PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğan SLX " EBS 88 "

BarBo
12-08-2008, 20:27
Evet işte buda benim kuşum.önceki gün yerel tuning sitesinin buluşması vardı.gitmeden önce arabalarımızı yıkıyalım temizliyelim dedik.arkadaşta bu arada foto çekti.buluşma öncesi hazırlık olarak.benimde hoşuma giden fotolarından paylaşayım dedim.
Görüldüğü gibi babamın eski mesleği taxi işletmeciliği olduğu için araç taxi çıkması.yürüyen sıfırlandı motor güzel bi regtefiyeden geçirildi.boyanması lazım tamponların değişmesi lazım.sol arka çamurluğun değişmesi lazım.değişicek çok var eğer olsunda öyle koyarım siteye desem çok zaman geçicek.neyse uzatmadan koyayım :)

http://img233.imageshack.us/img233/2773/s6000603dz0of4.jpg

http://img233.imageshack.us/img233/6725/s6000610an3ss0.jpg

http://img216.imageshack.us/img216/9427/s6000663vc8wa1.jpg

Araçta HKS olarak ne var demeyin yok :D panjuru aldığımda üzerinde vardı.çıkardığımda boyanması gerekicek o kısmın.siyah sprey boya alıcam en kısa zamanda o işide halledicem.hiçbir çakmalık ve apaçilik yoktur.teşekkürler :D

MiaMi
12-08-2008, 20:31
Her araba sahibine güzeldir zamanında bizimde bi siyah şahiniz ve gri doğan slx'imiz olmuştu. Güle güle kullan.

Dragger
12-08-2008, 20:42
Masallah kazasız belasız ;)

Su tamponlardaki far yıkamaya benzeyen krom seyleri söksen iyi olur.

Bir de renk degismesi sart gercekten :)

Eray Yümsel
12-08-2008, 20:44
meaşeallah...

ibrahim
12-08-2008, 20:47
madem diosun renk değişicek bari ölebirenk yapki trde hiç olmasın sende tek olkardeş kazasız belasız kullan

KIVANÇ
12-08-2008, 20:54
meaasallah:D

ahmetbaha-drs
12-08-2008, 20:59
Tamponlarda ki gri seyleri soksen,aynaları siyaha boyatsan,bide stoplarını siyah/kırmızı kristal olanlarıyla degistirsen daha guzel olabilir:):) Masallah,guzel gunlerde kullanın..

gökan
12-08-2008, 21:01
tampondakı grılerı sok aracta sıyah ve sarı uyumlu olsun aynaarı spreyle boya

deniz
12-08-2008, 21:15
kazasız belasız arkadaslar demıs yapılması gerekenlerı : )

Low-Rider
12-08-2008, 21:19
maşallah kardeşim

ufak tefek dokunuşlarla güzelleşir

BarBo
12-08-2008, 23:22
Her araba sahibine güzeldir zamanında bizimde bi siyah şahiniz ve gri doğan slx'imiz olmuştu. Güle güle kullan.

walla çok haklısın.herkese kendi aracı güzel teşekkürler abim. :)

Masallah kazasız belasız ;)

Su tamponlardaki far yıkamaya benzeyen krom seyleri söksen iyi olur.

Bir de renk degismesi sart gercekten :)

teşekkürler abi.onları çıkarıcamda artık yeni tampon alınca tamamen çıkartırız.tamam sarı güzel gecleri falan hoş duruyor ama taxi gibi görünüyor değişim şart. :)

meaşeallah...

saol eray abi inşallah bir e30 nasip olur banada düşünüyorum bakalım nakitte geçerse elime :)

madem diosun renk değişicek bari ölebirenk yapki trde hiç olmasın sende tek olkardeş kazasız belasız kullan

yaw doğru diyorsunda ne yapabilirim.o kadar çok modifiyeli kuş sersi araç war ki her renk denendi kullanıldı :(

meaasallah:D

eyvallah :D

Tamponlarda ki gri seyleri soksen,aynaları siyaha boyatsan,bide stoplarını siyah/kırmızı kristal olanlarıyla degistirsen daha guzel olabilir:):) Masallah,guzel gunlerde kullanın..

aynaları siyah yapmayı ve o stopları düşünmüyor değilim.bu stoplardan fazla olmaya başladı.mesela jantları 15 yapmayı planlıyorum onların geneli araç boyanınca olacak büyük ihtimal.teşekkür ederim :)

tampondakı grılerı sok aracta sıyah ve sarı uyumlu olsun aynaarı spreyle boya

evet haklısın teşekkürler :)

kazasız belasız arkadaslar demıs yapılması gerekenlerı : )

