Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alkollü Araç Kullanmayın !!!

ef186
21-03-2014, 23:58
Arkadaşlar reklam gibi görünecek farkındayım umrumdada değil 1 kişi bile alkolsüz trafikte olsa bu bizler için mükemmel bir şey ..Hem kendi otomobilin ile istediğin yere git hemde iç evine otomobilinle dön ;)

deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bundan 6 ay önce böle bir hizmeti kulllanmam gerekti . Otomobilimi otoparkta bırakmak istemedim . Gideceğim mekanın valesine aracımı bıraktım ardından bolbol muhabbet keyif ve rakı sağolsun :D

Neticede bu şirketi aradım tabi aksam içeceğimin planını yaparken mantıklı biri olarak akşam alkol ile otomobil kullanmayacağım netti .
rezervasyonumu yaptırdım ve çıkış saatimi verdim .
Alovale gelip valedeki aracımın başındayken aradılar (geç kalmıştım 1 ila 15 dakika için 15 tl işlemekte ) para pul fiyat vs muhabbetini yapmıyorum adam dikildi kapıda :D
sizlere olanı anlatayım mekanın kapısından çıktım vale ve aracım karşımda arka sağ kapıyı açtı geçyim oturdum evime geldim . fiyatları ucuz değil ama uçukta değil. Alkol ile otomobil kullanmak 6 aydan başlayan ehliyet ve binlerce lira par ehliyettende öte bir insan intahar etse 10 promil alkol çıksa hapis cezası demek .

Siz değerli genç kardeşlerimden yaşıtım arkadaşlarımdan ve benden büyük abilerimden ricam alkollü otomobilin direksiyonuna geçmeyiniz . Alovale gayet keyifli gelen şöförler taksici kıvamında değil efendi arka sağ kapıyı açan şöför olduğunu bilen şöförler .

Kendi hayatınız ve başkalarının hayatı için lütfen ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYIN !!!
İçki içecek ve bunun tadını çıkartacak lükse sahipseniz kimsenin canını tehlikeye atmadan ve ehliyetinizi yok etmeyen yöntem budur .

İhtiyaç duyacaklar için :

Referasımız Buğra bey derseniz yardımcı olacaklardır .

0533 634 96 96

ferroo
22-03-2014, 00:05
cok sukur kullanmıyorum alkol ama kullansaydımda arc basına alkollu sekılde gecmezdım emınım...

131mirafiori
22-03-2014, 00:07
Peki abi taksiden ucuz mu ?

ef186
22-03-2014, 00:11

alkol aldıktan sonra beyn tahmin ettiğin gibi cevap vermez :D
birde artık 1 bira bile ehliyet götürüyor nasıl bir aletse ...
Doğrusu Alkol alınca otomobil kullanmamak kesin ve net kullanan kişi akılsız mantıksız dır .
Aksini idda edende bu yazıları alkollü okumaktadır :D

ef186
22-03-2014, 00:14

taksiden benim evim için 20 lira pahalı .
Mesafe değiştikçe ücretleri değişiyor .
kendi araban ile git gel ve taksi ile git gel arasında benim için 30 tl fark etmekte ama hizmet öyle taksi gibi değil sanırsın ki 40 yıllık şöförün . sağ arkada kapını açar vs vs ..

İbrahim33
22-03-2014, 00:15
Sonuna kadar katılıyorum.Normalde biz Türküz bize bişey olmaz zihniyetiyle hareket ediyor insan , kendi başına gelince anlıyor bazı şeyleri.Bugüne kadar cahildim içip içip geziyordum arabada , en son ticari takside çalışırken ehliyetimi kaptırdım geçtiğimiz eylül ayında ve işsiz kaldım.Kendimi askerde buldum bir anda.Hayatım ters-düz oldu desem yeridir.Ehliyetim gitti , işim gitti , biriktirdiğim para gitti işsiz kaldığım için.Allah beterinden esirgedi yinede , birine çarpsaydım o şekilde cezaevinde olabilirdim şu an allah korusun.Ehliyetimi daha 10 gün önce aldım.Bir daha alkollü arabaya binmek mi , asla !!!

