PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot 106 Quicksilver Fren Sistemi Yardım ?

tahasav
16-03-2014, 18:09
Öncelikle şimdiden yorum yapıcak arkadaşlara abilere kardeşlere teşekkür ediyorum .

106 Quicksilver kullanıcısıyım . Geçenlerde trafikte giderken bir kaç makas sonucunda frenlerimin gerçekten çok çok çabuk şiştiğini farkettim . Ve zaten daha öncesinde de frenlerimin pek sağlıklı olduğunu söyleyemicem . ( GTI 'da kullandım fakat GTI'a göre gerçekten çok pasif kalır 1.4lerin fren sistemi )

Sorum şu Quickin fren sisteminde değişiklik yapmak istiyorum . GTI'ların disklerini ve balatalarını kullanmak istesem tam olarak birebir uyarmı . Uyması için ne yapmam lazım . Fren hortumlarını komple değiştirmek gibi bir düşüncem de var .
Kısacası fren sistemimi en iyi ve fazla tuzlu olmadan nasıl sağlamlaştırabilirim :D

XSi
16-03-2014, 18:24
fren hidroliğini en son ne zaman değiştirdin? uzun süredir değişmediyse, değiştirince hissedilir bir değişiklik olacaktır.

Değişim zamanından emin değilsen, öncelikle ordan başlanabilir çünkü oldukça ucuz bir işlem olacaktır :)

tahasav
16-03-2014, 19:26
fren hidroliğini en son ne zaman değiştirdin? uzun süredir değişmediyse, değiştirince hissedilir bir değişiklik olacaktır.

Değişim zamanından emin değilsen, öncelikle ordan başlanabilir çünkü oldukça ucuz bir işlem olacaktır :)

Fren hidroliğini bir önceki 10.000 bakımında değiştirdim dediğiniz gibi farketti fakat şuan gene aynı her 10.000 bakımda değiştirmem gereklimi ?