çok teşekkürler :)

maşallah kardeşim

ufak tefek dokunuşlarla güzelleşir

zamanla abim teşekkürler temennin için :)

TarikS
12-08-2008, 23:31
Üzerinde biraz fazla süs var gibi..Sade görünüm en güzeli oalcaktır bu araç için bence.. Allah kaza bela vermesin.. ;)

BarBo
12-08-2008, 23:39
Amin tarık saol :) onlar eskiden kalma.yani millet aksesuarcı aksesuarcı karış karış beyaz yanak aradığı zamanlardan kalma :) e babam taxici ne kadar chrome aksesuar ne kadar süs o kadar faça o kadar kariyer :) şimdi öyle değil tabi.babam mesela chroma çok düşkündür.kendileri klasik hastası ondan kaynaklanıyor sanırım :)

Melih-Ö
13-08-2008, 08:33
Tamponlardaki şeyleri sökersen daha güzel olur:) Kazasız belasız..

16EC813
13-08-2008, 09:45
kazasız belasız kardeşim kuş serisini zamanında çok kullandım keyifli arabalar allah sanada daha iyilerini nasip etsin

MeRtCaN
13-08-2008, 10:03
maşşalah guzelmiş
sarı rengı orgınalde yok dıye bılıyordum ben sahınlerın
taksiden çıkama flnmı?

Diyadin
13-08-2008, 10:30
maaşallah, ben olsam üzerinde ne var ne söker kapı kolu iptali vs. yapar mat siyaha boyardım..

kt4 yada borbet tarzı ofsetli jantla çok güzel durur;)

BarBo
13-08-2008, 19:55
Tamponlardaki şeyleri sökersen daha güzel olur:) Kazasız belasız..

teşekkürler.o zaman beklemeden sökeyim ben onları kimse beenmedi :)

kazasız belasız kardeşim kuş serisini zamanında çok kullandım keyifli arabalar allah sanada daha iyilerini nasip etsin

saolasın abi.inşallah gün gelir daha iyilerine bineriz :)

maşşalah guzelmiş
sarı rengı orgınalde yok dıye bılıyordum ben sahınlerın
taksiden çıkama flnmı?

saolasın abi.aynen taxi çıkması ama babamdan çıkma başkasından değil :)

maaşallah, ben olsam üzerinde ne var ne söker kapı kolu iptali vs. yapar mat siyaha boyardım..

kt4 yada borbet tarzı ofsetli jantla çok güzel durur;)

çok saol :) onları bende düşündüm hatta mat siyah boyaya karar kıldık.sonra babam sil sil parlamıcak olmaz dedi :D kt4 güzel durur aslında sahibinden'de baktım bikaç offsetli jant.mesela bitane var arka farklı ön farklı offsetlerde öyle bişi düşünüyorum..

nitrO_Oxide
13-08-2008, 20:01
masallah

borbet aglatır :)

BarBo
13-08-2008, 20:09
masallah

borbet aglatır :)

saol abi.inşallah :)

Eriador
13-08-2008, 20:25
Maşallah Barbocum kazasız belasız kullan ... bence ufak tepek ayrıntıları yaparken krom dan kaçın siyah yap daha güzel olur gibi geliyor tabi senn zevkin :)

BarBo
13-08-2008, 20:28
teşekkürler abi.walla öyle ama işte babamında etkileri var biraz :D

ertuncpower
14-08-2008, 12:24
barbo arkadaslara katılıyorum.n ekadar krom varsa hepsini sök at.sonra arkdakı spoyleride sökebilirsen onuda sök oraya ince olanlardan tak.arkada 3d görünümlu stop var sanırım.onun kapagını söküp içini siyaha boyarsan daha guzel durur bence.ön farlarada aynı uygulamayı yapabilirsin.yanlız arka stopu boyarsan kapagını geri takma,o şekilde daha hoş duruo:)

yan direkler falan beyaz:)beyaz olan yerleride siyah folyoyla kapla.aracı sadece sen kullanıosan yere basabildigin kadar bas:)deponda saç jantların varsa ince profıllı lastılede onları bi dene;)çıkma lastıklerle iyi yanlarsın.

