Orijinalini görmek için tıklayınız : aracı bilen yardım lütfen
arkadaşlar bu araçla bizim pp plakalı dizel clio yu büyük bi ihtimal takas edicez,ama araç hakkında süpheliyim turbolanmış,sonra sökülmüş bi araba sizce nasıldır şuanki akıbetini bileniniz varmıdır?
http://www.sahibinden.com/tam_bir_makinaaaaaWQQaXQQ6776023WQQpXQQdisplayitem
Abi Cihan abinin eski arabası bu... tek kelimeyle harika bi araba...Tunçlada konuşmuştuk plakadan hatırladım ben kaçmaz bu ;)
bide bu araç var arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/122_bin_km_de_1998_model_honda_civic_v-tec_WQQaXQQ10148395WQQpXQQdisplayitem&keyword=10148395
eser ikinci araçta sanki daha önceden LPG vardı die hatırlıyorum ama yalnış aracta olabilir..
İlkini tercih etmeni tavsiye ederim. İkincisi hiç te iyi durmuyor.
BKT daha once griydi tabi komple kırmızıya boyandı. Ama kazasız duzgun bir arac diye biliorum.
ılk lıntekı araba daha onceden turboydu
sonra sokuldu sanırım uzun surde satılık.
ewet daha önce turboydu o zmanki sahibi iyi bakıodu dıe bılıorum ama şidiki akıbetını bılmıorum
ilk linkteki araç griden dönme.içleri falan hala griydi sanırım
ılk lınkdekı aracın ıcınde performansa yonelık bısey yok ama 76 lık ara boru var...ılgı tokmagı...
ben o ilk arabayı ilk sahibinden oto pazarında satılıkken 250 ytl uğruna kaçırdım. onun üzerine yaklaşık 3 el değiştirdikten sonra bu son sahibine geçti griden kırmızıya boyandı.turbolandı söküldü. kendin bi düşün bunları bence.
2. linkteki araç izmitte bariyere çıktığını kazayı yapan arkadaştan biliyorum. hatta bizim siteyede üye o arkadaş. fb plaka gri typeR aracı mevcut.
Arkadaşım diğer forumdan cevap verdim ama bilgi amaçlı buradaki arkadaşlarla paylaşmak isterim araç ben aldığımda aracın normal yay larını kesip kafalarına göre spor yay yapmışlardı:) benim yaptığım işlemlere gelince motor üst kapak yapıldı ön takım komple yenilendi yürüyen aksam tein coiloverla değiştirildi turbo yapıldı 4 günde renk değişti motor ve bagaj içi hariç komple kırmızı oldu
ben satarken turbosunu söktüm alan arkadaşta kol çıkarmış ve yaptırmış diye biliyorum bendeki haline garanti verebilirim çünki alan arkadaşta 2 tane yetkili honda servisine götürdü arabayı ama şuanki haliyle ilgili bir bilgim yok