Orijinalini görmek için tıklayınız : Typer(Fan) vs Typer(Vtc) vs s2000 vs 207Rc
EvrenCan_RS
26-07-2008, 01:10
Güzel bir geceydi ufak tefek aksilik dışında...Cupra Tdi,207Rc,Clio rs,typerlar,s2000 ve saxoturbo geceye renk kattı...Video çekilebilenleri ekliyorum..Kişileri kırıcı ve üzücü yorumlar olmaması dileğimle ;)
Fan Typer(2005) 2 kişi
Vtc Typer(2002)tek kişi ilk deneme (Arkadaşımızın aracına alışma anları araçlar çok yakın)
http://videos.streetfire.net/video/TyperFan-vs-Typervtc_173630.htm
Typer(Fan) vs s2000
http://videos.streetfire.net/video/TyperFan-vs-s2000_173642.htm
207RC vs Typer(vtc)
http://videos.streetfire.net/video/typervtc-vs-207RC_173641.htm
Typer(Fan) vs Typer (vtc ) teke tek ve arkadaş alıştıktan sonra..Vtc Fan'ın tamponunda..
http://videos.streetfire.net/video/Typer-Vtc-vs-TyperFan_173643.htm
s2000 vs Typer(Fan) diğer denemelerden.. 3 lü var onuda eklerim yarına..
http://videos.streetfire.net/video/s2000-vs-typerFan_173651.htm
Herkese tebrikler kazasız belasız.
207RC'de ne var ? bi kere bindim bugune kadar oda hüsranla sonuçlandı :) çok iyi:icon_tup:
EvrenCan_RS
26-07-2008, 01:29
207RC mükemmel giden zır stock bir araç..Her denemede bizi şaşırtan bir gidişi var..Uzunda biraz nazlı ama bu kilo ve bukadar yeni olmasına rağmen çok iyi...
207RC mükemmel giden zır stock bir araç..Her denemede bizi şaşırtan bir gidişi var..Uzunda biraz nazlı ama bu kilo ve bukadar yeni olmasına rağmen çok iyi...
Maşallah o zaman..:icon_tup:
büyük hüsrana uğramıştım gidişini görünce ama bu video fikrimi değiştirdi :)
EvrenCan_RS
26-07-2008, 01:51
Maşallah o zaman..:icon_tup:
büyük hüsrana uğramıştım gidişini görünce ama bu video fikrimi değiştirdi :)Dünde denenmiş Chipli Cupra 1.9 ile çok iyi gitmiş..Cuprada dehşet ama haa :)
VeNoM_35
26-07-2008, 03:14
maşallah hepsine, rc iyi gitmiş ctr ile, s2k tamamen standartmı?
Güzel geceydi ufak tefek sorunlar dışında. Gelen herkese teşekkürler, zevkli denemeler oldu.Bizim ufaklıklık dışındakiler birbirine baya yakındı. Otobanda büyük abilerle kalınca bizim ufaklık zorlandı tabi:)
güzel eglenceli bir gece olmuş. Devamını bekleriz yine ;)
Rc benıde sasırttı gercekten ıyı yurumuş, tebrıkler...S 2000 de hıc bişey yokmu stockmu tamamiyle onu merak ettim...
Güzel geceymiş...:)
DogukanB
26-07-2008, 09:02
Elinize sağlık. 2 gündür geliyo sesleriniz.:D
Birde bir öneri 3. araçtan çekilen videolarda kamerayı içerde tutarsanız hem kendinizi tehlikeye atmamış olursunuz, hemde biz rüzgar sesi yerine o güzel eksoz seslerini dinleriz.:icon_tup:
fan a mşllh. çok iyi gitmiş k prolu mu?
Cosmicboy
26-07-2008, 10:16
kpro olmasina gerek yok FAN' da
ben 200 e kadar stock s2000 i 1 yarim boy falan geciyordum, FAN' da ben 1 boy falan gectigine gore durum normal :)
can 207rc bende ögle gideceğini hiç düşünmemiştim, maşallah kardeşim.
güzel bi geceydi
Rc benıde sasırttı gercekten ıyı yurumuş, tebrıkler...S 2000 de hıc bişey yokmu stockmu tamamiyle onu merak ettim...
Güzel geceymiş...:)
s2k da sadece orta boru ve aem hava filitre kiti var.
BMK TypeR
26-07-2008, 12:32
Maşallah her aracada, vtc plaka kırmızı ist arac mı?
bende gecen stok s2000 le (07 model 28.000kmde 120kg şöför ve şöförde eski typerci), cai typer (şöför 115kg denedik) typer 3 boy gecıyo, bu sitede atıp tutanlar vardı stok typerı 4-5 boy gecer dıyen arkadaslar vardı,
hepsine teker teker maşalllah
can iyi yürümüşsün gerçekten
chiefkadir
26-07-2008, 12:43
ben 200 e kadar stock s2000 i 1 yarim boy falan geciyordum, FAN' da ben 1 boy falan gectigine gore durum normal :)sagol ciger..senle cok yakın gitmemiz zaten olcuydu bana.. S2000 sahibi arkadasımızla herturlu denemeyi yaptık,belki 7,8 kez denedik,arac 2002 olmasına ragmen cokaz km.ve cok temiz masallah..
Cenk sende bisaat icinde typer nası kullanılır cozdun arabada bisıkıntı olmadıgını gosterdin,sanada masallah.207rc ye hayranız ;)
saul kadir abi :icon_tup:
senin ctr ye hakkaten maşallah
saul kadir abi :icon_tup:
senin ctr ye hakkaten maşallah
:bravo::bravo:
ıkı ctr de sıyah. vtc SONE-R abinin eski ctr.
BMK TypeR
26-07-2008, 13:14
guzel yurumus ıkısıde maşallah tekrardan ıkı typerda,
Juggernaut
26-07-2008, 13:21
bende gecen stok s2000 le (07 model 28.000kmde 120kg şöför ve şöförde eski typerci), cai typer (şöför 115kg denedik) typer 3 boy gecıyo, bu sitede atıp tutanlar vardı stok typerı 4-5 boy gecer dıyen arkadaslar vardı,
Headers,egsoz,caili typerlar stock s2000'i 1.5-2 boy geçerken sadece cai ile s2000'e 3boy atıyosan seninki fazla iyi ozaman.Çünkü mantık dışı biraz headers egsoz cai typer da 6 boydan fazla farkediyosa buna rağmen stock s2000'i 1.5-2 boy geçiyorsa stock typer ın 3 boy geçmesi ilginçmiş cidden video var mı ?
EvrenCan_RS
26-07-2008, 13:21
Videolar gerçekten güzel yalnız roll'de type-rların avantajlı oldugu(önden çeker olması vb)maça 1-0 başlamak gibi birşey olmuyor mu,kazasız belasız rolller dilerim.
Roll amacıyla buluşuyoruz... 3-0 da önde başlasa tayyarlar eminim S 2000 ci arkadaşta sıfırdan denemek istemeyecektir..;)
Istilldo
26-07-2008, 13:45
s2k ıle 1 den bastıgınız vıdeo yok mu?,,
tunayK
maxpower
26-07-2008, 13:55
dün geceden haberim yoktu
rcyi tebrik ediyorum, güzel gidiyor. üstelik önüde açık:)
vıdeolar güzel:Dpaylasım ıcıcn tesekkurler
Rc cok güzel gitmişş arkadasların dediği gibi önü baya biii açık!!
Gece güzel geçmişş hep böle güzel geceler olması dileği ile!!!
Bu RC tufanın aracı mı ?
Çok güzel yürümüş.
FAN da S2k ile ii yürümüş yani :)
BMK TypeR
26-07-2008, 14:28
Headers,egsoz,caili typerlar stock s2000'i 1.5-2 boy geçerken sadece cai ile s2000'e 3boy atıyosan seninki fazla iyi ozaman.Çünkü mantık dışı biraz headers egsoz cai typer da 6 boydan fazla farkediyosa buna rağmen stock s2000'i 1.5-2 boy geçiyorsa stock typer ın 3 boy geçmesi ilginçmiş cidden video var mı ?
bırde bende headers egsoz cai varken, stcok s2000 5 boy altında gecmedıgımı hatırlamıyorum, sonra aynı arac caı taktı s2000 e 2-3 boy olmustu kı, surende cok ıyı sofordur, aracta 08model olup 10.000km altında aractı,
arkadasım vıdeo var ama ekleyemıyorum yardımcı olursan koyalım, hanı dıyorum stok denesek caı cıkarsak s2000 kafa kafaya gıder dıyorum 60-220hızlanmada kımın gecıcegı bellı olmaz ama gecen yarım boy gecer,
NCM typer vs S2K resıts vıdeo
http://videos.streetfire.net/video/typr-vs-s2k_173764.htm?ref=5773a3bc-709a-4682-b6bd-9a95008c77e3
Stock CTR, Stock S2000'i geçemez.. Ben denediğimde beni geçemedi...
