Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygulama Fiyatları Hakkında
Shadow_Dancer
18-03-2014, 16:54
Arkadaşlar son zamanlarda aracına meguairs, sonax ziebart vs.. gibi firmalarda uygulama yaptıran var mıdır? Ortalama iç dış olmak kaydıyla raic bedelleri ne kadardır? Ödenen fiyatları ögrenirsek genel bi fikir oluşur diye düşünüyorum...
Sonaxta iç kuaför 360 tl.tavan,taban kapı yüzleri ve koltuklar temizleniyor.
Shadow_Dancer
18-03-2014, 17:18
Sonaxta iç kuaför 360 tl.tavan,taban kapı yüzleri ve koltuklar temizleniyor.
Güzel fiyat, bana dış uygulama lazım aslında..
mertkaral
18-03-2014, 17:31
Dıs icin takipteyim
meguairs, sonax ziebart tarzı yerlerden ziyade detailing yapan arkadaşlara da sormak lazım.
Belki onlar daha uyguna yapıyor olabilir.
Sadece bi fikir..:beuj:
emre.ates
18-03-2014, 17:40
dış için bende düşünüyorum.
500 lira civarında moruk markalı dükkanlar.
Ben yaparım ama Nano koruma anlamında bilgi ve tecrübem yok. Ha deseydinki arabayı sıkoç bıraytla yıkadık, çizik konusunda Nirvanaya ulaştık polisaj yapardım ama senin konu farklı :)
Abi konuna ek olmak istiyorum
İzmir içi iç dıs temizlik hakkı ile yapan birileri var ise 2-3 müsteri banko yollucam ama referans olacagım kımse yok iç te özellikle :)
kızıltoprak meguiarsta typer için iç-dış 450tl vermiştik sık gittiğimiz için o da
Shadow_Dancer
18-03-2014, 17:55
kızıltoprak meguiarsta typer için iç-dış 450tl vermiştik sık gittiğimiz için o da
Ne kadar zaman oldu yaptıralı kardeşim ? Güzel fiyat aslında..
abi detaylı olarak pm attım sana
Soner seni yonlendirebilirim uygun rakam olarak bi yere ;)
Shadow_Dancer
18-03-2014, 18:18
Soner seni yonlendirebilirim uygun rakam olarak bi yere ;)
Kardeşim pm bekliyorum..
Shadow_Dancer
18-03-2014, 18:19
abi detaylı olarak pm attım sana
Çok teşekkür ettim.. Sagolasın..
Butik tarzında düşünürsen yardımcı olabilirim.
Aslında tavan hariç iç aksamı temizleme bence çok kolay.Bahsedilen rakamlar eğer eliniz biraz yatkınsa oldukça gereksiz.:)
Shadow_Dancer
18-03-2014, 19:51
Aslında tavan hariç iç aksamı temizleme bence çok kolay.Bahsedilen rakamlar eğer eliniz biraz yatkınsa oldukça gereksiz.:)
Valla zamanım yok ve tembelim kardeşim yoksa yapılmayacak iş yok :)
Bi tek bana mi sacma geliyor yikamaya 300-500 lira vermek
Buyuk konusmak istemiyorum ama hayatta o paraya araba yikatmam
Onun yerine taksiye binerim arabamda eskimez...
Shadow_Dancer
18-03-2014, 20:16
Bi tek bana mi sacma geliyor yikamaya 300-500 lira vermek
Buyuk konusmak istemiyorum ama hayatta o paraya araba yikatmam
Onun yerine taksiye binerim arabamda eskimez...
Yıkatma degil Sertaç, uygulamadan bahsediyorum :)
aliergun
18-03-2014, 20:19
Butik uygulamalar için yardımcı olabilirim bende. Erenköy tarafına gelebilicek olanlar pm ile ulaşabilirler :)
Ümraniye'de Çok yakın abilerim bu iş üzerindeler Würth ve Meguiars kullanılıyor sadece gidecek olan arkadaşlara fiyatta yardımcı oldurturum..
Soner Adana'ya yolun düşerse ben yaparım. Yazan rakamların da altına.
Butik uygulamalar için yardımcı olabilirim bende. Erenköy tarafına gelebilicek olanlar pm ile ulaşabilirler :)
Sadece dıştaki kılcak çizikler için fiyat pm atarmisin?
osimen34
20-03-2014, 10:52
Ümraniye'de Çok yakın abilerim bu iş üzerindeler Würth ve Meguiars kullanılıyor sadece gidecek olan arkadaşlara fiyatta yardımcı oldurturum..
bende anadolu yakasındayım ve aracıma detaylı iç temizlik yaptırmak istiyorum..yardımcı olacak varsa mesajlarınızı bekliyorum...
