Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda civic i-dtec kalorifer sorunu
Abilerim arkadaşlarım konuyu nereye açacağımı bilemedim.
2013 civic dizel kullanıyorum. Herşey çok güzel kaloriferi açıyorum fakat kapattığım zaman çok azda olsa ayarlanan petekten yine sıcak üfürmeye devam ediyor. Bunun bi çözümü var mıdır ?
sıcaklık tuşunu ılık seviyeye ayarla
sıcaklık tuşunu ılık seviyeye ayarla
Ortalama olarak 23 ' e mi ?
Babamda kullanıyor arada bir arabayı dün binmiş kaloriferi kapatmama rağmen piştim diye söylendi bana.
tabi 23 e ayarla sorun ortadan kalkar ılık üfler
Ortalama olarak 23 ' e mi ?
Babamda kullanıyor arada bir arabayı dün binmiş kaloriferi kapatmama rağmen piştim diye söylendi bana.
Bunun ayarı size bağlı.Üfleme her türlü var fakat kabinin içindeki sıcaklık, atıyorum 25 derece ise siz 25 derece yaparsanız gelen üflemeyi hissetmeyeceksiniz.
tabi 23 e ayarla sorun ortadan kalkar ılık üfler
Teşekkür ederim :)
Bunun ayarı size bağlı.Üfleme her türlü var fakat kabinin içindeki sıcaklık, atıyorum 25 derece ise siz 25 derece yaparsanız gelen üflemeyi hissetmeyeceksiniz.
Anlaşılan üflemeyi hiç kesemiyorum o zaman ?
Hadi bu arkadaş digital klimayı 23 ayarladı çözdü.
Ben nasıl çözecem 1.4iste kalorifer kapalı petekler kapalı hafif de olsa motor sıcaklığını içeriye üflüyor.
kesersin bende sinir olurum gelmesine .havayı içerde dolandırmaya yarayan zımbırtıya basarsan dısardan almaz hava ama kısında busefer buğu yapabilir
kesersin bende sinir olurum gelmesine .havayı içerde dolandırmaya yarayan zımbırtıya basarsan dısardan almaz hava ama kısında busefer buğu yapabilir
Bi denemek lazım bunu.
Çok teşekkür ederim :)
tuşu tarif edemedim resim koyiyim kendi aracımdan dedim bide bastıgım zaman katiyetle hava gelmiyo gelmez A/C nin bir altı
buarada bende on cama buhar verme tusuna falan basarsam otomatik kendini iptal ediyor tuş yada dereceyi enüst sıckalıga getirirsende iptal edebilir farkında olmadan enazından bende oyle.sonra nerde geliyor sıcaklık deme ben dedim tekrar basarsan yine acılır iceri hava gelmez :D
http://www.4wheelsnews.com/images/news/23458/2013_kia_pro_ceed_interior_8.jpg
tuşu tarif edemedim resim koyiyim kendi aracımdan dedim bide bastıgım zaman katiyetle hava gelmiyo gelmez A/C nin bir altı
buarada bende on cama buhar verme tusuna falan basarsam otomatik kendini iptal ediyor tuş yada dereceyi enüst sıckalıga getirirsende iptal edebilir farkında olmadan enazından bende oyle.sonra nerde geliyor sıcaklık deme ben dedim tekrar basarsan yine acılır iceri hava gelmez :D
http://www.4wheelsnews.com/images/news/23458/2013_kia_pro_ceed_interior_8.jpg
Aynı mantık civicte'de var . Herhangi bir tuşa basınca direk açılıyor :D . Birazdan bir deneme turuna çıkayım dediğiniz tuşu gördüm bi basayım :D . Çok teşekkür ederim.
HondatugraL
24-02-2014, 15:24
Hanı bınmıyodun la civice :D
Hanı bınmıyodun la civice :D
Barıştık gibiyiz babayla :D
iç sürkilasyon moduna al havalandırmayı, camı aralarsan buğu artışını engellersin bu arada dipnot olsun..
iç sürkilasyon moduna al havalandırmayı, camı aralarsan buğu artışını engellersin bu arada dipnot olsun..
Dediğiniz sanırım Berkan abinin dediği mod değil mi ?
benim adını cıkaramadıgım şeyin ta kendisi o sirkilasyon modu mihendis levent beyden geldi :D şekilsin ya :p
benim adını cıkaramadıgım şeyin ta kendisi o sirkilasyon modu mihendis levent beyden geldi :D şekilsin ya :p
:D :D dışarı çıkmayada üşeniyorum fakat az sonra İnşallah başardım diye bi yanıtla geleceğim. :D :D
şu cam aralama olayını öğrendiğim iyi oldu :)
iç sirkülasyon denen olay işte şu C işareti gibi olan yatık "C" ucundada ok işareti gibi birşey olur genelde.Benim arabamda olmayan şey :D
iç sirkülasyon denen olay işte şu C işareti gibi olan yatık "C" ucundada ok işareti gibi birşey olur genelde.Benim arabamda olmayan şey :D
:D :D işin garibi babam klimayı babam benim bozduğumu sanıyor. :D
climatronic var diye tahmin ediyorum? Eğer öyle ise eklediğim fotoda AC nin solundaki buton :icon_tup: Cama da üfleyen reziztans moduna almayı unutmayın beyler buğu çözmek istediğinizde :)
http://i1.ytimg.com/vi/-_P89tJudcg/maxresdefault.jpg
climatronic var diye tahmin ediyorum? Eğer öyle ise eklediğim fotoda AC nin solundaki buton :icon_tup:
http://i1.ytimg.com/vi/-_P89tJudcg/maxresdefault.jpg
yok görünce hatırladım kafam nereye gitti bilmiyrum ama bizde var doğru :D