Onamdar
22-03-2014, 00:18
İzmirde varmıdır bilmiyorum ama taksi fiyatından daha mı ucuz. Yani ben içeceğim zaman arabayı almıyorum dönüşte de taksi kullanıyorumda merak ettim sadece. En sağlıklısı taksi olayı sanki

ef186
22-03-2014, 00:21
Sonuna kadar katılıyorum.Normalde biz Türküz bize bişey olmaz zihniyetiyle hareket ediyor insan , kendi başına gelince anlıyor bazı şeyleri.Bugüne kadar cahildim içip içip geziyordum arabada , en son ticari takside çalışırken ehliyetimi kaptırdım geçtiğimiz eylül ayında ve işsiz kaldım.Kendimi askerde buldum bir anda.Hayatım ters-düz oldu desem yeridir.Ehliyetim gitti , işim gitti , biriktirdiğim para gitti işsiz kaldığım için.Allah beterinden esirgedi yinede , birine çarpsaydım o şekilde cezaevinde olabilirdim şu an allah korusun.Ehliyetimi daha 10 gün önce aldım.Bir daha alkollü arabaya binmek mi , asla !!!

Ben 6 ay ehliyetsiz kaldım 1 bira yüzünden .
O gece de sağım solum noolucak dedi ki 1 bira yahu bende öle dedim...
1 bira ike ölümlü kaza olsa hapishane koridoru diye düşünmedim ...
Başıma gelmedi ehliyet gitti 6 ay şöförle gezdim ama hissiyat hapis mahrumsun otmobilden ....

Bakın reklam olmadan bu sitede iğne satılmaz tanımam etmem öneriyorum nooolur alkol alacaksanız arayın saat verin sabahtan akşam alsın otoparkınıza bıraksınlar efendi gibi ...

ef186
22-03-2014, 00:26
İzmirde varmıdır bilmiyorum ama taksi fiyatından daha mı ucuz. Yani ben içeceğim zaman arabayı almıyorum dönüşte de taksi kullanıyorumda merak ettim sadece. En sağlıklısı taksi olayı sanki

izmir vs bilemiyorum . ALOVALE : Motorlu Vale ve Kurye GiriÅŸ (http://www.alovale.com/) web adresi .

taksiden pahalıya gelir muhtemelen ama yanında eşin kız arkadaşın gittin biyere dönüşte özel şöförün hazır ;)

Bu mantıkta özel hizmet bence makul.

En azından alkol alınca kullanın yahu eğer otomobilleyseniz taksiden farketsin 50 lira farketsin . netice 6 ay netica 700 lira ceza birde allah korusun bişey olsa hapis yahu genç arkadaşlarım sizlere lafım alkolle kullanmayın yöeneticiliğimi vereyim ...

darkmoon
22-03-2014, 00:30
Fiyat listesi

Fiyatlar en azından avrupa yakası için bana tuzlu geldi fazlasıyla..

İstanbul Tarife - ALOVALE : Motorlu Vale Hizmeti (http://www.alovale.com/tarife-istanbul.asp)

SGTI
22-03-2014, 00:33
Ben 6 ay ehliyetsiz kaldım 1 bira yüzünden .
O gece de sağım solum noolucak dedi ki 1 bira yahu bende öle dedim...
1 bira ike ölümlü kaza olsa hapishane koridoru diye düşünmedim ...
Başıma gelmedi ehliyet gitti 6 ay şöförle gezdim ama hissiyat hapis mahrumsun otmobilden ....

Bakın reklam olmadan bu sitede iğne satılmaz tanımam etmem öneriyorum nooolur alkol alacaksanız arayın saat verin sabahtan akşam alsın otoparkınıza bıraksınlar efendi gibi ...

şimdi üstüme vay terbiyesiz diye atlayacak olanlar olur ama söylemek istedim
ben 2 bira içip araç kullandım hayatımda 1 kere yaptım "eşşek" şansım olduğundan dolayı çevirmeye girdim.0.13 çıktı bu aletlerde bir sıkıntı var ben anlamadım.Vale hizmetinden ziyade bence taksiyle gidip taksiyle gelmek en mantıklısı.Çünkü kafanın 1.000.000 olduğu durumda birisi bu halde araba kullanma diyince "ne var halimde lan ben kullanıcam" muhabbetleri doğabiliyor.En temizi arabasız gidince kullanıcak birşey kalmayınca birşey kalmayınca taksiyle dönmek

ef186
22-03-2014, 00:56
şimdi üstüme vay terbiyesiz diye atlayacak olanlar olur ama söylemek istedim
ben 2 bira içip araç kullandım hayatımda 1 kere yaptım "eşşek" şansım olduğundan dolayı çevirmeye girdim.0.13 çıktı bu aletlerde bir sıkıntı var ben anlamadım.Vale hizmetinden ziyade bence taksiyle gidip taksiyle gelmek en mantıklısı.Çünkü kafanın 1.000.000 olduğu durumda birisi bu halde araba kullanma diyince "ne var halimde lan ben kullanıcam" muhabbetleri doğabiliyor.En temizi arabasız gidince kullanıcak birşey kalmayınca birşey kalmayınca taksiyle dönmek

