Orijinalini görmek için tıklayınız : Tsi Night Out Season Finale - Deneme Talebi
Herkese selamlar,
Bu haftasonu biraz soğuk ama güzel bir hava olacakmış. Bende yılın son denemesi olsun diye konu açmak istedim. Anadolu yakasında olması tercihimdir.
250-300 bg arası EP3 FN2 Type-r, Ibiza Cupra, Polo Gti, Fabia Rsler le denemek isterim. Geçtim geçildim derdim yoktur.
Dostane olsun akşama çorbacı olsun :D:D
Saygılarımla,
yasinipek79
18-12-2013, 10:37
CVL orada olacak..HD de izlemeye gelir arkadan yavaş yavaş uyarmı?
CVL zaten gelsin :D
Onsuz olur mu :D:D
HD Type-r Cam car olur o zaman :D:D
TU Cupra ile ordayız
Eyvallah kankacım :D
yasinipek79
18-12-2013, 10:43
TU Cupra ile ordayız
Alptug bu sefer gene gelip onumde gelip frenle durmazsin dimi :))
ahhaahahh durmam durmam :) guzel bı gun olur ınsallah bende 300 400 hp arası arabalarla denemek ıstıyorum ve burak kardesım okursan konuyu sende gelırsen sevınırım JET STI ***** bı deneyemedım
Sercan AKCAN
18-12-2013, 11:23
geçen sefer baglanmadm bu sfer baglanıyım diyosun ve konu acıyosun belli Johnson :)
Bi iyileşiyim hepberaber denicez Jet Sti la alptu baskan :) gelebilcek birini bulursam bende ordaym :D
Abi beni biliyorsun kanatlilardan asssa basmadigim icin gelmiyorum yoksa orda olurdum
ayar bekliyoruz ama her turlu ordayız tabiiki..
Evet kimse denemek istemiyor mu :)
Deneyelim ben de pompayi hallettim.. Ozellikle forester sti la gormek isterim bi iyilesme olmusmu diye.. Ama avrupada olsa daha iyi..
DogukanYILDIZ
18-12-2013, 22:06
Benımde aracım stock orada olmaya çalışıcam.hızınıza yetısemem ama arkadan gelırım
Stock kabul görürmü :)
Farketmez :)
Bekleriz :D:D
Deneyelim ben de pompayi hallettim.. Ozellikle forester sti la gormek isterim bi iyilesme olmusmu diye.. Ama avrupada olsa daha iyi..
Abi o tarafta yollar kötü. Bir çoğumuz bu tarafta denemeyi tercih ediyoruz :)
Ama bekleriz :)
Benımde aracım stock orada olmaya çalışıcam.hızınıza yetısemem ama arkadan gelırım
Sıkıntı yok her daim bekleriz :)
Evet başka gelen yok mu :)
Güncel çeeeeeeek :D:D
Deneme yerini ve saatini pm alirsam bende katilmak isterim :D
Deneme yerini ve saatini pm alirsam bende katilmak isterim :D
Geleceklere yarın pm atılacak :)
Suleyman
19-12-2013, 13:48
Mk sen gelmezsin oğlum boşuna pm isteme :icon13: :Deli:.Stock araçlar varmış ben de gelebilirim belki bi eksiklik veya sıkıntı var mı aracımda görme amaçlı :D
Cem içinden geçerim Cansının diyor? Atarı gideri varmış :D
Sercan AKCAN
19-12-2013, 14:02
Cem içinden geçerim Cansının diyor? Atarı gideri varmış :D
Baran şu cansınla cemi bide sen geçte rahatlasınlar :D
Avrupa tarafına geçilirse bi kaç araba aranıza katılabiliriz
Mk sen gelmezsin oğlum boşuna pm isteme :icon13: :Deli:.Stock araçlar varmış ben de gelebilirim belki bi eksiklik veya sıkıntı var mı aracımda görme amaçlı :D
Babam çağırırsa eve giderim :D :D
Üzülmesin çocuklar TDI taklidi yapıyorum :D
Avrupa tarafına geçilirse bi kaç araba aranıza katılabiliriz
Şuanda 10 arabayız. Bu tarafa gelirseniz bekleriz. O tarafta yollar pek düzgün değil.
BlackGetz
19-12-2013, 16:24
Yasin Abi
Cameraman Olurum :D
Evet daha gelen yokmu?
