Orijinalini görmek için tıklayınız : Deneme talebi 400+
sinansimbil
08-01-2014, 14:05
seni anlıyorum fakat senin üslubunda ters çünkü kişilerin kimlerle muhabebti var kimlerle yok bilmiyorsun bilsen böyle ''Sana Noluyo '' gibi cümleler kurmazdın.Bu soruyu sorduğun kişi daha geçen hafta sinan devranlarla aynı ortama gelip muhabbet sohbet edip denediler yani ki karşı tarafından üstüne alınacağı varsa bırak onlar yorumuna karşılık versin ki tanmıyorum demekle bunu kastetmiştim çünkü sinan ve devran gürkanı bilir eder ki onlardan yorum gelmediyse bil ki birbirlerini tanıyorlardır olaylarıda kendi aralarında konuşup hallederler yani sana özellikle bir cümlem söz konusu değil senin şu yazdığın cümleyi şurdan başka biride yazssa onada aynısını söylerdim emin ol ;)
birkan beni ararmisin bendeki numarana bakmiyosun sana zahmet aramisin
birkan01
08-01-2014, 14:06
birkan beni ararmisin bendeki numarana bakmiyosun sana zahmet aramisin
Kanka telefonlar Ofiste kaldı geçer geçmez ararım senii haberim var sekreter aradı aldım aradığının bilgisini ;)
birkan01
08-01-2014, 14:08
Buarada Alperden soruma cevap bekliyorum bu arıza ile daha önceki denemelerde karşılaşıldı mı? Yoksa bu son denemeye özel bişeymiydi öyleyse nedeni ne anlaşıldı mı ?
Konu ve ogün olanlara gelirsek;benim kendi şahsıma anlamadıım tek birşey var kesinlikle taraflı yazmıyorum biline,konuyu başından beri okuyorum okadar atarlı iddialı cümleler kurulmuş araç sahipleri tarafından işte anlamadıım nokta tam burda,,bukadar iddiada bulunan bir insan arabasını roll gecesi kontrol etmez mi yani o kapak neden fırladı hani araba mayısa kadar beklesede hiç bi sorun olmazdı? Neden fırladı o kapak gerçekten buna anlam veremedim ve kesinlikle bilmediğimden soruyorum,ayrıca birde olay hatırlatmak istiyorum tarihte bu forumda olan herkes DBS ve SUS denemesini bilir bu aracın sahipleri (Mehzent ve Yiğit) arkadaşlarımdır ki ikisininde deneme gecesine 2 gün kala 24 saatini arabalarıyla ve kontrolleriyle geçirdiklerine adım gibi şahidim hıı problem olmadı mı o an tabiki oldu ama bu olan aksamalar mekanik bakımdan olmadı ufak tefek şeylerdi. Şimdi sorumu tekrarlayacak olursak bukadar idddialı bir denemede arac neden kontrol edilmedi bkdr ucu açık tartışmalı bir deneme için bu kapağın fırlamasını gerçekten tamamen bir tesadüfe bağlayabiliyor musunuz gerçekten? sadece bunu merak ediyorum Teşekkürler Saygılar
ya yazmış olmak için yazıyosun yada hayatında hıc araba denememıssın sen.
yarışta ne olacağı bellımı olur kapakta çıkar kolda çıkar
birkancım soruya ben cevap vereyim araba sahibi olurak :D
olayın kontrolle alakası yok çıkacak kacak bir parçada degil
nosa gaz tam açık degilken erken bastıgım için en zayıf noktadan patlattı
allahtan patlattı yoksa emme monifoltu yada silindir kapağına zarar vermemiz işten bile degildi allaha şükür bişey olmadı ucuz atlattık diyebiliriz
arkadaşlar yağdan bahsetmiş antifirz oldugu için yağlı su gibi olmuş
insallah gereken cvp almışsındır
hakotech
08-01-2014, 14:14
Çok uzamış mevzu ama..tamam ne olduysa oldu arkadaşlar,rabbim yüzünüze bakmış kan akmamış,inanın sinirler geçicek herkez yine güzel olucak yine çiçek olucak,kavga bıcak hır gür..tabiki bunlar çok çirkin ama uzatmayın lütfen,burda yazdıkça gerginlik artar..yapmayın sıkın dişinizi yazmayın,her iki taraf içinde sölüyorum..
