Orijinalini görmek için tıklayınız : 15 Haziran 2014 Pazar/Izmit Korfez - 1/8 Mil Drag Yarisi ( PistGunleri Yaris Serisi )
nasip olursa bizde izlemek için oradayız, askerliğimi yaparken en çok özlediğim olay sanırım :)
Alo yaparim sana bi aksilik olmazsa :) guzel gun olacak hava falanda hafif gunesli acik ama serin olsa bari yanmasak yamuk yumuk :)
35AR5226
20-05-2014, 12:38
vala izmiri bu yüzden seviyorum katılım ücretinden dolayı cok yüksek bence ücretler
MKandemir53
20-05-2014, 20:39
gelmesek olmaz hadi bakalım inş. güzel olur
vala izmiri bu yüzden seviyorum katılım ücretinden dolayı cok yüksek bence ücretler
izmir çok çok uygun ancak ne kadar ekmek o kadar köfte misali, asfaltı atmosferi vs körfezle kıyaslanamaz "bence" ;)
Pısttekı tadılat bu Drag organızasyonuna cok yarıyacak...
Alo yaparim sana bi aksilik olmazsa :) guzel gun olacak hava falanda hafif gunesli acik ama serin olsa bari yanmasak yamuk yumuk :)
valla iyi olur görüşelim orada :) kepini takta gel bişicik olmaz :D
Low-Rider
20-05-2014, 23:50
Pısttekı tadılat bu Drag organızasyonuna cok yarıyacak...
Detay verinde bilgilenelim bari, böyle gizemli yazınca ne oluyor ?
valla iyi olur görüşelim orada :) kepini takta gel bişicik olmaz :D
Biz de Berkan'la geliyoruz, görüşelim :)
İnsallah az kaldı bizde oradayız :)
Olan bırsey yok,gızem bunun neresınde? Tadılat ısmı uzerınde,ıma vs de yok,boyle yazınca ne oluyor,cıdden merak ettım?
Ayrıntı vs ıstenıyorsa Murat'ı yada Kurban abıyı arayıp sorayım. Tek bıldıgım,oda pazartesı pistte muhabbet esnasında konusu gectıgı ıcın, S/F duzlugu sonu sıkan elden gecıcek(kacıs alanı,yumusatma gıbı) kerbler duzeltıcek vs ısler. Merak etmedıgım ıcın sormadım ayrıntı.
Low-Rider
21-05-2014, 08:52
Olan bırsey yok,gızem bunun neresınde? Tadılat ısmı uzerınde,ıma vs de yok,boyle yazınca ne oluyor,cıdden merak ettım?
Ayrıntı vs ıstenıyorsa Murat'ı yada Kurban abıyı arayıp sorayım. Tek bıldıgım,oda pazartesı pistte muhabbet esnasında konusu gectıgı ıcın, S/F duzlugu sonu sıkan elden gecıcek(kacıs alanı,yumusatma gıbı) kerbler duzeltıcek vs ısler. Merak etmedıgım ıcın sormadım ayrıntı.
bunu yazmak yeterliydi
Biz de Berkan'la geliyoruz, görüşelim :)
tmm kardeşim, uzun zamandır görmediğim özlediklerim ile görüşelim :)
tmm kardeşim, uzun zamandır görmediğim özlediklerim ile görüşelim :)
ankaradan kapalı kaşarlıyla gel yoksa pist böregine talimiz ibo :D
:icon_offt :puha: :su: :icon_rule
http://www.yildizaspavabalgat.com/images/05-08.jpg
ahahahah :D
kanka kütahya-ankara-izmit yaparsam, gelirken tüm pideleri yerim zaten :D
en iyisi direk izmit yapıp tükürüklü köfte yemek :D
Bu arada katılımcı listesinde değişiklik var mı ?
mstfcn28
22-05-2014, 13:30
Ordayız bir aksilik olmazsa:icon_tup:
Cihan KESKİN
22-05-2014, 14:34
Hava durumu tahminlerine göre 1 haziranda bol güneşli olucağı gözükmüyor ufak yağış var umarım buluttur piste yağmadan gider..
Kocaeli, Turkey Daily Weather Forecast - AccuWeather.com (http://m.accuweather.com/tr/tr/izmit/318719/daily-weather-forecast/318719?day=11)
öğleden sonra %52 ihtimalle 0mm yağış görünüyor kısacası yağmayacak gibi. sabahtan %60'a 2mm oran. yağarsa çok az yağar ancak bulutlu olacak bayağı..
http://www.accuweather.com/tr/tr/izmit/318719/morning-weather-forecast/318719?day=9
inş yıne bı hava felaketıne ugramayızda tekrardan ertelenmezz :)
inş yıne bı hava felaketıne ugramayızda tekrardan ertelenmezz :)
15 gün daha ertelense fena olmaz :D :D parça bekliyorum ama
ertelenmesede ordayız yapacak bişey yok :icon_tup:
Bahar ayındayız,hava cok degısır ozamana kadar....
bursadan gidecek kimler var kaç araç gidiyor? konvoy şeklinde gitsekmi?
LIGHT RS
26-05-2014, 10:56
hafta sonuna kadar değişir mi bilmem ama şuandaki durum itibariyle sağanak yağış cumadan başlıyo ve yurt geneli pazar dahil devam ediyor.
MertSerhanÖ.
26-05-2014, 12:30
lütfen ertelenmesin yoksa dersten kalıcam :( :)
inventor
26-05-2014, 21:03
İnşallah yağış olmazda piste çıkabiliriz artık
valla ertelenirsede gelecem ertelenmesede uçak bileti boşa gider yoksa :)
Ertelenme yok arkadaslar gunesli sicak bi gun icin duaciyiz :)
Sanirim ordayım :) insallah yagmursuz guzel bi gun olur cumartesi fuar pazar yaris..
TUNCAY ÖNER
27-05-2014, 15:32
Buğra bey merhaba hafta sonu için kontenjanımız varmıdır
Cihan KESKİN
27-05-2014, 16:07
Haberlere göre balkanlardan gelen yağış kocaeli'de cuma gününden başlıcak pazar gecesi son bulucak denio pistin ıslanma ihtimali malesef yüksek umarım bölge bölge yağar ve pistte hiç uğramaz.. Amin!
Mustafa Toprak
27-05-2014, 22:11
Herhangi bi değişiklik sıkıntı yok değil mi bu pazar Pist olucak yanı ?
Arkadaşlar şu an için bir erteleme söz konusu değil ... Bir aksilik olmazsa güzel bir gün gecirecegiz ...
+ bu pazar supra meeting yapmayı düşünüyorum :)
cem_subasi
28-05-2014, 09:34
Cuma gününden etkili olup pazartesiye kadar sağanak yağış olucağını söylüyolar ama kesin bir bilgi var mı?
pek bir sıkınıtılı duruyo valla :(
Izmit Weekend Weather Forecast - weather.com (http://www.weather.com/weather/weekend/Izmit+TUXX0017:1:TU)
Weather in Izmit - AccuWeather Forecast for Kocaeli Turkey (http://www.accuweather.com/en/tr/izmit/318719/daily-weather-forecast/318719?day=5)
Umarim tahminler yanilir ve yagmaz.Bugra son olarak kesin bilgiyi ne zaman paylasacaksiniz?
Hala aralıklı yağmurlu gösteriyor accuweather umalım da yağmasın :)
inşallah yağmazda güzel bi gün geçiririz
Yani diger haftalara bakıyorum birde bu org. Haftasına ne şans arkadaş
Eyup Duygun
28-05-2014, 22:30
Yagmur yoksa bız hazırız ıbıza tdi beklemedeyız..
BaybuRtlu69
28-05-2014, 23:34
Saat kacta baslayacak acaba? .s seyirci olarak katilalim
10 tane farklı siteden baktım hepsinde yağmur gösteriyor varmıdır bir gelişme
10 tane farklı siteden baktım hepsinde yağmur gösteriyor varmıdır bir gelişme
aynen saganak yagmur gösteriyor..
Arkadaşlar umutla hava durumunun iyileşmesini umarak bugüne kadar bekledik . Ancak sizinde tüm meteoroloji sitelerinden takip ettiğiniz gibi yağmur hatta sağnak yağış durumunda bir değişiklik olmadi. İstanbul dışından gelecek katılımcı ve seyircilerimizide düşündüğümüz için izmit körfez pistinde yapacağımız drag eğlence günümüzü 15 HAZİRAN PAZAR gününe erteliyoruz.
Hava durumunun elimizde olmamasına rağmen bu erteleme için katılımcı ve seyircilerimizden özür dileriz.