Revolu , Evotechli araçlar yokmu?
Güncel çeeeek :)
yasinipek79
20-12-2013, 12:41
Yasin Abi
Cameraman Olurum :D
Sen gelde biz biraraya gelince hep sorun.ama gelmek istersen gel bekleriz.ben yavasim zaten yetisebilirsek izleriz.
BlackGetz
20-12-2013, 16:29
Sen gelde biz biraraya gelince hep sorun.ama gelmek istersen gel bekleriz.ben yavasim zaten yetisebilirsek izleriz.
ahahahahaha :D vazgeçtim başkan
ceyhun737
21-12-2013, 11:31
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum , forumda gezerken neredeyse 6 kişide falan fastest TSİ in turkey diyor şimdi kimin aracı en hızlı belli değil mi :D Valla ben anlamadım bu işi:D
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum , forumda gezerken neredeyse 6 kişide falan fastest TSİ in turkey diyor şimdi kimin aracı en hızlı belli değil mi :D Valla ben anlamadım bu işi:D
Cekirdek - Cola satislarimiz baslamistir :D :D
ceyhun737
21-12-2013, 11:54
Cekirdek - Cola satislarimiz baslamistir :D :D
Hahaha:D amacım kesinlikle olay çıkarmak değil yanlış anlaşılmasın lütfen ama 6 tane de en hızlı olmaz yani :D
yasinipek79
21-12-2013, 12:03
ahahahahaha :D vazgeçtim başkan
Gel tabiiki saka bir yana..muhabbet ederiz.kk yi goruruz hem :))
yasinipek79
21-12-2013, 12:05
Hahaha:D amacım kesinlikle olay çıkarmak değil yanlış anlaşılmasın lütfen ama 6 tane de en hızlı olmaz yani :D
Hepsi hizli hepsi birinci kendine gore..ama gelen yok demekki denemeden herkes kendini birinci ilan etmis..
Sağ baştan say!!!
En hızlı benim :D:D
Normal insanlar olmadığımız için hepimiz hızlıyız :D
Hepsi hizli hepsi birinci kendine gore..ama gelen yok demekki denemeden herkes kendini birinci ilan etmis..
Abi son denemem sizinle olacak :D
Evet başka gelmek isteyen yokmu ???
keşke antalyada deseydin deneme sıkardık cansın denerdim seninle stock arabam yinede denerdim ne kadar gidiyor diye
yasinipek79
21-12-2013, 15:19
Benimle mi denicen en zayıf halka benim..beni gectin say zaten..sen hızlılarla dene..:)
Kac araba olacak acaba?seyirci az olacaksa gelebilirim yer ve zaman pmi bekliyorum
Kainatin en yavas tsi benim:icon_tup:
ceyhun737
21-12-2013, 15:48
Sağ baştan say!!!
En hızlı benim :D:D
Normal insanlar olmadığımız için hepimiz hızlıyız :D
Doğrudur da yani takip etmeye çalışıyorum tu cupra mesela en hızlı diye bliyordum ama biraz foruma bakınca m3 e saplamak isteyen arkadaşımız , alayına gier diyenler , en hızlı benim diye yazan en aşağı 6 tane gördüm maşallah baya çeşitli kadro:D , yanlış anlamayın kimseye bir söz söylemiyorum ama en hızlıyım diyenler artık şu işi bitirin de bizde öğrenelim kim en hızlıymış :D Sağ baştan başlarsam saymaya bitmiyecek yoksa:D
Kac araba olacak acaba?seyirci az olacaksa gelebilirim yer ve zaman pmi bekliyorum
Abi sorun yok yaz sende en hızlı benim diye :D
Serhat Y.