EvrenCan_RS
26-07-2008, 15:10
Bu arada RS ve RC videosuda var yarın ekleyeceğim
BMK TypeR
26-07-2008, 15:12
Stock CTR, Stock S2000'i geçemez.. Ben denediğimde beni geçemedi...
2-3 gün oldu cai takalı, teske daha once denerdık senlede,
Bende de cai var.... Denemek sorun değil. Senin aracın geçiyor diye her CTR geçemez onu diyorum... Yapılacak şeyler zaten belli motora onları koyarsın, geçersin...
Bu arada RS ve RC videosuda var yarın ekleyeceğim
rc-rs bellıde RC-s2000 olmadımı
4 serit otobani kapatmak sakat olur die ben pek yanlarina gecmedim arkadan 2.5 kornada basiyodum:)
RC benim bi arkadas sormus galiba.
Olumlu gorus bildiren herkese de tesekkurler
EvrenCan_RS
26-07-2008, 20:08
rc-rs bellıde RC-s2000 olmadımı
yok denemedi RC ve S 2000....
BMK TypeR
27-07-2008, 01:46
Bende de cai var.... Denemek sorun değil. Senin aracın geçiyor diye her CTR geçemez onu diyorum... Yapılacak şeyler zaten belli motora onları koyarsın, geçersin...
ben 2.5 sene once heders caı egsoz k-pro taktım, soktum hepsını sattım , tekrar aldım aynı dörtluyu yıne sattım sımdıde caı taktım heders aldım egsoz evde, 1ay sonra takarım zaten suan baskı cok ıyı degıl taktıgım an gıdıcek, onun ıcın caı gezıyorum bı sure:)
bendede cai var cnm sendede cai var yuruyebılırmıyız resıt bey acaba :)))))
ayrıca denemelerı burada paylasan arkadaslara tessekkurler rc ii mis gercekten kadir ist gelınce goruselım olurmu hem tanısmıs oluruz
_MaRTiN_
27-07-2008, 12:24
ahashaha kadir abi harbi çakallıkta üstüne yok ha :D
ne o s2000 videosunda nos açar gibi xenon kapıyosun koptum valla :)
tebrikler güzel videolar.
chiefkadir
27-07-2008, 12:49
s2k ıle 1 den bastıgınız vıdeo yok mu?,,
tunayKBir tane daha video var 3 lü typer,typer,s2000 başka yok herhalde.. 1.vitesten basmadık galba..Biz s2000 ile devamlı önde olduk video çekenler geride kaldı çoğunda..
dün geceden haberim yoktu
rcyi tebrik ediyorum, güzel gidiyor. üstelik önüde açık:)
Mehmetcim bu akşam biraz daha ani oldu herakşam seni yormak istemedik :D
Stock CTR, Stock S2000'i geçemez.. Ben denediğimde beni geçemedi...Haklısın stok typer geçemez.. S2000 typerdan daha torklu yokuş yukarı bir denemede yanıma kadar geldi 200 de kafa kafaya gittik,hafif inişte 235 te kestiğimde 3 boy felan gerideydi.Düzde ve inişte typer üstün….s2000 ile tekrar sıfırdan 1roll ve uzunda 240-250 ye deneyebiliriz bakalım..
bendede cai var cnm sendede cai var yuruyebılırmıyız resıt bey acaba :)))))
ayrıca denemelerı burada paylasan arkadaslara tessekkurler rc ii mis gercekten kadir ist gelınce goruselım olurmu hem tanısmıs oluruzİnşalah biz oraya siz buraya geldiğinizde veya ortada biyerlerde buluşuruz ;)
Maşallah araçların tamamına. Kadir abi farklı denemelerle görmek istiyoruz diğer typer ci arkadaşlarla işallah.
bu arada s2000 hangı s2k? bırıncı vıtes vıdeosunu beklıyoruz...
chiefkadir
27-07-2008, 13:04
bu arada s2000 hangı s2k? bırıncı vıtes vıdeosunu beklıyoruz...Birinci vites videosu olsa cankurbanda yok..ama illa deneyin çekin diyosan seni kırmayız..1.vitesi neden bukadar merak ettin ;)
s2000 gri
chiefkadir
27-07-2008, 13:07
Maşallah araçların tamamına. Kadir abi farklı denemelerle görmek istiyoruz diğer typer ci arkadaşlarla işallah.Bir tanede kırmızı typer var Can'ın arkadaşı onlada yakında deneriz..
Birinci vites videosu olsa cankurbanda yok..ama illa deneyin çekin diyosan seni kırmayız..1.vitesi neden bukadar merak ettin ;)
s2000 gri
1. vıtes denemelerının cok farklı olacagını ortada...benım rollımg anlayısıma gore 1 den 4 un sonuna kadar basılır o yuzden merak edıyorum;)
chiefkadir
27-07-2008, 13:24
1. vıtes denemelerının cok farklı olacagını ortada...benım rollımg anlayısıma gore 1 den 4 un sonuna kadar basılır o yuzden merak edıyorum;)s2k yı birinci viteste bilmemde typer öyle 1 den yürümeyen araç değil denediğimiz yer otoban asfalt tutuyo,typerın vitesler kısa daha dolu oluyo her viteste..
Denemenin birini s2000 için 2.de 85 gibi yaptık.. typerın 92 de 2 bitiyo :D
s2k yı birinci viteste bilmemde typer öyle 1 den yürümeyen araç değil denediğimiz yer otoban asfalt tutuyo,typerın vitesler kısa daha dolu oluyo her viteste..
Denemenin birini s2000 için 2.de 85 gibi yaptık.. typerın 92 de 2 bitiyo :D
hayırlısı olsun ne dıyelım?? bız deneyeckmıyız senle?kardesın ıddıalı konusuyodu...
chiefkadir
27-07-2008, 13:37
hayırlısı olsun ne dıyelım?? bız deneyeckmıyız senle?kardesın ıddıalı konusuyodu...Sen çok hızlısın:) Biz yavaşız ;) Evren iddialı konuşmasını araba ile geçerim şeklinde konuşmuyodu ;)
Sen çok hızlısın:) Biz yavaşız ;) Evren iddialı konuşmasını araba ile geçerim şeklinde konuşmuyodu ;)
sız yawassınız o dogruda ben ne kadar hızlıyım onu gormek lazım...amac sadece arabaları gormek;);)
chiefkadir
27-07-2008, 13:43
sız yawassınız o dogrudaYavaşı geçmek beni memnun etmiyo senide etmez sen hızlı birini ara;)
Yavaşı geçmek beni memnun etmiyo senide etmez sen hızlı birini ara;)
ne alıngansın yaw...rollıng kıng sın sen su an bende arabamı senınle denemek ıstıyorum...;)
barbaros´isimli üyeden Alıntı
walla ortada kesin birşey war , o araba ya m3 diil , yada motoru ölü...
çünkü dikkat ettiğim bir kaç nokta var , ilk video da , eğer normal roll kurallarıyla başladılarsa , 2.ci viteste 50 km hızla başlamalılar ,
ve m3 2ci vitesten 3 e atarken lastikleri cayırdatacak kadar güç var, ama 3 cü vitesin son devirlerinde frene basmış gibi bir yavaşlama söz konusu..
arkadaşın ya motor yada baskı balata bitik araba bağırıyo ama gitmiyo...
ikinci bir konu ,
son videoda m3 fena fark yedikten sonra kamerayı tutan arkadaş kamerayı arabanın arka tarafına bir çeviriyo , bordo 1o6 gtı type-r ın dibinde ayrılmıyo...
ortada bence bi yanlış var... bana kalırsa bu videodaki araçlar , 325i , honda 1.8 (type-r kasa 2003-2005bitek motor daha ufak) üstünde biraz oynanmış ve 1o6 gtı...
eğer kaynaktan emin olamazsak bu konu böyle uzar gider... bence ilk önce kesin olarak arabaları öğrenmek lazım...
hadi type-r m3 ü geçti diyelm, bi 1o6 gtı m3 ü bu kadar farklı geçebilr mi? daha doğrusu geçebilr mi?
bence kesin bilgilere ulaşmak lazım önce...
