PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Paul Walker'ı Kaybettik.

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6

B.cihangir
02-12-2013, 17:42
bu işin sonunda paul walker çıkarsa ff7'den hiç şaşırmam

Agah
02-12-2013, 17:44
eğer yaşıyorsa filmin galası istanbulda olmalı kesinlikle. bizim kadar inançsız bi millet yok :D

Göki,ZD
02-12-2013, 17:45
bu işin sonunda paul walker çıkarsa ff7'den hiç şaşırmam

O sadece KVP da oluyor :D

MiaMi
02-12-2013, 17:47
O sadece KVP da oluyor :D

Ulan bazen kan beynine gidiyor tam gidiyor :) gülmekten yaş geldi yemin ederim.

Rec.O
02-12-2013, 17:48
Plaka konusunada acıklık geldi şimdi,

Hayranları Paul Walker'ın ölümüyle şokta | Mynet Sinema (http://sinema.mynet.com/fotoanaliz/hayranlari-paul-walkerin-olumuyle-sokta/1099/11)

turbo&quattro
02-12-2013, 17:50
"Cops now believe Paul and the driver of the Porsche may have been in a street race with another car at the time of the crash and are looking for footage and witnesses."

Artik polisler Porsche surucusunun baska bir aracla sokak yarisi yaptigina inaniyor. Kamera goruntuleri ve taniklar araniyor. Haber yeni dustu.

Isin komik tarafi uzerinden kac saat gecti butun dunyayi dinleyen ABD simdi mi goruntulere bakmayi akil ediyor :D Guzel bir film izleyecegiz sanki

Dun soylenmisti zaten bu. Hatta o civarda yasayan biri ile yapilan roportajda o bolgede ozellikle cuma ve cumartesi gunleri illegal yarislar yapildigi, o virajda diriftcilerin denemeler yaptigi soylendi. Ben sahsen yaris olayina inanmiyorum. İkiside nirvanaya ulasmis sokakta gazlamaya tenezzul edeceklerini gereksiz macera arayacaklarini hic sanmiyorum.

Onrcn
02-12-2013, 17:55
Dun soylenmisti zaten bu. Hatta o civarda yasayan biri ile yapilan roportajda o bolgede ozellikle cuma ve cumartesi gunleri illegal yarislar yapildigi, o virajda diriftcilerin denemeler yaptigi soylendi. Ben sahsen yaris olayina inanmiyorum. İkiside nirvanaya ulasmis sokakta gazlamaya tenezzul edeceklerini gereksiz macera arayacaklarini hic sanmiyorum.

Bize gec geliyor haberler.. Evet o roportaji izledim.

Ayrica araci normalde garajdan biri kullaniyormus fakat arac devamli stop etmeye baslayica Roger Rodas elemani arabadan cikartip kendi almis. Arabada sikinti varkende orada gazlayacaklarina hepten inancim yok. Gerci bu haberlerin bir kismi atmasyon da olabilir

Sezgin
02-12-2013, 18:02

Kazanın Yapıldığı Hercules Street 'in Google Maps'deki Görüntüsü ;

http://i42.tinypic.com/2zyzedw.jpg

GReY CLouD
02-12-2013, 18:25
çok isterim bu olayın kurgu olup ölmediğini görmek ama sanmıyorum malesef..

Victiz
02-12-2013, 18:35
Alıntı

Paul Walker ölmemiş olabilir :
1) Şimdi o yola ben baktım fotoğraflarına e-5 ten daha geniş, büyük bir yol ve sessiz sakin. O videoyu çeken adamlar arabayla arabanın yandığını çekiyorlar. Çekerken farkederseniz onlardan başka bir arabada yok zaten.

2)Şimdi olaya gelelim olay gece oluyor ve sabah anca itfaiyeler geliyor.

3)Los Angeles gibi teknoloji harikası bir şehirde o yol boyunca hiç bir tane iş yeri kamerası bile mi olmaz ? Bölge şefide zaten detaya girmemiş. Bir tane bile kamera olmaz ? Bu olay Fast & Furious 6 daki güvenlik şirketi kamerası olayına çok benziyor. Güvenlik şirketi kameraları kapatıyordu ve hobbs bunu açtırtıyordu. Dediğim gibi bu denli genişlikte ve uzun yolda, virajsız yolda bir tane bile kamera olmaz ?

4) Diyorlarki araba virajı alamadı takla attı sonra ağaca girdi. 2. olarak arabayı başka bir araba sıkıştırmış olabilir. Şimdi gelelim bu 2 olaya. Sürülen araba Porche. Normal arabalar gibi metal den değil çelikten yapılan bir araba. Yere çok yakın ve viraj alma aşırı kolay. İstesende kontrolünü zor kaybedebileceğin bir araba. Başka bir arabanın sıkıştırması imkansız çünkü o büyük yolda sıkıştırsa yavaşlarsın ve diğer tarafa geçersin veya hız yaparsın sorun yok.

5) Ağaca girmiş araba. Ağacın kalınlığı bir CD nin çapı kadar. Yani çokta sağlan değil. Görüldüğü üzere ağaç toprak alanın içinde. O araba o hale ağaca çarpıp patlayarak geliyorsa o ağaçın kesinlikle ve kesinlikle yerinden çıkması lazım. Tofaş olsa bile kalın bir direğe girse direk yıkılır. Düşünün tamamen çelikten bir arabanın küçük bir ağaca çarpması ve ağaca birşey olmaması.

6) Neden cesedin arabadan çıkarılırken veya başka bir yerde fotoğrafı yok ? Hani onlarda kefen yok biliyorum ama hertürlü bir fotoğrafının çekilmesi lazım ve çeken kişinin zaten internette paylaşması lazımdı. Dolayısıyla böyle bir fotoğraf yok.

7) 1-2 hafta sonra arabanın çarpma videosu gelicek büyük ihtimal fakat bu büyük bir ihtimal yalandır şu an yayınlanması veya o an yayınlanması lazımdır.

Öldüğü iddia edilen kişi Hollywood yıldızı. Bunun nedenini öğrenmek için Amerika seferber olur fakat nedense ağaca çarptı deniliyor fakat video yok veya o an fotoğrafı.

9) Onuda geçin bu arabanın herhangi bir yoldan geçerkenki hiç bir mobese görüntüsü olmazmı. Hiç mi bir caddeye sokağa girmedi oraya ışınlandı mı ?

10) Paul Walker'ı geçtik. Yanında arabayı süren kişi ondan daha tecrübeli birisi ve yarış pilotu. Hatta Paul la yarış yapmış bir adam. Bu adamın bu arabanın kontrolünü kaybetmesi gerçekten düşünülmesi zor birşey. Düşününki porche kullanıyorsun ve genişliği 30 metreyi bulan bir alanda.

11) Los Angeles'ta oluyor bu olay. O patlama sesi geldiğinde oraya belki 100 lerce kişini yığılması lazımdı. Fakat nedense kimse yok, hiç bir kimse fotoğraf veya video almıyorlar. Ambulanslar itfaiyeden önce geliyor fakat saatler sonra arabanın patlamasından.

12) Arabanın 4/3'ü yok olmuş. Bu arabanın yanım kendiliğinden patlamasıyla olucak birşey değil. Bir araba çelikten olucak ve kendiliğinden patlıyacak. Tamamı neredeyse yok olucak ve ericek. İmkansız! Ancak bir bomba tarzı birşey bunu yapabilir.

13) Diyelim çarptın ağaca. O benzin deposunun akması veya akıtması imkansız. Zaten sürdüğün yolda 45 KM hız sınırı var. Sen orda 120 üstü basmaya cesaret edemessin ki yol biter zaten. 2 tane tecrübenin amk 2 kişi zaten böyle bir dikkatsizlik yapmazlar.

14)Dikkat ederseniz arabanın arka tarafı inflak oluyor ve ön tekerlekte çok çok az bir erime var. Arkada benzin deposu var tamamda bu araba 1 saatten fazla yandı ve hiç mi bu tekerlek ve ön kısım erimez. Yani arabanın kendisi patlıyorsa böyle olması lazım.

15) Daha çok iddia var fakat son olarak şuna geleyim. Show content Sen bu arabyı kullanıyorsun. Fren sistemi görüldüğü üzere devasa ve süper kısa mesafe duruşuna sahip. Bu arabada sayılmıyacak özellik var zaten bu modeller yeni satıldı. Hertürlü tedbir veya önlem vardır arabada. Hava yastığı falan. Ağaca çarpıyorsa araba anında motoru kapatır ve hava yastıklarını açar fakat bu arabanın patlaması ne ? Böyle bir arabanın. Size mantıklı geliyormu ? Bulun böyle bir araba girin bir ağaca 40 la ağaç uçar gider araba hasar alır ve hava yastıklarını açar.

Zaten çarptığı ağacın o topraktan çıkmamış olması inandırıcı değil.

eof
02-12-2013, 18:40
haritanın linki varmı ? caddenin

ufuksaracci
02-12-2013, 18:42
Çelik mi ? Çelikten bildiğim bir Delorean var.

Onrcn
02-12-2013, 18:46
Alıntı

1) Şimdi o yola ben baktım fotoğraflarına e-5 ten daha geniş, büyük bir yol ve sessiz sakin. O videoyu çeken adamlar arabayla arabanın yandığını çekiyorlar. Çekerken farkederseniz onlardan başka bir arabada yok zaten.

3)Los Angeles gibi teknoloji harikası bir şehirde o yol boyunca hiç bir tane iş yeri kamerası bile mi olmaz ? Bölge şefide zaten detaya girmemiş. Bir tane bile kamera olmaz ? Bu olay Fast & Furious 6 daki güvenlik şirketi kamerası olayına çok benziyor. Güvenlik şirketi kameraları kapatıyordu ve hobbs bunu açtırtıyordu. Dediğim gibi bu denli genişlikte ve uzun yolda, virajsız yolda bir tane bile kamera olmaz ?

4) Diyorlarki araba virajı alamadı takla attı sonra ağaca girdi. 2. olarak arabayı başka bir araba sıkıştırmış olabilir. Şimdi gelelim bu 2 olaya. Sürülen araba Porche. Normal arabalar gibi metal den değil çelikten yapılan bir araba. Yere çok yakın ve viraj alma aşırı kolay. İstesende kontrolünü zor kaybedebileceğin bir araba. Başka bir arabanın sıkıştırması imkansız çünkü o büyük yolda sıkıştırsa yavaşlarsın ve diğer tarafa geçersin veya hız yaparsın sorun yok.

5) Ağaca girmiş araba. Ağacın kalınlığı bir CD nin çapı kadar. Yani çokta sağlan değil. Görüldüğü üzere ağaç toprak alanın içinde. O araba o hale ağaca çarpıp patlayarak geliyorsa o ağaçın kesinlikle ve kesinlikle yerinden çıkması lazım. Tofaş olsa bile kalın bir direğe girse direk yıkılır. Düşünün tamamen çelikten bir arabanın küçük bir ağaca çarpması ve ağaca birşey olmaması.

