Orijinalini görmek için tıklayınız : trafik ve kasko police teklifi isteyen
huseyinturk
19-10-2015, 14:44
Aracımın kasko sigorta durumunu sorgulatabileceğim bir sistem varmı? Özellikle kasko acil lazım?
turkerrr
19-10-2015, 15:35
tramerden ruhsat bilgileri ile sorgulayabilirsiniz veya acenteler görebilir
huseyinturk
19-10-2015, 15:44
Teşekkürler, başlangıç 2014 bitiş 2015 ek başlangıç 2015 ibareleri var. Gün olarak bakabileceğim başkar bir yer yokmu? Önceki aracın kaskosunun üzerine 80TL verip bu araca geçirmiştim rakam az olunca huylanıyor insan. Teminat limiti 37500 yazıyor ayrıca bu ne oluyor?
cembozbey
19-10-2015, 15:54
kesilmiş trafik mükerrer den iptal edilebilir.
yapılmıs sigortada indirim kullanılmışsa indirimli göremeyiz ve teklif veremeyiz
ayrıca etik olmadıgı icin yürürlükte olan sigortaya mükerrer kesmiyoruz
turkerrr
20-10-2015, 08:19
Teşekkürler, başlangıç 2014 bitiş 2015 ek başlangıç 2015 ibareleri var. Gün olarak bakabileceğim başkar bir yer yokmu? Önceki aracın kaskosunun üzerine 80TL verip bu araca geçirmiştim rakam az olunca huylanıyor insan. Teminat limiti 37500 yazıyor ayrıca bu ne oluyor?
29/09 da kasko bitmiş ergo sigorta zekeriya türk adına görünüyor.
turkerrr
20-10-2015, 08:21
yapılmıs sigortada indirim kullanılmışsa indirimli göremeyiz ve teklif veremeyiz
ayrıca etik olmadıgı icin yürürlükte olan sigortaya mükerrer kesmiyoruz
tüm acenteler böyle etik davransa keşke :icon_tup:
crazydog
03-11-2015, 15:22
Sağ olsun Cem bugün uygun fiyat ile yenilememizi halletti tekrardan teşekkür ediyorum.
cembozbey
04-11-2015, 10:14
kazasız belasız kullanın... teklif ıcın om atan arkadaslar var surekli aktif olamıyorum cep telim konuda mevcut watsap uzerinden bilgilerinizi gonderin
1.5 dizel clioya 1300 tl trafik sigortası çıkartmışlar en düşük gerçekten x2 arttımı bu fiyatlar yoksa bizimi kazıklıyorlar ?
cembozbey
05-11-2015, 11:21
yenileme zamanı geldiyse evrakları gonderin bakalım
Arabalarıma ve motoruma sigorta kasko vs hep cem ile yaptık sağolsun ilgi alakasından oldukça memnunum.
cembozbey
06-11-2015, 09:14
[QUOTE=bkaraca;7970081]Arabalarıma ve motoruma sigorta kasko vs hep cem ile yaptık sağolsun ilgi alakasından oldukça memnunum.[/QUO
tesekkur ederim kardesm kazasız belasız inş
Kasko ve sigorta için size mesaj attım.
Kasko ve sigortayla alakalı sorum olacak.
Az önce eve geldim 10 dakika bi şey alıp geri gidecektim. Arabayı kapının önüne koydum (sokak arası, park yasak değil) 10 dakika sonra indim arka tampon gitmiş :( bakındım sağa sola dükkana sordum gören olmamış. Sadece tampon hasar görmüş. Lastik izi ve bijon izi var kamyon kamyonet benzeri bi şey fazla yaklaşmış lastiği jantı bijonu sürtmüş.
Kaskom ve sigortam var. Bu hasarı yaptırsam seneye kasko sigorta rakamım artar mı? Ağustosta sigortayı 180tl'ye kaskoyu 650tl'ye yaptırmıştım.
barakuda26
06-11-2015, 18:08
Az önce eve geldim 10 dakika bi şey alıp geri gidecektim. Arabayı kapının önüne koydum (sokak arası, park yasak değil) 10 dakika sonra indim arka tampon gitmiş :( bakındım sağa sola dükkana sordum gören olmamış. Sadece tampon hasar görmüş. Lastik izi ve bijon izi var kamyon kamyonet benzeri bi şey fazla yaklaşmış lastiği jantı bijonu sürtmüş.
