Orijinalini görmek için tıklayınız : 3D Havuzlu kışlık paspas hakkında
developer
06-01-2014, 22:21
böyle bir konu açılmışmı diye baktım ama göremedim açıldıysa affola..
jetta aracıma kışlık paspas bakıyorum ama bursada bulamadım istediğim gibi sahibindende şöyle bi ilan gördüm bu tarz paspas kulanan varmı acama menunmusunuz tam oturuyormu?
gerçekten resimdeki gibimi acaba pekte güvenemedim açıkcası.
New York manhattan kiralık ev bulan forumdan yardım bekliyorum :D
şöyle bi ilanda atayım Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-paspas-3d-havuzlu-volkswagen-jetta-2011-2012-2013-netron-dan-149400543/detay)
Ahmet Saraçoğlu
06-01-2014, 22:23
takipteyim , şekli şemali düzgün , iç koku karakteristiğini değiştirmeyecek bi ürün bulursam bende leon için sipariş vermeyi düşünüyorum.
Evet benim bi müşterimin yeni kasa passat aracında var çok kaliteli ve güzel bişey şekil olarak aynı hatta üzerinde seri numarası bile var orjinal sandım ama değilmiş koltuk altına kadar baya bi giriyo inanın çamurun pisliğin aracın tabanına değmesine imkan yok
ben ceed'e aldım kiadan 49.50 TL ye. kıvrımlar falan cuk oturuyor ama yinede 0 a 0 olmayan yeri var ufak tefek arka paspasta zaten cok oturanda yok. camur vs. akmıyor etmiyor hatta bagaj havuzunada niyetliyim simdide .temizlemesi ugrastıyor biraz suyu vurunca kalıyor dogal olarak içinde dik asmak lazım buda akması kurumasını beklemek içim uzun. bezle silinmeli yada hava vurmalı saglam bir sekilde :)
Faruk_Vtec
06-01-2014, 23:06
C2 ıçın olanı varsa bende dünden razıyım almaya, hıç bı yerde bulamadm..
Yiğit G.
07-01-2014, 10:30
ben ceed'e aldım kiadan 49.50 TL ye. kıvrımlar falan cuk oturuyor ama yinede 0 a 0 olmayan yeri var ufak tefek arka paspasta zaten cok oturanda yok. camur vs. akmıyor etmiyor hatta bagaj havuzunada niyetliyim simdide .temizlemesi ugrastıyor biraz suyu vurunca kalıyor dogal olarak içinde dik asmak lazım buda akması kurumasını beklemek içim uzun. bezle silinmeli yada hava vurmalı saglam bir sekilde :)
sahibinden de oem markalar 150-200 arası... Bende citroen servisemi sorsam acaba daha ucuz olurmuki siz nasıl 49 a aldınız hayret .. 3d havuzlu değilmi düz pas pas değil ?
Shadow_Dancer
07-01-2014, 10:41
ben grande puntoda kullanıyorum çok memnunum.. kayma yapmıyor, halı her daim tertemiz.. takımını 100e almıştım..
wrcsinan
07-01-2014, 10:41
fotoğraflarda gözüktüğü gibi cuk oturmuyor. ama genede iyi. havuzlu olduğu için herşey paspasta kalıyor büyük avantaj.
year_one
07-01-2014, 12:14
aracıma vosmer den aldım jetta için kaucuk paspas , tam 3d havuzlu olmasada kış için birebir, hemde orjinal olması birebir oturması ve jetta yazılarıyla gayet şık duruyor tavsiye ederim , fiyatı vosmer servisinde 140.tl gibi bir rakamdı diye hatırlıyorum.
sahibinden de oem markalar 150-200 arası... Bende citroen servisemi sorsam acaba daha ucuz olurmuki siz nasıl 49 a aldınız hayret .. 3d havuzlu değilmi düz pas pas değil ?
valla ceed forumunda görmüştm bende inanmadım ilk başta.sonra babam bayiye ugramıs bir ara hediye almış faturasından gördüm bende 49küsür.evet bildiğin havuzlu paspas kia parça kodlu amblemli ceed yazan orj. paspası
Bu arada gram koku yapmadı etmedi alırken bu arada ona dikkat edin ilkden olabilir ama sonra devamlı sürekli olmasın dandik kaucuktan yapılan paspaslar için bahsediyorm
edit: http://www.jeepandcar.com/Urunler/415/C4-II-(2010---).html
edit:buarada faturasına baktım yanlıs soylemişim fiyatı 46 TL miş :D
lnd_samet
07-01-2014, 12:39
astra sedanın bagajına aldım bende. 50 mi 55 miydi neydi fiyatı. hepsiburadadan. boyu filan güzel oturdu ama yanlarda biraz potluk yaptı. çokta mühim değil, alçı kalekim seramik taşıyorum yeri geliyor. pislik dolmasındansa onun içine dökülüyor herşey, çıkartıp çırpınca temizleniyor. bide sildinmi mis miss :D
Yiğit G.
07-01-2014, 13:08
valla ceed forumunda görmüştm bende inanmadım ilk başta.sonra babam bayiye ugramıs bir ara hediye almış faturasından gördüm bende 49küsür.evet bildiğin havuzlu paspas kia parça kodlu amblemli ceed yazan orj. paspası
Bu arada gram koku yapmadı etmedi alırken bu arada ona dikkat edin ilkden olabilir ama sonra devamlı sürekli olmasın dandik kaucuktan yapılan paspaslar için bahsediyorm
edit: JPC Otomotiv/JPC Tuning/Jeepandcar/4x4 Lines Aracınıza Özel Uygulamalar (http://www.jeepandcar.com/Urunler/415/C4-II-(2010---).html)
eyw , halı kadar spor ve güzel durmuyor ama çok daha kullanışlı olacagı kesin
developer
07-01-2014, 17:25
aracıma vosmer den aldım jetta için kaucuk paspas , tam 3d havuzlu olmasada kış için birebir, hemde orjinal olması birebir oturması ve jetta yazılarıyla gayet şık duruyor tavsiye ederim , fiyatı vosmer servisinde 140.tl gibi bir rakamdı diye hatırlıyorum.
Evet bende bugun bursa doğuşa sordum ayın 15 i gibi geliceğini söylediler.
Fiyatı 140 tl biraz pahalı olcak ama sonuçta orjinal. :D koku falan yapmaz herhalde.. siz ne zamandır kullanıyorsunuz?