Orijinalini görmek için tıklayınız : 15 Haziran 2014 Pazar/Izmit Korfez - 1/8 Mil Drag Yarisi ( PistGunleri Yaris Serisi )
ghibli06
17-06-2014, 12:15
Bugra kardesıme destek olmak ıcın geldık sagolsun butun dostlarım aynı 10 sene oncekı gıbı pıstteydı :)
Aracı garajdan cıkarıp geldık ama mekanık spor ıste vıtes 1de takılı kaldı :) aracı hakettıgı yere getırıcez ınsallah vaktımız pek yok o yuzden pek ılgılenemedım ama bu halıyle bıle benı uzmedı :icon_tup:
İlk defa renault ile ugrasıyorum o yuzden sımdılık arastırma sorusturmayla vakıt gecırıyoruz belirli bır setup var kafamda ama ıncık boncuk cok detaylar var tecrube cok onemlı oda bu marka ıcın bende yok :D:D:D
Bu arada sıteden mı bılmıyorum ama 2 kadet sahıbı olan beye buradan da tesekkur etmek ısterım, gelmedıgımı gordukten sonra fınıste bırsey mı oldu yardım edelım cocuklar baksınlar hallederler vs dıye elınden gelenı yaptı tekrar cok tesekkur ederım. Bu arada cok ıyı kalkıyor, bı daha lastıksız yan yana gelmem hayatta :D:D:D
doktor sahalara döndün demek :D yeni aracın da hayırlı olsun :)
Ahhh ah nerde sımdı cıkıp on tamponu ters cevırıp takacak delıkanlı bu devırde breh breh breh :D:D:D
Doktor williams ezdi be, masallah :D
KA®ANLIK
17-06-2014, 12:40
Bu arada sıteden mı bılmıyorum ama 2 kadet sahıbı olan beye buradan da tesekkur etmek ısterım, gelmedıgımı gordukten sonra fınıste bırsey mı oldu yardım edelım cocuklar baksınlar hallederler vs dıye elınden gelenı yaptı tekrar cok tesekkur ederım. Bu arada cok ıyı kalkıyor, bı daha lastıksız yan yana gelmem hayatta :D:D:D
abi 2 kadett i de aynı kişi kullanıyordu zaten :D
yoksa ben çok kadett çi tanıdım kaypak yanına bile uğramazdı, böyle bir % yakalayamazdın da sen insaflısına denk geldiğinden 2 de 2 yapmışsın o konuda uhahuauhauha :D
Cenker Abi siteden bu arada; nick i : isotta ;)
bu yarış katılmadık bızde ama bıdahakı yarışa meth+ bıraz kılo verıp katılıcaz supralarla denemek lazım...
doktor sahalara döndün demek :D yeni aracın da hayırlı olsun :)
Teşekkürler :icon_tup: aldık gene başımıza belayı :D:D:D
Doktor williams ezdi be, masallah :D
Sorma ya bi ezdi bi ezdi :D alışmamış demek su koyverdi :p
abi 2 kadett i de aynı kişi kullanıyordu zaten :D
yoksa ben çok kadett çi tanıdım kaypak yanına bile uğramazdı, böyle bir % yakalayamazdın da sen insaflısına denk geldiğinden 2 de 2 yapmışsın o konuda uhahuauhauha :D
Cenker Abi siteden bu arada; nick i : isotta ;)
Biliyorum valla adam birinden iniop öbirine biniyordu :D ahım tuttu demek onunda 3te takılı kalmış atmosferik olan :hahaha::p
Doktor,hilmi,eray,volkan abi,orcun iyidi valla makara oldu hele doktorun kismetsizligi yardi :D iyide yuruyodu hee pilotajda da iyi ama araba +150 kilo yazik oldu yuruyen aksama :D
Doktor abi williams mıydı o ya
bende diyorum 2.0 kategorisinde ne işi var bu aracın ayrıca 1.8 clio böyle gidemez kafa karışıklıklarım son buldu tamamen :D
Maşallah.
bu yarış katılmadık bızde ama bıdahakı yarışa meth+ bıraz kılo verıp katılıcaz supralarla denemek lazım...
Pistte vht olmadığı sürece bizim için pek adil olmaz :) ama ben kendi adıma dragta da rollingte de denerim.
güneş harici herşey güzeldi :)
williams tam takılı, günlük lastiklerle, yıkatmaya bile gerek duymadan gelip gerekli sinyali verdi bidahakinde katliam yapabilir:) he bide jokey kilosu var:D şöle bi 50-60 kilo falan vermen lazım abi:D
Adaletsiz olmaz mı :) 200mt hafiflemene gerek yok bizde agırız 1740 kilo benim arabam
Adaletsiz olmaz mı :) 200mt hafiflemene gerek yok bizde agırız 1740 kilo benim arabam
1750 kg nedır kı cenk abı o senın guzellıgın :D sapkayı kaybetme at arabada dursun bak yazın ıse yarıyor :D
1750 kg nedır kı cenk abı o senın guzellıgın :D sapkayı kaybetme at arabada dursun bak yazın ıse yarıyor :D
Allah razı olsun bildigin kafama güneş geçiyordu tam zamanında müdahale ettin :)
Doktor,hilmi,eray,volkan abi,orcun iyidi valla makara oldu hele doktorun kismetsizligi yardi :D iyide yuruyodu hee pilotajda da iyi ama araba +150 kilo yazik oldu yuruyen aksama :D
vilyıms dedıler fransız kaplanı dedıler guvendık su koyverdı :D:D:D
Doktor abi williams mıydı o ya
bende diyorum 2.0 kategorisinde ne işi var bu aracın ayrıca 1.8 clio böyle gidemez kafa karışıklıklarım son buldu tamamen :D
Maşallah.
o soruyu baya kısı sordu abı 1.8 degıl mı bu ne ısın var burda dıye :D guzel gıdıyo namıssız :p
güneş harici herşey güzeldi :)
williams tam takılı, günlük lastiklerle, yıkatmaya bile gerek duymadan gelip gerekli sinyali verdi bidahakinde katliam yapabilir:) he bide jokey kilosu var:D şöle bi 50-60 kilo falan vermen lazım abi:D
Yıkatmayı bırak benzın almamısızi yolda gelırken opete gırdık dedı abı 95 var sadece :eek: dedım koy amk sende vur :D:D:D ben hayatımda kumho kadar ıgrenc bı lastık gormedım arkadas onun yuzunden vıtes kolunu parcaladık :hahaha:
Bu arada sıteden mı bılmıyorum ama 2 kadet sahıbı olan beye buradan da tesekkur etmek ısterım, gelmedıgımı gordukten sonra fınıste bırsey mı oldu yardım edelım cocuklar baksınlar hallederler vs dıye elınden gelenı yaptı tekrar cok tesekkur ederım. Bu arada cok ıyı kalkıyor, bı daha lastıksız yan yana gelmem hayatta :D:D:D[/QUOTE]
Buğra kardeşim ve ekibine bu güzel günü bize yasattıkları için çok teşekkür ederim.senelerdir buğranın yaptığı her organizasyona katılıyorum,piste eğlenmek,dostlarımızı,kardeşlerimizi görelim diye katılıyoruz.yani birinci olalım veya kupa alalım derdimiz yok.ama sayende kupayı aldık :D,yoksa Williams gerçekten hızlıydı:).arıza olayına gelince sonuçta oraya kadar gelmişsin beraber arızayı hallederdik devam ederdin diye düşündüm.sanzıman kitledi deyince biz devam ettik.Bİ DAHAKİNE LASTİKLİ GEL :D
bir dahaki yarışa corsa A 4x4 c20let le devam ;)
Buğra kardeşim ve ekibine bu güzel günü bize yasattıkları için çok teşekkür ederim.senelerdir buğranın yaptığı her organizasyona katılıyorum,piste eğlenmek,dostlarımızı,kardeşlerimizi görelim diye katılıyoruz.yani birinci olalım veya kupa alalım derdimiz yok.ama sayende kupayı aldık :D,yoksa Williams gerçekten hızlıydı:).arıza olayına gelince sonuçta oraya kadar gelmişsin beraber arızayı hallederdik devam ederdin diye düşündüm.sanzıman kitledi deyince biz devam ettik.Bİ DAHAKİNE LASTİKLİ GEL :D
mat siyah olan sizmiydiniz en son gsi la deneyen. çok iyi araçtı valla :eek: :icon_tup:
Sizin gibi insanların kaldığını görmek gerçekten sevındırıcı :icon_tup: tekrar soyluyorum ben yardım ıstemeden bakalım cozerız duzeltırız, bızım cocuklar bı baksın dıye bır degıl hatta bırkac kez teklıf ettınız :) ben ısrarla ıstemedım zaten arabayı yormak ıstemedım yada daha fazla bı hasar cıksın ıstemedım :p zaten bu nazık davranısınız ustune ınanın sızınle kalkıp bıde 2-0 olsaydı o gece uyuyamazdım :D
Kupayı zaten sız hakettınız :icon_tup: motorsporları bu sonucta bır kere gecmıs olmak daha ıyı oldugun anlamına gelmez, bak nooldu ıkıncı kalkıs elımızde kaldı :D:D:D
bır sonrakı yarısta umarım fınalde beraber kalkarız :icon_tup:
Pistte vht olmadığı sürece bizim için pek adil olmaz :) ama ben kendi adıma dragta da rollingte de denerim.
olur bende denerim rollıngte hıc onemlı degıl gectım gecıldım 670 hp cıvarı suan benım araç 5.6 en ıyı sure 100/200 bu surelerden ve hp lerden cok yukarda degılsen supra keyıflı olur haftaya methanol takılıcak ınsallah bıraz hafıflıycem... dragta bıraz avantajı olur gtr LC sayesınde ok gıbı frlıyor sonradan yetısmek ıcın baya kuvvetlı olmak lazım.... ama denek ıstıyorum 400 metrede yaptıklarımdan sonra
aynı kılolarda demekkı :) kalkı avantajım olur canım ona ne şüphe :)
olur bende denerim rollıngte hıc onemlı degıl gectım gecıldım 670 hp cıvarı suan benım araç 5.6 en ıyı sure 100/200 bu surelerden ve hp lerden cok yukarda degılsen supra keyıflı olur haftaya methanol takılıcak ınsallah bıraz hafıflıycem... dragta bıraz avantajı olur gtr LC sayesınde ok gıbı frlıyor sonradan yetısmek ıcın baya kuvvetlı olmak lazım.... ama denek ıstıyorum 400 metrede yaptıklarımdan sonra
Şöyle diyim kanka o güçle şuan dragta seni geçecek rwd araç çok zor çıkar , rollinge yönelebilirsiniz boşuna dragla zaman kaybetmeyin rwd için söylüyorum.
Yiğitin turuncu GTR ile dragta istanul parka neler yaptığını hepimiz canlı gördük.
Özgün biliyor benim arabayı sorabilirsin. 1.0 bar basıyorum 550 civarıdır şu an böyle deneriz olmadı biraz daha basınç açarız :) Dragta adaletsiz olur :)
Gtr icin biraz basinca ihtiyacin olacaktir cuneyt abi :) sureleri cok iyi cunku..
Özgün biliyor benim arabayı sorabilirsin. 1.0 bar basıyorum 550 civarıdır şu an böyle deneriz olmadı biraz daha basınç açarız :) Dragta adaletsiz olur :)
ok haberleselım o zaman hafta sonu falan bı rollıng ayarlıyalım.. benım arabanın degerlerı yazdığım gıbı esasen 611 hp cıktı dynoda ama ozgunun dyno heseabına gore 660 670 cıvarıymıs eksıkmı olcuyomus neymıs :)
free-hifi
18-06-2014, 11:49
Yanlış yer :D
ATV ye haber olmuş yurt dışından gelen adamın dediği kasası ayrı motoru ayrı ilk defa görüyorum :D
Postlar karıştı sanırım o haber drift şampiyonası içindi
Busted :D:D:D
free-hifi
18-06-2014, 11:52
Aynen kusura bakmayın :D
Aynen kusura bakmayın :D
Alın bunu al al al :D
doktor bu ne ? :)
Süzgün nabıyon bea :p
ok haberleselım o zaman hafta sonu falan bı rollıng ayarlıyalım.. benım arabanın degerlerı yazdığım gıbı esasen 611 hp cıktı dynoda ama ozgunun dyno heseabına gore 660 670 cıvarıymıs eksıkmı olcuyomus neymıs :)
Nasıl istersen benim için farketmez keyif insanıyım ben geçme geçilme derdim yok :)
Gtr icin biraz basinca ihtiyacin olacaktir cuneyt abi :) sureleri cok iyi cunku..
Olmadı açarız abi :)
Süzgün nabıyon bea :p
aynı beya
efsane gerı dondu stıcker aldım yapıtırıcam senı görünce :)
aynı beya
efsane gerı dondu stıcker aldım yapıtırıcam senı görünce :)
Ahahahahaha uğraşın tabi uğraşın canınız sıkılıyo dimi :D
Nasıl istersen benim için farketmez keyif insanıyım ben geçme geçilme derdim yok :)
valla ben gecıldımı kafaya takıyorum ama ıkı turboya bakar :) ıntıkam almak kolay :)
Avrupa serini mis kanka gelin bu tarafa anadolu çok kalabalık olur
Alın bunu al al al :D
Ben bu adamı en son gördüğümde bostanci sanayide motorla doktorluk yapıyordu, neydi sloganında vardı quick response save your life mıydı neydi
Ben bu adamı en son gördüğümde bostanci sanayide motorla doktorluk yapıyordu, neydi sloganında vardı quick response save your life mıydı neydi
askere gıdınce yalan oldu o proje 112 caldı sonra sımdı onlar yapıyo moruk :D
Şöyle diyim kanka o güçle şuan dragta seni geçecek rwd araç çok zor çıkar , rollinge yönelebilirsiniz boşuna dragla zaman kaybetmeyin rwd için söylüyorum.