Lütfen bu yazi ve bilgiyi facebook vb. Mecralarda paylaşınız
K.Buğra YILDIRIM
Pistgünleri Yarış serisi
Hayırlısı olsun abi, 15inde görüşmek üzere :)
hayırlısı olsun abi, 15inde görüşmek üzere :)
bu sÜper oldu :d çok üzülüyordum valla
15 haziran daha güzel abi ya :) tam final haftası oluyo ama haftasonu sınav yok zaten :D kebap
haber iyi oldu soru işareti kalmaz enazından yagarmı yagmazmı diye
bu sÜper oldu :d çok üzülüyordum valla
parçalar gelir inşallah 14 gün farkda gelince :D
vay arkadaş gelemiyceğimin kanıtıdır bu
LIGHT RS
29-05-2014, 12:03
yeni tarih herkez için hayırlı olsun. ordayız allah izin verirse.
15 haziranda yagmur gozukuyo
e.adakale
29-05-2014, 12:35
bu da mı gol değil ingiltere gibi olduk vesselam .:mad:
15 haziranda yağmassa ordayız artık.
denemeye devam edin.;););););)
Tunahan Dülek
29-05-2014, 14:24
15 haziranda sınavım var yine kaçırıyorum. 23martta da sınavım vardı yine kaçırmıştım kötü oldu
14 haziran akşamı düğünüm var .. 15 Haziran Pazar jantmax ekibiyle sabah yollara düşeceğiz desene... Buğra abi başka gün mü yoktu ya :D
14 haziran akşamı düğünüm var .. 15 Haziran Pazar jantmax ekibiyle sabah yollara düşeceğiz desene... Buğra abi başka gün mü yoktu ya :D
Ahh ah Haziranda da yağmur diyecek bisey yok :(
Bakma sen o telefona bakma :Deli::mad:
Mustafa Toprak
29-05-2014, 18:32
Haydaaa neyse hayırlısı olsun Allah izin verirse ordayiz insAllah
inventor
29-05-2014, 19:53
İzmit izmit olalı böyle bir hava görmedi birileri yağmur duasımı yapıyor nedir bu haftaiçi yakıyor haftasonu yağmur
Suan gök gürültülü saglam gelecek
Tunahan Dülek
29-05-2014, 20:55
hava baya kapalı yağmur başlıycak gibi
edemirbas
29-05-2014, 21:51
15 haziranda lys'ye giriyorum, çıkışında ordayım, hatta sınava gireceğim yere göre birisi beni alabilirse süper olur yoksa hava nemli olmazsa bisikletle gelicem :D
Kanka benim düğünü kurtardık öperim :D
Çölde kutup ayısı hesabı oldu bu drag da aq...Hevesleniyoruz erteleniyor paso :)
Tunahan Dülek
29-05-2014, 22:49
15 haziranda lys'ye giriyorum, çıkışında ordayım, hatta sınava gireceğim yere göre birisi beni alabilirse süper olur yoksa hava nemli olmazsa bisikletle gelicem :D
nerde giriyosun sınava buluşup gidelim istersen
edit: sınav yerleri belli olmadı daha
yasnztrk
31-05-2014, 10:03
Şu pistin üstünü mü kapatsak böyle giderse olmıycak bu iş . Hayırlısı diyelim allah kaza bela vermesin yeterki bekleriz biz.
makturan
01-06-2014, 14:08
Hayirlisi olsun
Hayırlısı Allah dan :) 2 dir erteleniyor da ben hala yürütemedim arabayı.. crx swap h22 n\a
guwen_ar
03-06-2014, 14:33
Bi kac farkli sitede 15 haziranda yagis yok gosteriyor ama simdiden ne kadar dogru tahmin bilemeyiz :beuj:
inventor
05-06-2014, 17:38
Hayırlısı Allah dan :) 2 dir erteleniyor da ben hala yürütemedim arabayı.. crx swap h22 n\a
Doğru,yürümeyecek koşacak inşallah :)
15 Haziranda Jantmax ekibi olarak oradayız Allahın izniyle, çok güzel bir gün geçireceğiz inşallah hava güzel olur artık :)
ilk tarihte arkadaşımın düğünü vardı ertelendi ohh dedim 2cide haberim yoktu ne zaman olduğundan yine ertelenmiş ordan sonra kopmuşum bir daha ertelendi herhalde bu sefer inşallah bir aksilik çıkmaz....
30 derece gunes gozlugu sapka ve gunes kremi hem izleyici hemde katilimcilarimiza tavsiye edilir :D
30 derece gunes gozlugu sapka ve gunes kremi hem izleyici hemde katilimcilarimiza tavsiye edilir :D
Güneşlenmek serbest mı Buğra abi :D
Güneşlenmek serbest mı Buğra abi :D
Vikacak cizgilerden sorumluluk kabul edilmez :))))
onursumer
09-06-2014, 20:09
iş güç çok uzak kaldım ayarlayabilirsem güneş kremim ile ordayım :D
Güzel bi gün olacak kou final haftasına denk geliyor ama bizim haftasonları sınavlar yok :) güzel oldu sıra o günün gelmesinde :)
şortum ve ben ordayız :D
Vikacak cizgilerden sorumluluk kabul edilmez :))))
Peki abicim :D
Gimifayf
09-06-2014, 20:17
Kısmetse Afyon'dan gelicem emektarla. :)
Göbeğim ve ben ordayız. :D
işallah hava güzel olur :)
14ünde arkadaşımın düğünü var,
15inde drag,
16sında ise yeğenimin mezuniyet töreni var :)
Hafta sonu Hava 30 derece günlük guneslik çok şükür güzel ve sikintisiz bir gün olur umarım ...
nitrO_Oxide
10-06-2014, 12:52
Ordayız inşallah :)
bu haftada yağmur yağarsa pist günleri ekibini hamama getiriyorum :D başta pist amcamı ahahahha :D
Hamam ne masaja götür happy end olsun :D
sıcaktan mala dönünce yagmur yagsaydı bolca deriz bu pazar :D
edemirbas
10-06-2014, 13:34
Sınav zamanı 10'da ve 14:30'da sınavım var, kaçırıyorum bütün eğlenceyi :/
Eyup Duygun
10-06-2014, 13:47
gun beklıyoruz yarısmacı olarak ordayız
emreaydın
10-06-2014, 16:03
Lys sınavının olduğu gün, sınavdan sonra ordayız inşallah
Yiğit Ş.
10-06-2014, 16:07
hahahaha :D cihan uyma moruk sen bu adama
Taş koyma işime preaeeee :D
adamın testo oranı hat safada ona bir kardeşlik yapıcam konteyner ile patagonya göndericez onu Türk menşei ile :D :D
adamın testo oranı hat safada ona bir kardeşlik yapıcam konteyner ile patagonya göndericez onu Türk menşei ile :D :D
Patagonlara yapma bunuuu :D
Hafta sonu supra meeting yapacağım inşallah :) bonus olarak da eski efsane Msuprayi getiriyorum :)
Hafta sonu supra meeting yapacağım inşallah :) bonus olarak da eski efsane Msuprayi getiriyorum :)
Pazar kac supra kaldiriyoruz bu durumda :D
https://www.facebook.com/events/1432128577049281/
Etkinliği açtık buyrunuz bekleriz :D
Paylaşırsanız sevinirim facebook üzerinden .
Pazar kac supra kaldiriyoruz bu durumda :D
Şimdilik 3 supra ve Msupra :)
Şimdilik 3 supra ve Msupra :)
Hayırlısı :D
Seyirci olarak gelicem bu sefer.pistin dışındaki yol kazı çalışmaları bittimi acaba?araçları pit'in arka kısmına koyabiliriz yine dimi?
Seyirci olarak gelicem bu sefer.pistin dışındaki yol kazı çalışmaları bittimi acaba?araçları pit'in arka kısmına koyabiliriz yine dimi?
Yiğit yollarda sorun yok ama pistin içine parketme seçeneği yok padok dan piste full dolu olacak pist .
Bu arada bana yer varmı diye soran birkaçkişi vardı 2 araçlık yer açıldı kayıt yaptırmak isteyen varsa bu gün içinde kaydını alabilirim .
ve o 2 araçlık kayıtta doldu arkadaşlar .
güncel bir katılım listesi alabiliyoruz mu pist amca
pist girişinde ve pist e gelırken kımse gazlamasında polis lerle yıne papaz olmayalım
pist girişinde ve pist e gelırken kımse gazlamasında polis lerle yıne papaz olmayalım
:D :D :D :D :D :D :D
sen kimsin lan bağırıyosun ahahahhahahhahahaha
Gişelerden sonra gazlayan olursa yarış katılımını yakar piste almam açık açık söleyeyim . Bu pist 2 sene sırf bü tip şeyler yapılıyor diye şikayet üzerine şikayet aldı ve kapalı kaldı . Orada yaşayan halkın sabah 7 de bir ordu sesi ile uyandırılması çok ayıp ve terbiyesizce . Bu terbiyesizliği yapan kim olursa olsun bizden değildir . Rica ediyorum rölantide gelin pistte zaten gazlayacaksınız yolda yapmayın böyle şeyler .