Zaten aklın başındayken rezervasyon yapmazsan akşama zor buluyosun bu hizmeti :D
Ucuz değl pahalıda değil kıvamında bence fiyatlarda uçuk değil bostancıdan erenköye 20 tl ye taksi yerine 50 tl vale ödemek özel şöför ile bence makul bir adam gelior kapını açıyor evine götürüyor vs..vs..

Ertug_T.
22-03-2014, 01:10
Gercekten guzel bir sistemmis zora dusunce kullanilir :)

Sh4rk
22-03-2014, 01:57
Hizmet guzelmis genelde evde ortaminda iciyoruz ve bayiliyoruz halimiz olmuyor cikmaya gercekten Alkollu arac kullanilmaz.

bugrak
22-03-2014, 02:05
Hocam sizi yargılamak için sormuyorum . 1 birada ehliyet gidince devamında ne yaptınız ? 0.50 promil 2 bira degil mi

Bu arada uygulama güzelmiş :) bir nevi kişisel taksi

ef186
22-03-2014, 02:17
Hocam sizi yargılamak için sormuyorum . 1 birada ehliyet gidince devamında ne yaptınız ? 0.50 promil 2 bira degil mi

Bu arada uygulama güzelmiş :) bir nevi kişisel taksi

efendi efendi ehliyetimi verdim 6 ay boyunca şöför ile dolaştım . 0.50 promil mevzuu baya tartışulabilir sonrasında 1 50cl bira ile çevirmeye girip 0 promil çıktım .....

İşin özü bu ülkedeki yamuk polisin ölçtüğü promildede yamuk ;)

o nedenle içince 1 2 3 5 7 9 bira herneyse kullanmamak kesin ve net çözüm .
ayrıca yargılanmayı hakettim açık açıkta 6 ay kaptırdım diyorum genç kardeşlerimize örnek olayım 3 ayrı ilin emniyet müdürü dostum , arkadaşım 1 ini bile aramadım .

lncdlt
22-03-2014, 07:26
İstanbul Tarife - ALOVALE : Motorlu Vale Hizmeti (http://www.alovale.com/tarife-istanbul.asp)

onursumer
22-03-2014, 08:25
abi aslında gece kluplerinin ordaki taksicilerin çoğu bu konuda yardımcı oluyorlar ama tabi bunu tavsiye olarak yazmıyorum zorda kalındığında kurtarıcı olabiliyor

taksici senin aracını kullanıyor sen taksiyi haliyle çevirmeleri bu şekilde atlatabliyorsun

ben artık arabayla çıkıyorsam alkol almıyorum

alkol alıcaksam direk taksi çok temiz oluyor diğer turlu arabayı kullancak biri var deyip içip sonra çok tek başıma kaldığım oldu plan değiştiğinden dolayı sıkıntı :D

bahadı-R
22-03-2014, 08:40
Ne memuru Alkol Bey ???

Maxiboost
22-03-2014, 09:00
efendi efendi ehliyetimi verdim 6 ay boyunca şöför ile dolaştım . 0.50 promil mevzuu baya tartışulabilir sonrasında 1 50cl bira ile çevirmeye girip 0 promil çıktım .....

İşin özü bu ülkedeki yamuk polisin ölçtüğü promildede yamuk ;)

o nedenle içince 1 2 3 5 7 9 bira herneyse kullanmamak kesin ve net çözüm .
ayrıca yargılanmayı hakettim açık açıkta 6 ay kaptırdım diyorum genç kardeşlerimize örnek olayım 3 ayrı ilin emniyet müdürü dostum , arkadaşım 1 ini bile aramadım .