Denemeden bilinmez Manisa'ya beklerim İzmit icinde 200 Sx ımiz var 1.8 motor rwd olarak Saka yapabiliriz :)
valla ben gecıldımı kafaya takıyorum ama ıkı turboya bakar :) ıntıkam almak kolay :)
Kafaya takiyorsan intikam vs hiç denemeyelim o zaman :) benim arabam yarış arabası değil keyif arabası :) Cenk 1 üst postta yazmış onla deneyin siz :)
Mehmet Gazihan
18-06-2014, 16:10
Sizin gibi insanların kaldığını görmek gerçekten sevındırıcı :icon_tup: tekrar soyluyorum ben yardım ıstemeden bakalım cozerız duzeltırız, bızım cocuklar bı baksın dıye bır degıl hatta bırkac kez teklıf ettınız :) ben ısrarla ıstemedım zaten arabayı yormak ıstemedım yada daha fazla bı hasar cıksın ıstemedım :p zaten bu nazık davranısınız ustune ınanın sızınle kalkıp bıde 2-0 olsaydı o gece uyuyamazdım :D
Kupayı zaten sız hakettınız :icon_tup: motorsporları bu sonucta bır kere gecmıs olmak daha ıyı oldugun anlamına gelmez, bak nooldu ıkıncı kalkıs elımızde kaldı :D:D:D
bır sonrakı yarısta umarım fınalde beraber kalkarız :icon_tup:
Cenker abi bitanedir.
Kafaya takiyorsan intikam vs hiç denemeyelim o zaman :) benim arabam yarış arabası değil keyif arabası :) Cenk 1 üst postta yazmış onla deneyin siz :)
İşin şakası o tabı ama supralara saygım sonsuzdur cok severım buksam guzel bısey sahıp olmak ısterım
Denemeden bilinmez Manisa'ya beklerim İzmit icinde 200 Sx ımiz var 1.8 motor rwd olarak Saka yapabiliriz :)
Olur okur kafamdakıkerı yapım katılıcam zaten bı tane yarışa mutlaka
İşin şakası o tabı ama supralara saygım sonsuzdur cok severım buksam guzel bısey sahıp olmak ısterım
Eyvallah :) Allah gönlüne göre versin
Tabiki zaten işin şaka denilen kısmı orda ama istanbul parta sende vardın GTR nasıl tutunuyor ben şok oldum aktarım nedir sx de
Tabiki zaten işin şaka denilen kısmı orda ama istanbul parta sende vardın GTR nasıl tutunuyor ben şok oldum aktarım nedir sx de
Gtr o sanzimanla yürümesin mı :) Standart yürüyen 200sx 89 model :) gt28 Turbo körfezde herturlu deneriz
valla ben kac sanıye gıder 402 metrede bılmıyorum ama 100-200 5.6 .5.9 arası yuruyor her yerde her zemınde
https://www.youtube.com/watch?v=S41YDUbRGog
Cenk, bu supra çok iyi hazırlanmış.
Boostlee ne yaptıysa öğrenip uygularsan rollingde GTR falan dinlemezsin. UGR nin en güçlü arabasına kafa tutuyor. Alo TITAN....
Boostlee ne yaptıysa öğrenip uygularsan rollingde GTR falan dinlemezsin. UGR nin en güçlü arabasına kafa tutuyor. Alo TITAN....
Hocam o bile fazla
8 sec yapar güzel bi pistte Cenk bey
9ha-WA3_7jQ
https://www.youtube.com/watch?v=9ha-WA3_7jQ
Ayrıca buna yorumun nedir kayboldu gitti ama efsane olmuş bence
pwyF8NGBrIs
https://www.youtube.com/watch?v=pwyF8NGBrIs
Setuplarımız 3 aşağı 5 yukarı aynı bu suprayla. Bize gerekli olan biraz cesaret :) yakıt ve tutunabilecek bir lastik ...
Setuplarımız 3 aşağı 5 yukarı aynı bu suprayla. Bize gerekli olan biraz cesaret :) yakıt ve tutunabilecek bir lastik ...
Cüneytim,
Full metanole geçersen yakıt konusu çözülür.
Boost Lee ne lastik kullanmış?
abi kasmaya gerek yok araba duruşu da gidişi nokta zaten
1 barda ne kadar daha kalacaksın :D
valla ben kac sanıye gıder 402 metrede bılmıyorum ama 100-200 5.6 .5.9 arası yuruyor her yerde her zemınde
Senin araban her zaman 11 sn yürür 402 mt pistte ama her zaman aşağı biraz iner yukarı çıkmaz.dbn alırsan düz bir yerde süreni görürsün. benim en iyi zamanım 11.05 kısaca kafa kafaya oluruz ben hata yaparsam direkt geçersin
iyi bir slick lastikle 0.3-0.5 aşağı inerim çok rahat komple vht li pistte işler çok değişir benim için 100-150mt sararak nossuz çıkıyor bu süre
mert zaten benim rollingte sıkıntım yok 900hp lik gtr la da 1000hp lik porsche ile de rolling denerim ufak tefek ayarlar yapılacak evc iptal olup beyne bağlanacak falan filan
boostleenin supra 90mm turbo adam turboyu getirmek için nos kullanıyor trapspeed koşturduğu için arabayı, çok başarılı bir araç gerçekten şu an için bana fazla gelir.ilkerin sertandan aldığı araba bu setupa yakın bir yürütsün ilker bakalım nasıl gidiyor karar veririz
Sana ve diğer hızlılara sürprizim var seneye hazır olur :)
r8 in sahibi çok iyi yerde gazlıyor diğerlerine hata yaptırıyor yoksa o kadar fark olmaz
onursoytam
19-06-2014, 15:04
Mert bey merhaba ; Edirne yolunda TR nin en hızlıları toplanıcaktı iptal oldu.
gündeme getircekmisiniz konuyu supralar hazırlar sanırım :)
Senin araban her zaman 11 sn yürür 402 mt pistte ama her zaman aşağı biraz iner yukarı çıkmaz.dbn alırsan düz bir yerde süreni görürsün. benim en iyi zamanım 11.05 kısaca kafa kafaya oluruz ben hata yaparsam direkt geçersin
iyi bir slick lastikle 0.3-0.5 aşağı inerim çok rahat komple vht li pistte işler çok değişir benim için 100-150mt sararak nossuz çıkıyor bu süre
mert zaten benim rollingte sıkıntım yok 900hp lik gtr la da 1000hp lik porsche ile de rolling denerim ufak tefek ayarlar yapılacak evc iptal olup beyne bağlanacak falan filan
boostleenin supra 90mm turbo adam turboyu getirmek için nos kullanıyor trapspeed koşturduğu için arabayı, çok başarılı bir araç gerçekten şu an için bana fazla gelir.ilkerin sertandan aldığı araba bu setupa yakın bir yürütsün ilker bakalım nasıl gidiyor karar veririz
Sana ve diğer hızlılara sürprizim var seneye hazır olur :)
r8 in sahibi çok iyi yerde gazlıyor diğerlerine hata yaptırıyor yoksa o kadar fark olmaz
Az önce İlker'le mesajlaştık. GT42 den yukarısı "lag city". Ona da söyledim GT47 çok geç gelir. GT42 takıp üzerine 100 shot basıp iyi süreler alabilir Supra.
Sende "vitese göre basınç" aktif mi? EVC yi atıp boost by gear yaparsan patinaj azalır.
Seneye yapacağın süprizin hayırlı olsun, sen süprize niyetlendin, Ozan intikam alırım 2 turboya bakar diyor, ortalık çoook karıştı :)
Buna "forumu hareketlendirmek,gaz vermek" denir.
Supralar şu an için en hızlılar gurubunda yer alamıyor. Ülkemizde 100-200 km/h 4.0 saniye altı supra henüz yok. 4,23 saniye süre Sertan'a aitti. Bugün yürüyen Supralar 100-200 km/h bandını 5 saniye ve üzeri alıyor diye düşünüyorum. 0-100 de yoklar. 100-200 de yoklar. 200 den sonra açılıyorlar.
Özet olarak supralar hazır değil.
Buna "forumu hareketlendirmek,gaz vermek" denir.
Supralar şu an için en hızlılar gurubunda yer alamıyor. Ülkemizde 100-200 km/h 4.0 saniye altı supra henüz yok. 4,23 saniye süre Sertan'a aitti. Bugün yürüyen Supralar 100-200 km/h bandını 5 saniye ve üzeri alıyor diye düşünüyorum. 0-100 de yoklar. 100-200 de yoklar. 200 den sonra açılıyorlar.
Özet olarak supralar hazır değil.
hazır hazır :D süre koymuyoruz yolda belli olsun diyoruz sana sürprizim 3 sn altı olabilir mert isteyenle deneriz sevmiyorum ben dbn işlerini çıkarız yolda denenir
ozan iki turboyu taksın deneyelim sıkıntı yok benim için onada varım ;) zorla para harcatacaksın adama bir daha motor yapacak verme gazı bize şemsiye girmiş zaten
hazır hazır :D süre koymuyoruz yolda belli olsun diyoruz sana sürprizim 3 sn altı olabilir mert isteyenle deneriz sevmiyorum ben dbn işlerini çıkarız yolda denenir
ozan iki turboyu taksın deneyelim sıkıntı yok benim için onada varım ;) zorla para harcatacaksın adama bir daha motor yapacak verme gazı bize şemsiye girmiş zaten
Cenk süprizleri seviyorum.
Bu işlere gönül verip, 3 saniye altı koşup, sonra da dbn yayınlamayacak insan var mıdır? Yoktur. Ben 3,6 saniye aldığım anda benzinciye girip 6speed'e yollamıştım, sene 2011 eylül.
3 saniye altı süre alan susmaz, susamaz. O gün o an foruma koyar ;)
An itibariyle 100-200 km/h 5 saniye altı koşan supra yok, bence yok. Büyük turbo sevdasıyla da olmaz.
Hava da sıcak, konu da sıcak :)
Bilahare dbn alıp buraya Atacam senin icin nasıl 5 sec altı yok :) eminmisin Rolling öyle dbn e bakmıyor söyliim üzer seni daha kötü dbn i olan bir araç haberin olsun
Bilahare dbn alıp buraya Atacam senin icin nasıl 5 sec altı yok :) eminmisin Rolling öyle dbn e bakmıyor söyliim üzer seni daha kötü dbn i olan bir araç haberin olsun
Owwwww kavgada söylenmez :D:D:D
ver gazııı :D:D:D:D
ver gazııı :D:D:D:D
Reytingggg :allaalla::allaalla::allaalla::surucu:
DBN: Herhangi bir araba aynı süreyi defalarca alabiliyor ise istikrarlıdır ve dbn gerçeği bire bir yansıtır. DBN sanal değil, gerçek neyse o.
Cenk, benim üç sene önce aldığım sürenin altına in ve üz beni :) Özet olarak 3,60 s koşabilirsen üzersin.
An itibariyle 3,6 s koşabilen supra yok, maaaleseff :(
İlker arabasını hazırlıyor, ben de değneklerden kurtulup yürümeye başlarım, Eylül 1 Ankara'ya geleyim, üzün beni :)
DBN: Herhangi bir araba aynı süreyi defalarca alabiliyor ise istikrarlıdır ve dbn gerçeği bire bir yansıtır. DBN sanal değil, gerçek neyse o.
Cenk, benim üç sene önce aldığım sürenin altına in ve üz beni :) Özet olarak 3,60 s koşabilirsen üzersin.
An itibariyle 3,6 s koşabilen supra yok, maaaleseff :(
İlker arabasını hazırlıyor, ben de değneklerden kurtulup yürümeye başlarım, Eylül 1 Ankara'ya geleyim, üzün beni :)
ok beklerim benim için hiç farketmez her türlü hazırım yarın bile desen uyar :D hele ankara ballı börek
ok beklerim benim için hiç farketmez her türlü hazırım yarın bile desen uyar :D hele ankara ballı börek
"action"
1 eylül'de beni ağırlarsınız inşallah.
"action"
Basimla beraber
Basimla beraber
Allah razı olsun. Ozan'ı da davet edelim. 2 turbo takıp gelir. Ben de 2 turbo takarım. Haydi hep beraber 2 turbo takalım :)
Cüneytim,
Full metanole geçersen yakıt konusu çözülür.
Boost Lee ne lastik kullanmış?
Abi caddeye gezmeye giderken de metonolle gidilmez ki :)
Aynı lastikleri kullanıyoruz Mickey Thompson cooper vs vs ama asfalt bizimkinden 100 kat daha kaliteli asıl fark burda. ..
abi kasmaya gerek yok araba duruşu da gidişi nokta zaten
1 barda ne kadar daha kalacaksın :D
Teşekkür ederim iyi dileklerin icin ben 1 barla memnunum :)
Abi caddeye gezmeye giderken de metonolle gidilmez ki :)
Aynı lastikleri kullanıyoruz Mickey Thompson cooper vs vs ama asfalt bizimkinden 100 kat daha kaliteli asıl fark burda. ..
Pompada satılmıyor olması problem, gezmeye 97 oktan, gazlamaya metanol.
Adamların hava limanı zemini çok daha iyi olmayabilir. Boost Lee coil over ne kullanıyora odaklanmak lazım.