:D :D :D :D :D :D :D
sen kimsin lan bağırıyosun ahahahhahahhahahaha
Alo beni gelin alın bağladılar
benim rolanti bile dert ama ne edek elimizden gelen özeni göstercez artık
geçen yarışta bizzat sahip oldum yolla yarışanlar diye polis telsizde anosları
Ahh ahhhh :D
benim rolanti bile dert ama ne edek elimizden gelen özeni göstercez artık
geçen yarışta bizzat sahip oldum yolla yarışanlar diye polis telsizde anosları
E normal katılımcılar 7 de orda oluyor 60 araba desen sabahın 7sinde kim ister evinin önünden geçsin ...
kanka adamın telefon açması en son aşama ya başlı başına tehlike :D
E normal katılımcılar 7 de orda oluyor 60 araba desen sabahın 7sinde kim ister evinin önünden geçsin ...
adam ne oluyor der yani bence katılımcılarda sorun olacagını sanmıyorum seyirci tayfa gaza gelip bozuyor işi her zaman böyle olmuştur abi
o tipler sinemadan cıkınca bile başlıyor gazlamaya yolda ahh ahh herşey öyle olsa :D :D :D
gecen sefer pit arkasındaki alana herkes alınınca patates oldu boşta basanı edeni. millet pistte gazlıyor yarısın ortasında bitanesi cıkıcam ben diye tutturanlardan patladı.
Görevli ekip ve başta Buğra abi güvenligimi saglasın gaza gelenleremi bagrınsın giris cıkısımı kontrol etsin pitten startmı versin süreyimi takip etsin düsünceli olmak lazım ey ahali
gecen sefer pit arkasındaki alana herkes alınınca patates oldu boşta basanı edeni. millet pistte gazlıyor yarısın ortasında bitanesi cıkıcam ben diye tutturanlardan patladı.
Görevli ekip ve başta Buğra abi güvenligimi saglasın gaza gelenleremi bagrınsın giris cıkısımı kontrol etsin pitten startmı versin süreyimi takip etsin düsünceli olmak lazım ey ahali
Allah razı olsun halden anlayan adam .
Tişikkürler sipirmen
emreaydın
12-06-2014, 17:08
pist çevresindeki okullarda sınav varmı acaba varsa 12den önce yarışın başlaması çok sakıncalı olur öğrenciler için , Geçen yarış günüde sınav vardı yarış 12de başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam bu programdada öyle bişey bekliyordum fakat ziyaterçi giriş saati 9 olarak yazılmış ? Bilginiz var mı okullarla alakalı ?
izmirden giden varsa bana ulaşsın rica ediyorum.
pist çevresindeki okullarda sınav varmı acaba varsa 12den önce yarışın başlaması çok sakıncalı olur öğrenciler için , Geçen yarış günüde sınav vardı yarış 12de başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam bu programdada öyle bişey bekliyordum fakat ziyaterçi giriş saati 9 olarak yazılmış ? Bilginiz var mı okullarla alakalı ?
Okulla pist gorustu sorun yok sinav yokmus o nedenle saat 9 izleyici girisidir yayinladigimiz sekilde .
Katılımcılar icin giris saati sabah 7:00 dir.
Batw0han
13-06-2014, 09:38
Hayırlısı olsun güzel bir gün olacak.
Listedeki araçlar gayet başarılı.
nitrO_Oxide
13-06-2014, 10:49
Buğra abi geçmişte cevap verdiysen kaçırmış olabilirim kusura bakma :)
Misafir otoparkı için pistin yanında toprak bir yer vardı orasını kullanbiliyormuyuz ?
Gün sayıyoruz az kaldı, çok güzel olucak sorunsuz sıkıntısız inşallah..
heyecan dorukta valla çok merak ediyorum nasıl olucak çok eğleneceğiz sinyalleri var gerçi
buğra abi güncel katılım listesi varmı suan için
izmirden giden varsa bana ulaşsın rica ediyorum.
güncel olsun.lanet gitsin arabasız geldiğim güne.
ucakla gel sabihadan alırım :D
ucakla gel sabihadan alırım :D
bilet fiyatları uçuk kanka düşündüm dediğini zaten uygun bilet yoktu hiç kaçgünönceden baktım hep..
by_hayali
13-06-2014, 13:22
bilet fiyatları uçuk kanka düşündüm dediğini zaten uygun bilet yoktu hiç kaçgünönceden baktım hep..
o zaman otobüsle gel İzmit'ten de ben alırım :D
kanka pamukkale var baktım şimdi 55tele
ama dönüş saatleri çok .oktan
gelen biri olsa zaten vercem ben 100-120tl yakıt parası en azından rahat gelirim kimse gelmiyo izmirden görünen.
lys ye gireceğim yarın izmit merkezde sınav bitimindede körfeze geçmeyi düşünüyorum
avrupa yakasında olup yarışa gelecek vatandaş arıyorum, bagajında 4adet jant için yer olan birisi :)
Yarin aşırı sicak olacak.. basiniza gunes gecmemesi icin tedbiri alın derim :) sort tişört giyin mutlaka :)
Arkadaşlar pist ve ekip hazır . Sabah saat 7 de katılımcıları almaya başlarız 9 itibariylede seyircileri . seyircilerden ricam lütfen 9 dan önce gelmeyiniz katılımcıların girişinde izdaham yaşanmasın. Birde piste gelmeden önceki son 300 metre yol çalışması sebebiyle kazılmış durumda idi bugün yaptığımız girişimlerle kazının kapatılmasını sağladık ancak asvaltlanmasını sağlayamadık o nedenle yol bozuk dikkatli ve sakin geliniz .
İzleyicilerden en büyük ricam yol çalışması öncesine parketmeleri ve o 300 metreyi yürüyerek gelmeleri . Park sebebi ile yol kilitlenirse araçlarınız çekilecek yol acil durumlarda kullanabilmemiz için açık hale getirilecektir .
Yarın sıcak ve güneşli bir pazar günü bizleri bekliyor yanınızda şapka yada şemsiye bulundurmanızı tavsiye ederiz .
Pistte görüşmek üzere
Buğra abi geçmişte cevap verdiysen kaçırmış olabilirim kusura bakma :)
Misafir otoparkı için pistin yanında toprak bir yer vardı orasını kullanbiliyormuyuz ?
o alan halen mevcut . Ancak benim diyen adam jeep harici araç parkedemez sanırsam okadar bozuk :(
Pist hazır arkadaşlar mutlaka yanınıza güneş kremi şapka alın 2 defa ertelenmenin acısını cıkarıyor hava :D
listede olmayan Süpriz Gurup :
3 supra ve 1 msupra da Supra Sınıfında bizlerle :D
Ulan bukadar senedir ilk defa supralara sınıf açtık :D
iyi oldu eğlence başlasın :D
terazilastik
14-06-2014, 19:10
Gençler Ümraniye, tepeüstü, çekmeköy, sarıgazi civarından gelecek varsa boş yerim var maksat mazotu hafifletelim :)
Sabah 5 ayaktayız yine :D
uyusana la buura efendı :D:D:D
chiefkadir
14-06-2014, 23:28
Seyretmeye gelecez :)
White Rs in 8.6lık FWD rekoru iki yarıştır kırılmıyo bakalım bu sefer kim daha aşşa yapabilecek :D
Sabah erkenden bir aksilik olmassa oradayız inşallah
listede olmayan Süpriz Gurup :
3 supra ve 1 msupra da Supra Sınıfında bizlerle :D
Ulan bukadar senedir ilk defa supralara sınıf açtık :D
iyi oldu eğlence başlasın :D
Bir daha ki yarışa daha da fazla supra toplayacagim inşallah. ..
Yarış öncesi geceleri bir ben mi uyuyamıyorum? : )
Yarış öncesi geceleri bir ben mi uyuyamıyorum? : )
Valla bende ayaktayim saat 3 den beri uyumadim
Nos da basamicaz galiba patirdiyorum gergin bir sekilde beklemedeyim sabah calismalari icin
Valla bende ayaktayim saat 3 den beri uyumadim
Nos da basamicaz galiba patirdiyorum gergin bir sekilde beklemedeyim sabah calismalari icin
Hayırlısı olur inşallah abi.