Merkeze girip cikmisligimizda var ugur abiyle :D hizmet guzelmis ama belirli bir kesim icin cok guzel. Hem rezil olmuyorsun, hemde ne kendini nede baskasinin canini tehlikeyr atiyorsun :) ortamlarda şekilde cabasi ahah

997TT
22-03-2014, 11:00
Bır gun bende bu bızmetı kullanacagım :(
Dun aksam cıktım,ıcıcegım vs dıye,yıne 1 kadehı asamadım arkadas,hesaplar ortak ve hep bana gırıyor her seferınde ;)

S.Özcan
22-03-2014, 12:47
gelen adama dikkat etmek lazım :)

Alkollü Arkadaşına Yardım İçin Geldi, O Da Alkollü Çıktı | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/alkollu-arkadasina-yardim-icin-geldi-o-da-alkollu-cikti/6645915)

ef186
22-03-2014, 13:34
Bır gun bende bu bızmetı kullanacagım :(
Dun aksam cıktım,ıcıcegım vs dıye,yıne 1 kadehı asamadım arkadas,hesaplar ortak ve hep bana gırıyor her seferınde ;)

Thomas sana komazz :D

MatraX_07
22-03-2014, 13:50
Kendime prensip edindim bunun sayesinde de çok kişiye ders oldum
1bardak alkol bile alsam direksiyon başına geçmem.
Aracı bırakır,taksiye binerim

Cezasında değilim işin.Can kaybı olacağına,tehlike olacağına alkozsüz bin daha iyi

ontheair
22-03-2014, 14:25
Hizmet güzel. Spontane gelişen anlarda ve aracı bırakacak yer/zaman olmadığında kullanılabilir.

Fakat standart bir akşam için bayağı pahalı.

En sık kullandığım Taksim-Bakırköy hattı için 80 TL diyor. Bir de kendi aracınız için 20 lira otopark desek 100 lira. Taksiyle gidip geldiğimde yazdığı 80 lira. Hatta eğer dolmuşla gider taksiye dönerseniz 30 liraya geliyor :) ( Taksiciyle pazarlık var tabi 25 e bakırköye götürüyorlar, 4.20'de dolmuş)

Alkolmetre içinse bir şey diyemeyeceğim. Alkolaldıktan sonra üflemeye kadar geçen süre çok etkiliyor.

skunk11
22-03-2014, 15:57
Hizmet güzel, bende de vardı bir ara bunun gibi bir hizmet veren bir yer ama artık gerek duymuyorum kaptırınca aklım başıma geldi :) Taksi bana daha cazip geliyor ama çevirmeleri filan atlatmak ıvırzıvır uğraşmamak için güzel bir hizmet fiyatıda ne iyi ne kötü kıvamında olmuş.

Alkolmetreler sıkıntılı bencede 1.5 bira ile arkadaşıma taktılar.

997TT
22-03-2014, 18:05
Thomas sana komazz :D

Komaz komazda,bır gunde ben ıcEbılmek ıstıyorum :cool:

CaNeR54
22-03-2014, 18:57
Doğum günüm de biraz eğlenelim dedik :happybday
Barbaros bulvarından köprüye dönerken durdurmak istediler alkollü olduğumuz için durmadım kısa bir kovalamaca oldu :)
Köprüyü geçtikten sonra ufak bir aksiyon yaşadık ekip arabaları ile sonunda durdurdular ve ehliyetimi aldılar. Polisin bana doğum günü hediyesi 800 küsür tl ceza bir de 6 ay ehliyetimi almak oldu :)
Öz eleştiri yaparsak ehliyet cüzdanda iken kimse sormuyor ama ehliyetsiz mecbur olarak her gün araba tepesindeydim ve bu tedirginlik beni yeterince pişman etti. Bu yüzden dikkat edin alkollü araba kullanmayın :D

sword
22-03-2014, 19:31
kendi adıma alkol kullanmıyorum hayattan keyıf almak ıcın beynımı uyusturma ıhtıyacıda hıssetmıyorum kendi adıma :)

hızmet guzel fakat orta dırek vatandaş için rakamlar yuksek... yakıt otopark ınce hesap yapana taksı daha mantıklı...

DOHC
22-03-2014, 19:34
Hizmet güzel, fiyatlar tartışılır, isteyen taksi kullanır ama sitenin biraz daha ciddi olmasını beklerdim:
"ARAÇLARIMIZ: CHRYSLAR VIP MÜNİBÜS, MERCEDES VITO, RENAULT, HUNDAI MODELLERİDİR."