6) Neden cesedin arabadan çıkarılırken veya başka bir yerde fotoğrafı yok ? Hani onlarda kefen yok biliyorum ama hertürlü bir fotoğrafının çekilmesi lazım ve çeken kişinin zaten internette paylaşması lazımdı. Dolayısıyla böyle bir fotoğraf yok.

7) 1-2 hafta sonra arabanın çarpma videosu gelicek büyük ihtimal fakat bu büyük bir ihtimal yalandır şu an yayınlanması veya o an yayınlanması lazımdır.

Öldüğü iddia edilen kişi Hollywood yıldızı. Bunun nedenini öğrenmek için Amerika seferber olur fakat nedense ağaca çarptı deniliyor fakat video yok veya o an fotoğrafı.

9) Onuda geçin bu arabanın herhangi bir yoldan geçerkenki hiç bir mobese görüntüsü olmazmı. Hiç mi bir caddeye sokağa girmedi oraya ışınlandı mı ?

10) Paul Walker'ı geçtik. Yanında arabayı süren kişi ondan daha tecrübeli birisi ve yarış pilotu. Hatta Paul la yarış yapmış bir adam. Bu adamın bu arabanın kontrolünü kaybetmesi gerçekten düşünülmesi zor birşey. Düşününki porche kullanıyorsun ve genişliği 30 metreyi bulan bir alanda.

11) Los Angeles'ta oluyor bu olay. O patlama sesi geldiğinde oraya belki 100 lerce kişini yığılması lazımdı. Fakat nedense kimse yok, hiç bir kimse fotoğraf veya video almıyorlar. Ambulanslar itfaiyeden önce geliyor fakat saatler sonra arabanın patlamasından.

12) Arabanın 4/3'ü yok olmuş. Bu arabanın yanım kendiliğinden patlamasıyla olucak birşey değil. Bir araba çelikten olucak ve kendiliğinden patlıyacak. Tamamı neredeyse yok olucak ve ericek. İmkansız! Ancak bir bomba tarzı birşey bunu yapabilir.

13) Diyelim çarptın ağaca. O benzin deposunun akması veya akıtması imkansız. Zaten sürdüğün yolda 45 KM hız sınırı var. Sen orda 120 üstü basmaya cesaret edemessin ki yol biter zaten. 2 tane tecrübenin amk 2 kişi zaten böyle bir dikkatsizlik yapmazlar.

14)Dikkat ederseniz arabanın arka tarafı inflak oluyor ve ön tekerlekte çok çok az bir erime var. Arkada benzin deposu var tamamda bu araba 1 saatten fazla yandı ve hiç mi bu tekerlek ve ön kısım erimez. Yani arabanın kendisi patlıyorsa böyle olması lazım.

15) Daha çok iddia var fakat son olarak şuna geleyim. Show content Sen bu arabyı kullanıyorsun. Fren sistemi görüldüğü üzere devasa ve süper kısa mesafe duruşuna sahip. Bu arabada sayılmıyacak özellik var zaten bu modeller yeni satıldı. Hertürlü tedbir veya önlem vardır arabada. Hava yastığı falan. Ağaca çarpıyorsa araba anında motoru kapatır ve hava yastıklarını açar fakat bu arabanın patlaması ne ? Böyle bir arabanın. Size mantıklı geliyormu ? Bulun böyle bir araba girin bir ağaca 40 la ağaç uçar gider araba hasar alır ve hava yastıklarını açar.

Banada mantikli gelmiyor ama bir kac yanlisini duzelteyim, araba celik degil carbon fiberden yapilmadir.

Benzin deposu on taraftadir kabinin onunde ozel bir yapinin icinde bulunur. Fakat benzinin yanmasi oyle kivilcimla cakmakla falan yanacak sey degildir iyi isi gerektirir, yada elektriksel bir kontakt.

BurakCengizhanoğlu
02-12-2013, 18:47
Alıntı

ne senaryo yazdın be.

eof
02-12-2013, 18:48
birader bi ilk fotoğraflara bakın be yok ağaç yanmamıştı felandı filandı bi iyice bakın

MiaMi
02-12-2013, 18:51
birader bi ilk fotoğraflara bakın be yok ağaç yanmamıştı felandı filandı bi iyice bakın

Sen ne ara geldinde birader olduk yok felandı filandı ben yazdım ağaç yanmamış diye

AdemAr
02-12-2013, 18:53
http://i39.tinypic.com/2ltj1op.jpg

_FaRuK_
02-12-2013, 18:55
Sen ne ara geldinde birader olduk yok felandı filandı ben yazdım ağaç yanmamış diye

ne oldu bılader uyumadınmı sen daha :D

h.guroglu
02-12-2013, 18:57
şu haberlerden ve yazılanlardan sonra benimde kuşkularım oldu mutlaka

ama sağdan darbe yiyen bir araç nasıl olurda soldan kopar işte ilk tezat burda

diğer tezatta arkadaşların dediği gibi o kadar saat yanan bir aracın tekerlekleri nasıl yanmaz

ve son olarakta o kaldırım sanki hiç bozulmamış o derece şiddetli bir kaza olucak o kaldırım o şekilde sağlam kalıcak hadi be ordan derler adama

yakındır kokusu çıkar yakında

MiaMi
02-12-2013, 18:58
ne oldu bılader uyumadınmı sen daha :D

Yeni uyandım kardeşim konuyu kaynatmayalım face teyim

MiaMi
02-12-2013, 19:00
Bu darbe işini benmi yanlış biliyorum araç sağdan vurursa tabiki soldan esneyecek parçalanacak.

şu haberlerden ve yazılanlardan sonra benimde kuşkularım oldu mutlaka

ama sağdan darbe yiyen bir araç nasıl olurda soldan kopar işte ilk tezat burda

diğer tezatta arkadaşların dediği gibi o kadar saat yanan bir aracın tekerlekleri nasıl yanmaz

ve son olarakta o kaldırım sanki hiç bozulmamış o derece şiddetli bir kaza olucak o kaldırım o şekilde sağlam kalıcak hadi be ordan derler adama

yakındır kokusu çıkar yakında

lethaldoze
02-12-2013, 19:00
Allah rahmet eylesin çok üzücü.

Runo
02-12-2013, 19:01
Bu olayın sadece basit bir trafik kazası olmadığı apaçık ortada, bunu hepimiz biliyoruz. Konuyu derin takipteyim ve o günden beri sürekli bu olayla ilgili herşeyi kurcalıyorum

cookies
02-12-2013, 19:01
techturkey criminal case..

Ahmet Saraçoğlu
02-12-2013, 19:02
Aileden kimseden , yakınlardından , yada ff den bi açıklama , konuşma , cenaze tarihi falan oldumu?

atituti
02-12-2013, 19:03
Yulardaki resimdeki ceset walker degil başka bi kazadan kalma resimmiş o

h.guroglu
02-12-2013, 19:04
Bu darbe işini benmi yanlış biliyorum araç sağdan vurursa tabiki soldan esneyecek parçalanacak.

ya tabiki sol tarafta esner parçalanır ama bu pek esneyerek parçalanma gibi değil sol tarafta hiç bişey yok hiçbişey kalmamış bukadar hasar sol tarafın sadece esnemesiyle olacak bir hasar değil gibi geliyor bana

Sezgin
02-12-2013, 19:04
Zor bir otopsi olacağı için kısa süreliğine otopsisi ertelenmiş. Arkadaşı ve kendisi de teşhis edilecek durumda değilmiş çünkü vücutlarının büyük bölümü ağır derecede yanmış. Dental incelemeyle cesedi teşhis edip dosya öyle kapatılacak.

XoR
02-12-2013, 19:05
Konunun linkini FBI'a yönlendirdim. Uğraşmayın biz olayı bu gece çözüyoruz yazdım :D

MiaMi
02-12-2013, 19:08
Konunun linkini FBI'a yönlendirdim. Uğraşmayın biz olayı bu gece çözüyoruz yazdım :D

FBI kesmez National Security Institute girdi devreye area 51 sen biliyorsun code=çiğköfte

fatihcakin
02-12-2013, 19:08
Bu fotoraf gerçek mi ? acaba...

http://u1312.hizliresim.com/1j/1/v2nyz.jpg

despe
02-12-2013, 19:09

Galip dervisi gondermisler polat Inan

Faruk'S
02-12-2013, 19:09
Aileden kimseden , yakınlardından , yada ff den bi açıklama , konuşma , cenaze tarihi falan oldumu?

http://images.christianpost.com/full/67132/paul-walker-daughter-meadow-rain-walker.jpg

Runo
02-12-2013, 19:11

Değil, eski bi kazanın fotoğrafı bu

XoR
02-12-2013, 19:11
Kızının gerçek hesabı değil o

leader_T
02-12-2013, 19:12
İmdb'de dahi 30 kasım 2013 ölüm tarihi olarak yazılmış. Sanıyorum onlar yeterince araştırma yapmışlardır.

Faruk_Vtec
02-12-2013, 19:13
konuda 130 kışı var :) buyuk ıhtımal sabaha bu olay çozulur.. :D

PiscocuK
02-12-2013, 19:13
O degilde yanarak can vermekte ayri bir ölüm olmus
Parmagimiz minicik yansa gunlerce acisini cekiyoruz

Üzücü olmus.topragi bol olsun

Bu isin reklami yada farkli seyleri olmaz...

yns_emre
02-12-2013, 19:14

kayadan denize atlamak isteyip ayagı takıldıktan sonra kayalıklara çakılan adamın görüntüsü bu youtube yazıncada zaten çıkıyor paul walker deil yani resimdeki...

OmerBLN
02-12-2013, 19:14
Valla olur ya hani kızsan da etsen de gelsin dersin aynen o durumdayım çıksa ''Ben size ders vermek için yaptım.Sokaklarda yarışmayın sevenlerinizi ne hallere sokuyorsunuz görün''dese gram kızmam keşke hepsi kurgu olsa..

Faruk'S
02-12-2013, 19:15
bu linkte multimedya ve döküman arşivi mevcut bi göz atmak isteyen olursa diye ;
Porsche supercar that crashed and claimed the life of Fast & Furious actor Paul Walker was involved in a street race moments earlier, says witness, as the star's father reveals family's heartache | Mail Online (http://www.dailymail.co.uk/news/article-2516403/Porsche-supercar-crashed-claimed-life-Fast--Furious-actor-Paul-Walker-involved-street-race-moments-earlier-says-witness-stars-father-reveals-familys-heartache.html)

sweap07
02-12-2013, 19:18
:: www.uruknet.info :: informazione dal medio oriente :: information from middle east :: [vs-1] (http://www.uruknet.info/?p=26044)
paul walker yanık dıye gosterılen fotosunu orjınalı galıba

|| CaNeR ||
02-12-2013, 19:22
Valla olur ya hani kızsan da etsen de gelsin dersin aynen o durumdayım çıksa ''Ben size ders vermek için yaptım.Sokaklarda yarışmayın sevenlerinizi ne hallere sokuyorsunuz görün''dese gram kızmam keşke hepsi kurgu olsa..