ahahaha bı sıtedekı vıdeolara yapılmıs ypruma bakın ya :D
Juggernaut
28-07-2008, 02:43
bırde bende headers egsoz cai varken, stcok s2000 5 boy altında gecmedıgımı hatırlamıyorum, sonra aynı arac caı taktı s2000 e 2-3 boy olmustu kı, surende cok ıyı sofordur, aracta 08model olup 10.000km altında aractı,
arkadasım vıdeo var ama ekleyemıyorum yardımcı olursan koyalım, hanı dıyorum stok denesek caı cıkarsak s2000 kafa kafaya gıder dıyorum 60-220hızlanmada kımın gecıcegı bellı olmaz ama gecen yarım boy gecer,
Benim anlamadığım nokta headers,egsoz,caili typer lar stock S2k yı 1,5-2 boy geçerken sadece caili typer nasıl 3 boy geçti:)
güzel denemeler olmuş tebrikler kadir abi
çünkü dikkat ettiğim bir kaç nokta var , ilk video da , eğer normal roll kurallarıyla başladılarsa , 2.ci viteste 50 km hızla başlamalılar ,
ve m3 2ci vitesten 3 e atarken lastikleri cayırdatacak kadar güç var, ama 3 cü vitesin son devirlerinde frene basmış gibi bir yavaşlama söz konusu..
ikinci bir konu ,
son videoda m3 fena fark yedikten sonra kamerayı tutan arkadaş kamerayı arabanın arka tarafına bir çeviriyo , bordo 1o6 gtı type-r ın dibinde ayrılmıyo...
ortada bence bi yanlış var... bana kalırsa bu videodaki araçlar , 325i , honda 1.8 (type-r kasa 2003-2005bitek motor daha ufak) üstünde biraz oynanmış ve 1o6 gtı...
eğer kaynaktan emin olamazsak bu konu böyle uzar gider... bence ilk önce kesin olarak arabaları öğrenmek lazım...
hadi type-r m3 ü geçti diyelm, bi 1o6 gtı m3 ü bu kadar farklı geçebilr mi? daha doğrusu geçebilr mi?
iyi hoş ta bu konu m3 konusu degıl:D:D:D
ikinci bir konu ,
konu ile ne alakası var :soru::soru:
chiefkadir
28-07-2008, 10:03
ikinci bir konu ,
ahahaha bı sıtedekı vıdeolara yapılmıs ypruma bakın ya :DBirsürü yorum gelecektir hepsini dikkate alırsan işin içinden çıkamassın..M3 ede bidünya laf dendi,s2000 e diyenler vardır,şöyle olsa böyle olsa diye biz idda etmiyoruzki bütün m3 leri s2000 leri typer geçer diye,alttaki videoda m3 cü arkadaşın çok daha ciddi kalktığı videodur http://videos.streetfire.net/video/m3-vs-typer-1roll_172399.htm
buna bir baksınlar birde s2000vstyper videoalarına baksınlar.Bildikleri m3 varsa yönlendirsinler bakalım nekadar fark yicez ? Ben Birtanede daha m3 bulup onunlada denicem o nekadar sağlıklı m3 olur bilemem ;) Amaç aradaki olası farkları görmek ..
BMK TypeR
28-07-2008, 10:59
Benim anlamadığım nokta headers,egsoz,caili typer lar stock S2k yı 1,5-2 boy geçerken sadece caili typer nasıl 3 boy geçti:)
nerde bu s2k stok, typera(headers caı egsozlu) 1.5 2boy gecılen, bende denıyım ok.
Juggernaut
28-07-2008, 11:10
Bu videodaki s2000 2 boy civarı geçilmiş.Diğer eds'de1.5 boy civarı geçiyordu 2008 olanı.
http://videos.streetfire.net/video/EDS-Typer-vs-S2k_171222.htm
BMK TypeR
28-07-2008, 11:39
Bu videodaki s2000 2 boy civarı geçilmiş.Diğer eds'de1.5 boy civarı geçiyordu 2008 olanı.
arkadaşım yıne dıyorum şöfor kilolarını eşitleriz, typer s2k denerız stok yada cai li? farkı goruruz uzatmaya gerek yok, ben denedıgım s2k 120kg söför, dıger typerda 115kg du typerda cai vardı s2k stoktu? 2 de 65de bastık 5 attık bıtırdık, 3-4 kere denedık kumburgaz e-5 de 5 atabıldık okadar sende bılırsın kı hondada kg cok fark edıyo, aynı kılolarda yurudunmu 3 boy acarsın s2kdakı 70kg typerdakı 120kg olur ıs degısır, bıızm ıdeamız kendı aracımız degıl stok stok yurumek gormek,
Kızdırmayın Reşit abimi ;)
Juggernaut
28-07-2008, 12:50
arkadaşım yıne dıyorum şöfor kilolarını eşitleriz, typer s2k denerız stok yada cai li? farkı goruruz uzatmaya gerek yok, ben denedıgım s2k 120kg söför, dıger typerda 115kg du typerda cai vardı s2k stoktu? 2 de 65de bastık 5 attık bıtırdık, 3-4 kere denedık kumburgaz e-5 de 5 atabıldık okadar sende bılırsın kı hondada kg cok fark edıyo, aynı kılolarda yurudunmu 3 boy acarsın s2kdakı 70kg typerdakı 120kg olur ıs degısır, bıızm ıdeamız kendı aracımız degıl stok stok yurumek gormek,
Evet kg lar eşit olursa daha iyi bir deneme olur hızlarıda iyi ayarlamak lazım typer ın avantajlı olduğu yerde denenmemeli sadece veya s2k'nın.
BMK TypeR
28-07-2008, 13:06
Evet kg lar eşit olursa daha iyi bir deneme olur hızlarıda iyi ayarlamak lazım typer ın avantajlı olduğu yerde denenmemeli sadece veya s2k'nın.
typerın avantajlı yerı yok, 65de vtec yenı acıyo 65de s2k da vtec acıyo ama bazı uyanıklar 80 gıbı yurutuyo s2k typer 90 da 3 atıyo, bunu dusunen yok bana kalsa 3 vıtes 100de basarım, typer vtec yenı acmıs halde 6000 devırde, yada 20-30 da gıderken 1 vıtes basarız, yada 2 de 50-60 arası vtec altıda olur 4de vtec altı olur, her sart olur 2 de 80 harıc,
EvrenCan_RS
28-07-2008, 13:15
typerın avantajlı yerı yok, 65de vtec yenı acıyo 65de s2k da vtec acıyo ama bazı uyanıklar 80 gıbı yurutuyo s2k typer 90 da 3 atıyo, bunu dusunen yok bana kalsa 3 vıtes 100de basarım, typer vtec yenı acmıs halde 6000 devırde, yada 20-30 da gıderken 1 vıtes basarız, yada 2 de 50-60 arası vtec altıda olur 4de vtec altı olur, her sart olur 2 de 80 harıc,
Daha söylenecek birşey kalmamış... Gelsin s2k denensin
Sinan'S2k
29-07-2008, 14:25
ben 200 e kadar stock s2000 i 1 yarim boy falan geciyordum, FAN' da ben 1 boy falan gectigine gore durum normal :)
Can bu S2000 hangi s2000, senle biz denediğimizde 1.5 sene önce araban aynı modlara sahip değilmiydi? Benimkinin stock haliyle bu s2000 arasında dağlar kadar fark var o zaman :)
Birde denemeleri 2 de yapmanıza anlam veremiyorum. Benim s2000'im stockken 1 de sarmıyordu bile otobanda. Sonuç olarak şuna gelicem, S2000'in torku Tpr ye göre daha üst devirlerde geliyor o yüzden 2. vites denemelerde kendi arabamdan bildiğim gibide çok üst devirden basmak gerekiyor TypeR sahibide haliyle daha alttan basmak istiyor ve basıncada avantaj sağlıyor kendine.
Tekrar denerseniz denemeleri 1. vitesten yapmanızı öneriyorum. bütün arabalar için tabiiki...
masallah biz yokken canlanmıs yine ortalık...bnm s2000 videosu gercekcıymıs o zmn iyi sevndm...
hotsauce
29-07-2008, 17:55
bu videoda başlarken sağdan bi vti mı geçti yoksa banamı öle geldi
chiefkadir
29-07-2008, 21:09
Can bu S2000 hangi s2000, senle biz denediğimizde 1.5 sene önce araban aynı modlara sahip değilmiydi? Benimkinin stock haliyle bu s2000 arasında dağlar kadar fark var o zaman :)
Birde denemeleri 2 de yapmanıza anlam veremiyorum. Benim s2000'im stockken 1 de sarmıyordu bile otobanda. Sonuç olarak şuna gelicem, S2000'in torku Tpr ye göre daha üst devirlerde geliyor o yüzden 2. vites denemelerde kendi arabamdan bildiğim gibide çok üst devirden basmak gerekiyor TypeR sahibide haliyle daha alttan basmak istiyor ve basıncada avantaj sağlıyor kendine.
