Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Paul Walker'ı Kaybettik.

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6]

Met
05-12-2013, 12:23
tuncel kurtiz vefat etti böylesine büyük bir üstad 5 sayfa rahmet dileyen var bu adama 66 sayfa güzel bir profil çizilmiş O'Conner efendiye karşı

demekki ;

O'Conner > Tuncel Kurtiz

çok saçma olmuş.

sweap07
05-12-2013, 12:24
adam öldü gitti hala bos bos konusuyonuz

MDeniz
05-12-2013, 12:24
çok saçma olmuş.

haklısın herkesten özür dilerim bil hassa rahmetliden :D

d3n1s
05-12-2013, 12:29
foruma üye olurken iq testi mi yapılsa bundan sonra?

MDeniz
05-12-2013, 12:31
foruma üye olurken iq testi mi yapılsa bundan sonra?

o zaman ebaydan 2 dolara ürün alıp 50 tl ye satanlarınız ne yapacak :) aç kalırlar bence yanlış bir uygulama :icon13::icon13:

d3n1s
05-12-2013, 12:40
o zaman ebaydan 2 dolara ürün alıp 50 tl ye satanlarınız ne yapacak :) aç kalırlar bence yanlış bir uygulama :icon13::icon13:

Tuncel Kurtiz'le Paul Walker'ı karşılaştırmak kadar saçma bir şey var mı? Biri değerli bir Türk tiyatro sanatçısı, Ezel'deki Ramiz Dayı karakterini canlandırmasa, ölümü ha gayret duyulmayacak biri. Bu onu değersiz veya yeteneksiz yapmaz. Ayrıca ölümü de şaibeli değil.

Paul Walker yaklaşık 14 yıldır dünya çapında ünlü, o da Brian O'Conner karakteri olmasa bu kadar ünlü olamayacaktı. Aktörlüğünün yanında, gerçek bir yardımsever, Reach Out Worldwide'ın kurucusu (www.roww.org adresinden ne iş yaptıklarına bakabilirsin) ve son derece şaibeli, soru işaretleriyle dolu bir ölümü oldu. Ortada hala bir adli tıp açıklaması veya ceset yok, soruşturma "gizli" ilan edildi. Böyle bir olayın hala tartışılıyor olması bence son derece normal.

Ayrıca ebay'den $2'a ürün alıp, burada 50TL'ye satmak fırsatçılıktır, satın alanın tercihidir (güvenli alışveriş, elden teslim ürün almak, nakit ödemek vs.) yani iq ile bir alakası yoktur.

Bu tarz ölümlerden etkilenen, duygularını ifade eden insanlara karşı bu tarz bir yaklaşımda bulunmak yerine susmak daha erdemli bir davranış. Anlayamıyor olabilirsin, kimse de sana neden anlamıyorsun demez.

mehmetRS
05-12-2013, 12:40

Trde 100 lira olan ürünü, ebaydan 2 dolara alınıp burada yine 50 liraya satılıyor diye almayıp dürüstlüğe destek oluyorum diyorsan bu senin sorunun kusura bakma

MDeniz
05-12-2013, 12:43
Trde 100 lira olan ürünü, ebaydan 2 dolara alınıp burada yine 50 liraya satılıyor diye almayıp dürüstlüğe destek oluyorum diyorsan bu senin sorunun kusura bakma

yarana tuz bastıysam özür dilerim

MDeniz
05-12-2013, 12:44
Tuncel Kurtiz'le Paul Walker'ı karşılaştırmak kadar saçma bir şey var mı? Biri değerli bir Türk tiyatro sanatçısı, Ezel'deki Ramiz Dayı karakterini canlandırmasa, ölümü ha gayret duyulmayacak biri. Bu onu değersiz veya yeteneksiz yapmaz. Ayrıca ölümü de şaibeli değil.

Paul Walker yaklaşık 14 yıldır dünya çapında ünlü, o da Brian O'Conner karakteri olmasa bu kadar ünlü olamayacaktı. Aktörlüğünün yanında, gerçek bir yardımsever, Reach Out Worldwide'ın kurucusu (ROWW: Home (http://www.roww.org) adresinden ne iş yaptıklarına bakabilirsin) ve son derece şaibeli, soru işaretleriyle dolu bir ölümü oldu. Ortada hala bir adli tıp açıklaması veya ceset yok, soruşturma "gizli" ilan edildi. Böyle bir olayın hala tartışılıyor olması bence son derece normal.