21-12-2013, 16:05
250-300 hp.arası typer hadi ortalamasını alalım 275hp.ile polo gti denemesi. nasıl bi sonuç bekliyosun varmı bi öngörün?? sizin araç kaç hp.buarada :)
Honda Type_R
21-12-2013, 16:10
huhuuu bendemi gelsem ne yapsam acaba
keşke antalyada deseydin deneme sıkardık cansın denerdim seninle stock arabam yinede denerdim ne kadar gidiyor diye
Havalar ısınsın o tarafa gelme planım var :)
Güzelce deneriz :)
Benimle mi denicen en zayıf halka benim..beni gectin say zaten..sen hızlılarla dene..:)
2 Ezogelin alayım o zaman :D
Pm atıyorum :)
Doğrudur da yani takip etmeye çalışıyorum tu cupra mesela en hızlı diye bliyordum ama biraz foruma bakınca m3 e saplamak isteyen arkadaşımız , alayına gier diyenler , en hızlı benim diye yazan en aşağı 6 tane gördüm maşallah baya çeşitli kadro:D , yanlış anlamayın kimseye bir söz söylemiyorum ama en hızlıyım diyenler artık şu işi bitirin de bizde öğrenelim kim en hızlıymış :D Sağ baştan başlarsam saymaya bitmiyecek yoksa:D
Abi sorun yok yaz sende en hızlı benim diye :D
Hepimiz hızlıyız sıkıntı yok :D
250-300 hp.arası typer hadi ortalamasını alalım 275hp.ile polo gti denemesi. nasıl bi sonuç bekliyosun varmı bi öngörün?? sizin araç kaç hp.buarada :)
Arabanızın durumunu biliyorum. Çok güzel giden bir aracınız var. Benim aracımda güzel giden bir araç. Sonuç olarak denemek isterim :)
Yılmaz abiiiiiiii :D
Df'yi kap gel :D
Serhat Y.
21-12-2013, 16:28
eyvallah tesekkur ederim. senin aracında güzel gidiyordur şüphem yok, sen begeniyosan bitmiştir zaten. ama ben tahminini merak etmiştim?
bigün deneriz işallah diyelim sonuç olarak:)
serhat bugun gelırsen denemek ısterım
bs typer ı uzun süredir izlemiyorum akşam gelirse kesin çok güzel videolar çıkar:)
yasinipek79
21-12-2013, 17:17
Aman sen gelme biraz hizli kalirsin gibime geliyor:))
Honda Type_R
21-12-2013, 17:20
muhabbet ederuk
eyvallah tesekkur ederim. senin aracında güzel gidiyordur şüphem yok, sen begeniyosan bitmiştir zaten. ama ben tahminini merak etmiştim?
bigün deneriz işallah diyelim sonuç olarak:)
Sonucu ben tahmin ediyorum :) Isterseniz sonucu hep beraber gorelim :)
Hepimize supriz olur :)
Bu polo ile artik son denemem daha denemeye yapmayacagim :) Jubileyi yapiyorum :)
muhabbet ederuk
Kop gel Yilmaz abi :)
ceyhun737
21-12-2013, 17:33
Sonucu ben tahmin ediyorum :) Isterseniz sonucu hep beraber gorelim :)
Hepimize supriz olur :)
Bu polo ile artik son denemem daha denemeye yapmayacagim :) Jubileyi yapiyorum :)
Kop gel Yilmaz abi :)
Yapma ya jubile daha antalyaya geldiğinde deneyecek araç buluruz haber verirsen :D
Serhat Y.
21-12-2013, 17:44
Yok alptuu bugun cıkamam baska prog.var sagol teklıfın ıcın:)
Yok alptuu bugun cıkamam baska prog.var sagol teklıfın ıcın:)
saglık olsun başka zaman denerız uzmannn nerdesın sen gel ısın yoksa
240 whp 2.0tdi olurmu :D
olur neden olmasın 1.4 tsi la denerız fark a bakarız 240whp ne kadar hızlıymıs
Serhat Y.
21-12-2013, 17:53
Uzmannn cagırılıyosun :D
yasinipek79
21-12-2013, 18:44
muhabbet ederuk
Gel o zaman bekliyorum..
240 whp 2.0tdi olurmu :D
Gönder gelsin :)
Temizledim :) gereksiz yamayın :D deneme sonucçalrını videolarını alalım :)
hadi bakalım kim hızlı :) o deilde yazmıcam tamam :) ssuusuyorum :)
Biraz önce starbucksın ordan geçtim toplanmışlardı :)
Uyuyodur daha sigirlar :)
Semi kankacım watsabına bi baksana.
orhan_guney
22-12-2013, 11:26
denemeler nasıl geçti video varmı ?
Uyuyodur daha sigirlar :)
Canım hazırlan sırada sen varsın ;)
Videosu olan arkadaşlar konu açıp video koyabilir. Benim için bir mahsuru yoktur.
Havalar ısındığında özgüveni olan hızlı arkadaşlarla denemek istiyorum.
Sağlıcakla kalın.
individual
22-12-2013, 20:12
Videolar varsa güzel olur.