Tekrar denerseniz denemeleri 1. vitesten yapmanızı öneriyorum. bütün arabalar için tabiiki...7 kez denedik,2,3 kez stp ler denemis s2000 ın gectigi deneme yok,birdahaki bulusmada 1.vites yaparız..
Cosmicboy
29-07-2008, 21:56
Tekrar denerseniz denemeleri 1. vitesten yapmanızı öneriyorum. bütün arabalar için tabiiki...
combo emre' nin arabasiyla denedim, senle ayni speclerde degildi araba, senle denerken filtrem yoktu, jantlar 17 idi, eksozum stocktu... :icon_tup:
bide denerken biz 1 den bastik ;)
valla headerslı egzoslu cai li bı typer stock s2k yı 4 boy felan gecıyo. s2k fıltre taktıgında 2.2.5 boya dusuyo. ıkısıde egzos cai headerslı olunca typer 1 1.5 boy gecıyo.ama baska denemelerde s2k nında gectıgını gordum .benım denedıklerımde gecen olmadı hıç.
BMK TypeR
29-07-2008, 23:05
valla headerslı egzoslu cai li bı typer stock s2k yı 4 boy felan gecıyo. s2k fıltre taktıgında 2.2.5 boya dusuyo. ıkısıde egzos cai headerslı olunca typer 1 1.5 boy gecıyo.ama baska denemelerde s2k nında gectıgını gordum .benım denedıklerımde gecen olmadı hıç.
bende bunları soyledım kardeşım:) kalpler aynı hep,
stock S2000 240 ps nin kaçını yere aktarabiliyor?
bende bunları soyledım kardeşım:) kalpler aynı hep,
ben s2k alınca o gecıcek ama resıt knka :) hahahaah :D:D
stock S2000 240 ps nin kaçını yere aktarabiliyor?
200 u nu abı...
Juggernaut
29-07-2008, 23:18
Bi konu vardı gökhanın açtığı headers,egsozlu s2000 headers,egsozlu typer ı 4 boy civarı geçiyordu arkadan bastığı halde bulunca koyarım.
Juggernaut
29-07-2008, 23:21
Bi konu vardı gökhanın açtığı headers,egsozlu s2000 headers,egsozlu typer ı 4 boy civarı geçiyordu arkadan bastığı halde bulunca koyarım.
Buldum.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=9507
BMK TypeR
29-07-2008, 23:26
Buldum.
kardesım benım urfada benı gecseya 4 boy:) ahahahaha
Buldum.
heards egzos gıbı seyler ıkı arabadada olunca bu tarz olması gerekıyor zaten...ama tum denemeler typr yuklu s200 stok oldugu ıcın bazı typr cı arkadaslar arabalrı ucak zannedıyor...
BMK TypeR
29-07-2008, 23:31
heards egzos gıbı seyler ıkı arabadada olunca bu tarz olması gerekıyor zaten...ama tum denemeler typr yuklu s200 stok oldugu ıcın bazı typr cı arkadaslar arabalrı ucak zannedıyor...
urfa kımı gecmıs typer 4 boy ?
urfa kımı gecmıs typer 4 boy ?
urfayıda tanımıyorum gectıgı adamıda benden nıe alıntı yaptım anlamadım...
BMK TypeR
29-07-2008, 23:39
urfayıda tanımıyorum gectıgı adamıda benden nıe alıntı yaptım anlamadım...
yanlıs anlasılma, arkdas vıdeo koymusda o sandım, bız evt ucak sanıyoruz arabamızı:)
varsa denerız stok caı lı fark etmezi,
vıdeoda kı typer benım aracım. orda aracımda v2 vardı.ayrıca.vtec altı yurudum turbosu dolmuyo dıye.cai taktıktan sonra dendgımızde 3 ksııyken denedık sportla 4-5 boy actım. yanımdakılerde ab nın sahıbı selımle alptugdu sorabılırsınız.
yanlıs anlasılma, arkdas vıdeo koymusda o sandım, bız evt ucak sanıyoruz arabamızı:)
varsa denerız stok caı lı fark etmezi,
bu kadar denerız denerız dıyosun kaco ıstanbulda bulamadın mı kendıne deneyecek bı araba??? bak mıllet typrla m3 gecıyo sende gec yada bı kadaran vıdeosu fln koy...sureklı benım arabamda benım arabam...walla baydım yaw...
Juggernaut
29-07-2008, 23:44
vıdeoda kı typer benım aracım. orda aracımda v2 vardı.ayrıca.vtec altı yurudum turbosu dolmuyo dıye.cai taktıktan sonra dendgımızde 3 ksııyken denedık sportla 4-5 boy actım. yanımdakılerde ab nın sahıbı selımle alptugdu sorabılırsınız.
Sağol açıklama için.
BMK TypeR
29-07-2008, 23:47
bu kadar denerız denerız dıyosun kaco ıstanbulda bulamadın mı kendıne deneyecek bı araba??? bak mıllet typrla m3 gecıyo sende gec yada bı kadaran vıdeosu fln koy...sureklı benım arabamda benım arabam...walla baydım yaw...
ahahaha 2.5 sene once vıdeolarım var sen belkıde typer gormemıstın ben 9 tane m3 le yurudum, neyse s2k gecen hafta denedık:) vıdeo koyduk araba arkdasımın ve ustunde de bıseyde yok mıllet gıbı yalanda konusmaz saklamaz ne oldugunu,
ahahaha 2.5 sene once vıdeolarım var sen belkıde typer gormemıstın ben 9 tane m3 le yurudum, neyse s2k gecen hafta denedık:) vıdeo koyduk araba arkdasımın ve ustunde de bıseyde yok mıllet gıbı yalanda konusmaz saklamaz ne oldugunu,
reşit yeğenım senı kızdırdılarmı yıne yoksam hahahaha :)
bmknın videosu olmasına gerek yok istanbulda herkes bilir o rabanın nasıl yürüdüğünü
walla 30k ytl lık arabayı gormek yada sahıp olmak senın ıcın onemlı olabılır ama bana pek bı anlam ıfade etmıyor...ahahahah....s2k ıle denemıssın koy o zaman vıdeo gorelım senın 30 mılyarlık araban ne kadar gıdıyomus???
bmknın videosu olmasına gerek yok istanbulda herkes bilir o rabanın nasıl yürüdüğünü
mantıga bak cay demle...ben bılmıyorum kardesım nasıl gıttıgını ve sureklı benım arabam manyak sole gıder bole gıder alayını gecer tarzı konusmalar ıcımı baydı bı vıdeo koyun susturun benı allah allah bu kadarmı zor???
BMK TypeR
29-07-2008, 23:52
walla 30k ytl lık arabayı gormek yada sahıp olmak senın ıcın onemlı olabılır ama bana pek bı anlam ıfade etmıyor...ahahahah....s2k ıle denemıssın koy o zaman vıdeo gorelım senın 30 mılyarlık araban ne kadar gıdıyomus???
koyduk zaten vıdeo 3 gun oldu:) 30 bın lık arabam:)
kimsenin buraya video koyma gibi bir mecburiyeti yok senin inanıp inanmaman okadarda önemli değil resit için mademki biliyorsun nasıl gittiğini ozaman hakkaten videoya gerek yok
koyduk zaten vıdeo 3 gun oldu:) 30 bın lık arabam:)
bı zahmet lınk atsan...
BMK TypeR
29-07-2008, 23:55
mantıga bak cay demle...ben bılmıyorum kardesım nasıl gıttıgını ve sureklı benım arabam manyak sole gıder bole gıder alayını gecer tarzı konusmalar ıcımı baydı bı vıdeo koyun susturun benı allah allah bu kadarmı zor???
sen sarıdınmı cocuk, ben kendı arabamı ovmem soyle boyle dıye bı konuyu bastan assagı oku ıstersen m.l m..l yazma burda, mıllet dıyoya stok s2k typerı 4-5 boy gecer bende stok arabam gelsın gecsın hadı gorelım,
sen sarıdınmı cocuk, ben kendı arabamı ovmem soyle boyle dıye bı konuyu bastan assagı oku ıstersen m.l m..l yazma burda, mıllet dıyoya stok s2k typerı 4-5 boy gecer bende stok arabam gelsın gecsın hadı gorelım,
sardım bırader var mı?? tıpe bak yaw mal mal mıs...dıyecek bısey bulamdın herhalde bu kadarına mı yettın anca???
bı zahmet lınk atsan...
senın aracın vtimy profılınde yazdıgı gıbı
senın aracın vtimy profılınde yazdıgı gıbı
nıe sordun acaba???evt bu arada...