Allah razı olsun. Ozan'ı da davet edelim. 2 turbo takıp gelir. Ben de 2 turbo takarım. Haydi hep beraber 2 turbo takalım :)
:) hic sıkıntı yok buyursun gelsin misafir ederiz
Cenk süprizleri seviyorum.
Bu işlere gönül verip, 3 saniye altı koşup, sonra da dbn yayınlamayacak insan var mıdır? Yoktur. Ben 3,6 saniye aldığım anda benzinciye girip 6speed'e yollamıştım, sene 2011 eylül.
An itibariyle 100-200 km/h 5 saniye altı koşan supra yok, bence yok. Büyük turbo sevdasıyla da olmaz.
Hava da sıcak, konu da sıcak :)
Nasıl yok ben ilk arabayı ilk yaptığımda 4.7 yaptım 3 kişi pompa benziniyle :) Ben sevmiyorum Dbn vs ben yolda denerim et ete değecek yani :) 3 sn çok ciddi süreler Eyvallah. ..
Pompada satılmıyor olması problem, gezmeye 97 oktan, gazlamaya metanol.
Adamların hava limanı zemini çok daha iyi olmayabilir. Boost Lee coil over ne kullanıyora odaklanmak lazım.
Bakış açımız farklı o yüzden yakıt kullanmıyorum herhalde çünki ardı arkası gelecek biliyorum kiyamiyorum arabama :)
Benım turbolar hazır zaten satın almıycam ama beklıyorum debrıyajın ıyıce bıtmesını... Valla ben kuru zemınde 2.6 yuruyorum 0/100 ıslak zemınde en ıyı 4.1 cıktı methanol koyup 60/70 kg hafıfletırsem 10 sanıye barajında yurur suankı halıyle 2-3 aya kadar xaten 100-200 4.5 falan olucak ama sız sunu dusunmuyosunuz ey ahali rekabet kurulu 97 oktanı öldürdü... Kısacası hapı yuttuk depolarda kalanları alıyoruz suan ama bıtınce ne yapıcaz... Yazık valla
Iyı bı lastıkle bence rahat rahat yurur supralar 5 sanıye altı... Turbo corvetteler yuruyosa supra haylı haylı yurur
Bıdahakı dragta gorusmek uzere dedım gıbı benım en azından 0/100 derdım pek yok :p
Nasıl yok ben ilk arabayı ilk yaptığımda 4.7 yaptım 3 kişi pompa benziniyle :) Ben sevmiyorum Dbn vs ben yolda denerim et ete değecek yani :) 3 sn çok ciddi süreler Eyvallah. ..
Ben söylemiyorum bilerek :) ya 4 sn altı varsa :)
AVK Volkan Abi de okuyor, Volkan abi C5 TT ile katılır bize.
Ben söylemiyorum bilerek :) ya 4 sn altı varsa :)
1) 4 saniye altı koşan açıklardı, direkt koyar foruma.
2) 400 metreyi 11 saniyede koşan arabaların 100-200 bantları 5,5-6 saniyelerde.
Wankell şahinin stabil ve basıçla yürüdüğünde 100-200 kaç gelir acaba
1) 4 saniye altı koşan açıklardı, direkt koyar foruma.
2) 400 metreyi 11 saniyede koşan arabaların 100-200 bantları 5,5-6 saniyelerde.
Burda seninle ayrılıyoruz ben koymam korhanin bir sözü var severim çok yolda belli olur abi :)
Benım ex 997TT 3,4 sec 100-200 yapıyordu yada GTR stok turbo ıle 4,5 sec.
Bu ısın sonu yok,3,4 den sonra 200-300 kovalamaya basladım,hedef 5,5-6 olur mu ıdı vs vs...
Bu aracların Roll da ozellıkle 200 den sonrası cok muhım,***** 60-80 km arası basılıyor,hatta arkadan ıterler 100-120 den baslıyabılıyor...
Drag ıse aktarımla cok alakalı *****,yenı tech aracların bır cok seyı elektronık melekler yapıyor.
Stokda 0-200km 9,2sec hatta hatta altı kosan araclar var...
GTR stock turbo ıle 4.5 mu ? Sende ams 9 un turboları vardı mıke yanlıs hatırlıyor olmaz ole bı sure mumkun degıl
Pardon, Ankara'da 5 s altı koşan yok şeklinde düzeltiyorum :)
GTR stock turbo ıle 4.5 mu ? Sende ams 9 un turboları vardı mıke yanlıs hatırlıyor olmaz ole bı sure mumkun degıl
Pardon Mike,Stok motor,ne turbo su ya... :eek::eek::eek:
Turbonun ıcı degısıkdı....:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
oooov konuya bak nerelere gelmiş
İste şimdi çok yanlış konuştun Eylül'e gel ben sana bak ne arabalar çıkaracam 5 sn altı Ankara'da
İste şimdi çok yanlış konuştun Eylül'e gel ben sana bak ne arabalar çıkaracam 5 sn altı Ankara'da
5 saniye altı değil, 3 saniye altı gösterirsen heyecan duyarım.
Patron kızmak yok, 1 eylülde ölçeriz Allah ömür verirse.
5 saniye altı değil, 3 saniye altı gösterirsen heyecan duyarım.
Patron kızmak yok, 1 eylülde ölçeriz Allah ömür verirse.
Kızmıyorum Mert benimle konuşman ayrı ankarayı genellersen çok sürpriz çıkar sana
3 sn altı Türkiye'de kaç tane araba var benimki proje yapar yapmaz bilemem kesinlikle 1 Eylül'de bekliyorum
Eray Yümsel
19-06-2014, 20:30
Cenk abi s1000rr ne zaman geçicen :D birazda ben körükliyim
Çok sert oldu be :)
Cenk abi s1000rr ne zaman geçicen :D birazda ben körükliyim
İstanbulda tövbe isim olmaz :) içimizden gecer Ankara'ya gelirse her türlü deneriz
Kızmıyorum Mert benimle konuşman ayrı ankarayı genellersen çok sürpriz çıkar sana
3 sn altı Türkiye'de kaç tane araba var benimki proje yapar yapmaz bilemem kesinlikle 1 Eylül'de bekliyorum
Ankara'daki supraları ima ettim, konu supra olduğu için. Ankara'dan 5 saniye altı araba çıkmaz demedim.
Allah ömür verirse 1 Eylül'de görüşürüz, ben de M3 lerin yüksek rakımda nasıl yürüdüklerini test etmiş olurum :) İnşallah 3 saniye altı koşarım.
Çok sert oldu be :)
edit: Ankara'da 5 s altı koşan supra yok. Başka marka ve modeller olabilir.
Konu fena yerlere gelmis :) devam abi biz okuruz 1 eylul deneme 2 eylül video şenliği olur herhalde :D
3 - 5 sn. diye siz konuşurken Ankara'lılar otobanda da, pistte de sürekli araba deniyor valla helal olsun onlara ama senelerdir öyle yaptım böyle yaptım deyipte iki araba yan yana gelip deneyemeyenler ne olcak :D
Konu nasıl açıldı?
Ankara'daki supraları ima ettim, konu supra olduğu için. Ankara'dan 5 saniye altı araba çıkmaz demedim.
Allah ömür verirse 1 Eylül'de görüşürüz, ben de M3 lerin yüksek rakımda nasıl yürüdüklerini test etmiş olurum :) İnşallah 3 saniye altı koşarım.
Postta o yazmıyor hayırlısı olsun İnşallah görürsün bekliyorum Mert 1 eylülü
ademsezer
19-06-2014, 20:44
Obaaa konuya bak hepsi 6 silindir:D
3 - 5 sn. diye siz konuşurken Ankara'lılar otobanda da, pistte de sürekli araba deniyor valla helal olsun onlara ama senelerdir öyle yaptım böyle yaptım deyipte iki araba yan yana gelip deneyemeyenler ne olcak :D
Dennis, 5 saniye üzeri arabalarla yan yana gelsem ne olacak?
Otobanda ve pistte koşulan süreler ortada, süreler kötü. 5 saniye üzeri koşan arabalarla yan yana gelmeye gerek yok.
ademsezer
19-06-2014, 20:45
Obaaa hepsi hacimli:D
halilcakir
19-06-2014, 20:46
Mert abi koltuk değnek iyi sıkmış seni ankara yolu bile gözüne büyümüyor demekki:)
tabiki katilirim Mert bey, 2 hafta onceden haber verin yeter.
dbn sureleri guzel fikir veriyor, ama dbn surelerini etkileyen cok faktor var. bencede gercek kisas yanyana gelince belli olur. ornek vereyim bizim 100-200kmh 7.9 sn olan bir aracimiz, 100-200kmh suresi 7.3sn olan bir araci rollda gecmisti.
Roll farklı bişi bende katılıyorum
Dbn çıktı mertlik bozuldu. Belki ben 100-200 tutunamiyorum ama 201 den sonra uçuyorum! En güzeli yan yana deneme olacak et ete değecek :)
ademsezer
19-06-2014, 21:17
Dbn deki metrajlara gore hesap yapilmali
dbn sureleri guzel fikir veriyor, ama dbn surelerini etkileyen cok faktor var. bencede gercek kisas yanyana gelince belli olur. ornek vereyim bizim 100-200kmh 7.9 sn olan bir aracimiz, 100-200kmh suresi 7.3sn olan bir araci rollda gecmisti.
İste bende tam bunu anlatmak istiyordum
onursoytam
19-06-2014, 21:46
Konu nasıl açıldı?
valla mert abi herkez bekliyormuş benimle bi alakası yok ben sadece elçi oldum inşallah kazasız belasız biter denemeleriniz allah herkezin tekerini düz bastırsın dünya rekorları kırılır inşallah ankarada :icon_tup:
ademsezer
20-06-2014, 10:20
Ankaraya bende gitmek isterim bi organizasyon olursa
Ankaraya bende gitmek isterim bi organizasyon olursa
1 eylül adem gel kardeşim :D
supraların neler yapaıldıgını zamanında sertan herkese gosterdı tartışmaya grek yok ben supralarla denemekten sadece onur duyarım... bıdahakı drag a sırf bu yüzden katılıcam ınsallah GTR a gelınce 1740 kg lık bı araca gore 200 den sonrasıda gayet başarılı bence.... he sende stock turbo yok dersenız evet doğru bende track edıtıon turbolar var ama %3 falan farklı çıplak goz
le anlamak zor...
mert bıdahakı draglara beraber gıdelım geyık yaparız yolda...
ademsezer
20-06-2014, 11:22
Kesinmi abi hep unutuluyor
Konuyu sen açarsın artık :D
abiler cok konusmaya gerek yok, en iyi yolda belli olur. TR deki drag pistlerini yurtdidi pistlerle karistirmayin arkadaslar bizim pistlerde 10 giden disarda 9 hatta 8 gidebilir.
AhmetKadir
21-06-2014, 09:21
ankarada bes altı kosan supra oldugunu duydum ben.
Ankaralıların kotu bır ozellıgı bu, yıllarca şaşmaza gittim geldım ne arabalar denenirdi video bile cekılmezdi. dbn varsa da koymaya pek ugrasılmazdı. populerite hastalıgı avrupaya yaklastıkca artıyor :)
Not alalım, unutmayız Adem :)
Konuyu sen açarsın artık :D
Patron konu açık :)
abiler cok konusmaya gerek yok, en iyi yolda belli olur. TR deki drag pistlerini yurtdidi pistlerle karistirmayin arkadaslar bizim pistlerde 10 giden disarda 9 hatta 8 gidebilir.
Olabilir, zaten en büyük sorun tutunma, yola aktarma.
Mert abi koltuk değnek iyi sıkmış seni ankara yolu bile gözüne büyümüyor demekki:)
Halilim haklısın. 2007-2008 Ankara'dan gazlamaya geldiler, deplasman demediler.
Geçen sene foruma yazmışlardı, oğullarımıza kız bakmaya geliyoruz diye. Bir şey alamadan döndüler. Hatırlarsın sen Adana'dan uçup geldin, Masvette ile Volkan Abi, Pembe M3TT ile ben pazar sabahı "merhaba" demek için yola çıkmıştık, Ankara ekibi arızadan dolayı dönüşe geçmiş, deneyemedik. Mekanik spor, her an her türlü arıza olabilir. Eleştirilecek nokta değil.
Bu sefer araçlarda arıza olmaz inşallah, keyifli test ederiz.
7.9 olan araç o gün xyz sebepten yavaş olabilir.
Volkan Abi, bir araba sürekli aynı süreyi alabiliyor ise o araba oturmuştur, rollda da aynı süreyi verir. hasbelkader bir defa eksi 3 eğimle süre aldı ise aynı süreyi rollda alamaz.
En önemli nokta: 100-200 ölçerken 99 dan basmayıp daha alttan geliyorum. Roll esnasında 50 kmh den basmaya başlamayıp, örneğin 85 kmh ile basmaya başlarsak 100-200 daha yavaş çıkabilir. Turbolar daha geç dolar xyzzz....
Roll farklı bişi bende katılıyorum
Hilmi, ben de katılabilir miyim :)
Dbn çıktı mertlik bozuldu. Belki ben 100-200 tutunamiyorum ama 201 den sonra uçuyorum! En güzeli yan yana deneme olacak et ete değecek :)
Cüneyt, dbn iyi kullanılırsa çok faydalı.
Pectele GPS bağladım, yol hızına göre basınç, lambda, g, egt takip ederek hangi hızlanma bantlarında motor ne durumda görebiliyorsun. Racelogic bağlı, diğer yandan pectele dbn aldırıyorum. Amaç kendi kendini geliştirmek ise dbn faydalı bro.