saygılar

_Burak_
14-08-2008, 22:21
ilk deneyimim şahinde oldu 92 senesinde ve 98e kadar şahin kullandım yada kullanmaya çalıştım diyelim tıfıllık itibariyle:)
benim babamda taxici bu arada 30 senelik (şu an yapmasada işletmecisi)
rwd aracı ilk onda tattım
benim bir lafım vardır bunlar için 100e kadar acemi arabası 100den sonra usta arabası ve arkasındayım:)
az yan yan dartanyan şekinde tanker altlarından zor çıkarmadım :)
şahin her zaman ne kullanırsam kullanayım zevk alacağım bir otomobil
fakat sana tavsiyem rengini değiştirmen beyaz olabilir mesela
kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle:)

_Burak_
14-08-2008, 22:22
düzelttim hatamı :)
(seçeneği varmış bakarkör oldum:))

BarBo
15-08-2008, 13:47
barbo arkadaslara katılıyorum.n ekadar krom varsa hepsini sök at.sonra arkdakı spoyleride sökebilirsen onuda sök oraya ince olanlardan tak.arkada 3d görünümlu stop var sanırım.onun kapagını söküp içini siyaha boyarsan daha guzel durur bence.ön farlarada aynı uygulamayı yapabilirsin.yanlız arka stopu boyarsan kapagını geri takma,o şekilde daha hoş duruo:)

yan direkler falan beyaz:)beyaz olan yerleride siyah folyoyla kapla.aracı sadece sen kullanıosan yere basabildigin kadar bas:)deponda saç jantların varsa ince profıllı lastılede onları bi dene;)çıkma lastıklerle iyi yanlarsın.

saygılar

yaw o stopların camını sökücemde geri vites lambasıın olduğu yer boş onu çare üretmek lazım yada bu stoplardan çok var kristal olanlardan takabilirim.farlara yapıcam zaten :) böylede yanlıormda zor oluyor direksiyon hidrolik değil :(

ilk deneyimim şahinde oldu 92 senesinde ve 98e kadar şahin kullandım yada kullanmaya çalıştım diyelim tıfıllık itibariyle:)
benim babamda taxici bu arada 30 senelik (şu an yapmasada işletmecisi)
rwd aracı ilk onda tattım
benim bir lafım vardır bunlar için 100e kadar acemi arabası 100den sonra usta arabası ve arkasındayım:)
az yan yan dartanyan şekinde tanker altlarından zor çıkarmadım :)
şahin her zaman ne kullanırsam kullanayım zevk alacağım bir otomobil
fakat sana tavsiyem rengini değiştirmen beyaz olabilir mesela
kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle:)

çoğu kişinin ilkleri bu araçlardır zaten.teşekkürler iyi dileklerin için :)

Pug67
15-08-2008, 14:10
bence arabayı tamamiyle orjinale cevir....at cms40 ları , bas yere :) :) kazasız belasız

BarBo
15-08-2008, 14:13
bence arabayı tamamiyle orjinale cevir....at cms40 ları , bas yere :) :) kazasız belasız

yok artık.ışıklarda beklerkende olduğuı yerde zıplatayım yanıma gelen her tekerlekli şeye aragaz çekim:D saolasın :D

Ertan-R
15-08-2008, 14:15
güzel makina....

BarBo
15-08-2008, 14:18
eyvallah..

umut01
15-08-2008, 17:12
bencede sadeliğe dön.
güle güle kulan.

BarBo
16-08-2008, 11:57
teşekkürler.zevkime göre uygun fikirleri değerlendiricem :)

vtecburhan
16-08-2008, 13:22
kazasız belasız bınmen dılegıyle

benim gözüm buranın şahinlerine dogan larına alıştıgı için senın araba benım gözüme cok abartılı bıde sanki uzerınde fazladan bişeyler varmışta araba silkelenip kendine gelmek istiyor gibi geldi bi an :D

m.kaan46
21-08-2008, 02:01
kemalpaşada çok gördüm o arabayı pejo 206 da hiç yabancı gelmedi.böyle toplantılara arada benide çağırın..

ST
24-08-2008, 11:29
Baba bir canlı göremedim şunu ilerleyen zamanlarda görürüm inşallah :)

Maşallahı var EBS'nin :)

aca-R
28-08-2008, 10:47
Bir iki kere gordum k. pasada sıkı arac kazasız belasız

öncel
28-08-2008, 12:04
yerli m3 :) acil renk değişikliğiiiiii..maaşallah kazasız belasızz

mehzent
28-08-2008, 12:26
tempra sısı tkaabılırsın renk değişikliği ve bas yere dıbıne kadar sonra bın kazasız belasız...;)