Kaskom ve sigortam var. Bu hasarı yaptırsam seneye kasko sigorta rakamım artar mı? Ağustosta sigortayı 180tl'ye kaskoyu 650tl'ye yaptırmıştım.
Eğer çok yüksek bi mebla çıkmaz ise hasar kaskonuzu hiç bozdurmayın indiriminiz devam etsin, sigortadan zaten faydalanamıyosunuz. Eğer aracın plakası olmuş olsaydı elinizde çarpıp kaçsa bile araç sahibine ulaşmak mümkün olabilirdi. O zaman onun sigortasından karşılanırdı.
Dun yeni araç aldım trafik sigortası ve kasko için uygun fiyatlı teklif verebilecek arkadaşlar yardımcı olabilirlermi
turkerrr
09-11-2015, 08:44
ufak bir hasarsa mini onarıma girebilir.
onu sorabilirsin sigortacına. benim kaskomda mesela 1 sene içinde 1 kere 10.000 TL'ye kadar olan hasarlada bozmuyor hasarsızlığı.
cembozbey
09-11-2015, 09:32
kasko policenin icerigine baglı hasarsızlıgı bozmayacak sekilde mini onarım hakkın varsa olabilir
Orcun_Simsek
09-11-2015, 17:23
Gerekli bilgileri pm ile gondermistim dönüş olmadi. Gormediniz sanirim.
onu sorabilirsin sigortacına. benim kaskomda mesela 1 sene içinde 1 kere 10.000 TL'ye kadar olan hasarlada bozmuyor hasarsızlığı.
Bakayım poliçeye mini onarım deyince 300-500 lira geliyor aklıma hep. Şimdi servise gitsem tamponu kesin değiştirir, tampon bandı değişecek, park sensörünün biride gitmiş, boya işçilik derken yüksek çıkar fiyat.
Yanlış konuya yazmışım :)
Cem sağolsun yine halletti kaskomuzu trafiğimizi en uygun haliyle whatsapp üzerinden :)
Rakamları yazmıyim benim indirim oranları moral bozucu :)
Ama Kasko biraz daha düşerse Trafikle eşitlenecek neredeyse, zorunlu trafik sigortası fiyatları geçmiş yıllara göre Vtec gibi devirleniyor maşallah
Arkadaşlar trafik kasko konusunda fiyat almak için özelden ulaşabilirsiniz
1998 yılından bu yana hizmet vermekteyiz.
Acentemiz Pendik Çarşı'da Doğu Mah. Namık Kemal Cad. No:12 - Pendik - İstanbul
Acente Tel : 0(216) 390 73 98 - 0(216) 390 27 29
mail: goksel@alemdarsigorta.com
Acil teklif almak için whatsapptan gerekli bilgileri 0532 374 02 22 yollarsanız daha hızlı yardımcı olurum.
Cem kardeşim yine farkını gösterdi ve herkesin verdiği fiyatın nerdeyse 200 tl altına ttrafrik poliçesi ayarladı. Adam ailemizin sigortacısı :D
Bu arada yok ziraat bankası yok vakıf bankası şukadar düşüğe yapıyormuş yazıları baştan aşağı yalan. Ben iyi bir ziraat bankası müşterisiyim en düşük rakam 950 tl iken ziraat 1400 tl verdi
Arkadaşlar kolay gelsin bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Eski çaliştiğim firma'da tanıdıklarım olduğu için orada sigorta policesini kestiriyordum, 15 gün sonra sigorta yaptırdım ve birgün sonra araçımı sattım tekrar iptali için satiş sözleşmesi vs gönderdim bana haftaya iadeniz gerçekleşir dendi. Ve 2-3 gün sonra iflasini istediğini duydum. Sigorta kestirdiğim firma ise Axa sigorta. Eski çaliştiğim firma şuanda muhattap yok gibilerinden sözler ettiler. Bende Axa 'ya durumu bildirdim orda ki arkadaşlara da satiş sözlesmesini gönderdim iadem gerçekleşir mi yoksa acentenizle mi çözün der?
Arkadaşlar konu güncelliğini yitirdi mi devam ediyor mu kasko sigorta konusunda yardımcı olacak arkadaş
Korollacı
03-06-2018, 07:05
benimde kasko sigorta bu ay sonu doluyor yok mu yardimci olabilecek arkadas?