Orijinalini görmek için tıklayınız : Ep3 TypeR vs Fn2 TypeR (ikiside stok)
Almanci Tane-R
08-08-2008, 15:46
http://upload.streetfire.net/video/Fn2-vs-Ep3-stock_175902.htm
http://videos.streetfire.net/video/Ep3-Typer-vs-Fn2_175970.htm
BMK TypeR
08-08-2008, 16:18
ıkısı nasıl stok fn2 de caı var:) caı nın da typer 3 boy etkıledıgını herkez bılır. yanlıs yorum olmasın bence,
ıkı aracada maşallah,
çok güzel ve çekişmeli olmuş....fn2 beklediğimden iyi çıktı....maşallah ikisinede :)
fn2 düz yolda alıyor ama virajlıda ep3 daha başarılı! viraj giriş ve çıkışlarını çok daha başarılı yapıyor. tayyarlara mahşallah diyorum kazasız belasız...
mustafa35
08-08-2008, 16:29
gusel bi deneme olmuş...korna yokmuydu bu arada 1.2.3:D
gusel bi deneme olmuş...korna yokmuydu bu arada 1.2.3:D
Mustafa dal aralarına :)
demek kı neymıs... sartlar esıt olursa fn2 de ıyı yuruyomus :)
tebrıkler.bu arada fn2 sen mısın taner abı???
BMK TypeR
08-08-2008, 16:38
demek kı neymıs... sartlar esıt olursa fn2 de ıyı yuruyomus :)
tebrıkler.bu arada fn2 sen mısın taner abı???
burda şartlar nasıl eşit onu anlamadım? bırınde caı var bırınde yok:) ne alaka sımdı?
şartlar eşit de olsa fn2 ep3 den yavas. nokta
burda şartlar nasıl eşit onu anlamadım? bırınde caı var bırınde yok:) ne alaka sımdı?
stock vs stock denmıstı :beuj:
vıdeolara yenıden bakınca da dedıgın gıbı...eger oyleyse pardon :)
velılerden bı acıklama beklenıyo???
Juggernaut
08-08-2008, 17:22
ıkısı nasıl stok fn2 de caı var:) caı nın da typer 3 boy etkıledıgını herkez bılır. yanlıs yorum olmasın bence,
ıkı aracada maşallah,
Ep3'tede mugen filtre varmış.
FN2 de CAİ var. galiba AEM
EP3 te mugen son susturucu ve mugen kutu içi filitre var.
videosu olmayan denemeler var. arkadaş arabaya alıstıkca aradaki fark kapandı.en son denemede kafa kafaya gittiler.3. viteste basıldı ep3 önde gitti.
ep3 te AEM Cai olsaydı durum farklı olurku ki yakında olacak headers-egzoz takmadan sadece cai ile tekrar deneriz.
FN2 de CAİ var. galiba AEM
EP3 te mugen son susturucu ve mugen kutu içi filitre var.
videosu olmayan denemeler var. arkadaş arabaya alıstıkca aradaki fark kapandı.en son denemede kafa kafaya gittiler.3. viteste basıldı ep3 önde gitti.
ep3 te AEM Cai olsaydı durum farklı olurku ki yakında olacak headers-egzoz takmadan sadece cai ile tekrar deneriz.
nerden buldunuz aem cai'yi fn2 için biz bulamadık ta :soru:
Ep3 full stock.
Daha ilk deneme olduğu için araca yavaş yavaş alışıyoruz;)
araç stock deil ;)Fn2 de cai var.
Daha da ıyı olacak yakında Ep3'ümüz ;)
Mugen filtre ve mugen egsoz daha çok sıkıyor arabayı :)
Standart filtre mugenden daha iyi diyenler bile var :)
fn2 de cai var ama markasından emın degılım.