Al benden de o kadar.

mert_can 41
02-12-2013, 19:27
:: www.uruknet.info :: informazione dal medio oriente :: information from middle east :: [vs-1] (http://www.uruknet.info/?p=26044)
Midesi kaldırmayan bakmısın aşağılarda çok kötü fotoğraflar var

MiaMi
02-12-2013, 19:29
Beyler adam öldü gitti kimse böyle sevenleri üzmeyi göze alamaz şakası reklamı vs. kolay şey değil bu , geri kalanını bilme ama tek gerçek bu.

schizophrenic
02-12-2013, 19:31
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/537046_10202359999992572_1106785917_n.jpg

O.Ozgur
02-12-2013, 19:32

Aynen o fotoğraf

sweap07
02-12-2013, 19:34
facebookta su fotoyu soyle bı yorum yapmıslar
arkadakı kırmızı ıle cızılmıs ısıgın fılmden bı sahne olguna dahı yorumlar var
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1465752_443087149146699_1080820746_o.jpg

GÖKTÜRK
02-12-2013, 19:40
Sosyal medya herşeyin bokunu çıkarmada 1 numara oldugundan maalesefki her denilene, her atılan fotografa inanıyor insanlar. (inanmayın.) Gezi parkı olaylarında güya adamın üstünden panzer geçti diye kendinizi yırttınız. Fotograf aslında 2012de helikopter kazasında agır yaralanan birine ait oldugu anlaşıldı. Daha örnek veririm, neyse.

M. Jackson öldü diye mevlüt okuttugumuz için çok insan severmişiz gibi gözüküyoruz bu alemde. Halbuki millet olarak kendi kendini parmaklayan tek milletiz.

Arabacı ortamı tanır en iyi Paul Walker'ı. bu o.. ç.. caps sayfaları begeni almak için yapmadıgı şey kalmadı. Adam öldü diye üzüldüm ama internet sayesinde adamdan sogudum o derece artık.

Ülke elden gitse (gidiyor zaten) bu kadar konuşulmaz yeminle...

Bütün postları tek tek okudum konudaki en saçma yorumu yapmıssın kardeş kusura bakmada

Time-R
02-12-2013, 19:41
Alıntı

1) ...

......

Olay gece olmuyor, ogleden sonra 15:30 civarlarinda oluyor ve arastirmalar gece yarisina kadar hatta sabahin erken saatlerine kadar suruyor.

Nissan My Life
02-12-2013, 19:48
Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama şok oldum ,resme dikkat plakalar farklı ..

http://i41.tinypic.com/118lhk8.jpg

emir91
02-12-2013, 19:49
15.30 da bir allahın kuluda caddeden geçmiyormu kocaman cadde 3 5 kişimi var yani ortalarda

Ksat
02-12-2013, 19:49
yooohhh hammmannnn

rebeloghy
02-12-2013, 19:52
Bilirkişi açıklama yaptı...

:rolleyes:

HaKo
02-12-2013, 19:52
birisi bilenmese şaşardım. Kaç yaş büyüksünüz benden. Dalaşa girmeyelim lütfen...

Ne diye bileniym sana ölmüş adamın arkasından o.cocugu diyorsun boş boş konuşmuşsun orda da konuyla alakasız , kaile alıp dalaşıcam mı bide senle

PiscocuK
02-12-2013, 19:53
Ne diye bileniym sana ölmüş adamın arkasından o.cocugu diyorsun boş boş konuşmuşsun orda da konuyla alakasız , kaile alıp dalaşıcam mı bide senle

adama değilde capsleri yapanlara demiş sanırım

LnchCntrl
02-12-2013, 19:55
Eğer ölmediyse film için bi kurgu filansa da ben razıyım.. Salak yerine koyulayım, üstümden tiraj sağlasınlar vs vs ben razıyım..

GReY CLouD
02-12-2013, 19:56
Ben de razıyım ne yalan söyleyeyim..yeter ki ölmemiş olsun

SULTANOGLU
02-12-2013, 19:56
Faiz lobisinin isi

sweap07
02-12-2013, 20:01
vallahi yeterkı fılm ıcın olsun yeterkı kandırsınlar bızı fılm ıcın ama abı bu adam ölmesın bu adam hakıkaten tadı tuzu yav olmassa olmaz yav

pirasa
02-12-2013, 20:02
hacılar öldümü ölmedimi, boş yere üzülmeyelim. daha benim üzülecek süresi geçmiş bedava colalarım var :/

ghibli06
02-12-2013, 20:05
ben de zamanında Senna'nın ölümüne takmıştım kafamı, bir sürü video izledim dünya kadar döküman okudum, sonuçta insanların kahramanları oluyor...

hiç birimiz James Dean'in ölümünü yaşamadık ama hala fotoğraflarını paylaşıyoruz, sözlerini biliyoruz... JD'in belki Paul kadar bile kariyeri yoktu aslında, filmleri 2 elin parmağını geçmezdi... öldükten sonra daha da efsane oldu...

Paul Walker ise bu işe gönül veren hemen herkesin idollerinden biriydi, 20 sene sonra bile filmlerini konuşacağız, sözlerini yazacağız... ben ölmediğine inanmıyorum şahsen...

|| CaNeR ||
02-12-2013, 20:07
Bazı yorumlar gerçekten çok mantıklı, forumda Amerika'da olan üyeler vardı onlar konuya daha yakın yorumlarını da merak ediyorum.

sweap07
02-12-2013, 20:10
Bazı yorumlar gerçekten çok mantıklı, forumda Amerika'da olan üyeler vardı onlar konuya daha yakın yorumlarını da merak ediyorum.

aynen amerıkadakı olanlar daha ıyı acıklama yapsa daha ıyı olur

By_Carizma
02-12-2013, 20:17
Hızlı ve Öfkeli 7'nin kaderi belli oldu
Paul Walker'ın ölümü büyük bir üzüntüye sebebiyet verdi, ancak bir şekilde yola devam etmek gerekiyor.

Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furious) serisiyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Paul Walker, geçtiğimiz günlerde arkadaşının kullandığı Porsche marka arabayla Kaliforniya'da geçirdiği kaza sonucunda, 40 yaşında hayata veda etmişti. Ölümü büyük üzüntüye sebebiyet veren aktör, Hızlı ve Öfkeli serisinin 7 numaralı devam filminde de rol alıyordu. 11 Temmuz 2014 tarihinde vizyona girmesi beklenen film, aktörün ölümü sebebiyle belirsizliğe gömülüyordu, ki film hakkında yeni bilgiler geldi.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, yönetmen James Wan ve Universal yetkilileri, 7. filmin durumuyla ilgili acil olarak toplandı ve bu toplantıda önemli kararlar alındı.

Merak edilen sorulardan bir tanesi, Paul Walker'ın sahnelerinin silinip, filme yeni bir senaryo yazılıp yazılmayacağıydı...

Gelen bilgilere göre, böyle bir durum söz konusu değil. Paul Walker'ın karakteri Brian da dahil olmak üzere zaten filmin büyük bir bölümü çekilmiş ve geriye az bir kısım kalmış. Bu kısımlar için de senaryoda yeniden düzenlemeler yapılacağı söyleniyor. Dolayısıyla Paul Walker'ı muhtemelen son kez bir filmde izleyebileceğiz (Bir de Brick Mansions adında, post production aşamasında filmi var).

Diğer merak edilen sorular ise, filmin ne zaman gösterime gireceği ve serinin devam edip etmeyeceğiydi...

Daha evvel 11 Temmuz olarak açıklansa da, Walker'ın ölümü sebebiyle çekimlere bir süre ara verilecek. Zira herkes üzgün ve bu durumda çalışmak mümkün değil. Bu sebeple de filmin gösterim tarihi biraz daha ileriye alınacak.

Ayrıca, serinin devam edip etmeyeceği de henüz belli değil. Bu konuda bir karar verilmemiş.

Kaynak: Tıklayınız (http://www.haberkita.com/hizli-ve-ofkeli-7nin-kaderi-belli-oldu_160616.html)

böyle bir bilgi buldum fast and furious 7 için ne kadar doğrudur bilemem.

Tunç
02-12-2013, 20:26
Ya zannetmiyorum ölümün şakası olmaz belki vardır işin içinde birşey

Frid
02-12-2013, 20:27
ölümün soğuk bir tarafı var evet. zamanında keyifle izledik ama bu denli abartmak neden yahu. mevlit okutup irmik helvası da dağıtın bari.

dip not. seri aynen devam eder, boşa belirsiz vs vs reklam hikayesi yapmasınlar ve bir dostun ölmüş film derdinde misin haberlerde uydurma kaydırma gibi.

RUN
02-12-2013, 20:31
Bende ölümüne çok üzüldüm. Fakat bağzı arkadaşların yazdığı gibi insanın içinde kuşku oluşturan durumlarda var. İnşallah herşey bir oyundur.

GÖKTÜRK
02-12-2013, 20:38
bence adam ölmedi son filmdede görülecekmis yok azıcık sahnesi kalmış falan. bunların hiç biri bana mantıklı gelmedi. ayrıca diyelim kaza oldu önceki sayfalardada yazılmış hiç mi kamera kaydı vs yok herkesin elinde uzaya çıkacak teknolojiye sahip telefonlar var böyle bişeyi muhakkak videoya çekmiş insanlar olmalıydı

HondatugraL
02-12-2013, 20:39
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1459952_1426956570867635_1235406516_n.jpg

Harun, anı köşesi gibi bişey oluşturmuşlar orada, ona bakarsan plakanın yanında duran direksiyon da Carrera GT'nin değil. Hayranlarının koyduğu eşyalar onlar.

Evet, işin içinde bi oyun var gibi, ama bu kadar da değil.

üzerinden 5 sayfa geçmiş ama şimdi dikkatimi çekti o direksiyon bence aracın ustundekı dıreksıyona çok benzıyor,

http://d.haber3.com/unlu-oyuncu-paul-walker-oldu-29326-3g.jpg

MrtYILDIZ
02-12-2013, 20:42
Düzeltme..

By_emre
02-12-2013, 20:42
Ölmediğine kendimi inandırmaya çalışıyorum :( bazı yorumlar düşündürüyor gerçekten

GReY CLouD
02-12-2013, 20:43
hakikaten çok benziyor direksiyon..

