Orijinalini görmek için tıklayınız : Ek4 vtı sound
Tel çekimi :)
http://www.youtube.com/watch?v=qgEB5mq2jCQ
masallahı var kazasız belasız.hergun gectıgım yol sanırım etlıkte oturuosun sende. bıgun denk gelırızde bu guzel arabayı goruruz.masllah
masallahı var kazasız belasız.hergun gectıgım yol sanırım etlıkte oturuosun sende. bıgun denk gelırızde bu guzel arabayı goruruz.masllah
tabi memnun olurum :)
Arda ses biraz boğuk geliyor ama maşallah kardeşime Allah kaza bela vermesin mermi maşallah...
Eray Yümsel
30-07-2008, 16:34
maşallah. baskı kaçırıyo sanırım ?
hey gidi hey :) etlik kasalar yolu.. zamanında o yolda tayyar ile çok gazlamışımdır...
sesden olabilir yola tutunma vs. baskı yeni yada kilit sesi :)
Arda ses biraz boğuk geliyor ama maşallah kardeşime Allah kaza bela vermesin mermi maşallah...
aem short ram işde kardeşim tel çekimi bide dandik :)
hey gidi hey :) etlik kasalar yolu.. zamanında o yolda tayyar ile çok gazlamışımdır...
hayırlısı daha iyilerini alırsın inşallah soner abi :) satmadan da beraber gazlamışdık bak şimdi bende duygulandım :)
aem sound :D
öylede denebilir :D
TAM35GNY
30-07-2008, 20:39
Yeni almis olabilir araci arkadas..
Masallah Aem rulez :D ...
harıka ya bayıldım sese.benımkınden bu kadar ses cıkmıor yaw alaka bıle yok
Yeni almis olabilir araci arkadas..
Masallah Aem rulez :D ...
stage 1 baskı balalta var arabada yeni değiştirdim :) yani biraz askıda kalıyor sanırım orda yoksa kaçırma problemi yok,kilitli dif.var birde ayrı bir tutunma sesi oluyor orjisine göre oda olabilir..
hıııııııııınnnnnn hıııııııııııınnnnnnnnnn :D