Ep3'tede mugen filtre varmış.
mügen kutuiçi filtre var ;)
_cAgdAsH_
08-08-2008, 18:19
ALLah'tan stock vs stock muş video
BAHADIR24
08-08-2008, 18:35
ALLah'tan stock vs stock muş video
:D:D:D :ramo
chiefkadir
08-08-2008, 19:10
Fn2 cai avantajı ile biraz daha iyi gibi..Ep3 Aem Cai yaparsa geçer.. ibonun dediği 3 roll de ep3 öndeydi.diğerlerinde yakın fn2 ;)
"Allahtan stock değiller" vs muhabbeti garip kaçar adamlar birtek filtre yapmış zar zor nice yüklü arabalara nazaran tabikide stoklar..
ben hala fn2'nın ıyı bır caı,headers egzozun temını ıle aynı speclerde ep3'u sasırtması konusunda umıtlıyım...
_cAgdAsH_
08-08-2008, 19:17
videoyLa iLgiLi yorum yapmadım cunku basLıkta yazıLdıgı gibi değiLLermiş hangisinde ne cai var kımde eksoz var ben ona bakmıorum maaLesef.. Stock kawramLarımız farkLı demekki heLeki bi cai nin 3 boy farkettiği söLenen aracLarda...
edo typer
08-08-2008, 20:03
ep3lu arkadas arabasına alısınca zılll stock halde caili fnyi gecer bence.. bmk resit cai ile s2kyı gectı..yanı fn2 s2kdan hızlı mı?
chiefkadir
08-08-2008, 20:21
ep3lu arkadas arabasına alısınca zılll stock halde caili fnyi gecer bence.. bmk resit cai ile s2kyı gectı..yanı fn2 s2kdan hızlı mı?Erdem typer ziill veya zırr stock hali üzerindeki 48 lik mi ne "o aptal ara boru" varken oluyo ;) Onu sökersen anında değişiyor..Tabi sende bilirsin ;) Ben aldığımda üzerindeydi mugen twinlop,mugen filtre vardı inatçı bir keçi gibi gitmek istemiyodu..O haline cai de yapsan gideceği anca bir birbuçuk boy..Sanayide yaptıracağın 60 lık karaboru bile anında kudurtmaya yetiyo ;)
s2000 demişken dün gece bizde kıytırıktan bi denedik yine ;)
Yanımdaki 110 kg.lik yavrukardeşin Vga kamerasından.. s2000 de 2 kişi bende s2000 tavan açık 2.Vites 75 km :)
http://upload.streetfire.net/video/s2000-vs-Typer-ep3_175972.htm
chiefkadir
08-08-2008, 20:31
Bitane daha Fn2 vs Ep3 videosu ;)
http://videos.streetfire.net/video/TyperEp3-vs-Fn2_175971.htm
edo typer
08-08-2008, 22:06
ızledım abı vıdeoları adaletını yapmıssın masallah...ALLAH kaza bela vermesın...
chiefkadir
08-08-2008, 22:14
ızledım abı vıdeoları adaletını yapmıssın masallah...ALLAH kaza bela vermesın...Sağol Erdem. Arabalı arabasız cümlemize kaza bela vermesin Allah;)
maaşallah type-r lara....ikiside gayet başarılı....ama benim gönlüm her zaman olduğu gibi ep3'ten yana....çünkü ep3 daha şık ,daha performanslı ve egzoz sesi inanılmaz güzel....tabi bu benim görüşüm...bir gün bizede kısmet olur inşallah bir ep3 :)
tunbullah
09-08-2008, 09:33
ep3lu arkadas arabasına alısınca zılll stock halde caili fnyi gecer bence.. bmk resit cai ile s2kyı gectı..yanı fn2 s2kdan hızlı mı?
bence s2k gecme olayı resıtın arabasının ıyı gıtmesınden dolayı degıl s2k yı kullananıın yetenksızlıgınden olmustur.:D
BMK TypeR
09-08-2008, 09:41
bence s2k gecme olayı resıtın arabasının ıyı gıtmesınden dolayı degıl s2k yı kullananıın yetenksızlıgınden olmustur.:D
sacmalamasın sen bence, sen bana daha gectıgın bıtane typer soyle de konusalım yada k20:)bıtane soyle sunu gectım de:) boş boş konusma, arac 07 model 25000km de arac sahıbı 120kg ve 2 sene ondan once typer kullandı ve gazladı sendende ıyıdır rahat ol sen, o aracın zıl stok oldugunu ben bılıyorum kendı aracımız ama sen neler yaptın kapalı kutu:) sen getır sımdı stok s2k ustunede sen bın gel deneyelım okadar ıyıysen?
erkin006
09-08-2008, 10:11
bende diyorum bu karbon kaputlu tayyar kimin:)
keyifli deneme olmuş iki aracada maşallah...
