PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 47 51 bin arası Tavsiye Citroen c5 dizel otomatik 2011 2012 tavsiye

Onurkk06
26-01-2014, 19:44
citroen c5 hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum bu fiyata dizel otomatik olması şartıyla c5 den mantıklı araç yok galiba ? yanlız şanzıman durumu nedir bu mcp dsg den sonra çok mu verimsiz bi şanzımandır yakışı vs araç hakkında bilgi verebilecek varmı sabahtan beri bakıyorum donanımhaber'de almancılar la fransızlar kavga edip duruyor :D

i-vtec07
26-01-2014, 19:57
yarı robotize şanzıman var alışınca çok sarsılmıyo vites atıcağı zaman gazdan ayağınız hafif çekip tekrar basınca sarsıntı yapmıyodu (2-3 yıl önce c4 picasso kullanmıştım bir müddet:))
bir dsg değil ama :)

jettalara baktınızmı dizel dsg eski kasa rahat bulunur sanırım o fiyatlara 2010 civarı :)

Onurkk06
26-01-2014, 20:05
yarı robotize şanzıman var alışınca çok sarsılmıyo vites atıcağı zaman gazdan ayağınız hafif çekip tekrar basınca sarsıntı yapmıyodu (2-3 yıl önce c4 picasso kullanmıştım bir müddet:))
bir dsg değil ama :)

jettalara baktınızmı dizel dsg eski kasa rahat bulunur sanırım o fiyatlara 2010 civarı :)

öyleyse peder bey buneymiş diyebilir :) jetta bulunur da o parayı o jettaya vermek istemiyorum daha bi kaç ay önce tsi passat satılıp da eski kasa jetta almak hem de daha çok para verip :) pek mantıklı gelmedi c5 aklıma yatdı tip konfor olarak ya da babam parayı fluence ye gömecek :D

i-vtec07
26-01-2014, 20:22
öyleyse peder bey buneymiş diyebilir :) jetta bulunur da o parayı o jettaya vermek istemiyorum daha bi kaç ay önce tsi passat satılıp da eski kasa jetta almak hem de daha çok para verip :) pek mantıklı gelmedi c5 aklıma yatdı tip konfor olarak ya da babam parayı fluence ye gömecek :D

golf 6 tdı dsg de bulunabilir yada 2011 2012 caddy 1.6 tdı dsg de olabilir aslında tam baba arabası caddy dsg :) hayırlı olsun abi şimdiden :)

ahmetbaha-drs
26-01-2014, 21:01
C5 güzel araba kullananların dediğine göre şsnzımana alıştıktan sonra pek sıkıntı olmadığı. Tabi ki bir dsg değil ama dsg'ninde meşhur mekatronik arızası olduğunu düşünürsek garantisiz bir Vag grubu almak pek mantıklı değil bana göre. +Lancia Delta 1.6Mjet dizel otomatiklerin fiyatları gayet iyi, alternatif olabilir size.

cosekar
03-02-2014, 16:38
su anda şirket aracı olarak c4 dizel otm kullanıyorum 2012 model, şanzıman iğrenç, yakıt ekon mukemmel, malesef sanzıman yuzunden 0-dan kalkışta 90 lık polo dizele geçildim.

Onurkk06
03-02-2014, 22:40
su anda şirket aracı olarak c4 dizel otm kullanıyorum 2012 model, şanzıman iğrenç, yakıt ekon mukemmel, malesef sanzıman yuzunden 0-dan kalkışta 90 lık polo dizele geçildim.

bizde şanzıman yüzünden fluenceye döndük ne yazık ki