Ayrıca ebay'den $2'a ürün alıp, burada 50TL'ye satmak fırsatçılıktır, satın alanın tercihidir (güvenli alışveriş, elden teslim ürün almak, nakit ödemek vs.) yani iq ile bir alakası yoktur.

Bu tarz ölümlerden etkilenen, duygularını ifade eden insanlara karşı bu tarz bir yaklaşımda bulunmak yerine susmak daha erdemli bir davranış. Anlayamıyor olabilirsin, kimse de sana neden anlamıyorsun demez.

o zaman konuşmaya devam sorry.Ayrıca 50 tl ye satmak fırsatçılıktır ve satın alanın tercihi değil ya çaresizliği ya da onu ebaydan alacak kadar İQ sunun yetmemesinin kanıtıdır. sen İq ya sokarsan milleti aç kalırlar o konuda kararlıyım

edit : brain i size bir nebze unutturduysam ne mutlu bana konuyu biraz değiştirelim tartışalım sirkelenin biraz hayat devam ediyor hemde HIZLI VE ÖFKELİ bir şekilde

mehmetRS
05-12-2013, 12:51
yarana tuz bastıysam özür dilerim

yaraya tuz bastığın felan yok da, yani isteyen istediğine rahmet diler, isteyen r.i.p yazar.. 2 dolara alıp 500 dolarada satar, 300 TL ye dahi satabilir.. Seni rahatsız ediyorsa, uygun gördüğün yere rahatsızlığını bildirirsin. Fakat şu ölüm konusunun ortasında muthiş zekanı sergilemen biraz anlamsız kaçtı.. Tamam biz senin seviyene çıkamayız belki ama hakir görme bizi, bizede yazık :D

MDeniz
05-12-2013, 12:54
yaraya tuz bastığın felan yok da, yani isteyen istediğine rahmet diler, isteyen r.i.p yazar.. 2 dolara alıp 500 dolarada satar, 300 TL ye dahi satabilir.. Seni rahatsız ediyorsa, uygun gördüğün yere rahatsızlığını bildirirsin. Fakat şu ölüm konusunun ortasında muthiş zekanı sergilemen biraz anlamsız kaçtı.. Tamam biz senin seviyene çıkamayız belki ama hakir görme bizi, bizede yazık :D

Cenâb-ı Hak, insana rûhundan üflemiş.yâni “ilâhî vuslat”a nâil olma istîdat ve kâbiliyetleri ihsân etmiş, onu mükerrem olarak ve “ahsen-i takvîm” üzere yaratmıştır.Bu sebeple de kullarını çok sevmekte ve onların Âdem -aleyhisselâm-’ın yaratıldığı cennete nâil olmalarını arzu etmektedir. Bu yüzden, Allâh’ın yaratıp kıymet verdiği kullarını hor görmek, yâni ibâdullâhı istihkâr etmek, çok çirkin ve mahzurlu bir davranıştır!

o yüzden ne diyoruz asla hakir görmüyoruz görmek ne haddimize helede yaşça benden büyük birisine karşı

seviyeme yetişmek için çıkmayı düşünmek yerine seviyeli kalmak daha iktidari bir davranıştır VESSELAM

KMR2-GT
05-12-2013, 12:57
Cenâb-ı Hak, insana rûhundan üflemiş.yâni “ilâhî vuslat”a nâil olma istîdat ve kâbiliyetleri ihsân etmiş, onu mükerrem olarak ve “ahsen-i takvîm” üzere yaratmıştır.Bu sebeple de kullarını çok sevmekte ve onların Âdem -aleyhisselâm-’ın yaratıldığı cennete nâil olmalarını arzu etmektedir. Bu yüzden, Allâh’ın yaratıp kıymet verdiği kullarını hor görmek, yâni ibâdullâhı istihkâr etmek, çok çirkin ve mahzurlu bir davranıştır!

o yüzden ne diyoruz asla hakir görmüyoruz görmek ne haddimize helede yaşça benden büyük birisine karşı

seviyeme yetişmek için çıkmayı düşünmek yerine seviyeli kalmak daha iktidari bir davranıştır VESSELAM

rahatsız oluyorsan girme konuya okuma yazma çok basit.alakasız yerlere geldi gene konu

MDeniz
05-12-2013, 12:59
rahatsız oluyorsan girme konuya okuma yazma çok basit.alakasız yerlere geldi gene konu

ben okuyacağım ve yazacağım sen rahatsız oluyorsan sen görmezden gelmeyi dene.