BMK TypeR
09-08-2008, 10:19
bırde bısey merak ettım bu fn2 de hafıf jant varmı?
bende bir şey merak ettim, :) FN2 Stock değilse neden başlıkta stock yazıyor?
ALLAHIM ne kadar abartmısısn bı fılıtre yı yaaa
valla butun yazıları okudum guldumm
neden yedıremedınız anlamadım fn2 nın geçmesını
araba var araba var hepsı aynı gıdecek degılyaa
bugun o ıyı gıder yrn otekısı
guzl gıdıyor masallah dıyın gecın konu neden bukadar uzuo anlamıyorum...
bırde bısey merak ettım bu fn2 de hafıf jant varmı?
FN2 de OZ Racing jant var ne kadar hafif bilmiyoruz.
BMK TypeR
09-08-2008, 10:37
ALLAHIM ne kadar abartmısısn bı fılıtre yı yaaa
valla butun yazıları okudum guldumm
neden yedıremedınız anlamadım fn2 nın geçmesını
araba var araba var hepsı aynı gıdecek degılyaa
bugun o ıyı gıder yrn otekısı
guzl gıdıyor masallah dıyın gecın konu neden bukadar uzuo anlamıyorum...
ne alakası var kımsenın yedıremedıgı yok, ep3 de caı 3-4 vıteste kopmaya baslıyo oyle boyle degıl kı hemde 220km hızlarda 3-4 boy rahat oluyo denenmıstır(stok fılıtreyle), sımdı fn2 kımsenın kotuledıgı yok, aynı setapta fn2 nın ep3 gecme sansı yok, stok yazılmasın ozaman, ne kel alaka yanı burda herkez su bu şahsın arabasını tartısmıyo suanda fn2 ve ep3 dönmustur olay, o bakımdanda bunları belırtmek daha mantıklı dımı?
BMK TypeR
09-08-2008, 10:38
FN2 de OZ Racing jant var ne kadar hafif bilmiyoruz.
ben soylıyım oz racıng 17*7ınc lerı 6.9kg 18*7.5 larıda 7.4fılandır,
17*7 typer jantı 9.2kg kı fn2 dekı jant 18*7.5ınc 10 kg ustunde cıddı etkıler:)
ankarada 1 stock fn2 daha var. galıba o fılıtresıne kadar stock.
o aracın sahıbıde gelıp ıkı fn2 denese bızde anlarız fn2 lerın nasıl gıttıgını.
ornek verecek olursak fn2-ep3 denedıgımız aksam baska bır 207RC ci arkadasla tanıstık.
ClioRS le denedik daha sonra. abartısız 4-5 boy arkada kaldı.can_ank ın 207rc ıle alakası yoktu. dedık bu kada fark olamaz dyno yapalım bı RC leri. can tatile gitmiş geldiğinde dyno ya cıkarcaz aracları.
anlatmak ıstedıgım her aracın gıdısı aynı olmaz.EP3 gıtmesı gerektıgı kadar gıdıyor şu an.
fn2 dıgerlerınden ne kadar ıyı bılemıyoruz.
BMK TypeR
09-08-2008, 10:50
sonucta fn2de caı ve hafıf jant ep3 de mugen kutu ıcı fılıtre ve mugen egsoz var?
başlık bu şeklilde olsa tartısmalar olmaz, yanı mukase edemeyız suan ep3 le fn2 yı teske fn2 daha hızlı olsa benımde almaya nıyetım var ama? daha yavas olması korkutuyo acıkcası,
hafif janta gerek yok cai takıp tekrar denıcez ep3 u;)
Ep3 full stock.