Lan ben size dün demedimmi gelin etmeyin eylemeyin,şuraya vereceğiniz benzin paralarıyla güzel bi masa kuralım,ne güzel sohbet eder et yirdik :D
Lan biri sinir atmak istiyosa yanıma gelsin,valla temiz bi dayağa çok ihtiyacım var :D
birkan01
08-01-2014, 14:14
ya yazmış olmak için yazıyosun yada hayatında hıc araba denememıssın sen.
yarışta ne olacağı bellımı olur kapakta çıkar kolda çıkar
sen yazdıklarımı okudun mu arkadaşım bu arabaları bilmediğimi ifade ettim orda zaten benimde aracım var bende yarışıyorum fakat ben böyle bir arızayla karşı karşıya kalmadım ben sadece meydana gelen arızanın nedednini merak ediyorum kendi adıma bunuda yazdım ayrıca yine söylüyorum bu arabalardan anlamadığımı ifade ettim boş beleş yazma
Hakan kardeş temiz araç aramıyosun bu aralar.Canın ondan sıkılıyor olabilir:D:D
birkan01
08-01-2014, 14:16
birkancım soruya ben cevap vereyim araba sahibi olurak :D
olayın kontrolle alakası yok çıkacak kacak bir parçada degil
nosa gaz tam açık degilken erken bastıgım için en zayıf noktadan patlattı
allahtan patlattı yoksa emme monifoltu yada silindir kapağına zarar vermemiz işten bile degildi allaha şükür bişey olmadı ucuz atlattık diyebiliriz
arkadaşlar yağdan bahsetmiş antifirz oldugu için yağlı su gibi olmuş
insallah gereken cvp almışsındır
Tamaaaaamm işte bu teşekkür ederim Orçun kardeşim eyw bende bunu istiyordum anlamadıım için sorduğumu ifade ettim zaten yazımda.
hakotech
08-01-2014, 14:20
Hakan kardeş temiz araç aramıyosun bu aralar.Canın ondan sıkılıyor olabilir:D:D
Bu aralar temiz araç satıyorum bro,alacağım aracı buldum,şanslısınız bu sefer :D benı dövmek istermisin bu arada ?
Yaw olanları bırakın mangal yapalım diyom,kimse beni miklemiyo :(
birkan01
08-01-2014, 14:21
Bu aralar temiz araç satıyorum bro,alacağım aracı buldum,şanslısınız bu sefer :D benı dövmek istermisin bu arada ?
Senin canavarla gideceksek ben varım :d:d:d Zaten corvette zamanı sözün vardı birtürlü gelmedi o söz yerine elde olmayan sebeplerden :d
Gergin ortamı yumuşatmaya çalışıyosun dövmek falan olmuyor pek.Hem hepimiz kardeşiz kardeş kardeşe el kaldırmaz:D
Konu ve ogün olanlara gelirsek;benim kendi şahsıma anlamadıım tek birşey var kesinlikle taraflı yazmıyorum biline,konuyu başından beri okuyorum okadar atarlı iddialı cümleler kurulmuş araç sahipleri tarafından işte anlamadıım nokta tam burda,,bukadar iddiada bulunan bir insan arabasını roll gecesi kontrol etmez mi yani o kapak neden fırladı hani araba mayısa kadar beklesede hiç bi sorun olmazdı? Neden fırladı o kapak gerçekten buna anlam veremedim ve kesinlikle bilmediğimden soruyorum,ayrıca birde olay hatırlatmak istiyorum tarihte bu forumda olan herkes DBS ve SUS denemesini bilir bu aracın sahipleri (Mehzent ve Yiğit) arkadaşlarımdır ki ikisininde deneme gecesine 2 gün kala 24 saatini arabalarıyla ve kontrolleriyle geçirdiklerine adım gibi şahidim hıı problem olmadı mı o an tabiki oldu ama bu olan aksamalar mekanik bakımdan olmadı ufak tefek şeylerdi. Şimdi sorumu tekrarlayacak olursak bukadar idddialı bir denemede arac neden kontrol edilmedi bkdr ucu açık tartışmalı bir deneme için bu kapağın fırlamasını gerçekten tamamen bir tesadüfe bağlayabiliyor musunuz gerçekten? sadece bunu merak ediyorum Teşekkürler Saygılar
Kapak fırlama söz konusu değil su tapası fırladı.Nitrous basarken olabilecek şeyler bi yerden patlatabiliyor alt devirler de puddling yapıp neyse ki backfire vs söz konusu olmadı.Gerekli önlemleri alacağız onun için.
Boşuna kavga gürültü olmuş araba deneniyor alt tarafı mekanik birşey tatlı bir atışma tamam her iki tarafında arabasını geliştirmesi için pozitif birşeyler sağlar ama kavga gürültü küfür..zaten bir avuç insanız herkes taraf seçip tartışmaya müdahil oluyor.
Güzel bir yemek meetingi olsun herkes tartışsın şakalaşsın barışsın arabaların sadece bir zevkimiz olduğu konusunda hem fikir olsun..