2 hafta ertelendi, duaların kabul oldu. : ) NOS aklına takılmasa güzel bir uyku çekerdin aslında, iyi olurdu senin için.
Önceki yarıştan daha iyi performans bekliyor olucam senden abi.
aLperTunga
15-06-2014, 05:15
HOLIGAN(VH) 106 ile oradayız.
Arkadaşlar Sakarya Serdivan'dan izlemeye gelicem de ilk defa geliyorum. Otobandan mı geleyim E5'ten mi? Google mapsa baktım E5 daha kısa gibi ama pisti bulması nereden daha rahat olur acaba?
Dostum Gölcük yolundan geleceksiniz sonra intertex fuarin ordan derince korfez istanbul yoluna gideceksiniz.korfeze derinceden sonra 2.batti ciktidan saga girin kopru altina kadar devam. Ordanda sahile ineceksin sorsan soylerler
Edit: saga demisken en sag seritteki yola yani yan yola.
Bu post bana yardımcı oldu.
kadirhamamciogl
15-06-2014, 10:36
Arkadaşlar piste gelipte sabah gaza basan arkadaşlara lafım basmayanlar üstüne alınmasın.
*Ben Körfez'de oturuyorum sahil yolu üzeri sabahın 8'inde 9'unda okadar gaza basan arkadaşlara bir ton küfür ettim forum ortamı müsait değil diye etmiyorum.Bu nedir ya gazını piste alırsın izlemeye geldiysen yolda alırsın cadde de niye basıyorsun sizin yüzünüzden uyuyamadık lafım sadece gaza insan yokmuş gibi basanlara
Arkadaşlar piste gelipte sabah gaza basan arkadaşlara lafım basmayanlar üstüne alınmasın.
*Ben Körfez'de oturuyorum sahil yolu üzeri sabahın 8'inde 9'unda okadar gaza basan arkadaşlara bir ton küfür ettim forum ortamı müsait değil diye etmiyorum.Bu nedir ya gazını piste alırsın izlemeye geldiysen yolda alırsın cadde de niye basıyorsun sizin yüzünüzden uyuyamadık lafım sadece gaza insan yokmuş gibi basanlara
uyandırma senfonisini beğenmediniz mi :D
toplum bilincimiz yok maalesef. herkese tek tek yola durdurup yada parmakla göstererek söylesen yine yaparlar yapacaklar.
kadirhamamciogl
15-06-2014, 11:20
uyandırma senfonisini beğenmediniz mi :D
toplum bilincimiz yok maalesef. herkese tek tek yola durdurup yada parmakla göstererek söylesen yine yaparlar yapacaklar.
:) pek beğendimiz söylenemez...
-Aynen haklısınız gerekli yerlere uyarılar yapılacak pazartesi günü.. bi önlem alsınlar..
Yaris basladi mi ? Hava nasil ? Organisazyon nasil :)
pistten az önce geldim :) genel itibarıyla güzel yarışlardı fakat her yarışta kusur olur bunda da fodepardan sonraki bayrak olayına çözüm getirilmeli :) eray abiyle sinan abiyi 6 7 kez izledik galiba :) 1o6ların çekişmesi gerçekten çok iyiydi ama en güzel yürüyeni BENCE KOP'tu..çünkü aracın 2-3ü çok iyi..Uf type-R h22 eg kapışmasıda güzeldi fakat uf sesiyle bitirdi ortalığı maşallah varol abiye ve kullanan orhan abiye..kırmızı vette harikaydı tek kelimeyle ve elanorda sürprizdi bence..çünkü ilk yarışta bayağı fark yedi fakat 2.yarışta nasıl olduysa aldı :) ''bu arada vette kusursuz kalkıyor ve gidiyor en ufak sarma yok,elanor ok gibi fırlıyor sadece 1 2 başında sarıyor :) ''
Sıcak aşırıydı fakat biz gölge yer bulduk güzeldi bu yüzden,aşağıda duranlar yanmıştı hakikaten :) daha söylenecek çok şey var aslında :)
An itibariyla 15:40 camlica giselerde polis otobani durdurarak modifiyeli arac ceviriyor donecek arkadaslarin dikkatine
MrtYILDIZ
15-06-2014, 14:46
Yaris basladi mi ? Hava nasil ? Organisazyon nasil :)
http://i.hizliresim.com/krPgRA.jpg (http://hizliresim.com/krPgRA)
Hava ile ilgili soruya cevap veriyorum : bu durumdayız :D
ah abi ben gün boyu gölgedeydim valla :D kebaptı yani :D yanınıza geldim yandım bi alt kata indim oturarak yarış izledim :D bi nargile eksikti :D :D
Low-Rider
15-06-2014, 17:42
organizasyon her zaman ki gibi keyifli ve güzeldi ama inanılmaz sıcaktı!!! buğra bey klimalı destek için teşekkürler :D
asmisinsan
15-06-2014, 18:12
Organizasyon iii kollarim iki renk olmus kirmizi vette fenaydi
MertSerhanÖ.
15-06-2014, 18:18
organizasyon gayet güzeldi.Emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederiz.Tek sıkıntı Çok fazla sıcak olmasıydı
Henüz dönmemiş olan arkadaşlar varsa temde trafik kurtköyden başlıyor.
Astra gsi bugun hakkiyla kupayi kapti tebriklrt sinan kardesim
Avk servis corvette nokta hazirlamis n-a arac olarak ciddi gitti
Vh 106 alper kardesim hakkini sonuna kadar verdi
Benim mustang garibim drag dedimi tirsiyormu ne oluyorsa hep gitmek istemiyor atesleme modul sikintisi yuzunden katilamadik saglik olsun sicak harici mukenmel gundu
burakburn
15-06-2014, 19:21
organizasyonda emeği olan herkese ve yarışmacılara teşekkürler, hava çok sıcak olsa da ankaradan da gelmiş olsak da herşey güzeldi, yine olsun yine gelelim :) buarada istanbulparktaki drag organizasyonunun da tadı damağımızda kaldı umarım tekrar olur
Çok güzel bir organizasyondu, Buğra ve tüm ekibe teşekkürler :)
Katılımcılar ve tribünler çok iyiydi, herkes dragları özlemiş :D
Çok güzel bir organizasyondu, Buğra ve tüm ekibe teşekkürler :)
Katılımcılar ve tribünler çok iyiydi, herkes dragları özlemiş :D
+1
tüm gün oturdun soguk soguk güzel olur tabi :D
----
saka biyana sıcak dısında saat 12-3 arasında sıcak nefes aldırmadı :) sonlara dogru biraz kapanması ve rüzgar iyi geldi dizeller startta nefes aldırmazdı yoksa :D
eglencesi tabiki sabah sanssızlıkla arabası bozulup yaptırıp gelip uçan kuşa sıkan Eray :D tüm pisti güldürdün astrayı tufaya getirince :D :hahaha:
ayrıca show/gosteri kalkısında kop'ta bir sorun cıktı galiba büyük degildir umarım
chiefkadir
15-06-2014, 20:28
Pist günleri 1/8 Mil serisinde bu sefer seyircide olsak yine kaçırmadık :)
Başta Buğra olmak üzere emeği geçen arkadaşlara teşekkürler,
Yarıştaki başarısı ile Nv Saxo ve Kop Hikmet ile iki aracı birden süren Cenker kankama tebrikler, ayrıca Cenk kardeşimde Supra ile yine pistte estirdi onuda burdan bikez daha tebrik ediyorum .
Müthiş zevkliydi , emeği geçen herkesin eline sağlık. Kupa alan katılımcılarıda tebrik ediyorum.
Her grup ayrı heyecanlıydı. 106 ların savaşı , turbo grubunun mücadeleleri , 4x4 lerin zıpkın gibi fırlamaları ,hacimli amerikanların homurtuları , supraların show tadında kalkışları gerçekten draga doyurdu herkesi.
Katılımın bu sıcağa rağmen hıncahınç olması beni en çok mutlu eden nokta oldu.tekrar teşekkürler Buğra Yıldırım ve ekibine , sponsorlara , katılımcılara , izleyicilere...
berkay_aydin
15-06-2014, 20:38
Bugün ben ve arkadaşlarım unutamayacağımız bir gün geçirdik cidden zevkliydi, emeği geçen herkesin eline sağlık, özellikle Buğra abiyi gördüm aşırı şekilde emek harcıyor herkesin gönlünü yapmaya çalışıyor çok hoşuma gitti, umarım diğer yarışlarada katılma fırsatımız olur, çok teşekkürler pistgünleri :)
MaXiGörKy
15-06-2014, 20:53
emeği geçen herkese teşekkürler. çok güzel bir gün geçirdik.