Daha ilk deneme olduğu için araca yavaş yavaş alışıyoruz;)
araç stock deil ;)Fn2 de cai var.
Daha da ıyı olacak yakında Ep3'ümüz ;)
Alış alış :D eylülde geliyorum deneyelim güzel güzel :p
Cai geliyor yakın zamanda tekrar deneriz FN2 ile ;)
@XoR: Gel gel beklerim :D
Cai geliyor yakın zamanda tekrar deneriz FN2 ile ;)
@XoR: Gel gel beklerim :D
Geliyorum dolu dolu ama :p
izlemeyen arkadaşlara fn2 ep3 karşılaştırması.
http://videos.streetfire.net/video/british-civic-typer_141675.htm
herzaman ep3
tunbullah
09-08-2008, 13:11
sacmalamasın sen bence, sen bana daha gectıgın bıtane typer soyle de konusalım yada k20:)bıtane soyle sunu gectım de:) boş boş konusma, arac 07 model 25000km de arac sahıbı 120kg ve 2 sene ondan once typer kullandı ve gazladı sendende ıyıdır rahat ol sen, o aracın zıl stok oldugunu ben bılıyorum kendı aracımız ama sen neler yaptın kapalı kutu:) sen getır sımdı stok s2k ustunede sen bın gel deneyelım okadar ıyıysen?
hepsını gectım gel senıde gecıymm:):) hehe burda atıp tutma gel hemen aksam gecıym muhaha:)
http://web.lemoyne.edu/~forsytkh/MSN_logo.gif
bende denerım artık eylul ekım gıbı :D
chiefkadir
09-08-2008, 13:45
Ep3 ü bu şekildeki hali ile herhangi bir arabayla denemek erdemdir. Nedeni basit,filtresi egsozu ile gücü kısıtlanmış ..Egsoz ve filtre ile heraraba alamaz 15hp leri.
siz iyice kafayı kırmıssınız ben söliyim...
BMK TypeR
09-08-2008, 14:00
hepsını gectım gel senıde gecıymm:):) hehe burda atıp tutma gel hemen aksam gecıym muhaha:)
bana gectıklerının vıdeosunu yollada bakalım nasıl gectıgını, arabam stok al gel stok s2k sen ıyı yurutursun aksama deneyelım:) atıp tutma gectıklerını goster bı gorelım, vıdeo ızleyelım, ben vıdeo koydum dedın soforde ıs yok:) ozaman aynı arabayı getırcem stok sen kullanda gec benı hadı:)
reşit bi dolduruyosun bi boşaltıosun belki doldurduğun zamana denk gelmişizdir die çağırmış işte seni sen yine gel başka arabaya bin öle yap böle yap peşindesin :)
videoya ne gerek var o gece sen sağ şeritte izlemimudyn denemeyi toyotanın içindemiydin neydin :)
BMK TypeR
09-08-2008, 14:57
reşit bi dolduruyosun bi boşaltıosun belki doldurduğun zamana denk gelmişizdir die çağırmış işte seni sen yine gel başka arabaya bin öle yap böle yap peşindesin :)
videoya ne gerek var o gece sen sağ şeritte izlemimudyn denemeyi toyotanın içindemiydin neydin :)
başka arabaya bın boyle yap pesınde tuna ben degılım ıyı oku mesajlarını:) ben pesınde degılım s2k denedıgım arkadasa lafı tuna soktu, bende dedım gelsın kendı kullansın iyi şöför tuna:) yurutememıs dedıya:) şehir efsanesı oldu typerla s2k , konular nerden nereye geldı, bız stok s2k nın typerı 4-5 boy gecemıyıcegını ıdea ettık, bende caı varken denedık, 2-3 boy gectım stok s2k, bunada laf atıldı bende dıyorum kı stok getırın s2k, benım arabayı bu halını gecsın 4-5boy konu bu nerden nereye geldı, tuna yasın o bu benı ılgılendırmez, kımın arabasında ne var onuda bılmem stok yada caı lı s2k getırın deneyelım bı gorelım 4-5boyu:) atıp tutmak kolay 3 sene oldu typera bınıyorum s2k ne oldugunu bılıyorum typerında, boş konusma olmasın bı sofor 150kg dır bırı 55kg bırı ıyı yurutur bırı yurutemez:) bunlar hep etken onun ıcın ben bısey ıdea etmıyorum tunada daha ıyı yapar arabasını yasını gecer:)