Dün orçun'a da yazdım havalar kötü sis ve yerler nemli..20 dakika yürüdüm sakalım sırılsıklam oldu çiğ yüzünden.Bu işin sonu gerçekten yok rollingte bastın basmadın bıraktın.Pistte drag ve 100-200 ölçümü ile yarışmak en mantıklısı..
hakotech
08-01-2014, 14:28
Senin canavarla gideceksek ben varım :d:d:d Zaten corvette zamanı sözün vardı birtürlü gelmedi o söz yerine elde olmayan sebeplerden :d
Senin köpeeen olsun,su ortam ortadan kalkacaksa alayınızla tura çıkmaya razıyım ben,corvette ıle nıye dolasmadık ? Kesin senden ötürüdür be yaaaa,benden öttürümüudüki ??? :D
Gergin ortamı yumuşatmaya çalışıyosun dövmek falan olmuyor pek.Hem hepimiz kardeşiz kardeş kardeşe el kaldırmaz:D
Ne diyim ozaman söle söliym..sikuuunn beniiii :D :D kardeş kardeşe tabiki el kaldırmaz,peki benim aklıma takılan insan insanı mikermi ? Bunedir arkadaş yaa :D
birkan01
08-01-2014, 14:32
Kapak fırlama söz konusu değil su tapası fırladı.Nitrous basarken olabilecek şeyler bi yerden patlatabiliyor alt devirler de puddling yapıp neyse ki backfire vs söz konusu olmadı.Gerekli önlemleri alacağız onun için.
Boşuna kavga gürültü olmuş araba deneniyor alt tarafı mekanik birşey tatlı bir atışma tamam her iki tarafında arabasını geliştirmesi için pozitif birşeyler sağlar ama kavga gürültü küfür..zaten bir avuç insanız herkes taraf seçip tartışmaya müdahil oluyor.
Güzel bir yemek meetingi olsun herkes tartışsın şakalaşsın barışsın arabaların sadece bir zevkimiz olduğu konusunda hem fikir olsun..
Dün orçun'a da yazdım havalar kötü sis ve yerler nemli..20 dakika yürüdüm sakalım sırılsıklam oldu çiğ yüzünden.Bu işin sonu gerçekten yok rollingte bastın basmadın bıraktın.Pistte drag ve 100-200 ölçümü ile yarışmak en mantıklısı..
Kapak derken tapayı kastettiğimi sölemiştim ve yanlış kelime kullandığım için kusura bakmayın demiştim.Ayrıca bahsettiğiniz konuya gelince tabiki bizimde temennimiz bundan yana fakat nedense denemelerden sora böyle tatsız şeyler oluyo.Önceden deneme alanlarında efendi efendi takılınır sora eve gidince klavyede başlardı millet birbirine saydırmaya bu sefer olay tamamen farklı olmuş hııı onaylıyormuyum tabiki hayır ama bu tarz tutumlar yanlış millet burda bilgiye medeni bi şekilde tartışmak için var kavga etmek için değil
birkan01
08-01-2014, 14:34
Senin köpeeen olsun,su ortam ortadan kalkacaksa alayınızla tura çıkmaya razıyım ben,corvette ıle nıye dolasmadık ? Kesin senden ötürüdür be yaaaa,benden öttürümüudüki ??? :D
Senden ötürüdür be yaaaaa hatırlasana ozaman birden bi dolar fırlamıştıda aksarayda mekik dokuyordun konuşturma beni şimdi burda abi.Ayrıca allah razı olsun ;)
Ne diyim ozaman söle söliym..sikuuunn beniiii :D :D kardeş kardeşe tabiki el kaldırmaz,peki benim aklıma takılan insan insanı mikermi ? Bunedir arkadaş yaa :D
sen cidden iyi değilsin.Tatile falan çık:DBu taraflara gelirsen beklerim:)
hakotech
08-01-2014, 14:41
Senden ötürüdür be yaaaaa hatırlasana ozaman birden bi dolar fırlamıştıda aksarayda mekik dokuyordun konuşturma beni şimdi burda abi.Ayrıca allah razı olsun ;)
Eeee para kazanmaya çalışıyorduk keke,vallahi mahcup oldum,hadinbinrakı masası yapak ? Adanadamısın ?
birkan01
08-01-2014, 14:43
Eeee para kazanmaya çalışıyorduk keke,vallahi mahcup oldum,hadinbinrakı masası yapak ? Adanadamısın ?