MrtYILDIZ
02-12-2013, 20:44
Buda yeni bir sansasyon .verildimi bilmiyorum ama burdada bugün görüldüğü iddia ediliyor..

Paul Walker hakkında şok iddia (http://sonsaniyespor.com/haber-7832-paul_walker_hakkinda_sok_iddia.html)

By_emre
02-12-2013, 20:44
Tech bu olayı çözücek gibi :D

B.cihangir
02-12-2013, 20:45
bu olayda burda çözülürse toptan fbı'a alıcaklar hepimizi

GÖKTÜRK
02-12-2013, 20:46
techturkey criminal bölümündeki büyüklerimizden açıklama bekliyoruz

Absinthé
02-12-2013, 20:48
Müge Anlı el atsaydı iyiydi.

By_emre
02-12-2013, 20:49
Müge Anlı el atsaydı iyiydi.

:D :D :D ahaha

BaR1s
02-12-2013, 20:56
Abi adam öldü millet prim yapmaya çalışıyor. Sanmıyorum neden öldü süsü verilsin ki ? sebebi yok yani film içinse eğer böyle birşey kariyerinin bitişi olur. öldüyse öldü ölmediysede bir daha filmlerde göremeyeceğiz. hepsi bu.

MeRtCaN
02-12-2013, 20:58
Amerikalı bir vatandaş iddiasına göre Paul Walker'ı Los Angeles'ta bugün gördü Ve bazı büyük haber kanallarının Paul Walker'ın ölümüne inanmaması cesedinin ortada olmaması herşeyin bir kurmaca olduğunu söylemesi Amerikayı karıştırdı. İddiaya göre Temmuz ayında vizyona gircek olan Fast & Furious 7 filmi için böyle bir oyun oynandı.İddiaya göre film " Biz hızlıyız diye herkesin hızlı olması gerekmiyor. Ben ölmedim herşey size ders vermek içindi " adlı sahneyle başlanılcak ve Paul " Six Days " adlı şarkıyla ortaya çıkacak. al la

--Üşenmeyinde okuyun azda olsa olabilitesi var okuyunca hak vereceksiniz---

Paul Walker 1 gün önce Twitter'da ölmüş!
'Hızlı ve Öfkeli' filmlerinin yakışıklı aktörü Paul Walker'ın bugün bir Porsche kazasında ölmesi dünyayı yasa boğdu. Bu trajik ölüm, ardında büyük bir de gizem bıraktı. Çünkü Walker, kazadan tam 1 gün önce sosyal medyada 'öldürülmüştü'!
HAYRANLARI 1 GÜN ÖNCE DE YASA BOĞULDU

Bu ölüm, ardında büyük bir de gizem bıraktı. Las Vegas Guardian Express gazetesinin haberine göre, feci kazadan tam 1 gün önce sosyal medya, Paul Walker'ın, 'kendi kullandığı kullandığı bir araçla kaza yaparak öldüğü' yönündeki bir haberle sarsılmıştı. Yani Paul Walker, yaşayan birçok ünlünün başına gelebilecek türden bir 'internette öldürülme' haberine kurban gitmişti.

TWITTER VE FACEBOOK 'YIKILDI'

Walker'ın bu yalan haberle 'öldürülmesinin' ardından Twitter adeta yıkılırken, Facebook'ta açılan 'R.I.P Paul Walker' (Huzur İçinde Yat Paul Walker) sayfası da bir anda 1 milyon beğeniye ulaşmış ve yüzlerce hayranı, sayfaya hüzün dolu mesajlar yağdırmıştı.

Bir anda bütün hayranlarını yasa boğan bu haberin daha sonra yalan olduğu menajerleri tarafından açıklanınca herkes derin bir nefes almıştı.

ERTESİ GÜN GERÇEKTEN ÖLDÜ!

Ne var ki, Paul Walker hayranlarının bu sevinci uzun sürmedi. İnternette dolaşan bu haberin yalanlanmasından tam 1 gün sonra ünlü yıldızın gerçekten de bir otomobil kazasında öldüğü duyuruldu. Yalan haberden tek farkı ise, aracı Walker'ın değil, arkadaşının kullanıyor olmasıydı.

Beyler bence bu adam ölmedi çok büyük bi sazan avi,Öldüyse ;

1-Bu adamın kızı ve ailesi neden hiç ortada yok
2-Araçtaki cesetler nerede ?
3-Carrera gt model araba porschenin süper arabasıdır yere yakındır bu tip arabalar kaza sırasında enerjiyi emmek için 2ye bölünürler.

4-Bi araba o kadar kolay yanmaz ağaca çarpıp yanması çok saçma arabanın motoru arkada ama arka kısımın görüntüsü yok üstüne üstlük gece yapıldı denilen kazanın görüntüleri gündüz var Bi araba o kadar uzun sure yanmaz. Porsche gibi Bi araba hele. Tofaş yanmıyor amk

5. Madem hızdan dolayı kaza olmuş bu kadar ince bir ağaç neden yıkılmadı sapa sağlam duruyor ? araba cayır cayır yanarken ağaçta niye hiçbir şey yok ?

Son olarak bence 7.film serinin sonu olucak ve Paul Walker orda ortaya çıkacak ve çok konuşulacaklar !

Jem89
02-12-2013, 21:02
Bir film için öldürüldüğünü düşünmek bile kötü bir şey bence.. Yapılması yanlış geliyor bana. Ama içimden bir seste ölmediğini söylüyor.. Belki de buna inanmak istiyorumdur bilmiyorum..

Ama okuduklarım, yazılanlar vs bir sürü komple teorisi barındırıyor.. Umarım gerçekten ölmemiştir..

Mikrop_Ali
02-12-2013, 21:09
fena gişe yapacak bu film öldüysede ölmediysede

overblack
02-12-2013, 21:09
cenazesi ne zamanmış? böyle bir bilgi varmı? köy mezarlığınamı gömcekler napcaklar. çıkar o zaman gerçek.

Maxiboost
02-12-2013, 21:10
Darbeyi emmek icin 2 ye bolunecek aracin ta sporgazetesi.. Adam gitti beyler filme bu kadar sure varken yapmazlar boyle bisi

|| CaNeR ||
02-12-2013, 21:11
Eğer herşey bi kurmacaysa söylediği o cümlenin anlamını bi daha düşünün :) "Eğer hız yüzünden ölürsem benim için ağlamayın çünkü ben gülüyorumdur."

atituti
02-12-2013, 21:13
Kamera kayitlarinin olmamasi cesetlerin ortada olmamasi gorgu taniklarindan birinin walkeri cikardik demesi ama otopsi ekibinin cesetler taninmaz halde otopsi yapamayiz diyip ertelemesi aracin yanmasi agacin yanmamasi, kaldirimda iz olmayişi ve agacin kirilmamasi beni dusunduren durumlar.bide arabanin hemen yaninda cekilen bi video var adamlar m3ten iniyo ben o m3u filmlerin birinde gordum galiba dikkatli izleyen arkadaslardan cevap bekliyorum bu konuda.filmde toplanma sahnelerinin birinde arkada gozukuyodu. Yerdeki lastik izlerine bakarsakta o arabanin o hale gelmesi icin taklalar atip oraya dusmesi lazim.acaba karsi seritten gelen bi f350 tarzi pickup falan surucu kapisinin arkasindan cgt ye carpip savurdumu diye dusunuyorum fren izi bianda kesilip direk agacin oraya iz olmadan savruldu diye bir soylentide var

İstanbul
02-12-2013, 21:20
Her ünlü öldüğünde böyle tipler çıkıp ''Aslında ölmedi,reklam bunlar,geçen Salı biz onunla Dolapdere'de karşılaştık'' diyenler çıkıyor,mesela en basitinden Elvis Presley öleli 36 sene olmasına rağmen hala hergün birileri rahmetliyi gördüğünü iddaa ediyorlar...adamcağız öldü gitti işte,tek gerçek bu

|| CaNeR ||
02-12-2013, 21:22
Paul Walker (http://www.mynet.com/haber/dunya/paul-walkerin-olumu-ile-ilgili-3-buyuk-yalan-879094-1) haberi az önce mynet te gördüm.

cery
02-12-2013, 21:23
kabullenmek lazım beyler. bi çok şey insanların kabullenememesinden kaynaklanıyor.

sonuç = Allah taksiratını affetsin.

hanz10
02-12-2013, 21:23
http://u1312.hizliresim.com/1j/2/v3x43.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

peki bu gerçekmi acaba az önce facebookta paylaşmişlar?

Low-Rider
02-12-2013, 21:25
film setindendir bu kare

Low-Rider
02-12-2013, 21:25
Paul Walker geçen hafta Hızlı ve Öfkeli 7'nin çekimlerindeydi / 2 - Magazin Foto Galeri (http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/76144/2368/2/paul-walker-gecen-hafta-hizli-ve-ofkeli-7nin-cekimlerindeydi)

cery
02-12-2013, 21:26
Paul Walker geçen hafta Hızlı ve Öfkeli 7'nin çekimlerindeydi / 2 - Magazin Foto Galeri (http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/76144/2368/2/paul-walker-gecen-hafta-hizli-ve-ofkeli-7nin-cekimlerindeydi)

driftboy
02-12-2013, 21:26
olayı bence ağaç çözüyor, kazanın oldugu yol paylaşılmıştı, dipten bassa max 150 yapılcak bi yol, 1. araba o hızda bu derece parçalanamaz BENCE, hadi parçalandı diyelim o araç o arabayı o hale getiremez, o hızla o ağac çarpsa ağacı parçalaması lazım, incecik ağaç. Hadi ağaçta parçalanmadı diyelim, araba yanıp kül oluyo, ağaçta bişey yok, kaldırımda iz yok, arabanın plaka muhabbeti ayrı bi muamma..

eof
02-12-2013, 21:27
olayı kasdettim anladığın felan filan :) ne diyeyim sadece ilk fotoğraftaki ağaca bak dedim

gökan
02-12-2013, 21:31
bıldıgın ılerıden vurulmus barız roket var aga

driftboy
02-12-2013, 21:32
''paul walker'in ölmediğini iddia edenler var. onlara göre bu fast and furious 7 için hız karşıtı bir reklam. her neyse biz onların kanıtlarını açıklayalım.

1) şimdi o yola ben baktım fotoğraflarına e-5 ten daha geniş, büyük bir yol ve sessiz sakin. o videoyu çeken adamlar arabayla arabanın yandığını çekiyorlar. çekerken fark ederseniz onlardan başka bir arabada yok zaten.

2)şimdi olaya gelelim olay gece oluyor ve sabah anca itfaiyeler geliyor.

