Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgisayardan whatsuppa nasıl girilir?
İşim genelde pc başında oldugundan pcden whatsuppa girebilmek mümkün mü?Android emulatörler falan varmış?Nasıl yapıcaz bi bilen varmı acaba?
Hem pc hem telefonla ugraşmaktan işlerimi tam yapamıyorum
googleda yeterince sonuç çıkıyor sanki, videolu anlatımı bile var. ancak teliniz root lu olması alzım sanırım.
Yalnız googleda çıkan sonuçllarda bikaç kişi çalışmıyor ve kişi listemi göremiyorum falan yazmış.
ozgurluk
10-12-2013, 11:11
varmıymış ya böyle bişey :)
süper olur hakikaten, bilen varsa açıklasın lütfen , hayır işi bi yerde :)
Emre Ekrem
10-12-2013, 11:17
evet açıklayın onu
GuneyOnur
10-12-2013, 13:14
Eğer iOS'ta varsa süper olur
darkmoon
10-12-2013, 13:16
pc ye belki sanal android kurarsanız oda belki belki olur..
metin_1989
10-12-2013, 13:19
whatsapp ı pcde calıstırma (http://www.enkisa.com/bilgisayarda-whatsapp-nasil-calistirilir-19684.html)
yukardakı lınke tıkla hocam gayet guzel anlatıyor
EmrahERKAN
10-12-2013, 13:24
Ben az önce baktım ve yaptım. Ancak cihazınızın Rootlu olması gerekiyor ve 3 günlük ücretsız kullanım sonrası 6 ay için 1.5 dolar gibi bir rakam istiyorlar. ben 6 aylık aldım deniyorum ve harika ya :D rahat rahat yazıyorum :)
Ben az önce baktım ve yaptım. Ancak cihazınızın Rootlu olması gerekiyor ve 3 günlük ücretsız kullanım sonrası 6 ay için 1.5 dolar gibi bir rakam istiyorlar. ben 6 aylık aldım deniyorum ve harika ya :D rahat rahat yazıyorum :)
android kullanmayanlar da yapabilir mi ? ios kullanıyorum nasıl yaparım ? :D
You Wave Android diye emulator var. Pc'nize yükleyin. Sanal android kuruyor. Sonra android'in tarayıcısından whatsapp'a girerek indirin. Bu kadar :)
punto_multijet
10-12-2013, 13:43
pcden kullanım kolay ve basit listenizide aktarabiliyorsunuz ancak önemli nokta aynı hesapla yani aynı tlf numarasıyla hem pcde hemde tel de çalışmıyor!
ozgurluk
10-12-2013, 14:33
pcden kullanım kolay ve basit listenizide aktarabiliyorsunuz ancak önemli nokta aynı hesapla yani aynı tlf numarasıyla hem pcde hemde tel de çalışmıyor!
bak bu olmadı işte ...