Serkan_UR
15-06-2014, 21:53
Bugün ben ve arkadaşlarım unutamayacağımız bir gün geçirdik cidden zevkliydi, emeği geçen herkesin eline sağlık, özellikle Buğra abiyi gördüm aşırı şekilde emek harcıyor herkesin gönlünü yapmaya çalışıyor çok hoşuma gitti, umarım diğer yarışlarada katılma fırsatımız olur, çok teşekkürler pistgünleri :)
Buğra abiye Teşekkürler arkadasinda dedigi gibi okadar stres altinda sicak altında her zaman herkeze usulunce yaklasiyor her talep yapilcak diye birsey yok talep geri donse bile insanlar kirilmiyor en önemlisi bu..Pist gunlerinin geçmişi geleceği Buğra abinin bu tarzından kaynaklaniyor!Kolay bir is degil yetenek sabir kapasite isi herkez yapamaz! Teşekkürler abi umarim ekibin daima senin yolundan gider örnek alir emeklerin boşa gitmez!
Organizasyonlarin devamini bekliyoruz..Teşekkür ediyoruz
Başta Buğra ve ekibi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Benim için kötü lastik seçiminden dolayı pek iç açıcı olmasa da iyi bir gündü. Bir türlü tutunamadim. Bir daha ki yarışta farklı bir kombinasyonla görüşmek üzere ...
Sıcak dışında herşey çok güzeldi. Emeği geçenlerin emeğine sağlık kulaklarımızın pası silindi :)
Aşkın biz arkada nargilede yaptık :D
Uzun zamandır bu kadar keyif aldığım bir organizasyon olmamıştı, emeği geçen herkesin eline sağlık :)
Başta Buğra abi olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler, gerçekten sıcak dışında çok güzel ve keyifli bir gündü. Biz de bir kupayla evimize döndük, tüm yarışan abilerimi buradan da tebrik ederim. Bir dahaki organizasyonda görüşmek üzere.
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/185987-15-haziran-drag-photos.html#post7514415
hakan_41
16-06-2014, 01:03
Organizasyonda emeği geçen herkesi ve yarışanları tebrik ediyorum. Sıcak dışında gayet keyifli bir gündü.. :)
Juggernaut
16-06-2014, 10:13
İzlemesi zevkli bir yarıştı hep aynı marka araçları izlemekten sıkılmıştık bu organizasyonda farklı marka,model araçların yarışması izlerken daha çok keyif verdi birdahaki yarışa bu sayı biraz daha artar umarım.
İzlemek isteyenler için videoların tamamı olmasada büyük bir kısmı var.
http://www.techturkey.com/forum/turkiye-oto-drag-dyno-pist-videolari/185994-15-haziran-izmit-korfez25-mayis-akhisar-drag-yarislari.html
İzlemesi zevkli bir yarıştı hep aynı marka araçları izlemekten sıkılmıştık bu organizasyonda farklı marka,model araçların yarışması izlerken daha çok keyif verdi birdahaki yarışa bu sayı biraz daha artar umarım.
İzlemek isteyenler için videoların tamamı olmasada büyük bir kısmı var.
http://www.techturkey.com/forum/turkiye-oto-drag-dyno-pist-videolari/185994-15-haziran-izmit-korfez25-mayis-akhisar-drag-yarislari.html
eline sağlık sayende izledik
Eyup Duygun
16-06-2014, 12:02
Cook sıcak bıgundu ozellıkle dızel kategorısındekı herkes perısan oldu beklemekten.
Kendı adıma fena gecmedı yarıs eleme usulu oldugu ıcın sacma bırsey oldu sıralamada.Grubun en ıyı ıkıncı suresını ıkı kere yaptım..Sonra Erdıyle kalkısımzda araba ısındı bıraz..Birazcık daha acımasız olmak gerekıyormus noscu gıllerden gördük :) Gelen herkesın ayagına saglık..
ilk kalkışlarda süren hakkaten iyiydi 9.2 li bişey olması lazımdı yanlış hatırlamıyosam ama 3.lük ilkten sonraki turda yapılan en iyi dereceye göre belirlendiği(tosfed) için öyle oldun.
Eyup Duygun
16-06-2014, 12:28
Sureler ne zaman yayınlanacak acaba ?
Grupta corsalardan da golftende hızlıyım kupam yok :D
berkay_aydin
16-06-2014, 13:15
Sureler ne zaman yayınlanacak acaba ?
Grupta corsalardan da golftende hızlıyım kupam yok :D
3. ben mi oldum şimdi benimde kupam yok ? :D
Eyup Duygun
16-06-2014, 13:31
Bılmıyorum dostum sıralama nasıl oldu ama masallah corsanıza cok guzel olmus..
sınıflar ve süreler ne zaman gelecek acaba ?
aLperTunga
16-06-2014, 13:56
Astra gsi bugun hakkiyla kupayi kapti tebriklrt sinan kardesim
Avk servis corvette nokta hazirlamis n-a arac olarak ciddi gitti
Vh 106 alper kardesim hakkini sonuna kadar verdi
Benim mustang garibim drag dedimi tirsiyormu ne oluyorsa hep gitmek istemiyor atesleme modul sikintisi yuzunden katilamadik saglik olsun sicak harici mukenmel gundu
kanka gebze olarak gerçekten bu defa hazırlıklı gittik. aldığımız sonuçlar sevindirdi bizi. 106 da aks problemi yaşamasaydık psikolojik olarak daha iyi bir yarış olacaktı bizim için ama hayırlısı olsun dedik bunda da bir hayır vardır dedik ve hayırlısı oldu 3. olduk en azından ufakta olsa kupayla eve döndük.NV 106 ve KOP 106 yı tebrik ederim gerçekten çok hızlılar.
ayrıca organizasyonda emeği geçen herkese özellikle buğraya çok teşekkür ederiz. Bizlere unutulmaz bir drag günü yaşattılar.
aLperTunga
16-06-2014, 13:58
berkay 30 lokma anahtar için tekrardan teşekkür ederim kardeşim. aksı değişmemizde çok yardımcı oldu.
AHM perfomance Ahmet aks olayımızda yardım ve takımlarını esirgemediğin için öpüyorum seni kanka thanxx :)
1-bmw
2-golf
3- galiba corsalardan biri olması lazım unuttm ama kafa gitti orda sıcakta :)
ilk eslesmeyi gecip 2.kalkıslarını yapanlardan
Sayenizde çok keyifli ve unutamayacağımız bi gün geçirdik. İlgi alaka on numaraydı :) Önümüzdeki yarışı iple çekeceğiz :) Tebrik ediyorum kankacım senide yemek sözüm hala geçerli :)
Başta Buğra ve ekibi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Benim için kötü lastik seçiminden dolayı pek iç açıcı olmasa da iyi bir gündü. Bir türlü tutunamadim. Bir daha ki yarışta farklı bir kombinasyonla görüşmek üzere ...
Abi ilk kalkışında tutunamayıp koptun aha gitti dediğimiz anda toparladın hepimizin söylediği şey aynıydı; Pilotajı mükemmel :) Bravo abi çok iyi toparladın sana ve diğer supralara da maşallah başka organizasyonda görüşmek üzere elinize sağlık :)
Sıcak dışında herşey çok güzeldi. Emeği geçenlerin emeğine sağlık kulaklarımızın pası silindi :)
Nargile sohbet muhabbet iyidi abi o sıcakta buz gibi kola çok iyi geldi abi sana İrfan abiye vahan abiyede teşekkürler :)
Ayrıca Buğra abiye de teşekkürler organizasyon on numaraydı bizim için.Giriştelki bozuk yoldanda corsalarımız muhafazalarıyla taşları kıra kıra açtı yolu :) Bizi tek zorlayan sıcak oldu her yerimiz kıpkırmızı oldu :) .Dönüş yolunda da arabam arıza ışıklarının hepsini yaktı Buğra abiyede korna çaldım yanından devam ettiim belki farketmiştir beyaz leon :)
Nargile yapan siz miydiniz yahu ahaha fena kokuyodu :D Bilsem gelirdim tanışırdık
Neticeler
Sınıf 1 - 1600 cc
1. Hikmet ÇUBUKÇU Peugeot 106 GTI
2. Ahmet MUCUK Peugeot 106 GTI
3. Alper Tunga TAŞTAN Peugeot 106 GTI
Sınıf 2 - 2000 cc
1. Nihat ÖZGÜR EG K20
2. Hakan LAKOT Kadett GSI
3. Egemen DUMAN EK B20
Sınıf 3 - 1.4 / 1.6 Trb
1. Semih EKİN VW Scirocco
2. Ümit SAĞDIÇ VW Scirocco
Sınıf 4 - 2.0 TRB FWD /RWD
1. Sinan Ahmet ŞİMBİL Astra GSI
2. Hilmi AYNACI Civic Turbo
3. Cenker GÜLSEVİM Kadet GSI
Sınıf 5 - AWD
1. Aktem ÖZSOY Subaru STI
2. Levent YILMAZOĞLU GOLF-R
3. Mehmet GÜVEN Mitsubishi Evo 8
Sınıf 6 - Dizel
1. Şenol DEMİR Bmw 5.30
2. Erdi KESER Golf TDI
3. Berkay AYDIN Corsa 1.7
Sınıf 7 - American
1. Hakan ZEYTİN Corvette C6
2. Atay ALTINER Eleanor Mustang
3. Setrak GEDİKOĞLU Pontica TransAM
Sınıf 8 Supra'S
1. Cenk KAMİLOĞLU
2. Mahir TÜM
3. Cüneyt KARABAŞ
Yiğit Ş.