Anadolu Yakası / Libadiye Cad. üzerinde açılan uygulama merkezi var. butik hizmet veriyor. Komple Detaylı Temizlik hizmeti için 1 gün boyunca başka araç bile almıyorlar içeri. meguiar,s cleanplus ve nanolex malzemeleri kullanıyorlar. gidecek olanlara yardımcı olabilirim..
Anadolu Yakası / Libadiye Cad. üzerinde açılan uygulama merkezi var. butik hizmet veriyor. Komple Detaylı Temizlik hizmeti için 1 gün boyunca başka araç bile almıyorlar içeri. meguiar,s cleanplus ve nanolex malzemeleri kullanıyorlar. gidecek olanlara yardımcı olabilirim..
mekan bizim.. butik hizmet sunuyoruz.. tesekkurler
d.berkay
02-06-2014, 18:37
Nası yani :)
Kendi kendinize mi cevap verdiniz?
aynen. arkadasim bilgisayardan girip yazmis. bende duzeltmesini yaptim. gayetde guzel oldu :)
güzel konu olmuş Adana'da dış için pasta cila fiyat ne kadar acaba?
d.berkay
02-06-2014, 22:39
aynen. arkadasim bilgisayardan girip yazmis. bende duzeltmesini yaptim. gayetde guzel oldu :)
Sizin hoşunuza gittiyse sıkıntı yok tabiki :)
Abi konuna ek olmak istiyorum
İzmir içi iç dıs temizlik hakkı ile yapan birileri var ise 2-3 müsteri banko yollucam ama referans olacagım kımse yok iç te özellikle :)
Gönder gelsinler ;)
Dün aracıma iç dış kuaför yaptırdım 500 liradan başlıyor. (Maltepe Meguiars)
Sonuç : baya iyi
darkmoon
03-06-2014, 01:52
marka olan yerler 400 ila 600 tl arası içeriğe göre değişiyor oda.. deri yenileme boyama falan oluyor bazısında misal carwax.
Benim aracımda çok fazla fırça izi var, önceki sahip ve peder beyin özensiz seçiminden kaynaklı bu da.
Aracın hangi uygulamaları görmesi gerekiyor?
güzel konu olmuş Adana'da dış için pasta cila fiyat ne kadar acaba?
Pm attım kardesim sana. Gel dükkana beklerim.
Yiğit G.
03-06-2014, 16:36
banada iç detaylı temizlik , ve dış boya cila koruma çizik vs olarak fiyat lazım.Bilindik referanslı biryer olması kaydıyla teklif alabilirim.Yer anadolu yakası.Hani techturkey indirimi falan yapabilecek uçuk fiyatlar olmayan teklifler olursa sevinirim o fiyatları zaten tanımadıgım bir meguarsa girsemde alabiliyorum :) Fiyat iyi olursa muhtemelen kuzenimin aracı ile gelebilirim 2 araç yani.Biri citroen c4 biri civic..
barışbazan
04-06-2014, 01:22
Gidip görmedim fakat merter meguiars baya reklam yapıyor ve gold diye adlandırdıkları iç dış motor paketi 350 tl yazıyor facebooklarında.
İstanbul içi fiat doblo ve f30 bmw icin kılcal çiziklerin giderilmesi, boya koruma vs vs. Daha doğrusu dış yüzeye yapılan bütün işlemler için pm alabilir miyim bende işçiliği güzel olan kişilerden...
Edit: ne tür işlemler yapılıyor hiç bilmiyorum, mesela dby detailingin yaptığı tarzda işlemlerden bahsetmek istedim.
aliergun
05-06-2014, 01:48
İstanbul içi fiat doblo ve f30 bmw icin kılcal çiziklerin giderilmesi, boya koruma vs vs. Daha doğrusu dış yüzeye yapılan bütün işlemler için pm alabilir miyim bende işçiliği güzel olan kişilerden...
Edit: ne tür işlemler yapılıyor hiç bilmiyorum, mesela dby detailingin yaptığı tarzda işlemlerden bahsetmek istedim.
Belki yardımcı olabilirim:)
http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/180851-alis-garage-detailing-uygulamalari.html