Yapalım abi;) Yok istanbuldayım bundan sonra abi. Her daim bir telefon et yanındayım sıkıntı yok ;)
hakotech
08-01-2014, 14:43
sen cidden iyi değilsin.Tatile falan çık:DBu taraflara gelirsen beklerim:)
İnşallah özgür,valla bu aralar cidden canım fena sıkılıyo,arkadaşlarım bile benden bıktı,anam babam kardeşlerim benden tiksiniyo,babam hala keske 30 sene öncesine dönsekte bu piç olmayaydı diyo,bende beklerim kardeşim :))
Ya harbiden bu haftasonu mangal yapsak ya biyerde abiler, dedeler:D
olivera7
08-01-2014, 14:46
Ben sana bi supriz yapicam haftaya abi vazgeciricem satmaktan haha saka bir yana cok temiz arac hayirlisi:D
rakı senin itin olsun hako aga :D
hakotech
08-01-2014, 14:50
Yapalım abi;) Yok istanbuldayım bundan sonra abi. Her daim bir telefon et yanındayım sıkıntı yok ;)
Cansın gardaşım,lafta kalmasın bak ama,bıde senın o dragger smile'na sokayım ben :D
Ya harbiden bu haftasonu mangal yapsak ya biyerde abiler, dedeler:D
Akıllı bi adam çıktı,dede lafını kabul etmıyom ayrıca belirteyim :D bide herkez gelsin isterim ben,en güzel arabayıda seceriz,güzellik yarışması yaparız,roll nedir amk,boşverın abi,yatırımı mideye,karı kıza yapmak lazım :D
birkan01
08-01-2014, 14:54
Cansın gardaşım,lafta kalmasın bak ama,bıde senın o dragger smile'na sokayım ben :D
Ahhhahahahahah tamam abi,sen zaman yer söle sıkıntı yok biliyorsun :)
hakotech
08-01-2014, 14:54
Ben sana bi supriz yapicam haftaya abi vazgeciricem satmaktan haha saka bir yana cok temiz arac hayirlisi:D
Güray vallahi çok merak ediyorum,yap belki satmaktan hakaten vazgeçerim,araçta tip marka egzotizm iyi hosta,hızda ayrı bi olay yaaa :) :)
rakı senin itin olsun hako aga :D
Ahaaaa benim has gardaşım :) valla yapıyoz,zamanını söleyin ben gelecem :):)
EDİT: birkan yeri zamanı siz seçin gardaşım,ben hertürlü müsayitim bu ara :)
valla bende o kafadayım abi artık sıçmışım arabasına karı kız rakı alkol ölene kadar iç :D
olivera7
08-01-2014, 15:00
Güray vallahi çok merak ediyorum,yap belki satmaktan hakaten vazgeçerim,araçta tip marka egzotizm iyi hosta,hızda ayrı bi olay yaaa :) :)
Ahaaaa benim has gardaşım :) valla yapıyoz,zamanını söleyin ben gelecem :):)
EDİT: birkan yeri zamanı siz seçin gardaşım,ben hertürlü müsayitim bu ara :)
Yapar yapmaz haber veriyorum abi eminim begenirsin gerci 458 bambaska dunya bende alicak olsam bilemiyorm su an kafam karisti :D aslinda o garajdaki arabalarin yaninda benmki 1.4cc gibi kalirda o tarz modifiye butcesi cok utopik :D
Biri bi meeting duzenlese de etli mangalli :D gitsek :D gerci önümüzdeki haftasonu izmitte değilim bi sure :D
hakotech
08-01-2014, 15:12
valla bende o kafadayım abi artık sıçmışım arabasına karı kız rakı alkol ölene kadar iç :D
Olum akıllı adamsın,birkan hala araba peşinde,takılma o hırboya,kov evden :D
Yapar yapmaz haber veriyorum abi eminim begenirsin gerci 458 bambaska dunya bende alicak olsam bilemiyorm su an kafam karisti :D aslinda o garajdaki arabalarin yaninda benmki 1.4cc gibi kalirda o tarz modifiye butcesi cok utopik :D
Gürayım ütopik çok elit bir kelime olmuş,o garajdaki araçların yanında bizimkiler hakaten eşşek kalır,para çokomel denklemine göre hareket edersek aslında 458 almaktansa mevcut aracı yapmak daha az maliyetli..sanırım yaparsamda ibrahim abinin verdiği bilgilerle turbo buyutup bıde şanzıman kiti ile harika bi iş çıkar gibi :)
Biri bi meeting duzenlese de etli mangalli :D gitsek :D gerci önümüzdeki haftasonu izmitte değilim bi sure :D
Hakaten yaaa,eskiden sütlücede uykuluk meetingler vardı,mustular,eray yumseller,xort koraylar,gökiler,eski arabacılar nerdesiniz lan !!! :D
birkan01
08-01-2014, 15:30
Olum akıllı adamsın,birkan hala araba peşinde,takılma o hırboya,kov evden :D
Elimde son bir kağıdım var hako aga onuda Skyline a basıp game over dicem benide baydı artık :)
Ya sana veren karıdaki çaresizliğe bak ya :D:D:D
Ya sana veren karıdaki çaresizliğe bak ya.
hahahahahahahaha ayıp abi yaa :D
Şu alkol olayı nasıl gel bi içelim ilk okulda çaldığın silgiden başlıyalım.:D:D:D
Adamsın adam.
hakotech
08-01-2014, 15:44
Elimde son bir kağıdım var hako aga onuda Skyline a basıp game over dicem benide baydı artık :)
Maşallah kardeşim,en hayırlısı olur ama sen rahat durmassın,onuda yuklersin :D ama dikkatli ol senin üzerinde bir müsibet dolaşıyo,aklından çıkarma hiç bunu,nazarın var..
Şu alkol olayı nasıl gel bi içelim ilk okulda çaldığın silgiden başlıyalım.:D:D:D
Adamsın adam.
Eee tamam iste bi kişi daha çıktı,arende gelicek,yapalm şu organizasyonu,sanayide oz'un ordamı yapsak,ben çok samimi değilim kabul ettirsenize :D
birkan01
08-01-2014, 15:48
Maşallah kardeşim,en hayırlısı olur ama sen rahat durmassın,onuda yuklersin :D ama dikkatli ol senin üzerinde bir müsibet dolaşıyo,aklından çıkarma hiç bunu,nazarın var..