16-06-2014, 14:49
bi tadımlık supra videosuda benden
https://www.facebook.com/photo.php?v=10154314987885206&set=vb.575160205&type=2&theater
guwen_ar
16-06-2014, 14:58
Guzel bi drag izledik tsk ediyorum hepnize.
Birincilerin sureleri nedir acaba ?
abi sınıf bilgileri için çook teşekkürler :)
ali elbasan
16-06-2014, 15:21
sınıf 4 cenker gulsevım kadett gsı olucak astra degıl
Nargile yapan siz miydiniz yahu ahaha fena kokuyodu :D Bilsem gelirdim tanışırdık
Aynen bizdik keşke gelseydin :)
inventor
16-06-2014, 15:25
pistten az önce geldim :) genel itibarıyla güzel yarışlardı fakat her yarışta kusur olur bunda da fodepardan sonraki bayrak olayına çözüm getirilmeli :) eray abiyle sinan abiyi 6 7 kez izledik galiba :) 1o6ların çekişmesi gerçekten çok iyiydi ama en güzel yürüyeni BENCE KOP'tu..çünkü aracın 2-3ü çok iyi..Uf type-R h22 eg kapışmasıda güzeldi fakat uf sesiyle bitirdi ortalığı maşallah varol abiye ve kullanan orhan abiye..kırmızı vette harikaydı tek kelimeyle ve elanorda sürprizdi bence..çünkü ilk yarışta bayağı fark yedi fakat 2.yarışta nasıl olduysa aldı :) ''bu arada vette kusursuz kalkıyor ve gidiyor en ufak sarma yok,elanor ok gibi fırlıyor sadece 1 2 başında sarıyor :) ''
Sıcak aşırıydı fakat biz gölge yer bulduk güzeldi bu yüzden,aşağıda duranlar yanmıştı hakikaten :) daha söylenecek çok şey var aslında :)
Ben h22 EG bin sahibiyim bizimkine kapışma demiyelim istersen pistte sıra bana geldiğinde vites halatın koptu ilk kalkışımı 3.vitesle 2.kalkışımı 2.vitesle yaptım.Oraya kadar geldik kalkmadan gitmek istemedim hatta Özgün 3.vitesle kalkacağım deyince eminmisin demişti ona sorabilirsin.Varolda orhanda benim arkadaşımdır
inventor
16-06-2014, 15:32
Organizasyon için Buğra ve ekibine teşekkür ederim devamını bekliyoruz
mehmet abi seni tanıyorum ben zaten sorun yok doğrudur ben aksine bişeyde söylemedim bi ara vitese geçmiyodu zaten launcha kalıyodu araba sürekli izledimde yarışı :) hatta dükkanına da gelmiştik samet abi murat abi falan geçen sene..aracın h22 idi o zamanlar.
Çok eğlendim benim için drag olsun geçmek geçilmek umrumda değil
İnsanların her birine laf yetiştirmeye çalışmayın keyfinize bakın beyler eğlendikmi eğlendik
Buğra adamım her yarış sonrası keyfine dragda yaptırtıyor doyasıya gazlıyoruz daha ne olsun yav verdigimiz paralar sonuna kadar helal olsun
Ekibi tebrik ederim her biri canla başla çalıştılar
Seyirci olarak gittim sinif 3 1.si oldum :) bi anda pistte buldum kendimi.ekip 10 numara eglenceli insanlarla dolu.bugra abi ve goki ozellikle.
Goki yasiyor dimi ? Adam kizarmis tavuk gibiydi :D
Levent Y.
16-06-2014, 17:53
Guzel bi organizasyon oldu. Havanin cok sicak olmasi herkesi zorladi onun disinda oldukca keyifliydi. Tum ekibe tekrardan tesekkurler. Bu arada birde sorum olucak performance box sureleri ile yaris sonuclari arasinda 0.2 sn civari farklilik var bunun sebebi sensorler mi yoksa baska bisey mi
http://i1162.photobucket.com/albums/q526/Leventy/photo_zpsb52356a7.jpg
Eyup Duygun
16-06-2014, 17:59
Aynen oyle Levent ben de pboxta en ıyı kosu 9.046 gordum yarısta olculen best tıme 9.250 cıktı.
Lvent başlangıç hızın neden 0 kmh değil
Levent Y.
16-06-2014, 18:12
Lvent başlangıç hızın neden 0 kmh değil
Abi bende ona baktim heralde ilk hareket ettigim saniye ile olcume basliyo o an ki hareketle beraber hizin kac oluyosa onu olcuyo. Sonucta araba 0-1-2-3-4-5 diye hizlanmiyo 0 dan direk 5 kmh ye cikiyo ...
Abi bende ona baktim heralde ilk hareket ettigim saniye ile olcume basliyo o an ki hareketle beraber hizin kac oluyosa onu olcuyo. Sonucta araba 0-1-2-3-4-5 diye hizlanmiyo 0 dan direk 5 kmh ye cikiyo ...
Mantıklı
start ile birlikte süre başlıyor fakat sen tepki verip starttan gecene kaar demekki 0.2 saniye gibi bir kayıp oluyor olçümlerde
Pbox yanılmaz
Levent Y.
16-06-2014, 18:17
Mantıklı
start ile birlikte süre başlıyor fakat sen tepki verip starttan gecene kaar demekki 0.2 saniye gibi bir kayıp oluyor olçümlerde
Pbox yanılmaz
Olabilir aynen demekki herkesin suresi 0.2 civari daha iyi ama tepkime ve kalkis esnasinda zaman kaybi yasaniyo.
Gps sistemi hareketli oldugunda hassas olcum sonucu verir. Ayni sekilde ivmeolcer sensorlerde adi ustunde ivme olcer.O fark durdugun andan performance box in hareketini algiladigi ana kadar gecen sure
Sıcak bizi mahvetsede değdi :)
Berkay kardesimi bi de burdan tebrik ediyorum :)
sinansimbil
16-06-2014, 18:41
Emeği geçen bütün herkeze teşekkürler buğra sen ve ekibin bu konuda çok başarılı inşallah daim olur. Ayrıca yarışan herkezi tebrik ederim. o sıcakta sabırsızlıkla bekleyen izleyen herkeze ayrıca teşekkürler. benim için güzel geçen bir yarış oldu eve kupayla dönmek beni çok mutlu etti her ne kadar eray kardeşim beni kumpasa getirsede saolsun haksızlık yapmayıp tekrar kalktı ve birincilik ile geri döndük. o video varsa bende mutlaka izlemek isterim.
pbox sadece ET yi ölçer, RT yani tepki süresini göstermez, bizdeki sistemde et+rt birlikte gözüküyor ondan fark olabilir.. ayrıca sanırım ilk araç geçince her iki taraf için de süre başlıyor bundan dolayı da farklar olabilir, buğra sistem hakkında daha iyi bilgi verir heralde..
güzel eğlenceli bir gündü sıcak haricinde herşey güzeldi.. , benim içinde ilk drag tecrübesi oldu ilk yarıştan levent ile denk gelmeseydim biraz daha eğlenceli olabilirdi :o tekrar tebrik ederim levent gerçekten çok hızlı güzel hazırlanmış bir araba
neyse ben öcümü eraydan aldım birini geçtim en azından :D
ekip olarak da bir hatamız olduysa affola yorgunluk uygusuzluk sıcak derken akşama pek halimiz kalmadı :) başta buğra ve göki olmak üzere herkese teşekkürler..