Met
Biri gidiyor, diğeri geliyor.

guwen_ar
Ayaga kalktik hepimiz alkisliyoruz seni supersin
Biri cikip su konuyu surekli deistrmek zorunda mi yaa

MDeniz
05-12-2013, 13:00
tamam tamam allah rahmet eylesin rahmetliyi çok severdik sinamalarına verdiğim paralar helali hoş olsun

KMR2-GT
05-12-2013, 13:01
ben okuyacağım ve yazacağım sen rahatsız oluyorsan sen görmezden gelmeyi dene.

bu kadar adam senden rahatsız oluyor bişiler yapması gereken sensın ben değilim.

MDeniz
05-12-2013, 13:02
bu kadar adam senden rahatsız oluyor bişiler yapması gereken sensın ben değilim.

tamam yaptım gerekeni bir üste yazdım

mehmetRS
05-12-2013, 13:02

bencede, seviyeli kalalım.. Mesela ben günün bu saatinde otomobil forumunda Din Kültürü ve Ahlak bilgisi almak istemiyorum.. Yani buraya girip paul walker'ın ölümüne üzülmek yada ölmediğini umut ederek tribe girmek istiyorum. Peki sen ne yapıyorsun burada? Yani sadece ortalığı karıştırıp şuraya ordan buradan kopyaladığın, büyük kücük harf bile değiştirmeden yapıştırdığın cümleleri yazıyorsun. Sen gibiler yüzünden konular kapanıyor v.s. v.s.

MDeniz
05-12-2013, 13:03
bencede, seviyeli kalalım.. Mesela ben günün bu saatinde otomobil forumunda Din Kültürü ve Ahlak bilgisi almak istemiyorum.. Yani buraya girip paul walker'ın ölümüne üzülmek yada ölmediğini umut ederek tribe girmek istiyorum. Peki sen ne yapıyorsun burada? Yani sadece ortalığı karıştırıp şuraya ordan buradan kopyaladığın, büyük kücük harf bile değiştirmeden yapıştırdığın cümleleri yazıyorsun. Sen gibiler yüzünden konular kapanıyor v.s. v.s.

tamam allahtan rahmet diliyorum kendisine mekanı cennet olsun sinamalarına verdiğim paralarda helal olsun tribini bölmek istemem özür dilerim

guwen_ar
05-12-2013, 13:05

.....:icon_tup:

JenGoO
Ne kadar ayıp ya şu dalga geçenlere caps yapıp koyanlara.. Çok üzüldüm halen fotoğraflarını gördüğüm zaman içim garip oluyor. Nedense kabullenmek bile istemiyorum ama şu geyik konusuna dönmesi cidden rahatsız ediyor.

ayhanas

Kopyalayip yapistirmisin ilk pragraflari son iki satir sana ait nokta virgul sapkali a harflerinden belli konuya girmezsin olur biter ki tuncel kurtiz icin yazdiklarin samimi bile olsa rahmetliden ozur dilerim sonuna gulme karakteri kullanman samimiyetsizligin kaniti.

MDeniz
05-12-2013, 13:07
Kopyalayip yapistirmisin ilk pragraflari son iki satir sana ait nokta virgul sapkali a harflerinden belli konuya girmezsin olur biter ki tuncel kurtiz icin yazdiklarin samimi bile olsa rahmetliden ozur dilerim sonuna gulme karakteri kullanman samimiyetsizligin kaniti.

ben yazdım demedim ki kopyalayıp yapıştırmışsın diyorsunuz sizdeki zekayada hayran kaldım benide geçtiniz :D

ulasoztas1
05-12-2013, 13:11
konuya dönecek olursak;

'Paul Walker kaza anında ölmedi'
ABD'li aktör Paul Walker'in beklenmedik ölümüne ilişkin otopsi raporu yayınladı. Walker’ın kaza anında ölmediği belirlendi.

Zamansız ölümüyle Hollywood’u yasa boğan Paul Walker’ın otopsi raporu açıklandı.

40 yaşındaki aktörün, arabanın çarpma anında ölmediği, kazanın ardından alev alan arabada termal yanık yaraları ve yanık travması nedeniyle can verdiği belirtildi. Kaza anını gösteren videoda da, araç kontrolden çıkmış, önce yol kenarındaki bir elektrik direğine, ardından da bir ağaca çarparak bir dakika sonra alev aldığı görülmüştü.