Saolasın abi bakalım hayırlısı,doğru söylüyorsun buaralar var üzerimde bişeler hayır ola nediyelim :)
Adamsın adam.
senin varlığın yeter abi ne zaman istersen :D
Ya sana veren karıdaki çaresizliğe bak ya :D:D:D
:D :D :D adamsin
Serhat Y.
08-01-2014, 15:52
konu tekrar hararetlenmeyecekse (tm astra-bs type-r) bendeki araç içi çekimlerini koymak isterim..
Hangi kari kiz bakar lan sana :)
hakotech
08-01-2014, 15:56
konu tekrar hararetlenmeyecekse (tm astra-bs type-r) bendeki araç içi çekimlerini koymak isterim..
Abi boşver,eminimki çok güzeldir,ama kıçımızı yırttık burda :D sen nasılsın abi iyisin inşallah ? Tanışmıyoruz ama aracını çok methediyolar,maşallah diyim :)
birkan01
08-01-2014, 15:56
Senle bir ben deneyemedim ya abi yanıyorumda ona yanıyorum:d
Hangi kari kiz bakar lan sana :)
sen hiç aynaya baktınmı eser :D
sen hiç aynaya baktınmı eser :D
Kanka ben cok fakirim ayna nedir bilmem :(
Kanka ben cok fakirim ayna nedir bilmem :(
sendemi edebiyat işine başladın arkadaş :D
sendemi edebiyat işine başladın arkadaş :D
Edebiyatsin hayatmi olur lan :D
birkan01
08-01-2014, 16:05
Edebiyatsin hayatmi olur lan :D
ahahahahahaha günün lafı, ESER adamsın! :d
Serhat Y.
08-01-2014, 16:06
Abi boşver,eminimki çok güzeldir,ama kıçımızı yırttık burda :D sen nasılsın abi iyisin inşallah ? Tanışmıyoruz ama aracını çok methediyolar,maşallah diyim :)
eyvallah teşekkürler, iyilik valla bi yaramazlık yok, denk gelmişizdir illaki simaen tanışıyoruzdur ama selamlaşmadık demek hiç, tanışmak üzere diyelim:)
Senle bir ben deneyemedim ya abi yanıyorumda ona yanıyorum:d
kardeşim denk gelemiyoruz demek roll gecelerinde, hızlı değiliz senin kadar ama yaparız bi mücadele:D
birkan01
08-01-2014, 16:07
kardeşim denk gelemiyoruz demek roll gecelerinde, hızlı değiliz senin kadar ama yaparız bi mücadele:D
Est abi o anlamda demedim,ama içimde kaldı sende biliyorsun yapalım valla bir mücadele :)
:D :D :D adamsin
ha geldi baby face :D tabanca gibi adamsın mubarek :D
hakotech
08-01-2014, 16:09
eyvallah teşekkürler, iyilik valla bi yaramazlık yok, denk gelmişizdir illaki simaen tanışıyoruzdur ama selamlaşmadık demek hiç, tanışmak üzere diyelim:)
İnşallah abi,görüşmek üzere :))
SekoLive
08-01-2014, 16:09
müsait bi zamanda gel tanısalım hako :)
hakotech
08-01-2014, 16:12
müsait bi zamanda gel tanısalım hako :)
Seko ben hep musayıtım aksam 6 dan sonra kardeşim,şu forumda bana en çok yardımcı olan adamsın ama ben gelip bi tanışamadım,hakkını helal et lütfen :(
ahahahahahaha günün lafı, ESER adamsın! :d
Dogruyu sole Birkan sende memnun degilsin dimi Gurkan gibi bir ikizin oldugundan :)
Eyvallah o senin adamligin
Tholl-ga
08-01-2014, 16:14
Seko ben hep musayıtım aksam 6 dan sonra kardeşim,şu forumda bana en çok yardımcı olan adamsın ama ben gelip bi tanışamadım,hakkını helal et lütfen :(
Seni tanidigim gune lanet olsun
hakotech
08-01-2014, 16:17
Seni tanidigim gune lanet olsun
Ulan nıye bu lafı bu ara çok duyuyorum ? Seni tanıdığım gün geldi aklıma kanka thy'dan çalıntı haram fındık ile,sohbet etmiştik...işte ben o günün taaa amk :D
birkan01
08-01-2014, 16:18
Dogruyu sole Birkan sende memnun degilsin dimi Gurkan gibi bir ikizin oldugundan :)
Eyvallah o senin adamligin
Kanka bazen can sıkıntısı verdiği ve darladığı bir gerçek, ama işte içi beni dışı seni derler ya ordan gidelim biz :) ama şaka bir tarafa herşeye rağmen ikiz kardeşimi seviyorum kendini öle kabul ettirme yaptırımında bulununca bize düşen öle kabullenmek oldu yapacak birşey yok :) , buarada eyw kardeşim:d
kanka Birkan özenerek yaratmışlar, az sana uğrassalar sende baby olurdun :D:icon_tup:
Kanka bazen can sıkıntısı verdiği ve darladığı bir gerçek, ama işte içi beni dışı seni derler ya ordan gidelim biz :) ama şaka bir tarafa herşeye rağmen ikiz kardeşimi seviyorum kendini öle kabul ettirme yaptırımında bulununca bize düşen öle kabullenmek oldu yapacak birşey yok :) , buarada eyw kardeşim:d
Atsan atilmaz satsan satilmaz , Allah yardimcin olsun :) evlat olsa red edilcek cinsten :)) saka biyana seviyorum serefsizi
kanka Birkan özenerek yaratmışlar, az sana uğrassalar sende baby olurdun :D:icon_tup:
hiç ölçü yok sende yaa :D patavatsız :D
Hakaten yaaa,eskiden sütlücede uykuluk meetingler vardı,mustular,eray yumseller,xort koraylar,gökiler,eski arabacılar nerdesiniz lan !!! :D
Sanzelinze cafe gibi misal abi :D
Sen portakalmışsın Gürkan portakalın sapıymış.:D:D:D
Senle çok muhabbetimiz yok ama kardeşin pırlanta gibi adam.
