle besmelen gerekicek sen hal mono anfi fantazisi yapıosun bunu teyple beslersen hiç bi işe yaramaz :D
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/jbl-gto-508c-mid-takimi-componant-ucretsizkargo-93334546
iş yapar :)
yok niye yanlış olsun mantıklı :)
o zaman sound magustan vazgeçip, xetec'te karar verdik abi :)
bu ilanını attığın hertz mid takımı değil mi. mid takımıysa bunu anfiyle besmelen gerekicek sen hal mono anfi fantazisi yapıosun bunu teyple beslersen hiç bi işe yaramaz :D
bir tanede kenwood sterio amfi var elimde :D haftasonu bir kaç yeri aradım jbl için hepside garanti vermiyoruz diyor resmen çakma diyor :D jbl'den soğuttular biraz :)
darkmoon
05-11-2013, 09:38
hayırlı olsun ama murtaş garantisi kesin olsun.