Eray Yümsel
16-06-2014, 19:32
İyi eğlendik iyi :) emeği geçen herkeze teşekkürler
63owen63
16-06-2014, 19:39
Videoyu aksam ekleyecegim arkadaslar :)
63owen63
16-06-2014, 21:09
vıdeo geldı
https://www.facebook.com/photo.php?v=914823458544566&set=vb.100000507614935&type=2&theater
vıdeo geldı
https://www.facebook.com/photo.php?v=914823458544566&set=vb.100000507614935&type=2&theater
Bukadar senedir türlü esnaf çakallığıyla herşeyi deneyen eray Bu hile girişimiyle kendini aştı :D
Öküz herif Arıza yaptım diye durdu sinanda duırdu yürüdü gitti sonra :D çakalll :D Yemezler Sen gökiye şükret Elemiştim seni ya neyse Sinan geçti zaten :D
halilcakir
16-06-2014, 21:59
Pbox veya dbox da 1 foot roll out seçeneğini seçmişmiydiniz arkadaşlar?
Videodaki olay tam nedir :)
vıdeo geldı
teşekürler :D
Videodaki olay tam nedir :)
kalkış olsa anlardında sonu. o basındaki olay :D
erayla turbo gsi son kalkıs 1-1 ler
yeşil yanınca eray sahil turu atarmıs gibi kalkıyor yandaki fodepar yapar diye :D yapmadı gerçi . (sabah arızası vardı onu giderdi geldi falan) gsi'da arkadası oda erayın arızası tekrar etti diye durdu catara patara kalktından sonra erayın 1,5-2 boy önünde :D.durdugunu gören çakal eray gaza sonuna kadar asıldı gsida asıldı tabide yerinde sayıp kalkana kadar eray geçti finishi :D
onun tartışması :D
Herkes memnunsa sorun yok, bana göre ciddi sorunlar yaşadık arka planda ama lanse etmedik çok şükür sorunsuz atlattık günü. Ben ciddi isyan ettim sıcakdan sağlığım bozulmuş durumda zaten, her defasında yokum bi sonraki org. da desemde...
Sagol berkan şimdi anladım :))
Göki abi senin rengin komple degişmiş :))
Alp bi ara araca bindim klimada serinliyim diye acıdan ağlıcaktım.. Cts günü pisti hazırlarken, amele yanıgı olmıyım desim üstümü cıkardım ebeminkini tersden gördüm..
Alp bi ara araca bindim klimada serinliyim diye acıdan ağlıcaktım.. Cts günü pisti hazırlarken, amele yanıgı olmıyım desim üstümü cıkardım ebeminkini tersden gördüm..
Almadın mı lan ilaclarını :ofk:
Almadın mı lan ilaclarını :ofk:
Aldım kanka dediklerini, onlar ayaga kaldırdı beni yanma geçti kaşıntı başladı an itibari ile :ofk:
Aldım kanka dediklerini, onlar ayaga kaldırdı beni yanma geçti kaşıntı başladı an itibari ile :ofk:
kasıntı varsa soyulacaksın gecmıs ola :D:D:D Buuranında surat pert olmus :p
Tuh tuh vah vah aayy cnm yaa ahahahahhaha :D
Bugranin ve ekibinin eline saglık kendi adıma keyif aldım dostane denemeler yaptık Cuneyt ve diger arkadaslar ile eksiklerimizi gormuş olduk Durma konusunda sorun yaşadığım icin açıkcası çok süre kasmadım pistte keyfini çıkardım En son biraz kastım 7.6 çıkardın dediler ama dogrumu bende bilmiyorum
Herkes memnunsa sorun yok, bana göre ciddi sorunlar yaşadık arka planda ama lanse etmedik çok şükür sorunsuz atlattık günü. Ben ciddi isyan ettim sıcakdan sağlığım bozulmuş durumda zaten, her defasında yokum bi sonraki org. da desemde...
Gecmis olsun valla seni görünce bu vaziyette iyi yine dolaşabiliyor dedim harbi ciddi yanmıştın
Gecmis olsun valla seni görünce bu vaziyette iyi yine dolaşabiliyor dedim harbi ciddi yanmıştın
Teşeklürler abi, yapcak bişey yoktu akılsız başın cezasını çektim krem sürmedim en başta.. Herkes memnunsa 2 gün sızı çekmeye razıyım..
530 ne güzel duruyordu, ne güzel gidiyordu öyle hasta oldum vallahi, maşallah.
+1
tüm gün oturdun soguk soguk güzel olur tabi :D
Bundan sonra böyle, starta çimlere çekicem arabayı full klima devam :D
Göki kovana kadar :p
Yavuz abi yarış durdu insanlardan sebep haksızmıyım ? Ve bu insanlar dostumuz sevdiğimiz insanlar destek yerine hep köstek, sağ tarafda durun diyoruz yer yapmışız suratımıza bakıyorlar bagırınca göki sinirli agrasif oluyor ama senin loca iyiydi sen engel olmadın hahahah
Göki abi sen sürücektin 50+ faktör kremi bak bişi oluyo mu :)
50 faktor aldıydım zaten cts günü giderken evde unuttum, laz ızya bana bişey olmaz dedim..
Ben dedim başta taa cumartesi la olm bak yanarsın bayıltır çıkarma yok abi bişi olmaz dedi Pazar günü Netice kızarmış Laz Vol 1 ilk parça inleyen nameler :D
Eray Yümsel
16-06-2014, 23:48
olm sonuc olarak insanlık yaptık verdik 1.liği adama :D
Olm bugün esnaftan bikaç kişi abi noldu tatilemi gittin dediler evde tüp patladı dedim gülmediler üstüne geçmiş olsun diyen bile oldu aralarında :D
olm sonuc olarak insanlık yaptık verdik 1.liği adama :D
Yok sen öküzlük yaptın.
Göki kıymadı ki ben kıymıştım :D
Sinana zaten laf yok ben olsam basmıştım kalayı :D
Yavuz abi yarış durdu insanlardan sebep haksızmıyım ? Ve bu insanlar dostumuz sevdiğimiz insanlar destek yerine hep köstek, sağ tarafda durun diyoruz yer yapmışız suratımıza bakıyorlar bagırınca göki sinirli agrasif oluyor ama senin loca iyiydi sen engel olmadın hahahah
Kanki yanlış anlamada o sırada Yavuz Özgür Mehmet Cem Eray Enes vs kimi ararsan ordaydık gayet normal otururken ve mevzu Özgünün fodepardı degildisinden sonra patladıda neyse uzatmanın daha yazmanın manası yok olan oldu bitti gitti güzelce geçti..
ayrıca tebrikler tekrardan tüm ekibe :icon_tup:
organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler
Hahhahahhaha inleyen nameler güzel oldu Bugra abi , büyük hata yapmışsın sürücektin şimdi miss neyse bronzluk iyidir hatlar gözükür Sins modundan uzaklamış olursun salonda :))
organizasyonda emeği geçen (herkese) teşekkürler
Bence keyifli yorucu sıcak ter kokan ama otomobile doyduğumuz bir gündü :D
Katılan izleyen bizlerle bu güzel pazar gününü paylaşan ,
Bana destek olmak için orda olan tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler .
Gün içinde çalışma şartlarının zorluğu nedeniyle ve sıcağında etkisiyle ekipteki dostlarıma arada çıkışmış hatta abartıp bağırmışta olsam anlayışla karşılayan herşeyin anlık olduğunu kalp kırmak değil herşeyin daha iyi olmasını istediğimden kendimide ekibide zorladığımın farkında olan , sabahın köründen akşamın saatine kadar kan ter içinde emek veren tüm arkadaşlarım hatamız kusurumuz olduysa affola Elinize emeğinize sağlık .
Tekrar hepinize tek tek teşekkür ederim .