ne pırlantası yaaa .kara kuru bişi 😁😁😁😁😁
Biz ona kisaca kum seytani diyoruz hahahahaha
hauhauahauauauaa oda güzelmiş 😂😂😂😂
Geyiğinizi MSN den yapınız hadi bakiim.
Ulan MSN mi kaldı artık amk bendeki de laf :D
Ayıp etmeyin birbirinize. Araba için kavga etmeğe değmez. Araba için sadece ben kavga ederim size noluo??
devolation
08-01-2014, 18:22
Geyiğinizi MSN den yapınız hadi bakiim.
Ulan MSN mi kaldı artık amk bendeki de laf :D
Ayıp etmeyin birbirinize. Araba için kavga etmeğe değmez. Araba için sadece ben kavga ederim size noluo??
harbi biz niye etmedik halbuki senin araban benim arabami gecmisti :)
yap bi araba artik sende nasil uzak kalabiliyorsun bu kanserden kurtulmanin yolu varsa banada anlatta birakayim bende:)))
Kanka tabanca diilde daha cok haydar gibi adam :D
harbi biz niye etmedik halbuki senin araban benim arabami gecmisti :)
yap bi araba artik sende nasil uzak kalabiliyorsun bu kanserden kurtulmanin yolu varsa banada anlatta birakayim bende:)))
Devranım oraya gelen insanlar sizin misafiriniz. Sen iyi davranırsın yanındaki eşeklik yapar mevzu sana patlar. Kaldı ki ne Özgün ne Kaan ne de Aren kavgacı hır çıkaracak kalitesizlikte adamlar asla değiller. Yakışmamış olanlar. Duyduğumda çok üzüldüm.
birkan01
09-01-2014, 09:46
Dert ettiğin konuya bak Erdem abi yaparız muhabbetimizi :) ewt dediğin gibi çok muhabebtimiz yok ama mesela ben seni tanıyorum camiadan sende pırlanta gibi adamsın ;)
arkamızdan video çekenler vardı ilk denememizde o videoların mevcut olan varmı ?
rica etsem
birkan01
09-01-2014, 11:26
arkamızdan video çekenler vardı ilk denememizde o videoların mevcut olan varmı ?
rica etsem
Orçun ne videosu kardeşim şurda ortamı yumuşatana kadar çektiğimiz çileyi görmüyor musun :) Boşver aga videoyu fln keyifli sürüşler olsun hepimize:d
eyv abicim saolasın :)
abi gündüz feneri gibi adamım :D
hahahahaha :D olum hastamısın ya :D
hauhauahauauauaa oda güzelmiş 😂😂😂😂
Orçun ne videosu kardeşim şurda ortamı yumuşatana kadar çektiğimiz çileyi görmüyor musun :) Boşver aga videoyu fln keyifli sürüşler olsun hepimize:d
:D eyvallah kanka yumuşadı allah şükür biz kinci adam değiliz zaten bizi tanıyanlar tanıyor
devolation
09-01-2014, 13:34
birkanim adamsin.. gurkanada ucaksavar hediye etcem :))))
birkanim adamsin.. gurkanada ucaksavar hediye etcem :))))
bende sana C4 hediye edicem :D 2 nin tepesinde salla gitsin otobana
mami_makinen
10-01-2014, 14:54
Şimdi maslaka gittim ve yine acayip acayip muhabbetler başlamış kavga akşamı benim kulağımdan çekilmiş ben bişey yapmamışım diye muhabet çıkmış
Benim kulağımdan çekilmişte benmi farketmemişim anlamadım şimdi bu konuyu kim görmüşte millete anlatmıssa gelsin buraya yazdın eğer ki yazmassa onu anlatana çok ağır küfür edicem
Bide işin ilginç tarafı millet dayak yicek araya girdim heralde hata ettim onu anlamadım şunuda söyliyim kavgadır dayakta yenilir dayakta atılır ama ****** karı gibi olmayan bir şeyi ortaya atmak ne onu anlamadım şimdi o lafın sahibi kimse çıksın yazsın yoksa anasına avradına sövücem ağzımı bozmayın kimse çıksın
mami_makinen
10-01-2014, 14:59
Evet ağzı karı gibi laf yapan arkadaş kim bekliyorum
Evet ağzı karı gibi laf yapan arkadaş kim bekliyorum
karı gibi laf yapan adam yaptım der mi abi ?
mami_makinen
10-01-2014, 15:07
karı gibi laf yapan adam yaptım der mi abi ?