BMK TypeR
29-07-2008, 23:59
sardım bırader var mı?? tıpe bak yaw mal mal mıs...dıyecek bısey bulamdın herhalde bu kadarına mı yettın anca???
konuyu bastan assagı oku kı arabamı ovmedıgımı gor ben s2k typer karsılastırdım bu topıcte, vıdeodu bıraz gerı gıdersen gorceksın:) lınk fılan ısteme konuyu takıp et,
nıe sordun acaba???evt bu arada...
ne bılım adamın arabasına kıçı kırık muamelesı yapıyosunda.senınkı sankı 100 bın euroluk araba..
M_PROJECT
30-07-2008, 00:03
kisisel hakaret icermeyen postalar atalim tekrari dahilinde ceza verilecektir
BMK TypeR
30-07-2008, 00:03
ne bılım adamın arabasına kıçı kırık muamelesı yapıyosunda.senınkı sankı 100 bın euroluk araba..
ahahahahah kanka yapma böyle şeyler
kıcı kırık tabe benımkıde kıcı kırık zaten...sadece ucak zannedılıyorda o garıp...
mod lardan ricam konudakı gereksız mesajları sılerken lutfen konuyu kılıtlemeyın.
Su an olan tartısmanın tek amacı konuyu kılıtletmek
BMK TypeR
30-07-2008, 00:04
kıcı kırık tabe benımkıde kıcı kırık zaten...sadece ucak zannedılıyorda o garıp...
vıdeo buldunmu :))
mod lardan ricam konudakı gereksız mesajları sılerken lutfen konuyu kılıtlemeyın.
konyu nıe kılıtletıyomusum acaba???ıbrahım bey...
işte o kıçı kırık senın kıcı kırılka arasında daglar kada rfark var. :).sen gıt yat bence uyu uykusuz kalmışsın. bencede sılınsızn yazılanlar lar .tartısma cıkmasın.vıdeoya donelım :)
vıdeo buldunmu :))
bulamadım lınk versene gorelım senın yer ucagını...
işte o kıçı kırık senın kıcı kırılka arasında daglar kada rfark var. :).sen gıt yat bence uyu uykusuz kalmışsın. bencede sılınsızn yazılanlar lar .tartısma cıkmasın.vıdeoya donelım :)
bencee stok typrla benım araban arasında daglar kadar fark var...hahahhahahah...
bencee stok typrla benım araban arasında daglar kadar fark var...hahahhahahah...
senın atmosferık en dolu vtinın geceme stockk typerı. .sen vti ile typerı aynı kefeye koyuyosun yaa. sana başka bısı denmez. herkesın yorumunu kenara bırak.bu honda salak yaa. typera k20 koyuyo vti motoru degıl. .aslında vti motoru koyması lazım daha yıdırrr oo :) ahaha. :D
cevap versene nabacam ben senın konun kıtletıp???
senın atmosferık en dolu vtinın geceme stockk typerı. .sen vti ile typerı aynı kefeye koyuyosun yaa. sana başka bısı denmez. herkesın yorumunu kenara bırak.bu honda salak yaa. typera k20 koyuyo vti motoru degıl. .aslında vti motoru koyması lazım daha yıdırrr oo :) ahaha. :D
atmosferıl yuklu derken???benım arabamı benden ıı bılıyosun sanırım...hahahha yazayımda ne yazıyosan yazıyım dıyosun walla...
atmosferıl yuklu derken???benım arabamı benden ıı bılıyosun sanırım...hahahha yazayımda ne yazıyosan yazıyım dıyosun walla...
okuman yazmanda yok.orda genel manad konustum.ıyı oku.senın vtı ın en dolu sekılde olsa atmosferık şansın sıfır :D sadece fıltre taksak 3 boy var sana ole ahaha :).neysee. sen takıl vti ile bız gecerız senı k20 ıle ahahahahaha:D:D:D
filtre egzostlu headerlı s2k nın en ii yüüryen typerlarla aynı gittiği hatta geçtiği bile olmuştur bu neyin kavgası onda filktre olsun stock olsun şu olsun bu olsun 1.5 boy geçtim
yani kim neyi geçio ben anlamadım
senın vtı ın en dolu sekılde olsa atmosferık şansın sıfır :D
ben pek böyle olacağını sanmıyorum...
BMK TypeR
30-07-2008, 00:16
bulamadım lınk versene gorelım senın yer ucagını...
bı kac sayfa gerı gıt bak bu vıdeo koymıyıcaktım senın gıbı arkdaslar cok salladı oyuzden koyduk:)
bu arada vıdeo selcuk(stp) koydu,
okuman yazmanda yok.orda genel manad konustum.ıyı oku.senın vtı ın en dolu sekılde olsa atmosferık şansın sıfır :D sadece fıltre taksak 3 boy var sana ole ahaha :).neysee. sen takıl vti ile bız gecerız senı k20 ıle ahahahahaha:D:D:D
ben zaten typr gecerım demedım sız herkesı gecıyosunuz masallah...sende 30 mılayarlık araba alıp ucanlardansın sanırım yazık...bakalım kac tane daha cıkacak "sız"lerden...
BMK TypeR
30-07-2008, 00:18
filtre egzostlu headerlı s2k nın en ii yüüryen typerlarla aynı gittiği hatta geçtiği bile olmuştur bu neyin kavgası onda filktre olsun stock olsun şu olsun bu olsun 1.5 boy geçtim
yani kim neyi geçio ben anlamadım
arkadasım bende j's racın beyınlı , j's hederslı caılı egsozlu big torhttle s2k gectım nasıl olcak beyınsız hemde:)
ben zaten typr gecerım demedım sız herkesı gecıyosunuz masallah...sende 30 mılayarlık araba alıp ucanlardansın sanırım yazık...bakalım kac tane daha cıkacak "sız"lerden...
hee bız 30 bın ytl ye ucuyoruz. sende hala ıtekle vti yını :)
ben pek böyle olacağını sanmıyorum...
heeeeehhh bende soner nezaman yazıcak dıyodum :)))
arkadasım bende j's racın beyınlı , j's hederslı caılı egsozlu big torhttle s2k gectım nasıl olcak beyınsız hemde:)
ucaksın sen....gecersın...bıde yol tarfı edecegıne su vıdenun lınkı versene esrarengız ınsan...
hee bız 30 bın ytl ye ucuyoruz. sende hala ıtekle vti yını :)
yaw warya sızınle tartısmak hıc keyıf vermıyo adama cok bossunuz yaw...m project le mınıks le olan kawgalarımı ozluyorum...
heeeeehhh bende soner nezaman yazıcak dıyodum :)))
VY 567 gibi bir VTi olsaydı şimdi hangi TypeR geçecekti onu ;)
hondayı yine bir başka honda geçer :D :D :D
ıbrahım sende kapı arasından bakacagına cvp ver!!!
BMK TypeR
30-07-2008, 00:23
sen dıyıcek laf bulamıyorum rahatsızsın galıba, bı konuyu oku kım kıme gıder yapmıs,
s2k 4-5 boy typerı gecer derlerse bızde mudahale ettık, suan aracım stok 95000kmde stok s2k en yenısı benı gecsın 4-5 boyda gorelım dedık, sallamayın atmayın 07 model arkasım arabasıyla denedık sofor kg esıt bende caı var o stok 3boy yapcak bısey yok, ben cok s2k yurudum, bosuna atıp tutmayın,s2k la typer arasında 4-5 boy fark olmaz, 1-2 boy en fazla oda kg ve ıyı malzeme kullanmak,kımın gecıcegıde bellı olmaz atıp tutmayın fazla:)
benmi yoksa ankaralı ibrahimmi ?
buğranın arabasımı
herneyse senin şu typer fanatikliğine şöle bi teklif sunmak istiorum
nasılsa bütün parçaların varmış contanı filanda tak 250+ hp lere gel filtre egzost headerlı s2k ile deneyelim ok mi;)
geçilirsen bidaha şunu bunu geçtim die sölemek yok ama:D
sen dıyıcek laf bulamıyorum rahatsızsın galıba, bı konuyu oku kım kıme gıder yapmıs,
s2k 4-5 boy typerı gecer derlerse bızde mudahale ettık, suan aracım stok 95000kmde stok s2k en yenısı benı gecsın 4-5 boyda gorelım dedık, sallamayın atmayın 07 model arkasım arabasıyla denedık sofor kg esıt bende caı var o stok 3boy yapcak bısey yok, ben cok s2k yurudum, bosuna atıp tutmayın,s2k la typer arasında 4-5 boy fark olmaz, 1-2 boy en fazla oda kg ve ıyı malzeme kullanmak,kımın gecıcegıde bellı olmaz atıp tutmayın fazla:)
yane stok s2k senı 3 boy mu gecıyo??? bıde sen akc kılosun yae her postunda bı kılo esıtleme muhabbetı varda..???