100-200 tutunamıyorsan üzerine git.
Dbn deki metrajlara gore hesap yapilmali
+ 1
Patron ne yemek yeriz ;)
Mert yemek dert değil sen yeterki gel benim oğluma kız almak gibi bir derdim yok istanbulda emin ol cok kardesim var geliş sekli yanlıştı oradada yanlışlar vardı zaten konuyu uzattırmadım sen konuyu başka yere çekiyorsun benim senle ve başka bir araba ile derdim yok senin Supra ile bir sıkıntın var sertandan dolayı hazır Supra yok dedin benimki hazır diyorum ne zaman istersen deneriz dedim sen araya baskalarını koyma derdine düştün sen gel görelim su 3.6 lik araba ne yapıyor rolde geç geçebiliyorsan bende burada diyeyim eline saglık cok iyi araba yapmış Beni gecti ölüm yok benim icin Supra geçilmez diye bir ayet yok
Mert yemek dert değil sen yeterki gel benim oğluma kız almak gibi bir derdim yok istanbulda emin ol cok kardesim var geliş sekli yanlıştı oradada yanlışlar vardı zaten konuyu uzattırmadım sen konuyu başka yere çekiyorsun benim senle ve başka bir araba ile derdim yok senin Supra ile bir sıkıntın var sertandan dolayı hazır Supra yok dedin benimki hazır diyorum ne zaman istersen deneriz dedim sen araya baskalarını koyma derdine düştün sen gel görelim su 3.6 lik araba ne yapıyor rolde geç geçebiliyorsan bende burada diyeyim eline saglık cok iyi araba yapmış Beni gecti ölüm yok benim icin Supra geçilmez diye bir ayet yok
Nokta budur kagit üstünde değil yolda görelim gözümüz senlensin
Cenk, benle derdin olmadığını biliyorum.
Supra ile derdim kalmadı, el değiştirdi ;)
1 Eylülde Allah ömür verirse test ederiz.
Aşağıdaki video üçbuçuk senelik, Miniks Ahmet ile çekmiştik. Bu videoda M3 100-200 4,0-4,3 saniye. Nos yok. Sadece turbo, daha düşük hacim, düz vites, daha büyük turbo ile 80-90 dan böyle gidiyordu. Bugün daha fazla hacim, daha ufak turbolar, dört çeker, 6 ileri otomatik şanzuman, nos ile çok daha iyi süreler gelir inşallah.
https://www.youtube.com/watch?v=ZEsxjfhrOdg
Video fikir verecek, Ankara'da Busa ile 90-200 de kafa kafaya giden araba var mı? Basar basmaz Busaya kafa tutan, geri düşmeyen varsa onu da tebrik ederim. İsmail'in Busa videolarına baktım, 220-240a kadar Busalar önde.
:) :) Ne desem bilemedim cok güzel yurumussun başka bir 4 tekerli araçla deneme videosu varmı Mert ?
2008 busa cok mü hızlı :)
:) :) Ne desem bilemedim cok güzel yurumussun başka bir 4 tekerli araçla deneme videosu varmı Mert ?
2008 busa cok mü hızlı :)
Patron videodaki Busa diesel, yavaş ekonomik versiyon Busa :)
halilcakir
21-06-2014, 16:46
Öyle birşey vardı değilmi bir M3 bir Maserati kalmıştı en son otobanda sonra Maseratide can vermişti:)
Olursa yine geliriz kambersiz düğün olmaz:)
Patron videodaki Busa diesel, yavaş ekonomik versiyon Busa :)
Busa hızlıydı, çok hızlı değil. Bana göre çok hızlı olması için 100-200 km/h 2.00 s koşmalı.
Ankara'da Busaya 100-200 de kafa tutup arkasına düşmeyen araba var mı, bence yok.
Halil, değişik bir gündü.
Busa hızlıydı, çok hızlı değil. Bana göre çok hızlı olması için 100-200 km/h 2.00 s koşmalı.
Ankara'da Busaya 100-200 de kafa tutup arkasına düşmeyen araba var mı, bence yok.
Halil, değişik bir gündü.
Nerden biliyorsun Mert neye gore yok haspinallah İlkere sor Mert o biliyor denemelerimi zx14 le denememizde oda vardı
https://m.youtube.com/?gl=TR&hl=tr#/watch?v=yXHVT0I8NWw
Bu makina 195 hp dynosu var yeni Hayabusa 180 çıkartıyor bu dynoda yeni hayabusayi cok geçiyor ölçü olması icin söylüyorum sana 1 denemede vites attığım yerde biraz one çıktı sonra kapatıp geçtim ve bu denemelerde 2 kışiyiz minikslere sor sana eski Hayabusa ile yenisini bir anlatsın Neden yavaş dediğimi onlar biliyor
Cenk,
Video açılmadı, linki kontrol eder misin?
Miniklerin Busa stok değildi, bir takım modifikasyonlar vardı.
İlker'e sorarım ok. 80-90 km/h de basıp 200 e kadar kafa kafaya gittiğin video var mı?
Ben 3 sene önce çektiğim videoyu ekledim. 80 - 200 bandında vites atmama rağmen kafa kafaya gidiyordum.
Bende açılıyor benim sana bir şey kanıtlamaya ihtiyacım yok Mert klavyaden araba yaristiryorsun sıkıldım ben çoluk cocuk muhabbetinden 40 yasına geldim neyi konuşuyorum seninle şurada araban hazır olunca gel kardesim bir daha soyluyorum baskasını one atma sen gel dahada sana cevap veremiyecem yordun beni
Bende açılıyor benim sana bir şey kanıtlamaya ihtiyacım yok Mert klavyaden araba yaristiryorsun sıkıldım ben çoluk cocuk muhabbetinden 40 yasına geldim neyi konuşuyorum seninle şurada araban hazır olunca gel kardesim bir daha soyluyorum baskasını one atma sen gel dahada sana cevap veremiyecem yordun beni
Cenk kimsenin kimseye ispat etme zorunluluğu yok. Bu iş zevk işi.
Konu 100-200 bandından açıldı. 100-260 videosu ekledim, benim videodaki gibi Busaya 100-200 de kafa tutan var mı dedim. Yok. 100-200 de Busayla kafa kafaya giden video kimde olsa gururla koyar, hele bir de turbo kitini kendisi üretiyorsa, beyin ayarlarını kendisi yapıyorsa daha da gururla koyar.
An itibariyle Ankara'da 100-200 bandında M3 TT lere kafa tutabilecek araba yok, belki 1eylülde sürpriz yaparsınız.
http://rsm.haber365.com/N/1369387153_88_1c3d90e071fa856e9b4007dbb215ee20_k.j pg
Hahahahhahahahahahahahahahhhaahhahahahhahahah
Atarlar havalarda
http://rsm.haber365.com/N/1369387153_88_1c3d90e071fa856e9b4007dbb215ee20_k.j pg
Hahahahhahahahahahahahahahhhaahhahahahhahahah
Atarlar havalarda
Dr. böyle bir aktivite sensiz olmaz, 1 eylülde seni de alalım giderken.
Sohbet ede ede gideriz.
Olurrrrr :) aktivite olsun yeter
Ben bu gun olcutum mertcım 4'99 cıktı nasıl olacak sımdı hanı yoktu
Ben bu gun olcutum mertcım 4'99 cıktı nasıl olacak sımdı hanı yoktu ����
sna 2 ler feda olsun :)
At olur meydan olmaz meydan olur at olmaz 1 eylül onun misali
Ben bu gun olcutum mertcım 4'99 cıktı nasıl olacak sımdı hanı yoktu 😆😆
İlkerciim, tatilde nassıl ölçtün ;)
sna 2 ler feda olsun :)
Özgün, 2 saniyeleri görene helal olsun. Kim, hangi araba ile 2 saniyede100-200 koşuyorsa helal olsun.
At olur meydan olmaz meydan olur at olmaz 1 eylül onun misali
Motorsporu mekanik spor, at zaman zaman hasta olabilir. Allah kısmet ederse 2 tane M3 ile gelecek şekilde çalışıyoruz. RWD / AWD
ademsezer
22-06-2014, 11:25
1 eylul pzt oluyor
30 agustos ctsi daha uygun diilmi?
Mertcim havuzda olctum acayip yuzuyorum
drahte1905
22-06-2014, 11:32
"action"
Neden 1 Eylul ?
Cunki anca ozaman otomatik - 4 ceker araba hazir olacak. Pardon Mert'in ayagi iyilesecek...
Hazir olmaz ise ne olur ?
Is cikar, su dokulur, Ankara isi iptal olur...
Daha once olmadi degil, bir daha olsa ne olacak, Turk milleti unutuyor, bunuda unuturlar...
-------------------------
Otomatik arabanin hazir olmadigini nerden biliyoruz ?
Bu işlere gönül verip, 3 saniye altı koşup, sonra da dbn yayınlamayacak insan var mıdır? Yoktur.
DBN gelmedigine gore otomatik araba bitmedi yada istedigi sureyi cikarmiyor....
Siz o setup ile Ankaraya gider mi orasi mechul, cunki simdiden yolunu yapiyor, benim setup degisti diyor:
Bugün daha fazla hacim, daha ufak turbolar, dört çeker, 6 ileri otomatik şanzuman, nos ile çok daha iyi süreler gelir inşallah.
Cenk abi ne demis ?
sen gel görelim su 3.6 lik araba ne yapıyor rolde geç geçebiliyorsan
Siz 3.61'i paylastiginda bende foruma yazmistim, bu araba bu setupi ile yakin zamanda hic bir rolling yada drag aktivitesine gelmez, GELEMEZ demistim...
Hatta ya otomatige gecilicek yada setup komple degistirilicek demistim
Ben bunlari dedigimde yil 2010 idi simdi 2014...
Araba nerde ?
Kutusunda....
Niye ?
Hizli Supra yokmus....
Cenk gel demis...
Eylul diyor....
Gel, 3.6'ligi getir bakalim nasil gidiyor, gorelim diyor
1 Eylul diyor...
Cenk abi heveslenme, o videolarda gordugun araba, o setup ile hic bir zaman Ankaraya gelmez, GELEMEZ...
Cunki o setup ile Mert 10 kerede 2 kere gecer, 3 kere kafa burun gider, 4'unde sen gecersin, gectiginde de aci gecersin, sonuncusunda da kirilir zaten...
O araba, o setupi ile baska bir arabanin yanina gelme sansi yok...
Ankara'da Busa ile 90-200 de kafa kafaya giden araba var mı? Basar basmaz Busaya kafa tutan, geri düşmeyen varsa onu da tebrik ederim. İsmail'in Busa videolarına baktım, 220-240a kadar Busalar önde.
Ismail Bey'in videoda ne var ? ROLLING var, hirsli motorcular var....
Sizin videoda ki gibi, M3 gitmeye baslayinca arkadan basan arkadasinin Hayabusasi yok.
Keza sizin araba basar basma Hayabusa'ya kafa tutmuyor, kafa cikariyor, ayni anda basildiginda Hayabusa'ya kafa cikaran RWD arabayi Turkler mi yapti ? Yoksa Hayabusa arkanizdan mi basti ?
MSupra, Cenk Supra bunlar her gun goz onunde olan arabalar, Cenk abi 2-3 yildir her organizasyona gidiyor....
Sizin arabalar nerde ?
Birde bir M3 varmis, 3.61 yapiyormus, gorenler gormeyenlere anlatsin....
Mert kendi arabasi icin, hayabusa.org'da ne demis ?
http://i58.tinypic.com/2iihpv4.png
Busa 08 & M3 twin turbo (http://www.hayabusa.org/forum/videos/141254-busa-08-m3-twin-turbo.html#post2537704)
Hayabusa cok iyi bir arkadasimin, cok seksi bir Hayabusasi var kendisinin...
Ne zaman patinaja kalsam, GAZI BIRAKTI. Ben patinaja kaldigimda farki acabilir, benim arabayi uzay edebilirdi.
Tesekkurler arkadasim.
Busalari cok seviyorum, ozellikle turbo olanlarini. "Cesaretim" olsa bende turbo Busa alirdim.
Allahim sen Busa suruculerini koru.
Burada Hayabusa geciyorum diyor, video koyuyor, kendini MSupra ile kiyasliyor, hayabusa.org'da da bunu diyor, gectiginden cok gecilmissin iste ama hala gectim diyor :hahaha:
Cenk abi iste, bu setup ile M3 patinaja kaldiginda, sen gazdan kalmazsan boyle olacagi icin Mert o setup ile Ankaraya degil, markete su almaya gidemez...
Ayrica Mert gececegini bilmedigi yarisada girmez, Hayabusa ile denemden 1 hafta once hayabusa.org'da ve internette Busalarin 60-130 ve 100-150 surelerini sorar sorursturur oyle dener...
60-130 mph results of 2010 Busa (http://www.hayabusa.org/forum/new-owners-forum/140807-60-130-mph-results-2010-busa.html)
Ye bekleyeceksin Otomatik araba stabil sekilde yuruyecek, yada bekleyeceksin bu arabanin Setup degisicek...
DBN gelmedigine gore anliyoruz ki ikiside olmadi...
Geciliceksen gelsin, gecerim diyorsan iddan varsa gelmez abi, M3 4 yildir kosuyor ama goren haci, yarisan cennetlik oluyor...
Cenk abi hatirlarsan 2010 yilinda Istanbul'da bir M3, aksam uzay makinasi bir Porsche ile yarisacagini anlayinca, geri vites syncrosunu dislisini mislisini darmaduman etmis, koparip atmisti, aksamina yarisacagi Porsche bugun zaman makinasi oldu...