Paşam tamamda böyle bişey varmı ? Böyle yavşaklık görmedim
mami_makinen
10-01-2014, 15:10
1 saat içinde yazmassa o arkadaş aklına gelmiyecek küfürler edicem
Hayırdır oğlum bakkal çırağımıyızda kulağımızı çekecekler haa ibine kimsen yaz
Paşam tamamda böyle bişey varmı ? Böyle yavşaklık görmedim
haklısın abi sonuna kadar adı üstünde yavşaklık. çıkar inşallah söyleyen sende hesabını görürsün.
mami_makinen
10-01-2014, 15:17
Otomobil: ..................
Mevzu olunca kuyruğunu götünün altına koy üstüne otur mevzu bitincede kafana göre senaryo yaz
Ulan ibine yavuşak karı ağızlı bizim kulağımızı çekecek onurumuza gururumuza laf edecek adam daha görmedim onu yapacak olanında yapmayıpta yaptı diyeninde annesini sikim bacısını sikeyim
Amına koyduğumunun evladı
Mevzu olunca kuyruğunu götünün altına koy üstüne otur mevzu bitincede kafana göre senaryo yaz
Ulan ibine yavuşak karı ağızlı bizim kulağımızı çekecek onurumuza gururumuza laf edecek adam daha görmedim onu yapacak olanında yapmayıpta yaptı diyeninde annesini sikim bacısını sikeyim
Selcuk_RoL
10-01-2014, 15:33
Bunu gorupte mudale etmeyininde ben amina koyyim o zaman abi bosver bedavadan laf konusmak kolay millete misket oynamak geliyo bu mevzular
Patisever
10-01-2014, 15:37
kim demiş onu laa cıksın duyan kımse
birkan01
10-01-2014, 15:38
Vay amk olaya gel ya kimsede çıkıp bişe dememiş mi acaba ki bide nerde çıkmış bu muhabbet mami abi?
Selcuk_RoL
10-01-2014, 15:39
Acaba o gun orda olmasak sinan devran orcun bu mevzuyu nasil degerlendirirdi hay allahim ya
bambaşka bi değerlendirme olurdu eminim :)
beyler bak size açık ve net söylüyorum eger o gece o olay patladıgında mami abi selçuk ve kaan orda olmassay dı olay çok farklı olurdu
mevzu bi dünya uzardı adam orda bı yandan bizi bi yandan öteki tarafa sus demekten heder oldu varya yemin ederim suan o lafı edeni bulursam kendıne yer begensin yemin ediyorum
ben hayatımda bu kadar içerlenmedim mami abi öz abim gibi sevdigim adam biri kulak çekecek he ölecegimi biliyim saldırırım üstüne
adam bana bile oldumu lan şimdi bu dedi utancımdan suratına bakamadım halende bana kızdıgı için arayamadım ayıp ulan ayıp
Sercan AKCAN
10-01-2014, 15:43
vay amk olaya bak karı ağızlı adam cok.
By_HaNNibaLL
10-01-2014, 15:49
mami abi sen nerden duydun bunu kim söyledi o şekilde araştirmak daha mantikli geldi.
İnsanlarin konuya dahil olmak için gereksiz yazilari nerelere getirdi konuyu
mami_makinen
10-01-2014, 15:56
Beyler dayak yememiş bi kişi değilim eminim benim yediğim dayakları kimse yememiştir ama burdaki mevzu başka şimdiye kadarda ettiğim kavganın hiç birisini kendi mevzumdan dolayı etmedim yani arkadaşım için elimden ne gelirse yaparım bundan sonra yine olsun yine olsun aynı şekil davranırım
Emin olun aldığım cezaların çoğunu bu tür muhabbetlerden aldım şuan bile 5 sene denetimli serbest kaldım bi mahkemeden o bile arkadaş içindi fakat bu kadar yol yordam gördüm böyle laf çıkaran bi ****** çocuğu görmedim
birkan01
10-01-2014, 15:58
Beyler dayak yememiş bi kişi değilim eminim benim yediğim dayakları kimse yememiştir ama burdaki mevzu başka şimdiye kadarda ettiğim kavganın hiç birisini kendi mevzumdan dolayı etmedim yani arkadaşım için elimden ne gelirse yaparım bundan sonra yine olsun yine olsun aynı şekil davranırım
Emin olun aldığım cezaların çoğunu bu tür muhabbetlerden aldım şuan bile 5 sene denetimli serbest kaldım bi mahkemeden o bile arkadaş içindi fakat bu kadar yol yordam gördüm böyle laf çıkaran bi ****** çocuğu görmedim
Abi muhabbet nerde olmuş ?