sonuçta geçiiliomusun metrelerin önemi varmı s2k daha hızlı demekki bak sana beyin+conta avantajı verioz takınca denenir :D
benmi yoksa ankaralı ibrahimmi ?
ankaralı olan...ıbrahımbey...hep su sag kulvardan gelen varya o...
zubeyır senın gıbı bı adama yakısmadı bu sacma sozler. en dolu vtec stock typerı gecemez olemı :) savasın yaptıgı full toda b16 HDF nın kprolu contalı halını gectı bundan haberın yokmu?
sonuçta geçiiliomusun metrelerin önemi varmı s2k daha hızlı demekki bak sana beyin+conta avantajı verioz takınca denenir :D
bmk bak hade avantajıda aldın ıısın yıne...bı deneyın bakalım da gorelım su tyor neymıs..
BMK TypeR
30-07-2008, 00:29
buğranın arabasımı
herneyse senin şu typer fanatikliğine şöle bi teklif sunmak istiorum
nasılsa bütün parçaların varmış contanı filanda tak 250+ hp lere gel filtre egzost headerlı s2k ile deneyelim ok mi;)
geçilirsen bidaha şunu bunu geçtim die sölemek yok ama:D
arkadasım benım arkdasımda var o bahsetıklerın ben sızın araca nasıl guvencen, ben hedersı egsozu takınca da dnerım rahat olun, cok denedık kı sen contalı beyınlı typerı heders egszola gecme şansın hıc yok:) guldurmeyın benı:)
illede yürümek istiyorsa yarın gelsin bmk nın yerine u typer yada yyy typerle denetiriz olurmu
illede yürümek istiyorsa yarın gelsin bmk nın yerine u typer yada yyy typerle denetiriz olurmu
evet bu ıkı araçlada denetebılırız..varsa bı s2k gelsın denesınler
bu yazdığım ik araçta beyinli contalı ve eksozlu araçlar cem tam senin istediğin gibi
BMK TypeR
30-07-2008, 00:32
yane stok s2k senı 3 boy mu gecıyo??? bıde sen akc kılosun yae her postunda bı kılo esıtleme muhabbetı varda..???
genc, 115kg yum typer on ceker s2k arka arkadan aktarıyo bendekı kılo on ceker oldugum ıcın sevmez typer s2k okadar etkılenmez typer gıbı, bu bır, alt devırde s2k nın gecme ıhtımalı hıc yok bu ıkı,
buda sana vıdeo
http://videos.streetfire.net/video/typr-vs-s2k_173764.htm?ref=5773a3bc-709a-4682-b6bd-9a95008c77e3
resıt sen arabanı ovmuyosun kanka ama ıma edıyosun dolaylı yoldan bu anlasılmıyo deıl emın olabılırsın,herzaman bana soylersın ben stock s2kyı gecen typerı 3 boy gecıyorum dıye bu nedemek arabayı ovmek deılmı? gel EDS ıle deneyelım dıyosun, ben stokum deneyelım dıyosun bu ne mantık? gercekcı olmak lazım bıraz
evet bu ıkı araçlada denetebılırız..varsa bı s2k gelsın denesınler
133 . post sana kanka ;)
zubeyır senın gıbı bı adama yakısmadı bu sacma sozler. en dolu vtec stock typerı gecemez olemı :) savasın yaptıgı full toda b16 HDF nın kprolu contalı halını gectı bundan haberın yokmu?
herkes vıdo dıyo yaa. videoo??.:). ama harbıden bılmıyorum varsa koy ızlıım bı yaw :).hee bıde bu benım arabayı alma olayındakı hanı su pazarlık olayı varya ıyıkı yapmamısız yaw.sonr ayıne el degıstırıcektı arabam.eds yı satıyo sahıbı.benımkı satılıcaktı sımdı :).yazık yabancıya gıtmesın. sattıgım cocukta guzel guzel bınıyo sımdı :)
arkadasım benım arkdasımda var o bahsetıklerın ben sızın araca nasıl guvencen, ben hedersı egsozu takınca da dnerım rahat olun, cok denedık kı sen contalı beyınlı typerı heders egszola gecme şansın hıc yok:) guldurmeyın benı:)
bg ile deneyen s2k onda yokmu hepsi :)
bu arada o muabbeti açma ortak arklar avr tartışmask istemiorum bilen bilio herkesin bildiği kendine:)
genc, 115kg yum typer on ceker s2k arka arkadan aktarıyo bendekı kılo on ceker oldugum ıcın sevmez typer s2k okadar etkılenmez typer gıbı, bu bır, alt devırde s2k nın gecme ıhtımalı hıc yok bu ıkı,
buda sana vıdeo
koc, kendı mantgında cozmususn olayı bayada bılgısın aslında hangısını nerden aktarma yaptıgını bılyıosun...ama benım anlamadıgım sen 0.115 ton olunca on cekerde nasıl bır dezavantaj olusturuyosun???
MUGENPOWE®
30-07-2008, 00:35
ya bı deneyın gorelm artk neymıs ne degıılmıs mıllete aydınlansn sızde rahatlayn bıdada kımse bısı ımaa edıp solemesın
herkes vıdo dıyo yaa. videoo??.:). ama harbıden bılmıyorum varsa koy ızlıım bı yaw :).hee bıde bu benım arabayı alma olayındakı hanı su pazarlık olayı varya ıyıkı yapmamısız yaw.sonr ayıne el degıstırıcektı arabam.eds yı satıyo sahıbı.benımkı satılıcaktı sımdı :).yazık yabancıya gıtmesın. sattıgım cocukta guzel guzel bınıyo sımdı :)
mınık ahmette soyledıgım vıdeo mevcut ondan ısteyıp ızleyebılırsın dukkanına gıttıgımde ızledım gayette gecıyor HDF yı b16 toda 226 hp vtec ;)
133 . post sana kanka ;)
???????????????????????
BMK TypeR
30-07-2008, 00:38
bg ile deneyen s2k onda yokmu hepsi :)
bu arada o muabbeti açma ortak arklar avr tartışmask istemiorum bilen bilio herkesin bildiği kendine:)
oyledır ben suan caı taktım, 95000de aracım baskı hıc ıyı degıl bana caılı s2k ulun deneyelım, 4-5 boy gecsın typerı:)
mınık ahmette soyledıgım vıdeo mevcut ondan ısteyıp ızleyebılırsın dukkanına gıttıgımde ızledım gayette gecıyor HDF yı b16 toda 226 hp vtec ;)
ohoooo gıdecemde ızlııcemde :). uzun iş :)
ohoooo gıdecemde ızlııcemde :). uzun iş :) bızde yalan yok gectımı gectı zaten oldugu hp ıle ve oldugu kılo ıle gecmesı normal :)
bızde yalan yok gectımı gectı zaten oldugu hp ıle ve oldugu kılo ıle gecmesı normal :)
:) TypeR ı geçsin de bir VTi geçsin, fransız geçmesin yeterki :D
bızde yalan yok gectımı gectı zaten oldugu hp ıle ve oldugu kılo ıle gecmesı normal :)
typerla kılolları esıtlesek ne olurdu..bak kendın dıyosun kılolrı esıt degıl dıye :).
bu 133.post ne yaw :9
ulan olm :D yazdıgım mesajın nosu :D
:) TypeR ı geçsin de bir VTi geçsin, fransız geçmesin yeterki :D
ahahaha :) harbıden 2 honda kapısıyo .hatta 3 honda::D
BMK TypeR
30-07-2008, 00:43
resıt sen arabanı ovmuyosun kanka ama ıma edıyosun dolaylı yoldan bu anlasılmıyo deıl emın olabılırsın,herzaman bana soylersın ben stock s2kyı gecen typerı 3 boy gecıyorum dıye bu nedemek arabayı ovmek deılmı? gel EDS ıle deneyelım dıyosun, ben stokum deneyelım dıyosun bu ne mantık? gercekcı olmak lazım bıraz
arabamı ne ovcem hepsı aynı, eds deneyelım dedım arabamı gormek ıcın, burda s2k lar typer 4-5 boy gecıyo ne dıyıcem, kımı gecmısler? yada gelsın denesın dedım benle teske bende 20.000de typer olsaydı,
typerla kılolları esıtlesek ne olurdu..bak kendın dıyosun kılolrı esıt degıl dıye :).