3)los angeles gibi teknoloji harikası bir şehirde o yol boyunca hiç bir tane iş yeri kamerası bile mi olmaz ? bölge şefide zaten detaya girmemiş. bir tane bile kamera olmaz ? bu olay fast & furious 6 daki güvenlik şirketi kamerası olayına çok benziyor. güvenlik şirketi kameraları kapatıyordu ve hobbs bunu açtırtıyordu. dediğim gibi bu denli genişlikte ve uzun yolda, virajsız yolda bir tane bile kamera olmaz ?

4) diyorlarki araba virajı alamadı takla attı sonra ağaca girdi. 2. olarak arabayı başka bir araba sıkıştırmış olabilir. şimdi gelelim bu 2 olaya. sürülen araba porche. normal arabalar gibi metal den değil çelikten yapılan bir araba. yere çok yakın ve viraj alma aşırı kolay. istesende kontrolünü zor kaybedebileceğin bir araba. başka bir arabanın sıkıştırması imkansız çünkü o büyük yolda sıkıştırsa yavaşlarsın ve diğer tarafa geçersin veya hız yaparsın sorun yok.

5) ağaca girmiş araba. ağacın kalınlığı bir cd nin çapı kadar. yani çokta sağlan değil. görüldüğü üzere ağaç toprak alanın içinde. o araba o hale ağaca çarpıp patlayarak geliyorsa o ağaçın kesinlikle ve kesinlikle yerinden çıkması lazım. tofaş olsa bile kalın bir direğe girse direk yıkılır. düşünün tamamen çelikten bir arabanın küçük bir ağaca çarpması ve ağaca birşey olmaması.

6) neden cesedin arabadan çıkarılırken veya başka bir yerde fotoğrafı yok ? hani onlarda kefen yok biliyorum ama hertürlü bir fotoğrafının çekilmesi lazım ve çeken kişinin zaten internette paylaşması lazımdı. dolayısıyla böyle bir fotoğraf yok.

öldüğü iddia edilen kişi hollywood yıldızı. bunun nedenini öğrenmek için amerika seferber olur fakat nedense ağaca çarptı deniliyor fakat video yok veya o an fotoğrafı.

9) onuda geçin bu arabanın herhangi bir yoldan geçerkenki hiç bir mobese görüntüsü olmazmı. hiç mi bir caddeye sokağa girmedi oraya ışınlandı mı ?

10) paul walker'ı geçtik. yanında arabayı süren kişi ondan daha tecrübeli birisi ve yarış pilotu. hatta paul la yarış yapmış bir adam. bu adamın bu arabanın kontrolünü kaybetmesi gerçekten düşünülmesi zor birşey. düşününki porche kullanıyorsun ve genişliği 30 metreyi bulan bir alanda.

11) los angeles'ta oluyor bu olay. o patlama sesi geldiğinde oraya belki 100 lerce kişini yığılması lazımdı. fakat nedense kimse yok, hiç bir kimse fotoğraf veya video almıyorlar. ambulanslar itfaiyeden önce geliyor fakat saatler sonra arabanın patlamasından.

12) arabanın 4/3'ü yok olmuş. bu arabanın yanım kendiliğinden patlamasıyla olucak birşey değil. bir araba çelikten olucak ve kendiliğinden patlıyacak. tamamı neredeyse yok olucak ve ericek. imkansız! ancak bir bomba tarzı birşey bunu yapabilir.

13) diyelim çarptın ağaca. o benzin deposunun akması veya akıtması imkansız. zaten sürdüğün yolda 45 km hız sınırı var. sen orda 120 üstü basmaya cesaret edemessin ki yol biter zaten. 2 tane tecrübenin amk 2 kişi zaten böyle bir dikkatsizlik yapmazlar.

14)dikkat ederseniz arabanın arka tarafı inflak oluyor ve ön tekerlekte çok çok az bir erime var. arkada benzin deposu var tamamda bu araba 1 saatten fazla yandı ve hiç mi bu tekerlek ve ön kısım erimez. yani arabanın kendisi patlıyorsa böyle olması lazım.

15) daha çok iddia var fakat son olarak şuna geleyim. show content sen bu arabyı kullanıyorsun. fren sistemi görüldüğü üzere devasa ve süper kısa mesafe duruşuna sahip. bu arabada sayılmıyacak özellik var zaten bu modeller yeni satıldı. hertürlü tedbir veya önlem vardır arabada. hava yastığı falan. ağaca çarpıyorsa araba anında motoru kapatır ve hava yastıklarını açar fakat bu arabanın patlaması ne ? böyle bir arabanın. size mantıklı geliyormu ? bulun böyle bir araba girin bir ağaca 40 la ağaç uçar gider araba hasar alır ve hava yastıklarını açar.

amerikalı bir vatandaş iddiasına göre paul walker'ı los angeles'ta bugün gördü ve bazı büyük haber kanallarının paul walker'ın ölümüne inanmaması cesedinin ortada olmaması herşeyin bir kurmaca olduğunu söylemesi amerikayı karıştırdı. iddiaya göre temmuz ayında vizyona gircek olan fast & furious 7 filmi için böyle bir oyun oynandı. iddiaya göre film " biz hızlıyız diye herkesin hızlı olması gerekmiyor. ben ölmedim herşey size ders vermek içindi " adlı sahneyle başlanılcak ve paul " six days " adlı şarkıyla ortaya çıkacak.

inci sözlük (http://incisozluk.com.tr/w/beyler-a%C3%A7%C4%B1kl%C4%B1yorum-paul-walker-%C3%B6lmedi/)

Bulut Y.
02-12-2013, 21:33
Polim yapıor bence bu adam. Film galasında ortaya çıkacak gişeler 10 a katlayacak

qatrio
02-12-2013, 21:43
adam akıtarak gelmiş beyler bianda hizlanmiş diyolar

Ferhat_V
02-12-2013, 21:44
bence daha yüksek bir araç çarpıp savuruyor aracın hem hızını kesmiş oluyor hemde öldürücü darbeyi o yüksek araç veriyor..kaldırımda hiç iz yok ve araç 2 parça o küçük ağaçla olacak iş değil..çarpan araçta ortada yok kaçıp gitti herhalde..çıkar her şey 1 2 gün sonra ortaya..

XoR
02-12-2013, 21:44
Ölmediyse eğer, ortaya çıktığında çok büyük tepki alır bence

Canselmo
02-12-2013, 21:46
Bu adam için 2 gündür milyonlarca insan ağladı , Eger gercekten olmediyse, bu sefer cidden öldürürler :D

cery
02-12-2013, 21:47
Ölmediyse eğer, ortaya çıktığında çok büyük tepki alır bence

tekme tokat dalacak adamlar var :D

XoR
02-12-2013, 21:49
tekme tokat dalacak adamlar var :D

Üşenmem vize alır giderim. Sağ elimin üzerine Tech Turkey yazıp yapıştırırm tokadı :D O anı 13 sn'lik instagram videosu ile tüm Galaksiye yayarım :D

cery
02-12-2013, 21:50
Üşenmem vize alır giderim. Sağ elimin üzerine Tech Turkey yazıp yapıştırırm tokadı :D O anı 13 sn'lik instagram videosu ile tüm Galaksiye yayarım :D

ben de eşlik ederim. "Bizi mi yedin nan gavad. hiaaaammmmmmna"diyip ağzının ortasına zumzuğu indiririm :D

mert_can 41
02-12-2013, 21:50
Benim anlamadığım konu araba yanarken hiç kimse yokken bir araba geliyo paul walker diye çekime başlıyo nerden anladı paul walker ın arabada olduğunu

HardCore
02-12-2013, 21:52
Hala tupac'in ölmediğine ve onun 7 efsanesine inanan kitle de yok değil.
Sevdiğimiz kişilerin öldüğüne inanmak istemiyoruz demek ki...
Umarım arkadaşların dediği gibi filmin galasında ortaya çıkar, tabii film olacaksa...
Forum üyesi abilerim kadar dikkatli inceleyemedim ancak tespitleri üzerine tekrardan fotoğraf ve videolara baktım;
Bende hız kurbanı olduklarına pek ihtimal vermiyorum.

Mikrop_Ali
02-12-2013, 21:53
nerdesin rıza baba ???

BurakCengizhanoğlu
nerdesin rıza baba ???

şu işi bi aydınlatsın ya..

qatrio
http://u1312.hizliresim.com/1j/2/v3ydp.jpg

alp1903
02-12-2013, 21:58
Külliyen yalan , konuştum kendisi iyi. :) Olaylar biraz garip olsada, MJ, 2pac gibi kişilerin durumu ile aynı bence.

Red10
02-12-2013, 21:59
Beyler bide au acidan bakin orda okadar polis var o kadar haber kanalina cikti uyari yada reklam icin boyle bisey yapilmasi bence imkansiz yani ancak devletle baglantili olur cunku polisler var orda madem olmedi polisler niye var yani sanmiyorum oyle kalkipta filmden sonra ortaya cikarsa ki keske ciksada sevinsek ama keske cikmasaydim dedirtirler bence (ınsallah cıkar ortaya)

jr1905
02-12-2013, 22:00
Filmin vizyona girmesine bayaa bi zaman var. bence filmin başında çıkacak sosyal mesaj verecek gibi bi muhabbet olsa bu kadar erkenden öldü süsü vermezlerdi

erkin006
02-12-2013, 22:03
Hep ağaç ağaç denmişde yapraklar yanmadı vs...o bmw den çekilen videoda da belli rüzgar soldan sağa doğru esiyor ve sağdaki diğer ağaç yanmış zaten...

Komplo teorisi üretmekte üstümüze yok maşallah...ayrıca filmin böyle bi reklama ihtiyacı yok bence gayet iyi gişe yapıyor zaten...

Masterpiece
02-12-2013, 22:08
Yav amekirada yaşayanlar kimse yokmu bi olay yerine gitseler inceleme yapsalar fotoğraf çekseler yolun geldiği yönü çevreyi falan kamera varmı yokmu tespit etseler :D

Valla benim burdan kalkıp gidesim geldi

Murcielago
02-12-2013, 22:09
Araba kaza yapmış olsa ön taraf dağılır bu adamlar kemer taktığına göre o araçtan inmişlar aracı yakmışlar..

Yardımdan ayrılırken fotoları var yarım saat sonra kaza yaptığı söyleniyor gündüz fakat ortada gündüz fotoğrafı veya videosu dahi yok araç yanarken bir tek video var oda muamma peki cesetler nerede orada o video çekildikten sonra tekrar video kayıdı neden yapılmadı hepsi düzmece bencede :)

mertk
02-12-2013, 22:11
Adamin face teki blogunu cokertmisiz,full Türkler dolmus ,adrianayi bide paul u benimsemisiz heralde :)

GReY CLouD
böyle şeyleri sadece biz mi düşünüyoruz acaba yurt dışında durum nasıl ? Birkaç büyük kanal da iddiaları yayınlamış ama bilmiyorum..