mami_makinen
10-01-2014, 15:58
Konuyu ecufastte duydum Erdem söyledi ona sordum kimden duyduğunu lafın ortada gezinirken duyduğunu söyledi
sinansimbil
10-01-2014, 16:07
Acaba o gun orda olmasak sinan devran orcun bu mevzuyu nasil degerlendirirdi hay allahim ya
kardeşim sen rahat ol biz kimin ne olduğunu biliyoruz... kafana takıcak bişey yok...
ağzı gevşek adamın biri konuşmuş gene konu nerelere geldi
devolation
10-01-2014, 16:10
orada istemedende olsa en ayip edilen adam mami dir olay buyumediyse bu adamin ve bizim duyarliligindandir biz uzerimize duseni yaptigmizi dusunuyorum.. oraya kavga gurulti icin gelmedik ama.. keskeler bitmiyo boyle yavsaklar oldugunu ogrenince iste...
mami_makinen
10-01-2014, 16:15
orada istemedende olsa en ayip edilen adam mami dir olay buyumediyse bu adamin ve bizim duyarliligindandir biz uzerimize duseni yaptigmizi dusunuyorum.. oraya kavga gurulti icin gelmedik ama.. keskeler bitmiyo boyle yavsaklar oldugunu ogrenince iste...
Aynı şekilde arkadaşımıza yanlış olmasın olay büyümesin diye ortalığa düştük başka bi gayemizde olmadı zaten ama şu muhabbete harbi uyuz oldum
mami_makinen
10-01-2014, 16:19
Şöyle bi gerçek var önünde 250gr fazlalık gezdiriyo diye bi insan delikanlı olmuyor bazısıda böyle ortalık ******su oluyo laf olsun torba dolsun misali ama bigün onun torbasınıda ben doldurucam haberi yok ibinenin
Selcuk_RoL
10-01-2014, 16:23
Boyle bi laf laf olsun diye nasil soylenir anlamis degilim amk bnm anlamadigim madem gordun bi elin kolun oynasaydi bari mudahale etseydin cakma delikanli
mami_makinen
10-01-2014, 16:24
Bu kadar lafa küfüre ortaya çıkmıyorsa benim daha diyecek bi sözüm yok hazmedebiliyorsa bişey diyemem başka bişey yaZmıyorum
birkan01
10-01-2014, 16:25
Bu kadar lafa küfüre ortaya çıkmıyorsa benim daha diyecek bi sözüm yok hazmedebiliyorsa bişey diyemem başka bişey yaZmıyorum
şimdi bende bunu yazcaktım :icon_tup::icon_tup:
mami_makinen
10-01-2014, 16:40
Şafak şimdi aradı konuştuk olayı arkadaş kulağıma doğru hamle yapacakken Kaan nın araya girdiğini o şekilde anlattığını söyledi
Ama halen kulak çekme olayı açıklığa kavuşmadı
Şafak şimdi aradı konuştuk olayı arkadaş kulağıma doğru hamle yapacakken Kaan nın araya girdiğini o şekilde anlattığını söyledi
Ama halen kulak çekme olayı açıklığa kavuşmadı
Belki bu şekilde bir istek arzu sebebiyle senin kulak ilgi alanına girmiştir Mami ;) Gerekeni yaparsın artık :D
http://i.hizliresim.com/em8O10.jpg
mami_makinen
10-01-2014, 18:16
Belki bu şekilde bir istek arzu sebebiyle senin kulak ilgi alanına girmiştir Mami ;) Gerekeni yaparsın artık :D
http://i.hizliresim.com/em8O10.jpg
Olabilir :))))))
Muharrem C.80
10-01-2014, 18:36
Erdemin duyduğu mekan neresiyse oradaki kişilerin kim olduğu ve onlarında nereden duyduğu şeklinde o kişi bulunabilir aslında. Zahmetli olur ama bir zübük daha temizlenmiş olur piyasadan.
brs_odbs
10-01-2014, 19:06
Mami Abi geçen konuştuk seninle bu muhabbetlerle ilgili boşver bana okadar akıl verdin sen yapma bari zaten delikanlı olsa adam olsa çıkar ortaya kafana takma değmez abi
Bizim ortamda kaşar çok. Adam omzundan tutmuştur adam 3 km öteden görmüştür kulak sanmıştır.
Yada omuzdan tutmuştur ağızdan ağıza kulağa gelmiştir.
Abi bence sende takılıp canını daha fazla sıkma öle bişey olduğunda neler olabileceğini az çok ismini bilen herkes biliyo.
Keske o muhabbet döndüğü an herkes susup bi yeniden soyletseydi o kisiye..daha anlamli olurdu bence..takılma abi boşver gecsin gitsin delikanlı olsalar burdan gelir soylerler..