Otomatik M3 hazir olmadan, bu 1 Eylul organizasyonuna, sahiplerinin valeye bile verdigi, gunluk bindigi bir Porsche katilsin bak neler olucak neler abi...
1 eylul pzt oluyor
30 agustos ctsi daha uygun diilmi?
Adem bir kere adını koyduk, kalsın.
Mertcim havuzda olctum acayip yuzuyorum
Saatler olsun İlkercim. 12:00-16:00 arası güneşe dikkat, zararlı :)
Drahte,
1- Bana adımla hitap etme, 12 yaş küçüksün.
2- Ankara'ya benimle gel, hem yolda arabaları gör, hem de testleri canlı izle. Üç araba gideceğiz, yer var. Ondan sonra yorum yaparsın.
Edit: Miniklere sor arkadan mı basmış aynı anda mı basmışız...
drahte1905
22-06-2014, 12:18
Drahte,
1- Bana adımla hitap etme, 12 yaş küçüksün.
2- Ankara'ya benimle gel, hem yolda arabaları gör, hem de testleri canlı izle. Üç araba gideceğiz, yer var. Ondan sonra yorum yaparsın.
Edit: Miniklere sor arkadan mı basmış aynı anda mı basmışız...
1- Ben size yeterince "Mert Bey" dedim, siz yasinizdan 20 yas kadar kucuk davraninca boyle oldu, 39 yaslik tarafinizi gorursem hitabimda degisir...
Edit: Mert bey, Korna olmadan nasil ayni anda bastiniz ?
Minikler istedigini soylesin, bu videoda siz ONCE basiyorsunuz, motor size uyuyor.
Videoyu dikkatli izleyen gorur, denemeye baslarken motor ile kafa kafayayken [25.sn], sizin araba esneye esneye hizlanmasina ragmen 1sn sonra [26.sn] motor'un kafasi sizin tamponun arkasinda, boyle bir ayni anda basma sekli yok, 2010 yilinda tutunmaktan sikayet eden siz basar basmaz Busa'ya 1 boy mu takiyordunuz yani ?...
Herseyin otesine tutunamadiginiz ve gecildiginiz videolari koymuyorsunuz ustune Hayabusa geciyorum diyorsunuz sonra da hem saygi hemde guven bekliyorsunuz, biri "nasil" diyincede rakam vermek yerine Miniklere sor diyorsunuz, video cekileli 4 yil oldu, Minikler bir gun cikipta "M3 tutunamaz ise uzay ediyorum" demedi...
Minikler ile aranizda danisikli dovus oldugu belli, eger amac TEST ise sizin tutunamadiginiz, Hayabusanin uzay oldugu videolar nerde ? amac TEST olsaydi iki tarafida gorurduk...
"Minik kardesim, ben sadece gectigim videoyu koyuyorum"
"Tamam abi."
Olay buyken, gozume mi ? Size mi inanayim ? 4 yildir bir gun "M3 tutunamayinca uzay ediyorum" demeyen Miniklere mi ?
Ben Miniklere inanirimda, denklemde siz varsiniz....
Çok hatalı yorumların var, su almaya gitmek, geri vites dişlisi, danışıklı dövüş. Her bir yorum ön yargı taşıyor ve doğru değil.
Busa videosunda 1 sn geç basma yok, danışıklı dövüş yapan adam böyle amatör video çekmez.
3 sene evvel araç içine halat takıp vboxu halat üzerinde yanıltmakla suçlamıştın.
Drahte, negatif yorumlarını bitirmen ve "abi yanlış düşünmüşüm" diyebilmen için Ankara'ya benimle gel. Görüp, içine binip, testi beraber yaptıktan sonra yorumların değişecek.
drahte1905
22-06-2014, 13:10
Çok hatalı yorumların var, su almaya gitmek, geri vites dişlisi, danışıklı dövüş. Her bir yorum ön yargı taşıyor ve doğru değil.
Busa videosunda 1 sn geç basma yok, danışıklı dövüş yapan adam böyle amatör video çekmez.
3 sene evvel araç içine halat takıp vboxu halat üzerinde yanıltmakla suçlamıştın.
Drahte, negatif yorumlarını bitirmen ve "abi yanlış düşünmüşüm" diyebilmen için Ankara'ya benimle gel. Görüp, içine binip, testi beraber yaptıktan sonra yorumların değişecek.
4 yildir arabaniz ile su almaya gittiginizi goren olmadigi icin;
4 yildir Miniklerden biri cikipta, "Mert sadece kendi gectigi videoyu koydu, patinaja kaldiginda uzay ediyorum" demedigi icin;
Yorum hatali degil gayet yerinde oluyor aslinda...
3 Sene oncesinde, siz video yayinlamayorken, ben her cihazin yaniltilabilecegini, tek basina DBN verisinin yeterli olmadigini bunun video ve benzer gorseller ile desteklenmesi gerektigini soylemistim, sizde nasil diyince performance box'u bu sekilde yaniltabileceginizi soyledim.
Ki onuda anlamamissiniz, ben arac icine halat yerlestirmekten bahsetmedim ki...
Hayabusa denemesinizde "1sn gec basiyor busa" anlamissiniz, ben 1sn gec basiyor demedim, siz basiyorsunuz, Hayabusa size uyuyor, bunuda arasinda 1sn olan iki kareyi kiyaslayarak gorebiliriz dedim.
Ayrica benim negatif yorumumdam, pozitif yorumumda bitmez. 1 Eylul 2014'te isterseniz uzaya cikin, 2 Eylul 2014'te baska bir olay olsun gine yazarim. Benim yorumumun pozitifi negatifi olmaz, ben ne dogru biliyorsam onu soylerim...
Ankaraya gelirim, sorun yok benim acimdan...
Özgun sen yazdığın icin yazıyorum konunun benle alakası yok sende biliyorsun Mert'in sertanla takismasi zaten size sektiriyor benim Supra hayatım 4 sene kimsenin emegine saygısızlık yapmam ama 10 senedir bir video ile hazırda Supra yok derse biri dur derim o zaman benim emegime ve bu arabada emegi geçenlere haksızlık olur
Drahte benim adamım degil dogrusu icin benimlede herkesle çatışır bilgisi ile adamı döver Mert'in hakkından ancak o gelir ben ugrasamam
Mert yazılarında bir avk yi bir ozgunu atıyorsun ortaya kardesim lütfen aracını hazırla Manisa'da dragta görelim arabani rolde de görelim kısaca arabani bir görelim sen sunu geçebilirmisin yok ben soyle kafa cikarttirmadim bana bunlar ile gelme gel geç bir daha diyorum tebrik edeyim seni diger arabamın yapılışını hızlandırayım yine deneyelim ben geleyim bu sekilde video ile dbn ile araba yaristiracaksan ben yokum kardesim
Patron, adını koyduk, 1 eylül Ankara.
drahte doğruları yazar hep söyledigi sözlerden hiç birisinin yanlış oldugunu düşünmüyorum, zaten yazmadan önce düşünerek yazmıstır :D
turbo m3ü artık yollarda caddelerde draglarda görmek istiyoruz forumda gayet hızlı
TwinTurboM3 yeterince yolda oluyor.
2009-2011, üç sene her hafta sonu sabahtan akşama kadar yolda testteydik. Süreler, ayarlar forumda yapılmadı.
2013 nisan Ankara'dan geliyoruz dediler, yola E36 M3 TT ve Masvette çıktık, Ankara ekibi arıza yaşayıp döndü, Masvette ile aramızda denedik. Halil yazmış.
2.59 - ETS / ETS GTR
2.67 - AMS / Alpha Omega GT-R
3.04 - Underground Racing TT Gallardo E-Gear (Bob Helms' car) / 1-shift
3.14 - Ferrarokid / Modded GT500
3.31 - AMS Alpha 12 GT-R
3.31 - JRTuned / 2012 GTR Black Edition e85 6266s
3.33 - Divexxtreme / Switzer R1KX GT-R
3.46 - Heacuva / GTR / AMS Alpha 12
3.48 - Switzer / GTR / Katana
3.53 - Underground Racing TT Gallardo Nera 6-MT / 2-shifts
3.59 - HoustonT / LP570 UGR SIII MS109 / 1-shift
3.61 - HoustonT / Underground Racing TT Gallardo 6-MT / C16 1450whp / 1-shift
3.63 - HoustonT / UGR 08 superleggera stage 3 package 1200 whp C16/ 1-shift
3.64 - Divexxtreme / Switzer GT-R Ultimate Street Edition / E85 1136whp
3.84 - LamboTT / UGR GTT Stage 3+ MS109 / 1-shift
3.85 - Switzer / R1K GT-R / 2-shifts
3.87 - HoustonT / Lambo LP570TT/ PUMP / 1-shift
3.95 - 1swtride / C6 Z06 / built 427, YSI blower, 1080rwhp, auto
3.98 - LamboTT / UGR GTT Stage 3+ Pump / 1-shift
temizledim mesajları :)sidik yarışına ceviemeyelim :)
hadi ozaman 1 eylülde 60-130 rekoru kırmaya hazırmıyız? :)
https://m.youtube.com/watch?v=GXcRwgJ- 94
Linki örnek olarak koyuyorum yoldayım şimdi bakamadım hangi video olduğuna ama bir çok video var aratirsaniz. Şimdi bu denedigim busa eski kasa minikslerin ki yeni kasa ! Miniksler 10 boy geçse bu motoru ? Ben burda 80 -100 arası deniyorum ve 1.4 basiyorum 97 oktan ile. E yakıt nos ve 2.0 + barla bu mantıkla bende hayabusaya kafa çıkarttirmam !
GTR R32 Turan
22-06-2014, 16:26
Bu lafi Çok sevİyorum
90 'lar dİzİsİ...
.........................................İŞİn sonuna bak sen..........................................
ademsezer
22-06-2014, 16:33
Linki örnek olarak koyuyorum yoldayım şimdi bakamadım hangi video olduğuna ama bir çok video var aratirsaniz. Şimdi bu denedigim busa eski kasa minikslerin ki yeni kasa ! Miniksler 10 boy geçse bu motoru ? Ben burda 80 -100 arası deniyorum ve 1.4 basiyorum 97 oktan ile. E yakıt nos ve 2.0 + barla bu mantıkla bende hayabusaya kafa çıkarttirmam !
Sarmazsan abi-)
Cüneyt, sen de gel, kambersiz düğün olmaz.
Dağdan geldin bağdakinide kovmaya çalışıyorsun. Seni dert etsem şuan burda yazıyor olmazdın . Neye bakacağını sen bilmiyorsun ki tekrar tekrar yazıyoruz nezaman yada hangi dilde anlarsın ? Bırak araç sahipleri yazışsın sen üzerine vazife çıkartma bak işine turbona manifoltuna .
Başkan sakin, Cem benim takımdan:)
Sarmazsan abi-)
Sarmak ya da sarmamak.
ghibli06
22-06-2014, 21:16
Mert bak bu kadar laftan sonra gelmemezlik etme, araban yetişmezse yine gel, ayağın iyileşmezse yine gel benim bahçede mangal yaparız dönersin... ben dahil insanlar sana bu tarz yüzünden kızıyor, iddialı olmak güzeldir, ben de severim iddialı adamı, benim de nasıl bir BMW ci olduğumu en iyi bilenlerdensin, bu kadar hırslı olma, belki bu kadar hırslı olduğun için 1 tık altta kalıp arabalarını kırmadan güzel süreler elde etmeyi tercih etmiyorsun, en üstü olsun ya çok iyi gideyim ya da motoru kırayım diyorsun (bunlar tamamen kişisel görüşlerim)...
boş ver DBN falan, tarih belirlemişsin, seni Ankara'da güzel karşılarız merak etme, burada beyzbol sopası, eli silahlı adam vs olmaz... her şey dostanedir, belki geldiğinde sen de görür şaşırırsın, ama dediğim gibi artık bu kadar lafın üzerine Allah çok büyük bir bela vermediği sürece gelmen lazım, sana ne diyorum araban yetişmezse yine gel, muhabbet et geri dön, iş artık o noktada emin ol... 10 yıldır tanışıyoruz, insanlar daha herhangi bir organizasyonda arabanı görmedik demelerinde haklılar hani ben arabalarını bilmesem belki ben bile inanmayacağım, artık safe bir set up yap bırak 1-2 tık tahminin altında olsun ama en azından 1 senede 2 draga gir, 8-10 video çek rollinglerden vs... haa çok mu önemli? tabii ki değil ama iddiada bulunan sensin...
Mert bak bu kadar laftan sonra gelmemezlik etme, araban yetişmezse yine gel, ayağın iyileşmezse yine gel benim bahçede mangal yaparız dönersin... ben dahil insanlar sana bu tarz yüzünden kızıyor, iddialı olmak güzeldir, ben de severim iddialı adamı, benim de nasıl bir BMW ci olduğumu en iyi bilenlerdensin, bu kadar hırslı olma, belki bu kadar hırslı olduğun için 1 tık altta kalıp arabalarını kırmadan güzel süreler elde etmeyi tercih etmiyorsun, en üstü olsun ya çok iyi gideyim ya da motoru kırayım diyorsun (bunlar tamamen kişisel görüşlerim)...
boş ver DBN falan, tarih belirlemişsin, seni Ankara'da güzel karşılarız merak etme, burada beyzbol sopası, eli silahlı adam vs olmaz... her şey dostanedir, belki geldiğinde sen de görür şaşırırsın, ama dediğim gibi artık bu kadar lafın üzerine Allah çok büyük bir bela vermediği sürece gelmen lazım, sana ne diyorum araban yetişmezse yine gel, muhabbet et geri dön, iş artık o noktada emin ol... 10 yıldır tanışıyoruz, insanlar daha herhangi bir organizasyonda arabanı görmedik demelerinde haklılar hani ben arabalarını bilmesem belki ben bile inanmayacağım, artık safe bir set up yap bırak 1-2 tık tahminin altında olsun ama en azından 1 senede 2 draga gir, 8-10 video çek rollinglerden vs... haa çok mu önemli? tabii ki değil ama iddiada bulunan sensin...