TigeR
mertcan abinin yazdığı gerekçeler doğru gibi geldi neden olmasın belkide ölmemiştir

fascination
https://www.youtube.com/watch?v=UgwZG6uAnas

İncelerken aklıma bu kaza geldi. Bende öldüğüne inanmayanlardanım.

BaDCaT
02-12-2013, 22:12
Öldüyse ölmüştür böyle birşey yapmazlar herhalde ortaya çıkmalar vs kendileri de biliyordur ölümle şaka olmaz.

Unuttukları birşey var Türkiye'den bir kamyon adam gelir dövmeye galayı basıp....

Murcielago
02-12-2013, 22:14
Aklıma rec filmi geldi bence laguna seca m3'ten çekilen görüntülerde düzmece... yahu kaç tane carrera gt kaza yapar yanar videoyu çekmişsin tekrar niye çekmiyosun ?? hepsi doğaçlama kurgu filmde izleriz artık..

aykutsafakyaman
02-12-2013, 22:17
Abi kafayı yemek üzereyim . Arabaları sevmeme neden olan adam öldü . bi ton moral moral bozukluğuyla başladım güne sonra bi baktım yok plaka farklı vs vs . Öbür yandan Tyrese Gibson çıkmış hüngür hüngür ağlıyor. Paul Walker ın kendi instagram hesabına baktım is not dead gibi bişey yazıyo ne demek lan bu şimdi ?

mehmetRS
02-12-2013, 22:18
hayır, çok umrunda olmayacak belki ama, ölmeyip böyle bir yerden zart diye çıkarsa, yemin ederim aralıksız 45 dakika söverim.

pcvirus
02-12-2013, 22:18
öldüyse bi kaç gune cenazesi kalkar yok kalkmaz ise
kurmacadır
:D
sabredelim ne çıkacak

DeNNis
02-12-2013, 22:21

ten sec. car istiyodun, al sana ten sec. şaplak :D

Alper_
02-12-2013, 22:22
ölüm şakası olmayacak bir olay, çok ters tepkiler alabilirler..diğer yandan şüpheli bazı durumlarda var..bakalım önümüzdeki günlerde neler çıkacak..

mertk
02-12-2013, 22:24
Abi kafayı yemek üzereyim . Arabaları sevmeme neden olan adam öldü . bi ton moral moral bozukluğuyla başladım güne sonra bi baktım yok plaka farklı vs vs . Öbür yandan Tyrese Gibson çıkmış hüngür hüngür ağlıyor. Paul Walker ın kendi instagram hesabına baktım is not dead gibi bişey yazıyo ne demek lan bu şimdi ?

Goremedim nerde yaziyor

HondatugraL
02-12-2013, 22:24
öldüyse bi kaç gune cenazesi kalkar yok kalkmaz ise
kurmacadır
:D
sabredelim ne çıkacak

sahte bi tören yaparlar cenazeye kadar herşeyı kuran/kuranlar onu çok rahat hallederler

GÖKTÜRK
02-12-2013, 22:26
abiler yanlız arabayı süren adamda yarış pilotuymuş böyle bi arabayla böyle bi adamın o yolda kaza yapması zaten akıllarda soru işareti bırakıyo

aykutsafakyaman
02-12-2013, 22:28
Goremedim nerde yaziyor
hesabı kullanan yazmamış yorumlarda biri yazmış video linki var

f.v.güngör
02-12-2013, 22:28
bence olay söyle olmuş olabilir paul ve digerleri ***** kişinin video izlemiştir sonra forumdaki abilerinde dedigi gibi filimin bi sahnesinde cıkarlar sokaklarda yarısmayın vs gibi seyler söylerler yani bence ***** kisinin videosundan oldu hersey

***** kisi m5 le show yaptını sanan trafik canavarı

bide bu olayıı fbi dan önce cözersek forumdaki üyeleri fbi alacaklarmış fbi bizi izliyor olabilir
iş olanaklarıda sigorta full akbil asgarı üçret maaş

test çözmekten hayalgücümü kullanamıyordum iyi oldu bu konu

öldüse topra bol olsun allah tahsilatını af etsin eger filim için böyle bisey yaptılarsada o filme para veripde hayatta gitmem

Canselmo
02-12-2013, 22:30

http://inciswf.com/chfiq58r.swf

muhammet.325
02-12-2013, 22:31
abiler yanlız arabayı süren adamda yarış pilotuymuş böyle bi arabayla böyle bi adamın o yolda kaza yapması zaten akıllarda soru işareti bırakıyo

kardeşim alıştın ban yemeye ama gene yiceksin sürekli milletin yaptığı yorumun ayınısını yapmaktan ne anlıyosun

aykutsafakyaman
02-12-2013, 22:32
bence olay söyle olmuş olabilir paul ve digerleri ***** kişinin video izlemiştir sonra forumdaki abilerinde dedigi gibi filimin bi sahnesinde cıkarlar sokaklarda yarısmayın vs gibi seyler söylerler yani bence ***** kisinin videosundan oldu hersey

***** kisi m5 le show yaptını sanan trafik canavarı

bide bu olayıı fbi dan önce cözersek forumdaki üyeleri fbi alacaklarmış fbi bizi izliyor olabilir
iş olanaklarıda sigorta full akbil asgarı üçret maaş

test çözmekten hayalgücümü kullanamıyordum iyi oldu bu konu

öldüse topra bol olsun allah tahsilatını af etsin eger filim için böyle bisey yaptılarsada o filme para veripde hayatta gitmem

:icon_tup:

GÖKTÜRK
02-12-2013, 22:34
kardeşim alıştın ban yemeye ama gene yiceksin sürekli milletin yaptığı yorumun ayınısını yapmaktan ne anlıyosun

konu olmuş 34 sayfa atılan postların %90ı birbiriyle aynı yediğim ban ne alaka şimdi

ekleme : Tyrese Gibson adamın ağlaması hiç inandırıcı gelmedi bana videoyu izlediyseniz görmüssünüzdür

Jem89
02-12-2013, 22:35

Makbuzu gösterdiğin zaman tahsilatın af oluyormuş.. :) Doğrusu taksirat'tır. :)

Gerçekten ölmeyipte çıkarsa bi yerden çok büyük tepki toplar.. Böyle bir şeyi göze almış olabilirler mi acaba ?

atituti
02-12-2013, 22:36
Video dustu nete youtubeda var kaldirilmadan izleyin kaza gercek guvenlik kamerasi cekmis ama araba belli degil

f.v.güngör

Gerçekten ölmeyipte çıkarsa bi yerden çok büyük tepki toplar.. Böyle bir şeyi göze almış olabilirler mi acaba ?

düzeltme için teşşekür ederim abi türkçede de 30 netin üstüne cıkamıyorum zaten hep bu yazım yanlışları yüzünden :D

söz konusu ***** kişi için ise göze almış olabilirler abi :D

GÖKTÜRK
Video dustu nete youtubeda var kaldirilmadan izleyin kaza gercek guvenlik kamerasi cekmis ama araba belli degil

abi bi link atar mısın bulamadım

Kakus
02-12-2013, 22:38

Abi linki versen daha iyi olmaz mıydı? : )

Red10
02-12-2013, 22:39

Link varmı ??

ferroo
02-12-2013, 22:39

lınk alabılırmıyız?

Jem89
02-12-2013, 22:41
?

http://p1309.hizliresim.com/1f/f/snn8w.jpg

BlackGetz
Öldü 1.65
Beraberlik: 2,00
Ölmedi 2.40

By_HaNNibaLL
Biri gene link dedi kaza dedi ortalik gene karişcak allah TÜRK ü korusun AMİN :D

hanz10
02-12-2013, 22:43

link paylaşabilirmisin?

atituti
02-12-2013, 22:45
EXCLUSIVE Paul Walker 's Car Accident at Time of Impact Caught in surveillance camera - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Lt2rEDauPtE&feature=youtu.be) biri bu digerini ariyorum başka acidanda var

Jem89
02-12-2013, 22:48
Bir anda yapılan kazadan o kadar toz bulutu çıkar mı ? Vallahi aklıma rpg efsanesi doğruymuş gibi gelmeye başladı.

Faruk_Vtec
02-12-2013, 22:48
EXCLUSIVE Paul Walker 's Car Accident at Time of Impact Caught in surveillance camera - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Lt2rEDauPtE&feature=youtu.be) biri bu digerini ariyorum başka acidanda var

goruntulenme sayısı her F5 yaptığımda 10 10 artıo :D konuda 130 kışı var gene.. :D

ghibli06
02-12-2013, 22:49
o nasıl bir patlamadır ???

PiscocuK
02-12-2013, 22:50
eğer bu görüntüler gerçekse ve o aracın içindelerse gerçek olabilir..herşey çok hızlı gelişmiş

By_HaNNibaLL
Cenaze görüntüleri fake bence lavuk sahnede şarki söyler gibi üzülüp ağliyo falan turluyo etrafta

atituti
Valla arkadaslar bu rpg meselesi kafami kurcalamaya basladi ciddi ciddi.taniklar bomba sesi duyduk diyorlarmiş

XoR
o nasıl bir patlamadır ???

Resmen infilak etti

McKrop
Son filmle alakalı bişeylerde olabilir filmin son sahnesinde paul walkerın gerçekte ölmediğini anlaşılcak gibi bişeyde olabilir şimdi aklıma geldi :D

iyice beyaz futbol programına döndü burası :D paul walker şikeci karaktersiz bi adamdır :D ohaaa ahmet hocam ertem ben gidiyorum :D

PiscocuK
02-12-2013, 22:51
rpg efsane olabilirde belki araç altı uzaktan kumandalı bir patlayıcı olabilir

ulan durduk yere kurmaya başladık iyimi

TigeR
02-12-2013, 22:52

ufo inse o kadar duman çıkarmaz :D saman yakıyorlar sanki hıammına :D

ghibli06
02-12-2013, 22:52
burası orası değil... yol çift şerit ve de aydınlatma direkleri farklı...

ghibli06
02-12-2013, 22:53
https://maps.google.com/maps?q=hercules+st,+valencia+CA&ll=34.453264,-118.579457&spn=0.001836,0.002642&hnear=Hercules+St,+Santa+Clarita,+Los+Angeles+Coun ty,+California+91355&gl=us&t=h&layer=c&cbll=34.453264,-118.579457&panoid=2jRR0BWeWpfdcWmYyt6mJA&cbp=12,76.55,,1,1.74&z=19

driftboy
02-12-2013, 22:53
belkide gerçekçi bir sahne yapmak istiyolardı ?

Jem89
02-12-2013, 22:54
Çok ciddi bir duman çıkıyor.. Zannetmiyorum sadece bir arabanın bu kadar toz bulutu yaratabileceğine.. Defalarca izledim.. Aklım almıyor..