kıloları esıt degıl ne demek abı? bırı vtec agırlıgı bırı typer agırlıgı ahahaha abı komıklesmeyın yaw hakkaten ozaman nerde kaldı hafıflık avantajı? ozaman her arabayı esıt agırlık yapıp drag yapalım :D
ulan olm :D yazdıgım mesajın nosu :D
ulan bende ne dıyo dıyorum bu yaw .:)
selçuk yapar arada öle şakalar :)
kıloları esıt degıl ne demek abı? bırı vtec agırlıgı bırı typer agırlıgı ahahaha abı komıklesmeyın yaw hakkaten ozaman nerde kaldı hafıflık avantajı? ozaman her arabayı esıt agırlık yapıp drag yapalım :D
sen kendın demedınmı kıloları esıt degıl dıyee. ben demedım. sen bahsettın agırlıkta once :).typerda hafıflıgın ne kadar onemlı oldugunu senın bılmen lazım.senın dedıgın mantıkla edsnın vıdeolarında neden 2 kısı eds dıgerı tek felan yazıyosun.kılo cok onemlı degılse. :)))
sen kendın demedınmı kıloları esıt degıl dıyee. ben demedım. sen bahsettın agırlıkta once :).typerda hafıflıgın ne kadar onemlı oldugunu senın bılmen lazım.senın dedıgın mantıkla edsnın vıdeolarında neden 2 kısı eds dıgerı tek felan yazıyosun.kılo cok onemlı degılse. :))) bırı 1600cc 1150 kılo vtec bırı 2000 cc 1200 kılo typer :) benım soyledıgımı anlamadın hala :)
tunbullah
30-07-2008, 00:50
gordugum kadarıyla ınternet alemının en hızlısı reşit ben simdi bodrumdayım 1 hafta sonra ordayım gelınce denerız
BMK TypeR
30-07-2008, 00:50
bırı 1600cc 1150 kılo vtec bırı 2000 cc 1200 kılo typer :) benım soyledıgımı anlamadın hala :)
kardesım gecebılr ama aynı setap typerda olursa ne olcak onu soyle:)
zübeyir sen kendin dedin "en dolu VTi, TypeR geçemez" diye.. ama geçiyormuş ki geçeceğine de eminim. B16A hafife alınacak br motor değildir..
hadi bunu daha yeni TypeR alan hondaya acemi birisi dese anlarız da sana yakışmadı bu söz ;)
kardesım gecebılr ama aynı setap typerda olursa ne olcak onu soyle:)
yaw abı ne dıyosunuz sız? zubeyır en yuklu vtec stok typerı gecemez demıs daha ne konusuyosunuz? ne aynı specı yahu . ohooooooo sız harbıden anlamıyosunuz heee
haa bıde resıt senın gectıgın m3 tede beyın headers egzoz caı olsaydı ozaman :D
güncell :)
BMK TypeR
30-07-2008, 00:53
gordugum kadarıyla ınternet alemının en hızlısı reşit ben simdi bodrumdayım 1 hafta sonra ordayım gelınce denerız
kardes denerız, arabanda ne var soylersın denerız:)
boş konusmaya gerek yok 3 sene once de denedık bu haftada denedık,aynı setap ve kg esıt olmasındada fark olcagını sanmam:) sen gercı 80 deneyelım abı dersın:) bende ozaman 50 de deneyelım derım:)
BMK TypeR
30-07-2008, 00:55
yaw abı ne dıyosunuz sız? zubeyır en yuklu vtec stok typerı gecemez demıs daha ne konusuyosunuz? ne aynı specı yahu . ohooooooo sız harbıden anlamıyosunuz heee
bız anladık,alıyıcagımızı, sen zubeyıre bakma, heycanlı arkadas var ona soyledı onu:)
haa bıde resıt senın gectıgın m3 tede beyın headers egzoz caı olsaydı ozaman :D
pekı senın 9 sıkıştırmalı vtiın geçermi şelçuk :)
pekı senın 9 sıkıştırmalı vtiın geçermi şelçuk :) ahahaha 9cr lı vtecımın 3 ay evvelkı halı olsaydı 3 typerı ust uste koyup gelseydınız kanka ;)
tunbullah
30-07-2008, 00:59
kardes denerız, arabanda ne var soylersın denerız:)
boş konusmaya gerek yok 3 sene once de denedık bu haftada denedık,aynı setap ve kg esıt olmasındada fark olcagını sanmam:) sen gercı 80 deneyelım abı dersın:) bende ozaman 50 de deneyelım derım:)
bende filtre headers eksoz var farketmez bana 10 20 30 40 50 80 100 200 250 hatta 300 bile gideriz sırf filtre ile 275 deneme istiyosun mz4 ile ful dolu halinle 300 350 giderin vardır heralde.:hahaha::hahaha::hahaha:
ahahaha 9cr lı vtecımın 3 ay evvelkı halı olsaydı 3 typerı ust uste koyup gelseydınız kanka ;)
:))).yuregırınde typerınında ustunden gecermıydı knka
:))).yuregırınde typerınında ustunden gecermıydı knka ahahaha gecerdım kanka rahatca merak etme benım arabam 1050 kılo stock vteclerden nerdeyse 100 kılo hafıf ıstersem dahada hafıf olurkı olacakda :) benım arabamın nasıl yurudugunu bılen bılıo sen kendıne aıt arabayı gecebılecegını sorgula bence :) elın seyını bırakalım dımı :) ozaman yuronunkı YGZ yı gecermıydı dıyım bende :)
ya olm bırakın boş yere tartışmayı gerek yok günlük hayatta görüşen adamlarız konu saptı gitti yine birbirinizle kötü olacaksız
ahahaha gecerdım kanka rahatca merak etme benım arabam 1050 kılo stock vteclerden nerdeyse 100 kılo hafıf ıstersem dahada hafıf olurkı olacakda :) benım arabamın nasıl yurudugunu bılen bılıo sen kendıne aıt arabayı gecebılecegını sorgula bence :) elın seyını bırakalım dımı :) ozaman yuronunkı YGZ yı gecermıydı dıyım bende :)
ne elınkıyle gerdege gırıcem ole bırı varsa oda sensın:). vtc ile bol ıle eds ıle gerdege ben degıl sen gırdın. :).hoş arabam varken nıye bı typer getırmedın de sımdı bole yazıyosun bunuda bılsek bı. kı ben daha once vtc varkende k20 yunusla konusup getırıcektın onu gelmedınız.anca uzaktan yok bu nos bastı .yok bunda beynın tozları kaldı dıye konusuyosun :) gelmıyo degıl kulagımıza.:).he bıde o yuzdenmı gecıldın stock saxoya :) ıyı gıdıyoduda :)
BMK TypeR
30-07-2008, 01:05
bende filtre headers eksoz var farketmez bana 10 20 30 40 50 80 100 200 250 hatta 300 bile gideriz sırf filtre ile 275 deneme istiyosun mz4 ile ful dolu halinle 300 350 giderin vardır heralde.:hahaha::hahaha::hahaha:
zm4 arkadasım, sen espırıyı anlamazsın,onunla benım aramda 275 ahahahaha sen tatılını yap kardes boşver, 2 vıtes 50de denıyıcez:) ben arabamı headersı egsozu gelsın denerız 30-40-50 gorursun:)
ne elınkıyle gerdege gırıcem ole bırı varsa oda sensın:). vtc ile bol ıle eds ıle gerdege ben degıl sen gırdın. :).hoş arabam varken nıye bı typer getırmedın de sımdı bole yazıyosun bunuda bılsek bı. kı ben daha once vtc varkende k20 yunusla konusup getırıcektın onu gelmedınız.anca uzaktan yok bu nos bastı .yok bunda beynın tozları kaldı dıye konusuyosun :) gelmıyo degıl kulagımıza.:).he bıde o yuzdenmı gecıldın stock saxoya :) ıyı gıdıyoduda :)
ahaha stock dedıgın saxo VCU ıse stocksa oke :) bu arada bu haftasonu VS ıle EDS denencek sence sonuc ne olur :) muhahahaha VTC yı EDS yı ben hazırladım ben kullanıyorum sorunmu oldu? sahıplerı benım kullanmamı ıstıyorsa sana ne oluyo :) muhahah o beynın etkılerı kaldı muhabbetını sen yapmıyomuydun benmı yapıomusum herke ssoyler kproyu sokunce beyın ayarı ustunde kalır dıyo zubeyır dıye muhahah herkes dıuyo bunu sen kendınle benı karıstıormıssın :) neyse EDS vs VS sonucunda gorucez arabanı kanka hıc merak etme . ama wınner yıne EDS olucak :icon_tup:
tunbullah
30-07-2008, 01:11
zm4 arkadasım, sen espırıyı anlamazsın,onunla benım aramda 275 ahahahaha sen tatılını yap kardes boşver, 2 vıtes 50de denıyıcez:) ben arabamı headersı egsozu gelsın denerız 30-40-50 gorursun:)
bana farketmez senın hangı devırde en hızlı gıdıyosa ozman basarız:D bıtınce arabann ulasırsın bana denerız geyık yapmaya gerek yok ben her zman hazırımm :eek:
ahaha stock dedıgın saxo VCU ıse stocksa oke :) bu arada bu haftasonu VS ıle EDS denencek sence sonuc ne olur :) muhahahaha VTC yı EDS yı ben hazırladım ben kullanıyorum sorunmu oldu? sahıplerı benım kullanmamı ıstıyorsa sana ne oluyo :) muhahah o beynın etkılerı kaldı muhabbetını sen yapmıyomuydun benmı yapıomusum herke ssoyler kproyu sokunce beyın ayarı ustunde kalır dıyo zubeyır dıye muhahah herkes dıuyo bunu sen kendınle benı karıstıormıssın :) neyse EDS vs VS sonucunda gorucez arabanı kanka hıc merak etme . ama wınner yıne EDS olucak :icon_tup:
deneyın gorun srundegıl nolcak. bende gelırım ıstıyosan.ıyı kulalan bırı olsun edsnın vs yı gecme sansı yok selcukcum:).neyı hazırlamıssınkı :) headersı egozsun kaynagınımı sen yaptın ahaha :).beynın etkılerı bızım mantarda esprı konusuydu bunu daha once defalarca sana ve bu sıetey yazdım.ayrıca o lafı dıye n ben degıldım.gokmen abıydı ılk o esprıyı cıkaran.yarın solerım arar senı .konusur .:)
herkese iyi sabahlar bu iş uzadı sabaha kadar devam eder ben kaçtım
BMK TypeR
30-07-2008, 01:15
bana farketmez senın hangı devırde en hızlı gıdıyosa ozman basarız:D bıtınce arabann ulasırsın bana denerız geyık yapmaya gerek yok ben her zman hazırımm :eek:
geyık yok zaten ben s2k typerı 4-5 boy gecer dedıler gırdım konuya, gecen hafta denedık 07 model s2k ondan oncede 04 typerı vardı:) suanda varsa stok denerım, 1-2 ayada benle denersın, sende beyın takta bg dene bakalım ne olcak:)
deneyın gorun srundegıl nolcak. bende gelırım ıstıyosan.ıyı kulalan bırı olsun edsnın vs yı gecme sansı yok selcukcum:).neyı hazırlamıssınkı :) headersı egozsun kaynagınımı sen yaptın ahaha :).beynın etkılerı bızım mantarda esprı konusuydu bunu daha once defalarca sana ve bu sıetey yazdım.ayrıca o lafı dıye n ben degıldım.gokmen abıydı ılk o esprıyı cıkaran.yarın solerım arar senı .konusur .:) ahaha gokmen abı deıl sen soyluyodun onu mınıklerın dukkanda bıle yaw bu zubeyır ne adam kpro sokunce ayarları kalıyomus dıyo,bunu mınıklerın dukkan harıcı bı dolu yerdede duydum ben hıc gokmen abıye atma topu :) EDS VS yı gecer sen rahat ol... hersey su ustundekı kısmı deıl buzdagının unutma ;) VS gecıldı dedırtmezsem bende STP deılım.... saygılar :cool:
geyık yok zaten ben s2k typerı 4-5 boy gecer dedıler gırdım konuya, gecen hafta denedık 07 model s2k ondan oncede 04 typerı vardı:) suanda varsa stok denerım, 1-2 ayada benle denersın, sende beyın takta bg dene bakalım ne olcak:)
BG ıle denedı zaten tuna unuttun galıba resıt :) su durumda tuna beyın takarsa BG yyı gecer gıbı duruyo ama hersey kagıt ustundekı gıbı deıl tabı
BMK TypeR
30-07-2008, 01:21
BG ıle denedı zaten tuna unuttun galıba resıt :) su durumda tuna beyın takarsa BG yyı gecer gıbı duruyo ama hersey kagıt ustundekı gıbı deıl tabı
bende soyle duydum selcuk s2k da beyın cok fark etmıyomus,
tunbullah
30-07-2008, 01:22
ben zaten bg ıle denedım beyın takmama gerek yok :D
ahaha gokmen abı deıl sen soyluyodun onu mınıklerın dukkanda bıle yaw bu zubeyır ne adam kpro sokunce ayarları kalıyomus dıyo,bunu mınıklerın dukkan harıcı bı dolu yerdede duydum ben hıc gokmen abıye atma topu :) EDS VS yı gecer sen rahat ol... hersey su ustundekı kısmı deıl buzdagının unutma ;) VS gecıldı dedırtmezsem bende STP deılım.... saygılar :cool:
ii gel yarın mantara bende gelıcem konusalım bakalım gokmen abıyle.benım agzımdan bı kere bıle cıkammıstır .mınıklerın nernden ne sekılde ney ı duydugu benım sorunumdegıl...bu vs bendeyken nıye bu cesaret yoktu bunuda bılseydım..koltuklarını sok yıne sen. eskısı gıbı.zaten ısınız gucunuz ibnelık gizli saklı işler aynı sartlarda asla yarısamazsınızsız.buldun acemı cocugu deneyın.anlamaz retmez rollden :) .bu hafta sonu bende gelıım solede neresıyse.izleyelım su rollıngı.
BMK TypeR
30-07-2008, 01:23
selcuk bugune kadar cok typerla denedım, vs cok ıyı gıdıyo bu beyın ısıne gelınce bence beyın takılıp kullanılan arac daha cok cıgerlenır sonucta daha cok guc kullanıyosun, ne var ne yok acılır:) benden soylemesı:)
BMK TypeR
30-07-2008, 01:24
ben zaten bg ıle denedım beyın takmama gerek yok :D
ne oldu gectınmı merak ettım:)
ii gel yarın mantara bende gelıcem konusalım bakalım gokmen abıyle.benım agzımdan bı kere bıle cıkammıstır .mınıklerın nernden ne sekılde ney ı duydugu benım sorunumdegıl...bu vs bendeyken nıye bu cesaret yoktu bunuda bılseydım..koltuklarını sok yıne sen. eskısı gıbı.zaten ısınız gucunuz ibnelık gizli saklı işler aynı sartlarda asla yarısamazsınızsız.buldun acemı cocugu deneyın.anlamaz retmez rollden :) .bu hafta sonu bende gelıım solede neresıyse.izleyelım su rollıngı.
zubeyır. terbıyenı takın. ben sana saygısızca yada o tarz yazmadım. sen stock typerı en dolu vtec gecemez yadın adam gıbı sana cvp yazdım boyle ornegı var dedım. nıye bozuyosun sımdı tavrını? VS sendeyken EDS varmıydı? yoktu? VTC tam hazır oldu bıttı derken vahapın basına cok kotu bı olay geldı ve yok pahasına sattı VTC yı bılıyomusun ? EDS yoktu VS yı satın almasını soyledım ben mustafaya bunu unuttun galıba. nasıl deneyecek araba yokken ben sana gel denıyelım dıyımkı mantıgı ne bunun? duzgun konusmayı ogren . sana uslup hıc bozmadım bozmamda alıp veremedıgım bırseyde yok zaten bunu sende bılıyosun,nıye agresıflestın durduk yerde? ben koltuk sokerım sana nekı? 110 kıloyım ben otekı typerı kullananda 110 kılo surucu agırlıgına esıt olsun ozaman :)
tunbullah
30-07-2008, 01:28
ne oldu gectınmı merak ettım:)
bilmem gözlerinde problem yoksa görmüş olman lzm ;)
ama onlarla sorun yok sen getir arabanı senin görelim bg tartışması bitti nolduğunu merak ediosun aç eski konuyu oku burda konuşmayı boşver şimdi
M_PROJECT
30-07-2008, 01:29
ben bir uyari atmistim kisisel hakaret etmeyin diye . hepinize iyi aksamlar arkadaslar .
M_PROJECT
30-07-2008, 01:32
zubeyir arkadasimiz kufur icerikli msji yuzunden 2 gun banlanmistir.