Bülent inşallah geleceğim. Her iki M3ün kırık yeri yok, AR-GE yapa yapa ilerliyorum, AWD tork dağılım kontrolü vakit aldı, tesisatları sıfırdan yapmak vakit aldı, çok detay vardı. Kırılan tek şey ayağım oldu. Geldiğimde detayları yüz yüze anlatırım inşallah.
Proje arabası yapmak çokmu kolayda herkez bişeyler yazmış. benim Manta GTR halen projede ar-ge olmadan bu işler yürümez. Temmuz sonunda inşallah aracımı yola çıkarıcam.
Racing motorlardan tutun her tür araçlar ile drag ve rolling yapacagım geçmek ve geçilmek derdim yok.
Proje arabası yapmak çokmu kolayda herkez bişeyler yazmış. benim Manta GTR halen projede ar-ge olmadan bu işler yürümez. Temmuz sonunda inşallah aracımı yola çıkarıcam.
Racing motorlardan tutun her tür araçlar ile drag ve rolling yapacagım geçmek ve geçilmek derdim yok.
abi suan aracın çıkmamış bir araç ve bu sekilde söylemek cidden kolay ama öyle olmuyor
mert abi ile karakterlerimiz çok yakın öyle seziyorum ve sonuna kadarda hak veriyorum
kafasında tasarladıgı işler tam rayına oturmadıkça çıkıp denemek istemiyor
çünkü bu ortam cidden çok farklı kimseye derdini anlatamıyorsun
ben n-a araba ile 10.5 afr gazladım 2 3 kere deneme yaptım mesela herkese o kıstas oldu
ve ben anlatmaya ne kadar çalışsamda kulak arkasında kaldı o yüzden bence bu ortam öyle bir ortam ki gerçekten eksik olması yada en azında bazı işlerin içine sinmesi lazım ki yoksa içini aylarca kemiren yorumlar kıstaslar oluyor
mert abi bence doğrusunu yapıyor zevkini egosunu sonuna kadar tatmin ediyor deneme yanılma yöntemlerinle ve içine sindiği noktada evet m3 bu kadar gidiyor diyebilecektir
süreler neden verilmiyor hala
Abi motor satildi bitti gitti ama sen en iyisi kafa cikartirirmisin cikartirmazmisin eraya sor
salih gorunce konuyu yazsin 3 kusur kosan arabasiyla o hayabusa 280 e kadar yuruyordu
Kardesimi gecmek icin memleketin her kosesinden yeni kasa busa geldi bir tanesi bile gecemedi
hayabusa var hayabusa var her motor ayni yurumez bunuda unutmayin
mertle de ahmetin cok basmisligi var asla danisikli dovus yok ben o gun orda degildim ahmetin dedigi 250 260 dan sonra mert geciyor
ama muratin dedigide dogru gaza once motor otursa bu sefer m3 un yakalamasi 300 kmh olur
motor gaza m3 oturduktan sonra oturmus ama bu bile basaridir neden cunku o hayabusanin nasil gittigini bilmediginizden size kolay geliyor
youtube da hayabusa turkey diye aratin ahmetin bir cok videosunu gorceksiniz az cok gidisini anlarsiniz
süreler neden verilmiyor hala
Süreler verilince kıstasmı alıcan :)
Süreler verilince kıstasmı alıcan :)
neyin kıstasını alacaz ? bu drag zaten diğer araçlarla seviyeleri görmek adına yapılmıyormu bunuda belirleyen en iyi etken süreler
talihsiz kuralar nedeniyle erkenden elenen bir sürü araç var
Abi motor satildi bitti gitti ama sen en iyisi kafa cikartirirmisin cikartirmazmisin eraya sor
salih gorunce konuyu yazsin 3 kusur kosan arabasiyla o hayabusa 280 e kadar yuruyordu
Kardesimi gecmek icin memleketin her kosesinden yeni kasa busa geldi bir tanesi bile gecemedi
hayabusa var hayabusa var her motor ayni yurumez bunuda unutmayin
mertle de ahmetin cok basmisligi var asla danisikli dovus yok ben o gun orda degildim ahmetin dedigi 250 260 dan sonra mert geciyor
ama muratin dedigide dogru gaza once motor otursa bu sefer m3 un yakalamasi 300 kmh olur
motor gaza m3 oturduktan sonra oturmus ama bu bile basaridir neden cunku o hayabusanin nasil gittigini bilmediginizden size kolay geliyor
youtube da hayabusa turkey diye aratin ahmetin bir cok videosunu gorceksiniz az cok gidisini anlarsiniz
Eyvallah Hilmi. Ben kağıt üstünde konuşuyorum pratikte ne olur bilemiyorum ama benim cenkin setuplari motor geçecek seviyede.
Turbolu hayabusa ile niye denemiyorsunuzki :)
350 hp orient expres hayabusa gibi makina ile deneyiniz.
neyin kıstasını alacaz ? bu drag zaten diğer araçlarla seviyeleri görmek adına yapılmıyormu bunuda belirleyen en iyi etken süreler
talihsiz kuralar nedeniyle erkenden elenen bir sürü araç var
Kuranın talihinden değil sınıfında hızlı olmadığından elenir otomobiller .sınıfının en hızlı otomobili kurada kime denk gelirse gelsin geçer kuraya bağlamanın bir esprisi yok hızlıya hızlı deyip otomobilleri geliştirmek lazım ;)
Drag araçların kendi aralarında kalkarak birbirini geçmesidir yani geçen kazanır süre değil .
Süreleri düzenleyip ilk fırsatımda koyacağım buraya . Sabah 6 gece 12 şuanda istanbulparkta bir aktivite ile ilgili koşturuyorum bu nedenle uyumak için bile zor zaman buluyorum .
Persembe gunu ordayim,gazlamaya pardon teste geliyorum kardesim ;)
Senin arabayla deneyecez turbo busayi
Turkiyede turbo busa var
Suren yok
Sen neden surekli turbo busa diyorsunki abi onuda anlamis degilim
NA olanini gecmek arabanin basarisidir motorun yavas oldugunu gostermez
Ayrica turboya gerek yok 1000 dolara nos baglarsin yine mermi olur ama gazini hakkiyla vurucak adam 1 elin 5 parmagini gecmez surucu iyi olmadiktan sonra 600 hp arabada s1000rr gecebilir
Turkiyede turbo busa var
Suren yok
ama gazini hakkiyla vurucak adam 1 elin 5 parmagini gecmez
eray ben sürerim diyodu enson
Senin arabayla deneyecez turbo busayi
İyi deneyelim farketmez benim için.
Karada giden her şeyle deneme yaparız geçme geçilme derdim yok :)
Aracım temmuz sonunda yolda olacak inşallah.
Hem test etmiş oluruz. Geçen geçsin tebrik ederim. ;)
Turkiyede turbo busa var
Suren yok
Sen neden surekli turbo busa diyorsunki abi onuda anlamis degilim
NA olanini gecmek arabanin basarisidir motorun yavas oldugunu gostermez
Ayrica turboya gerek yok 1000 dolara nos baglarsin yine mermi olur ama gazini hakkiyla vurucak adam 1 elin 5 parmagini gecmez surucu iyi olmadiktan sonra 600 hp arabada s1000rr gecebilir
Tr de turbo busalar ile denemeler yapılmadıgından denenmelidir bence. Emek verilmiş arabaların gidişinide görmüş oluruz Maksat bu.
Ben aynı zamanda racing de sürerim.
Racing motor ayarlayacagım isteyenler ile deneriz.
H22Power
25-06-2014, 16:41
Şu motor araba deneme muhabbetine girmeyin lütfen motorda kasa şöför
Allah korusun bulaşmayın öyle şeylere araba hadi neysede kimsenin sebebi olmayın.
Şu motor araba deneme muhabbetine girmeyin lütfen motorda kasa şöför
Allah korusun bulaşmayın öyle şeylere araba hadi neysede kimsenin sebebi olmayın.
Motorda kaporta zaten sürücüdür. Öyle korumasız binilmez
Full donanımlı olmalı. Korumasız motor sürene motorcu demem. Her racinge binen pro sürücü değildir.
Eray Yümsel
26-06-2014, 08:43
Ben hala sürerim diyorum nefes aldırırsamda nağmertim :D
Eray Yümsel
26-06-2014, 09:00
Abi senin şu bakkal hesaplarına hasayım :D ahmetin busasıyla benimki arasında 10 boy değil fazla oluyodu hesaplayamaZsın o yüzden uzak dur :D
Ben Mert le denedigimde akro titanium header custom mid pipe akro son ve filtre vardi. 2500km de motordu. 90-100 araliginda bastik ben Mert basmadan basmadim. İki boy kadar onune cikiyordum. 260 yanima geliyordu benim vites gecisime denk geldigi icin bir anda 3 boy onume cikip birakiyordu. Yani sonuc beni 4sn kostugu donemde 260 dan anra geciyordu. Mert ne diyorsa dogru diyor danisikli dovus yok. Cok deneme yaptik arabasi stabildi hep.
Salih in porsche 3.6 yapiyordu sanirim denedigimiz de. Ama Salih benim yerimde basti hep. 120km/h da gazladik. O gece Salih 4 sn nin altina inemedigini soylemisti. 120 de bastigimizda 2-3 boy kadar cikiyordum 280de gelip tatli tatli beni geciyordu. 3 boy kadar onume ciktginda ben kesiciye kaliyordum 316.7km/h.
İki aracla denedigimde de ayni modifikasyonlar vardi.
O haliyle dynojet de 181.7hp veriyordu. Daha sonra bir web intake camshaft ince conta tre powercommander fuel ignition modul airbox velocity stacks taktim. 196.6hp dynojet verisi aldim. Ama kimseyle denem firsatim olmadi. 3. Vites 200km/h de gazi vurdugumda tekere geliyordu istemdisi. 120kg idim ozamanlar.
Ben cok zx14 gsxr1000 denedim hicbiri bana kafa cikaramadi. 1000rr eski busalari nasil gectigimi anlatayim. Onden bas diodum 1 direk fark varken 2 direk onlerine cikiordum. Motor stockken. Eski bisa yeni busanin yaninda 600 luk kalir. Kistas almayin. Zx14 de hantal. Kistas almayin. Motor isi kismet isidir. Her motor ayni gitmez. Ben motorumu satali 4 yil oldu alan abim hala daha satmiyor.
Ahmet
Abi senin şu bakkal hesaplarına hasayım :D ahmetin busasıyla benimki arasında 10 boy değil fazla oluyodu hesaplayamaZsın o yüzden uzak dur :D
+ 1
Ben Mert le denedigimde akro titanium header custom mid pipe akro son ve filtre vardi. 2500km de motordu. 90-100 araliginda bastik ben Mert basmadan basmadim. İki boy kadar onune cikiyordum. 260 yanima geliyordu benim vites gecisime denk geldigi icin bir anda 3 boy onume cikip birakiyordu. Yani sonuc beni 4sn kostugu donemde 260 dan anra geciyordu. Mert ne diyorsa dogru diyor danisikli dovus yok. Cok deneme yaptik arabasi stabildi hep.
Salih in porsche 3.6 yapiyordu sanirim denedigimiz de. Ama Salih benim yerimde basti hep. 120km/h da gazladik. O gece Salih 4 sn nin altina inemedigini soylemisti. 120 de bastigimizda 2-3 boy kadar cikiyordum 280de gelip tatli tatli beni geciyordu. 3 boy kadar onume ciktginda ben kesiciye kaliyordum 316.7km/h.
O haliyle dynojet de 181.7hp veriyordu. Daha sonra bir web intake camshaft ince conta tre powercommander fuel ignition modul airbox velocity stacks taktim. 196.6hp dynojet verisi aldim. Ama kimseyle denem firsatim olmadi. 3. Vites 200km/h de gazi vurdugumda tekere geliyordu istemdisi. 120kg idim ozamanlar.
Ben cok zx14 gsxr1000 denedim hicbiri bana kafa cikaramadi. 1000rr eski busalari nasil gectigimi anlatayim. Onden bas diodum 1 direk fark varken 2 direk onlerine cikiordum. Motor stockken. Eski bisa yeni busanin yaninda 600 luk kalir. Kistas almayin. Zx14 de hantal. Kistas almayin. Motor isi kismet isidir. Her motor ayni gitmez. Ben motorumu satali 4 yil oldu alan abim hala daha satmiyor.
Ahmet
ağzına sağlık Ahmet.
Ahmet
4 senede o koprunun altindan cok sular aktı.. oncelikle benim motorum sadece brocks egzosla 196 hp veriyordu onun uzerine ecu flash, bmc filitre, pcv ve map yaptim surucu hatalari minimum olsun diye hm quickshifter taktim.. sonucta sizin o cok hizli sandiginiz makinalar videolarda arkamda kayboldu gitti! Izleyen izlemistir ama gsxri kullanan arkadasim da s1000rr kullanan arkadasim da rahmetli oldu o yuzden daha fazla cevap yazmayi dusunmuyorum buraya! Sadece tek birsey soyluyorum Cenk abi ile denedigim zx14 turkiyenin en hizli zx14udur turkiyedeki motorlar icinde de ilk 5 icinde oldugunu inkar edecek hicbir motorcu yoktur o yuzden kimse kendini komik duruma dusurmesin motoru tanimadan ;)
Bende birşey ekliyim o zaman (sadece motorla ilgili yorumum)
1000RR vardı bende ve o zaman 89kg civarıydım. Nasıl kullandığımıda az çok minikler bilirler, 1de tam gaz açıp kafasını basabiliyordum şükür ama Ahmetin Busayla bastığımda ki zaten Ahmet ben bastıktan sonra basardı ve çok net 2-3-4 direk artık saymıyordum aça aça gidiyordu. Benim 1000lik muadillerine göre ciddi iyi gidiyordu.