Rallilerde bile kumlu yere araba uçtuğunda bu kadar olmuyor ki asfaltta giden bir araçtan bahsediyoruz..

By_HaNNibaLL
02-12-2013, 22:55
Az ilerde lastik izleri başliyor biri sürekli bişeyler denemiş belki de kazayi bikaç kere denediler sonra yaptilar ?

onur_S
02-12-2013, 22:55
Ben de beton elektrik direğine giren araç kazasının sesine şahit oldum, direk yıkılmamıştı ve bomba gibi ses yapıyor. Ağaç daha da beter, en ufak esneme payı yok.

Canselmo
02-12-2013, 22:57
California da olan yokmu bu forumda olay yerinin detaylı fotografını yollasa kesin çözeriz

mert_can 41
02-12-2013, 22:57
Video başka bir kazanın yardıma bir sürü araba durmuş paul un kazada bir tek bmw vardı

driftboy
02-12-2013, 22:58
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1459174_639267986126182_1092243601_n.jpg

uzunluğu sadece 160 mt olan bi yolda böyle bi kaza nasıl olabilir ? yada resimden bakın 1.4 mil yakınında fire station yazıyo, ordan itfaiyenin gelmesi max kaç dakika sürebilir ?

atituti
Arabada acaba nos fln mi vardida carpma etkisiyle gumledi meraklandim simdi iyice :) ghibli abi bu kamera caprazdan cekiyo yol degil cekilen yer ara sokak gibi biyer kaza caprazda ana caddede oluyo

SPORTING
Kamera patlama olmadan neden hemen oraya dönüyor acaba.

Red10
02-12-2013, 22:59
Yonetim ve paul fani arkadaslar bizler amerikaya uzagiz orda anma toreni gibi birsey yapmislar bizde biyerde toplanip en azindan resimlerimizi onun twitter yada face veyahut roww sayfasina koysakmi sonucta cogumuz onla buyuduk onla sevdik bazi seyleri en azindan ben bunlari dusunuyorum destek verip vermemek size kalmis ???

ruudvan
02-12-2013, 23:02

öldü ise ( öldüyse) toprağı bol olsun.Allah taksiratını affetsin eğer film için böyle bişey yaptıysalar o filme para veripte hayatta gitmem.

kardeş sen biraz testlere ara ver azcık dinlen pek iyi değilsin gibi.

Mertİ.
02-12-2013, 23:02
görüntü galiba hızlandırılmış o yüzden dumanlar bi anda artıyor

Ferhat_V
02-12-2013, 23:03
google earttan baktımda o yol baya uzun tam hızlanmalık..o geniş meydanda ne olduysa olmuş ya viraj yapıyolardı ya yanlıyolardı..bu arada araç çarptığı yönde değil ters yönden geliyordu gibi düşünüyorum çünkü yol tam gazlamalık..

ghibli06
02-12-2013, 23:03
evet kamera açısından baktım, mevkii doğru :)

Jem89
02-12-2013, 23:05
Beyler az kaldı çözücez olayı.. Tahminime göre bu hızda devam edersek sabaha karşı olay aydınlanmış olur :)

Acaba yurt dışındaki forumlar da tartışılmıyor mu bu konu ? Baktım 1-2 yere ama göremedim..

Red10
02-12-2013, 23:07
Adam perişan etti hepimizi:( kendi hayatımız hakkında bukadar kurmuyoruz kafamızda araştırmıyoruz :)

Demirkol
02-12-2013, 23:08
evet kamera açısından baktım, mevkii doğru :)

Kamera açısını takip edince üzerinde WESCO yazan binanın güvenlik kameralarıda görünüyor. Bu vidyonun açısından daha iyi görmesi gereken bi kamerada mevcut gibi.

Semii
02-12-2013, 23:08
Hadi la cozun mevzuyu artik kabak cekirdegi demli cayla takipteyim.

Yokmu oralarda yasayan bi uye :)

Adam gitti bence uzatmayin :)

Ahmet kaya, 2pac , m.jacson gibi mevzular bunlarda.hatta maykilin evinde bi roportajda golgesini bile goruntulemislerdi :D

Red10
02-12-2013, 23:09
Ayrıca dikkat ettiyseniz bizim forumun yarısı kadar uğraşmıyor kimse ben bu işi anlamadım ya ne rol arkadaşları ne sevenleri ne fanları ciddi sıkıntı aldık başımıza :S

atituti
02-12-2013, 23:10
Kesin arabayi suren dur bi yanliyim dedi mekana gittiler cgt de ***** ne kadar uzun aks mesafesine sahip olsada çat diye atiyo arkayi :) youtubeda orada deneme yapanlarin videolari falan var sanayi sitesi gibi biyer sanirim o mevkii

By_Carizma
02-12-2013, 23:11
videoda dikkat ettimde ilk önce bi duman çıkıyor ve o duman ileri doğru gidip bi anda patlıyor daha sonra çok kuvvetli şekilde duman çıkmaya başlıyor :S

jr1905
Kesin arabayi suren dur bi yanliyim dedi mekana gittiler cgt de ***** ne kadar uzun aks mesafesine sahip olsada çat diye atiyo arkayi :) youtubeda orada deneme yapanlarin videolari falan var sanayi sitesi gibi biyer sanirim o mevkii

Enka gibi biyer sanırım abi :)

f.v.güngör
öldü ise ( öldüyse) toprağı bol olsun.Allah taksiratını affetsin eğer film için böyle bişey yaptıysalar o filme para veripte hayatta gitmem.

kardeş sen biraz testlere ara ver azcık dinlen pek iyi değilsin gibi.

iyi degilim ben abi bu paul konusu çözülmedende olamam bi ekip kuralım bişey yapalım gidelim fbi bakar bize :D

ferroo
bu olayı tt olarak sabaha noktalamış oluruz ınş :D

By_HaNNibaLL
02-12-2013, 23:12
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152124176857704&set=vb.316573387703&type=2&theater

ALİN SİZE Bİ ÇELİŞKİ DAHA

atituti
Kamera açısını takip edince üzerinde WESCO yazan binanın güvenlik kameralarıda görünüyor. Bu vidyonun açısından daha iyi görmesi gereken bi kamerada mevcut gibi.

Video vardi onuda izledim ama bulamiyorum biri bu ayni twitter hesabinda diger videoyu kaldirmislar ama oda pek iyi gozukmuyo agac yuzunden.fabrikanim yola yakin taraftaki cephesinden cekilmis oda

Murcielago
Bu aracın neresi kaza yapmış dikkatli bakın... Kaldırıma çıkıyor ve yanıyor videolar o yönde... jantlar ve lastikler sağlam kaldırıma çıkmış patlamaz mı bir lastik ? Bakıyoruz onlarda sağlam nasıl kaza bu ? Arka taraftan alev almış özellikle yapılmış bu araçlar bu kadar kolay alev alsa üretimi durdururlar otomobilde fuel cut vs bir çok sistem mevcut 10 snde öyle alev almaz bir araba...

http://content.worldcarfans.co/2013/12/1/medium/21097487481942838875.jpg

XoR
02-12-2013, 23:13
Arabada nos olma ihtimali ?

cookies
02-12-2013, 23:13
eğer bu görüntüler gerçekse ve o aracın içindelerse gerçek olabilir..herşey çok hızlı gelişmiş

Video çok hızlandırılmış..

aodabasi
02-12-2013, 23:14
Bence kurmaca değil her ünlü olup da ölen kişinin arkasından denilen şeyler..Bir kaç gün sonra çıkar herşey ortaya..

video sert :(

UyOyV1hNKSw

Jem89
02-12-2013, 23:14
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152124176857704&set=vb.316573387703&type=2&theater

ALİN SİZE Bİ ÇELİŞKİ DAHA

Bunun sebebi google görüntülerinin eskiden çekilen resimlerden oluşmuş olması olabilir.. Mesela Taksim meydanıda yeşillik içinde gözüküyor şu anda.. :)

By_HaNNibaLL
02-12-2013, 23:15
Bu aracın neresi kaza yapmış dikkatli bakın... Kaldırıma çıkıyor ve yanıyor videolar o yönde... jantlar ve lastikler sağlam kaldırıma çıkmış patlamaz mı bir lastik ? Bakıyoruz onlarda sağlam nasıl kaza bu ? Arka taraftan alev almış özellikle yapılmış bu araçlar bu kadar kolay alev alsa üretimi durdururlar otomobilde fuel cut vs bir çok sistem mevcut 10 snde öyle alev almaz bir araba...

http://content.worldcarfans.co/2013/12/1/medium/21097487481942838875.jpg

diğer söylediklerine lafim yok ama o hale gelen araba da ne fuel cut kalir nede typer de vtec :D

ama porşe den falan aciklama beklerdim yani bende neler olmuş arabaya baksana

ferroo
02-12-2013, 23:15
arkadas kendımden cok bu olayın aydınlamasını dusnuyorum yok bole bıısy :)

By_HaNNibaLL
02-12-2013, 23:16
Bunun sebebi google görüntülerinin eskiden çekilen resimlerden oluşmuş olması olabilir.. Mesela Taksim meydanıda yeşillik içinde gözüküyor şu anda.. :)

Kanka türkiyede güncelleme belirli sürelerde yapiliyor yani atiyorum 6 ayda 1 sefer ama.

Ama orda öyle bişey yok saatlik belki de dakikalik güncellemeler yapiliyor.

anil_kus
02-12-2013, 23:17
İnsanın aklına şöyle birşeyde geliyo Paul gerçekten öldü film şirketi o etraftaki kemaraları görüntüleri satın aldı yeni filmin ratingi artsın diye biraz saçma ama öyle bişeyde geldi aklıma.

ferroo
02-12-2013, 23:18
valla suanda herkezın aklına her turlu sey gelır normaldır

PiscocuK
Video çok hızlandırılmış..

farkındayım ama yinede çok çabuk gelişmiş gibi geldi bana

Murcielago
diğer söylediklerine lafim yok ama o hale gelen araba da ne fuel cut kalir nede typer de vtec :D

ama porşe den falan aciklama beklerdim yani bende neler olmuş arabaya baksana

Araç park halindeydi bana göre çünkü jant lastik sağlam ve poz verir gibi bırakmışar önceden ufak tefek hasarıda varsa tadından yenmez 2 tane içine cansız manken koyarsın tam olur o araç orada nasıl durmuş ? aşağı tarafa nasıl uçmaz alev alsa bile 10 sn alev alan arabanın içindeki adam o araçtan atlar kurtulur uçaklardaki gibi basınca mı maruz kalmışlar bana göre inandırıcı değil artık olayin ilk anı şokla birlikte kanıksadık şimdi anlıyoruz durumu.. Polat Alemdar 10sene evvel bize ölüme bile inanmamayı öğretti :D

Canselmo
02-12-2013, 23:19
Görüntü hızlandırlmış agacların hareketlerinden anlarsınız zaten . Dumanlar o yüzden birden alevleniyor.