benım bu topıcte konustugum ve ıtıraz ettıgım stok s2k nın rollda typer 4-5 boy gecmesı:)uzadıda uzadı,
ben şunuda ıdea edıyorum yasın ayarında sorun var avans vuruyo arabası ve sanzımanda sorun vardı onlar gıderılıyo tunayla denesın 2 boy net fark olur, başkada bişey demiyorum, ıstersenız bg ben kullanırım tuna ıcı rahat etcekse ahahaha iyi şöför iyi yürütürsün s2k yı tuna:)
başka arabaya bın boyle yap pesınde tuna ben degılım ıyı oku mesajlarını:) ben pesınde degılım s2k denedıgım arkadasa lafı tuna soktu, bende dedım gelsın kendı kullansın iyi şöför tuna:) yurutememıs dedıya:) şehir efsanesı oldu typerla s2k , konular nerden nereye geldı, bız stok s2k nın typerı 4-5 boy gecemıyıcegını ıdea ettık, bende caı varken denedık, 2-3 boy gectım stok s2k, bunada laf atıldı bende dıyorum kı stok getırın s2k, benım arabayı bu halını gecsın 4-5boy konu bu nerden nereye geldı, tuna yasın o bu benı ılgılendırmez, kımın arabasında ne var onuda bılmem stok yada caı lı s2k getırın deneyelım bı gorelım 4-5boyu:) atıp tutmak kolay 3 sene oldu typera bınıyorum s2k ne oldugunu bılıyorum typerında, boş konusma olmasın bı sofor 150kg dır bırı 55kg bırı ıyı yurutur bırı yurutemez:) bunlar hep etken onun ıcın ben bısey ıdea etmıyorum tunada daha ıyı yapar arabasını yasını gecer:)
benım bu topıcte konustugum ve ıtıraz ettıgım stok s2k nın rollda typer 4-5 boy gecmesı:)uzadıda uzadı,
ben şunuda ıdea edıyorum yasın ayarında sorun var avans vuruyo arabası ve sanzımanda sorun vardı onlar gıderılıyo tunayla denesın 2 boy net fark olur, başkada bişey demiyorum, ıstersenız bg ben kullanırım tuna ıcı rahat etcekse ahahaha iyi şöför iyi yürütürsün s2k yı tuna:)
dikkat edersen ben senin anlıcağın şekilde konuştum yasin bg filan demedim o yüzden onu karıştırma onlar denerler yine denenmicek bişey yok
ama arada bisürü arkadaş var o yüzden isim karıştırmada tartışma çıkmasın
BMK TypeR
09-08-2008, 15:03
dikkat edersen ben senin anlıcağın şekilde konuştum yasin bg filan demedim o yüzden onu karıştırma onlar denerler yine denenmicek bişey yok
ama arada bisürü arkadaş var o yüzden isim karıştırmada tartışma çıkmasın
ısım karıstırmıyorum kı bg bızım araba bmk da:) bg sızın araca gore specde ondan dedım:) stok bulun s2k bmk deneyelım:) ıkısıde bızım. evt uzatmaya gerek yok arada arkdaslar var, stok varsa getırın yada bızde var gelsın tuna sursun:)
BMK TypeR
09-08-2008, 15:04
cem buda tunanın lafı bu lafa karsılık gelsın kullansın dedım s2k yı yaşı ufak tunanın heycanlı oldugu ıcın yazdı bunları emınım:)