BarBo
28-08-2008, 14:17
kazasız belasız bınmen dılegıyle

benim gözüm buranın şahinlerine dogan larına alıştıgı için senın araba benım gözüme cok abartılı bıde sanki uzerınde fazladan bişeyler varmışta araba silkelenip kendine gelmek istiyor gibi geldi bi an :D

inşallah ya yapıcaz bakalım bişiler :)

kemalpaşada çok gördüm o arabayı pejo 206 da hiç yabancı gelmedi.böyle toplantılara arada benide çağırın..

bakalım bayramın 3. günü düşünüyoruz haberin olsun ulaşırsın bana :)

Baba bir canlı göremedim şunu ilerleyen zamanlarda görürüm inşallah :)

Maşallahı var EBS'nin :)

görürsün bro ya.daha gelcen ya yanıma o zaman gezeriz bol bol :D

Bir iki kere gordum k. pasada sıkı arac kazasız belasız

hoşgeldin siteye :) kendini tanıtsana yahu tanışma bölümüne.sende koy aracın fotolarını senn araçta sıkı saolasın :)

yerli m3 :) acil renk değişikliğiiiiii..maaşallah kazasız belasızz

çok saol.renk değişikliği bakalım hayırlısı.renge karar verebilirsek :)

tempra sısı tkaabılırsın renk değişikliği ve bas yere dıbıne kadar sonra bın kazasız belasız...;)

çok teşekkürler :) bu sisler hoşuma gidiyor değiştirmem büyük ihtimal.renk değişikliği olacak artık rayına girdi gibi.basma konusuda artık boyandıktan sonra olur :)

BarBo
28-08-2008, 16:19
Yusuf abinin dokunuşlarıyla benim araba :D

http://xs230.xs.to/xs230/08354/81397989sm7819.jpg

http://xs230.xs.to/xs230/08354/s6000610an3ss0550.jpg

TarikS
28-08-2008, 16:28
Yusuf abinin dokunuşlarıyla benim araba :D

http://img247.imageshack.us/my.php?image=81397989sm7yk5.jpg

http://img149.imageshack.us/my.php?image=s6000610an3ss0hq8.jpg

ilkindeki hali çok güzel olmuş..

aca-R
28-08-2008, 17:31
hoşgeldin siteye :) kendini tanıtsana yahu tanışma bölümüne.sende koy aracın fotolarını senn araçta sıkı saolasın :)
tanıttım bnya cok onceden :D Foruma fazla msj yazamıom ondan pek msjım yoq yenı uye gıbı gozukuom :D

BarBo
28-08-2008, 17:38
anladım tamam :D neyse hoşgeldin o zaman :D

Dragger
28-08-2008, 17:46
PK654 bence cok güzel bu konuda jant olsun düsüklük ve arka görünüm olsun.

http://img236.imageshack.us/img236/2901/11455989ol5.jpg

BarBo
28-08-2008, 17:52
yavuz abi aracın düşüklüğü falan tam aslında olması gereken gibi.ama jantlar tarzım deil.az ve seyrek kollu olucak bnm jantım :)

acaba boyatacaağım zaman tamponlarıda boyatsam mı yoksa siyah mı bıraksam.

yani bu gidişle kırmızı olucak araç kırmızı siyah mı olsa araç yani.bide siyah jant kırmızı şeritli.

olur gibi :)

Dragger
28-08-2008, 17:56
Ben az kollu mesela 5 kol bir jantı yakıstıramıyorum bu tarz otomobillere...

Daha böyle dolu offsetli tabak gibi jantları seviyorum :)

Kırmızı yaparsan tamponlar siyah kalsın, jantı da bence offsetli birsey tak.

BarBo
28-08-2008, 18:09
direksiyonum hidrolik değil ya üstündeki jantlar zaten yeni.idare etsin.direksiyonu hidrolik yapmam lazım.zaten spor direksiyon zor oluyor park etmelerde :(

yani şöyle olucak.araç komple boyaya girecek.çamurluk var değişecek tamponlar değişecek.farlar siyah zemin yapılacak.stoplar değişecek.camlara film çekilecek.yay takılacak.bunlar ilk olacaklar.

sonra direksiyonu hidrolik yaparız.ardından tempra motorunun üst kapağı alınıp hava filtresi takılır egzost zaten war şimdilik.biraz zaman sonrada.header-düz boru-otto takılır. oh mis olur :D

bu süre içinde de jantlar yenilenir.bidaha ellmeden bu araç kullanılır. :)

ilerde iş güç sahibi olunca.ya yeni bir araba alırım bunu satıp.yada performansa para harcar tatminkar bişiler yapar tanınan bir araç olmasını sağlarım.

işte hayal ve proje diye buna denir.