K.Buğra YILDIRIM
BıD-Clio
17-06-2014, 01:18
Exculusive Garage ekıbı olarak ustamız Fatih Bilal Danış 'a ve kategorısınde 3.luk alan Berkay Aydın kardesımı tebrık edıyorum . Emegımıze saglık . Yarış ıcın se emegı gecen bıze bu fırsatı saglayan Buğra abımıze tesekkuler ... hersey ıyı guzeldı eglendık . :):)
Biz sürdükte ne oldu kör oluyorduk. :D Dalgınlığımıza geldi gözümüzede sürmüşüz,siz siz olun şu mereti düzgün dikkatli şekilde sürün :)
Kanki yanlış anlamada o sırada Yavuz Özgür Mehmet Cem Eray Enes vs kimi ararsan ordaydık gayet normal otururken ve mevzu Özgünün fodepardı degildisinden sonra patladıda neyse uzatmanın daha yazmanın manası yok olan oldu bitti gitti güzelce geçti..
ayrıca tebrikler tekrardan tüm ekibe :icon_tup:
Cevap yazmıcaktım sana uyuz oldugum kadar kimseye uyuz olmadım su anda
Berkan, bütün gün benim ve çalısan personelin oturması gereken sandalyede oturup çadırını işgal edip goy goyun dibine vurup bide akılmı veriyosun koçum, bence fazla konusmaki bende konusup kalbini kırmıyım ok ;)
Edit: cvp vermeki bana uzamasın bu muhabbet.. Bu lafımla kal...
LIGHT RS
17-06-2014, 08:30
Her zaman ki yerimizdeydik. Sıcak dışında, keyif alarak izledik. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.
Lan olum hani süreler nerde ? Reno ya kimse siklemiyo bizi hıamınaa :D:D:D
Ama duur ben size yapacağımı biliyorum amk :p
Levent Y.
17-06-2014, 08:57
pbox sadece ET yi ölçer, RT yani tepki süresini göstermez, bizdeki sistemde et+rt birlikte gözüküyor ondan fark olabilir.. ayrıca sanırım ilk araç geçince her iki taraf için de süre başlıyor bundan dolayı da farklar olabilir, buğra sistem hakkında daha iyi bilgi verir heralde..
güzel eğlenceli bir gündü sıcak haricinde herşey güzeldi.. , benim içinde ilk drag tecrübesi oldu ilk yarıştan levent ile denk gelmeseydim biraz daha eğlenceli olabilirdi :o tekrar tebrik ederim levent gerçekten çok hızlı güzel hazırlanmış bir araba
neyse ben öcümü eraydan aldım birini geçtim en azından :D
ekip olarak da bir hatamız olduysa affola yorgunluk uygusuzluk sıcak derken akşama pek halimiz kalmadı :) başta buğra ve göki olmak üzere herkese teşekkürler..
Aynen Yekta tepki suresiyle alakali muhtemelen. Cok da buyuk bi fark cikmadi zaten bende meraktan sormustum. Tesekkur ederim biraz sana ayip ettik ama mazur gor:) Tekrardan elinize saglik cok emek harcadiniz...
Yiğit Ş.
17-06-2014, 09:12
O aradaki fark tepkimeden. Işıklar söndüğü an süre saymaya başlıyor. box da sen hareket ettiğin an başlıyordur sanırım süre.
Hata ettiysek affola, sabahın 5inden beri ayakta ve sıcak altında elimizden geleni yaptık. Eğlenebildiyseniz sorun sıkıntı yok :) Ekipte emeği geçen herkeşe teşekkürler.
Sercan Keklik
17-06-2014, 09:14
Lan olum hani süreler nerde ? Reno ya kimse siklemiyo bizi hıamınaa :D:D:D
Ama duur ben size yapacağımı biliyorum amk :p
Mailini atta bari resimlerini atıyım daktir, 1. geleydin koca bi t-bone vardı Göki yle sana süpriz yapacaktık ama kısmet ;)
Mailini atta bari resimlerini atıyım daktir, 1. geleydin koca bi t-bone vardı Göki yle sana süpriz yapacaktık ama kısmet ;)
Vites kolunu parçalamayaydım daha giderdim :D vatzapa atıyorum maili :p
LIGHT RS
17-06-2014, 11:36
williams clio 1 ile yarışan sizdiniz demek. gerçekten gurur duydum. şanssızlık bi kere tuttumu bırakmıyor.
tekrar görmek isterim. başarılar
Kadett_gsi
17-06-2014, 11:39
pist günleri ekibine ve tüm katılımcılara teşekkürler , bize güzel bir gün yaşattılar yine her zamanki gibi , yarışa uzaktan bakmak hiç hoş değil tez zamanda bir araba sahibi olmak gerekli :)
günün adamı Eray idi bence , her zamanki gibi :icon_tup: , sinan ile mücadeleri bizi bizden aldı :D
williams clio 1 ile yarışan sizdiniz demek. gerçekten gurur duydum. şanssızlık bi kere tuttumu bırakmıyor.
tekrar görmek isterim. başarılar
Bugra kardesıme destek olmak ıcın geldık sagolsun butun dostlarım aynı 10 sene oncekı gıbı pıstteydı :)
Aracı garajdan cıkarıp geldık ama mekanık spor ıste vıtes 1de takılı kaldı :) aracı hakettıgı yere getırıcez ınsallah vaktımız pek yok o yuzden pek ılgılenemedım ama bu halıyle bıle benı uzmedı :icon_tup:
İlk defa renault ile ugrasıyorum o yuzden sımdılık arastırma sorusturmayla vakıt gecırıyoruz belirli bır setup var kafamda ama ıncık boncuk cok detaylar var tecrube cok onemlı oda bu marka ıcın bende yok :D:D:D
Bu arada sıteden mı bılmıyorum ama 2 kadet sahıbı olan beye buradan da tesekkur etmek ısterım, gelmedıgımı gordukten sonra fınıste bırsey mı oldu yardım edelım cocuklar baksınlar hallederler vs dıye elınden gelenı yaptı tekrar cok tesekkur ederım. Bu arada cok ıyı kalkıyor, bı daha lastıksız yan yana gelmem hayatta :D:D:D
Buğra kanka sana bi yemek ısmarlıyım, 50 liralık benzinini iç ettim :D
Haklısın yavrum, hem sandalye hem çadır işgal edip bi de fodepara karışıyor .bneler :D
Sessiz sakin durmak lazım, o süreleri tutma arabaları eşleştirme işi falan cok dikkat gerektiren birşey istanbulparktan biliyorum, çingene pazarı gibiydi cadırın altı :D
Elinize emeğinize sağlık kardesim, herseye rağmen güzel oldu yarış :)
Buğra kanka sana bi yemek ısmarlıyım, 50 liralık benzinini iç ettim :D
Haklısın yavrum, hem sandalye hem çadır işgal edip bi de fodepara karışıyor .bneler :D
Sessiz sakin durmak lazım, o süreleri tutma arabaları eşleştirme işi falan cok dikkat gerektiren birşey istanbulparktan biliyorum, çingene pazarı gibiydi cadırın altı :D
Elinize emeğinize sağlık kardesim, herseye rağmen güzel oldu yarış :)
Ahhh ah nerde sımdı cıkıp on tamponu ters cevırıp takacak delıkanlı bu devırde breh breh breh :D:D:D
Bence keyifli yorucu sıcak ter kokan ama otomobile doyduğumuz bir gündü :D
Katılan izleyen bizlerle bu güzel pazar gününü paylaşan ,
Bana destek olmak için orda olan tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler .
Gün içinde çalışma şartlarının zorluğu nedeniyle ve sıcağında etkisiyle ekipteki dostlarıma arada çıkışmış hatta abartıp bağırmışta olsam anlayışla karşılayan herşeyin anlık olduğunu kalp kırmak değil herşeyin daha iyi olmasını istediğimden kendimide ekibide zorladığımın farkında olan , sabahın köründen akşamın saatine kadar kan ter içinde emek veren tüm arkadaşlarım hatamız kusurumuz olduysa affola Elinize emeğinize sağlık .
Tekrar hepinize tek tek teşekkür ederim .
K.Buğra YILDIRIM
Valla çok keyifli geçti, ilk defa bu kadar eğlendim diyebilirim ama asıl önemli olan dönüşte bizi ara yollardan falan bağlayıp da trafiğe sokmayan Özgün, Eser ve Yekta'dan Allah razı olsun, o yorgunluğun üstüne trafik hiç çekilmezdi, onların sayesinde tatilden mi şekerim havasında döndük :D
Valla çok keyifli geçti, ilk defa bu kadar eğlendim diyebilirim ama asıl önemli olan dönüşte bizi ara yollardan falan bağlayıp da trafiğe sokmayan Özgün, Eser ve Yekta'dan Allah razı olsun, o yorgunluğun üstüne trafik hiç çekilmezdi, onların sayesinde tatilden mi şekerim havasında döndük :D
dilovasında kaza olmus bitane astra sedan bariyerlere vurunca 2 seridi kapatmış 5-10km sıctı içine yolun .Ben yanınca (yandada siyah supranın vardı yokus asagı denk geldi neyseki) Yektayı aradım yanmasınlar diye demek baya bir kalabalıkmıssınz :D