Eger olay olduysa bence bu şekilde gelişti :D

O arada ufak yanladılar sonra kontrolu kaybettiler sag sol derken agaca girdiler

http://u1312.hizliresim.com/1j/3/v416f.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

BaDCaT
02-12-2013, 23:20
RPG olabilir mi diyenler vs vardı video buldum ama şahsen sanmıyorum öyle birşey yoktur bee :)

6.37'de vuruyor arabayı

kLj4zaoMkRE

XoR
02-12-2013, 23:20
Biraz daha yazarsak adam dirilecek gelip foruma üye olacak :)

Bence çok abarttık mekanı cennet olsun diyip geçelim gitsin.

Gökhan Bilgin
02-12-2013, 23:21
Kaldırımdada bişey yok lastikte yok enteresan nolucak acaba :)

f.v.güngör
İnsanın aklına şöyle birşeyde geliyo Paul gerçekten öldü film şirketi o etraftaki kemaraları görüntüleri satın aldı yeni filmin ratingi artsın diye biraz saçma ama öyle bişeyde geldi aklıma.

bana en mantıklı gelen bu :icon_tup:

AdemAr
beyler ölmedıyse bıle su saatten sonra ben ölmedım dıye ortaya cıkamaz

ARZ1
http://u1312.hizliresim.com/1j/3/v415d.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

hakotech
la hazır bukadar teori varken şu amerikalılara bi yardım edinde kennedy suikastinide bi aydınlatın..yazık ailesi hala katili kim bilmiyo..

Murcielago
Bence buda 2. Han vakası olarak yerini alıcak :D

Zml7qQpL8Yo
The Fast and the Furious: Tokyo Drift (8/12) Movie CLIP - The End of Han (2006) HD - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Zml7qQpL8Yo)

Jem89
O virajı yan dönebilmeleri için baya yavaşlamaları gerekir.. Drift veya yan sonucu olan bir olay değil bu.. Eğer gerçekten trafik kazasıysa yüksek hız.. Başka açıklaması yok..

Kaldıki ben diğer taraftan tapa gaz gelip kontrolden çıktıklarını düşünüyorum.. Eğer kazaysa tabii..

JayVTEC!
02-12-2013, 23:22
RPG = El Kaide. :)

Runo
RPG olabilir mi diyenler vs vardı video buldum ama şahsen sanmıyorum öyle birşey yoktur bee :)

6.37'de vuruyor arabayı

kLj4zaoMkRE

Mümkünse şuna bi zahmet link alabilir miyim ? İphonedan giriyorum

cKatmer
Cnn den malca aciklamalara devam; en son bagane drag yarisi yaparken

Drag racing a possible factor in Paul Walker's death, police say - CNN.com (http://edition.cnn.com/2013/12/02/showbiz/paul-walker-death/index.html?c=showbiz)

Jem89
02-12-2013, 23:23
Mümkünse şuna bi zahmet link alabilir miyim ? İphonedan giriyorum

RPG vs Toyota - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kLj4zaoMkRE)

Kgn020
ilk sayfadada resmi var benim dikkatimi cekti porshe saglamken jantın bijonlarının ortadaki kapak mavi kazalı olanın kırmızı aynı arabamı acaba? baktım paul walkerin aracındaki normalde mavi jantın bijon kapagı ama kazalı olanda kırmızı cözebilen varmı:)

Canselmo
Biraz daha yazarsak adam dirilecek gelip foruma üye olacak :)

Bence çok abarttık mekanı cennet olsun diyip geçelim gitsin.

Aynen bu durumu yaşacagız yakında

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1456706_694261843952580_1461150720_n.jpg

By_HaNNibaLL
Bence herkez bütçesi kadar bişeyler göndersin dedektif tutalim forum adina naklen yayin yapsin forumda bulunsun falan bi konu açalim sabitletelim.

M_PROJECT
La den yaziyorum. Yasiyor inanmayin haberlere burda tansiyon farkli. Yakinda.

Jem89

Drag racing a possible factor in Paul Walker's death, police say - CNN.com (http://edition.cnn.com/2013/12/02/showbiz/paul-walker-death/index.html?c=showbiz)

cnn'de bizim medyamız gibi satılmış bir medyadır.. :) Bknz : 11 Eylül olayları..

alp1903
02-12-2013, 23:24
la hazır bukadar teori varken şu amerikalılara bi yardım edinde kennedy suikastinide bi aydınlatın..yazık ailesi hala katili kim bilmiyo..

Bencede :D

utkunoa
The Supercar Kids – What Caused the Carrera GT to Explode? (http://thesupercarkids.com/what-caused-the-carrera-gt-to-explode/)

hadi bakalım bi haber daha, burda olayın gerçekliği gayet anlaşılıyor bence düzmece yok

d3n1s
ilk sayfadada resmi var benim dikkatimi cekti porshe saglamken jantın bijonlarının ortadaki kapak mavi kazalı olanın kırmızı aynı arabamı acaba? baktım paul walkerin aracındaki normalde mavi jantın bijon kapagı ama kazalı olanda kırmızı cözebilen varmı:)

arabanın bi tarafının kırmızı, bi tarafının mavi jant göbekleri

Murcielago
02-12-2013, 23:25
Arkadaşlar tyrese gibson niye kaza olan yere gidiyor ? vin diesel niye yok ? diğerleri niye yok kaza olan yere niye gidersin insan ilk başta hastaneye koşar durumu nasıl diye tamamen filme katıalcak bu sahneler bana göre...

atituti
02-12-2013, 23:25
Videoda ilk cikan kucuk toz bulutunun sirri cozulurse kazada aydinlanir.ya yanlarken kaldirima vurdular sekip agaca gittiler nos falan patladi yada bi truck saglam biçti cunku parcalar virajdan geldikleri yone dogru dagilmis.bunlar yanlarken yada viraj kasarken sigarasini yakmak icin cakmagini cebinden cikarmaya calisan ultra kolu 3kilo sakalli tum vucudu dovmelerle dolu olan şapkali dayi bunlari biçti :D

burkaykalyon
02-12-2013, 23:26

Pimi çektin bomba elinde abi :D

Murcielago
02-12-2013, 23:26
Videoda ilk cikan kucuk toz bulutunun sirri cozulurse kazada aydinlanir.ya yanlarken kaldirima vurdular sekip agaca gittiler nos falan patladi yada bi truck saglam biçti cunku parcalar virajdan geldikleri yone dogru dagilmis.bunlar yanlarken yada viraj kasarken sigarasini yakmak icin cakmagini cebinden cikarmaya calisan ultra kolu 3kilo sakalli tum vucudu dovmelerle dolu olan şapkali dayi bunlari biçti :D

toz bulutu fünyeyle patlattıkları için :D

Red10
02-12-2013, 23:27

orda durum nasıl biraz bilgi versen..:o

f.v.güngör

ben bu haberden sonra uyumam ABD TT den önce halletmiş işi haber bekliyoruz

MeRtCaN

sarı s2000 guzeldı ama :D

Runo
RPG vs Toyota - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kLj4zaoMkRE)

Eyvallahhh

XoR
02-12-2013, 23:28

heLa den yazıyorum burada oksijen kalmadı :D

cookies
02-12-2013, 23:29
Carrea GT 'de de karbon fiber yaşam mahalli yok mu? O da ortada yok araç kertenkele gibi kıç bırakmış, bu süpersporlar da görülen bir şey ama ortada orta kısım yok..

HondatugraL
heLa den yazıyorum burada oksijen kalmadı :D

güldürdün valla :D:D:D:D

Faruk_Vtec
SON DAKIKA...!
BASIN AÇIKLAMASI:

Paul Walker'ın cenaze namazı yarın ıkındı vaktınde Paris Camiinde kılınacak, Sponsored By Ray-Ban.. :D

Canselmo
02-12-2013, 23:30
Şu olay bize yakın bir ülkede olsa gidip olay yeri inceleme yapardım :D

Red10
02-12-2013, 23:31
Şu olay bize yakın bir ülkede olsa gidip olay yeri inceleme yapardım :D
heyet oluşturup gidelim :D

By_emre
Bazı arkadaşlar yazıyor ama biraz daha dikkatli olmak lazım

Kâfir olarak can vermiş biri hakkında “Allâh rahmet etsin; Allâh ondan razı olsun ve mekânı cennet olsun” gibi dileklerde bulunulan sözler kullanmak, insanı imanından eder.

XoR
Carrea GT 'de de karbon fiber yaşam mahalli yok mu? O da ortada yok araç kertenkele gibi kıç bırakmış, bu süpersporlar da görülen bir şey ama ortada orta kısım yok..

http://www.modelcartips.com/images/thumbnails/06-modelcartips-interior.jpg

http://www.carsmoveus.com/wp-content/uploads/2011/11/xdv2te-640x428.jpg

http://aebergon.perso.neuf.fr/photos_Porsche/MAJ_dec_2003/Carrera_GT_coque_T.jpg

Alper_
02-12-2013, 23:32
ntv de açıklama yapıyorlar..

_FrKn_
11 Eylülü dünyaya yutturmuş bir millet bunu da yutturur. Yaşıyorsa ekime yaşamıyorsa RIP :)

ferroo
ne cabuk otopsı yapıldı hanı ertlenmıstı

XoR
02-12-2013, 23:33

Kâfir olarak can vermiş biri hakkında “Allâh rahmet etsin; Allâh ondan razı olsun ve mekânı cennet olsun” gibi dileklerde bulunulan sözler kullanmak, insanı imanından eder.

Allah herkes için birdir saçmalama istersen

God diye yalvardıkları farklı birisi değil yani

ghibli06
02-12-2013, 23:33

hah tam da cenaze namazına imam arıyorduk iyi oldu...

MeRtCaN
02-12-2013, 23:34
Allah herkes için birdir saçmalama istersen

God diye yalvardıkları farklı birisi değil yani

Din dersi seansları başladı sanırım :)

XoR
02-12-2013, 23:35

Aynen kanka illa gelip birisi çıkıyor her konuda uyarıcı nitelikte çarpılma oranlarıyla alakalı :D

Canselmo
02-12-2013, 23:35
Karbon fiber monokok şasi sistemi ile üretilmiş

f.v.güngör
02-12-2013, 23:36

:D :icon_tup:

Runo

Niye ? O ölünce farklı yere mi gidiyor ? O zaman bütün forum imansız oldu senin deyiminle. Az biraz tartarak konuşman lazım

AdemAr
ruhuna fatiha göndersek günah olurmu :D

cookies

Kim veriyor bunun kararını.. Neyse ben yazmadın sen görmedin..

HardCore
02-12-2013, 23:37
Öf yine saçmalayan birileri çıktı