4 senede o koprunun altindan cok sular aktı.. oncelikle benim motorum sadece brocks egzosla 196 hp veriyordu onun uzerine ecu flash, bmc filitre, pcv ve map yaptim surucu hatalari minimum olsun diye hm quickshifter taktim.. sonucta sizin o cok hizli sandiginiz makinalar videolarda arkamda kayboldu gitti! Izleyen izlemistir ama gsxri kullanan arkadasim da s1000rr kullanan arkadasim da rahmetli oldu o yuzden daha fazla cevap yazmayi dusunmuyorum buraya! Sadece tek birsey soyluyorum Cenk abi ile denedigim zx14 turkiyenin en hizli zx14udur turkiyedeki motorlar icinde de ilk 5 icinde oldugunu inkar edecek hicbir motorcu yoktur o yuzden kimse kendini komik duruma dusurmesin motoru tanimadan ;)
Tanışmıyoruz ama Ankara'ya geldiğimde denemek isterim. Türkiye'nin en hızlı ZX14 ile test etmek heyecan verir.
1000RR vardı bende ve o zaman 89kg civarıydım. Nasıl kullandığımıda az çok minikler bilirler, 1de tam gaz açıp kafasını basabiliyordum şükür ama Ahmetin Busayla bastığımda ki zaten Ahmet ben bastıktan sonra basardı ve çok net 2-3-4 direk artık saymıyordum aça aça gidiyordu. Benim 1000lik muadillerine göre ciddi iyi gidiyordu.
+ 1 ağzına sağlık. Şu ana kadar iki kayak Ahmet'in Busasının nasıl hızlı olduğunu aktarmış oldu.
Motorcu arkadaşlar için üzüldüm allah rahmet etsin.
Zx-14 ciddi hızlı makinedir. Bahsettiginiz değişiklikler o makineyi daha fazla hızlandırmıştır. Tekeriniz düz bassın.
Tanışmıyoruz ama Ankara'ya geldiğimde denemek isterim. Türkiye'nin en hızlı ZX14 ile test etmek heyecan verir.
+ 1 ağzına sağlık. Şu ana kadar iki kayak Ahmet'in Busasının nasıl hızlı olduğunu aktarmış oldu.
Yanlışlık olmasın ben sadece Ahmetin busası ve diğer busalar arasında hele ki eski kasa busa arasında ne kadar fark olduğunu anlatmaya çalıştım. ZX14 ne kadar gider ne y apar inanın hiç fikrim yok ama her busa aynı değil, daha doğrusu şimdiye kadar gördüğüm ve denediğim en hızlı motor Ahmetin busaydı. Onun dışında diğerleri nasıl gider görmek zevkli olur gerçekten.
seninkide iyi gidiyordu moruk
seninkide iyi gidiyordu moruk
Senin yüzünden çocuğum olmıycak :D
Senin yüzünden çocuğum olmıycak :D
Sebep......:D:D
Mert Mehmet zx14 U sattı bu kazalardan sonra yolda deneme islerine uzak pistte gazliyor s1000rr ile o gün 1 tane s1000rr ve yeni kasa Hayabusa çağıracam ben istediğin kadar deneriz surda kaldı 66 gün arabayı da kenara çektim kullanmıyorum seni bekliyorum
Sebep......:D:D
Onun ben wg ine sokayım :D:D:D
Onun ben wg ine sokayım :D:D:D
ateş etmiş sana geçmiş olsun:hahaha::hahaha:
Allah izin verirse 1 Eylül'de görüşürüz. 2 teker, 4 teker hepsi uyar.
rebeloghy
26-06-2014, 16:51
Bu denemeyi izlemek için ankaraya gelecek çok insan olur işi gücü uygun olan. Ben bile orda olmak vardı diyorum da araç kalabalığı olmadan , kalabalıktan doğan sıkıntıların önüne geçmek için formül düşünülür inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Sıkıntıdan kastım duyan gelirse o kalabalık po*lis toplar vs bi şekilde yarım kalır deneme diye diyorum. Seyircisiz bi şekilde araç içi çekimlerle tüm foruma görsel şölen de yapmış olursunuz :)
Bu denemeyi izlemek için ankaraya gelecek çok insan olur işi gücü uygun olan. Ben bile orda olmak vardı diyorum da araç kalabalığı olmadan , kalabalıktan doğan sıkıntıların önüne geçmek için formül düşünülür inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Sıkıntıdan kastım duyan gelirse o kalabalık po*lis toplar vs bi şekilde yarım kalır deneme diye diyorum. Seyircisiz bi şekilde araç içi çekimlerle tüm foruma görsel şölen de yapmış olursunuz :)
Seyirci olmadan test edilecek. Tarih değişti, ancak sadece Cenk ve ben doğru tarihi biliyoruz. Seyirci, eş, dost, taraftar olmadan deneyeceğiz.
Eskiden bakkallik yaptım ondandir :) Ben denemeyecegim ki zaten sorun yok o sırada caddede sahilde geziyor olurum :)
Mert Mehmet zx14 U sattı bu kazalardan sonra yolda deneme islerine uzak pistte gazliyor s1000rr ile o gün 1 tane s1000rr ve yeni kasa Hayabusa çağıracam ben istediğin kadar deneriz surda kaldı 66 gün arabayı da kenara çektim kullanmıyorum seni bekliyorum
Seni hiç bu kadar bilenmis görmemiştim hayırlısı olsun ikiniz içinde. ..
Ben kendimi guldurmem. Rahmetli Serkan (lo1) benim hayabusamin canli denemelerini gorup ayakustu "yarin benimle takas eder misin" diye 200km lo1 gsxr ini onume sundu. Herkes sahittir istanbulda. 15 motor benimle denemeye gelmisti. Senin gibi hayabusayi kucumsuyenler. Ben zx14 u iyi bilirim. Binmedigim motor kalmadi. Ben hantal diyorsam hantaldir. Sen o beygiri aldin die hayabusa gecicem saniyorsan anca anlaradakileri gecersin. Benim arkadasim Murat parcalanarak can verdi. Ben 3 motorumu da sattim. Sen de satmissin. Bana bilmeden yazmayn kendinize guldurmeyin gibi seyler yazmissin. Ben binmedigim motor hakkinda yorum yapmam. Denemedigim motor hakkinda da yorum yapmam. Allah selamet versin kardesim.
Allah izin verirse 1 Eylül'de görüşürüz. 2 teker, 4 teker hepsi uyar.
Araçlarımızı müsait bir zamanda beraber deneriz :icon_tup:
90-100 araliginda bastik ben Mert basmadan basmadim. İki boy kadar onune cikiyordum. 260 yanima geliyordu benim vites gecisime denk geldigi icin bir anda 3 boy onume cikip birakiyordu. Yani sonuc beni 4sn kostugu donemde 260 dan anra geciyordu.
Ahmet
Turbom3'ün basmasını beklemeyip aynı anda bassaydınız 260 değil de kaçta yakalardı seni ?
Ben kendimi guldurmem. Rahmetli Serkan (lo1) benim hayabusamin canli denemelerini gorup ayakustu "yarin benimle takas eder misin" diye 200km lo1 gsxr ini onume sundu. Herkes sahittir istanbulda. 15 motor benimle denemeye gelmisti. Senin gibi hayabusayi kucumsuyenler. Ben zx14 u iyi bilirim. Binmedigim motor kalmadi. Ben hantal diyorsam hantaldir. Sen o beygiri aldin die hayabusa gecicem saniyorsan anca anlaradakileri gecersin. Benim arkadasim Murat parcalanarak can verdi. Ben 3 motorumu da sattim. Sen de satmissin. Bana bilmeden yazmayn kendinize guldurmeyin gibi seyler yazmissin. Ben binmedigim motor hakkinda yorum yapmam. Denemedigim motor hakkinda da yorum yapmam. Allah selamet versin kardesim.
o hesapta ben de hayabusalari iyi bilirim hatta tenezzul edip kaldirmiyodum bile motorumu ama bak senin motorun yuruyormus! Ecu flash yapilmamis zzr kendini korumaya alir surekli %30unu keser gucunun ki hadi ben uyduruyorum bi bakalim butun dunyada prostreetde zx14 gecen hayabusa kalmis mi ? Ben senin motorun yurumuyordur demedim hayabusalar yurumez demedim hic sen nasil oluyosa benim hic gormedigin motorum hakkinda uzmanmissin.. standart zzr ile denemesi de var motorumun orda gorursun aradaki fark onu da kamera da kaybediyor ;) neyse artik motor benim degil ama boyle asip kesmeden emege biraz saygi gerek diye dusunuyorum.. selametle
Bi de denemedigim motor hakkinda yorum yapmam demissin ama hic hatirlamiyorum seninle denedigimi ?
öyle bi deneme(test) olmayacagı için
fazla heyecanlanma kardeşim.
şölen izlemek istiyorsan drag organizasyonlarından birine katılmanı tavsiye ederim
Bi de denemedigim motor hakkinda yorum yapmam demissin ama hic hatirlamiyorum seninle denedigimi ?
sen hayabusalarla tenezul edip kalkmıyorum bıle demısın ya oda zxlerle denedim cok kez anlamında yazmıs denemedıgım motor hakkında yazmam dıye.
Ikınızın bırbırınızden bı farkı yok yanı.
380 hp Turbo hayabusa 100-300 kmh hızlanma süresi
7-8 saniye sürüyor. Bunların 600-700 hp liklerini düşünün birde.
Unlim 500 + da rekor kıran 2005 hp lik lamborghini ugr stage 3 ün 100-300 kmh hızlanma süreside 9-10 saniye sürüyor
Turbo aracı turbo araç ile kıyaslayacaksınız.
Turbosuz ve nos suz motor ile turbo araç kıyaslanıcaksa TurboM3 arkadaşın aracı ciddi hızlı 100-300 hızlanmada 220 hp ye kadar hayabusayıda zx14 üde s1000rr yide rahat geçer.
Motorlar turbo olursa iş degişir.
hesap kitap işlerinde bu sonuç çıkıyor.
Porsche 996 turbo 450 hp
100-300 kmh hızlanması 30 saniye.
Lambo ile turbo hayabusa nın hızlanması muazzam.
380 hp Turbo hayabusa 100-300 kmh hızlanma süresi
7-8 saniye sürüyor. Bunların 600-700 hp liklerini düşünün birde.
Unlim 500 + da rekor kıran 2005 hp lik lamborghini ugr stage 3 ün 100-300 kmh hızlanma süreside 9-10 saniye sürüyor
Turbo aracı turbo araç ile kıyaslayacaksınız.
Turbosuz ve nos suz motor ile turbo araç kıyaslanıcaksa TurboM3 arkadaşın aracı ciddi hızlı 100-300 hızlanmada 220 hp ye kadar hayabusayıda zx14 üde s1000rr yide rahat geçer.
Motorlar turbo olursa iş degişir.
hesap kitap işlerinde bu sonuç çıkıyor.
Porsche 996 turbo 450 hp
100-300 kmh hızlanması 30 saniye.
Lambo ile turbo hayabusa nın hızlanması muazzam.
Abi birşeyler biliyorsun ( Sakın yanlış anlama dediğimi ) yazıyorsun ama hep afaki hep ucu açık ! Turbo arabayla turbo motor diyorsun da kg başına düşen güç ağırlık aeorodinamik vs vs neden bunları hesaplamadan her seferinde turbo hayabusa diyip duruyorsun ? Turbo hayabusan var da yol mu yapıyorsun :) Birşeyleri kıyaslarken hayatın gerçeklerini de düşünmek gerek. Bak adem kara mamba 3.0 bar basarak standart motoru geçti yani bu demek oluyor ki zaten eşit değil 2 makine motor üstün hızlanma konusunda arabadan !
Hoş işin geneline baktık mı 4 teker 2 tekerden hızlı bakınız formula 1 top fuel vs :)
Abi birşeyler biliyorsun ( Sakın yanlış anlama dediğimi ) yazıyorsun ama hep afaki hep ucu açık ! Turbo arabayla turbo motor diyorsun da kg başına düşen güç ağırlık aeorodinamik vs vs neden bunları hesaplamadan her seferinde turbo hayabusa diyip duruyorsun ? Turbo hayabusan var da yol mu yapıyorsun :) Birşeyleri kıyaslarken hayatın gerçeklerini de düşünmek gerek. Bak adem kara mamba 3.0 bar basarak standart motoru geçti yani bu demek oluyor ki zaten eşit değil 2 makine motor üstün hızlanma konusunda arabadan !
Hoş işin geneline baktık mı 4 teker 2 tekerden hızlı bakınız formula 1 top fuel vs :)
Yok yaw ben hiç bişey bilmiyomki el arabası sürüyom :D
Motor ile araba eşit degil tabiki kimse denemesin bari.
Arabayı arabayla kapıştırıcan. Kafalarda soru işareti kalmaz en güzeli ;)
Yok yaw ben hiç bişey bilmiyomki el arabası sürüyom :D
Motor ile araba eşit degil tabiki kimse denemesin bari.
