Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 GTİ Saxo VTS
arkadaşlar iyi günler bir konu hakkında bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum sizle 106 gti ve saxo vts lerin kronik sorunu olan debriyaj yay'ın kırılması ile ilgili.aynı sorunu defalarca yaşadım Ankarada Şahin Binboğa adlı bir abi ile tanıştım sorunu mu anlattım yardımcı olabilceğini söyledi kendisinin mesleği debriyaj üstünedir.debriyajda yaptırdım aracıma taktım ve herhangi bir sorun yaşamadım ne bir kaçırma nede baskı yayını kırma adına kendisine çok teşekkür ediyorum bu debriyajdan isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışırım.konu ile ilgili olan debriyajın fotosunu aşağıdaki linkte bulabilirsiniz
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=689319424419363&set=a.258306147520695.70874.100000239346049&type=1&theater
Herkese İyi Günler Dilerim.:heyoo:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=689319424419363&set=a.258306147520695.70874.100000239346049&type=1&theater
şemsiyeyi draglardamı kırıyordunuz yoksa roolldemi... kronik bi durum fazla dewir dönmekten kırılıyor malesef....ama şöyle bir durumda söz konusu eger şemsiyeyi kırmassa grank civatalarını koparıyor..
G.Ü.R.A.Y
08-11-2013, 16:39
Eyvallah ertom aklımızda olsun :icon_tup:
fiyat ne istiyorlar kardesım???
alihan_27
08-11-2013, 17:17
fiyat ne istiyorlar kardesım???
Evet fiyat ne istiyorlar. Özelse pm atarmısın.
Kronik sorun olduğu düşüncesiyle mutabık değilim...Kullanımla alakalı veya ürün ile ilgili olduğu kaanatindeyim..
7 yıl kullandım..1 kere bile kırılmadı.
Ayrıca hayırlı olsun...
şemsiyeyi draglardamı kırıyordunuz yoksa roolldemi... kronik bi durum fazla dewir dönmekten kırılıyor malesef....ama şöyle bir durumda söz konusu eger şemsiyeyi kırmassa grank civatalarını koparıyor..
drag tada kırma oluyor rollde devir dönüyoruz çünkü genelde 9000 rpm civarları
Kronik sorun olduğu düşüncesiyle mutabık değilim...Kullanımla alakalı veya ürün ile ilgili olduğu kaanatindeyim..
7 yıl kullandım..1 kere bile kırılmadı.
Ayrıca hayırlı olsun...
arkadaşların dedigi gibi eger devir dönmez vitesleri vawaş atarsan arada vites oturmama gibi bir sıkıntı yaşamassan uzun yıllar kullanırsın buna mutabıkım ama devir dönüp kırmayanını ben hiç raslamadım şimdiye kadar...
fiyat olarak ne kadara yaptırdınmız özel mesaj degil buraya yazın sonuçta yaptırıcak olan bilir görür...kullanımınız nasıl peki şehir içinde silkeleeme warmı bronz gibi sertlik....
debriyajın sertlik oranı var onu baştan ileteyim sizlere ben alıştığım için şehir içi kullanımı kolay geliyor artık bana
0532 664 55 33 Şahin Binboğa bu numaradan ulaşabilirsiniz
Bu resımdekı baskı pek saglıklı degıl benden soylemsı
sızın aracınızda neler var motorda ? ortlama kac hp verır ?
balata ıcın bısı demıyorum ama o baskı ıle en fazla drag a katılsanız 1 yarıs cıkartırsınız.
balata ıcın bısı demıyorum ama o baskı ıle en fazla drag a katılsanız 1 yarıs cıkartırsınız.
mertcan o debriyajdan 2. yaptırışım benim 1. 35 ARM 28 plakalı aracın üstünde yaptıralı 1.5 sene ve şuan başka bir arkadaşımda ara. araçtaki specler pt 52 forged 11.5 piston pejo sport yazılım k&n filtre 51 lik egsoz kiti 13/59 ayma mahruti 1.5 senedir debriyaj üstünde 1.5 senedir de sıkıntı yok aynı debriyajdan şimdiki aracıma taktırdım geldiği gibi çıktım otobana gazladım ondada sıkıntı yok dostum saygılar...
benim aracıma gelince benim aracım cadde tipi oynanık pt 52 pejo sport yazılım 14/60 ayna mahruti k&n filtre 51 lik düz boru şahin abinin yaptığı işin garantisi her zaman vardır debriyaj olmadımı söktürme taktırma paranı karşılar tekrardan yapar debriyajını gönderir şuana kadar ben onda öle bir sorun yaşamadım yaptğı debriyajları kullandık arkadaşlarımıza tavsiye ettik facebook adresi üstünden şahin abiyi ekliyip ordanda yaptğı debriyajları görebilirsin tekrardan saygılar ....
Sahin abiyi cok yakından tanırım
Hic yaptırmadiysam 3 tk Debriyaj yaptirmismdir ;)
Eger sıkıntı yasarsan baskı dan yana sana başka bisi öneririm
:)
Turboğuz54
10-11-2013, 00:35
9000 kırması için gayet normal neler var araçta o kadar dönüyosunuz
Sahin abiyi cok yakından tanırım
Hic yaptırmadiysam 3 tk Debriyaj yaptirmismdir ;)
Eger sıkıntı yasarsan baskı dan yana sana başka bisi öneririm
:)
yaşarsam yazarım :)
9000 kırması için gayet normal neler var araçta o kadar dönüyosunuz
pt 52 forged 11.5 piston pejo sport yazılım k&n filtre 51 lik egsoz kiti 13/59 ayna mahruti
Benim bildiğim kadari ile 2 çeşit tel var birisi otomatik sertlik yumusak ayari yapiyor diger manuel. Otomatik ayar yapani takarsaniz kirma imkani cok zor ama vites ler cok yumusak oluyor yani hardcore kullanima uygun degil. Manuel olani daha saglam vites atmaya yariyor fakat gergin oldugundan dolayi kırılıyor. Ben 4-5 sene kullandim 1 kere kirildi oda rollde.