Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane 2 Sedan RS Efes Mavi..
ArdaERHAN
22-11-2013, 10:22
Askerde olmamdan dolayı foruma baya uzak kaldım öncelikle yeniden merhaba herkese geldim 1 hafta içinde aklımda değildi proje ama takastan aldıgım meganeyi biraz güzelleştireyim dedim efes mavi rengine kaplandı rs tampon replika 18 volk te37 takıldı angel farlar ve makyajlı kasa stoplarını taktım ve yere basıldı araç 1.5 dci motorda işlem yok ama sadece blow off takmayı dusunuyorum araca ön lip takılacak aynalar ve tavan siyah olucak düşüncelerinizi ve iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum :) yapım aşamasında oldugundan bi kaç fotosunu koyabıldım prof fotoları zamanla gelıcek..
http://666kb.com/i/cjgukf7n35gn6s4vw.jpg
http://666kb.com/i/cjgulb4ypcoxgfkjg.jpg
http://666kb.com/i/cjguln5hrc4zltdbw.jpg
http://666kb.com/i/cjgumkprtc7nrrkxo.jpg
MatraX_07
22-11-2013, 10:57
Maşallah renk jant uyumu çok iyi
ArdaERHAN
22-11-2013, 11:29
jantları kapı eşiklerine uydurmaya calıstık güzel oldu :) saolun
eraygulek
22-11-2013, 11:29
Kazasız belasız jantlar ve alçaklık gayet güzel olmuş.. Ancak nacizhane fikrim orjinal farlar takılıp karartılsa , aynalar jant ve kapı çıtalarıyla aynı renkte olsa daha hoş bir görünüm sağlanabilir bir de lipi taktınızmı olay biter , bence tavanı siyah yapmayın.. ekonomik sedan ve yakışıklı bir araç bence güzel bir seçim :icon_tup:
Üst ızgarayıda RS yaparsan daha iyi olur.Alt ızgara orjinalinden daha güzel zaten.
yusufcan_k
22-11-2013, 11:50
angel far sökülüp bulunabilirse rs farı takılırsa daha güzel bir görüntü sağlanır bence
Emre Ekrem
22-11-2013, 11:50
maşallah, gayet güzel olmuş araç, tavanı siyah yapmayın bence, yakıştıramıyorum artık nedense.
SerhatA.
22-11-2013, 11:58
Renk güzel olmuş basıklık jantlar iyide orjinal farlara dönülmeli bence
mert1612
22-11-2013, 12:00
benim aracımda aynı renk tonunda. jantlarımı gun metal boyasam nasıl olur diye düşünüyordum güzel örnek oldu banada çok iyi olmuş maşallah kazasız belasız kullan :)
Gayet güzel işlemler olmuş maşallah jantlar ile tamponlar uyulu olmuş :)
Farları orjinale çevirip jantları da beyaza boyarsanız harika olur :) Maşallah kazasız belasız.
Orjinal mercekli farlarindan takilmali acilen arabaya,araba guzel olmus ama farlar puan kaybettiriyor
masallah,iyi gunlerde kullanmani dilerim
silwerhooks53
22-11-2013, 18:31
super ya bı megane benım kafamdakılerı yapmıssınız megane rs tamponu dırek oluyomu yoksa bı kesme bıcme ıslemı varmı bıde arabanın yol tutusunda farkedılır bı farklılık oldumu
maşallah renk ve jantlar çok iyi olmuş yanlız orjınal merceklı far + rs panjur ve app plaka ıle daha da guzel olabılecegını düşünüyorum
maşallah araba çok güzel görünüyor ama tavanı kaplamayın bence modası geçti
gayet güzel ama ön farlara el atmalısın.
maşallah.
maşallah kazasız belasız, bence de farlar orj yada rs farı olmalı
Far,app plaka,blow off yerine yazılımla cok cok güzel olur :)
Allah kaza bela vermesin
Jön Türk
22-11-2013, 20:00
Rs panjuru unutmayın
Tam bu renk meganedamı varmış diyodum ki kaplama olduğunu fark ettim :) Maşallah renk güzel jantlarda yakışmış yalnız farlar olmamış orjinal mercekli far alsaydın keşke yada orjinalleri karart tak çok daha iyi olucaktır.kazasız belasız
Purmol35
23-11-2013, 00:40
orjinal mercekli farlar ve rs panjur la nokta olur .
ArdaERHAN
23-11-2013, 11:48
Orj mercekli far alicam bunlar arkadasimdaydi takalim dedik ztn muayeneye girecek arac o sirada halledicem tavanin siyah olup olmasında bende kararsizim da bakalm daha 4 gunde yapilan islem bunlar :) rs tampon direk uydu yol tutusunda flnda sıkıntı yok rs panjuru begenmiyorum buda farkli olsun böyle iyi dilekleriniz icin Teşekkürler hepinize.
Tavanı siyah yapma bence yada yarım yap cam tavan havasında olsun
blow off dizelde cok yapmacık duruyor bir faydasıda yok zaten yerine yazılım yaptırmak daha mantıklı olur
app plaka ve orj farlardan sonra daha güzel görünücektir maşallah
ArdaERHAN
23-11-2013, 16:25
Orj farlarin icini siyaha boyatip taktirmayi dusunuyorum kafamdaki ilk is on lip ve far ztn :)