Arabayı arabayla kapıştırıcan. Kafalarda soru işareti kalmaz en güzeli ;)
Yanlış anlamissin dediklerimi neyse :)
sen hayabusalarla tenezul edip kalkmıyorum bıle demısın ya oda zxlerle denedim cok kez anlamında yazmıs denemedıgım motor hakkında yazmam dıye.
Ikınızın bırbırınızden bı farkı yok yanı.
Ilk mesajimi dikkatle okudugunda yine aynisini anliyorsan baska sozum yok.. iyi aksamlar
Beyler,
"anladın, anlamadım, ben daha iyisini bilirim, sen daha iyisini bilemezsin, ben daha hızlıyım, yok sen hızlı olamazsın".....bunları bırakalım, ben de bırakıyorum. Mübarek Ramazan geldi, tadını çıkartıp idrak edelim.
Klavyede yazdıkça kalpler kırılacak, 1 Eylül'de Ankara'da görüşmek üzere Allah yar ve yardımcınız olsun. Hayırlı ramazanlar.
@turbo1 ben yazacaktim ama cuneyt benden once davranmis, konuda bir suru kendini, arabasini kanitlamis yillardir bu isin icinde olan, bir suru yaris yapmis adam deneyimlerini yorumlarini yaziyor, 3 saniyeler 4 saniyeler havada ucusuyor, ama tabiri caizse siz ahkam kesiyorsunuz. biraz ilginc oluyor bu durum, herkezin fikri olabilir ve bunu acikca yazabilir, konusabilir ama bazi ortamlarda veya konularda esas mevzu yazmak, cizmek, konusmak degil de susmasini izlemesini bilmektir. baslamadan biten cok projeler, yurumeden unutulan cok arabalar gorduk bu forumda o yuzden once birseyler yapip sonra konusmak lazim. denerim denerim diyorsunuz ama daha ortada bitmis yuruyen bir araba yok.
@khan yakında aracım yolda olacak. Projenin sonundayız.
kırılma ama abi doğru söylüyorlar ben 6 ay önce daha öncesi 1 sene önce bitmiş proje süreklli aksaklıklar çıkabılıyor bakıyorsun arabanda oem parça kalmamış
o yüzden bence tadını çıkara çıkara dahil ol çünkü yazışan tayfa ciddi hızlı tayfa
onları yakalamak yada denemek için baya zamana ihtiyac olacaktır
insallah herseyde gönlünce olur tuzla tarafındasın sanırım yavaş arabadan başlarsın
önce biz deneriz abı :D 100-200 7sn gıbı dusun
kırılma ama abi doğru söylüyorlar ben 6 ay önce daha öncesi 1 sene önce bitmiş proje süreklli aksaklıklar çıkabılıyor bakıyorsun arabanda oem parça kalmamış
o yüzden bence tadını çıkara çıkara dahil ol çünkü yazışan tayfa ciddi hızlı tayfa
onları yakalamak yada denemek için baya zamana ihtiyac olacaktır
insallah herseyde gönlünce olur tuzla tarafındasın sanırım yavaş arabadan başlarsın
önce biz deneriz abı :D 100-200 7sn gıbı dusun
Geçme geçilme derdim yokki, geçeni tebrik ederim :)
Sonuçta burada herkez aracına emek ve para harcıyor.
Herkez ağız tadıyla zevkle aracını sürsün.
Senin aracınlada güzelce deneriz ;)
Geçme geçilme derdim yokki, geçeni tebrik ederim :))
abı geçilmek var geçilmek var sorun orda
senın sahsı fıkrın merak edıyorum aracını ne zaman çıkar yollara
Geçme geçilme derdim yokki, geçeni tebrik ederim :)
Sonuçta burada herkez aracına emek ve para harcıyor.
Herkez ağız tadıyla zevkle aracını sürsün.
Sizin arac neydi ?
abı geçilmek var geçilmek var sorun orda
senın sahsı fıkrın merak edıyorum aracını ne zaman çıkar yollara
Geçilirsem dert etmemki tebrik ederim.
Aracım bayrama kadar hazır olur.
Sizin arac neydi ?
Aracım Opel Manta B kasa.
profilimdeki araç.
Geçilirsem dert etmemki tebrik ederim.
Aracım bayrama kadar hazır olur.
hayırlısı olsun ....
ademsezer
28-06-2014, 09:15
bu modeller den çok gördüm.
Aracım Opel Manta B kasa.
profilimdeki araç.
Onu anladimda makine ne ? Hi end gruptakilere deneriz yazmissiniz :)
Araç bu projeye başlamadan önceki hali bu.
Yıl 2013
Son halini proje bitince paylaşırım.
C20xe Swap yapıyoruz ve tr de tek başka yok.
http://i.hizliresim.com/ZNGank.jpg
bu modeller den çok gördüm.
Projem o gördüğün modellerden degil ;)
ademsezer
28-06-2014, 10:02
Projem o modellerden degil ;)
projenden bahsetmiyorum zaten:) neyse sonu olmayan bi yola girmişsin daha fazla yazıp meşgul etmiyim sizi.
Iki çeker 4 çeker n/a turbo ne olacak merakla bekliyorum arabanı
Arabayı kim yapıyor bunlarda önemli
hayırlısı olsun ....
Sağol :icon_tup:
Araç bu projeye başlamadan önceki hali bu.
Yıl 2013
Son halini proje bitince paylaşırım.
C20xe Swap yapıyoruz ve tr de tek başka yok.
http://i.hizliresim.com/ZNGank.jpg
C20xe swapla daha mars basmadan mert dastana deneyelim demek ? :)
Iki çeker 4 çeker n/a turbo ne olacak merakla bekliyorum arabanı
Arabayı kim yapıyor bunlarda önemli
Araba arkadan itişli.
Motor bahsettigim gibi C20xe. Bazı değişikliklerde yok değil proje bitince yazacagım onuda.
Arabayı dostlar performance den yalçın usta ile yapıyoruz.
@stp
Karada giden Her araçla denerim ne var bunda. Adı üstünde deneme & test :)
Not: Öncelikle belirteyim kimseyi geçerim demiyorum. Geçeni tebrik etmesini bilirim.
Sağol :icon_tup:
sana söyle bişey atayım kaddet gsi gtx2867 15 güne yolda
deneyecek çok araba var sen o hızlı tayfayı boşver abi onlar çok gelir
http://i58.tinypic.com/2a7btbs.jpg
Makina güzel. Bittiginde Deneriz ;)
Bu hangi gsi belki tanıdıktır.
Makina güzel. Bittiginde Deneriz ;)
Bu hangi gsi belki tanıdıktır.
Size hizli gelir bunlar fazla bakmayin
Size hizli gelir bunlar fazla bakmayin
Hızlı gelsin. Geçilme derdim yok.
periyodik bir hal aldı bu durum aslında forumda :D metin amca nerde :D
Eyup Duygun
28-06-2014, 12:57
Gecilme derdi yok ok.
Kım ısterkı plakasını okuyamaycagı bır arabayla denemek ?
Bırkac postdur yazıyorsunuz soyle boyle vs..
Tek bılınen nedır C20xe okey guzel motor güzel gucler cıkyıor ama ayrıntı 0
Turbomu atmosferıkmı vs..Orcun bakın koymus fotografı en azından gtx28 lı bır setup ne kadar gıder ne kosar azcok bellı.
Bence hala gecılme derdım yazmaktansa bıraz ayrıntı versenız veya bı konusu baska bırseyı varsa gorsek.
Gecilme derdı yoksa dızel ıbızamla deneyelım.Dizel arabayla denedım dersınız.
Ortada bisey olmamasi normal seviyolar ortada olmayan arabaya yazip cizmeyi :D
Nazmİ abinin 4 kapi olan
Tanımadım yinede deneriz :)
Gecilme derdi yok ok.
Kım ısterkı plakasını okuyamaycagı bır arabayla denemek ?
Bırkac postdur yazıyorsunuz soyle boyle vs..
Tek bılınen nedır C20xe okey guzel motor güzel gucler cıkyıor ama ayrıntı 0
Turbomu atmosferıkmı vs..Orcun bakın koymus fotografı en azından gtx28 lı bır setup ne kadar gıder ne kosar azcok bellı.
Bence hala gecılme derdım yazmaktansa bıraz ayrıntı versenız veya bı konusu baska bırseyı varsa gorsek.
Gecilme derdı yoksa dızel ıbızamla deneyelım.Dizel arabayla denedım dersınız.
Boşverin plaka okusak nolur okumasak nolur öyle bi derdim yok.
Yakınlarda zaten aracın konusunu açacagım sorun yok.
Dizel aracınlada deneriz farketmez.
Aracım el arabası spech :D
Abi yanlis anlama ama 100 - 200 kmh suren 5 saniyelerde olmadigi surece kimse senin mantana benzin harcamaz
Gecmek gecilmek senin icin onemli olmayabilir ama burdaki bazi sahislar ve bende dahil gecmeninde bir onemi oldugunu dusunen insanlar yani arada cok fark olcaksa neden seninle deneyeyimki
Turbo hayabusadan girdin mantanin reklamindan ciktin gerek yok boyle deylere inan senin mantan hic umrumda degil merakta etmiyorum
Ama bu tip hareketlere gerek yok anlatabiliyormuyum
halilcakir
29-06-2014, 12:22
Doğmamış bebeğe don biçmek oluyor biraz bu.
Manta hazır olduğunda ilk süre ölçümü yapıldığında 100-200km/h hızlanmasını 3 lü saniyelerde tamamlayan bir aracın ne kadar hızlı olduğunu anlayacaktır araç sahibi.
Yakınlarda aracın konusunu açacağım. Ben henüz mantaya
Süre vs biçmedim. Hazır olsun süre vs alırım. 100-200 kmh
Kaç saniye çıkar görmüş oluruz. Deneme kabul eden araç sahibi arkadaşlar var sorun değil.
Konuyu burada noktalayalım. Aracım bitince deneyince konu açar paylaşırız.
Yav arkadas ne kaddetmiş bi bitmedi :) bitsede benim arabaya baslasak artik :) mal saglam duruyo baya bi inceledim gecen gun kazasiz belasiz gunler dilerim
Yakınlarda aracın konusunu açacağım. Ben henüz mantaya
Süre vs biçmedim. Hazır olsun süre vs alırım. 100-200 kmh
Kaç saniye çıkar görmüş oluruz. Deneme kabul eden araç sahibi arkadaşlar var sorun değil.
Konuyu burada noktalayalım. Aracım bitince deneyince konu açar paylaşırız.
Konuyu beklemeyelim sadece turbonuz ne ogrenebilir miyiz?
ghibli06
29-06-2014, 14:04
emin olun onların da 'GEÇME' derdi yok... Mert eskiden beri supralara takık ve de supra sahiplerine meydan okumuş, konuya nereden nasıl dahil oldunuz hiç anlamadım...
Kibarca yol vermenin dibindeyiz artık bundan şaka gibi rotary şahin geldi aklıma.
Turbo1 daha ne kadar açık yazılabilirki arabanın projenin bi güzelliği vardı onuda kaçırdın yani haddini bilsin projen diyor insanlar.
Bu araçlar sokakta görebileceğin iki kanka arasında olsun lan basalım geme geçilme derdimiz yok diyeceğin araçlar değil anlamıyorsun ama cidden iki gram projeni merak ediyordum onuda bitirdin.
emin olun onların da 'GEÇME' derdi yok... Mert eskiden beri supralara takık ve de supra sahiplerine meydan okumuş, konuya nereden nasıl dahil oldunuz hiç anlamadım...
Merti bi supra sahibi yapsak rahatlayacak :)
Turbo 1 bu saatten sonra yaptığın projeyi geçme gecilme derdin olmasa da :) 1 tık ileri götür çünki geçme gecilme derdi olmayan herkes seninle denemek isteyecek :)
periyodik bir hal aldı bu durum aslında forumda :D metin amca nerde :D
40 yaş sendromu insan sıkılıyor demekki
Turbo 1 bu saatten sonra yaptığın projeyi geçme gecilme derdin olmasa da :) 1 tık ileri götür çünki geçme gecilme derdi olmayan herkes seninle denemek isteyecek :)
evet abı cok merak ederek beklıyorum
ona hemen 2 adet opel cıkartıcam aynı motorlu bence orda basarısını gostermelı
bonus olarak bende deneyecem denerse
Merti bi supra sahibi yapsak rahatlayacak :)
Bro, İlker satın almadan önce Sertan ile mesajlaştık. İsteseydim Sertan bana satardı.
Supra almak istemedim. Supra hem düz vites hem arkadan iter. Bugün dört çeker ve otomatik şanzuman olmadan yolda istediğim sürelere inmek zor. Süre hedefim olmayıp senin gibi keyfine binseydim Supra bana uyardı.
Bu konu kilitlensin o halde . 03 Ağustos pazar Körfezde görüşmek üzere .
11 eylül olduu:)
Konu ile alakalı
Açıklamayı Mert yapsın problemi olan kendisi ben hazırım
Kırılan ayağım tekrar ödem yaptı, diğer ayağıma yük verince iki ayak aynı anda sakat duruma geldi.
3-4 hafta fizik tedavim var.
Kırılan ayağım tekrar ödem yaptı, diğer ayağıma yük verince iki ayak aynı anda sakat duruma geldi.
3-4 hafta fizik tedavim var.
Geçmiş olsun zor durum. İnşallah şifaya kavuşursun. Tam iyileşene kadar kendini zorlama. İyileşmeni geçiktirmiş olursun.