'Paul Walker kaza anında ölmedi' - Genel- ntvmsnbc.com (http://www.ntvmsnbc.com/id/25483999)

MertS
05-12-2013, 13:11
Tuncel Kurtiz vs. Paul Walker diyen arkadaş.

biraz daha kimyasal kullanmaya devam edersen israil seni silah olarak kullanır..

gitti mi yerine ? gitti.

M.A.D
05-12-2013, 13:13
bu konu hala kilitlenmedi mi ya :D

MDeniz
05-12-2013, 13:13
allah rahmet eylesin spekülasyonlar devam ediyor ölmedi diye inşallah ölmemiştir

MDeniz
05-12-2013, 13:14
Tuncel Kurtiz vs. Paul Walker diyen arkadaş.

biraz daha kimyasal kullanmaya devam edersen israil seni silah olarak kullanır..

gitti mi yerine ? gitti.

seni çok kullandılar galiba iyi biliyorsun mevzuyu

girdi mi yerine girdi...

bu lafın üstüne gece uyuyamazsan söyle ninni söylerim sana şimdi uzatma ben kapattım Allah'tan rahmet diliyorum şuanda kendisine

FatihR.
05-12-2013, 13:20
seni çok kullandılar galiba iyi biliyorsun mevzuyu

girdi mi yerine girdi...

bu lafın üstüne gece uyuyamazsan söyle ninni söylerim sana şimdi uzatma ben kapattım Allah'tan rahmet diliyorum şuanda kendisine

sonra diyosun ki adam öldü 67 sayfa yazdınız. sen ortalıgı karıştır. saçma saçma konuş vay efendim tuncel kurtize neden 5 sayfa yazıldı. demekki orda sen gibi biri polemik yapmamış ondandır.

MDeniz
05-12-2013, 13:21
sonra diyosun ki adam öldü 67 sayfa yazdınız. sen ortalıgı karıştır. saçma saçma konuş vay efendim tuncel kurtize neden 5 sayfa yazıldı. demekki orda sen gibi biri polemik yapmamış ondandır.

e tamam dedik çoşma rahmet diliyorum merhuma yankılarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum

BaDCaT
05-12-2013, 13:23
Hava da tatil kokusu var

MDeniz
05-12-2013, 13:25
Hava da tatil kokusu var

aman diyim sözünü geri al valla tepene çökerler :D çabuk rahmet dile

ayhanas
05-12-2013, 13:27
ben yazdım demedim ki kopyalayıp yapıştırmışsın diyorsunuz sizdeki zekayada hayran kaldım benide geçtiniz :D

Sen aslinda anladin anlamazlikdan geliyorsun .Sana aslinda karsindakine edebi yazmaya calistiginda yardima ihtiyacin var dedim ki zeka hayran kalinacak bir sey degildir hayran kalirsan eksik kalirsin ozenir isen faydali olur kopyala yapistir yapmazsin karsindakide bunu yazim degisikliklerinden anlamaz .

FatihR.
05-12-2013, 13:27
aman diyim sözünü geri al valla tepene çökerler :D çabuk rahmet dile

halada dalgadasın. bence rahmet diliycene kendin için bişiler dile allahdan akıl gibi mesela.

MDeniz
05-12-2013, 13:28
Sen aslinda anladin anlamazlikdan geliyorsun .Sana aslinda karsindakine edebi yazmaya calistiginda yardima ihtiyacin var dedim ki zeka hayran kalinacak bir sey degildir hayran kalirsan eksik kalirsin ozenir isen faydali olur kopyala yapistir yapmazsin karsindakide bunu yazim degisikliklerinden anlamaz .

özür dilerim abicim bir daha olmaz

Berkan
05-12-2013, 13:28
etme eşşekle muhabbet küstürürsün silme cam kırıngınlan totonu kestirirsin ameke..

MDeniz
05-12-2013, 13:29
halada dalgadasın. bence rahmet diliycene kendin için bişiler dile allahdan akıl gibi mesela.

ohoo adamı uyarıyoruz hala azar işitiyoruz yahu insanlık görevimizi yapıyoruz tamam yapmıyorum çökün tepesine

sen nasıl tatil dersin nasıl adam ölmüş sen hala işin dalgasındasın olmaz bu kadarda yahu

Maxi
05-12-2013, 13:30
mod arkadaş konuyu kitlemişti rica ettim açtırdım
benide pişman ettiniz yeminle